Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelska originalet - grödor cirklar-osorterade-4-texter . Ursäkta eventuella fel som orsakas av maskinöversättning.
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles

  - Maskin-översatt text

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

 

          Del 1        Del 2        Del 3        Del 4         Del 5

 

om intresse kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

Del 4

 

I många dokument om frågan om cirklarna uppstår nämner helt opåverkad växter, "främmande" blandas, odlas i monokultur (utlänningar lämnats `skall (skadad, försvagade) endast korn, inte agera på vete också närvarande) - ff kurs, olika fukthalt, olika motstånd, inducerade olika energi, olika (lägre) skadenivå, kan grönare växter tyckas helt opåverkad. Vid tidpunkten (2010 observationer,foto foto) När korn är i vissa områden redan torka och mognad skede att en avsevärd del av sin stjälk är torr halm, vete inom andra områden är fortfarande mycket grönt med en hög vattenhalt och elektrisk resistans säkert många tusen gånger lägre, som därmed utgör nästan en kortslutning för inducerade spänningar. Naturligtvis inte uteslutas att efter några veckor kommer att lämnas in `skall (skadad, försvagade) också att olika personer blandas in monokultur och som erhållits har mycket lägre mängd elektrisk energi, men det är våra kära Explorers cirklarna aldrig märker alls.

 

Den inducerade spänningen på den direkta ledningen (i avståndet) kan betraktas som en mycket mjuk energikälla, vars spänning (samma proportionellt nuvarande och därmed också andra potens fraktion av energi) under sammankoppling med låg Ledarresistans aldrig stiga torka och höga värden som spänningen på ledaren med en resistans mycket högre. Detsamma gäller för energi, som genereras på andra sätt - direkt ledning och elektrostatisk induktion. Ett annat möjligt sätt att elektrisk ström till stjälkar av spannmål är det som kallas spänningen och öka uppstår exempelvis under faller HV ledningen till marken - på grund av markens resistivitet kan vara spänning mellan de två platserna på jorden yta i mänskligt steg avstånd många tusentals volt, och i fallet med blixtnedslag naturligtvis mycket högre. Dessutom, tillägger och betydande bidrag till skador på växter som passerar genom deras rötter Under spridningen av blixtströmmen jord, dvs Klassiskt Utförs av den nuvarande ledaren - vill ha en tråd som inte framkallas.

 

En annan intressant fenomen är det faktum att på vissa platser, där det hände en blixt utsläpp till området, flera veckor efter odla unga plantor av samma art, vars perioder Groning Kan uppgå till cirka en tid då det var urladdningen. Detta kan vara en kvarleva från forna tider, som ursprungligen tjänade till att bevara arten, som nu odlas och odlas arter av spannmål, naturligtvis, inte behöver, men säkert dem skulle ha varit praktiskt om på jorden har inträffat och större katastrof . Till exempel förutspådde en forntida mayafolket för 2012 (att stenarna kommer att gå i konkurs). Typiskt i detta avseende är frön från vissa växter, kanske från den australiska bushen, också Kanske någon annan att endast gro efter branden. Gro innan Skulle det bero på korrekthet lokala bränder var nästan värdelösa, eftersom då skulle hela befolkningen dog ut.

 

Explorers cirklarna naturligtvis skulle kunna upptäcka något på sina webbplatser Similary, eller ens redan något liknande i deras tillfångatagna fotografier, men utvärderas inte.

 

Objektivt är det nödvändigt Erkänn att någon gröda cirklar fenomen Explorers har lång tid innan märkt att i närheten av siffrorna är möjligt att registrera förekomsten av (eller tidigare existens) "något obegripligt elektromagnetisk". Det bör vidare noteras, med hänvisning till: Att figments, som de härrör från denna, kan vara i nästan alla fall som klassificeras som komplett Trumper. Vi kan tvista om det, kan vi inte håller även med det, men det är allt vad som kan göras mot den.

