Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelska originalet - grödor cirklar-osorterade-texter-2 . Ursäkta eventuella fel som orsakas av maskinöversättning.
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Maskin-översatt text

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

   

         Del 1        Del 2         Del 3        Del 4        Del 5  

 

om intresse kontakta cropcirclesonline@gmail.com 

 

Del 2

 

 Motto: Very much crop circles resemble a PC simulation of electromagnetic  fields. Even a single one, separate circle. That is why because they are really  created by ElectroMagnetic Field lines of force from lightning discharges.

 

Själv Lucy Pringle, en av de mest kända Documentarist fenomen, bland annat handlar om en mystisk elektromagnetiska och elektrostatiska händelser vid den punkt att hitta grödan cirklar fenomenet ( http://www.spiritofmaat.com/archive/dec2/pringle. htm )! intervju någonstans är daterad 2001, som nämns i många program om cirklarna och intervjuer med LP 

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/heartthrobs/  

Denna sida var mycket märkbar påminner psykolog anteckningar från intervjuer med personer under påverkan av droger 

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/brains/  

Helt samma fenomen och effekter 

 

del av text från http://www.spiritofmaat.com/archive/dec2/pringle.htm  

(Identifierat olika ovanliga känslor av folket är närvarande vid platsen för cirklarna)  

 

lista med kategorier och deras hälsoeffekter: 

 * Oral - smak (metall), tandvärk, ovanlig törst 

 * Kraniell - huvudvärk 

 * Okulär - synförändringar, hallucinationer 

 * Auditiv 

 * Intestinal - illamående, diarré, plötslig hunger, osv. 

 * Systemisk - yrsel, svaga knän, ben smärta, osv. 

 * Mental - tankeprocesser Den drabbade, kortsiktiga minnesförlust, känslor av panik, skräck, ondska, fred, kärlek och ljus, desorientering och känsla av närvaro  

(Slut på citat) 

 

absolut alla utan undantag är klassiska, nästan lärobok fall av syndrom droger eller förgiftning av flera olika kemikalier. Det bör noteras att på grund av vad han hade för en tid bli den plats strax ovanför marken och i grunda underjordiska händer, verkligen, verkligen är inte förvånande. Det hade arbetat på en yta av tiotals kvadrat flera millimeter (eller volymen av några kubikmeter) flera miljoner eller till och med miljarder eller mer av Temelin kraftverk på en gång, även om det bara för några miljondelar av en sekund ( i genomsnitt 100) 

 

Mycket ofta att vittnen berätta olika sjukdomssyndrom lämnar, smärta och minska de generellt känner sig friskare. Det är inte konstigt, eftersom i deras kroppar dessa stunder är mest sannolikt att göra med några helt andra problem. Om någon faller i vattnet, säkert under bråkdelen av en sekund har helt glömt bort att han var hungrig, att han kände smärta i hans sida eller att han hade en tic i ögat. 

 

"Många kvinnor påstår sig ha lidit onormala menstruationscykeln och postmenopausala problem efter att ha gått in i en äkta gröda cirkel"  

Exakt samma symtom uppträder efter intag av läkemedel eller kemisk förgiftning ...  

 

Lucy: Jag tror att det är ett resultat av de elektromagnetiska fälten som finns inuti gröda cirkel. vet att Lucy innanför cirklarna är (var) elektromagnetiskt fält, men inte ute efter, hur det skulle kunna uppstå. Ja, Lucy, det var enormt elektromagnetisk fil ... från blixtnedslag. Och det fortfarande kanske hundratals kilo mycket farliga kemikalier, som droger eller Similary, även mycket värre. Gaser, joner, molekyler farliga och megajoule av återstående statisk elektricitet under jord. Även kallad effekt LIRM - Lightning Induced Magnetism Återstående - inte så farligt.  

 

Enligt beskrivningen De är helt klassiska symtom på förgiftning med eller gifter hallucinogena ämnen. Det är nödvändigt att notera att platsen var inom en bråkdel av millisekund utstrålade ovan jord och under jord torr en ammount av makt, till vilken godståg lastbil och körde dussintals större dimensioner (full lastad lastbil, rund 40 ton) hundratals eller tusentals kilometer. Det kan inte vara mycket djupt under marken och skapade enorma av mängden förorenande utsläpp. Bland dem kan förekomma men några torr som kolmonoxid, men bortsett från det som ännu ....... joner, vad egentligen bara hitta bara för "sätthärdat". Inklusive extremt farlig och gifter hallucinogena ämnen, tiotals kilo eller mer, från vilken varje person i ett klart sinnestillstånd som hade sprang iväg så långt som möjligt. Dessutom kan det fortfarande lagras och betydande för mängden kvarvarande statisk elektricitet (mätbara - photo) Vilket ger upphov ytterligare bus - "Auditory" (olika ljud Sensations, sprickbildning) och kan orsaka en rad luminiscens. Kvarvarande statisk energi kan fortsätta att skapa farliga kemikalier. I tunnelbanan kan pyra för att kontinuerligt Flera dagar det presenterar trä, humus, torv eller liknande frågor, och så hela tiden speciellt lägga CO2 och CO 

