Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelska originalet - grödor cirklar-osorterade-texter-3 . Ursäkta eventuella fel som orsakas av maskinöversättning.
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Maskin-översatt text

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

 

         Del 1        Del 2        Del 3         Del 4        Del 5  

 

om intresse kontakta cropcirclesonline@gmail.com 

 

Del 3

 

 

Naturligtvis är det inte möjligt att säga att blixtnedslag är de enda ensamma orsaker försvagas av åkergrödor, långsiktig luftfuktighet eller torrhet kan avsevärt försvaga också vegetation. Det är möjligt, baserat på redan statistiskt signifikant antal observationer (2008-2010 - 100 + +, 2011-annan) och det preliminära Uttala hypotes Att nuvarande Används för jordbruksprodukter teknik och nivån på avel sorter och hybrider, majs eller många andra grödor, är nästan aldrig in `skall (skadad, försvagade) någonstans men det där punkten drabbades av blixten, och ibland inte ens det, så här från någon negativ observation, till exempel Stratov 2009. 

 

Faktum bron Vanligen efter ett antal dagar, liksom veckor efter blixten slog in i grödor börjar böja till marken, kan delta i andra, sekundära Klart, Konsekvenser av skador på el - attack växt-och skadedjur djur, olika fytopatologiska förändringar. Först är tillplattad (skadad, försvagade) Närmaste grödan till den grad av intervention, då andra, mindre påverkade områden, tiden mellan logi (skadlig, försvagning) av de första, de värst drabbade områdena och den sista, minst drabbade också kan variera med upp till flera veckor. I en annan plats övervägt möjligheten att två blixturladdningar till ungefär samma plats, när den andra utsläpp faller in i en helt annan gröda i ett mycket kraftigt försvagad.  

 

Det är också nödvändigt att ta hänsyn till blixtar Det kanske inte bara falla in i fältet, kan det filial ut och träffa olika objekt i närheten, el. linjer, stolpar, räcken, träd, byggnader, kraftledningar och overhead, så ibland kan hamna i ett fält endast en liten andel av energi, men i vissa andra fall kan påverkas nästan hela fältet med en enda rak vertikal blixt ansvarsfrihet skall Att all energi är koncentrerad i den, inklusive alla dess Eventuella utsläpp. 

 

Noteras och tid när efter "en genomsnittlig" blixtavfyrning (6 kA) - extremt kraftiga regn, under ca 30 minuter föll flera dussin mm regn hade lämnats in: skall (skadad, försvagade) hela fältet ungefärliga område 6 hektar, mycket oregelbunden form av fält (foto, 2 timmar "efter åtgärden" efter urladdning). Nästan helt in `skall (skadad, försvagade), 80-90%, inte pekar in `skall (skadad, Försvagad) fördelat mycket slumpmässigt. Samråd med en lokal bonde upptäckte att före stormen inte om på marken och även förfölja Att han fältet. De omgivande områdena orörda, deras tillstånd Oförändrad i sin Jämför med tidigare tillstånd, kända och kontrollerade regelbundet innan. (Inklusive Närmaste, avlägsen bara om bredden på fältet vägen), skulle hagel inte att slå så selektivt i ett enda fält, men ändå så oregelbunden form. Blixtar och dunder volgende registrerades visuellt och akustiskt, dator från vilken de leds till världen denna information ligger 1.700 meter fågelvägen från "brottsplatsen". Hagel är inte registrerad. 

 

Ibland kan en situation uppstå, när det finns en fullständig urladdning leds till marken av några som plats för närvarande en artificiell eller naturlig åskledare (ett träd, HV fält ), Men fortfarande förekommer underjordiska elektrokemiska och termiska (fysiska och termokemiska) förändringar i jord-och ström som flyter genom växternas rötter, som med tiden kan visa förändringar i deras tillväxt. I tunnelbanan, det var strålade som mest endast 1 procent av den totala urladdning energi utstrålar den stora majoriteten av det När du reser genom luften - värme, ljus, de flesta av elektromagnetisk strålning, mekanisk energi och ljud. På grund av den att energi överförs av en genomsnittlig blixtnedslag, kan det fortfarande under jord och ser relativt stora av mängden energi och mycket mer när det gäller över genomsnittet urladdning.  

 

Till exempel i en film dokument med namnet " What on Earth, Inuti Crop Circle Mystery ", Suzanne Taylor , 2009, ( aldrig, aldrig, aldrig Observera detta dokument , kan det bli en mycket allvarliga negativa psykiska konsekvenser och djupa Sänkning Psykologiska väl välbefinnande) finns dowsers promenader genom områden som rasande och slagrutor i sina händer roterar med hjulen i socialismen. Liknande bilder kan övervakas i nästan varje ämne dokument med cirklarna. Olyckliga dowsers att inser inte alls, att de endast identifiera fjädrar eller geologiska fel, som var på plats för länge sedan innan den främsta orsaken till att skapa mönster i grödan - blixten ansvarsfrihet, men utan skulle kunna fungera som åskledare och pålitliga.  

