Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelska originalet - grödor cirklar-osorterade-texter-5 . Ursäkta eventuella fel som orsakas av maskinöversättning.
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Maskin-översatt text

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

 

          Del 1        Del 2        Del 3        Del 4        Del 5

 

om intresse kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Del 5

 

(Exterminator, deufoizer, desaucerizer,

den första skåran på pipan, kommer fortfarande att vara två)

 

Vad som är mest sannolikt att hittas på platsen för äkta gröda cirkel, skapad av exponering av blixtnedslag (blixtar) till en gröda fält, medan resonans och interferens effekter passerar (stora) strömmar (naturligtvis kan de hittas på område tillplattad (skadad, Försvagad) gröda som helst):

 

  Först Geomagnetiska anomalier - LIRM - ovanligt beteende på kompassen

 

  Andra Rester av den statiska elektricitet - RSE - mätbara

 

  Tredje Rester av ackumulerade värmen i tunnelbanan - IR fotografier (men var försiktig, det som vissa grödor cirklar Explorers Erbjuds någonstans på sina webbplatser som "IR" bilder kommer inte ens antydan publiceras här, det är en helt tom ritningar eller fotografier, helt fri från Angivna resurser, mot vad han skulle också fullständig vetenskaplig Dilettante endast spotta. Inget omnämnande av den använda mätmetoden, känslighet mätinstrument och sensorer, spektrala egenskaper Begagnade sensorer. Ofta är det en mycket vanlig egenskap hos liknande studier försöker låtsas att mycket De använder endast professionella, specialiserade vetenskapliga metoder och procedurer, men fungerar som en sista Dilettante, så att deras infraröda bilder ser mer ut som en klassisk discolorated färgfoton, vilket ger en tolv-årig grabb i en grafikprogram dussin per timme. Väl enda valet då staten, att även helt vanliga infracamera går att fånga infraröda förändringar i marken (så det är en förutsägelse) på någon plats i området med blixturladdningar. fortfarande en konstigt att det än i områden där cirklarna hittades har inte redan gjort liknande mätningar. S 2012, är fortfarande en odlingssäsong tidigare kommer Maya hot uppfyllas och Stenar kommer att gå i konkurs, hur gamla mayaindianerna förutspådde.

 

  4. Partiklar av FeO.Fe och Fe2O3 (magnetisk -?. I varje fall känsliga för magnetfält Arise De kan vara katodisk och pyrolytisk reduktion) finns i jorden - kanske följa grödan öron, stjälkar och blad av påverkan tillfälliga magnetiserande stjälkar (ledare även med mycket hög resistans) som orsakas av ström som passerar genom

 

5. Döda flugor, ofta strikt svedda, anhängare till grödan, (flyger svepte sola) finns i relativt stora avstånd från mönstret, inte i alla fall - troligen inte föregås av regn och insekter inte var tillräckligt snabbt för Hide-a bult från den blå

vänster foto © Dr Uwe Engelmann, höger © Janet Ossebaard     

 

Många cirklarna (men också många fall av tillplattad (skadad, Försvagad) gröda) förmodligen skapats av dubbel exponering - de första ansvarsfrihet växter bara "förbereder" Skapar "känsliga lager" av försvagade plantor, som är mycket mer känsliga för mekaniska och fysiska stimuli, och det registrerar nästa Them ansvarsfrihet ännu, vilket sker efter några veckor eller månader.

 

Fält av korn, var i 2010 inte ens en enda blixt urladdning inträffade ( Benátecká Vrutice ) emot på den underbara kondition till skörd, Även över den under växtsäsongen svepte en hel del svåra vindar och regn.
Sedan länge texten är bara en mycket allvarlig, för tillfället, och kommer att åter ljusare genom att vrida den och hoppa till en mer galen. Flera symmetri, ofta mycket exakt, enligt flera axlar (3-8 och mer), slående lik ett kalejdoskop genererade bilder. Dess ursprung är ännu inte tillräckligt tydligt och förklaras fysiskt. Kanske tack vare den enorma elektrisk laddning, spänning och strömmar, som detta sker på plats.

 

  Celtic Cross 2002           p X + p y + p den orbital
Tillfälligt skapa något som skulle kunna förklaras som "analoger till atomära och molekylära strukturer och kristallgittren", men gigantiska dimensioner. Projektion av tre p orbitaler i planet vinkelrätt mot axeln för en av dem uppstår berömda keltiska korset etc. När det gäller d och f orbitaler skulle skapas en mycket mer komplex struktur. Hade oss kelterna provat det i beed Vilken riktning den också fortsätta kvantmekanik, Schrödinger långt innan?

 

Om någon vill höra mognaden av spannmål, ibland bara gå på fältet gröda Nästan gränsen mogen vete, råg eller korn, Möjligt registrera Klart tyst och sprickbildning. Slutet av juni, juli och fortsätta. Mycket intressant fenomen.