 

Observera att "revisorerna". Ackumulerad jord elektrisk energi (tiotals kilowatthours eller mer), omedelbart ändras till värme, kan orsaka en stor tryckskillnad, som kan skapa mycket mer märkbar Betydande och ljud. Underjordiska gaser eller vätskor kan strömma många dagar från platser med högre temperatur och tryck till andra, också skapa ljud. Underjordiska visas fasta ämnen (stenar, stenar, stenblock) kan ha för att minska och öka temperaturförändring volymen och friktion inträffar mellan dem, inducerar som låter igen. Världen med blixturladdningar efter bara här och där lite "mullrande i buken" (tunnelbana). Processen är faktiskt otroligt liknar vad som händer i en mage, till exempel efter överätande eller gasbildning. Det finns också i överföringar framsteg material från plats till plats, med olika tryck, i flytande form eller gasform. 

 

Anmälan av posterna kommer sannolikt att hetsa bland cirklarna Explorers många förvirring, men den första och enda, Vem ska alltid besöka någon nyupptäckta gröda cirkel, bör ordinarie personal ackrediterade toxikologi laboratorier (utrustad med lämpliga skyddskläder, masker och mätinstrument ), och först efter många dagar sedan upptäckten av mönster skulle endast tillåtas att utfärda och beslut - det är tillåtet att gå in denna plats, överstiger koncentrationen av giftiga och farliga ångor inte en farlig gräns. Forskning av gröda cirklar Kanske tack skulle vara att det mycket dyrare, men vad är billigt idag. Säkerligen bättre än om många slumpmässigt från theirselves Individer gjorde helt ofrivilligt och omedvetet marsvin och testats och "metallisk smak i munnen" vid den punkt där cirklarna observeras, medan den metalliska smaken är bara typiskt för vissa extremt farliga poissons, bland Också många andra ........).  

 

Nästan alla människor som har blivit förgiftade av någon kemikalie, även med en dödlig dos, och har framgångsrikt botade från den staten, en del beskriver känslor av påfallande likt det samma som ovan.  

 

De allra flesta dödliga gifter som används i doser under tröskeln för berusning (subletala) Orsaker symptom som liknar läkemedelsexponering, medan drogöverdos orsakar död. När du använder något läkemedel är en sakfråga och Sublimity applicerade dosen av dödliga giftiga ämnen. Sätt ihop med effekten av mysteriosity, komplexitet, obegriplighet, och skräckinjagande mönster av just upptäckt sinnen till fenomenet grödan cirklar Explorers Försvagat just nu och även de olika hälso skadliga ämnen, och allt detta även i kombination med ett annat läkemedel, snarare den epinefrin (även läkemedel), typ av narkotika möjlighet att kontakta något främmande, eterisk, oförklarligt, inte produceras av människor (sant), extra dimensioner, paranormala, inte konstigt att ögonblick att de inte kan tänka rationellt och realistiskt . Låt oss lämna dem i. Deras imperium, delvis själv skapat av dem, låt det meditera och skapa sin egen illusion om utomjordingar och mysteriosity. Än vi lämnar ganska evigt detta imperium av övernaturliga, och kommer att fortsätta främst att fokusera på det verkliga reflektion.  

 

Endast genom exponering för torka Droger Misstänks paranormala och mysteriosity Det är möjligt att förklara, att torra narcosed Explorers kan förklara effekten av långvarig och böjda noder genom inverkan av en "kraft", tack vare att de förändrats på det sättet. cirklarna Explorers bör vara mycket försiktigt meddela att det fanns inga andra krafter som verkar temperatur som attraktion på jorden, och ett fenomen som böjer och sträcker noder kallas negativ geotropism och genom noder (deras böjning) försöker korrigera tillplattningen (skada, försvaga ) av växter - försöker räta ut anläggningen som ligger på marken och det verkar bara och endast efter det att böja till marken, eller under det. Processen får inte vara bara några minuter eller timmar, men ett antal dagar eller veckor. Tja, De tror gröda cirklar fenomen Explorers som inträffar tack vare insatser av okända krafter eller former av energi, noder böjda eller förlängas inom några sekunder till tiotals sekunder Därför Orsaker och logi (skada, försvagning) av växter. På vissa ställen finns det även gånger i nanosekunder, som "Observerat". Det måste vara riktigt intressant "iakttagelse".  