 

Böjda och utökade noder:

De förekommer med absolut varje in `skall (skadad försvagades) gröda i världen. Inte längre än alternativ under en timme Omedelbart efter logi (skadlig, försvagning) Möjligt registret växer noder förändringar som genom anläggningen försöker korrigera en permanent avvikelse från vertikal riktning. Det faktum att de cirklarna forskarna inte märker det ännu (böjda noder på grödan in `skall (skadad, försvagade) någonstans), kan troligen ursäktas av deras förvåning, förvåning, entusiasm för forskning av något fantastiskt och helt obegripligt, och det är Till synes så lätt tillgängliga att använda idén om utomjordisk intelligens eller eterisk, tyvärr att de inte tror att det någonsin hantera något så vanligt och mark, till exempel "vanligen" helt oregelbundet tillplattad (skadad, Försvagad) gröda, utan mönster. Titta på några mönster av grödor formationer i deras Discoverer förmodligen kan göra något annat än alternativ:

Först att vara helt chockad

Andra OBS: Det är helt omöjligt att vara konstgjorda (han är rätt, ordförande!)

Tredje obs: detta måste skapa någon form av intelligent liv eller varelse eller vara (Här är det med sanningen något sämre, ordförande)

en anteckning till 3: oppositionen av gröda cirklar Explorers mot naturlig, utan agera av intelligens formade mönster leder till att i naturen inte kan göras endast genom regelbundna mönster själva eller endast (slumpmässiga) naturkrafter

 

Åh nej, kan de, kom bara ihåg:

kristallgitter, kristallstrukturer, kristallografi

struktur av atomen, elektronskal, den molekylära strukturen av material, atomära och molekylära orbitaler och deras hybridisering, konstruktionen av atomkärnor

Fractal struktur överskottet elektrisk laddning urladdning (Lichtenberg mönster), fraktaler i levande organismer (vaskulära och nervsystemet, roten Systems, former av löv-och barrträd ... Fractals i livlösa strukturer - former av galaxer, snöflingor, och slutligen , om och om igen: resonans och interferens - fysik, mekanik, elektronik, optik.

(pictures, images, photos, images, photos, images)

 

Det finns inget annat val än att överklaga Explorers fenomenet cirklarna för att utföra något som de har förmodligen aldrig gjort under mer än 30 år av lantmäteri cirklarna.

Besök ett område där en gröda in `skall (skadad, försvagade) komplett oregelbundet, utan några tecken på ett regelbundet mönster. Också där de kommer att hitta en hel del (lätt identiska) avvikande effetcs, bockade och långvarig noder. Genom att jämföra fastställa att de kommer absolut noder är utan åtskillnad från de som de finns inne cirklarna. De kommer att tycka att flugor är grillad i exakt samma som inne cirklarna. Infra, statisk elektricitet (störning), magnetiska och andra. vzorek.jpg, moucha.jpgAllt kommer att vara där, inklusive utvisades håligheter och explosed noder, kommer magnetiska anomalier upptäcka och mobiltelefoner slutar fungera. Exakt samma förändringar av noder visas också, även om försök kommer att göras genom att ändra riktning på växtligheten i laboratoriet, bara påtvingade genom att ändra position stjälkar. Återigen kommer också utvisades håligheter bli. (Korrigering av noll, tomt, som redan nämnts)

 

Samtidigt var det nödvändigt att göra det åt dem av någon annan. Besökta hundratals platser, där det fanns grödan in `skall (skadad, försvagade) ganska vanligt, huller om buller. I de allra flesta fall var och platser, där fältet slogs av blixten innan, flera timmar, dagar eller veckor innan. På Internet finns det platser där det är (var) möjligt att få viss begränsad information om utsläpp plats blixtnedslag (Taget från externa källor) med relativt hög noggrannhet - tiotals till hundratals meter. Felet var ganska Orsakas av det faktum att GPS-läge, där ansvarsfrihet börjar och var den slår i vissa fall kan variera stort, eller till och med Det skulle vara en enda urladdning i sig kan ha samtidiga Flera parallella armar och axlar kan ha sina återtändningar, SOM kan visa sig på olika platser områden, och i allmänhet betydligt större än en kvadratkilometer. (Hänvisningar till litteraturen, flera bilder -kouty.jpg)

 

Mycket så oregelbundet, huller om buller helt tillplattad (skadad, Försvagad) i odlingar delar han är en otroligt stort antal fotografier publicerats i böcker och på webbplatser av gröda cirklar Explorers, alla kan övertyga sig själv, och ändå bara ett fåtal av de mest typiska exempel här.

Wylatowo.jpg

 

De allra flesta av mönster som bildas av blixtnedslag liknar modern konst (bara sagt, som Daub - oregelbunden), bara en liten del är klassiska, antika, barocka, art nouveau - regelbundna former kan också Även om vissa tillhör den moderna konsten.