 

En mer galen: Crop Circles - strävan efter sanning . [UFO] avi 19:50 / 01:54:23

De allra flesta grödor cirklar upptäcktsresande och dokumentär säger om dem, de är ett fenomen i modern tid, Även medgett att Kan det inträffa även i gamla tider. Ja, fanns, och vissa företeelser och bilder av forntida civilisationer sina prognoser kan vara (Stonehenge, den keltiska korset och andra). Även det är inte omöjligt att de forntida civilisationer (deras agriculturists) visste att de kommer från åska, men glömde att berätta att, eller denna erfarenhet genom mun till mun från generation till generation bevaras inte försvunnit I alias. Kanske någon Arkimedes drog till sanden innan någon stack honom. Kanske är det någonstans skrivet i kilformade skript eller några Illustrationer på bilden, men har inte blivit översatt eller förklaras. Cirklarna och blixtar, liksom alla andra naturliga krafter (och förstörelse) betraktas som ett verk av Gud, och därför kanske även sparken anser det nödvändigt att överbetona något sätt, att man är orsaken till den andra, och om orsaken till både en och samma är ju detta från deras synvinkel måste alla förstå, eller inte?

 

(En annan galen) Kanske skulle vara möjligt att titta på det faktum att siffrorna i de senaste åren Utseende något mer. Förmodligen är en orsak Möjligt - som söker, han finner, och på den tiden då cirklarna inte sökt i fälten, dvs före 1970, kunde inte ens hittas på alla. Idén om engelska som det såg odlingar i den 70: e år, som tidigare, och hur de ser ut idag. Visuellt, förmodligen inte alltför utan åtskillnad, undantag för en liten sak. Nämligen skilde betydande Används av processteknik. Under den 70: e år och fortfarande serveras Tidigare Farmers finns efterkrigs boneshakers väger drygt 2 ton och bredden på den bakre däcken ca 30 cm, även hästen att plöja serveras ibland. Idag finns det omkring körs på områden som John Deeres väger över 5 ton, dubbelt bredden på däcket och det samma gäller för vikt och maskiner däck knutna till dem (sådd, gödning fördelning). De kommer att skapa en mycket större fält spårvagnslinjer, som fungerar lika mycket starkt och åskledare. Bättre åskledare - fler blixtar. Fler blixtar - fler cirklar. Inte förstöra mina cirklar. Men inte ens berätta det för de jordbrukare som hittills.

 

En annan viktig skillnad från tidigare år är industrialisering av landsbygden fortsätter - underjordisk dagens landskap industrialiserades direkt med sammanflätad med tunnelbanelinjerna - verktyg, har många bäckar ofta inte flödet i dikena längs fälten, men i röret Avlopp nedan. Alla verktyg kan delta i en ovanligt intensiv förförelse av aktuell jord, för att åstadkomma Eventuella biverkningar (resonans och interferens av onormalt starka strömmar).

 

Den observerade ökningen i antalet former på världen gradvis från 80, 90 år och därefter får inte vara alltför Statistiskt bevisbar faktum, men inte omöjligt Helt Att detta är faktiskt. Först under senare år kan betraktas som konstant frekvens av observationer, ergot de relativt höga. Jordbrukarna själva aldrig kommer att rapportera regelbundet mönster i deras spannmål, men sensationella offentligt. Eftersom den sensationella allmänheten alltid uppväger nyktra delen av befolkningen, kommer utbudet av observationer Minska inte. Men det är inte uteslutet volgende Att vissa år kommer att vara helt mål att minska antalet reguljära Observerade mönster. Deras förekomst kan vissa utvalda funktioner, förutom att många andra omständigheter, vara kopplad till solens aktivitet och dess periodicitet. Som under senare år har genomgått en del toppar och frekvens siffror behöver inte dem direkt kopiera. Ingen ökning värde kan inte oändliga, och inte heller den genomsnittliga temperaturen på jorden, och inte heller antalet mönster som finns i fälten. Om det genomsnittliga antalet reguljära former, varje konstruktion som år finns i fälten, ibland verkligen börjar falla, kommer inte att saknas för någon, och i framtiden småningom kommer vi vara glada att värma lite mer. När den falska hockeyklubban diagram kollapsar som ett korthus, eller vridning som mönstret består av dominobrickor (dominoeffekt). De enda undantagen rapporterar Farmers av deras strikt professionell och vetenskapliga publikationer. De betalas uppmärksamhet ställen på denna webbplats. Som framhålls där jordbrukarna har frågan om att skapa mönster (cirklar) i grödan Relativt stor kartlagt, vet dess orsak, förstå frågan och att inte anser det nödvändigt att ge det några onödiga publicitet.

 

Nancy Talbot (BLT, cirklarna - sökande efter sanningen [UFO] avi. 19:32 talar om " stora elektrisk laddning "något felaktigt uppfattar den som ett resultat spänning som bildas mellan krita alv och dimma, i slutet av sommar (eller kanske på våren) rulla runt de engelska kullarna.