 

BLT Forskning: ( http://www.bltresearch.com/plantab.php ) "nod förlängning (sträckningen) Det är en permanent effekt orsakas av bildandet energier" "I vissa grödor formationer energisystemet Deltar är intensiv nog för att orsaka böjning av denna apikal (överst) nod " , dvs krafterna tar inverkan på växter, vissa noder brand, och därmed förlänga andra växter in `skall (stjälk böjda mot marken). Nej, nej, nej, aldrig, aldrig, aldrig, fel, fel, fel. 

 

Syftet och funktionen princip noderna (stjälk noder) på anläggningen skörd av Pålitlig förklara för alla andra de första årets studenter på alla mitten (i Amerika hög) lantbruksskola. En av anläggningen noder funktionen (Poaceae, men nästan alla andra växter) samt utjämning av avvikelser från vertikal riktning tillväxt, görs detta genom deras utvidgning vid punkten, som är motsatsen till avvikelsen från den vertikala riktningen (drawing) Och förändringen är irreversibel (detta görs genom det ökande antalet celler, inte deras storlek och form). Om anläggningen lyckas helt räta, dels räta böjda noder måste ytterligare förökning av celler på den motsatta sidan, och därmed förbli märkbar Lång (drawing), Om anläggningen är så försvagad, är det inte Able höja längre, ingen att berätta det ändå noder, och de är bara permanent extendig (i ett försök att höja anläggningen, som misslyckas). Ofta förekommer och kombinationen av de båda företeelserna, när anläggningen är så försvagad, Speciellt i den nedre delen, säger att de två första nedre noder till marken inte längre har tillräckligt med kraft för att höja anläggningen endast på så sätt utvidga, men andra kan Åtminstone den höjer den återstående delen av anläggningen till den vertikala riktningen (photo), Vilket avsevärt bidra När skördas, drawing principle. Mycket liknar noderna, med hjälp av en princip och liknande för att uppnå samma funktion kan bete sig också nästan alla noder utan stjälkar, stjälkar eller efter någon annan stammar av växter, och naturligtvis alla Poaceae växter redan innan det inträffar i dem och större differentiering av vävnader . Så stammarna av vissa växter i internoder, utan använder endast noder för den här funktionen. Ett exempel är vallmo. Deras internoder fortfarande containng betydande mängd vävnader så meristenatic som kan utföra önskad funktion, utan att begränsas till internoder. 

 

Förutom till anläggningen inne som förekommer i ett brett spektrum av giftiga ämnen för det omedelbart efter elektrisk ström effekter, förmodligen inträffar under volgende dagar och "folkvandringstiden", under den avhandling av giftiga ämnen är flyttade in i de nedre delarna av anläggningen, effektivt således att uppoffringar för den framgångsrika "höjning avkommor," I det här fallet, för bearbetade spannmålskärnor och den bästa bevarandet av den genetiska koden. Tvärtom i motsatt riktning, uppåt, resebyråer användbara för slutförandet av en framgångsrik korn mognad. Även om det inte ser ut som det och det verkar som om anläggningen är nästan torr och lämplig kondition för skörd pågår finns det bara kontrolleras uttorkning, processer mognad och transport av vätskor pågår till sista stund. Agriculturists vet mycket väl, till exempel korn som, om de skördas för tidigt, ännu inte helt mogna, tar många månader att uppnå optimal och balanserad Groning av spannmål.  

"En sådan korn har en lång period av efter skörd mognad"  

Produktionsteknik av malt och öl , Kosar, Walk , RIBM 2000  

ISBN 80-902658-6-3, sid 34).  

 

Ett brett utbud av processer som sker i växter som växer under ogynnsamma förhållanden, också som beskrivs fall av logi (skada, försvagning) Försvagade växter, är det möjligt att läsa på: 

Handbook of växt gröda Stress ovan , Mohammad Pesarakli , Dekker, 1999,  

ISBN 9.780.824.719.487 e  

Utdrag ur boken ges en rad anteckningar på andra webbplatser  

 

Det grundläggande faktum att det är nödvändigt att inse att med alla in `skall (skadad, försvagade) gröda först försvagas och det är nödvändigt att hitta orsaken till denna försvagning, och det finns absolut ingen anledning att leta efter utlänningar (ET). På grödan cirklar fenomenet är naturligtvis Explorers Nödvändig men mycket snyggt tack, att torra, men för dem, fortfarande under mycket svåra begripliga och förklaras fenomen, fällde av sig själva i en hög mer än tillräckligt. Skulle någon som någonsin vill försöka förklara principen för cirklarna uppstår, skulle naturligtvis tack vare deras stora kredit Ibland känns som en vessla i hönshus, eller en spädgris i en remsa av råg. Bara behöver bara ta en smart böcker och försöker starta med att förklara.  