 

Bland annat våren 2008, men även under nästa år ofta nästan av en slump, men också avsiktligt Även Takeno och antal fält skott även "innan åtgärder" (blixt), utan någon träff av blixten, eller fält, påverkas av blixtnedslag, men utan några tecken på tillplattning (skada, försvagning).foto vzorky ze stožáru

 

Försöken omfattar utsläpp över helt nemag. Mat - plast samt Cu, Al, så småningom magnetisk metall (låda av film - de första utsläppen utan Fe2O3 Fe eller sågspån, sedan s utsläpp Al (container) på vattnet, och den icke-magnetiska flexibel folie Försöker pulveriserad aluminium..

 

något om vandrande giftig växt - botten i princip offra

"supernatural"

 

Tanken att de mönster uppstår främst på natten. Åtminstone är det en film, Nancy Talbot stater, men utan att ge några källor (stort misstag!) Som ofta mönster uppstår bron mellan 4-5 am. Absolut inte alla, men ibland kan vara en orsak till de "dominoeffekt" växter loggas av tidigt på morgonen dagg fortfarande i mörker och deras efterföljande stapling på marken. Det är inte omöjligt, men att de skapar ganska ofta under dagsljus, men de upptäcks först efter flera dagar. Detta kan psykologiskt ganska Explained - förmodligen aldrig kommer att bli cirklarna upptäcktes under natten (för att dra slutsatsen att de Arosa Under dagen). Det är helt naturligt Orsakas av faktum, att under natten Nämligen människor gör allt som är möjligt, observation av fält är definitivt inte Mezi avhandling aktiviteter. Nästan omöjligt med oavsiktlig observation från planskild korsning höjd med valfritt transportmedel, främst beroende på det enkla faktum att i natt med mörkret. Därför Observatörer som inte kan annat upptäcka ett mönster än på dagen, inte ens tänka på annat svar än "någon måste göra det under natten". Mönster kan lätt uppstå under dagen, kanske 5 dagar sedan.

 

Mycket skulle ha hjälpt installera en time-lapse-kameror nära platser där mönster bron ofta förekommer, vilket kan i dagens teknik fick vara några särskilda problem. Sätt skulle det ses som enbart en "vanlig" ställs (skadligt, försvagning) av gröda och bestämma den tid som förflutit från åska, medan Time-lapse Canon kan programmeras, som skulle också fånga blixtar, inkommande på deras synvinkel. Viktigt inslag i (vissa) Canon apparater är att de kan programmeras mycket bra för time-lapse inspelning och snabba processer inspelning (blixtnedslag urladdning)

 

Stjälkar böjda, inte bruten. Trasiga stjälkar är verkligen också förekommande i cirklarna, speciellt vid kanten av mönstret, främst i fråga om dominoeffekt. Explorers of sädescirklar Presenterade effekten av verkligheten i en något "modifierad" form eller den så kallade mer flexibla format ( ja, minister ), och en liten procentandel av brutet stjälkar, inte bara böjd, helt enkelt skjuta eller inkludera i rapporter om deras utforskning antingen bara "råkar" utelämna eller betrakta dem som ett undantag från regeln att slak.

 

Xtreme Mysteries - 062 - cirklarna, 2002 , 01:47 / 24:34

(xtremem.jpg) Vid toppen av ramen (längs den horisontella linjen spårvagn) kan ses fenomen typiska för konventionella blixturladdningar i fälten. Dessutom är insidan formen beskrivs ytterligare, sekundära form. Liknande fenomen förekommer i många klassiska cirklarna. Fenomenet med gröda cirklar upptäcktsresande är helt försummat - de ljusa linjerna avviker från mitten till kanterna som sannolikt kommer att följa riktlinjerna, genom vilket körde underjordiska el utsläpp. Obs - kan något liknande observeras i många andra fotografier av cirklarna är detta motsvarar dubbla exponering med så många jämförelser klassiska bilder.

 

8:55 nedanför högspännings-ledningar ... Det är ganska överens med allt som föreslås överallt på webbplatsen - HV linjer är mycket bra ledare.