 

Nancy Talbot (BLT laget, Crop Circles - strävan efter sanning . [UFO] avi 01:03:00 ) - mikrovågsugn puls, fukt förvandlas till ånga läcker ut från vävnaderna - sträcker och böjer noder. Ungefär så här kommer aldrig att vara möjligt att simulera i laboratorium. Förlängning och bockning av noder orsakar aldrig, aldrig och aldrig igen egentligen ingenting annat än geotropism (negativ), fall där Omedelbart efter logi (skadlig, försvagning) var noder plantor utvidgas eller böjas för att egentligen inte, det är bara ett mycket vanligt misstag av många grödor cirklar Explorers, som tyvärr många gånger från patchade upprepade känd som en typisk jordbruks halv-lärd. Naturligtvis kan det bli upptäckta mönster med Omedelbart efter att lokalisera deras böjda och långa noder, men det är inte något orsakas av andra, än att grödan låg under flera dagar, mönster hittat flera dagar efter dess tillkomst ( logi (skadlig , försvagning)). Explorers cirklarna har absolut ingen aning om om mängden energi som skulle behövas för att Läs igenom processerna, som de beskriver (avdunstning av vatten) och vilken makt Dessa belopp skulle få konsekvenser på växter vitalitet.

 

Ovanstående uttalande gröda cirklar Explorers bekräftar bara det sorgliga faktum, att de aldrig har besökt ett område med ganska Vanligen oregelbundet in `skall (skadad, försvagade) gröda, som inte besöka från deras synvinkel någon "okänd energi". Skulle ha funnit en exakt Inom samma symptom och anomalier, och framför allt noder, inklusive vad de beskrev som "exploderade noder" eller "utvisades hålrum", som skulle vara för dem verkligen svårt att förklara. Som förklaras på en annan sida, Dessa fenomen är inte på något sätt orsakad av gastrycket inuti noder, som till synes skulle dem "utvisades" alla sådana fenomen Helt orsakas av naturliga tillväxt förändras gradvis och långsamt växande, något på vissa punkter oregelbundet torkning och döende celler och vävnader. Men dessa symboler, även efter nästan fullständig torkning och döende kommer inte att sluta framgångsrikt fullgöra funktionen av kärlvävnad - som lätt kan kontrolleras i någon del av anläggningen - noden internoden blad ( skall visas, ställ foto från experiment + timelapse )

 

Det är också möjligt, vilket skulle ha varit mycket värre, att cirklarna Explorers någonsin har gjort och liknande observation, men innan allmänheten helt enkelt dolt dem. För något sådant skulle förmodligen vara bättre att inte ens misstänka dem. Även jordbruket lowbrows, som regelbundet ganska bred från sina iakttagelser välja bara det som passar dem, med möjlig misstänkt för någonting. Kanske bara från det eventuella liknande resultat Anses vara ständigt återkommande undantag, som bara upprepat och kontinuerligt bekräftat sina regler.

 

Det grundläggande felet i alla så kallade hoaxers - fot circlers - cirkel beslutsfattare eller cirkel beslutsfattare, så kallade Därför, att de aldrig ens har varit i området, än mindre under natten skapade ett mönster (med undantag för ett fåtal obekväma - betalda demonstrationer framför TV-kameror, men för dag), med det faktum att de även Åtminstone inte tala ett av de viktigaste fakta, absolut nödvändigt att röra sig i området, är att det är mycket nödvändigt, att fältet var inte ens en antydan till våt, än mindre efter ett regn eller ens under regn. Alla, återigen alla, och en sista gång, som absolut vem som helst med promenader genom ett fält åtminstone den lägsta erfarenhet vet att gå på en våt område, även i gummistövlar och vattentät lämpligt klädd, även i traktorns spår ( under våta förhållanden de värsta walkable delar av fältet), ovanpå att under natten under flimrande ljus handen facklor, eller månsken, och allt som (!) fortfarande bära något i sina händer, så som följer Från denna mycket begränsade förmåga tillräckligt snabbt för att kompensera balansen när halka, skulle utföra (att inte tala gratis), bara komplett idiot. Eller författare till avhandlingen stycken. Under observation och fotografering i fälten ifyllda med Särskilt i korridoren hundratals kilometer, men aldrig på natten (och egentligen bara arbeta för en Blockheads och dumbommar). Men forskning har hamnat, och kommer aldrig få honom där igen även av ett par oxar, har förvärvat fotografier varit tillräckligt, endast under de första tre åren av forskning drygt 18.000, är ​​år 2011 ännu inte undersökts. Någon som deltog fält i valfri ordning åtminstone ibland, som skulle ha FACT Remembered mycket bra, och säkerligen inte ha underlåtit att nämna om det. En annan fråga som skulle vara möjligt hoaxers fråga - Hur har de rör sig i ett fält som odlas av raps, flera veckor före skörd (även i detta medium mönster visas).

 

Den flyttar in och torrt material, på något sätt, även en mätare för meter, är absolut omöjligt. Skapar och raps odlas helt i ogenomträngliga Thicket vilka möjliga är att ange endast en skördetröska. 

Vem har någonsin sett ett mönster i detta material hade helt LogicAll slutsatsen att all mänsklig försök att skapa Inevitable Skulle det misslyckades helt (han har rätt, ordförande!), Växter ser ut som om han arbetade dem och enorma makt (flera ton per m2 få) många dagar. I själva verket var det bara arbetar på dem sina egna bara vikt och skador på celler och vävnader. I unga vete, havre, korn, majs, raps också i unga bestånd av grödor är möjligt att enkelt flytta runt utan problem, i havet vegetationen mognat lite svårare, även i majs, även om helt vuxen, med ett undantag: Varje förflyttning i oljeväxter odlas är absolut helt och helt omöjligt.