 

En helt annan orsak till ökad känslighet för många dowsers och andra också individer kan vara förekomsten av många mycket giftig gas giftiga kemikalier. Deras närvaro på platsen har aldrig bevisats, är det nödvändigt att vänta tills någon gång. Men även så, eller snarare framför allt, just därför det alla dowsers Tillhör stort tack! Tack så mycket, kära dowsers! National Geographic - Är det sant - cirklarna - 02:33 (foto). Mycket, mycket, mycket ofta utförs i särklass största delen av arbetet på alla områden av mänsklig verksamhet just de som forskarna också för hela världen under samma tid klart mycket Meddelat "Använd aldrig detta sätt vänner"

 

Arthur C. Clarkes mystiska universum - en gröda cirklar ,  

gången 9:09 kvinna beskriver vissa spelupplevelse från år 1930, observerades när något som cirklarna, innan det "oväder" också talar om det fortfarande inte känt om orsaken är mer betydande elektrisk ström eller väderförhållanden 

- Kära dam, De i båda, hand i hand, aldrig en utan den andra ...  

 

Hittills har alla filmer listade här ännu, men säkert 99% av andra naturligtvis innehåller hänvisningar till existens och prover av aktiviteter sk hoaxers eller cirkel beslutsfattare. De försöker efterlikna något på egen hand, producerar vad som i själva verket i mycket bättre form någon helt annan - Moder Natur i samband med elektromagnetiska pulser egen generation av spel, därför är det eller kommer att vara på sidan Sammanfattning presenteras och beräkning av "jämförelse intäkter "av hoaxers och den verkliga författaren. Det finns hoaxers payed flera tiotals euro i en timme. Händelserna måste uppfanns, utformade former, bygga infrastruktur, transport till platsen, och de som de dricker öl på samma gång ... Även finns liknande arrangemang nästan består främst för TV-film eller dokumentär? Men denna fråga kan lämnas helt åt sidan. Låt oss säga 30 euro per timme, även hjärnan ibland används, så att säga, fem timmars arbete fem-medlem team (design form, placering urval, förberedelse av hjälpmedel, transport till arbetsplatsen, dokumentera allt, avskrivningar av de medel, och gå tillbaka på kvällen öl) runt 750 € *) . Blixtnedslag urladdning måste skapa en mycket mer komplicerad, mer och bättre arbetsmiljö exakt tid högst 150 miljondelar av en sekund, men kommer att utvärderas med samma belopp. På bilden av den genomsnittliga kurvan Under den nuvarande utsläpp med fem successivaReturn StrokesMöjligt att se med nätet som "arbetstid" period under vilken ström flyter (99% energi), tillsammans varar cirka 150 mikrosekunder. Tid, där flödet inte sker, tiotals till hundratals millisekunder mellan efterföljande utsläpp, med tidsfördröjning för arbete och vila, när Ansvarsfrihet verkligen slutat fungera, är belöningen i grunden inte Möjligt, dessa är driftstopp och blixtar har ännu inte gett fackföreningar. En enkel beräkning visar blixtar som tjänar 750 € för 150 miljondelar av en sekund, cirka 5 miljoner per sekund, vilket är 18 miljarder euro per timme.  

 

*) Värdering är mycket blygsam, om det var nödvändigt att göra en torr mönster som för behov av filmskapande, skulle priset ha klättrat det om tiden, samråd med riktiga film laboratorier personal, till exempel, måste omfatta hyran och åkergrödor 

 

Här får namnet och flera mer eller mindre fullständigt marginaliserade eller försummat "klev ledare opinionsbildare", dvs vilka omständigheter kan hjälpa dess bildande. Stegad ledare - första etappen av införandet blixtnedslag ansvarsfrihet, före befrias (Return Stroke, Starkaste och mest kraftfulla delen av ansvarsfrihet). Under Stegad ledare gradvis samman före joniserade vägar mellan moln och mark, följt av fortsatt positiv streamer. Detta innebär något som en bekräftelse av en länk som verkar "köra upp" till den klev ledare Etablera kontakt i en liten höjd över marken (tiotals meter). Först då kommer att äga rum Return Stroke- Större och synliga utsläpp under denna urladdning Mezi moln och strömmar grund tiotals till hundratals tusentals ampere. De tidigare två är nästan osynliga, och "fungerar endast" med strömmar av tiotals till hundratals ampere.  

