Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Aceasta este o traducere primară, datele preliminare, prime, aproape nemodificate. Maşină, pe calculator, de la pagini originale, care apar ca cehe originale şi engleză originale versiuni. Va fi îmbunătăţită în mod continuu a lungul timpului, corectate şi avansat. Vă mulţumim pentru înţelegere.

lightning

Cercuri de culturi agricole.

Enigma rezolvat.

Pentru totdeauna.

Origine

Natura, stiinta, fizica

chimie, biologie

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercuri sunt formate de fulgere. Mimic înregistrare fotografică a liniilor de camp de radiatii electromagnetice, prin grila de cereale în domeniu.

Cercuri apar după fulgere, foarte mult timp. Imitând înregistrarea fotografică a radiaţiilor electromagnetice câmpul de linii, prin grila de cereale în domeniu.

 

Afacerea culturi cerc gatee - Much Ado About Nothing

Posibil, că toate mesajele phantastic despre cercuri, oriunde pe glob, inclusiv orice teorii nebun. Extraterestrii, energie psihică, experimente militare, cacealma sau de descurajare, arici de dans, plasma vortex, canguri beţi, telekinezie, meta-psihologie si multe altele, au fost doar basme sau poveşti, strigă de mult si un pic de lână, mult zgomot pentru nimic. Poate posibil, da un nume la tot, ceea ce se întâmpla în jurul valorii de cercuri în timpul de ani de la 1970-2011, de asemenea, mai devreme, în domenii de cereale, cu mult mai mult în mass-media, da un nume

 

" cultură cerc gatee Affair " ...

 

 

 

Record de câmpuri electromagnetice într-un raster de tulpini de cereale

Câmp culturi - un mediu de înregistrare, capabil de a crea o înregistrare grafică de CEM

Orice, chiar dacă foarte simplu, cerc ciudat, este posibil să ia în considerare ca analogie de grafic de înregistrare a câmpului electromagnetic din fier rumeguş. Cercuri de fapt, nu numai de cultură, dar, de asemenea, orice formă, în cereale, inclusiv faptul că complet neregulate, este posibil pentru a explica ca o interpretare grafică, caracteristic, grafic, înregistrare sau fotografia de procese electromagnetice, care erau în curs de deasupra suprafeţei de teren pe care cu multe cereale zile înainte de formaţiuni a apărut. Posibila compara cu record de "osciloscop de stocare". "Descrise procese electromagnetice", au fost posibile pentru a vizualiza datorită proceselor naturale din plante, prin slăbirea lor de tulpini, din care rezultă de îndoire a acestora. Mai multe informatii suplimentare cu privire la această pagină - mimică, şi mult mai multe informatii in pagina de cronologie . O astfel de vizualizare poate să apară după o lungă perioadă de timp, mai multe zile sau săptămâni, dar, datorită " domino efect ", poate merge mână în mână cu fluture efect, poate dura doar câteva minute.

 

Reprezentare grafică

Cerc - pur şi simplu spus, este posibil să ia în considerare fiecare separat, ca o forma de "vizualizare a liniilor de câmp magnetic de inducţie în jurul conductorului" .

Aceasta este o reprezentare grafică destul de exacte. Asta a fost dirijor în acest caz de aer, mai precis cu plasmă, a creat prin aceasta în timpul de descărcare de gestiune, a fost de aproximativ 5 mm lăţime, nu mai mult de 10mm, şi prin efectuarea de curent a fost de mai multe sute de mii de amperi. Uneori, aproape de un milion. Câmp magnetic din jurul astfel de un fir este în mod evident ", ceva mai mare" decât un câmp, creat de profesor în timpul unui experiment de fizică într-un laborator de şcoală. De menţionat că rata de creştere a curentului într-un conductor, di / dt depăşeşte uneori mai mult de două sute de mii de amperi pe o microsecundă unic. În practică comună de inginerie, de exemplu, procesele tranzitorii, generatoare, de pornire a motoarelor, sunt valori pentru mai multe milioane de ori mai mic. Rata de creştere a curentului este un factor esenţial care afectează inducere a firelor de linie din jur. Orice plantă este, de asemenea, un fir de linie, capabil să efectueze de energie electrică, chiar dacă foarte prost. Mai mare rata de crestere actual, mai mare de tensiune induse.

