Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelska originalet - gröda cirklar-försvagning-av-stammar-effekt . Ursäkta eventuella fel som orsakas av maskinöversättning.
lightning
Försvagande effekt härrör
Immediatelly efter Lightning urladdning Det finns miljontals grödor stjälkar som drabbats av el
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Bättre öl, korn, bryggeri, malt, bryggning.

En bra daguerreotype, Det var så perfekt en sorts fotografi som någonsin gjorts. Edward Steichen
Man finner ibland vad man inte är ute efter. A.Fleming
Inom områdena observation chans gynnar bara det förberedda sinnet. L.Pasteur

Crop Circles , beskära siffror, försvagande effekt Stems

PagPh
Motto: försvagning av stammar innan logi (böjer stjälkarna till markytan) får pågå i veckor

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

Inledning

Immediatelly efter Lightning urladdning Det verkar Miljontals grödor stjälkar (eller andra växter, mängden beroende på såddtäthet) påverkas av ett stort av mängden el. De kan avsevärt skada, många av dem så mycket, att helt oundvikligt och dör efter viss tid, men från början, det finns nästan absolut omöjligt att Observera något liknande. Alla sådana anläggningar är flera timmar, i vissa fall flera dagar eller längre, helt utan åtskillnad från växter och opåverkade helt frisk. Även många växter, verkligen Omedelbart efter blixtnedslag dog flera dagar är ganska åtskillnad från det opåverkade och friska.

 

Bättre bryggning, malt, öl, whisky, korn, bryggeri.

 

Försvagande effekt härrör

(Inklusive blad och hela växter, naturligtvis)

Effekten hette endast förenklade försvagning stjälkar, eftersom stjälkarna bara böja marken, men effekten av försvagningen Påverkar hela anläggningen. Han lämnar, till exempel, och mycket mer Tidigare lätt att observera. Men i de flesta fall är konsekvenser som observerats efter så mycket som cmpletely in: skall (skadad, Försvagad). På enskilda växter kan också deras konsekvenser grupper vara mycket Observerat Tidigare bara tack det bleknade blad. Beror naturligtvis på vilken typ av anläggning. Detta fenomen är mycket bra Observerbara Huvudsakligen på korn. Det är även möjligt att observera en annan effekt, för tidigt lutande spikar. Korn örat, liksom med andra spannmål under mognaden varv till 180 ° från utgångsläget vertikalt rakt upp till helt. Elektrisk ström ledning genom anläggningen accelererar kraftigt denna process. Detta beror på svagare mekanisk struktur av korn halm i jämförelse med andra spannmål. Också tillplattningen (skada, försvagning) Tål mindre märkbar. 

 

När det gäller cirklarna, nästan utan undantag registrerats efter fullständig logi (skadlig, försvagning). I flera fall (inklusive en under 2011 - korn) rapporterades cirklarna i det skede då växter eller de flesta av dem inte ligger på marken, det var bara bleka blad, och en annan position örat (större vinkel mot marken) . Observatörer har inte ens om att kommentera detta faktum.

 

Bättre malt, brygga, öl, bryggeri, whisky, korn.

 

Korn gröda mot andra funktioner än en gång en mycket intressant egenskap, mycket bra observerbarhet av skillnaden i vinkel örat mot marken på olika grupper av växter i ett område, är det mycket tydligt på färg När du visar eller fotografering på avstånd också och ett flygfoto. Till exempel, och med beaktande våldtäkt kännetecknas av en period med hög kontrast - Ungefär blomning av endast två veckor, är Korn kännetecknas av mycket betydande färgkontraster från nästan full rubrik fram till skörden. Avsevärt alla stadier skiljer sig från varandra - före och efter full rubrik, före, under och efter blomningen och fortsatte att erbjuda ett stort färgkontraster och förändringar samt alla vinkelpositioner i örat. I fallet örat vinkeln kan spela om företeelser som en annan färg ljus störningar, beroende på vinkeln borst, är fältet faktiskt Således några utvalda funktioner, fungerar som en diffraktionsgitter, som används för att sprida ljuset i färgspektrum . ( foto makro mikro, borst, rivning ) som beskrivs i samtliga fall är skillnaderna mycket märkbara i både observation och fotografering på avstånd och från ovan. Korn fält sannolikt att framstå som en av de mest användbara spannmål för cropmarks observationer i luften arkeologer. På de flesta flygbilder är också Möjligt säkert skilja Theme från andra.

 

Bättre öl, korn, malt, bryggning och whisky bryggeri.

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna sida var beredd och alla fakta och teorier som presenteras här var mycket grundligt, och nära granskas i detalj experimentellt genom

 

Jan Ledecky

 

Den farligaste är osanningar sanningar något förvrängd. GCLichtenberg
Den enda begränsningen för din påverkan är din fantasi och engagemang. T.Robbins
Det finns två sätt att leva: du kan leva som om ingenting är ett mirakel, kan du leva som om allt är ett mirakel.  A.Einstein
pz