 

Det var verkligen agerar på växter "mycket hög energi makt", men verkligen mycket ofta många veckor innan logi (skadligt, försvagning). Det var (mycket sannolikt) mestadels elektrisk energi, under vilken var "elektromagnetisk explosionen" inside-inducerade plantor i sina vävnader. En annan del av energin kan levereras med elektrostatisk induktion, och den andra med direkt elektrisk ström genom MYCKET joniserad gas i omedelbar närhet av en hög spänning urladdning - photo, drawing - Här några tiondels mm, Lightning flera meter eller till och med tiotals meter (liksom koronaurladdning, drawing). En annan del av energin kan överföras Genomföra likströmmen under markytan (Huvudsakligen rötter), och det kan småningom försvagningen avsevärt bidra elektrokemiska förändringar i marken. Intensiteten av alla namngivna fenomenen Helt stopp agera på ett visst avstånd, minskar med avståndet från anslagspunkten, tills en bit helt stannar. Med ingen vind - en sällsynt företeelse i ett åskväder - och likformigt fördelade elektriskt motstånd i marken kan bero relativt exakt cirkel. Även med alla möjliga felaktigheter men det är möjligt att så småningom den integrerade effekten av flera inte mycket exakt cirklar fälls ihop en lite mer exakt, eftersom det har förfinats genom en dominoeffekt. 

 

Utvisning håligheter, a picture from BLT(Intressant namn matchning - utvisningen av gapet). De kommer inte att ingå som en mål bevis av alla energi eller kraft effekter alls. Helt omöjligt att använda den för det. Det är och kommer att förklaras i mycket mer information om många andra stycken och sidor. Deformationer av växter som syns på bilder, också någon Similary, behöver inte bero på åtgärder som vidtas av någon kraft eller makt alls, med det enda undantaget av krafter och tryck av växande och torkning och tack Det är föränderliga former vävnader och växtdelar . Även om skadorna på plantorna verkligen skulle kunna delta också passagen av elektrisk ström, elektromagnetiska och elektrostatisk induktion, mekaniska krafter. Ledning av elektricitet genom mycket intensivt joniserad luft i omedelbar närhet av utsläpp. Mycket liknar ledning av elektrisk ström genom olika gaser i alla utsläpp eller lysrör. Koronaurladdningen - sträcker sig ett avstånd av flera meter till tiotals meter, med ingen vind har en mycket exakt cirkulär form, och dess diameter beror nästan enbart på intensiteten hos den ström som passerar genom (drawing). Steg spänning (drawing). Medelvärde av mark resistivitet, enligt CSN 332000-5-54 cirka 100 ohm per meter. Jordresistivitet definieras som den aktiva motståndet i marken kuben av kanten 1 m mätt mellan motstående väggar.  

 

Förresten, kan mycket Liknande skador av noderna finns på platser där stjälkarna böjda Rent mekaniskt (försiktigt, utan att bryta) med nästan 90 ° av dem som noder börjar med samma spik tillbaka till upprätt läge (1: a och 2: a från ovan , photo). Det kommer att likna och även mekanisk skada, mekaniska krafter som uppstår på grund av trycket från cellproliferation noder självtillfogade skador och lite, utan betydande konsekvenser för livskraft växter. Förmodligen beror detta på, är det ett fall av extrema förändringar i riktning mot tillväxt, nästan 90 grader, i de flesta fall löser noder vinkelavvikelse av flera grader. (photo) 

 

För att försöka något sådant grödan cirklar fenomenet befintliga Explorers tror inget annat val än att försöka hitta den theirselves, även på platser där att de inte skulle vara från deras synvinkel alls. För att göra detta är det nödvändigt inbjuder alla nyktra Explorers av grödan cirklar fenomen som ibland själva utföra ett experiment som kallas blankprov eller blinda experiment (även "noll korrektion"). En av de grundläggande principerna, ofta används Särskilt i ett mål och en sund vetenskaplig forskning. Bara låta någon gröda växa i laboratoriet utan exponering för någon energi. Vid något tillfälle ändra sina tillväxt riktning, bara genom att vrida den behållare som de växer. Några av dem är möjligt efter en viss tid Deras återkomst till utgångsläget. Dessutom är en annan typ av blindlösning möjligt att prova - besöka platser med mycket oregelbundet in `skall (skadad, försvagade) gröda, där med deras synvinkel inte agerade några "utlänningar energier", eller något annat, som till exempel och mikrovågsugn.  