 

 

Unele posibilităţi de conducere de energie electrică în material vegetal

Un rol important în slăbirea tulpini de plante din interiorul cerc poate juca uneori în materialul vegetal numai de inducţie electrică. A se vedea de inducţie electrică, secţiunea Electro-Fitopatologie. Curenţii electrici, care dăunează ţesuturile vegetale, de asemenea, pot fi efectuate prin intermediul solului, aerului şi ionizat. Corona, de asemenea, de înaltă tensiune, înconjurat simetric în jurul valorii de dirijor - canalul de descărcare de gestiune fulger. Într-o formă cerc, de câţiva metri, în cazul de fulger - multe milioane de volţi, este, de asemenea, una dintre favoritele mari de posibilitatea de efectuarea de energie electrică în centrale.

 

 

Anomaliile - Introducere

Posibil a se vedea, în orice a documentului TV sau film documentar, carte, ziar, revistă, articol periodic, sau orice web, care se ocupă cu culturile Cercuri problematica. Toţi observatorii de cercuri, decan cea mai mare parte vechi de această ramură de activitate, sunt într-adevăr la fel de mizerabil ca o saptamana umed, aproape că aproape fiecare dintre cercuri, numite autentic, este posibil să se înregistreze mai multe anomalii , de foarte multe ori ", ceva foarte puternic electro- magnetic sau electrostatic, absolut uimitoare, dincolo de orice posibilitate de înţelegere ", şi nu există nici o posibilitate de care vor fi rezolvate oricând în viitor. Dar ei au fost în tot acest timp, mai mult de 30 de ani, într-adevăr foarte aproape de descifrarea complet ştiinţifică de o astfel de problemă mare. Multe, multe dintre care urmaşii cerc, care au fost navigheaza in jurul lor, cu busola în mână. Pe o planetă a sistemului solar, numită lume, locuit de maimuţe, umanizat de tip omenirii, nicio altă posibilitate, cum de a crea anomalii geomagnetice, cu o asemenea intensitate si durata de timp, decât niciodată fulgere, a existat. De exemplu, în primul rând pe subsolului bazalt. Este cunoscut Pockels dl. Dar el a fost efectuarea experimentelor sale de cercetare, uneori, chiar înainte de 1900. Aceasta a fost posibil doar pentru a cere.

 

După toate, tocmai de descărcare de gestiune fulger în sine este posibil să se ia în considerare ca un fenomen, variind complet din sfera de aplicare a oricărei imaginaţia umană obişnuită. Denumirea comună, care este folosit în aproape orice document despre cercurile din lanuri - "nu există nici o posibilitate de o explicaţie prin metode ştiinţifice".

 

"Scurt" lista de mai mult de 40 de discipline ştiinţifice, utilizabile ca ajutor în explicaţie cerc, poate fi găsit aici. Toate acestea sunt complet obiectiv, un mod similar şi reproductibile, folosite pentru a explica cauzele de tot felul de fenomene care se însoţesc cereale deteriorate şi slăbit. Nu numai cereale, dar şi tot felul de alte plante. Uneori, datorită daunelor şi slăbirea îndoit în jos, chiar la sol. Prin faptul că este posibil explica toate plantele slabite sau deteriorate, chiar în interiorul suportate orice formă neregulată, nu numai plante deteriorate, găsite în cercurile "clasice" de cultură. Nu numai cercuri, dar orice cereale sau plante, avariate în aşa măsură, ăla în care sunt îndoite, culcat pe pământ.

