Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelska originalet - grödor cirklar-enheter (LRC) . Ursäkta eventuella fel som orsakas av maskinöversättning.
lightning
Gröda fält kretsschema
På grödan fältet finns alla typer av elektriska komponenter, motstånd, spolar induktion, kondensatorer
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

 - Site maskin-översatta

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Du ansvarar för evigt, för vad du har tämjas. Du är ansvarig för din ros.    A.de Saint-Exupery
Vetenskapen vet bara en budordet, bidra till vetenskapen.  B.Brecht
Acceptera utmaningar så att du kan känna spänningen för seger.       G.S.Patton

Elektriskt motstånd - R Kondensator - C. Coil - L.

PagPh
Alla objekt fält, inklusive växter, visar fysikaliska egenskaper, elektriska också. Till exempel den elektriska resistansen av en gröda stjälk med flera megaohm / centimeter, strax före skörd ganska lite mer.

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Elektriska komponenter och anordningar i fälten

Från början var det mer bara en kul. Sökfält för olika komponenter och anordningar av elektroteknik. En sådan okonventionell typ av humor, används främst som en underhållning under en händelselös aktivitet, bli av med sin monotoni och lite. Inte bara bara delar utan hela enheter och inte bara elektriska, men olika tekniska och teknologiska verktyg och utrustning. Till exempel vattenpass och lod - de är byggda inne växter för att upprätthålla rätt riktning av rötter att växa ner och stjälkar upp. Ljusmätare - att övervaka hur mycket ljus som finns och var, vilken riktning och blad och blommor mognar roterande och öppning stängning. Stjälkar och blad är under mycket högt spänningspotential av stormen moln (dess spänning relaterad till jorden med flera miljarder volt), flytta som en liten löv eller electroscopes stamceller, roterar i flera riktningar, utan behov av någon blixt urladdning på deras nära håll . Till en början verkade det i fältet som skulle upptäckas på de flesta någon passiva komponenter - motstånd, kondensator, spole. Varje material har en mätbar resistans, induktans och kapacitet, och växter kan betraktas som olika serier-parallellt sammankoppling av komponenter avhandling. Också en enkel anordning som nämnts electroscopes, men också voltmeter och amperemeter bör hittas.

 

Genom R Skulle L och C ställas in för att sätta in en rad seriell, parallell och seriell-parallell anslutning av resonanskretsar RC, LC, RLC med olika resonansfrekvenser, och det skulle vara möjligt att försöka fastställa sin resonans med elektromagnetisk strålning av olika frekvenser, som alla är verkligen över spannmål fält Under blixturladdningar inträffa, se Fysik .

 

Med lite fantasi är alo möjligt att hitta torr komplexa apparater och ett oscilloskop, och försöka förklara den sporadiska förekomsten av mycket sällsynta förekommande imitationer av Lissajous mönster (), men också olika resonanskretsar. För att förklara formen av siffror är förmodligen ganska tillräcklig mekanisk resonans och interferens, även om det ibland inte kan se ut så. Dessutom kan inträffa mer komplexa elektromagnetiska störningar och reflektioner, (dvs. också ljus och värme - infraröd) vågor, utbreder med ljusets hastighet och olika gränser fas mellan några av avhandlingar medier: plasma - chockvåg - Wave tryck - luft, deras fasgränsytan rör sig i hastigheter som är jämförbara med ljudet, dvs Långsammare miljoner gånger.

