Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelska originalet - grödor cirklar-prognosen . Ursäkta eventuella fel som orsakas av maskinöversättning.
lightning
Prognoser cirklarna
När och var gröda cirklar Utseende är nästan omöjligt. Bestäm var de visas inte är möjlig.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Site maskinöversättning

Forskaren är en älskare av sanning för mycket kärlek till sanningen själv, var det kan leda.  Luther Burbank
Förutsägelse är mycket svårt, speciellt om det handlar om framtiden.          N. Bohr
Vetenskapen är alltid fel, löser det aldrig ett problem utan att skapa vyn.           G. B. Shaw

Cirklarna , beskära bilder, möjlighet prognoser

PagPh
Denna sida kommer att beskriva några av möjligheterna att förutsäga (icke) förekomst (IR) regelbundna former i framtiden. Här blir Uttalade förutsägelser Kompletterande fenomen, som bör vara i framtiden om möjligt i samband med upptäckten av mönster i gröda cirklar grödan den bar eller motbevisa.

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

På denna sida kommer inte att visas när förutsägelser om var och dessa kretsar Appear

De kommer att vara här Utgivna prognoser till följd av olika observationer, de så kallade prognoser, ovärderliga medhjälpare inom vetenskap och forskning. Några av deras former kan också Kallade prognos, men termen förutsägelse är fullt tillräcklig. Vad är det?

 

I grund och botten är förutsägelsen en form av prognoser, som bygger på någon form av mål observationer, vilket gör det möjligt att nå en viss slutsats. Eftersom detta är inte av någon vanföreställningar eller påhitt, uttalade av alla slags mysterium-troende "förmågor" som har nästan utan undantag, en sak gemensamt: det är inte möjligt dem alls på något sätt varken bekräfta eller refs.

 

Liknande teorier kan därför alla mysterium-troende håller ihop i sina rövhål mystery man.

 

Här Uttalade förutsägelser kommer alla, utan undantag, kunna kontrolleras utifrån logiska antaganden, och i allmänhet kommer inte vid något tillfälle i framtiden förhindra sig på något sätt att bekräftas eller motbevisas tvärtom.

 

Förutsägelser är möjligt att kontrollera i efterhand, det vill säga att använda sina program Det är fall har redan inträffat i det förflutna och kontrollera om det skulle vara möjligt att torka förutsägelser skulle ha bekräftade fall eller tillbakavisats.

 

Förutsägelse nr. 1

Äkta cirklarna kommer aldrig visas på webbplatsen där det inte föregicks av en storm, mer exakt, där blixten ansvarsfrihet inte träffad i fältet precis på det ställe där det verkade senare cirklar eller andra regelbundna mönster.

 

Uttalandet att de verkligen är cirklarna som genereras av blixten ansvarsfrihet är en förutsägelse av den tidigare oskiljaktigt Medföljande fenomen. Den som vill refs torka och krav, har möjlighet. Det kommer att bli riktigt ett behov av en hel del arbete, hårt arbete, men möjligheten finns. Hur som helst är det en helt målet att fenomenet kan vara ganska fullt Bekräftat eller motbevisas, och det är ganska objektiva tekniska resurser för att aktivera det.

 

En annan, kompletterande eller följdskador formuleringar: Äkta cirklarna kommer att finnas endast när fältet var bara precis på den punkten påverkas av blixten urladdning. De skulle aldrig bli upptäckt innan den första våren stormen, eller någonstans där stormen var inte dem alls.

 

Förutsägelse nr. 2

Stjälkar vid tidpunkten för äkta cirklarna kommer aldrig böja till marken följaktligen att han dem om att ögonblicket bara i några lokalt drivs Koncentrerad mekanisk eller någon annan makt. Formen skapades inom dem redan långt innan, och böjer till marken just där denna form skapades av skada och som ett resultat av försvagning som stjälkar. De kommer att böja till marken endast på grund av att de kommer att försvagas. Bättre att säga, kommer försvagats så att de kommer att kunna böja markytan på grund av mycket svagare krafter, härrör det friska oskadade som kan motstå utan problem (upp till 100 gånger starkare och mer mekaniskt motståndskraftiga, klara 100 gånger mer större krafter).