 

Dessutom får inte bara droger transcendentala, övernaturliga, paranormala eller liknande fenomen Påverka Explorers av grödan cirklar fenomenet på plats, kan det uppstå riktigt "konstiga", nyfiken, avvikande och ovanliga föreningar, fria radikaler, joniserade atomer, molekyler och andra ofog kan som påverkar den mänskliga hjärnan på samma sätt som de magiska svampar i en spray 

 

Vår kära Skulle mänskligheten förr eller senare skulle utforska sig själv. Faktum att cirklar, och nästan alla andra regelbundna eller oregelbundna former i helt gröda, säkert mycket mer än 99.9999999% genereras av tack vare de blixturladdningar, och inte genom några själv Deklarera Misguided individer, det är helt enkelt ett objektivt faktum , och mänskligheten kan påvisa objektiva verkligheten trots allt (ibland), det vet verkligen hur. (Även om detta löser redan en bra bit över 30 år och resultaten ingenstans ...)  

Med hänvisning till: det spelar ingen roll när allt ibland var det ännu mycket värre ... 

 

Naturlig Mimicry (nr 1)

En av de viktigaste och på samma gång orsakar mest intressanta, varför det händer så där - naturkrafterna Används en av de mest spektakulära naturliga sättet att kamouflage, vad någonsin de lyckats bygga. Dessa är mycket intressant och oefterhärmlig naturliga mimik. Men det är mycket Relativt enkelt faktum: cirklarna är egentligen bara mycket sällan uppträder vid samma tid, när de skapades, dvs omedelbart "efter händelsen" Även om det ibland kan hända, men förmodligen egentligen bara mycket ovanligt. Bara tvärtom, de flesta av de mönster Visas i de allra flesta upp till flera veckor eller månader efter den tid, då de skapades faktiskt "Exposed" i strukturen av växt på fältet av energi blixten ansvarsfrihet. Användning av ordet "Exposed" är i detta fall verkligen korrekt, likheten med den klassiska fotografiska processen, eller med några av sina föregångare, till exempel - daguerreotype, är ganska användbar och anmärkningsvärt. Liksom med fotografi, finns det i "känsliga skiktet" av växter i fält och skapat helt osynlig latent bild. Det andra skälet till att ordet "Exposed" är verkligen användbara, även med det faktum att mönstret skapas - Exposed - under lightning-flash Shinigami Liknar många bilder. Omedelbart efter urladdning skulle vara på plats går att hitta bara några mycket sällsynta fenomen - döda insekter, förkolnade växter eller växter trassliga sladdar till mycket intensiv roterande bubbelpool, ibland som sker efter blixten ansvarsfrihet och varar inte mer än en sekund. Också förändringar i magnetfält, termiska förändringar i tunnelbanan, överskott statisk elektricitet kan upptäckas omedelbart. Sist men inte minst, (förmodligen, inte testat ännu, det är fortfarande bara en uppskattning) antal skadegörare kemikalier. tillplattad (skadad, Försvagad) gröda visas flera oftast efter veckor eller månader längre än alternativ två. De allra flesta växter nämligen Omedelbart efter chocken återgår utan åtskillnad till sitt ursprungliga läge, och allt är bara början. De börjar blekna, främst tack vare el som passerade genom dem. Också skulle förmodligen skadas till några utvalda funktioner av en skarp rörelse, och deras blekning i flera veckor. Att det ofta växter står för länge i upprätt läge, skulle förmodligen mycket längre, än den annars skulle vara tillåtet av författningen i ständigt avtagande ensam växt, och med en hög grad sannolikt bidra Tension Vattenyta . Deras logi (skadlig, försvagning) Det som verkligen händer upp flera veckor efter att tvärtom i vissa fall bli upp otroligt snabbt jämfört med hur länge det varade Deras försvagning. Även försvagningen av växterna varade i veckor, kan deras böjning till marken bli ännu i ett fall av en ganska stor mönster relativt snabbt, inom några minuter. Som en mycket märkbar bidrag att det ibland kanske kan träda i kraft den Domino Effect . Väldigt ofta också grund av att några fjäril flög runt.  

 

Kära mänskligheten!

Nästa gång mycket bättre att inte acceptera några råd från senil demens.

