Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelska originalet - grödor cirklar-för-agriculturists . Ursäkta eventuella fel som orsakas av maskinöversättning.
lightning
Agriculturists kära!
Några tips till alla jordbrukare, hur man ska hantera i framtiden med cirklarna, finns inom sina områden
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Bättre korn, malt, öl, bryggeri, bryggning.

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Bara två saker är oändliga, universum och mänsklig dumhet, och jag är inte säker på det förra.           A.Einstein
Världen är i dina händer, nu använder den. Phil Collins
Om det är något en tjänsteman hatar att göra det är något för allmänheten.              Kin Hubbard

Cirklarna Appear

eftersom människan existerar

PagPh
Även i äldre tider, absolut inte lika mycket som i dag. Det var inte ens i världen så många fält, varken människa eller gröda. Liten utsträckning skulle ske i gamla tider, beed några meddelanden.

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Goda nyheter (från professor Farnsworth) för agriculturists.

Inte bara för dem, men också för sheriffer, policemans och andra berörda personer.

 

Mest intressant nyhet för jordbrukare, agriculturists och andra specialister växt:

 

 

Rensa bort alla dina hayforks, pop-vapen, hagelgevär, revolvrar, Colts, knivar och andra vapen, behöver du aldrig att straffa eller driva bort eventuella cirkel beslutsfattare.

 

Det skälet är enkelt - de har aldrig existerat (Crop-Circle beslutsfattare).

 

Bättre öl, bryggeri, malt, whisky, bryggning, korn.

 

Den som verkligen så skapade mönster, skulle du aldrig fastna, tvärtom. Det är verkligen bäst att hålla sig borta från honom så bra som möjligt. De var blixtar stormar Nämligen, vilket kan också sker flera veckor innan och mönster fram.

 

Verkligen, kommer ingen (ingen verklig person) kommer att göra några siffror i dina områden.

 

Och om han kommer (Det verkliga skälet), skynda till kyrkan och ge stort tack till Gud, att du inte möta honom där, "i tiden". Att verkliga orsakerna till att siffrorna i dina fält var bara blixtar under åskväder. Kanske också och bultar från blå. Varken vind regn ännu. Båda dessa symboler visas i Orsaker till att skapa in `skall (skadad, försvagade) beskärningsområden deltog endast mycket lite. Om det inte vore för den grundläggande orsaken, blixten ansvarsfrihet, inte skulle vara där i fälten runt om i världen in `skall (skadad, försvagade) nästan ingenting. Endast hagel Liknande effekter kan orsaka, utan mycket värre - att efter skörden helt förstörd. Beskär in `skall (skadad, försvagade) efter blixten urladdning kan fortfarande återhämta ofta nog så det är möjligt att skörda. Uppskattning (för att vara exakt) i världen härstammar orsaken bara en tusendel av en procentandel av skadad gröda, jämfört med områden som årligen är lämnas in `skall (skadad, försvagad) av blixten.

 

En av de mest intressanta (även fantastiska) faktum är att åskväder och blixtar syntes mestadels många dagar, tom veckor före efter siffror verkligen blev synlig. Ibland två månader.

 

foto blesk, krávy

 

Efter mötet någon verklig Att verkliga orsaken till någon person (till exempel en dum cirkel-maker) det skulle finnas ett behov av en åtgärd av vissa Män i svart (personbilar) i ditt område, som hjälper rena och plats från sina reliker. I orsaken mötet med dina djur (och Lightning), behöver du en hjälp av destrueringsanläggning arbetare. (foto)

 

Doug och Dave? Och några andra "declarators"? Åh, jävla.

 

Att Mr Allzheimer med torka och dumt, bad boy, och i samband med Mr Drunk ...

 

Bättre öl, bryggeri, malt, korn, bryggeri, whisky.