 

Blad placeringen av mönstren kommer att vara så som försvagade de kanske inte ens kunna bära sin egen vikt. Dem han usuall krafter kan agera större signifikant (sammanlagt minst buntar av många stjälkar, Domino Effect , vikt stjälkar ökade med mer än dubbelt så fukt från dagg eller regn, effekter av vind.

 

Försvagning av stjälkarna i mönstren kan verifieras genom mekaniska tester, och det är helt samma försvagning av stjälkar som sker (inträffar) vid varje in `skall (skadad försvagades) gröda i världen, såväl som helt oregelbundet. Det tillplattad (skadad, försvagade) från precis samma anledning, försvagar Orsakas av tidens levererad el Det är poängen med blixturladdningar, även i vissa fall bara genom induktion.

 

Förutsägelse nr. 3

I fallet upptäckte att blir snart nog efter utsläpp av blixten som skapade dem, kommer att vara möjligt vid varje punkt av grödan cirklar Förekomst av termisk bildspråk SÅLEDES upptäcka och kontrollera förekomsten av kvarvarande energi skulle levereras av elektrisk urladdning, lagras temporärt tunnelbana och ackumulerade värmen. I framskridet stadium av forskningen kommer att vara möjligt att identifiera fältet, som drabbades av blixten, med värmekameror strax efter stormen och så finns det en ökad sannolikhet de som grödan böja sig ner. Dessutom finns det andra också sätt att hitta den plats där blixten slog, med en noggrannhet på tiotals meter, och fotogrammetri möjliggör något liknande med en noggrannhet på centimeter.

 

Förutsägelse nr. 4

Förr eller senare, kommer att fotografiskt fångas blixtnedslag, som drabbade just den plats där det senare skapade ett regelbundet mönster i grödan. Troligtvis kommer detta hända i gamla goda England. För att uppmuntra de insatser som StormChasers är på denna punkt förklarat att:

Den första Blixtnedslag urladdning fotograf, som kommer framgångsrikt fånga en kick eller göra en video av blixt urladdning, Att exaxtly landat i punkt där senare därför kom till existens och regullar mönster, gröda cirkel, kommer rikligt belönad. Ungefärlig Beräknad avgift kommer att vara mer än en miljon dollar.

Förutom odödlig ära att vara den första i världen som lyckats något sådant, kommer att få ur händerna på denna författare och ficka bidrag daggmaskar (godis) och äkta self-made falsk signatur med denna uppsats författare, limmas ihop från de brev utskurna från Red rättigheter (commies plåt från 80-talet). StormChasers i alla länder runt om i hela världen, förena er!

 

Med fotografering av blixturladdningar handlar ett antal specialister runt om i världen. Se t.ex. Google (stormtrackers, StormChasers). Det är en subbranch sitt intresse, spårning extrema väderförhållanden. Några av dem även fotografering driva och övervaka Helt blixtar som föredras, det största intresset. Som ett tillägg, är torr observationer, mätningar, dokumentation, uppföljning och dokumentation av extremt väder också engagerade i en helt officiell vetenskaplig disciplin som kallas hydrometeorology.

 

Förutsägelse nr. 5

I fallet upptäckte att blir snart nog efter utsläpp av blixten som skapade dem, kommer att vara på plats för vissa grödor cirklar eller andra regelbundna mönster Helt bevisligen kvalitativt och kvantitativt upptäckta och bekräftade ökade koncentrationer av mycket farligt, även dödliga giftiga kemikalier. Först av allt, CO2 , CO, men förmodligen en del andra, mycket värre (HCN), och vissa organiska MYCKET farliga kemikalier. Kanske också föreningar av kisel, organiska (men inte har sitt ursprung från ogräsmedel reningsverket och bekämpningsmedel)

 

På platser med gemensamt in `skall (skadad, försvagade) grödor kommer att finnas helt utan åtskillnad symptom, som finns i de mönster

 

Förutsägelse: Om cirkel beslutsfattare inte lämna omedelbart och villkorslöst Deras vansinniga aktiviteter, förr eller senare kommer en av dem finns på brottsplatsen dödats av blixten urladdning, den enda sanna och legitima författare cirklarna. De varnades.