Om det inte vore senil dementa Dessa två dårar, Kan D & D, som för länge sedan någonstans i tavernan gjorde en "bekännelse" ta många forskningsområden Årtionden en helt annan riktning, precis som alla andra klassiker och helt allvarligt vetenskap. Hur som helst, skulle därefter mänskligheten definitivt lösa det hela själv, till exempel, är han Möjliga YouTube och hitta en video (kanske Wylatovo?, Inte ser ut som det kommer någon att hitta), där människor sammankallande för en gröda cirkel just upptäckt, och på avståndet är ännu möjligt att se retirerande åskväder ...  

 

Vidare i texten nämns också, som på något dokumentärfilm är ett resonemang uttryckt att de skulle vara blå strålar och röda sprites, som är atmosfäriska urladdningar, men hög i atmosfären, upptäckte relativt nyligen. Det är nog ganska en missuppfattning. Deras avstånd är alltför stor för att inducera på markytan något så skarpt avgränsas. Även dem om det är möjligt att läsa i Blixt: Fysik och effekter , Rakov, Uman , p.  

 

En annan orsak till mänskligheten skulle säkert lösa problemet själv är i världen som kommer att bli alltmer installeras på olika platser så kallade live webbkameror (eller åtminstone tidsförlopp kameror), och även på avlägsna platser, och under en period skulle någon göra en slutsatsen att cirklarna är verkligen beroende av vädret att de föregående fenomen, även om cirklarna verkade Flera månader senare. 

 

Det sista skälet är att det finns företag som Microsoft Vaisala - Siemens (2011 - bortkopplad från Siemens, bara Vaisala ensam), som handlar mäta effekten av plats, typ, polaritet och intensitet blixtnedslag, också egna en omfattande databaser från tidigare år , och säkerligen inte kommer att vara ett problem för dem (om intresse) som krävs spårdata. Förresten, deras uppgifter är mycket exakt Ofta, även om de angav och mätfel som en rund cirkel diameter 180 m ofta mycket mer exakt, och med mindre än 10 meter. Av denna anledning är teorin "CC-blixt" Möjligt att betrakta som "Verifiable helt bakåt" och Fidli. Samla in uppgifter om blixturladdningar (tid för urladdning, GPS-data om effekterna punkt, polaritet, makt, typ - cirklarna eller CG). Till exempel i Centraleuropa handlar t som CELDN - Centraleuropeiska Blixt Detection nätverk i hela Europa, så många andra. Alla använder ett nätverk av detektorer Vaisala-Siemens eller liknande. Visst kommer det att bli mycket intressant att se vad mönster småningom, mot alla förväntningar, kommer fungera som "inte konstgjord" eller äkta?  

 

Förutom de ovan finns det alternativ på http://www.blitzortung.org   - sida för ett annat nätverk system en Explorers punkter blixtnedslag inverkan, som använder sitt eget nätverk av detektorer. Även om det förmodligen inte har en torr exakt information om läget, men de kan lägga till hela frågan intressanta data.  

 

En annan sak är, (och för mätnoggrannheten), som ofta bara en multiplicera grenade blixt (plus dess eventuella efterföljande utsläpp) kan "sprinkler" ett område med flera hektar photo ( i fallet med extremt starka urladdningar kan inkludera också säkert mycket större områden). Enligt uppgifter från litteraturen (till exempel heter Blixt: Fysik och effekter , Uman, Rakov ) är en icke ovanlig företeelse, när förgrenade armar av en enda blixt slog poäng upp till flera miles från varandra. Här igen - inget annat val än att lyfta fram de viktigaste Fakta: blixten utsläpp i fältet, där ett regullar mönster hittades sker ibland ett par dagar, men mycket mer sannolikt jämna veckor till månader innan, är än stjälkar verkligen böjde sig ned .  

 

Jordbrukare och deras anställda, även om de var närvarande vid uppkomsten av regelbundna mönster och se det med egna ögon, aldrig kommer att ge någon publicitet torra observationer samt några resultat redan färdiga regelbundna mönster inom sina områden, och vet mycket väl varför. Ur deras synvinkel är det endast in `skall (skadad, försvagat) gröda och ingenting annat, och torka en attityd är den enda riktiga. Deras arbete har alltid varit och kommer huvudsakligen att ta hand om grödor (skörd), och inte om skitsnack. Ett mönster i ett fält är inte skörden. De är intresserad av någon tillplattad (skadad, försvagade) CTOP bara i termer av huruvida det är möjligt att skörda längre. Kombinera förare som skulle finna mönster i fältet, och det kallas en journalist, omedelbart förlorar sitt jobb, och aldrig kunna hitta samma arbete igen. Resultaten av regelbundna former i fälten kommer aldrig från jordbrukarna själva, alltid någon "utifrån" (eller "uppifrån"), främst från sensationalistiska den lekmanna-allmänheten.  

