Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelska originalet - grödor cirklar-humor . Ursäkta eventuella fel som orsakas av maskinöversättning.
lightning
Cirklarna - Humor
Några intressanta fotografier
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Site maskinöversättning

Du kan lura alla människor en del av tiden, och vissa av de människor hela tiden, men du kan inte lura alla människor hela tiden. A.Lincoln
Stupidity är avsiktlig odling av okunnighet. W.Gaddis
Varje tillräckligt avancerad teknologi är utan åtskillnad från magi. A.C.Clarke

Cirklarna , beskära bilder, Humor av Elbedalen

PagPh

 

Inledning

På den här sidan kommer att placeras objekt finns något här för skojs skull

 

Även cirklarna ... (Ort: några namnlösa kommun)

 

 

                               

 

 

Second hand - Placeras under det inskriptionen nya varor

 

 

                   

 

 

För dem som är intresserade, nyfikna, var här Ange FACT pågick Att alla undersökningar av orsakerna till och konsekvenserna av logi (skada, försvaga) gröda, främst i de områden där de (identifieras och mätas) blixturladdningar ägde rum

 

                   

 

 

Några bilder från resor

 

                   

 

 

En detaljerad bild

 

                   

 

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Originaltext

 

Rudolf kristen , feulletonist

I programmet Skrivet i Itallic

Författarens serien feuilletons på vågorna tjeckiska Radio 3 - Vltava

 

Konstnärer från universum

Varför är det så utlänningar gillar att göra på vår planet och de mystiska och gåtfulla cirklar grödor? De skapar dem också på territoriet av vår Tjeckien. Årligen, det finns i genomsnitt ca 20 torra siffror. Dessutom ganska omfattande Muchas slaviska Epic och det finns inte ens mindre omfattande universum Epic.

Det är uppenbart att de är ett kreativt baserade utlänningar. Globen är för dem förmodligen som en exotisk destination, vad Tahiti var för Gauguin. Några av de former i majs visar skapare enhetlig strategi. Andra - de enklare - kan härrör från barn. Specifikt från avgångselever av utomjordiska folk konst skolor. Det är inte känt, från planeter Vilken av dessa symboler för oss grafiker anländer. Det kan vara var som helst, när majs inte växer. Annars var utlänningar berörda för sina skapelser halm nog hemma och inte flyga om deras UFO torka och långa avstånd. Dessutom är det för majs dem Uppenbara rariteter också gräs. Även raps: även i att de har skapats i Rajec Jestřebí - en cirkel, observeras noggrant av inhemska cereologists.

Det avhandling siffror kommer från utomjordingar, framgår av deras storlek. Deras leder utformning kan uppskattas endast uppifrån. När författarna slutföra sitt arbete, luta dig tillbaka i ett flygande tefat och utsikt över deras skapande av lämplig höjd. Som om jag hörde kritik och att jag är föremål för Delusion, när jag tror på utomjordingar författarskap, Även om alla av de siffror inte de ger till sina signatur. Men vad händer om det inte är en vana för dem?

Om cirklarna för närvarande skriven som ivrigt, som det tidigare brukade vara på förstasidorna i tidningar när beskriver "skörd pågående insats" - ". Varken spannmål spillo" i en anda av förra säga Dessa folk uttalanden i användningen ledde till frågan om det är lämpligt att samla också vagel i ögat.

I slutet av åttiotalet av förra seklet hamnade i media obligatoriska årliga skörd Detaljerad rapportering - dramatiskt och tjänade nästan som en krigisk "kampen om säden" isen skulle kombinera-skörd "metal kavalleri." Skörd har åter blivit vad det var i århundraden. Det är en del av den årliga odlingssäsongen. Ibland lyckas, ibland mindre, eftersom det är självklart i naturen.

Men med slutet av slaget Tänkt skörden rapporterar det orm Bli risker som skulle uppstå i en andra ytterligheten. Att ungefär mognad säd och skörden inte vould visas i media även en sak. Vad händer om också därför engagera utomjordingar? Genom sädesfältcirklar De tar hand om det, att åtminstone det här sättet fick grensle tema i jordbruket rapporter. Kanske detta motiv också lite is jordlingar. Jag tänker på dem som då och då offentligt erkänna att de har skapat cirklarna. De har även särskilda beteckning sina egna - cirkel beslutsfattare.