 

Doar un singur, unic fulger de descărcare de gestiune este posibil să se utilizeze pentru a explica tot felul de astfel de anomalii. În întregime în fiecare dintre ele, cea mai mare parte pentru orice fenomenele descrise. Toate acestea arata ca prezenţa câmpului electromagnetic şi electrostatic cu privire la acest punct în trecut. Au fost prezenţi domenii absolut de neimaginat electrostatice şi electromagnetice, capabil de a provoca anomalii de fiecare descrise. Pe site-ul au fost prezenţi absolut de neimaginat, extrem de puternic, gigantic electrostatic - electromagnetic - electromecanic - plasmă pulsee, numit LEMP - Lightning Electro Magnetic Pulse, Ceea ce inseamna fulgerul puls electro-magnetic. În fiecare publicaţie de specialitate cu privire la fenomenele de descărcare de gestiune de trăsnet este posibil de a găsi un astfel de număr suficient de specificaţii tehnice cu privire la caracteristicile de trăsnet, că este posibil să se explice în întregime fiecare din astfel de fenomene absolut, fără excepţie. Curenta, viteza, energie, tensiunea, temperatura, rata de creştere a curentului, a se vedea tabelul . Posibilitatea de a observa, că impulsul de descărcare de gestiune trăsnet este un fenomen dincolo de orice imaginaţie, şi este cu adevărat capabil de a provoca în întregime de fiecare descrise anomalii . Conţine şi transferă într-adevăr o cantitate destul de mult de energie pentru astfel de scopuri.

 

Într-un astfel de caz, că oricine ar întâlni acest fenomen într-adevăr Faţă în faţă, ar fi destul de imposibil pentru el sa povesteasca despre povestea asta.

 

Mult mai multe informaţii, mai detaliate, în pagina de anomalii si a paginilor. Apropo, nu doar fizice anomalii. Electrostatic, electromagnetică, diferenţele de temperatură, datorită faptul că, de asemenea, diferenţele de presiune rezultate subterane - "inexplicabile" sunete pot apărea săptămâni după fulger. De asemenea, produse chimice - nu pot să apară într-adevăr extrem de toxice, toxice, plasate sub suprafaţa solului, zeci de kg, mult de care este capabil să se evapore în faza gazoasă. Total invizibil. Prima de siguranţă. Observatorii ar trebui să încercaţi mai degrabă să nu acţioneze ca cobai, şi de a încerca invita toxicologi de la un laborator acreditat. Aderenţi cerc va fi foarte surprins de toxicologie de măsurare şi concluziile. Dozimetru nu este în măsură măsoară concentraţiile de substanţe chimice toxice.

 

 

O galerie mica de poze, utilizabile peste tot cerc găsit

Pe locul este foarte posibilă o prezenţă de cantităţi mari de substanţe chimice extrem de toxice, de asemenea, gazelor. Sunteţi vizita locul de pe propriul risc.

 

Unele cercuri apar pe liniile drepte lungi

pe distanţe lungi, mai multi kilometri

Datorită furtunilor, care se deplasează în peisaj, orientate în direcţia vântului, este posibil de a explica unele cercuri din lanuri, care au apărut pe o linie dreaptă, la distanţă foarte mult timp unul de altul. Acestea au apărut în diferite momente, mai multe săptămâni, în funcţie de tipul de cultură, starea sa, de umiditate din sol, plante, şi o intensitate de energie, de descărcare de gestiune fulger. Fiecare din faptul că pictograme descrise cerc, apar în timp destul de diferite, foarte mult timp după furtună. Nimeni nu este capabil să obţină orice dependenţă între furtuni şi daune a plantelor. Posibil, că unele dintre astfel de furtuni au trecut peste unele linii de forta magnetica, ceea ce este desigur posibil. Dar este necesar să subliniem din nou faptul că mai mult sau mai puţin accidental. Oamenii observat şi a observat astfel de pictograme, desigur, şi munca de o greşeală mare omenirii a fost foarte uşor de realizat.

