Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelska originalet - grödor cirklar-domino-effekt . Ursäkta eventuella fel som orsakas av maskinöversättning.
lightning
 cirklarna Domino
Buntar av växter, stödja varandra, mer och mer svag, faller ner som dominobrickor
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

 - Site maskin-översatta

Utan ytterligare finansiering Grekland kan skriva av skulder. Detta kan orsaka en dominoeffekt i länder som Spanien, Italien och Portugal
Europa bör inte underskatta detta dominoeffekt skulle kunna utlösas av skuldkrisen i Grekland. E.Venizelos
Spanien är inte Grekland, men marknaderna fruktar en dominoeffekt   (todanoticia.com)

Cirklarna , beskära bilder, dominoeffekt

PagPh
Dominoeffekt är förmodligen den grundläggande orsaken, varför cirklarna så dyker snabbt, förmodligen någon gång inom minuter på de flesta tiotals minuter till timmar. Upptäcktsresande chockad fruktansvärt, livrädd för det.

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

Inledning

Under en viss tid efter blixtnedslag utsläpp skapas på platser som drabbats grupper av försvagade växter, av vilka de flesta fortfarande står upp, som beskrivs närmare på sidan som beskriver effekter spänningen vattenytan . Just nu när den potentiella energin och vinkel att endast en av många grupper övervinner kraft, som håller den upprätt, inte varar längre än ett par sekunder processen under denna den hoppar till marken. Under den det berör ett eller flera miljö, att alla hoppar ner på ett liknande sätt som dominobrickor, dominoeffekten. Men eftersom en grupp kan orsaka falla av sin (genomsnitt) faller ned mer än en annan (uppskattning något mellan 1,2-1,3), Möjlig torka fenomen och jämför med en kedjereaktion (kärnvapen, är kemisk kedjereaktion mycket mer precis som en domino effekt, till exempel Microsoft reaktion av radikaler, kedjepolymerisation)

 

En av de många anledningar till varför buntar av stjälkar kan intressant samman en andra över varje slinga, skulle förmodligen vara en dominoeffekt. Motsvarar ett fåtal mycket sällsynta, Även okontrollerade vittnesbörd av människor som faktiskt skulle följt sina egna ögon att skapa ett mönster. Deras beskrivning av denna situation var torr och i detta fall med teoretisk Presumtion värdefull och mycket förstående. Återigen med hänvisning till: behöva upprepas att de faktiska skapandet av mönster, inträffade exponering i de flesta fall flera veckor innan, och de följde upp den slutliga effekten När, efter många dagar av successiv försvagning gröda stjälkar slutligen kollapsade till marken.

 

Oavsiktliga Observatörer med öppen käft Muzz mun

Om torr process och tar bara några minuter och följs av slumpmässiga olyckor Observatörer med öppen Muzz mun är ganska logiskt att de absolut inte förstå, vad som verkligen händer där under sin observation och vad som föregick Att alla förut. Det är helt logiskt De är ganska oförmögna även gå den pågående åtgärder med stormen, som ägde rum för en månad sedan eller längre.

 

Effekt av vindkraft

Ett annat fenomen, att slumpmässiga observatörer är helt oförmögna att förstå, med det faktum att Mezi fallande grödor stjälkar verkar röra sig långsamt och mystiska virvelvind, upp damm, som skulle se ut som att vara mönstret på synes Denna plats skapar. Det är nödvändigt att inse framför allt att i fråga om paterns, bildat av flera cirklar med en diameter på över en meter, faller till marken relativt snabbt många hundra kilo material från en genomsnittlig höjd 50 cm runt, ifall Större form det kan vara upp till flera ton. Sådan snabb förflyttning av material Orsaker redan några virvlande luft. Hundratals kubikmeter, den hastighet på minst 5 till 10 km i timmen, ännu mer. Moln av damm virvlar Det framför allt flytta runt ovanstående platser, där grödan bara faller ner till marken. Även på grund av tillfälligt skapade "domino" från grödan (se vatten effekt Ytspänning) verkligen hamna i en cirkel form, oavsett om medurs eller moturs roterande orsakade luftflöde genom dem skulle verkligen vara nästan oundvikligt och liknar beter sig som en riktig cirkulär virvelvind. Den som ser något liknande, kan verkligen överväga händelsen som ett övernaturligt fenomen.

 

 

http://www.phils.com.au/cropcircle.htm

 

Cirkulära berättelser, fakta och siffror

Det finns cirka två dussin ögonvittne konton cirklarna bildar. Alla liknande beskriva händelser, en osynlig kraft som kommer från ingenstans annars i lugnt väder och spinning grödorna ner Inom några sekunder usuall med överraskande våld - men liten skada finns i lagda grödan. Tornado-liknande trattar, ljusfenomen och högfrekventa ljud Whistling också har rapporterats (*) .

