Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelska originalet - grödor cirklar-hälsa-fara-effekter . Ursäkta eventuella fel som orsakas av maskinöversättning.
lightning
Hälsofara Effekter
På fältet, där blixten hit, och förväntade antal farliga gifter: CO , EDP , psykoaktiva föreningar
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Site maskinöversättning

En designer vet att han inte har perfektion uppnås när det inte finns något kvar att lägga, men när det inte finns någonting kvar att ta bort. A.de Saint-Exupery
Man kan aldrig sluta. Vinnare sluta aldrig, och Quitters aldrig vinna. Ted Turner
I allt i naturen finns det något av de fantastiska. Aristotle

Cirklarna , beskära bilder, hälsofara Effekter

PagPh
Mycket allvarlig varning!   Du besöker någon plats gröda cirkel på egen risk. Det kan finnas höga koncentrationer av gifter verkligen mycket farliga, mestadels CO (kolmonoxid - Invisible Killer). Även koldioxid, organiska poissons risk komplicerade och kolföreningar kisel.

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

Inledning

Utsläpp av blixtnedslag, som sänder vid över genomsnittet prover torka och mängd av energi, tack vare en hel del som skulle lastas godståg cirkel Flera gånger runt om i världen, med torka kan producera en stor mängd giftiga kemikalier jord, Att skulle kunna berusa och döda hela befolkningen städer. Bara på grund av det faktum att de släpps mot ytan mycket långsamt, och också Eftersom de allra flesta av dem är mycket reaktiva ämnen, att inom några centimeter av rörelse genom underjordiska strukturer omedelbart reagerar med omgivningen och med varandra och tack vare att den stora majoriteten av dem (lyckligtvis) rekombinerar bilda produkter betydligt mindre farliga eller helt giftfri. Detta är en av de främsta orsakerna, det är en massa människor, som någonsin har besökt cirklarna, är skyldig för att thay fortfarande lever.

 

Typiska symptom på förgiftning Vissa

Med hänvisning till: ett stort antal giftiga ämnen i tunnelbanan kan fortsätta att bo, Under besöka en observatör. Det är möjligt att konstatera att vissa personer i avhandlingar platser beter sig mycket ovanliga sätt.

"Någons mediterar i form, andra be, någon snuffling mark etc. .. "

 

Till exempel en av de mest kända observatör av det fenomen som kallas cirklarna, Lucy Pringle, beskriver på ett eller två sidor av spel ganska typiska rätt webbplats symptom människor förgiftade av subletala doser av dödliga toxiska föreningar eller läkemedel, är möjligt att ställa om att någon toxikolog.

 

Hur som helst, alla är påverkade, kan det förekomma och påverka Kolmonoxid - CO (och mycket troligt det är verkligen där). Beskrivs Många symtom är liknande den från toxikologiska publikationer, som om de kopierades därifrån.

 

Också det kan finnas ett överskott av koldioxid CO2 , närvarande med observatörer som lätt kan strypt lite, och konsekvenser i detta fall kan vara mycket liknar effekterna av läkemedel. Symtom också Beskrivs i toxikologiska publikationer. (Normal halt i luften - 0,03% 2% - första symtomen på förgiftning, 5% - huvudvärk, 20% - död).

 

Det främsta skälet varför CO och CO2 kan på den plats Troligtvis uppstår med det faktum, i tunnelbanan som skulle vara en stor av mängden organiskt material bränna bort: växtrester, humus, rötter av träd Slaktade länge sedan. Materialet i tunnelbanan kan fortfarande bränna även under vissa besök av observatörer, liksom högen i produktionen av trä kol, med alla de konsekvenser detta. Ökad halt av CO och CO2 på den beskrivna området kan orsaka till alla som är närvarande. Klart det är känt och dokumenterat faktum, som förde djuren skulle det finnas en del av denna Explorers, beter sig mycket orolig. Förmodligen skulle det vara till hjälp om fins bar en kanariefågel i en bur (se Red Dwarf, episod ...)