 

Även om grödan tillplattad (skadad, Försvagad) ibland mycket långt efter blixturladdningar, strax före skörd, förmodligen mer än 90% av alla fall när blixten drabbade området. Det beror naturligtvis på hur på fältet och kring större åskledare finns där ansvarsfrihet sprids, hur många laterala och efterföljande utsläpp föreföll det och var de landade överallt. Enligt Objektivitet, hänvisar till den statens Nödvändigt De observerades Också fall, efter in när blixten ansvarsfrihet moln - mark i fältet inte inträffade någon tillplattning (skada, försvagning) (Stratov 2009, 2010, nordost Milovice 2010). Men detta är betydligt mindre än 10% av alla observerade fall.

 

En av de rapporterade fallen, tills När skörden inte tillplattad (skadad, Försvagad) något alls (Milovice nordost,photo). Detta kan bero på att blixten slog egentligen bara en stor pool, som ligger på fältet vid urladdning, och ingen annanstans, eller felaktigheter i mätpositionen, som faktiskt kan hamna på en närliggande träd eller buske (obemärkt ). Det kan således vara ett fenomen inom vetenskaplig forskning inte unikt, så kallade negativa observationer, som inte ger de förväntade resultaten. Blixten ansvarsfrihet addition redan slutade i gröda torkade avsevärt genom mognande processer. Vävnader skulle redan vara i torrt tillstånd, som inte tillåter ändras väsentligt Deras form för Skulle det vara mer manifesterat deras betydande försvagning kan dessutom redan stärkas betydligt genom partiell torkning. (foto, datum) Självklart verkligheten är mycket lätt experimentellt kontrollerbara när som helst i framtiden.

 

Crop Circles - sökande efter sanningen [UFO] avi. 53:00 Bert Jannsen uttrycker en mycket intressant idé och man kan säga att nästan slog huvudet på spiken, direkt Uttalade Även om det inte anges. Först nämner att många av siffrorna ligger i riktning mot spårvagnslinjer - ja, bara Beskriver en tillfartsväg. Observera JL - Det hjälper ofta en mängd idéer Skeptiker, det sätt som de går längs cirkel beslutsfattare, för att undvika någon observerbar tillfartsvägar, som skulle hjälpa deras utlämnande. I själva verket har i samma riktning borta den enda "stora skapare" - throuhg dem bedrivs och inte långt från dem inducerade elektrisk ström.

 

(Citated från cirklarna - Quest For Truthh )

" Alla grödor cirklar är en stor bluff, stora bluff . " Även om detta är ett objektivt existerande fenomen, men folk fortfarande inte kan avgöra vad som orsakar det. Relativt människor är mycket begränsade i tankeprocessen (tankesätt), fortfarande bara forskningen, oavsett om mönster skapade utlänningar eller personer. Han tycker att det är något i mellan, det är faktiskt en (förenklad översättning) skapad av människorna själva, men att de fortfarande inte inser hur. Han har rätt, ordförande! Mönster i fält hjälpa verkligen folk att skapa det själva, men helt ovetande hur. Redan bara bara tack vare det, att de växer något i fälten, främst gröda. Om det inte fanns några områden gröda, skulle det inte finnas cirklarna är det enkelt och begripligt faktum. (Men det finns gräs, annan växtlighet, och oorganiska material)

 

En annan faktor är att viktiga under odlingen utvecklas spårvagnslinjer, fungerar både som en relativt god åskledare, båda Utförd av dem direkt grundläggande "distribution av elenergi." Efter den första ansvarsfrihet är i närheten av spårväg kraftigt skapade lager av joniserad luft, vattenånga och damm, som lockar sekundära utsläpp samma lukt som öl som en alkoholist.

 

På de hundratals bilder där tagna effekter av blixturladdningar inom området, ofta ligger grödan korridoren, volgende dem, mellan dem och vanliga lika mycket eller ännu oftare i centrum av fjärdedels varv. Helt Samma situation kan observeras vid ett mycket stort antal cirklarna foton i deras närhet, också på avlägsna platser och i de omgivande områdena. Dessutom noterar BJ korrekt att de första plantorna in `skall (skadad, försvagat) och sedan börja stå tillbaka upp, i motsats till exempelvis BLT. Observera JL: De är först in `skall (skadad, försvagade), på grund av försvagningen av den nedersta delen, flytta gifter till växternas rötter.

 

Det faktum att de bildningen av mönster ser mycket analogt med bildningen av latent bild i en känslig skikt i klassiskt svart och vitt silverhalogenid material visas på många ställen på denna webbplats som behandlar detta problem, är det en av de ledande idéer hela forskning.