 

Lampor, ljus fenomen rör över fältet, ofta representerat av bilder i filmer om cirklarna. I avhandlingen filmer är också framgår, att det i vissa fall kan det vara och förfalskningar, eller (ganska LogicAll) ur fokus flygande föremål (papperspåse, frön eller växtdelar). Också det kan vara fallet, Att om plötsligt frigörs från tunnelbanan och mycket bubbla av joniserad gas och stoft, som nyligen har utsatts för potentialskillnad av resterande statisk elektricitet Flera tusen volt eller mer. Dessutom kan innehålla brännbara joniserade gaser (CO, H 2 ), som alla kan finnas i tunnelbanan för många dagar efter urladdningen. Den kan flyga omkring tiotals sekunder genom luften vindriktning. Samtidigt också kan phosphoresce, men även bara för att vara annorlunda från den omgivande luften, brytningsindex, spektral reflektans, transmittans eller färg, åtminstone att kanske något av under ovanstående villkor uppfylls. Kan det vara ännu bara ett moln av rök eller damm, som håller ihop någon gång statisk elektricitet eller bara luftvirvlar. Dessutom kan CCD-sensor på vissa villkor registrera även bara termiska skillnader. (Förklaras på andra ställen)

 

Ännu en Antagande: Det faktum att på vissa ställen gamla goda England producerar mönster mer mot resten av världen, kan orsakas av också Att om på dessa platser var inte närvarande så ofta och med våldsamma vindar och i resten av värld. Detta antagande stöds inte av någon bevisning, från fysisk eller meteorologiska sannolikt till rätta med inte hitta någon Fakta, som skulle stödja detta antagande. Snarare någon dal, något skyddad från vindar, vilket motsäger mer som platta England. Det kommer förmodligen vara ganska några ännu obeskriven lokala geologiska anomalier. Något dök, krita alv uppvisar betydligt mer frekventa mönster, grundvatten kan också delta (liksom i mekanisk resonans), arkeologi. Blixt från klar himmel?

 

Döda djur, insekter - till exempel döda maskar om ansvarsfrihet plats, efter några dagar försvann jag (photo) Som kan hänföras till de normala processer som sker i naturen. Skelett av ryggradsdjur - fåglar som Microsoft - som det står skrivet någon annanstans, djur lever i naturen och inte göra gravar. Även synd om lilla fågeln sångare, men om det verkligen dog i det ögonblick när mönstret "Exposed", förmodligen var det endast från stötar och direkt Absolut inte drabbades av den högraReturn Strokekanal, eftersom om det skedde, skulle sannolikt explodera. Skulle vi hitta honom nästan från ingenting, eller mycket mer sannolikt absolut ingenting.

 

Insekter - (photo) Grillad och brända flugor kan anses som relativt entydiga bevis för åska han undersökte platsen. Väl okänd energi, militära experiment, extaraterrestrial eller främmande krafter och så vidare.

 

CCD

 

En mer "anomali", som har beskrivits av gröda cirklar Explorers. Några möjliga omnämnande i " Ovni Crop Circles - Flea CercleS dans les spår d'ovnis - Planete TV 2006/11/02 "- Ja, det var det någon annanstans annat. Sannolikt också spåras i vissa cirklarna i vissa områden och publikationer. Bilder på mönster, där visade "något gåtfullt" (spöken av annan typ), vad han var inte på plats observeras med blotta ögat och kan uppträda delvis (eller ens tillnärmelsevis tillräckligt) förutom de fotograferade mönster. Troligtvis är de mest bilder tagna med digitalkameror och videokameror, inte klassiskt material halogen silver. Det möjlig förklaring på bilden med exponerade också och en del av det infraröda spektrumet, att det mänskliga ögat inte uppfattar. Underground kan vara för vissa siffror lagrade fortfarande mycket stora i mängden värmeenergi (igen, den genomsnittliga sändningseffekten med blixtens Frys Flera hundra kilowattimmar upp till flera megawattimmar) Orsaker, och även under markytan förblir mindre än en procent, fortfarande torka och förändring (termisk), som kan vara i det infraröda spektrumet mycket påtaglig. Medan klassiska silver material är halogen infrarött spektrum i nästan helt okänslig, inte deras spektrala känslighet även i färg och svartvita PANKROMATISK material inte överstiger någonstans runt 690n är gränsen för spektral känslighet mänskliga ögat någonstans mellan 700-720 nm, känslighet konventionell färg CCD-sensorer överstiger kraftigt tröskeln 780nm (1050-1100nm). Av denna anledning är det framför dem Placerad IR-filter, som ofta en del av IR-bandbredd utgåvor, Det i de allra flesta konventionella foton spelar ingen roll. Det är möjligt att på vissa cirklarna utsattes några bilder Konsekvenser av torka och samtidig eller efterföljande utsläpp, som inte skapar något mönster, endast till den närliggande tunnelbanan Stored några "värme". Även utsläpp som verkligen skapar mönster kan illustrera därmed deras "utrymningsvägar" i tunnelbanan. (" den mistery (!) av cirklarna, Bongiovani, Caria "CD1). 11:15 (ap1, ap2) Alton Priors, Wiltshire 11 Juli 1997 (Lucy P.) ap1.jpg ap2.jpg 18_51.jpg 18_59.jpg IR fenomen cirklarna på platser Explorers undersöka som heter en annan anomali, men de betalar dem Dilettante och mycket dålig uppmärksamhet, så här kommer inga referenser eller bilder, även om det finns några på sina sidor. (Länk fototo från BLT Research). CCDresponse.jpgTypiska spektrala svaret av en CCD-bildsensor. Anpassad från http://www.customs.gov.au/site/page5973.asp )