 

Kanske utveckla något som en partiell globala cirklar prognostiserade gröda - aldrig och ingen annanstans där än de var kraftigt med åska och blixtar och de huvudsakligen förekommer i närheten av artificiella och naturliga åskledare - elledningar, eng. nätverk, gödsel, träd, buskar, grundvatten källa

 

(Även i fysik), men i kanske bäst om vi inte försöka uppfinna en annan typ av dum. När naturen istället för att helt enkelt att "tillåta" eller lämna, förmågan att skapa en rad olika regelbundna och fraktal strukturer. Naturen själv berättar ibland, hur det verkligen. Om vi ​​har lite tur, kanske en del av oss lyckas modellering sin förmåga Mathematicall med några simuleringsprogram. Till att börja kommer att vara helt tillräckligt förklaring till några små saker oskiljaktigt bifogade figurer, i det förflutna och framtiden (partiell, härledd förutsägelse av kompletterande fenomen)

 

Nästa i förutsägelser: Elektromagnetism, statisk elektricitet. Förutsäga Det är något länge känt, är oärligt och osportsligt, skulle säga Mirek Dusina. Men mysteriet De dåraktiga anhängare var det redan behöver i de av sina hamrad halvtomt vallmo någon var tvungen att fylla i när de redan misslyckats med att länka den till sig själva. (... Uman ... The Lightning urladdning ...) Det var precis tillräckligt för att fråga. En av dem med "experter" från hela världen som är så glada Representera Institutioner "expertis" av sin forskning, nästan lite ledsen. Men det är bara bekräfta Tyvärr som brytt sig de aldrig ens studera någon professionell litteratur. I det här fallet hade verkligen inte bry mycket. Page 7 är egentligen något mer på och för början av boken.

 

"Kan någon förutsäga deras utseende" - mer till den första Det är inte möjligt att förutsäga exakt när, var exakt och exakt vad siffrorna i de fälten visas. Istället är det också möjligt att förutsäga många fenomen oskiljaktigt Kompletterande, upptäckten av mönster som kommer att föregå, följa och följa. Det är mycket också enkelt att förklara varför. Alla dessa fenomen har en enda gemensam funktion. Helt integrerat med ett av de fenomen, oupplösligt förbunden med blixten ansvarsfrihet. Därför är det möjligt att förutsäga ganska exakt vad som finns i samband med upptäckten av de så kallade äkta cirklarna i framtiden var som helst i världen sker i deras ställe, vad som kommer att finnas där och varför.

 

spruckna stenar

 

Linjer i grödan -

Först rakt

Andra Enligt traktorn spår i mitten mellan dem såddtäthet mycket exakt fastställas, och om saker och ting inte gå fel, växterna växa utan problem, mycket jämnt och utan logi (skada, försvagning). Blixtnedslag utsläpp i fältet går fel nog, "planterade i fältet" antal skadliga kemikalier. Växter för många veckor innan som växte precis i enlighet med av mängden näringsämnen i jorden, och om blixten ansvarsfrihet inte occurr på fältet, i mycket regelbunden rutnät Deras skulle delas mellan dem de näringsämnen exakt vad de behöver. Efter utsläpp av blixtnedslag, hänvisar till är växter på en skadad stort område, och el kommer till dem främst genom spåren på traktorn, och är så jämnt fördelade över ett stort område. De flesta växter är skadade, till vilken el kom från båda sidor, precis halvvägs mellan spåren. Växter sedan försöker bli av olämpligt kemikalier och där de bron, gör de det dåligt. Agronomi, växtföljd, gödsling, skötsel och sådd densitet - allt beräknas på de högsta avkastningen, och det är dags-testade, att också Kontinuerligt föds nya sorter.

 

"Hålen för stiftet"

 

Fulgurites

 

döda djur

 

Uppdatera och utöka mönster över tid,

 

Den föregående tillstånd ställs (skadliga, försvagning)

 

 

Halfprediction - medger möjligheten av något fel:

Välkända kinesiska symbolen för yin - yang kommer från observationer av cirklarna och rita sina former i antiken. Det är nästan otänkbart att Kan det vara något annat. Förr eller senare kommer det att bli möjligt att bekräfta att yttrande från studier av fil material. Det kommer inte, men i egentlig mening av bokstavliga skrivit en väsentlig pappersarkiv, men rekord torka mejslade i sten. Möjligt bara leta efter. Kanske blir det möjligt någon gång i framtiden att utföra under en viss Den sortens riktade kontrollerad explosion, under vilken Troligtvis faller en plats de positiva (yin) och nära den negativa (yang) blixtnedslag urladdning (mer exaktReturn Stroke, Också finns bipolär blixtnedslag), kan de i sin omgivning för att skapa en omedelbar luftvirvlar och speciellt torr att ett elektromagnetiskt fält och liknande mönster kanske Aris.