 

Mycket stark rekommendation för alla besökare Crop Circle helst i framtiden. Ta det CO och CO2 koncentration meter i luften, eller bara föredrar att bjuda in och för arbetstagare och toxikologi Laboratory.

 

Någon gång senare, kommer här att redovisas fler symtom, som inte är möjligt att gälla endast som en effekt av CO och CO2 . Metallisk smak, också beskrivs på webbplatsen LP som är typisk för exempel när blyförgiftning (vars föreningar i området skulle vara riktigt svårt att hitta). Samma effekt kan visas också grund av vissa organiska föreningar, som skulle exponeras i jord skapat denna enorma energi, hög spänning, elektrolys och termokemiska.

 

Se till exempel Lucy Pringle sidor. Årtionden följer upprepade De som är intresserade på platser, där hög kan visas Koncentrationerna av extremt farliga gifter, vad som kan detekteras från relativt enkelt Beskrivs symtom (vissa av dem är verkligen mycket typiskt för läkemedel abusement). Liknande aktivitet toxikologer kommer definitivt inte berömma. Samt en lokal BENSÅGARE, vilket sannolikt var ibland rådfrågats om effekterna av exponering som lokala förhållanden för att "marsvin" kommer det.

 

Piloter som showered reaktorn i Tjernobyl med helikopter och sand från när de vacklade efter tre överflygningar från en helikopter och gick in i buskarna för att kräkas, bara beskrivs och metallisk smak. Det är möjligt bara fråga dem som överlevde till dessa dagar.

 

Också möjligt, att i jorden på grund av elektrolys är hög spänning och hög temperatur Dissociation skapade av stora mängder atomärt väte, är känd för att reagera mycket lättare och kan inducera uppkomsten av en mängd farliga ämnen för växter och djur organismer . En del av det kan vara närvarande under en kort tid som en plasma.

 

Visst är det mycket lätt att kontrollera att på webbplatsen påverkas av blixten kan förekomma många "mycket specifika föreningar" fria radikaler, föreningar av alla ämnen som förekommer i jorden med höga oxidationstal, att det usuall är frånvarande. De är i allmänhet mer toxiska alltid stor, tack vare mycket högre redoxpotential: utan syre i form av O 2 Skulle inte livet finns, medan alla dess föreningar, där är mer än divalent är mycket giftiga. Det kan förekomma också ozon O 3 och dess reaktionsprodukter, gasformiga silikater och andra ämnen, mycket skada för hälsan. Det är intressant att säkerheten i detta avseende myndigheterna ännu inte har börjat närmare intresse för denna fråga. Flower barn av läkemedel med knäböj besöker Att platser som om det var öl distribueras gratis - gratis, gratis, omotiverat, buckshee. Hennes Majestät kan ha aktiverat en del spel av Secret Services har James Bond bara ingenting att göra, för att inte tala om kommissarie Clouseau.

 

Som redan nämnts på andra sidor på denna webbplats, det bästa är karaktäristiska för aktiviteter, att det stora flertalet av besökarna Crop Circles är ganska omedvetet hänge sig åt, är "Verkstadshandboken subletala doser av dödliga giftiga kemikalier", som i de flesta fall nästan utan åtskillnad från effekter av läkemedel exponering. Alla droger är faktiskt dödliga giftiga ämnen (t.ex. nikotin, alkohol), serveras i subletala doser. De uppger man i samma skick som döden är mycket närmare honom än i andra fall (någon säger adrenalin) och hastighet freaks är glada att hänge sig åt den här situationen, också upprepade gånger.

 

Det finns inget för alla besökare i cirklarna runt om i världen än starkt varna det verkligen lagt ner mycket uppmärksamhet. De var tvungna att ha, men ändå mycket undermedvetet, och framför allt helt omedvetet, redo att bli en av de snabba freaks (mer exakt, de av dem som ännu inte är). Den goda nyheten för dem kan vara budskapet, Att efter att ha läst och förstå denna information redan De kan fortsätta det ganska medvetet.