 

Som åskledare fungerar i många fall högar av gödsel , också spårvagnslinjer . Spårvagnslinjer återspeglas mycket starkt, och mönster ofta kopierar deras form. Det förekommer på grund av dem (spårvagnslinjer) några intressanta funktioner som kommer att beskrivas nedan eller på de särskilda sidorna. Frågan om bildandet av blixten ansvarsfrihet kommer att behandlas mycket mer på sidan Detaljerade fysik . Omständigheterna före att trapp ledare själva beskrivs som preliminära fördelning ( The Lightning urladdning , M.A. Uman , Dover Publications 2001, s. 71 ). Under den preliminära Fördelning ledande banor bildas i luften, som kännetecknas av konduktivitet och högre under resan från molnet till marken kan utökas Leader sker genom dem. Till exempel från högar av gödsel kontinuerligt avdunstar olika Ångor starkt dissocierade, öka ledningsförmågan hos luften ovanför flera tema av storleksordningar, med höjder tiotals eller hundratals meter vindstilla. 

 

En annan anomali: förekomsten av mikroskopiska partiklar Fe.FeO.Fe2O3 i jorden. Även om partiklarna också skulle bildas genom nötning av tekniker som används i jordbruket sedan urminnes tider (och upplösas och rost). Under mekanisk - elektromagnetisk explosion som inträffar under blixturladdningar (urladdning utstrålar en torka av mängd energi skulle det skulle vara en elektrisk lokomotiv dras över en sträcka på flera tusen kilometer) till både rör upp damm, partiklar innehåller denna avhandling, både med hjälp växter genomgår inducerad (elektromagnetiskt också elektrostatiskt) elektrisk ström, och de blir för ett ögonblick elektromagneter denna tes partiklar attraherar  

Igenom allt det här är bara en liten av beloppet jämfört med vad har jordbruksmark och naturlig halt av järnjoner (3 vikt-%.) 

 

Om blixten är i stånd att bilda inom detta område, varför skulle ett regelbundet mönster bör göra något annat? (Hörn) 

Här är resultatet av ett experiment med effekten av stöt och tryckvågor som orsakas av elektrisk urladdning från kondensatorn (2500 V, 10000PF, dvs ca 0,03 joule, längd urladdning Cirka 1 mm) i ett granulatmaterial (mjöl).  

Skapar en mycket regelbunden cirkel (diameter på ca 11-18 mm), mer regelbunden, desto mer repetitiva urladdningar äga rum. Chockvåg och att omedelbart efter volgende tryckvåg (Det är chock - Supersonic Wave försvagar) elektrisk urladdning med flera miljarder joule energi (genomsnitt blixtnedslag), är ungefär en 100 miljarder gånger (10 11 ) starkare än den som användes i testet . Eftersom de mekaniska effekterna av urladdningen (När det gäller förhållandet mellan Vinkelrät utmatningsledningen grund av ytan) minskar Ungefär som kuben på avståndet (mer exakt, någonstans mellan den andra och tredje, säga, närmare den tredje), om fält istället för vetemjöl låg (sand, säd, salt, helst pulvermaterial) skulle vara någon regn och ingen vind skulle det skapa en cirkel med en diameter på ungefär 15 till 20 m Till samma avstånd når mekaniska Samma effekt av chock och tryckvågen. Dem inte böjer till marken, varar bara en bråkdels sekund, men betydligt stjälkar kan utsättas för mekanisk skada, och tillsammans med de inducerade strömmarna och passerar direkt påverkar avsevärt livskraft växter och orsaka logi (skadlig, försvagning) av växter i upp till en avlägsen framtid.- Liknande experiment med pulveriserad Fe2O3 och Cr 2 O 3 , som simulerar de magnetiska egenskaperna hos den tillfälliga halm under urladdning - inte falska eller bluff, enkelt försök är praktiskt och reproducerbara när som helst. De spolens induktans utställningar, uppvisar sitt motstånd linje, därför kan de tillsammans skapa en RC element som uppvisar en resonansfrekvens, och detta är det mest galen. 

 

En annan mycket viktig faktor som påverkar negativt växtskydd, med spridning energi och underjordisk passage av strömmen genom rotsystem av växter, och elektrokemiska och termokemiska processer i tunnelbanan, vilket bidrar till bildandet av reaktiva radikaler och mycket dem som uppstår från ( mer lösliga) föreningar också som negativt kan påverka växter. Det faktum att vissa kretsar ljuger medurs och moturs andra, inte behöver bero på riktningen av elektrisk ström som flyter under exponering, men bara genom en enkel oavsiktlig mekanisk impuls vid tidpunkten för logi (skada, försvaga) - Till exempel dominerande vindriktning vid tidpunkten för logi (skadande, försvagning) och på plats, där Domino Effect startar. Använda Domino Effect kan förklaras också Ofta i centrum av kluster av mönster stående stjälkar - grupper av fallande stjälkar stjälkar är som att gå runt dem. 