 

Biologiska Ändra Crop Circle formationer förekommer ofta i raps (raps) fält. Denna anläggning har en konsistens som selleri (**) . Om stjälken böjs mer än 45-grader, snaps isär. Men i en "äkta" gröda cirkel formation stjälkarna är ofta böjda platta vid 90-grader. Väl Botanist eller andra forskare har kunnat förklara detta, har inte heller någonsin dupliceras av en människa (***) .

 

(*) Ljuseffekter och ljud är eller kommer att vara i mycket större utvalda Explained funktioner på sidan eller underavdelningar av anomalier

 

(**) I början tillväxtfas, men senare mycket större och starkare runda 1,2 till 1,5 m hög, stam diameter 20 mm mer, och under en lång tid innan skörden utgör mycket tät nästan ogenomträngliga Thicket bildas av växter, och i vilken man utan en machete kan flytta på några tiotal meter per timme och får endast föras genom skördetröska, JL notera

 

(***) 9 okt 2011 utfört experiment med tidens elektrisk ström genom rapsplantor (sommaren 2011 efter sådd potatis). Resultaten ska visas inom några dagar. Det blir den första lyckade försöket Liknande i världen utförs på ett slags våldtäkt växter. Tja, det gjorde det inte, den skadade traktorn Under gödsel gödsling. Oavsett, kommer upprepas snart.

 

En annan raps (raps) differenciess

På grund av olika mekaniska uppbyggnaden av raps är nästan sannolikt inte att tillämpa sin dominoeffekt i torr vegetation i en omfattning, eller på ett lite annorlunda sätt. Å andra sidan skillnaderna i färgerna under blomningstiden kommer att möjliggöra detta uppkomsten av mönster i sin fulla skönhet av den gröna färgen bild på en gul bakgrund (tack vare Förseningar i tillväxt och blomning i växter påverkas av el), och senare i form av samma, men negativ bild av gul färg på grön bakgrund, när opåverkade områden redan bleknat bort tillbaka i gröna och drabbade områden endast för början att det skulle vända gulnande blommor. En sådan färgbild kan ske utan logi (skadlig, försvagning), eller till och med långt innan dess. Den våldtäkt är också sannolikt att att under skapandet mönstren inte ens får in `skall (skadad, försvagade) alls, berörda anläggningar visar endast förändringar i tiden för blomningen, kanske också tillväxthämning. Naturligtvis finns det områden med in `skall vara (skadad, försvagade) våldtäkt, men i detta fall är det endast långsamt böja till groung (även möjligt att snabbt mer) helt trassliga nät av växter på en gång, inte i klasar. Till marken våldtäkt anläggningar böja nästan samtidigt som en relativt kontinuerlig, men försvagades Thicket. Också möjligt att växter in `skall (skadad, försvagade) därefter efter den geometriska formen först visas under blomningstiden. Någon gång också även efter tonar ned kan börja visa mer påtagligt växande skillnader - raps plantor som är angripna och skadade av el kommer att öka betydligt mindre, kan vara upp till tiotals procent.

 

 

En unik fenomen på en gemensam gröda (Poaceous)

Vete, korn, råg, havre, rågvete

Å andra sidan, mycket sällan Även ibland visas i grödor mönster inte in `skall (skadad, försvagade), endast de växter har lägre tillväxt. Detta händer till exempel när blixten slår ett fält urladdning tidig tid efter groning, under eller just det. Växter som drabbades, men överlevde, visar betydligt lägre tillväxt. Naturligtvis vegetation på det drabbade området visar signifikant lägre densitet, eftersom blixten slog Nästan alla växter inte överlever. Visa bild från Kanada. Inte blir Stems in `skall (skadad, försvagade), eftersom det vid tidpunkten för blixten ansvarsfrihet De inte finns ännu, och deras kan påverkas vävnader och försvagas av strömmarna sker genom dem. Uppvisar lägre tillväxt eftersom marken innehåller kemikalier som orsakas av blixtnedslag utsläpp, kan vissa av dem vara skadligt, vilket Visas det en partiell hämning av tillväxten. Därför är det också möjligt att blixten, som orsakade Liknande effekter uppträder före Kan Groning, eller innan plantering.

 

Förfining av former

En av de mycket sannolika följderna av dominoeffekt kan vara helt av betydande förfina formen på de resulterande mönster, torka och cirkel, liksom andra former. Det kommer att visas på en enkel modell - inte mycket exakta cirkel.

 

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna sida var beredd och alla fakta och teorier som presenteras här var mycket grundligt, och nära granskas i detalj experimentellt genom

 

Jan Ledecky

 

Grekland har fått Europa 110 miljarder räddningspaket, med noll avkastning. Domino kuber har sannolikt börjat falla ner för länge sedan. Människor står på dem omedelbart nedan och kommer inte att kunna förverkliga den under en lång tid. Först och främst, herr "Sharkezy" och fru Merkel, som själva provocerade dem falla ner, försöker klättra upp dem.
z