 

Symtom på förgiftning av kolmonoxid

Vid 20% koncentration av karboxyhemoglobin redovisas huvudvärk, tryck i bröstet, vid 40-50% med tillsats illamående, kräkningar och önskan om att huvudvärk blir mer betydande. Bli synstörningar, beteendeförändringar. Över 50% av offret faller i koma, hypotension, mydriasis, kan arytmi uppstå. Efter kolmonoxidförgiftning redovisas personlighetsstörningar och minne, kan utveckla det ekologiska psychosyndrome

Medicinsk första hjälp , J. Pokorny , 2005 Galen, p.231 ( medicinsk första hjälpen )

 

Övriga källor:

Den stora majoriteten av symptom på förgiftning av kolmonoxid (CO) är ospecifika problem, samma som andra andra vanliga sjukdomar (förkylningar, börjar med virusinfektion, tarmproblem, matförgiftning, stroke, etc.).

Bland annat kommer ofta också hjärtklappning och arytmier.

 

Symtom på vistas i en miljö med ökad halt av koldioxid 2

Hyperventilation, varmt svettig hud, huvudvärk, högt blodtryck, slöhet, oförmåga av klart tänkande, koma och konvulsioner

(Obs! när det gäller vissa individer och kan slöhet oförmåga klart tänkande innebär ganska ospecifika symptom, som inte är beroende alls med ökad halt av koldioxid 2 i en miljö)

 

 

Metallisk smak: typiskt exempel som blyförgiftning, men många organiska också gifter, som inte innehåller någon metall. Till exempel, efter en skallerorm bita.

Encyclopedia of Toxicology , Wexler et al ., s. 142

ISBN13: 9780127453545

 

biguanider (s. 272): kräkningar, illamående, magkramper, aptitlöshet, intolerans mot vissa livsmedel, mättnad, ljuskänslighet, matsmältningsbesvär, dysgeusi (metallisk smak), mental förvirring och letargi

 

Cyklofosfamid (Cytoxan - Bristol-Myers Squibb Oncology, Neosar - Pharmacia)

(S. 396, bilaga 2, som används vid kemoterapi)

Akut toxicitet: Illamående och kräkningar, typ 1 (anafylaktoida) överkänslighet, ansikts brännande och metallisk smak, dimsyn

Fördröjd toxicitet: Benmärgsdepression, alopeci, hemorragisk cystit, sterilitet (kan vara tillfällig), lunginfiltrat och fibros, hyponatremi, leukemi, cancer i urinblåsan, dåligt fungerande ADH-sekretion, hjärttoxicitet, amenorré

 

Coprin - aktiva substansen i Coprinus 

Symptom: Metallsmak, ansikts brännande, darrningar, kräkningar och diarré

(Special toxikologie.pdf, Ing. Adam Martin, Ph.D.)

 

CO: (Lullman - Farmakologi och toxikologi)

yrsel, tinnitus, utmattning, mydriasis (s. 581)

CO2 : (s. 592) Under ökade koncentrationer Evolves takypné, huvudvärk, svettning, rastlöshet, förvirring och ökad retbarhet. Kan följa apati, kramper och koma.

 

Herregud, herregud, oh förbannade! Det är kylning, verkligen gåshud ...

Gupta, RC, Handbook of Toxicology av kemiska stridsmedel, Elsevier, 2009, ISBN: 978-0-12-374484-5, 593 p

läsa det själv, på egen hand, tack.

 

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna sida var beredd och alla fakta och teorier som presenteras här var mycket grundligt, och nära granskas i detalj experimentellt genom

 

Jan Ledecky

 

En vetenskapsman som inte kan utföra vad han har åstadkommit, har åstadkommit någonting.  Walter Reisch
Ingenting leder vetenskapsman så avvägar som en tidig sanning.  J.Rostand
När en karl säger: "Det är inte pengarna, utan principen om saken," det är pengarna. Kin Hubbard
z