Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelska originalet - grödor cirklar-förståelse-kort . Ursäkta eventuella fel som orsakas av maskinöversättning.
lightning
spelet över.

 ... tryck på valfri tangent ...

... att fortsätta ...
Speltitel:

CropCircleGatee

(Crop Circle Desinformation)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cirklarna - förståelse - kortversion

Genom sin egen incredibility är sanningen besöksförbud sig från att bli erkänd. (Heraclitus)

Ingenting är omöjligt. Inte om du kan tänka dig det. (Prof. Hubert J. Farnsworth)

Omnia vero fulmen gubernat:Thunderbolt piloter alla ting. (Heraclitus)

Den första, bara naturen, förklaring om  skörd cirklar  ursprung, med hjälp av beprövade, repeterbara, verifierbara Statistiskt vetenskap och forskningsmetoder. Växtpatologi, fysiologi, biologi, anatomi, kemi, arkeologi, fysik, hydrometeorology, geologi, speleologi, elektricitet, magnetism och många andra Similary, ofta breda tvärvetenskapliga grenar.

Cirklarna Mystery upptäckte definitivt.

Den blixtnedslag ansvarsfrihet är en enda skälet av alla gröda cirkel , helst belägen vid varje gröda fält

Crop circles created by Lightning Electromagnetic Fields
Crop circle - a simulation of Lightning Electromagnetic Fields

Den schematiska bilden till höger visar en av ett antal mycket intressanta grödor cirklar analogier och fysiska egenskaper blixtnedslag urladdning . Likhet No.1. Blixtnedslag utsläpp i strukturen av spannmål (raster) Inspelade sina elektromagnetiska fältlinjer. Processen är som att göra liknande bilder. Många dagar behovet av att utveckla bilder.

Den blixtnedslag ansvarsfrihet är en enda skälet av alla gröda cirkel , helst belägen vid  varje gröda fält

 

Detta är verkligen mycket förkortad version av sidan, närvarande vid cirklarna förståelse , och många andra undersidor i hela nätet cropcirclesonline.com .

 Motto: Very much crop circles resemble a PC simulation of electromagnetic  fields. Even a single one, separate circle. That is why because they are really  created by ElectroMagnetic Field lines of force from lightning discharges.

 

Innehåller endast Flera, de mest grundläggande villkoren

 

Som en grundläggande introduktion till historiska perspektiv på frågan om cirklarna är möjligt att besöka Wikipedia - cirklarna . De flesta av de förklaringar som där, även om nästan innefattar eller faller nästan helt inom området pseudovetenskap ( skräpvetenskap ), men åtminstone kan tjäna som en grundläggande information om den aktuella vyn i hela frågan.

 

För det första är det nödvändigt att rekommendera till alla som vill titta på TV själlös hopkok " Maya profetior och cirklar gröda ", eller Gud förbjude någon redan sett det, att försöka sätta alla anklagelser där ur de påståenden som gjorts här.

 

Detta gäller naturligtvis som alla andra "konstnärliga mästerverk" som någonsin utsetts till ämnet anges. Random, torr som " Crop Circles: Quest for Truth ", eller" What on Earth Inuti Crop Circle Mystery? "

 

Komplett ny look in i problematiken Crop Circle

 

Cirklarna - förståelse - kortversion.

 

Vem som helst, som hävdar att cirklarna är skapade av utomjordingar (UFO, flygande tefat), är en idiot.

 

Vem som helst som säger att cirklarna är skapade av människor, är en idiot.

 

Vem som helst, som påstår, Att cirklarna skapas genom elektriskt laddade Vortices luft plasma, bildas genom att flytta luft och joniserade partiklar och därmed och Elektrifierade, thar har aldrig sett "in action" Observation eller imiteras, eller Mathematicall - Fysiskt simulerade, med "Något ögonblick förvirrad."

 

Vem som helst, som påstår, Att cirklarna närhelst och varhelst skapades av honom, och med Monstrous idiot. (D & D)

 

Någon, som har lurats av denna största skämt Moder Natur så perfekt ("Kunde inte detta någonsin sker av sig själv, naturligtvis, det hade gjorts av människor") att han gick in i någon gröda fält för att skapa något liknande i För att underbygga sin gjort gällande att även dumma enfaldiga.