 

Efter en relativt snabb upptäckt av R, L, C, inom området fanns inget annat val än att konstatera: Nu upptäcker fler diod och transistorn. Transistorn och dioden, men inte upptäckt men vakuumrör var. (PIC) Även om det var nästan upptäckte omedelbart (våren 2008), som en mycket viktig del av bevis som styrker teorin om siffror Ursprungsprodukter princip på grund av elektriska impulser Lemp, men fann att det är faktiskt en tub princip vänta tills hösten 2011-3 , 5 från början av forskningen. (Foto) Air är ett ämne som normalt inte vara tal och även minomum barriär för elektromagnetiska vågor, i motsats till chock och tryckvågor, de är mycket kraftigt hämmade det, tills slutligen helt försvinna. Men tråd staket, genom Vilket tryck och stötvåg passera nästan utan motstånd, är riktigt torr och helt ogenomtränglig barriär för elektromagnetiska vågor, liksom ett jordat galler sugrör (bild)

 

Växter på, planterade som en relativt kontinuerlig rutnät, Beter sig som känsliga lager av en fotografisk (inspelning) material, eller CCD eller CMOS-sensor. Laddningskopplad anordning (CCD) - Mellan enskilda celler reser elektrisk laddning mellan enskilda anläggningar också flytta en elektrisk laddning. Men en sådan "Fält CCD" behöver i de flesta fall minst 14 dagar (ibland längre än alternativ två månader), innan visar utdatafilen.

 

Motstånd - varje föremål, naturligtvis, uppvisar ett visst motstånd. Till exempel kan en majs stjälk i den gröna stadiet, dvs ungefär till slutet av juni också något mer är ca 5 mW / cm (även blad, liknande impedans). Även om det i 2011 har fotograferats nära Patrin maj torka i höstkorn och mognadsgrad, som skulle omedelbart skördas (foto), dvs i ett tillstånd av fullständigt torkade, mogna växter.

 

Efter att ha nått mognad och högre uppenbarligen beror utställning och större motstånd. Viktigt annan indikation är kontaktresistansen og lätt beröring stjälkar och blad, vars informativ bord kommer att ligga här, liksom motstånd kontaktuppgifter till blad och stjälkar Fastsatt tätt tillsammans. Kommer också att vara tydligt vilken effekt på kontaktmotstånd har kraft pressar att växt delarna. Under skapandet av vissa mönster kan spela Nämligen och betydande roll torka och tillfällig struktur som skapats av delvis lutande stjälkar och blad, röra varje konstruktion annan, och med beaktande ledningsförmågan av torra strukturer kan vara tusen gånger mer än högre, än upprätt stående gröda, vars stjälkar och bladen nästan inte röra ihop, eller endast obetydligt. Växter kan lutas av vinden, tryck-eller stötvåg efter Blixtnedslag urladdning, som skapar ofta på ytan av strukturen växter på Olika cirkulära vågor som ringar på vattenytan. (Foto, videogif) Vem har någonsin sett en vind-vågor på fältet, är också kunna känna igen mycket tydligt att torra efter en intensiv vertikal puls från ovan, som blixten ansvarsfrihet, måste det verkar cirkulär vind och vågor på Det yta på grödor fältet, och utsläppen kan slå det flera andra nära varje slinga och skapa intressanta Korsningar och störningar. Växter skapar en tillfällig struktur, i vilken de är ganska intensivt vidrör varandra (med en mätbar kraft), först genom inverkan av tryckvågen, senare av sina egna fart. Beröring på många punkter och mycket av större kraft än betydande Under vindstilla, när de är i kontakt med endast verkligen mycket obetydligt. Den kan visa upp många gånger Tusentals mindre elektriskt motstånd temperatur som vid normal (ingen vind, ingen tryckvåg). Om torkan och tillfällig struktur slog några återtändning (även induktion möjligt), passerar genom denna lutande växter mycket mer energi, men endast genom dem som bara lutar, så tillfälligt skapa en ganska exakt siffra, eller flera siffror, eller deras korsningar störningar, eller andra former. Efter några sekunder kommer allt att återgå till sitt ursprungliga tillstånd, och hela processen är bara början. Allt förklaras mer information på sidorna kronologi . Blir också, förmodligen på plats mekanik , byggt flera datormodeller.