 

O coincidenţă completă, cu toate acestea, ea nu trebuie să fie, pentru că nu este imposibil ca la toate site-urile vechi, sculpturi in piatra, structuri megalitice, aborigenii construite, unde au găsit pe domeniile lor de activitate sau de păşuni au apărut periodic în unele cercuri de multe ori, în cereale, culturi sau iarbă. Cercuri au fost de-le pur şi simplu a considerat ca porunca lui Dumnezeu, instruindu-i să execute unele prostie similare, ca de exemplu construirea de structuri megalitice este. De exemplu Stonehenge, Stones Rollright, lapte Hill, Alton Barnes, Silbury Hill, Avebury Manor.

 

Este tot ceea ce doar o coincidenta?

 

Următoarele două fotografii de la "Crop circles: In search of a sign" Michele Gardner-Smith Cercuri: în căutarea unui semn, Michele Gardner-Smith

stânga: cerc în Langdon, Dakota de Nord, Statele Unite ale Americii , 25 iunie 2000

mai târziu a apărut următoarea două modele de cerc, în urma în mod direct o linie, mai multe kilometri distanta unul de altul, aşa cum este ilustrat în imaginea din dreapta. Posibil cere meteorologii să te uiţi la înregistrările lor - furtună a avut loc cu câteva zile sau săptămâni înainte de pictograma a fost gasit.

 

Sub suprafaţa unor linii, care apar în apropierea unele cercuri, există posibile sau unor conducte de drenaj, de asemenea, posibile linii electrice sau linii subterane de gaz. Mai multe informaţii linii .  

 

Trasee de cereale sau de moarte slabit, situate pe teren - nou fenomen anormal, nu sunt descrise, dar existente în trecut. Posibil, mult mai frecvente, decât oricare din cercuri găsite vreodată. De asemenea, posibil, ca centre de cercuri apar numeroase dreptul de mai sus, unele de conducte subterane descrise.

Asta a fost posibilă doar pentru unele cu ochii holbaţi exclama americani WOW!

 

 

Continuarea a paginii principale

 

Corecţie

Chiar dacă orice mesaj de pe acest pagini ar arata ca pentru a fi absolut siguri, ar trebui să fie plasat o teza introductivă înainte de faptul că

Este posibil, ca ...

Eventual, ar fi dovedit, că ...

Probabil că este posibil ...

Unele observaţii (mai multe) (experimente) pot implica, ca ...

Absolut sigur că fiind dreptul poate doar prost, stupid, varf de ac, bighead sau bigmouth.

Deci, pe care unul dintre ei, damnat?

 

 

Aceasta nu este o glumă

 

Cercuri originale culturi

NATURA făcut formaţiuni simetrice de cultură - principii de bază fizice

Mult mai mult de 99,9% cercuri găsite anual, în domenii de cultură rotunji în întreaga lume, nu sunt originale, farsa, nu de om.

 

Crearea de nume reale, naturale, cercuri a fost făcută de simplu, absolut clară, completă şi doar natura, mare, mare mecanic, electrostatice şi forţe electromagnetice, care apar înainte, în timpul şi la scurt timp după descărcarea de gestiune fulger. Dacă, în timpul formării lor, în unele cazuri relativ rare, contribuie în mod semnificativ rezonanţă şi interferenţă, pot să apară forme complexe şi chiar incomprehensibil regulat.

 

Forţe numite sunt extrem de puternice, dincolo de orice imaginaţie de oameni realiste pentru copii.

 

de la: Wikipedia

autor necunoscut

© cropcirclesonline.com

www.flickr.com

 

Primei daune de ţesuturi vegetale în cercuri - de curent electric

Unul dintre principalele motive daune de ţesuturi vegetale şi orice alte particule sunt curenţi electrici, cauzate de inducţie şi de conducţie directă - aer ionizat, sol, prim-tricot particule de plante şi rădăcini, şi de electroliză de tot. Nu devine agenţi nocivi chimici, în sensul că ţesuturile, iar unele celule sunt imediat morţi. Toate piesele de plante denumite acţionat în calitate de conductori, posibil a fi un obiect de inducţie. Inductanţă electrică în instalaţiile de cerc nu a trecut mai mult de 1/1000 sec.