 

Beskrivs som ovan, så även efter ganska lång tid efter Blixtnedslag urladdning under den försvagning av stammar i flera veckor, är den faktiska tidpunkten Troligt logi (skadlig, försvagning) ibland egentligen bara ta några minuter (dominoeffekt) och ibland även direkt framför skrämde slumpmässiga observatörer (Stonehenge Fractal). Naturligtvis kan ske minst torka och fall, när grödan in `skall (skadad, försvagade) nästan omedelbart efter Lightning urladdning, under några sekunder, minuter, timmar inte mer än alternativ, utan det är en mycket undantagsfall. Självklart beror det på den nuvarande situationen, skick och mognad av spannmål, till vilket riktas in ansvarsfriheten och också på styrkan av en specifik händelse blixtnedslag, förmodligen också Att han, hur många grenar är det, och hur många efterföljande utsläpp träffar den enda platsen. Det kan också påverka intensiteten i infallande regn och den resulterande fuktigheten och konduktivitet av växter och jordytan. Mycket ofta händer det (främst om grödan är fortfarande gröna tillräckligt med hög vattenhalt i celler), som även efter en mycket stark blixt ansvarsfrihet är i fältet Observerbara helt ingenting, och inte bara Omedelbart efter åskväder, men även efter många dagar och veckor.  

 

en av de mest naturliga Monstrous skämt , som förmodligen Moder Natur har förberett mänskligheten för alltid, bildar tillsammans Mimicry nummer 1 och nummer 2

 

Mimicry nummer 2

Dans Air Vortex

Utöver vad som redan beskrivits allt innan, är det möjligt uppmärksamma en annan mycket intressant faktum, som äger rum på den plats där grödan blir tillplattad (skadad, Försvagad). Ändå olika naturliga processer som ägde rum där långt innan stjälkarna var bockning till marken, varade hundratals timmar, kan bara titta slumpmässiga observatörer vid den tidpunkt då stjälkarna böjer till marken, något som inte är möjligt att observera på någon annan tid, och vad kan pågå bara några minuter: Möjliga att namnge den som en Mimicry nummer 2 - i själva verket Dancing Air Vortex.  

 

Strax innan blir Dancing Air Vortex beskrivs mer i detalj här kommer att listas flera fenomen eller effekter som usuall föregår den. Inte alla listade, bara några vanligaste. Mycket mer i detalj kommer att vara frågan om deltagande processer utvecklats på andra sidor som Microsoft Kronologi och undersidor, eller i avsnittet vidhängande effekter

 

Detta är exempel på företeelser, varav vissa har mycket länge sedan, några mycket nära föregå själva fenomenet logi (skadande, försvagning) gröda vid periodiska mönster. Inte bara regelbundna mönster, men faktiskt alla inkom `skall (skadad, försvagade) gröda, som inträffar när som helst och var som helst. En av de mycket stora skillnader, utöver de regelbundenhet och oregelbundenhet i den resulterande formen är att den regelbundna mönster måste stora delar av större Sannolik UTSTRÄCKNING tillämpas Domino Effect , än oregelbundna sådana. Förklaring av några möjliga orsaker kommer att ligga på kommande sida Hög kontrast Effekt , inte existerande ännu. 

 

Vissa effekter åtföljer de föregående skapa områden med in `skall (skadad försvagades) gröda på fältet, cirka sorteras kronologiskt: Exposition Effect , interferenseffekt , försvagning av stam , vatten Ytspänning , Butterfly Effect , Domino Effect  

 

Omedelbart efter starten av dominoeffekten som nästa effekten Aris - Effekt av Dancing Vortex (luft). Det finns ingen specifik sida länkad till den, kommer att vara en dominoeffekt utsetts till sin del, eftersom det är ganska Tillhör oskiljaktigt och utan den skulle aldrig hänt. Medan några av de listade tidigare effekter och kan delta aktivt på att skapa mönster och kan vara en av de många skäl som sammanhänger oupplösligt till det, flytta luft virvel är en helt passiv Konsekvens, liknande exempel volgende föremål som kastas i vattnet visas alltid på cirkulära ytvågor. Även luft virvel, flyttar nästan synkront över spannmål buntar som för närvarande faller till marken, är främst en följd snarare temperatur som orsaken till synes obegripliga fenomen, även om torra Fordringar initialt kan verka som något helt otroligt. 