Deras knep det usuall använda rep och styrelse. Tilldelas till dem Astronomer också på gröda fält nära observatoriet i Úpice. Så småningom De var mycket roligt, när det kom med en rak face UFOloger. Men det betyder inte någonting. Som någonsin var intresserad bildkonst, vet mycket väl att förutom ursprunglig paintingsthere också är förfalskningar! Ofta mycket framgångsrik, hur är det möjligt att övertyga om att i boken Arnau Konsten av faker.

För övrigt hade Dr Jiri Grygar, känd astrofysikern, vetenskaplig och skeptisk och trevlig person, inte utesluta att ursprunget en årlig Upptäckt cirklarna behöver inte bara vara ett verk av människohänder. I en TV-debatt medgav att det kan vara ett resultat av en virvel, som kallas en dansande dervish. Det är redan värdefullt från Mr Grygar. Vi kan inte önska honom, att argumentera för utlänningens författarskap. Det skulle bli hans sida av oseriös när ingen flygande tefat inte hade sett i kikaren, och en gång sa till mig under en vänlig konversation. Varken jag "i aldrig sett ett flygande tefat, men jag riktigt gillar tanken på att utlänningar finns någonstans med fokus på bildkonst. Några av spannmål sina skapelser är så unika och magiska Skulle Att det skulle också beröm av trollkarlen råg. Kanske också Barley King. Det är säkert att fantasin blommar som vete.

Också Blooming många UFOloger, däribland ryska. När nära den lokala staden Togliatti Började upptäcka cirklarna, det var en av de stimuli att inrätta särskilda skolor för att undersöka de så kallade paranormala fenomen. Tatyana Markova, och talesman för de ryska UFOloger, sade att en av uppgifterna för skolan i Togliatti är att förbereda studenterna för möten med utomjordingar.

Kanske torr kunskaper också skulle vara fördelaktigt att jordbrukarna, som inte glada för UFO skapelser alls. Skrynklig gröda är inte precis perfekt för att skörda. Vad som inte rumple ET konstnärer, komplett landlevande cereologists. Ivrigt springa runt fältet med instrument och undersöka stjälkarna, oavsett om de bara är böjda eller trasiga.

Förbereda att träffa utomjordingar har en rationell tillfälle. Nu är det hög tid att klargöra, om vi kommer att kräva visum för dem från att korsa våra gränser. När, med hänvisning till: Skulle Framställda De har dem? Det är också en fråga, om de inte kommer att bli besvikna om det världsliga professionell konstkritik inte tar upp - utom för mycket sällsynt undantag - bedömning och analys av spannmål sina skapelser. Kasta inte vapnet till majs, speciellt inte i den inringade. Några av de unga kritiker kan fångas chansen och är specialiserat på denna disciplin. Belöningen kommer att bjudas på en praktikplats någonstans i universum.

När jag tror att de upphovsmännen till frågande Mönster kan vara riktigt ett folk från universum, det betyder inte att jag skulle vilja att genomdriva den här vyn till dig. Definitivt inte så häftigt, har som en ung holländsk cirkel-tillverkarens poliser, när han var fångad i skapandet av cirklar i vete. Han insåg att hotar straff för honom skadade korn. Så började ivrigt och glupskt att övertyga polispatrull, att han är oskyldig, mjöldryga skälen, att alla i världen vet, att cirklarna är gjorda av utomjordingar!

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna sida var beredd och alla fakta och teorier som presenteras här var mycket grundligt, och nära granskas i detalj experimentellt genom

 

Jan Ledecky

 

Vetenskapen har bevis utan säkerhet. Kreationister har Säkerhet utan några bevis.  C.E.Montague
Fakta är luften av forskare. Utan dem kan du aldrig flyga.  Linus Pauling
Problemet är inte att det är för många dårar, men blixten som inte är fördelat rätt.   M.Twain
z