(Gäller ej vetenskapliga experiment och experimentell verifiering av genomförbarheten)

 

Vem som helst, som hävdar att en blixt ansvarsfrihet inte kan skapa på markytan inne alla områden gröda Liknande något liknande påverkan på de bifogade foto, är en idiot.

Se Kompletterande Flera andra bilder ännu inte publicerats (främst som referenser). Är det möjligt att tacka det italienska Explorers för dem. Tusentals publicerade och opublicerade fotografier av sådana "spår av mänsklig aktivitet" - "hål för stiftet."

 

Vem som helst, som påstår, Att cirklarna skapas av några konstiga, obegripliga och okända elektro - magnetisk - mekaniker energi, tack vare vars verkan är på plats och torr, även efter en relativt lång tid, möjligt att registrera ett antal ovanliga fenomen och effekter, till exempel Microsoft Lima - Belysning Inducerade magnetiska anomalier (kompass avvikelser), infraröd strålning (värme ackumulerad), ovanliga svar från människa och djur, fel i mikroelektronik (genom exponering för den kvarvarande elektrostatisk laddning), och kan inte dra slutsatsen att det den enda torra naturligt förekommande befintliga och pågående fenomen är blixten ansvarsfrihet, är en idiot.

 

crop circlescrop circlesVem som helst, som kan säga att detta absolut typiskt fraktal mönster förgrening åt sidorna exakt enligt reglerna för beteende gnisturladdningar, som publicerades en dag inne spannmål fält i Tjeckien, Novy Jicin 1999, 3 juli, Skulle skapas av någon annan process temperatur som blixten urladdning, är en idiot.

 

En av de mest typiska kännetecknen för blixturladdningar är deras fraktal struktur, gradvis förgrening till allt mer känsliga strukturer.

En av de vanligaste Kännetecken för regelbundna former - är deras cirklarna, vänta en minut, vad det egentligen är?

Hur är deras fraktala strukturer?

 

Vem som helst, som kan säga att döda flugor, ofta på platser Crop Circle, också andra döda insekter eller andra döda djur, dödades av något annat, än blixtnedslag ansvarsfrihet, är en idiot.

 

Varje person, som inte kan förstå, att absolut alla, utan undantag, sk "anomalier" som på många ställen av gröda cirklar visas kan förklaras av torka och denna plats var nyligen drabbades av blixten ansvarsfrihet, är en idiot.

 

Första och viktigaste exemplet på torra anomalier, jordmagnetiska fältet avvikelser

Blixtnedslag Inducerad magnetiska anomalier, Lightning Induced remanent magnetism, Lightning Induced Magnetism - tusentals professionella böcker, tusentals ton skrivna och tryckta papper.

 

Vem som helst, som underlåter att inse att orsaken inte bara alla cirklarna och regelbunden resonans och mönster inblandning i säd, men nästan alla spannmål in `skall vara i världen, genom vilken de åtföljs oupplösligt med skador på el från blixturladdningar och successiv försvagning av växter, är en idiot.

 

Förresten, de jordbrukare vet det mycket väl, men av naturliga skäl Sammantaget De (vi) inte kommunicera (avslöja) bort. Det är helt naturligt att de är på något sätt bättre och mer naturligt sammankopplade, gick med naturen, och de kan uppskatta, är orienterade åtminstone ungefär, instinktivt, vad som händer där, mycket bättre än resten av publiken. De behöver den för att inte ta itu med det heller för mycket ström. Definitivt inte behöver förklara det för outbildade dårar som UFOloger och "mystiska forskare", "experter" på olika paranormala fenomen. Tusentals vetenskapliga och tekniska-, jordbruks-artiklar, publikationer. Ett exempel på många länkar på beprövade vetenskapliga resurser och jordbruksprodukter specialiserade publikationer till exempel här .

 

Bollen är på din sida av spelplanen, ni dumma ufological, mysterium Explorers. Försök att slå det minst. Men kommer du aldrig återvända till vår halva av lekplatsen ...

 

Till exempel kan du försöka utföra det precis på de platser, (se GPS-databas ), där allt gröda cirkel dök, vilket resulterar i torka och naturligt sätt, som beskrivs på denna webbplats (det är en bra bit över 99,9% av alla fall), Det var inte flera minuter, timmar, dagar eller veckor innan den fysiska synlighet (discovery) Utgivna effekterna av blixturladdningar. Möjligheten finns, var alltid och kommer att vara. Det var tillräckligt för att ställa meteorologer. Ha, ha, ha. Hej, Hej, Hii .

