Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelska originalet - grödor cirklar-lightning-jägare . Ursäkta eventuella fel som orsakas av maskinöversättning.
lightning
Lightning Hunter
Det enklaste Möjlighet, hur man fångar blixt, är ett foto. Crop Circle är faktiskt en fotografering.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Maskin-översatt text

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Den kreativa handlingen varar men ett kort ögonblick, en blixt ögonblick ge-och-ta, bara tillräckligt länge för att du ska jämna ut kameran och för att fånga den flyende byte i din lilla låda.  H.C.Bresson
Den enda verkliga värdefulla sak är intuition. A.Einstein
Vetenskapen av idag är morgondagens teknik.  E.Teller

Fånga Lightning? Knappast möjligt. Fånga Ja.

PagPh
Fånga i betydelsen av ganska Fastställande Exakt (meter, tiotals meter) eller mycket exakt (cm) nedslagspunkten, polaritet, energi, typ (moln - mark, moln - moln) och mycket exakt urladdningstid (nanosekunder).

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Mer detaljerad information om elektroniska och fotografiska spårning positioner och mäta intensiteten av blixten kommer att placeras objekt här senare, så långt här är en särskild förklaring likheter gröda logi (skadlig, försvagning) och fotografisk process

 

Foto Lightning är ett register över mot bakgrund av de utsläpp.

Crop Circle är ett register över de fysiska effekterna av blixturladdningar - naturlig foto.

 

Cirklarna är något som "Natur Photography".

Fotografisk emulsion är ett system av majs stjälkar (registreringsmaterial med en granularitet på upp till flera tusen pixlar per kvadratmeter). Exponering sker i en bråkdels sekund, förmodligen delvis på grund av induktion, dels genom likström ledning, och även med lagrade i växtvävnader först endast som produkter av elektrolys, och den därav deras partiella skador. Som utvecklare Använd Nature Processer - elektrokemi först, följt av kemi, biokemi, biologi, vävnad försvagning, Phytopathology. Arbetet med att utveckla tar flera veckor i genomsnitt och är mycket gradvis - första Närmaste stjälkarna böjer till den grad hit, och dag efter dag kan läggas andra. I vissa växtarter är ofta möjligt att upptäcka observerbara förändringar inom några dagar eller veckor innan logi (skada, försvagning) (typiskt i detta avseende, t.ex. korn).

 

Processen för logi (skadande, försvagning), i vissa faser eller helt likna processen vissnar När plantorna utsätts för olika påfrestningar, till exempel Microsoft Bridge brist på fukt. Beteendet hos växtligheten under svåra förhållanden (brist på fukt, brist på eller otillräcklig näringsämnen, pH-värde, hög temperatur) behandlas i detalj i exempelvis Handbook av anläggningar och grödor stressen , Mohammad Pessarakli , CRC 2010. Plantera Liknande exponering för stressfaktorer villkor kan emulera och verifiy avhandling Processer. Det är möjligt att kontrollera beteendet hos växter efter passagen av en viss mängd elektrisk energi genom växter eller delar - inte skada, dödlig, dödande, över dödliga och mycket dödlig överdos. Det kommer att behandlas på andra sidor. Som ett exempel kunde det konstateras till exempel att efter passagen av mycket högt overlethal doser av el genom eller nära någon växtdel är se ganska ofta det möjligt att en del bränns torr ;-)

 

Från andra experiment är möjligt att bestämma att mycket overlethal efter att ha passerat genom delar av doser som växter har ingen direkt betydelse för fotosyntesen och reproduktion, i händelse av Poaceous till exempel delar av stjälken, även om hela dess diameter kan celler i torka drabbade växtdelar dör helt. Men torka och en del av anläggningen är fortfarande fullt kapabel att fortsätta utföra funktionen av kärlvävnad, och anläggningen kan nästan utan negativa effekter komplett växtperiod.

 

Gradvis (lång tid) ställs (skadlig, försvagning) kan förekomma Speciellt i fallet med oregelbunden logi (skadlig, försvagning). När det gäller återkommande mönster kan ibland ställs (skadlig, försvagning) förekommer mycket snabbare, delvis på grund i vissa fall kanske Deltar förmodligen mycket mycket mer intensiv urladdning mot normalt genomsnitt ytterligare han kan vara dem engagerade Butterfly Effect (se), Domino Effect ( se) och de två utsläpp effekt (se).

 

Lightning är ett utsläpp relativt komplex fysikalisk process.

  Den består av ett antal på varandra följande etapper, sällan deras totala längd överstiger en sekund. Tiden för dess största energi del,Return Stroke, Under vilken utstrålar mer än 99% av hela urladdning energi är ca 10 mikrosekunder, inte mer än ett par dussin. Dess olika fysiska effekter är möjlig rekord på olika sätt, främst som ett elektromagnetiskt fält. Medan relativt kort, men för den forskning som bedrivs här Tillräcklig analys och beskrivning av varje slinga fas ingår i meny och undermeny Lightning, med info om resurserna. (Det kommer att utvidgas betydligt)

 

Mätning och studera egenskaperna hos blixturladdningar inblandade i olika forskningsinstitutioner runt om i världen. Ofta är det arbetet i samband med produktion av kraft energi eftersom arbetarna har sina Deras frågor av intresse för det bara från en ren princip. Först, naturligtvis, vara intresserad av hur el producerar deras konkurrens. En annan faktor är lika signifikant interaktion mellan distributions el kraftsystem och utsläpp Belysning, som är två typer: fullträff och inducerade strömmar. Mer detaljerade information kommer att placeras objektet igen i menyn och undermenyn Lightning.

 

Precis som en fråga av intresse: några växter och deras delar kan drabbas och skadas endast av induktioner av elektrisk energi i kroppen (ledare) efter utsläpp av blixtnedslag. Aktuell induktion efter Blixtnedslag urladdning i ledare handlar relativt detaljerad elstandarder, EN 62305, men de tjänar och skydda säkerheten för elektriska ledningar och elektrisk utrustning från blixtströmmen, direkt eller inducerad. Hur som helst, är anläggningen också tråd Gäller det samma fysikens lagar och mängden energi thatmay induceras inuti, kan vara tillräckligt för dess framtida skador. Naturligtvis anläggningen med den jordade ledaren.

 

Med att visa att cirklarna bildas efter blixten urladdning, är det nödvändigt övervaka många fenomen och effekter blixten ansvarsfrihet och tillhörande volgende. Men det är mycket troligt att verkligen mycket bra för mängd bevis som hittills helt omedvetet, Explorers mysterium detta fenomen själv, utan i frysen inser det.

 

 

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna sida var beredd och alla fakta och teorier som presenteras här var mycket grundligt, och nära granskas i detalj experimentellt genom

 

Jan Ledecky

 

Det finns triviala sanningar och de stora sanningar. Motsatsen till en trivial sanning är helt enkelt falskt. Motsatsen till en stor sanning är också sant.  N.Bohr
Tryck på en vetenskapsman och du rör ett barn. R.Bradbury
När en människa gör ett grundligt dumt, det är alltid från de ädlaste motiv.         O.Wilde
z