 

Dilettantism i tillgång till vissa fenomen som finns på den plats där cirklarna är en av de främsta orsakerna till det faktum, varför ingen av aktuella grödan cirklar Explorers inte träffa huvudet på spiken, och använda sig av en ganska mycket ytlig förklaring, att föredra helt obevisbara. Bara med hjälp av en tämligen primitiv thermocamera Kan vara helt objektiv Det påvisa förekomsten av avsevärd värme av mängden kilowattimmar Lagras i tunnelbanan, och det skulle det vara för lång för att vara utlänningar Kunde inte fresta.

 

Spöken. På vissa ställen Visas under nästa år, märkbar spår, liknande den ursprungliga formen där majs inte alls tillplattad (skadad, Försvagad) (men det är också möjligt, även om betydligt mindre än under det senaste året).

Cerchi nel grano (Maurizio D'Amato) 28_48-46_08.jpg

Cerchi nel grano (Maurizio D'Amato) 28_52-46_08.jpg

ghosts1.jpg © Peter Sorensen

ghosts2.jpg Pics: Peter Sorensen

boh1.jpgIngen bild. 1 (c) Miroslav Zuzánek. Framväxten av mönster Mezi förmodligen 2-4.7.1999 Fotografier från den fjärde 7. 1999, när mönstret upptäcktes av hängglidare från Mr Miroslav Zuzánek. Undersökningen av mönster: 1999/07/07  

boh2.jpgIngen bild. 2 (c) Miroslav Zuzánek

boh3.jpgIngen bild. 5 (c) Miroslav Zuzánek Bilder från 20 Maj 2000 på samma plats några månader senare. Tydligt mönster är redan synlig. I stället för dess utseende Växte begränsad vegetation.

Bilder tagna från sidan http://www.ufo.cz/obili/1212c.htm , där är möjligt att läsa mer information

 

Bilder (boh2 och boh3) tryckt Även i publikationen " Pictogram i Tjeckien och energisystem av jorden - skönhet agrosymbols i Mähren 2000-2006 ", författare Mgr. Tiffany Plíšková et al. , med kommentarer: Det var förmodligen skapades Mellan 2.7-4.7.1999. Upptäckte 1999/07/04 och 1999/07/07 genomfördes prospektering. På fältet igen nära järnvägen, var placerade 5 cirklar med en diameter nästan identiska, vilket var i intervallet ca 17,5 m Enligt det tillstånd i vilket mönstret hittades, var det uppenbart att de var de första forskare från Streaker, som kom i form. Konstruktion av in `skall (skadad, försvagade) var mycket exakt områden, torka och kvalitet, med vilken den tid det stött på i någon av de undersökta cirklarna. Med hänvisning till: närvaron av mönstret i Bohuslavice inte ut efter vete skörd. Efter alla agrotechnical vanliga operationer, huvudsakligen bestående av plöjd mark, sådd nya grödor, etc ...., volgende år på våren hittades samma mönster igen. Den här gången, med hänvisning till: inte återspeglas i vegetationen och in `skall (skadad, försvagade) gröda, men dess retardation. Vegetation var var alla fem cirklar Hela dvärgväxta växtsäsongen. (järnvägen kan också visas som en åskledare, anmärkning JL)

 

Det är viktigt att inse att på webbplatsen genomfördes en enorm elektrisk ström, bland dem fanns flera störningar som observerats var inte bara i växter men också i jorden på grund omedelbart nedanför den och elektrokemiska processer för termochemical som ägde rum där. Dessutom var de missgynnade plantorna genom rotsystemet vissa växttoxiner samlats inuti som dem, och de kan fortfarande finnas kvar i marken. Detta gör det möjligt att observera i volgende år - på platser där ledningsbundna större strömmar, skulle skapat en stor mängd för växter inte strikt skadligt, men också inte riktigt lönsamma föreningar. Även de faktiska lokala förhållandena på platser där ingen urladdning har ägt rum, kan orsaka olika nyanser av mognad eller mogen säd på stora, inte helt in `skall (skadad, försvagat) och friska fält grödor. Det är en viss analoger av kända cropmarks från arkeologi .