 

 

Elektromagnetiska störningar, resonanskretsar

Även allmänheten efter den första, helt kompromisslös och mycket aggressiv avstötning (som vanligt), senare kommer mycket ivrigt, helt kompromisslös och mycket aggressiv stöd (som vanligt) möjligheten att skapa resonans och mönster inblandning i grödan genom elektrostatiska och elektromagnetiska Under resonans störningar och utsläpp blixtnedslag, skulle htere finnas behov av besöksförbud något. Även om mängden av den energi som överförs av blixten ansvarsfrihet är enormt, skulle absolut ofattbart alla människors sinne, främst tack vare Att det fullständig överföring sker inom några miljondelar av en sekund, se meny fysik och undermeny också många andra delsidor i denna webbplats. Därför kan det också placera enorma, ofattbart elektrostatiska - elektromagnetisk - elektromekaniska störningar. Men en tillfällig forskning, beräkningar och datorsimuleringar visar att en mycket komplexa interferensmönster kan vara ganska tillräckligt etablerat endast av mekaniska störningar. Naturligtvis kan effekten av elektromekaniska och elektromagnetiska krafter inte uteslutas, vice versa. Är inte det ibland uteslutas inblandade, i kombination med mekaniska krafter, eller snarare deras mycket regelbunden och symmetrisk spridning i alla riktningar i den ursprungliga av de mest komplexa strukturer, fractal gång. En fraktal är naturligtvis bara en viss form av resonans och interferens. Nästan alltid inuti cirkeln, mycket komplex, multiplicera axlar symmetrisk störningar eller kombinerad eller fraktal mönster. Även om det inte är uteslutet Antingen att det enligt vissa modeller, alla mycket komplexa strukturer som skulle ha inträffat på ett rent mekaniskt sätt. Modelleringar är under uppbyggnad, men det finns ett behov av lite mer tid och arbete (både människa och dator) sväljer. För nu är det möjligt att jämföra de två siffror ser en av dem som en ofullbordad version av den andra, när balken (balkar) i den tillfälliga cirkeln inte flytta tillräckligt lång för att få jobbet färdigt. Naturen själv har skapat en fin modell som dator made, och behövde inte ens en minut av en människa eller en dator arbete, var det nog för allt arbete Det är en energi av blixturladdningar för några miljondelar av en sekund, och flera dagar av tillväxt och mognad processer Arbetet dessutom att var visning All That (vissa gillar natur och IR - Laser Printer).

 

En möjlig modell för mönster skapas använder en kombination av både störningar och mekaniska vågor och elektromagnetisk strålning. Genom denna bör vara möjligt att förklara även de mest komplexa mönster, det som ibland uppstår - nästan alltid inom en cirkel, mycket komplex och samtidigt mycket exakt symmetrisk och regelbunden störning eller fraktal mönster och deras kombinationer. Modellen Kombinerar utbredningen av cirkulära vågor (särskilt stötar och tryckvågor) utsläpp från nedslagsplatsen. Runt den första kanalen iReturn Strokeskapas med cylindern på en snabbt växande luft , på kanten som är en mycket viktig fas gränsen för två medier - snabbt flytta luften i luft och stående runt omkretsen av utsidan (bild och några förklarande meningar, som huvudsakligen hastigheten med 10 6 x lägre, men från synvinkel eventuella slag varaktighet absolut konstant, är dess diameter 100 ms efter 30 m). möjligt också hitta det mycket stora skillnader tryck och friktion. Elektromagnetiska strålar av några efterföljande urladdning (er) rör sig och reflektera inuti, och den modell som skulle vara möjligt förmodligen försöka förklara vissa egenskaper av den mycket komplicerade former:

 

1) Varför de mycket komplexa former är nästan alltid placerade objekt i en cirkel