 

Ett prov av "vetenskap" discipliner som främst används tills nu skulle beskära cirklar Explorers: esoteriken, synska, slagrutor, (MO) mental energi, utomjordingar, UFO, övernaturliga och Intergalactic, interstellära kommunikation, ET, tänkte energi och kraft, experiment energi överföring , militära experiment, spionage, och diverse andra konspirationsteorier (bråkdel av en procent, många andra namnlösa) 

 

Ett prov av helt naturliga och vetenskap discipliner kan alla dem i. motsats till alla namngivna pseudosciences och sciolisms allvarligt, pragmatiskt, autentiskt, pålitlig och repeterbar främst ganska Används för cirklarna Ursprungsprodukter förklaring här (40 +) 

 

Många cirklarna innehåller något som skulle kunna kallas en "digital signatur". Flera små cirklar med en diameter på 0,5 m eller mindre, ibland ligger mycket långt från de mönster och är helt försummade fenomenet upptäcktsresande. De är platser där föll svaga armar ansvarsfrihet. Visst ibland finns också på stora fält med "mönster" av helt oregelbundet tillplattad (skadad, Försvagad) gröda, utan ytterligare Större regelbundet mönster, och dessa kommer att vara grödan cirklar fenomenet Explorers ignoreras ännu mer. Men det är främst för att bekräfta äktheten av de naturliga, inte konstgjorda ursprung torka mönster, eftersom hjärnan hos D & D är för enkla och tomma göra något sådant.  

((foto

 

En specialitet av webbplatsen cropcircles.cz med det faktum att nästan utan undantag, säkert mycket mer än 90% av agrosymbols upptäcktes i Tjeckien visar som "förmodligen bluff" , som betyder konstgjorda mönster. Det är möjligt att kraftigt opposte, drygt 99% är bara och endast äkta, skapad av helt naturliga krafter. Mycket mer exakt, 99.9999999%. Så många idioter, förutom att torka och stor, förmodligen inte i Tjeckien, och förmodligen i hela världen. Å andra sidan, om alla idioter i världen gjorde ingenting mer, än att skapa cirklarna, även om andra problem skulle minskas avsevärt, men det skulle inte vara vad att skörda. Även aka som kombinerar skördare har lyftanordningar.  

 

Vid det här laget är det nödvändigt igen starkt varna eventuella Makers Crop Circle, Nevermore att försöka skapandet av mönster, eller kommer att vara en gång verkligen träffa dem den enda sanna skapare i fält. Efter det kommer det att vara på det området förberedd för skörd själva, deras kroppar stationära kylning. Men efter att därefter skörda Män i svart (bil).  

 

Det hände något ovanför fältet, vad som är möjligt (kraft effekter) att jämföra med en explosion av hundratals, i extrema fall även många Tusentals kilo TNT på en liten höjd ovanför. Förresten, efter explosionen av sprängämnen som helst i världen, strax ovanför marken nära eller under är alltid och bara skapat cirkulär krater ... (Samt efter hur något föremål i vattnet skapas enbart och endast cirkulära vågor på ytan). 

 

De närmaste analoger av blixten ansvarsfrihet fältet från mekanisk synpunkt skulle vara en explosion av detonerande stubin, väger minst flera hundra gram sprängämne per meter, hängande upp och exploderande fältet nära ytan från höjden mellan flera hundra Den meter upp till flera kilometer från himlen (mest mekaniska och elektriska urladdningar effekt på stjälkarna kan förväntas från den del som ligger upp till flera tiotals meter över fältet).  

 