 

En annan anomali, på cirklarna Explorers sidor hittades inte ännu. cfad22_07.jpg cfad22_29.jpg Crop Circles - Crossover från en annan dimension (2006) , från 22:07 till 10:29 som möjligt för att se på fotografierna, opåverkade spannmål visar tydligt och högre grad av mognad (svarvning öron, medan drabbade ax är fortfarande helt rak - mindre mogna). Beskär drabbas av elektrisk ström och produkter elektrolys i jorden mognar klart långsammare. Observerats, fotograferade, många gånger, upprepade gånger. Ibland Observerat kan vara en distinkt skillnad i färg - drabbade majs fortfarande gröna och orörda redan säkert halmgul. Här är bevis direkt från cirklar Explorers gröda,+ several own. Fotografier 6.8.2010, Kounice - mycket liknande fall, också vete, ax stjälkarna ligger i mognad och storlek några veckor verkligen släpar efter. Samplade från grödor Cirka 20 platser och 20 platser påverkade gröda opåverkad. Objektivt sett är opåverkade öron vegetation i jämförelse med den tillplattade (skadad, Försvagad) är verkligen större växtlighet (uppskattningsvis 20-30% av volymen). Allt kommer att vägas, räknade antalet korn per öra, genomsnittlig längd och vikt öron, den genomsnittliga vikten av spannmål. Senare följt av grobarheten test (att passera ojämlikhet och ovilja att Groning Orsakas av efter skörd mognad, tidigast efter två månader). Detaljerade resultat och kontinuerlig mätning www.cropcirclesonline.com / Kounice . Möjligt från vissa andra platser. Vetet, som verkligen tar mycket tid, ordförande! (SärskiltOstrá i år - ca 4 månader ...)

 

Uttalande eller Resultaten, som sträcker sig absolut alla program om cirklarna:

Det är för riskabelt att elektronisk utrustning i grödan bildandet . På denna utrustning är mycket tydligt skriven i tjocka bokstäver, eller åtminstone i bruksanvisningen, " Kan orsaka felfunktion av statisk elektricitet ! " Här på den plats där de fortfarande förvaras i underjordiska megajoule resterande statisk elektricitet (vid extremt starka urladdningar Skulle det vara en kort tid före detta Overground gigajoule eller ens terajoule av elektriska och många andra typer av energi ...)

 

Som ett illustrativt exempel kan beskrivas ett fall av förgiftning med koldioxid (toxikologie..., str. LucyP.) Crop Circles - Crossover från en annan dimension (2006) Beskriver metallisk smak och alla andra symptom på förgiftning Cirka 49 minuter före slutet av dokumentet

 

Glickmann: . Många sover bättre, efter att ha lämnat gröda cirklar bildas Föga förvånande De är i liknande situationer, som om de drack en halv liter rom, 5 öl, och det är ännu åt ett par magiska svampar ...

 

Mystisk värld-Crop circles.avi 17:12 Geologi och anslutning grundvattnet. (inte bara det, JL kommentar, men med underjordiska kanaler och rörledningar, kanske mycket lång oanvända, se bild) 18:25 - mycket imponerande vågor i vinden korn -

 

1686 Robert Plot forskare vid Oxford avslutade slutligen att vissa cirklarna i Staffordshire ( Natural History of Staffordshire ) orsakades av blixten. Ganska bra uppskattning, många år innan Franklin (sin forskning han utfört omkring år 1750), är det inte förvånande alls att han förblev missförstådd. Mänskligheten vill inte förstå även vid en ålder av modern teknik. Men när de ser dessa bilder ...

 

zskvo20_06.jpg zskvo20_13.jpg

Djupt rotad är ganska vanligt i många dokumentärfilmer som behandlar cirklarna, detta mysterium av deras ursprung illustreras av en bild av händelsen blixten ...