 

Unele celule au murit imediat, un altul va muri in zile sau saptamani viitoare, din cauza substanţelor chimice nocive. Cronologia a acestui proces este un pic complicat, dar plantele sunt în măsură să se recupereze destul de bun. Ei încearcă să se stabilească faptul că toxinele şi tulpini de la rădăcini.

 

Posibil, că în timpul creării de model cerc nu a devenit la mare rezonanta şi a intervenţiilor între toate forţele numite de descărcare de gestiune fulgere şi toate alte efecte, invocate de asta.

 

De asemenea, rezonanţe mecanice şi interferenţe între unele zone din apropierea oraşului subterane rezultă cerc model de cultură - peşteri, straturi acvifere.

 

 

 

Scurt rezumat al parametrilor de descărcare de gestiune de trăsnet

mai detaliate, valorile calculate şi măsurate în fulgere şi subpagini

În orice fulger a lovit, "flash", în orice domeniu de cereale, apar de obicei, şi, de asemenea, de fapt, fizic şi mecanic muncă:

 

 

Interferenţe şi rezonanţe între grinzi electromagnetice extrem de puternice ar putea fi singurul motiv al unor foarte complicate modele, fractali. Nu apar, de asemenea, îndoire, difracţie, de refracţie şi reflexie a tuturor grinzi electromagnetice, care apar acolo. Ei se comportă foarte asemănător cu lumina. Fiecare lumină, de asemenea, ultraviolete infraroşu, este, de asemenea undelor electromagnetice. Variază de vizibile de lumina de la aproximativ 390 - 790 nm, frecventa (de la 3,9 × 10 14 Hz până la 7,9 × 10 14 ) Hz. În anumite condiţii există, de asemenea, posibil să aibă loc reflexie totală. S-ar putea să apară aceste tipuri de graniţă: faza de aer - plasma, aer rece - aer cald, de înaltă presiune - presiune normală, de aer în mişcare rapid - aer în picioare.

 

Notă: Numărul aproximativ de toate evacuările trăsnet, că anual lovesc de obicei în domenii cu cereale şi zone de iarba de pe planeta Pământ ansamblu, este de un miliard (10 9 ) ...

 

Pentru comparaţie: un pic mai mult decât la fulger medie poate transfera o cantitate mare de energie, la un camion complet încărcat-ar putea mulţumită că energia, mai mult de o dată cu maşina în jurul valorii de intreaga planeta ...

 

 

 

Misterul de cercuri este rezolvată. Definitiv. O dată şi pentru totdeauna. Pentru totdeauna ..

 

Apocalipsa şocant!!!

Acest paragraf serveşte la această pagină ca o pauza, este un teatru în jargonul termen.

Logic, stiintific. Cu aplicarea legilor naturii. Uşor de înţeles şi de explicat.

 

Aproape de necrezut, dar foarte clar, explica nu numai procesul principal de deteriorarea şi de slăbire. De asemenea, posibilitatea de a explica, foarte clar, de necrezut, orice presupuse efecte anormale, transcendente, supranaturale, lângă fiecare din cercuri autentice. Multe dintre ele, strict vorbind, absolut toate.

 

 

Mimetism natural

Una dintre cele mai remarcabil este faptul că delincvent principal - un singur autorul real al cercuri - lucrează deghizat ca absolut nevinovat . Un timp relativ lung de fulger, ore, zile poate orice cereale, culturi de plante sau arata in continuare absolut neatins. Nu este posibil să se observe orice daune în cereale. Nu a fost loc doar "expunere". Proces foarte similar cu formarea de imagine latentă, în strat de argint clasic-halogenură foto-proces. Imaginea latentă este absolut invizibil, şi vor deveni vizibile mai târziu, numai după mai multe zile sau saptamani de dezvoltare. La început, se pare că există doar pagube invizibile microscopice ale ţesuturilor vegetale. De asemenea, proprietăţi mecanice de plante sunt undistinguishable din plante nedeteriorate care nu au fost afectate de curentii electrici. Timp de lunga durata proceselor biochimice şi biofizice provoacă până la un astfel de timp între efectuarea de curent electric şi de slabire. Numai atunci paie îndoiţi la pământ, şi, astfel, este cerc vizualizat, mai ales dupa multe zile de descărcare de gestiune fulgerul, care a cauzat.

