Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelska originalet - grödor cirklar-kronologi-detaljer . Ursäkta eventuella fel som orsakas av maskinöversättning.
lightning
Kronologi - Detaljer
cirklarna - mer detaljerade informationer om kronologi av grödor logi (skada, försvagning)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Site maskinöversättning

Det är ganska svårt att säga vad gör bringa lycka. Fattigdom och rikedom har båda misslyckats.  Kin Hubbard
Vår konstitution Skyddar mestadels utlänningar, fyllon och USsenators  W.Rogers
Om experimentet behöver statistik, oughta du har gjort det en bättre experiment.         E.Rutherford

Crop Circles , siffror Beskär Detaljerad kronologi

PagPh

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

Kronologi av gröda logi - andra detaljer

Denna sida kommer att visa en gradvis förändring av spannmål, som i huvudsak skedde i närheten av och runt några av de observerade vanliga strukturer (cirklarna). Det är något riktigt svårt, är någon dokumentation om detta Praktiskt taget ingen, och kan erhållas mer eller mindre slumpmässigt. Den orsakas av den vanligaste fel nästan alla grödor cirklar Explorers, som dokumenterade torka objekt, och därmed deras jobb har avslutats. De inser inte minst att varje föremål, som de var bara dokumentera, med förbehåll för tid (kronologisk) evolution till skörd. Även om de aldrig har kunnat fånga åtgärden från början, liksom det är mycket intressant, följer vad efter de avslutade sin verksamhet. Vad de dokumenterade, ingår i termer av kronologi ganska Mezi undantag eftersom objektet skapades den mycket snabbt, förmodligen främst den och dominoeffekten och Butterfly Effect. Men det betyder inte alls att den som plats ingenting kommer att hända i framtiden, tvärtom. Vissa förändringar är det möjligt att observera tills skörden.

 

Som redan nämnts från den dokumentation som var på torra platser förvärvats av den stora majoriteten av "gröda cirklar Explorers", kan inte härledas i form av kronologi absolut ingenting, eftersom webbplatsen att de aldrig amost besöka igen. Lyckligtvis men det är möjligt att använda mer eller mindre slumpmässiga fenomen, att vissa bilder som dokumenterar fenomenet skjuten av en mängd olika jägare Crop Circle, fångades vid olika tidpunkter.

 

Det enda undantaget från regeln räknas upp sådana fall där det någon gång efter den första observationen av formen - det Arise vissa andra delar. I det här fallet, vissa ser Möjlig "Explorers" så är lämpligt, öka sina röv från bekväma stolar och gå skjuta objektet igen.

 

Även om han några bilder av att vi möter omedelbart en stort misstag, som inte skulle vara någon fotograf ges UNDER NÅGRA OMSTÄNDIGHETER AVRUNDA HELA VÄRLDEN . Det är mycket sorgligt faktum att alla bilder som tagits med dem (publicerad på sina webbplatser) aldrig signifikant är märkta med datum bilden togs, men datumet (sannolika) av mönstret uppkomst. Försök att hitta EXIF, om möjligt, bland annat, hålla rätt datum och tid Exakt fånga bilden på ett mycket enkelt sätt, är absolut omöjligt. EXIF är helt tilldelas automatiskt när som helst till en bild fångas av digitalkamera, innehåller många detaljer om bilden (datum, tid, exponering, kamera typ) och konventionella processer för redigering i det att bli av med. Det är mycket troligt att alla Documentarist av gröda cirklar fenomen inte ens vet att något sådant existerar, och om så är fallet, varför det ur ett obegripligt skäl tar bort bilden från varje slinga, eftersom de försöker vara mer esoteriska temperatur som den mystiska slott i Karpaterna . Lämningar Än Det sa helt någon documentarian fenomenet cirklarna frågar, bör Vare sig det är möjligt att lägga till detta till sina befintliga webbfotoalbum databaser. Åtminstone en och viktigaste, den verkliga tagningsdatum och foto. Värdet av deras webbsidor skulle då omedelbart ökas med minst uppskattningsvis 10.000%.

 

Ett positivt undantag från denna regel är Klaus Leidorf. Den enda anledningen till detta är helt förståeligt faktum att han är i första hand Fotograf Klaus Leidorf, enastående professionell Särskilt när det gäller flygbilder. Crop Circle bilder är för honom nästan en biprodukt.

 

Trots svårigheter som beskrivs ibland, men mycket sällan möjligt att utföra några liknande iakttagelse. Ibland händer det, att fotografer åtgärder sker vid olika tidpunkter. Även om den verkliga datumet för någon som foto fångades är från sina webbplatser aldrig möjligt att hitta, som redan nämnts, åtminstone ungefär något kan uppskattas från staten av vegetation. Sådana fall kommer att placeras objekt här.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna sida var beredd och alla fakta och teorier som presenteras här var mycket grundligt, och nära granskas i detalj experimentellt genom

 

Jan Ledecky

 

Han vet ingenting och tror att han vet allt. Som tydligt pekar han och politiska karriär.  G.B.Shaw
Det bör vara möjligt att förklara fysikens lagar till en barmaid.   A.Einstein
Möjlighet missas av de flesta människor eftersom det är klädd i overall och ser ut som arbete.          T.A.Edison
z