Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelska originalet - grödor cirklar-elektro-Phytopathology-teorin . Ursäkta eventuella fel som orsakas av maskinöversättning.
lightning
Electro-Phytopathology 
- Teoretiska antaganden, grundläggande överväganden, beräkningar, uppskattningar, experiment
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Site maskinöversättning

Jag är mycket stolt över mitt guld fickur. Min farfar, på sin dödsbädd, sålde mig denna klocka.  W.Allen
Inom områdena observation chans gynnar bara det förberedda sinnet.  L.Pasteur
A som regeringen berövar Peter för att betala Paul kan alltid lita på stöd från Paulus.       G.B.Shaw

Cirklarna , beskära bilder, Elektro-Phytopathology

PagPh

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

Inledning

Passagen av elektrisk ström genom växter kan orsaka skador i sina olika vävnader, beroende på intensiteten av exponering. Redan mycket små doser kan orsaka svaghet, märkbar Similary, till exempel mer bestående effekter av torka. Till skillnad från som fördjupar och försvagar växten nästan kontinuerligt tills skörden. Anläggningen kan inte, med några få undantag, att tillräckligt bli av med gifter, skapade i den. Under torka effekter i växter, skadliga ämnen inte öka, och kort plantor som är angripna av torka kan återhämta Omedelbart när torkan är över inom några minuter till timmar. Endast om effekterna av torka varar en längre tid och deras effekter var oåterkallelig och vävnader dog, kan dö hela anläggningen. Om det fanns bevarade meristem, särskilt i växande tips kan anläggningen komplett framgångsrikt mognad cykeln, eftersom även mycket torkade vävnader fortfarande kan utföra funktionen av vaskulär vävnad och ämnesomsättningen ge mellan rötterna och växande meristem.

 

Också överväga möjliga, att även efter en liten effekt av elektrisk ström kan finnas vissa celler omedelbart helt förstörda (Höga koncentrationer av giftiga ämnen), så vissna bort. På de beskrivna fenomenen (Innebar cellskador, Speciellt cell-väggar, men koncentrationen av också skapade skadliga ämnen) är det möjligt att tillämpa klassiska metoderna för utvärdering av de skadliga effekter. Det beror på intensiteten av skador på växter (celler), hur många procent påverkas av gifter eller mekaniskt skadade, och hur de kan ta itu med det då.

 

Samtidigt Möjligt är från den preliminära beräkningen och experiment för att upprätta, att efter passagen av 1 joule elektrisk energi som passerade genom anläggningen, helt förstörs ca 3 gram växtmaterial (uppskattning av 1 g torrvikt, medan den första Att också experiment visar olika växter skadat material som motsvarar ungefär samtalade Deras torrsubstans). Experiment på nödvändiga kurs kommer att upprepas många gånger, och använder olika potentialskillnad och strömmar och slutligen Åtminstone några statistisk utvärdering. Skulle det vara så omöjligt att prata om och Kvalificerad kvantitativ uppskattning av effekterna av bestämda mängder elektricitet för att förstöra växtvävnader. De kan för nu kallas som ungefärliga ganska kvalitativ karaktär tester.

 

Dessutom var flera tester på identiskt växtmaterial, testa förstörelsen av växtvävnader av värme. Det var bara en tillfällig flamma ingripande, utan att ändra färg och form av växtvävnad - bara "icke-förstörande" uppvärmning. Naturligtvis oförstörande endast visuellt (vävnader förblev grön), var alla de drabbade cellerna omedelbart helt död. Men Återstående hela livslängd växterna (vegetationsperioden) är framgångsrikt kunna Nödvändig Utför alla funktioner kärlvävnader och levande vävnad som är den del av den döda vävnaden från resten av anläggningen är helt åtskilda, överlever tills Normalt Manke bort under mogning av processen eller anläggningen utveckling. Liknande försök någon växtdelar "separation" (och en del av arket eller hela arket) från resten av levande växt genom effekterna av el på någon del av anläggningen, genomfördes med identiska resultat helt. Bilder senare här.

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna sida var beredd och alla fakta och teorier som presenteras här var mycket grundligt, och nära granskas i detalj experimentellt genom

 

Jan Ledecky

 

Du kan vara säker på att amerikanerna kommer att begå alla dumheter de kan tänka, plus några som är bortom fantasi ..  Charles de Gaulle
När du ger dig själv, får du mer än du ger. A.de Saint-Exupery
Kul är som livförsäkring, ju äldre man blir, desto mer kostar det. Kin Hubbard
z