Det är en kombination av en av de enklaste mönster, som bildar gränsen - en cirkel, och också ett mycket komplicerat mönster inuti. Gränsen cirkel skapades av den första urladdning, främst genom de mekaniska krafter. Mönster skapades inuti Främst av elektromagnetiska strålar utsända av en eller flera efterföljande urladdning. Balkar inom en cirkel (cylinder) speglar främst på gränsen väggen bildas av fas-gränssnittet. När överskrider den gräns vinkeln kan orsaka multipla reflektioner och totala Inom en mycket exakt cirkel, är det mycket långsamt (med hänsyn till elektromagnetiska strålar hastighet Cirka Långsammare miljon gånger), men fortfarande märkbar hastighet jämnt och fullständigt sträcker sig till omgivningen. Under den tidpunkt då de elektromagnetiska strålar i en expanderande cirkel rest en hel del tusen meter, ökar dess diameter av endast ett fåtal millimeter. Den största av mängden av efterföljande energi elektromagnetisk puls (Lemp, RS), över 99%, är i många fall utstrålade Under en tid som inte är högre än 10 miljondelar av en sekund. Under den tiden ljuset färdas 30 km och diametern på den cirkel inuti att de upprepade gånger speglar ändras med 30 mm.

 

Som ett exempel på en fas kopplas den kunna reflektera vågor, även möjligt att notera fallet natten ljud. Därför är möjligt under natten höra mycket avlägsna ljud, till exempel Microsoft tåg. Under natten orsakade tack vare frånvaron av solsken och tack vare att den snabba kylningen av vissa skikt i atmosfären skapar en mycket skarpt definierad gränssnitt kall och varm luft från vilka ljud mycket återspeglar detta. Inte bara en temperatur skillnad, men också med betydande skillnader i tryck, luftfuktighet och daggpunkt. Ofta skapar också vid en viss höjd moln, som verkar väldigt lika. Ljudintensitet minskar i detta fall endast som kvadraten på avståndet, medan en klar dag har bleknar är föremål för kuben. I fall som beskrivs agera mekaniska vågor (ljud), och det är ett liknande fall, som skillnaden i spridningen av åska efter blixtnedslag under molnen Under normal storm och blixten från klar himmel.

 

Mycket likartade fall, där handlingen reflektioner och spridning av elektromagnetiska vågor, även på natten kortvågsradio förökning, där i detta fall vågorna återspeglar många gånger mellan jonosfären och marken.

 

 

 2) Varför är spegelsymmetriska mönster av flera, någon gång så mycket axlar, inklusive den mycket "obalanserade" nummer (även primtal, som 7, 13).

En av de stora skivbolagens innehavare av tiderna är förmodligen bildningen från 13 augusti 2000 i Woodborough, England, (Kompletterande övre figuren) som visar en mycket noggrann axel spegelsymmetri med 44. Naturligtvis är inte omöjligt att det ibland kommer att överträffas i framtiden, på grund av oändligheten och oändliga möjligheter för naturen. Om det oavslutade "college" (botten bild, 2001, Avebury Avenue, Wiltshire 14 aug 2001), skulle det förmodligen vara 54 symmetriaxel. Det är mycket intressant mönster på det faktum att botten, som en oavslutad kopia av den övre upptäckte var bara ett år och en dag efter den föregående. Det är möjligt att notera att den nedre siffran cirka 2 gånger större diameter, är det 4 gånger större yta, så antagligen det inte var kvar en tillräcklig mängd energi efter urladdning för att slutföra återgivning av det mönstret. Bilder kan ökas genom att placera markören över (endast - klicka följa länkar till källor).

 

En kommentar om primtal: Poirino 2011 - mycket trevlig 7 (14) symmetriaxlar (den grundläggande formen, finns det några asymmetrier lite inuti). En annan bild - även 7, 11 och 13 i riktning från centrum - ser mer ut som en människa svaga försök att kommunicera med (icke existerande) utrymme och främmande intelligens. Vissa individer slutligen övertalades Åtminstone efter flera tusen år, att 7, 11 och 13 är primtal.

 

3) Varför mönstren så komplicerat.

