Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelska originalet - grödor cirklar-vatten-ytan-spänning-effekt . Ursäkta eventuella fel som orsakas av maskinöversättning.
lightning
Vatten Ytspänning
(Inledande beskrivning)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Maskin-översatt text

Stupidity går upp tidigt, det är därför händelser är vana att händer i morgon.  K.Kraus
En lärd BlockHead är en mer än BlockHead en okunnig en. B.Franklin
En bra plan våldsamt kördes nu är bättre än en perfekt plan nästa vecka avrättas.  G.S.Patton

Cirklarna , beskära bilder, Vatten Ytspänning

PagPh
Motto: Redan innan de försvagade grödor stjälkar böjer till marken, delvis undvika dem i. att det faktum att de Incline något och börjar röra den andra till. Deras struktur kommer att stärka lite.

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

Inledning

En tid efter skador som orsakats av passagen av den nuvarande försvagningen av anläggningen når den nivå och anläggningen börjar Incline åt sidan. Blade, lägsta särskilt den del, är redan så svag att den inte kan hålla balansen, och börjar sakta böja till marken. Ensam gröda stjälk, inte stöds av någon annan, skulle relativt snabbt lägga ner till marken. Särskilt efter och övervinna viss gräns lutningsvinkel mot marken, som dess redan försvagade vävnaden strax ovanför jorden inte kan hålla verkan av sin egen vikt (kraft är många gånger Ökat med spak åtgärder). Ett sådant blad kan sedan helt böja ned till marken i sekunder, som mest tiotals sekunder.

 

Effekten av vattnets ytspänning (vidhäftning)

är en av en serie av processer den andra vid varje slinga efter varandra, följt efter försvagning av växter från blixten urladdning på området många kvadratmeter, leder effekten slutligen böja stjälkarna till marken. Deras sekvens är eller kommer att utarbetas mer i detalj på sidan kronologi. Det är effekten av van der Waals krafter, som återspeglas i den omedelbara närheten av föremål (innehållande en viss procent av fukt), eller deras direkta beröring (blad och stjälkar).

 

Tillfällig struktur av växter backa upp varandra

I det ögonblicket, enskilda anläggningar börjar röra med varandra genom sina stjälkar, blad och spikar märkbart mer än tidigare. Bara detta enkla faktum en tid tillfälligt begränsa ytterligare lutning mot marken. Detta tillstånd kommer att återspegla detta kan kallas en teepee effekt. Immediatelly också börjar till stor del Utgivna effekt av vattnet ytspänning, som gör att vidröra blad och stjälkar, tack vare dess effekt att fästa sig med en mätbar kraft, vad skulle inte hända utan att innehålla vatten. I närheten till flera tiondels millimeter från en levande blad av någon växt fukt når 100% av värdet (så som som alla andra delar som innehåller dess vatten) och manifesterar det Höjda vidhäftning till något ämne röra vid den i omedelbar närhet. Upprepad Förekomst av högre vatten belopp i form av dagg eller regn följt av torkning även blad och stjälkar kan sticked ihop delvis helt Det Förhindrar eventuella Deras logi (skadlig, försvagning). Därför många återkommande grödor mönster aldrig upptäcks. På vissa bilder Crop Circle är faktiskt möjligt att hitta en del områden i och liknande tillstånd. Bild 9 juli 2006 Hill Charlbury, Oxfordshire, foto Frank Laumen, www.visiblesigns.de JL montage

 

 

Kraften av ytspänning

Force når ekvivalentvikt mindre än ett milligram per kvadratcentimeter, men vidrör varandra tiotals miljoner stjälkar och blad per hektar, och endast detta övervinna det skulle vara nödvändigt kraft motsvarande användning tiotals ton. Att i det fall vid den punkt där två föremål rör varje konstruktion andra är fukt ligger inte bara som det vatten som finns i anläggningen, men som droppar dagg eller regn, värvade Liknande effekt håller ihop två objekt är upp till flera tusen gånger Större. Detta faktum är det möjligt att utföra med ett enkelt experiment. Förekomsten av en kraft, som ofta Använd med växter som ett resultat av friktion orsakad av ytspänningen av vatten och kan hålla sig till varandra, är möjligt att ta reda på ett enkelt experiment, samt hur man kan öka vidhäftningen skulle Ökad luftfuktighet.

 

Liksom bladen kan stjälkar och öron fäster varje konstruktion andra tack vare verkan av vattnets ytspänning (van der Waals krafter), att fånga själva kan också korn borst av mikroskopiska krokar.

 

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Vetefält - och registrering av blixten magnetiska fältlinjerna

Chockerande, förbryllande, överraskande, svårt att tro, men också ögonöppnande likhet

Vetefält - rekord av magnetiska fältlinjerna som genereras av blixten urladdning

Nästan en miljon ampere (kända skolan experiment - högst 20 till 30 ampere)

 

  

Exakt i det ögonblick blixten ansvarsfrihet flödet genom majs stjälkar inducerade och genomfört (joniserad luft, koronaurladdning) elektriska strömmar. Tack vare att stjälkar och andra växtdelar kan uppvisa elektromagnetiska egenskaper.

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna sida var beredd och alla fakta och teorier som presenteras här var mycket grundligt, och nära granskas i detalj experimentellt genom

 

Jan Ledecky

 

Skådespelaren ska kunna skapa universum i handflatan. Laurence Olivier
Skönhet och dårskap är gamla kamrater. B.Franklin
Vissa människor tror att ha stora bröst gör en kvinna dum. Egentligen är det tvärtom: en kvinna med stora bröst gör män dumma. Rita Rudner
pz