 

Gör skörda några cirklarna innan mogna. Absolut onödigt arbete. Det blev skörden tillplattad (skadad, Försvagad) som alla andra in `skall (skadad försvagades) grödan i världen, men bara tack vare mycket avvikande förhållanden, en gång från många miljoner andra fall har blivit en symmetrisk figur.

 

Det skälet var stora mekaniska och elektromagnetiska, också elektrostatik resonanser och störningar mellan bultar, växter och jordytan. En enkel modell för att göra cirkel i granulärt material med en kort serie av flera likvärdiga gnisturladdningar är möjligt att se här . Endast en mycket approximativ lösning, men kan förklara att mekaniska krafter av alla vertikala ansvarsfrihet utbreder sig i cirklar (den detonerande och tryckvåg). Det samma gäller för elektromagnetiska vågor. Men i dina fält där inte blir mekanisk skada (oftast) mycket mer riktigt elektrisk skada - elektrolys, värme, ånga och gaser tryck, allt genom klassiska elektrisk induktion i växter görs först endast microscopics förändringar, absolut osynliga för ögat, även Om växterna svårt skadade eller dött.

 

Som dyker försöker stå upp efter några dagar (med noder), och i de flesta fall

 

kommer framgångsrikt i (användbart för skörd). Kommer mogen som alla andra in `skall (skadad, försvagade) gröda,

 

bara lite senare.

 

Också möjligt, att i torkan skadade plantor blev Skulle fytopatologiska sekundära skador - insekter, virus, bakterier, mögel, svamp. Hålla på, ta hand, finns det ingen anledning att använda rikligt med kemikalier, svårt skadade områden grödor eller inte att skörda, plöja den under. (Du vet det, torra information placeras objekt i Specialiserade litteratur många gånger)

 

Det blev grödan in `skall (skadad, försvagade) som alla andra in `skall (skadad försvagades) grödan i världen, men bara tack vare mycket avvikande förhållanden, en gång från miljoner, har blivit en symmetrisk figur.

 

Som dyker kommer fack att stanna efter några dagar, och i de flesta fall kommer att göra (användbart för skörd). Kommer mogen som alla andra in `skall (skadad, försvagade) gröda, bara några dagar senare. Svårt skadade eller växter beskära (om någon) att inte skörda, plöja den under.

 

Nästa år - bättre skörd.

 

Bättre bryggning, korn, malt, bryggeri, öl, whisky.

 

Oavsett, desto längre tid från och med nu, desto mindre intresse någon i dessa siffror. Speciellt efter varning . Kanske absolut inget nytt intresse efter det.

 

Kanske bättre för dig, kommer i dag besökare vara rädd för någon besöker alla cirklarna som helst.

 

De kommer att skit-rädd för att när som helst i framtiden.

 

Många tack för ditt intresse.

 

Din Man i B & W , som arbetar nu som deufoizer, desaucerizer och dealienizer också.

 

James Blond

 

Även specialist på Alien-råttor likvidation.

 

 

 