 

Numai după o astfel de mult timp după trecerea curentului electric prin intermediul organismelor de plante paie lor devin slabi atat de mult, că ei nu reuşesc să menţină propria lor greutate şi încep să se aplece la pământ. Spre deosebire de precedentul proces de slăbire, zile sau săptămâni de durată multe, procesul de îndoire - reală cerc vizualizare cultură - poate dura doar cateva ore sau chiar minute. Butterfly Effect, efect de domino.

 

De aceea, nimeni nu este capabil de a obţine relaţia dintre fulger şi slăbirea a plantelor, precum şi datorită faptul că paie situate pe teren, de asemenea, cerc care apare. Nu a fost absolut imposibil să se respecte orice prejudiciu imediat după furtună şi fulgere. Câteva săptămâni mai târziu, de multe ori în condiţii meteorologice extrem de frumoase, paie de plante începe îndoirea la sol. În primul rând numai cativa metri patrati, dar în curs de timp sunt culcat pe partea de teren cu suprafata mai mult şi mai considerabilă a zonei şi cu puţin timp înainte de recoltare, în cazuri rare, este situată uneori chiar 90% din întregul domeniu. Mai frecvent de 20-30%, dar totul poate fi un rezultat de doar una, fulgere unic, în acel loc înainte de mai multe săptămâni, de multe ori mai mult decât luni. Mult mai multe informaţii vor fi pe pagina de cronologia şi a paginilor sale.

 

 

Automat de expunere

Intensitatea de "expunere" afectează distanţa de timp dintre momentul de descărcare de gestiune de trăsnet şi de începere a tulpinilor de îndoire la sol

Nine circles & associated pathways, at Eltopia

Washington (USA) which occurred during the night

of June 18-19, 1998. [photo taken June 21, 1998]

Eltopia, Washington formation re-photographed

3 weeks later, after the circle-making energy

system had revisited the field.

Următorul fapt, important şi esenţial este faptul că prejudiciul a cerealelor, vizual observabile, care a fost cauzată doar de fulger unic pe un câmp, nu trebuie să apară doar una de ori, să zicem, într-o zi. Ele sunt dependente de distanta dintre cereale deteriorate şi punctul de trăsnet. De asemenea, pe conductivitatea de piese de tractor, şi la cantitatea de energie electrică, care a fost efectuat pe teren cu suprafata. De asemenea, în cazul unor cercuri autentice este posibil, că acestea pot fi marite sau completate de mai multe zile după ce au fost observate pentru prima dată. Nu au fost alte locuri atacate de curent electric, dar nu la fel de intens ca locuri, care a devenit vizibilă mai întâi. De asemenea, de foarte multe ori cândva după cerc a fost în primul rând descoperit, câteva zile după care, poate apărea mai mult şi mai mult de cereale deteriorată aproape sau departe, ci doar ca RDF. Randomly Downed Formations, Situată neregulat cereale. Din nou, este foarte comun ca totul a fost cauzat numai de descărcare de gestiune fulger unic. Pe partea stanga sunt amplasate două fotografii de la bltresearch. Posibil, că, în al doilea caz, există într-adevăr a fost în curs de desfăşurare o acţiune de energie ", a revizuit teren", dar, de fapt, nu a fost absolut nici o nevoie de ceva de genul asta. Paie de cereale sunt înclinând mai mult şi mai mult în tot restul perioadei de vegetaţie, mai lungă şi mai mult timp după descărcarea de gestiune numai fulgerul primul şi singurul, de asemenea, ultima, fără nici o altă nevoie. Principala întrebare este: de ce, după cerc a fost creat, şi atunci când "the circle making energy system had revisited the field", Nu a creat mai multe cercuri de noi acolo, dar numai formaţiuni neregulate ? Autorii textului informează neintenţionat, că crearea de formaţiuni neregulate, prin "circle-making energy", Energie care este capabil de a crea cercuri, este ceva cu totul firesc. Doar un fulger, sau

Two formations at West Overton, Wiltshire (UK).