 

Två och en halv av ett år plus 1-2 dagar från början av forskning, 14 Augusti 2010, har nämnts annan analoger med den klassiska bilden: latent bild är i "känsliga skiktet" inom grödor under Lagrad blixt av blixtnedslag belysning ... (Användningen av blixtljus, endast den mängd energi som avges av en "naturlig blixtlampa" 10 9 - 10 18 högre, än den som användes under fotografering)

 

UFO klubb som heter "blixt" ( blixt på tjeckiska, länk ) är mycket intresserad av de fenomen associerade med uppkomsten av cirklarna. Noteras som endast mycket märkligt faktum. Till exempel har det blivit att nästan en tradition i vissa dokument och filmer som behandlar frågan om cirklarna är ibland i bakgrunden som en symbol för mysteriosity granskas och sköt blixtnedslag under åskväder. (photo - En åtföljande bild av filmen visar blixtar åska)

 

Som jämförelse, vanlig blixt, vad är någon i kameran, under urladdning utstrålar energi upp till 5 joule, utan snarare en mycket smaller.These (tiondelar Joule). Att det som kallas "flash" när du fotograferar på en mobiltelefon (hög ljusstyrka LED) utstrålar energi smaller.These 1000-10000 gånger, men på grund av kvaliteten på Förvärvade forografie rikligt tillräcklig. Great studio blixtar med energi Använd 500 - 2500J. Den genomsnittliga enda blixtnedslag under åskväder utstrålar energi för 10 9 J, Under stormen finns genereras flera tusen av dem. En unik ovan genomsnittliga blixt strålar även från 100 till 10.000 gånger mer energi. (Obs! det känsliga skiktet av film eller kamerasensorn usuall ta högst 1/100, 000 utsända ljuset från blixten, medan den "känsliga skiktet av grödan fältet" faller nästan flera tiotals procent av blixtnedslag ljus och nästan alla andra sin energi ...)

 

Områden med tillplattade (skadad, Försvagad) och liknande skadade spannmål och andra grödor på grund av effekterna av utsläpp åska blixtar i hela världen skulle vara en uppskattad vid 0,5 till 1,5 miljoner km2 av totalt skadade och in: skall (skadad, försvagade) områden

 

Fe2O3 - noterade någon annanstans

 

En hög grad kan han leder form av några siffror inblandade mekaniska vibrationer och resonans av underjordiska hålrum, antingen tom (Caverns) eller fylld med vatten (naturliga vattenreservoarer), eller fyllas med ett substrat som är fylld med vatten (akvifer). I en film som beskriver frågan om cirklarna är ett exempel visas torrt - cirklarna verkade direkt ovanför den konstgjorda reservoaren Kanske vatten.d

 

Enligt vissa teoretiker - skeptiker som försöker vederlägga alla andra former av cirklarna än människor eller djur, skapa gröda cirklar Igelkottar parning. Milovice (öster, första fältet söder om vägen mot Zbožíčko). I maj Identifierade blixtar inom gröna vete, i bästa skick (vete), som inte ens efter tecken på tillplattade (skadad, Försvagad) områden. Under samma Storm Inspelade ytterligare två utsläpp av närliggande korn fält (ca 0,5 km). Det började "Impose plikttroget att sova" efter några dagar, precis vid tidpunkten för åtgärder med tiden mer och mer. Vete är fortfarande gillar intacted. Andra veckan - ingenting. Tredje veckan - ingenting. Det vete kommer inte att plattas (skadad, Försvagad) alls ... Ansvarsfrihet över vetet var inte som ett ogräs eller Breath-Tandlös gubbe, det var väl över 30.000 ampere. Vete vid blixtnedslag före full rubrik, helt grön, korn full headed redan börjat gulna.

Bara ungefär en månad efter startade i vete "något" ska visas (två foton ovan), med hänvisning till: såg mycket annorlunda Liknande fall observerats när start stjälkar böjer till marken först långsamt betydande. Det finns flera Observerbara platser, ganska oregelbundna med en misstänkt litet område (2-3 kvadratmeter), men ändå grundligt tillplattad (skadad, Försvagad), mestadels bara böjd, men inte bruten. Dessutom, som om några resulterade mellan dem vägar som förbinder ...

 

Igelkottar? Efter en stund är allt klart. Skåda!

bild datum: 27 6. 2010 (också både den föregående) bild datum: 23. 7. 2010, några meter bort 

 

Så att, trots allt, bara verkligen copulating Igelkottar ... Fältet slutligen verkligen in `skall (skadad, försvagade) Mer än två månader efter urladdning, på flera ställen (hundratals kvadratmeter), mycket närmare Uppmätt blixtnedslag punkt, förrän omedelbart före skörd, men bara precis Enligt reglerna för logi (skada, försvaga) på grund av blixtnedslag utsläpp, där några av de drabbade områdena aldrig helt lämnats `skall (skadad, försvagade) håll in 'skall (skadad, försvagade) helt, mycket snabbt men gradvis börja få tillbaka upp (genom noder). Områden som lämnats `skall (skadad, försvagade) på grund av "Igelkottar parning" kommer aldrig att stiga ens en antydan , de är verkligen "overbended" Det verkar stor majoritet av trasiga stjälkar. Fanns det några spelar D & D med en annan? De var inte gör något annat där ändå (om någonsin har besökt en udda fält). Att deras dumma, säger monstruöst dumt creephole vara i tillverkningsindustrin cirklar grödan kunde tro Kanske Mrs Berså ...

 

Verkligen mycket lång tid mellan blixten ansvarsfrihet och logi (skadligt, försvagning) i år (2010) observerades endast i Ostra (vete - norr om Railyard), nästan 4 månader. Korn (söder om Railyard) är in `skall (skadade, försvagade) 1-2 veckor efter träffen, men långsamt Omedelbart. Först endast tiotals kvadratmeter, långt under 1%. Slutligen Beräknad cirka 20% av hela åkerarealen. Fotografier på sidan Kronologi .