20:33 Wild vindar ...

zskvo25_39.jpgAnomalier - elektromagnetiska, Elst, droger -: överväldigande välbefinnande, eufori, lätthet (något liknande också rapporterats av missbrukare efter dosering), huvudvärk, förvirring och andra problem korn står här, strax före tillplattning (skada, försvagning) som visas afterseveral dagar

 

35:30 utvisades hålrum

 

38:10 Om avhandlingen cirklar producerar något eller någon, måste de vara duktiga och matematiker. Jämför med bilder från Kalejdoskop. Antag fyra års barn med en stark målerisk talang som aldrig hade hört att det finns något som matematik, i handen och kalejdoskop färgpennor. Färger torka och bilder när det kommer att upptäckas efter 5000 år, skriver forskarna om dem och de matematiska lagar som de alla finns inne, högar av tjocka böcker ...

 

41:08 med en vetenskapsman är rädd för att ange det

 

43:10 mätning av elektromagnetism, stark naturkraft . Även i dag, vissa observatörer hävdar att uppkomsten av cirklarna observerades efter åskväder. Se bloggen Tiffany Pliskova, iDnes: (cirklarna Jitrava 2010) Mönster grundades 2010 och grönt gröda efter en stor åska under de senaste dagarna, nära mönstren snidade håligheter från vatten rinner nedför sluttningen (åskledare, not JL), upptäckt av mönster i vete öron ordentligt tryckt mot marken, var majs stjälkar täckta med lera, form av mönstret perfekt ...

 

2.008 jitrava2008.jpg det första intrycket av fotografierna gav intrycket ganska falska, men vem som helst kan förväxlas ... jitrava2010.jpg 2.010

Tiffany Pliskova idnes.cz blogg: cirklarna i landet av staden Šlapanice har en lång tradition. Även populära skådespelerskan Lucy Safrankova påminner i sin bok, som de lekte som barn och i cirklar i säden ...

 

En droppe vatten som faller på vattenytan (photo) Är också sprider ut mycket symmetriskt på flera sidor, medan aldrig känt i förväg exakt hur han mana. Det är också en enda, kort, hoppa puls incident från ovan.

 

Inbjudan att besöka agrosymbols starkt att inte acceptera

www.kpufo.cz / område / agr / cc / ccweb / index.htm

länken är redan brutit (hösten 2011) Ursprungligen på denna webbplats har hittat meningen som citeras i stycket nedan. På sidorna avhandling är det redan möjligt att hitta endast i dokumentet på http://www.kpufo.cz/dokument/ccpost.pdf (engelska). Detta är en passage från en större text "hypoteser om tekniken för att skapa agrosymbols"

1.1.1. in `skall gröda

Specifikt sätt att in 'skall (tillplattad) gröda försökte först det förklara idéer, att det är en helt naturlig effekt, som bara råkar Skapar en cirkulär form. Denna uppfattning, mycket snart överges för dess absurditet, men fann även efter 20 år sina anhängare i Tjeckien republik.

Understrukna meningen är möjligt efter mindre behandling som helst cert. Strax före ordet "misstag" kan läggas en passage - "i vissa fall inte"

Hela PDF-dokumentet till den länkade platsen arbetar för närvarande med Avsedd som en "Arbetsflöde för kartläggning gröda cirkel". Inget annat val än starkt varna alla som är intresserade en gratis arbete och forskning för liknande sciolist som marsvin och kostnadsfria informatörer, och alla gröda cirkel aldrig in.

På platsen ibland finns så många skadliga kemikalier som skulle ha tillgodose behovet av drogmissbrukare i årtionden. Varje inbjudan att besöka en plats för torr påminner därför ett brott "spridning av narkotikamissbruk," som antagligen kan tillämpas på också det dokumentet.

§ 287 Spridningen av narkotikamissbruk (tjeckiska lagstiftningen))

(1) Vem Tar till missbruk av andra beroendeframkallande ämnen än eller alkohol i honom som stöder Vem eller missbruk av torka och substans annars uppmuntrar eller spridning skall straffas med fängelse i högst tre år eller förbjuda sin affärsverksamhet.

 

Slutet av del 4

 

 

          Del 1        Del 2        Del 3        Del 4         Del 5

 

om intresse kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Denna sida var beredd och alla fakta och teorier som presenteras här var mycket grundligt, och nära granskas i detalj experimentellt genom

 

Jan Ledecky

 

z