Ser det förflutna

Bara var inte alls till de valda Observerade funktioner undersökt eller fotograferas. Tidigare i århundraden var inte alls lika mycket rogallists och ägare flygplan igår. Förutom kamera ägare. I mitten av 19th century gick genom länet under världens första ägare Daguerre apparater. Men de var mycket intresserade av många andra saker, än cirklarna. Men om trots allt spelades in, med en hög sannolikhet Relativt registrerades i form av måleri ske och bokföring samt illustrationer av några forntida civilisationer. Endast detta faktum har ännu inte avslöjas. Rekord av forntida civilisationer öppnas för forskare Dagens mer och mer. Även några viktiga bilder av forntida kulturer kan dras från mönster i säden, torra och Yin - Yang symbol, eller några gamla Maya siffror. På den tiden var naturligtvis behandlas som ett verk av Gud, och de behandlades korrekt. Eftersom den största paradoxen är möjligt att överväga det faktum att det inte är omöjligt forntida civilisationer Att en del även kan nå till insikt om att grödan mönstren bildas efter utsläpp av blixtnedslag. Men då behövde detta inte på något sätt att ytterligare utforska och utveckla det ytterligare att ta itu med, eftersom både utsläpp av blixtnedslag, så de former som genereras av det hela de ansåg som ett verk av Gud. Deras tillgång till dem kan vara i båda fallen mycket lika och inte behöver någon Utarbeta eller registrera att en kan uppstå i förhållande till andra, antingen på grund av Författaren var för dem i. båda fallen ett och samma - och guden Zeus Dundraren ekvivalenter och liknande överväganden De förväntas från någon som kommer att hantera sina skildringar i framtiden. Därför är det mycket troligt att när det gäller de flesta avancerade forntida civilisationer kommer att bli någon bild som kan vara ganska exakt återgivning mönster som finns i grödan, i kombination med representation av högsta Gud eller gudar. Oavsett om de förstod att mönstren bildades genom blixturladdningar eller inte. Om allt det två strukturerna betraktas som ett verk av Gud, det är nästan samma. Det är även möjligt att säga att det var mycket bättre än dagens mänskligheten tänkande, även om de inte förstod deras sammankopplingar. Det finns fortfarande mycket enklare Antagande Lightning - Gud, cirklarna - Gud, dagens temperatur som mänskligheten mödosam härledning av blixtnedslag - natur, cirklarna - utomjordingar. Förresten, skulle det vara möjligt att trots allt, de blixtar verkligen Producerad av utomjordingar? Det skulle ha varit nödvändigt att ställa mästare Uman och Rakov professorer från University of Florida ( www.ufl.edu ), men kommer de båda verkligen svårt att komma överens med något liknande. I alla publikation avhandling som var de två "experter" World Science blixturladdningar skrivet om utomjordingar är inte ens att nämna, inte en jordnöt, även om de skrev om utsläpp till exempel på Venus eller Jupiter.

 

 

Hur kan man hantera cirklarna idag

inte överdrivet. De är inte tillverkade av några semi intelligenta, dementa och senil cirkel beslutsfattare eller utlänningar (även semi intelligent, dementa och senil). För sin existens är inte att vara arg på honom för någon även att åtala eller straffa. Beskär i några regelbundna mönster är in `skall (skadad, försvagat) för mycket samma skäl som orsakat skada och logi (skada, försvagning) av gröda som helst i världen. Den som Encounters med något mönster i gröda, även om de inte visar några tecken på regelbundenhet, och uppfyller med alla platta (skadad, Försvagad) gröda som helst i världen, kan bara gratulera sig själv Det var inte precis på denna plats precis vid När tiden var att det verkligen konkreta mönster Härstammar (Inspelad, exponerade). Absolut oavsett om Regelbundet slumpmässigt fylla symmetriska eller oregelbundna.

 

Om, trots att alla någon kommer att fortsätta att hävda att vissa mönster i odlingar producerades av honom, det är inte på något sätt nödvändigt att motbevisa honom. Inget annat val än att bara önska honom lycka till, som aldrig har träffat på fältet med att en i WHO siffror grödan egentligen faktiskt produceras. Skulle förmodligen vara den bästa torr plats en person i ett institut (Madhouse) är vad många runt om i världen, och där är i syfte att lagring och hyser liknande strukturer med rätt utrustning.

 

 

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna sida var beredd och alla fakta och teorier som presenteras här var mycket grundligt, och nära granskas i detalj experimentellt genom

 

Jan Ledecky

 

Socialismen är en filosofi av fel, bekännelsen av okunnighet, och evangeliet av avund, är dess inneboende kraft en jämlik fördelning av elände. W.Churchill
Dumhet sparar ofta en man från att bli galen. O.W.Holmes
Jag kan vara full, Miss, men på morgonen kommer jag att vara nykter och du kommer fortfarande att vara ful.   W.Churchill
z