 

Gör ett försök gräslök hur skulle passera ström kan locka partiklar av Fe2O3 eller Fe.

resultat here

 

Ofta finns mönster i spannmål som lämnats `skall vara (skadad, försvagade) betydligt (mycket skarp, kontrast och skillnaden mellan påverkade och opåverkade växter i deras närhet), och också som ofta effekterna visar sig på samma plats volgende år. I motsats till skapandet av oregelbundna former är möjligt att i vissa fall skapa cirklarna fanns ibland pågår nog egentligen exceptionellt stark blixt. Kanske det vore intressant att se om i närheten av vissa mönster inte leder underjordiska vattenledningar. Grundvatten Visst ganska ofta - utmärkt ledare. Dosen av elektrisk energi, som är integrerat fungerar på en anläggning, bör lösas på ett Den delen kommer att få ovan jord växtdelar, rötter och hur mycket fångas i marken för att bilda ämnen negativa för växternas tillväxt (genomsnittlig portion per anläggning ). När det gäller anläggningar med lägre såddtäthet sannolikt vara en integrerad dos torkar mycket oftare ganska tillförlitlig dödar, som till exempel opposition från spannmål, där energi kan distribueras mycket ojämnt. Sådana fall behandlas ganska utförligt i den vetenskapliga litteraturen, jordbruk, till exempel i monografier ägnas åt olika typer av jordbruksgrödor. På webbplatsen kommer att vara ett antal exempel, främst på sidan av jordbruks sektionen 1,2 och förmodligen på vissa sidor som behandlar elektro-Phytopathology

 

Några möjliga orsaker bedöms uppnå mycket hög kontrast bildalstringsskiktet av gröda Eventuellt kommer att ges en särskild, ännu icke-existerande sida Hög kontrast Effect

 

Crop Circles - sökande efter sanningen [UFO] avi. 1:42:55 - " absolut dumma . " M. Glickman vill beskriva oss, att processen med utländska civilisationer (utlänningar), som troligen försöker beed något till oss, men alla fortsätter detta mycket försiktig, istället De landade med sin UFO och gick upp och sa av dem " så här är vi, "är verkligen något dumt. Han vet inte att det inte fungerade främmande främmande civilisation och att det bara är ett resultat av mänsklighetens initiativ (jordbruk) och helt markbundna styrkor - elektricitet och magnetism.

 

1:43:40 De studerar oss (ganska vanligt och utbredd uppfattning, i Tjeckien den innehar och allmänt främja exempelvis Mrs Pliskova). Om detta vore sant, har Inevitable skulle utlänningar når till slutsatsen att alla människor är verkligen mycket dumt ... Glöm det, kan samma sak om dem (utlänningar) tänka och verkligen också verkligen hela mänskligheten, eftersom den enda och sanna idiot skulle kunna landa direkt på kraftledningar ... (Se Zuidland , flera stycken ner)

 

Enligt den mycket liknande åsikt är ett experiment, att de skulle försöka att provocera fram en reaktion på mänskligheten, och studera sin inställning till problemet, eftersom den försöker att lösa det: regeringen och ibland klasser politiker att förklara något i denna riktning, eventuellt Deras körning hanterar - militära styrkor - förmodligen resultat varje gång samma - noll - noll - noll ...

 

http://zajfyz.physics.muni.cz/index.php?web=dopad_kapky2009ky2009

http://zajfyz.physics.muni.cz/en/index.php?web=kapky

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/heartthrobs/ (1994)

På den här webbplatsen Möjligt att hitta, att Lucy utför forskning frågeformulär av hälsoproblem, specifika känslor och psykiska störningar inuti cirklarna sedan 1994, och även i samarbete med den lokala kirurgen har inte nått den och tillfredsställande förklaring, vad skulle vara den främsta orsaken till det. Av denna anledning är det bäst att meddela dem i. och vänligt sätt, att de alla var måttligt förgiftad av kemikalier, skulle några av dem vara riktigt extremt farliga Poissons, (mycket giftig T +, Extremt farliga ämnen, EEG) förklara för dem vad subletal dos är, och i framtiden inte glömma att alla nyupptäckta mönster snabbt bjuda in några toxikologiska experter.

 

" Jag behöver kvalificerad medicinsk hjälp. Jag hoppas att få jobba med en lokal läkare som har vänligheten att försöka analysera avhandling rapporterar "som lokal kirurg inte har nått under 16 år (1994-2010), till något resultat, är det inte bara en optimal ...

 

Till exempel, ofta kallas känsla av metallisk smak i munnen ganska typiskt för cyanidförgiftning. Vätecyanid (HCN) kan ansvarsfrihet skapar i tunnelbanan, på grund av de material som finns och det går strömmar upp till kilogram. Allt finns där, H + C + N = HCN. Ekvationen är inte skapad Enligt reglerna i kemi och mycket mer påminner matematisk ekvation. Det är tydligen skapat en ganska mot kemiska reglerna och oavsett sammansättningen av råmaterial och all medföljande reaktioner och halvfabrikat. På grund av temperaturer, energier, tryck, elektrisk ström, spänning, jonisering, och allt annat som kan hända där, verkligen skulle något liknande att gå där. Även torr formel och nästan alla skulle Något informerad kemist ännu mer som kallas "kemisk galen." Några andra kemist, bara lite mer informerade, skulle föredra Kanske samma sätt direkt sammanställa ekvationer uttryckt som kemisk sopor. Tyvärr är det verkligen en ganska allvarlig fråga. En liten underjordisk kokare skulle verkligen vilja laga något sådant, och nästan ekvationen ovan ...