The Lightning urladdning är en ganska komplicerad fråga, vilket är möjligt att läsa om i ett antal specialiserade publikationer som står ut bland Främst Blixt: Fysik och effekter , V.A. Rakov, M.A. Uman , Cambridge University Press, 2003 (2007), ISBN 0 - 521-58327-6. Båda författarna ska vara tillförlitliga och två i hela världen "guru" inom blixturladdningar fysik Investigation. Här kommer att nämnas bara förenklade några grundläggande fakta om den negativa molnet till marken blixt (det vanligaste fallet, 4 kapitlet i boken, sidorna 108-191 ). De viktigaste komponenterna i processen att bilda ansvarsfrihet är Stegad ledare eller Dart Leader ( SL , DL , eg. sidan 109 ), som rör sig från molnet till marken, och när det är strategier inom några meter, utgår s Theme From några väsentliga, ofta väl jordat föremål på markytan (ledare, gödsel bal), i motsatt riktning uppåt Anslutning Ledare ( positiv Streamer ), båda kontakt Sammanlagt flera meter till tiotals meter över marken och bilagan processen hända, det som slutligen förbinder två platser - marken och källan av avgiften Cloud Inside - ursprungligen med en enorm potential skillnad (upp till flera volt Miljarder) ledande kanal, säg "by wire", och bara några miljondelar av en sekund efter länken följs av de viktigaste "showen" eller "fyrverkerier" -Return Stroke, Kapital och största utsläpp, Även varar endast några få tiotals till hundratals miljondels sekund, med maximal ström upp till flera hundra tusen ampere. EndastReturn Strokeär faktiskt möjligt att observera, föregående de två fenomenen är nästan osynlig och kan bara registrerade och registreringen och känslig mätteknik (Deras strömmar är 100 till 1000 gånger svagare). Mycket mer information om blixturladdningar, deras fysik och energi, som erhålls från flera nämnda och andra publikationer, är eller kommer att vara möjligt att läsa på sidor och delsidor i menyn Blixt

 

Den viktigaste delen av hela urladdning processen är Return Strokeeller senare stroke, också namngivna varandra stroke eller re-strejker. Deras tidsintervall efter den första eller RS sinsemellan med flera tiotals till hundratals millisekunder. I deras fall är det en helt vanlig fysiskt fenomen - passage av ström genom ledaren, som flyter genom i de bästa tiotal hundratals Tusentals ampere, och producerar inom sina områden närhet elektromagnetiska, otroligt starka. En så stark fält kan produceras i laboratoriet (tiondelar för enheter Tesla), men inte på torka och stora totala arealen och aldrig med torka och branta ledande. Nuvarande Varierar i hastigheter upp till många tiotusentals ampere i en enda mikrosekund (miljondelar av en sekund), vissa efterföljande RS upp 200 Tusentals A / mikrosekund . Detta skiljer sig mycket från SÅLEDES jämfört detonerande stubin explosion som kan förbereda för publiken endast synliga och hörbara prestanda. I motsats till förbereda blixten ansvarsfrihet annan prestanda - helt osynlig, innehållande (emitting) samma eller ännu högre energi - enorma elektromagnetiska explosion (något som en liten likhet en elektromagnetisk puls volgende en atom eller termonukleär bomb explosion). Brantheten hos framkanten av denna puls är i sig något som aldrig kan vara (från den elektromagnetiska synvinkel) Kunna förbereda ett laboratorium. Graden av nuvarande uppgång är därför nödvändigt att nämna, eftersom den spelar en viktig roll under arbetet med induktion spänningar och strömmar i de omgivande objekt, inklusive växter, men också i växtrötter och mark.  

 

Det finns inget behov alls särskilt frodig fantasi att härleda slutsatsen att den nuvarande fart och når toppvärden, säg, 800 tusen ampere, som löper längs banan utrymme, säger hastighet av 8 km 200.000 km i timmen, med ledande skärpa 200.000 ampere per mikrosekund (miljondels sekund) vid träffpunkten skapa störningar och resonans karaktär något större än bara "slag i vattnet." Strömimpuls själv, särskilt dess mest kraftfulla delen, varar aldrig längre än några tiotals miljondelar av en sekund. Bär en stor elektromagnetisk energi, kan skapa en oerhört stor och obegriplig regelbunden resonans och elektromagnetisk interferens mönster. En del av det kan vara i strukturen av växter i det inspelade området, se Exposition. Åtgärd av flera torra varandra följande pulser vid olika tidsintervall och kan Avstånd Arise mycket komplicerade interferenseffekter, men mycket kort. 

 

Till skillnad från elektromagnetisk strålning, mekaniska Konsekvenser av snabba och intensiva torka, kan extremt energisk impuls vid tillslaget kvarstår upp till flera sekunder. Plasmapelaren börjar expandera mycket snabbt åt sidan, till en början i överljudshastigheter, som med tiden kommer att sakta ner till ljudets hastighet, och ännu senare till Subsonic. Tills dess hastighet sjunker under, säg 300 km / t (en tredjedel av ljudhastigheten, fortfarande långt över en omgivande vind), kommer att vara dess form och sprida primärt hanteras av egna, lagar och regler. Inledningsvis kommer det att spridas mycket jämnt alla sidor, som en mycket exakt cirkel. Det är mycket också sannolikt, men fortfarande mycket svårt att kontrollera att åtminstone i vissa fall, om den mest kraftfulla och bara genomsnittliga blixt på plats Skapar en virvel ring. Att under hög energi lokala förändringar i gasmiljö uppstår ofta.  