 

Därför var Dancing Air Vortex namnges som nummer 2 Mimicry - tack vare det faktum att mycket väl spela en viktig funktion kamouflage och oinformerade observatör måste känna nästan oundvikligt, det är helt oskiljaktiga Deltar i skapandet av mönstren. Som en okänd, även om mycket svårt att sätta fingret ännu trots allt Trots svårigheter med iakttagbara kraft. Därför kan synes ser ut som en av de mest sannolika orsakerna till att, som "fallande från ovan", eller omvänt som uppstår vid marken. Advancing luft virvel är volgende mycket exakt position stjälkar buntar, gradvis faller till marken som dominobrickor. Att klasar av stjälkar kan slutligen Kaskadkopplad därför en annan över som ett vävt mönster, vilket hela processen ser ännu mer mystisk. Men hela fenomenet Dancing Air Vortex är ingenting annat, än åtminstone inledningsvis uteslutande och enda helt passiv luftflöde, orsakad av fallande stjälkar klasar - bara bara för början av dominoeffekt. Det faller på marken många hundra kilo material, även i inte så stora siffror kan det finnas upp till flera ton, från en genomsnittlig höjd av lite mindre än en halv meter. En sådan stor materiell rörelse och verkligen redan orsakar betydande och märkbar luft som strömmar. Även torr stark, att det faktiskt senare kan också delvis Bidra till falla ner av några andra inte alltför avlägsen stjälk volymer och att vissa utvalda funktioner delta på gång Domino Effect, vilket naturligtvis bara stödja helhetsintrycket av mystik och OFATTBARHET av observerade fenomenet. Men naturligtvis, rör särskilt tydligt luft virvel nästan exakt på den punkt, där stjälkarna bara faller ner, även om det inte behöver vara en orsak alls. Dominoeffekt kan fortsätta helt oberoende av luften spricker och verk en stor fel lätt. Visst finns det ingen anledning att betona, att den största illusionen av mystik och mystik fenomen uppnås stillastående luft, under vilken Mezi ovan och fallande grödor kluster är helt ensam och oberoende flytande Vortex Dancing Air. Dessutom, bara precis där det finns grödan kluster faller till marken. Tack vare som till synes inte bara som en kraft, arised som på plats helt ensam, utan någon orsak, ännu mer till alla som till synes som en makt, att alla rörelser, som förekommer på webbplatsen Orsakas av sig själv. 

 

Bland annat äger det bolag vars databasse placeringen av blixturladdningar, förmodligen äger något, vad de har ingen aning om, nämligen en mycket detaljerad databas över hälsotillstånd och vitalitet av jordbruksgrödor Varje år i stora områden.  

 

Slutet av del 2 

Correction (characteristic):

Even if any message down these pages would look like to be absolutely sure, there should be placed an introductory sentence before that

Is possible, that...

Possibly would be proved, that...

Presumably possible...

Some (many) observations (experiments) may imply, that...

Absolutely sure beeing right maybe only stupid, silly, pinhead, bighead or bigmouth.

So, which one of them, damned?

 

För en grundläggande introduktion till historiska perspektiv på frågan om Sädesfältscirkel är möjligt att besöka webbplatsen Wikipedia - Sädesfältscirkel. De flesta av de förklaringar, även om det gjorts eller faller nästan helt inom Pseudovetenskap (Skräpvetenskap), dvs tillhör Kategori:Pseudovetenskap, men åtminstone fungera som en grundläggande information om den aktuella vyn på hela frågan.

 

Framför allt måste det understrykas att förklaringen visas här, eller någon sida av denna webbplats innebär i varje fall inte hantera begrepp eller fält av mänsklig verksamhet, t.ex. Esoterism, Parapsykologi, Psychotronics, Paranormal fenomen, Ufologi, Spiritism, Astrologi, Ockultism.

Tron på utomjordingar, Utomjordisk, inklusive Fiktiva utomjordingar, Astrobiologi, E.T. the Extra-Terrestrial, Ufo, Military disc-shaped aircraft, Flygande tefat, besökare från Rymden, Universum, Galax, Vintergatan.

Magi, Black magic, Witchcraft, Häxa, Övernaturlig fenomen, Mirakel. 2012-fenomen, Poltergeist, Konspirationsteori, Telekinesi, Schamanism, Mystik, eller något annat område Pseudovetenskap eller Skräpvetenskap från Kategori:Pseudovetenskap.

 

   

         Del 1        Del 2         Del 3        Del 4        Del 5  

 

om intresse kontakta cropcirclesonline@gmail.com 

 

 

 

 

Denna sida var beredd och alla fakta och teorier som presenteras här var mycket grundligt, och nära granskas i detalj experimentellt genom

 

Jan Ledecky

 

z