Svaret är ganska grundligt redan i punkterna 1 och 2, men här kommer att utarbetas någon gång i framtiden Flera andra, mindre relevanta skäl, och framför allt dokumenteras av ritningar och datorsimuleringar.

 

 4) Utflykt till mönstret nära stängsel - en förklaring av frånvaron av de viktigaste gränsen cirkeln. Wire staket fungerar som Genomföra vävnad och grundning nätet.

Vid den tidpunkt då växterna efter den första mekaniska impulsen bildade den första tillfälliga cirkeln, var dess elektromagnetisk strålning och därför all ström redan vid ett uppskattat avstånd på 30.000 kilometer från utsläppspunkten, och kan därför inte bidra till skada växter (av el). Därför är det mycket mer troligt orsakas av vissa efterföljande urladdning, som träffar exakt i stället just nu, när Cirkeln är skapad av mekaniska effekter i föregående urladdning. Växter är ganska kontakt med varandra nära i många punkter och bilda många tusen gånger elektriskt ledande struktur temperatur som i normala förhållanden. Just vid den tidpunkt då vid träffpunkten för beviljande av ansvarsfrihet (första RS) inträffade elektromagnetisk strålning och dess energi, var växter dess mekaniska åtgärder inte skulle böjas från sin grundläggande position även en millimeter eller bara något, eftersom alla mekaniska konsekvenserna kommer att bli ännu efter den elektriska pulsen. Även om de kommer ganska snabbt, mätenheter för elektrisk ström förändringarna räknas på bråkdelen av en miljondels sekund, medan tidsenheter mäta intensiteten och förändringar i den mekaniska verkan av ansvarsfrihet tillräckligt möjliga konsekvenser ganska mäta det i tusendelar eller hundradels sekunder. Nuvarande höjning kurvor i den första RS (lutning, gamma, di / dt) är i genomsnitt 30.000 ampere i  en mikro andra, efterföljande RS upp till 200 000 De specifika avvikelser i lutning riktning av växter innan de första drabbade RS kan hända, växter och blad kan avvikit från den standard läget på grund av den statiska elektriciteten. Potentialskillnad flera miljarder volt, följt av upprepade elektriska impulser av flera hundra tusen ampere, är ju bara lite annorlunda från den kraft, böjs av den stjälkar och blad av electroscopes i skolans laboratorium, där det har blivit en omläggning av Fraktioner av föremål som väger milligram i ett avstånd av några få millimeter. På platsen ibland beredd, och senare det är verkligen förs mellan himmel och jord torr och enorma ström och effekt, som kan driva en elektrisk lokomotiv på ett avstånd av tiotals kilometer tusentals.

 

Diagram som visar den ungefärliga tid utvecklingen av elektrisk ström under blixten ansvarsfrihet, Möjlig induktion och ledning till omgivningen och de efterföljande mekaniska effekter - kommer att vara här någon gång

 

Fortsättning ...

 

Avsluta anmärkning

Det finns inget behov av mycket kreativ fantasi för att dra en slutsats, att punkterna 1, 2, 3 och 4 skulle vara mycket svårt att hända och under en mycket svår vind och regn, som skulle alla symmetriska händelser Antingen göras helt omöjligt, eller Åtminstone grundligt "rufsig". De blixturladdningar är stora flertalet fall åtföljas av mycket stark vind och regn, och torka i fall blir det "bara" och fullt vanligt, ganska oregelbunden logi (skadlig, försvagning) och mönster.

 

 

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna sida var beredd och alla fakta och teorier som presenteras här var mycket grundligt, och nära granskas i detalj experimentellt genom

 

Jan Ledecky

 

Att begränsa vår uppmärksamhet på markbundna frågor skulle vara att begränsa den mänskliga anden. S.Hawking
Fem utropstecken, den säkert tecken på en galen sinne! T.Pratchett
Jag gillar att laga mat, jag slags galen vetenskapsman i köket.  Kyle Chandler
z