 

Oavsett utförs ovan jord kärnkraft eller termisk explosion Skapar den berömda svampen. Det är möjligt att se att samtidigt med varje torr svamp i kombination med en mycket snabbare i sidled sprida vortex ring (överljudshastighet), men mindre märkbar och kännbar. Se även Möjligt endast snabbt sprider detonerande våg, mycket snabbare än alternativ svamp, i form av cirkeln exakt exakt. Förekomsten av virvel ringar på plats efter utsläpp av blixten är mycket svårt att utföra, främst på grund av att varje potentiell vittne, vilket liknande inträffade på en plats, fotograferade Absolut inte, inte heller skulle definitivt försöka Observera vad fysikaliska fenomen tar Denna plats på plats. Hans enda bekymmer vid nämligen att tiden försökte rädda sitt eget liv, och under den tiden, främst för en observation egentligen, än mindre fotografera eller ens utföra experiment, är mycket tid inte kvar. Inget val men ändå integrera egen fantasi i forskning, och försöka efterlikna sker genom datormodeller och eventuellt mycket mindre energisk fysiska experiment. 

 

Det är möjligt, till exempel notera att jämfört med vissa blixturladdningar förekommer sällan byggs för närvarande, men de flesta energisk laser i världen Břežany vad den genererade och överförd effekt, och bara "FIASKO". 

 

Medverkan av fantasi i vetenskaplig forskning är inte något skadligt, kom bara ihåg vad som anges om dess användbarhet Speciellt för någon vetenskaplig forskning för ca hundra år sedan, några Mr Einstein.  

 

Även induktion är endast möjligt att producera växelström, men även en enda blixt ansvarsfrihet är möjligt att betrakta som en halv cykel av växelspänningen, som är lika en vanlig process induceras i alla ledande föremål i närheten. Mycket mer exakt definierade i de omgivande föremål induceras varje slinga stigande och fallande kanter vågform av elektrisk ström. 

 

Dessa fenomen är mycket engagerade i elektriska standarder för åskskydd, se (EN 62.305). De elektromagnetiska effekter kan multipliceras med också samtidiga, skeva, parallella armar av samma eller efterföljande utsläpp (Re-strejker) och deras parallella armar, som alla tillsammans elektromagnetiskt Eventuellt elektrostatisk och mekanisk (ljudvibrationer och lågfrekventa Earthquakes - lissajouss siffror) resonans och stör.  

"> ->  

Omedelbart Under Return StrokeEller någon efterföljande urladdning skulle vara möjligt omedelbart mäta i blixten utloppskanal spänning "bara" runt 100-300 Tusentals V / m Detta värde är i stor kontrast med spänning gnistor hoppa genom luften, som är 0-90% av fukt vid cirka 3 miljoner volt per meter. Vid 100% eller högre luftfuktighet (mättade ångor), till exempel, precis ovanför vattennivån, men detta värde sjunker ner till bara 100 till 300.000 volt per meter. 

 

(Starkt rekommenderas inte att testas och han bara mätt den punkten - torr Explorers därför kontinuerligt skulle minska i kvantitet, och därmed de skulle vara behöver fyllas med kort mellanrum alltför stora). Strax innan denna urladdning sker, med mellan molnet och marken på platser Vissa spänningar upp till flera hundra tusen, samt över en miljon V / m (samma tid, inte mäta något där personligen).  

 

En anmärkning: medan alla de tidigare nämnda hypoteser och teorier är avsedda att verka fullt allvar, kommer nu att infogas en lite "galen": Spårvagnslinjer i fälten, som är betydligt mer ledande miljö som grannskapet, är i urtagen ackumulerade mycket mer fukt också stående vatten (foto). Fukt håller längst där (kontrollerbar och verifierad), skapades som naturligt producerat Pålitliga ledare fungerande blixtnedslag, i många blixtar som slår och längs som passerar genom så liknande som i en berg-och dalbana.  