 

Om du inte väljer att använda denna enklaste sättet att prova åtminstone Gör din sanning, och alla försök att förneka att fordran finns på denna sida, då du skulle verkligen förtjänade det för någon att verkligen sparka din röv. Vi är också mycket nyfiken på hur gärna du berätta dina testresultaten.

 

GPS-databas - den största samlingen av GPS ställen för cirklarna fann någonsin skapats i världen. Den innehåller inte bara många GPS platser som är kända och har redan Upptäckt av några observatörer i bilder av kartor över olika tillämpningar, och publiceras. Först av allt, naturligtvis, Google Earth , eftersom det tillåter de platser där torkan kartor tillgängliga, visa status i olika tidsperioder, men också till exempel på Bing Maps eller Yahoo kartor.

 

Visst innehåller minst 20 platser, Att han utsett kartan över dokumentation som avses program finns tillgängliga, men har ännu inte publicerats eller upptäckts.

De flesta av dem troligen från Italien.

Visst inte utnyttjas alla möjligheter och uppmärksam observatörer han publicerade avhandlingar platser eller i närheten Deras säkert kommer att hitta lite mer.

 

Naturligtvis finns det platser, där det finns gröda cirkel inspelat på fotografierna kartan basis, men har aldrig ligger vid marken forskning har mänskligheten visste aldrig om och upptäcka dem (till exempel många från Italien, en i Tjeckien - kommer att vara utgiven av Time)

Likaså är det ofta möjligt att göra en lokal undersökning med Google Earth för att upptäcka många intressanta fakta och aspekter på cirklarna finns, i närheten av dem, han också mer avlägsna platser. Återigen, till exempel, ett antal torra fall från Italien, men inte bara där.

 

GPS-databasen innehåller huvudsakligen en rad precisa GPS-data som finns på olika cirklarna, från hela världen, vars exakta GPS-position har aldrig publicerats (hundratals).

 

------------

Correction (characteristic):

Even if any message down these pages would look like to be absolutely sure, there should be placed an introductory sentence before that

Is possible, that...

Possibly would be proved, that...

Presumably possible...

Some (many) observations (experiments) may imply, that...

Absolutely sure beeing right maybe only stupid, silly, pinhead, bighead or bigmouth.

So, which one of them, damned?

 

För en grundläggande introduktion till historiska perspektiv på frågan om Sädesfältscirkel är möjligt att besöka webbplatsen Wikipedia - Sädesfältscirkel. De flesta av de förklaringar, även om det gjorts eller faller nästan helt inom Pseudovetenskap (Skräpvetenskap), dvs tillhör Kategori:Pseudovetenskap, men åtminstone fungera som en grundläggande information om den aktuella vyn på hela frågan.

 

Framför allt måste det understrykas att förklaringen visas här, eller någon sida av denna webbplats innebär i varje fall inte hantera begrepp eller fält av mänsklig verksamhet, t.ex. Esoterism, Parapsykologi, Psychotronics, Paranormal fenomen, Ufologi, Spiritism, Astrologi, Ockultism.

Tron på utomjordingar, Utomjordisk, inklusive Fiktiva utomjordingar, Astrobiologi, E.T. the Extra-Terrestrial, Ufo, Military disc-shaped aircraft, Flygande tefat, besökare från Rymden, Universum, Galax, Vintergatan.

Magi, Black magic, Witchcraft, Häxa, Övernaturlig fenomen, Mirakel. 2012-fenomen, Poltergeist, Konspirationsteori, Telekinesi, Schamanism, Mystik, eller något annat område Pseudovetenskap eller Skräpvetenskap från Kategori:Pseudovetenskap.

 

 

 

 

Denna sida var beredd och alla fakta och teorier som presenteras här var mycket grundligt, och nära granskas i detalj experimentellt genom

 

Jan Ledecky

 

cirklarna - Enigma löst.

Mystery krossat.

En gång för alla.

Otroligt primitiv, och man kan säga, löjligt förklaring. Älskare av UFO mysteriet, psykiska, flygande tefat, okänd och obefintlig nonsens Liknande energi och transporter kan själva till oändlighet. Med andra ord kan de kyssa deras stinkande röv och gå till helvetet .

Nästan samma Möjligt säga om utomjordingar .

 

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

z