Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelska originalet - grödor cirklar som skapats-by-lightning-stavar-i-fält . Ursäkta eventuella fel som orsakas av maskinöversättning.
lightning
Åskledare i fält
Nästan i varje gröda fält, det finns flera kraftledningsstolparna, locka blixtar
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

 - Site maskin-översatta

Jag verkar vara någon form av åskledare. Jag bara verkligen irriterar folk, du vet? Jag verkligen in. Howard Stern
Jag älskade skolan. Jag studerade som en galning. Jag  Maya Linvar en klass A nörd.
Titta djupt in i naturen, och då kommer du undersAlbert Einstein tand allting bättre.

Cirklarna , beskära bilder, Franklins Åskledare

PagPh
Gradvis kommer att publiceras GPS databas av cirklarna, funnits sedan 1990, från runt hela världen. Genom olika kartor Möjliga tillämpningar av varje slinga kring observera dem. ( Google maps , Bing )

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

Åskledare

Är det verkligen så svårt att föreställa sig att salvan i bilden under copyright, träffades av blixten? Det är inte. Kompletterande Lightning och dess armar inte bara skapat alla objekt i bilden, inklusive nästan en rak linje ända ner. De också kan tillhöra principen om skapelsen, som förklaras på linjerna sidan i Beskär, men inte nödvändigtvis lör Men det är inte uteslutet att en del av de mönster som faktiskt skapades på ett liknande sätt, genom mer metall eller andra ledande föremål, inte särskilt djupt under marken, men under den djupa plöjningen. Också Detta kan inkludera vattniga trä, små lokala källor för fukt eller någon Messerschmitt , Focke-Wulf , Dornier eller Junkers , oregelbundet spridda jord. (Se på sidan i grödorna för)

 

Blixtnedslag orsakade också alla de observerade oegentligheter i grödan tillväxt, manifesteras i bilden som platser med oregelbundet in `skall (skadad, försvagade) gröda, eller platser där grödan är precis som "borstat" eller lutande åt sidan. Detta är i själva verket en av de få bilder av alla befintliga forskningen och fotografi kretsar grödor, där det är möjligt att observera bortsett från helt in `skall (skadad, försvagade) gröda några tidigare utvecklingsfaser logi (skada, försvagning) Det länge kan föregå före skörd tillplattad (skadad, Försvagad). Sådana bilder med eventuella räkna på fingrarna. Detaljerad Mycket mer är eller kommer att förklaras att faserna i huvudsidan och undersidor avsnittet Kronologi och är eller kommer att vara där också beskrivs i detalj någon annan liknande bilder. Bilden som visas här visar gröda redan betydande mognad, och skadade områden endast delvis eller inte alls. Inte in `skall (skadad, försvagade), även om synliga skador, i torrt tillstånd redan förmodligen kommer att pågå fram till skörden. Sådana fall, med hänvisning till: Troligen men mindre vanligt. Det är möjligt att deklarera nästan säker på att det inte finns grödan på bilden korn, eftersom kornet i mognadsgrad där det finns grödan på bilden, skulle ligga på marken från 20 till 30% av hela åkerarealen.

 

På den här sidan kommer främst koncentrerat stort antal cirklarna fotografier, som nästan är som åskledare fulla med.

 

På några bilder ser det ut som att utlänningar skulle landa precis rätt på högspännings ledningar.

 

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

Sida under uppbyggnad

Viss del information nu kan hittas till exempel på vissa sammanfattande sidor.  cirklarna - förståelse Främst är nu en av de mest omfattande sidan. En annan ganska omfattande information kan hittas på länkarna från sidan Texter . Det finns länkar till några publicerade texter. Även några ännu opublicerad, dvs lite förhandsversion. Andra tester osorterat Placerad här . Texterna kommer naturligtvis tillkommer kontinuerligt.

 

Vetefält - och registrering av blixten magnetiska fältlinjerna

Chockerande, förbryllande, överraskande, svårt att tro, men också ögonöppnande likhet

Vetefält - rekord av magnetiska fältlinjerna som genereras av blixten urladdning

Nästan en miljon ampere (kända skolan experiment - högst 20 till 30 ampere)

 

  

Exakt i det ögonblick blixten ansvarsfrihet flödet genom majs stjälkar inducerade och genomfört (joniserad luft, koronaurladdning) elektriska strömmar. Tack vare att stjälkar och andra växtdelar kan uppvisa elektromagnetiska egenskaper.

 

Det var en av de största naturliga skämt - mystifikation, smart trick, skulle Det var naturen skojar hela mänskligheten förbryllade hundratals, tusentals år.

 

Med nämnda idéer är överens möjligt inte, också Möjliga protest mot dem, men kanske det är verkligen allt som är möjligt att att med den eller mot den. Så kallade Jerry Cimrman postulatet.

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna sida var beredd och alla fakta och teorier som presenteras här var mycket grundligt, och nära granskas i detalj experimentellt genom

 

Jan Ledecky

 

Utan födelsebevis är omöjligt att göra ännu en fis i EU, i Amerika kan man naturligtvis falskt falska bild av det som visas efter tre år, fortsätter som VD. J.Zeman
Jag är hellre en åskledare än en  Ken Keseyseismograf.
Du tar inte en bild,  A.Adams du gör det.
z