 

Förresten, var liknande studier som genomförts, elektriska urladdningar i ett slutet utrymme, och mycket enkel kemikalier, närvarande (H 2 , CH 4 , NH 3 , vatten) som bildas mer komplexa kemikalier, till exempel Microsoft aminosyror. Experiment genomfördes av Stanley Miller 1953.

 

Ta reda på känslor från en person som förgiftats av jon CN (-) , antingen i form av cyanid eller vätecyanid, är verkligen en mycket sällsynt tillfällighet eller snarare nyfikenhet. För att dela med någon om sina känslor, har sällan mer tid än alternativ två minuter. De enda marsvin, som var förmodligen någonsin kunna dela sina känslor efter cyanidförgiftning kommer förmodligen alltid att förbli De som Lucy drar i fält som kattungar och låt dem fylla i enkäter om allt detta. Lyckligtvis de fått subletal dos, eftersom de flesta av dem enligt vittnesmål lämna fältet med hjälp av sina egna ben.

 

" Det är intressant att notera att medan fysiska reaktioner är till stor del obehagliga, de känslomässiga effekterna huvudsakligen positiva. " - Fordringar Nåt sånt nästan varje missbrukare.

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/heartthrobs/

medvetenhet om en 'Närvaro' Medan besöker och bildning, och märkliga sorts `` metallisk smak, panikattacker, dimsyn.

luminositeter

Hallucinationer fysiska eller visuella iakttagelser

"Kunde inte komma in, och förhindra fysisk barriär var mig och jag kände mig illamående"

"Nå den yttre ringen av Eye formation där jag slog en osynlig mur som tvingade mig att fördubblas under. Omedelbart Detta följdes av svindel och yrsel."

"Samtidigt mäta och fotografera denna formation, började jag känna illamående och yrsel, särskilt i den övre delen som ser ut som en` labyrint `. Efter att ha lämnat gick känslan borta."

"Jag började känna sig helt upprörd och slutligen var tvungen att lämna. Effekten var mest intensiv i den högre delen. Vi lämnade bildandet ca 5 eller 6 pm Jag kände bra tills senare på natten när jag vaknade kände illamående. Nästa dag jag och kände mig svag och desorienterad "

Det kändes verkligen claustrophobic och var ganska skrämmande

När jag kom tillbaka till bilen kände jag mig bra även om jag fortfarande hade en liten `fjärilar i magen känsla`.

Denna panik känsla var också rapporterats av John Sayer samtidigt besöka spindelnät till öster om Avebury komplexet: "den oroliga blev sämre, ändra aning genom panik som nästan terror som jag drog från bildandet, jag nästan bröt in i en. kör jag försökte kämpa emot men känslan var överväldigande jag erkänna att reduceras till ett tillstånd av paranoia när jag kom ut på fältet "... - Beskriver en man kort sikt, men egentligen Direkt lärobok aberration under påverkan av droger

 

" metallisk smak i munnen "- till exempel en typisk akut blyförgiftning, men många andra också, organiska och oorganiska gifter, bland annat cyanider (!).

 

" Dimsyn "- Efter lageröl vem som helst kan se suddiga, och om inte, kan fortfarande slå ut med en flaska rom. Sedan hur är en konsument av en gemensam?

 

En annan intressant funktion, som Lucy beskrivs på denna sida är att detta kollega spel i en formation fungerade inte för blixten ... Förmodligen insåg att på samma ställe nyligen arbetade sig, säger, 10 12 - 10 18 gånger mer kraftfull kollega, och om det skulle vara i hans förmåga, skulle sprang därifrån så fort som det skulle vara möjligt. Men som bekant till fotografiska blixtaggregat inte ben kan flytta ...

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/passage/les/passage/ (2004)

HÄLSA kategorier. ORAL (metallisk smak, tandvärk, ovanlig törst)

Kranial (huvudvärk) daches)

Okulär (synförändringar, hallucinationer)

Revisorer (Acoustic) hör röster, musik etc.

GUT (illamående, diarré, plötslig hunger osv).

Systemisk (yrsel, svaga knän, ben smärta etc.).

Mentala (tankeprocesser Den drabbade, kortsiktiga minnesförlust, känslor av panik, skräck, ondska, fred, kärlek och ljus, desorientering och känsla av närvaro)

 

Kära Lucy! Alla som beskrivs känslor av marsvin är relaterade till intag av narkotika och gifter, eventuellt genom subletala förgiftning Doser av dödliga toxiska ämnen (CO, HCN), att de andas under sitt besök i mönstret. Mycket mer på en annan sida. Att diarré alias s.it ingen vill egentligen till dem. På grund av det faktum att utan förvarning och förebyggande deltar kollektivt platser med en mycket sannolik potentiell förekomst av extremt farliga Poissons, härledas från tusentals vittnen skriftliga bevis de förmodligen verkligen förtjänar det ...