(Verified fotograferade, andra referenser nedan är detta fortfarande inte så galen) 

Nästan utan undantag till valfri plats på spårvagnslinjer examensarbete i formulärfälten relativt träffsäkra platt-coil märkbar likhet med vad som produceras i kretskort - PCB (och att detta är galet), känd från elektroteknik och ofta genereras i PCB, Kanske bara ibland något förvrängd reser till avlägsna torn kraftledningar, förresten utmärkt åskledare, träd och buskar, också mycket bra åskledare eller annan naturliga formationer, och i enlighet med en särskild form av fältet? (obrázky)  

 

Från flera observationer verkade ( Google Earth ) Att på Engelska fält spolar är ofta kortsluts genom svängar, i motsats till från t.ex. engelska, men det var bara en antagande bygger på en inte särskilt statistiskt säkerställt urval. Senare också Observation i tjeckiska kortslutits spolar, och statistiskt signifikanta undersökning av flygfoton (hundratals) fann att det motsatta är mer ett undantag, så det första intrycket var nog olyckshändelse. Tillsammans med spårvagnslinjer skadade grödor ( in `skall (skadad, försvagade)) på grund av Blixten avfyras mycket ofta, ofta och mycket nära centrum av kvartalet varv (bilder), eller till och med slumpmässiga lokala "mer än bara kvart blir"photo, photo (En i år - 2010 - fångad, allt från LP).  

 

Vid denna punkt kommer att visas flera bilder som mer eller mindre (men några mycket, mycket mer än mindre, är det nästan ett bevis) stödjer teorin om cirklar skapa gröda av blixturladdningar, tagna av befintlig Explorers av grödan cirklar fenomenet, + något från Google Earth , en del av dem är också mycket, mycket havet. (Stöd intrycket att logi (skada, försvaga) av gröda sker efter chocken, conducted föredra av körspåren) 

För den brittiska pojkar skapade begreppet "Blixt Forming Theory Crop Circle"  

 

Ibland cirklarna ser verkligen ut som fotografier av positiv eller negativ gnisturladdning (Lichtenberg figures, Kirlian foto) - , Cirklarna och utsläpp.  

 

I fallet med vissa cirklarna är en annan Deras Explorers förvånad av deras fraktal struktur. Fractals upptäcktes i matematik Relativt nyligen (1905, med grafisk representation Datoriserad 1975). Men det är viktigt att inse att naturen alltid vetat fraktaler - Atomic strukturer föreningar, galaxer, olika strukturer av vegetabiliskt och animaliskt organismer, barr-och lövträd, sina rotsystem och andra växter, vaskulära och nervsystemet hos djur, floder, berg, moln, snö flingor ... Även en mycket frekvent Möjlighet att fullgöra överskottet laddningen utförs av fraktala strukturer. Nästan varje blixt Representerar en fraktal i sig någon form även extrema fall av fraktaler. Mycket mer typiskt exempel på en fraktal temperatur samt den faktiska blixt Stegad ledare, men det är nästan osynligt. Men det finns också film skivor, där det är visualiseras på, det är bara möjligt att se där. 

 

Varför, När är det möjligt att förklara allt så fint, cirklarna inte uppstå vid någon punkt i området, där blixtar träffad? Detta faktum kan DELTA av flera skäl. Det kan vara:  

- Helt odefinierbar tillfällighet  

- Geologiska förhållanden vid tidpunkten för Uppstår: ledningsbanor som bildas i den underjordiska grund samverkan mellan jord och utsläpp blixtar till närbelägna platser för miljontals år, naturliga och artificiella underjordiska vattenströmmar, kanaler, fjädrar, vattentankar, kondensatorer, (vatten och elektrisk), resonans och interferens (mekanisk + elektrostatisk och elektromagnetisk), geologiska och jordarter listade enheter (elektrostatiska och elektromagnetiska fält är enorma, och även mellan dem kan leda till resonanser och störningar)  

- De villkor, svårt att uppfylla (för stormen) - avsaknad av regn och vind 

- Beräknad ytterligare och Möjlighet Explored är åtminstone att några regelbundna mönster uppstår så att i samma plats två gånger drabbats av blixten, med en lång intervall (dagar till veckor). Den första av dessa symboler, bara "sätta scenen" (producera upp till flera miljarder "pre-Exposed" Försvagade stjälkar, med hänvisning till: att trots vad som hände dem, inte in `skall (skadad, försvagade) men, det är nästa urladdning Apostlagärningarna volgende några veckor mycket lättare. Igen, en annan likhet med klassiska bilder, När kan en del av de lager exposured mycket känsliga för små mängder av ljus, typ av pre-utställning, sensibilisera lagret till en ännu högre sensitivity.The skillnad i mekanisk hållfasthet och kraft som behövs för att böja eller bryta stjälkar opåverkad och påverkas av den nuvarande är enorm och det är Mezi tiotals hundratals gram (böjning) till många kilogram (paus). beror i hög grad på den tid som förflutit sedan interventionen el, försvagning av växtvävnader efter det är i mycket långsamt. Vegetation Påverkas inte av blixtnedslag och inte skadas av el inte böjer till marken även under de mest våldsamma stormen i också samverkan mellan regn, när grödan är under påverkan av vind långt över 100 km / h och kraftfulla vattenflödet, men även en stjälk inte in `skall (skadad, Försvagad). De drabbade omedelbart och inte tillplattad (skadad, Försvagad) kommer att plattas (skadad, Försvagad) inte mer än efter några veckor ensam, eller efter en lätt bris, eller när de är tack vare kraftig morgondagg eller regn. 