 

 

 

 

 

-----------------------------------------------

 

Del 2

 

 

Är möjligt, prognos skapandet av äkta cirklarna?

Att vissa utvalda funktioner ja, men naturligtvis inte riktigt exakt ..

För det första är det möjligt att förutsäga var och när de visas inte. Aldrig kommer att visas där det inte fanns en storm och fältet inte träffas av blixten. Naturligtvis mycket oftare det visas i torra platser ganska oregelbundet tillplattade (skadad, Försvagad) gröda. Världen kan uppskattas Cirka en miljon fler fall också än de områden som finns i regelbundna mönster. Ungefär 10% av den sådda totala arealen Årligen. Om det under "landning", effekten av någon som enorma energi elektrisk urladdning, i grödan fältet yta, kommer sannolikt att bli mer eller mindre svårt att definiera och tack vare en ganska slumpmässig Samspel omständigheter kan skapas och regelbundet mönster.

 

Tvärtom grödan kommer nästan att in `skall (skadad, försvagade) Omedelbart efter utsläpp av blixtnedslag. Också det är en av de mest grundläggande faktum att brygga förvirrar eller misstag eventuella Explorers in `skall (skadad, försvagad) gröda. Oavsett om de är en del självutnämnda "Explorers-mysterium" av olika slag, etc. UFOloger. Eller omvänt del människor som skulle vilja försöka att titta på frågan åtminstone lite i termer av någon verklig vetenskap eller forskning. Real vetenskapsmän och forskare uppmärksammade forskning om cirklarna problematiken endast med en riktigt bra sträcka, eftersom var någon seriös forskning genom olika "proffs" som mysterium-named Explorers, UFOloger och personer som arbetar med olika pseudo-vetenskap eller sciolisms kvasi-vetenskap på ett fruktansvärt sätt misskrediterat. Detta allt fortfarande i addition författarskap av olika mönster började rapportera alla möjliga vansinniga personer av typ D & D, som potentiellt skulle någon allvarlig forskning på detta område ännu mycket mer misskrediteras. Möjligt att säga, att det skulle var ytterligare allvarliga vetenskapliga forskningar på detta område bara riktigt definitivt, och slutligen avslutas permanent. Några andra personer då främst på grund av det faktum att deras sinnen var galen Able transportmedel än den information den enda som alla grödan cirklar människor arbetar, verkligen några ganska primitiva mönster skapas.

 

Det faktum att grödan kommer att böja till marken mycket senare än den händelse som ger upphov till det har orsakat är möjligt att ringa "Natural Mimicry". Mycket mer information om den ungefärliga tidpunkten och händelseförlopp som slutligen leder till logi (skadlig, försvagning) gröda, ligger på kronologi .

 

Ibland ställs (skadliga, försvagning) av gröda Förekommer i torrt väder och vacker, vad bönderna skulle bara föreställa som det bästa för sin odling. Om stormen, det var redan pågår flera veckor sedan, är ingen kunna minnas det. Omvänt, strax efter åska, även Detaljerad Under inspektionen gjorde grödan verkar som ingenting hänt, och hagel föll inte. Men just Omedelbart efter stormen hade redan varit i själva verket "alla beredda" för stora logi (skada, försvaga) på minst tiotals meter från den punkt där blixten avslutad, ibland mycket mer. Växter ser fortfarande ut som det synes nästan ingenting hänt, många dagar efter den elektriska ström som passerar genom dem, ibland bara framkallas. Även om passerade dem torka och stor mängd elektrisk energi som de var helt Omedelbart och dödas av den.

 

 

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna sida var beredd och alla fakta och teorier som presenteras här var mycket grundligt, och nära granskas i detalj experimentellt genom

 

Jan Ledecky

 

Jag menar, ärvde jag sjukdomen alkoholism, och jag lärde mig tidigt att få hjälp när jag behövde det. Jag gick alltid till folk som visste mer än jag gjorde. L. Minnelli
Tiden för handling är nu. Det är aldrig för sent att göra något.  Antoine de Saint-Exupery

Okunnighet är aldrig bättre än kunskap. E. Fermi

z