 

Mycket mer på sidan hälsoproblem

 

Zuidland, Zuid-Holland, Nederländerna. 2002. Här till höger är allt snyggt tillsammans med åskledare. Möjligt också hitta andra skott, även med t ex. Google Earth är det möjligt att övertyga ganska tillförlitlig, att detta bara i fall de dumma utlänningar landade rätta på högspännings ledningar. Bättre att sparka dem i. Deras åsnor? Till exempel belysande foto upprätt på den här sidan, i huvudet, är det möjligt att se att det sladdar - samma mönster.  

 

HV linjer finns nära många mönster cirklarna, och lika ofta även nära en ganska oregelbundet tillplattad (skadad, Försvagad) gröda, är det byggt en speciell sida. Varje HV linje lockar blixtar bättre än bara vanlig Åskledare - det finns cerated oändlig räkning av joniserade partiklar nära det. Åskledare i odlingar (inledande foto - Thailand 2011)

 

Visst vore det intressant att ta reda på information från företag som bedriver eldistribution (inte på engelska), oavsett om de har registrerat i blixten träffar kraftledningar som löper nära siffrorna, någon gång innan de visas.

 

CEZ (Czech Effekt Works - tjeckiska kraftverk) - vi behandlar inte denna fråga. I vårt samhälle är inte en avdelning, antecknades att blixtnedslag eller fenomen associerade med den. (2008, med ingen anledning att anta, att i denna riktning över tiden något har ändrats). Skulle det vara intressant att ens fråga om och hur de skyddas mot blixtnedslag skador Temelin kraftverk, Dukovany, också andra ... Det kan finnas vissa störningar i lagringen av Åskavledare? De använder till dem någonsin? Varför är de helt inte intresserade, hur el gör sina konkurrenter ...

 

De allra flesta av världens el jättar äger och förvaltar, eller åtminstone stöder omfattande grundläggande forskningslaboratorier, verkligen closelyly sammankopplade med universitet, går till forskning av stormar, blixtnedslag, fysikaliska principer och dess konsekvenser. Inte så lite, liten, obetydligt i Tjeckien CEZ ..

 

cirklarna - CBC News (28 januari 1989 Ann MacMillan) 10:17 / 14:23

"Vår vittne, Ray Burns, en av de få människor i världen som påstår sig ha sett hur de bildade en cirkel i grödan. Det hände en kväll, efter en storm när han var ute och gick med hundar."

Observera JL: Vad ha mer? Under stormen hade varit cirkeln Exposed, växter skadas i en cirkel form på grund av blixt ansvarsfrihet och de följde bara dess resultat. Också inte uteslutas att exponerade mönster var länge sedan - upp till flera veckor, och endast Observerat storm Bidrog loggade fukt växterna - upp till flera hundra ton per hektar, så det finns kan uppstå Domino Effect , eventuellt Bidrag från den andra blixten ansvarsfrihet energi, såsom beskrivits på annat ställe. här. teori dubbel výbojevýboje

"Först såg han en linje 50-75 m lång, inte alltför bred och när tittade på det efter några sekunder, började bildas en cirkel runt den."

(Observera JL: Han såg flera hundra av miljontals Synliga växter - skadas av blixtnedslag, bara av en slump för tillfället, när deras egen styrka (Kontinuerligt försvagning) var övermannades av sin vikt, av ökad fukt Levereras av åskväder, på grund av deras försvagning. Registrerade exakt det ögonblick då det började ske dominoeffekt . Troligen bara av en slump vid den tidpunkt då det flög runt en del fjäril ...)

 

Kommer att presenteras ett exempel på ört gräslök. Möjligt se att efter en eller flera urladdningar (ca energi av 0,03 J) i nära anslutning till anläggningen. Den stora majoriteten av ström inte passerar genom anläggningen endast i dess omedelbara närhet, det verkar primärt infraröd strålning och inducerade strömmar. Bara en urladdning är tillräcklig för att all-out döda växtdel strax under det. Men de observerbara konsekvenserna kan bli först efter flera dagar. Vad träder i kraft omedelbart, inom några sekunder vid de flesta minuter med försvagningen av stammen. Visas på sidan experiment gräslök besviken, det första försöket - han Exemplar av en anläggning många gånger repeterbara, misslyckades de andra exemplar att upprepa samma med imponerande resultat. Det är inte omöjligt att detta fortfarande lyckas någon gång. Bara prästkragar gräslök Ersatt helt. På längre tidshorisont (minuter, timmar, dagar) beter väldigt liknande många andra växter, till exempel snurrar mjölk-tistel (Sonchus asper). Länge leve groblad! Vem kommer att korsa korn och groblad, evigt Blir härskare öl världen ... (Även whisky, eller någon annan malt-baserad dryck)

 

Spiny mjölk tistel (även andra sugga-tistel arter) i addition, visar något, vad har hittills misslyckats med att nå på någon annan växt. Kommer att vara foto här.

 

Slut på del 5

 

 

          Del 1        Del 2        Del 3        Del 4        Del 5

 

om intresse kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

Denna sida var beredd och alla fakta och teorier som presenteras här var mycket grundligt, och nära granskas i detalj experimentellt genom

 

Jan Ledecky

 

z