 

- Exceptionellt hög intensitet blixturladdningar eller alla eller nästan all energi koncentrerad till en enda eller endast ett fåtal (mellan 5 - 8) vinkelräta moln jord utsläpp (CG);    foto foto,   

- Eller något helt annat.  

 

Situationen, som efter en stark vind och regn visas inte ligger på marken och även förfölja, med möjlig enkelt Observera till exempel under en helikopter förbiflygning över alla fält gröda är stjälkar blåser i vinden som flaggor kommunismen, ibland böja drygt 45 grader, men efter uttoning att starka luftflöde omedelbart och säkert sätta tillbaka i upprätt läge. Discovery Science, Crop Circles: Mysteries i fälten , dir. John Tindall , 2002 - 39:08  

 

Crop Circle snamely efter blixturladdningar inte uppstå i alla fält (och en uppskattad miljonte eller mindre av fallen), men något sker bara en ganska vanlig något nästan alltid (och meddelande nummer två).  

 

Ett meddelande nummer två: Nästan alla tillplattad (skadad, Försvagad) gröda (95% ännu mer, dvs omkring en miljon kvadratkilometer per år i hela världen) orsakas av blixturladdningar i fälten eller bara över dem. Nämn var tidigare i text och bild - hela in `skall (skadad försvagades) fält i Benátecká Vrutice.  

 

Förtydligande: det var inte alltid samma. En av ändpunkterna särskilt för spannmål (för enkelhetens skull begränsar möjligt att endast vete, råg, korn, havre, majs) är den så kallade "motstånd mot logi (skadlig, försvagning) ", eller mer exakt spontana motstånd mot logi ( skada, försvaga) i det förflutna kanske inte för vissa spannmål inte höga när vissa sorter av korn, råg eller vete nästan nått höjden av en vuxen man. Men tack vare fokuserad växtförädling odlade sorter var mycket lägre, och idag är inget undantag att vissa sorter med korn nit Högre än 0,5 meter. Dagens sorter av råg, vete eller korn har jämfört, säga till femtiotalet av 20-talet tendens till spontan logi (skadlig, försvagning) nästan noll. En ögonblicksbild från filmen Alla mina landsmän, 1968vdr1-4.jpg)  

 

Som med cirklarna, också vid oregelbundet in `skall (skadad, försvagade) gröda, och det är ett ganska vanligt regel att grödan ska plattas (skadad, Försvagad) ibland upp till flera veckor "efter händelsen", så Omedelbart efter stormen, medan jordbrukare ofta lämnar mycket mark efter inspektion ganska nöjd, eftersom de till synes "ingenting hänt", vet att på många ställen redan är "planterade" eller bättre sagt "Exposed" Det är en stor röra och förstörelse. Medan även efter en mycket kraftig storm inte låg på hela fältet, och även stjälk på marken, flera veckor efter, under vackra soliga vädret, sammanflätad här och det skulle vara endast tillfällig liten regn, få denna välbehövliga fukt, olyckliga förskräckta Farmers endast titta, eftersom det inte fanns avhandling under ideala förhållanden "somna" (loger) betydande del av fältet och kommer att vara mycket svårt att skörda. Jordbrukarna är vana att associera och lämnats in `skall (skadad, försvagade) gröda efter åskväder främst agerar gemensamt med hagel, så om inte grödan inte plattas (skadad, Försvagad) Omedelbart efter stormen, är frågor som inte redan dealed av dem så mycket. Efter värld går mycket upptäcktsresande fenomenet cirklarna, som lämnade en lovande karriär i fysik eller elektroteknik och har haft det en gång tydligen mycket Utförs.  

 

Dessutom har jordbrukare som de i många av sina expertutlåtanden och studier dokumenterat upprepade gånger mycket noggrant effekterna av blixturladdningar i åkergrödor, av vilka många är eller kommer att återges på avhandlingar sidor. Rödbetor, meloner, potatis, tomat, bomull, sojabönor ... 

 

Slutet av del 3 

 

   

         Del 1        Del 2        Del 3         Del 4        Del 5  

 

om intresse kontakta cropcirclesonline@gmail.com 

 

 

 

 

Denna sida var beredd och alla fakta och teorier som presenteras här var mycket grundligt, och nära granskas i detalj experimentellt genom

 

Jan Ledecky

 

z