The large ring encircled the Overton Road "T"

junction -- and the long pictogram, which occurred

subsequently, itself gained another circle the night

after the rest of the pictogram had formed.

grup de evacuările de mai multe consecutive, aproape niciodată nu dureaza mai mult de o secundă, este foarte posibil de a provoca daune treptat tot mai mare de cereale, crescând progresiv în toată perioada de vegetaţie rămasă, până la recoltare, la orice loc de pe acest domeniu, şi chiar şi în zonele care nu sunt direct afectate de fulger. Energie electrică pot fi distribuite în jurul valorii de domeniul parţial prin mijloace de piese de tractoare . Unele linii de aleatoare, poate fi ramificat, drept, sau bifurcat aproape de punctul de impact de pe frunte puls fulger. Curentul electric se mişcă modul descris, în apropiere de forme periodice din cereale pe teren, nu doar în piese de tractor şi imediata lor vecinătate, înainte de a începe să continue în pământ. Trecerea curentului electric în interiorul corpului de plante, celule, ţesuturi şi astfel deteriorarea lor poate provoca, de asemenea, coacere neuniformă de cereale. Photo treia, şi lângă - posibilitatea de a vedea cerc extinderea în timp. Este posibil, ca totul este numai un rezultat de fulger unic, dar neregulată "expunere", a suprafetelor speciale. Prima Return Stroke - Descărcarea de gestiune principal, lider electric, după care cca. 4 - 8 Restrikes, Adică ulterioare, greve secundare (în cazuri rare, de 15 sau mai mult), a se vedea fulgere . Posibil, că prima Return Stroke a lovit doar în centrul de T-joncţiune, şi o parte din Restrikes, accident vascular cerebral secundare - mai slab, a continuat în domeniul cerealelor. Cerc imagine pe partea de jos a fost descoperit datorită Google, de exemplu, www.noufors.comm sau freethinkradio.com autor, necunoscut, în acelaşi loc, dată anterioară -, fără continuarea şi extinderea piese.

 

 

 

Orice cultură avariată a fost lovit de fulger

Se referă la orice cereale deteriorat şi a slăbit în jurul întreaga lume

După ce mai multe: procese, descrise pe această pagină, nu numai în punctele mimetism şi expunere automata, dar pe orice pagină de www.cropcirclesonline.com pagini şi conexe, se referă la orice cerealelor din întreaga lume. Slăbită, deteriorate culcat plante, cu paie îndoite, situată pe sau numai aplecat la suprafata solului. Forme neregulate, absolut, care este posibil găsi pe orice loc în lume. Orice domeniu de cereale. Nu numai de cereale, dar culturile agricole de orice fel. Tulpinile va începe înclinând vizibil şi îndoire în direcţia spre suprafata solului, ca primele semne vizibile de slăbire, mai ales mult timp după momentul fulger - săptămâni, luni. În cazul de fulger extrem de puternic în mod substanţial mai repede. Forme regulate - cercuri, fractali, imagini în oglindă devin într-un singur caz, de la mai multe milioane, şi cu dificultate este posibil să se explice simplu, de ce. Posibil ca mai mult de motive descrise de mai multe, într-adevăr foarte rare, trebuie să colaboreze, pentru a crea un astfel de modele complicate. Informatii mai mult va fi posibil, găsite în Cronologia si a paginilor, de asemenea, PPE -Electro-Fitopatologie, efecte ale energiei electrice pe corp de plante, părţi de plante, ţesuturi şi celule.

 

 

Domino efect, efectul fluture

Un alt fapt foarte interesant şi surprinzător, care pot fi descrise prin teorii de expunere şi de slăbirea progresivă a instalaţiilor din interiorul cerc relativ uşor de explicat, de multe ori apar peste ele aranjate în mod regulat pachete de paie, destul de evident, nu realizabilă prin orice lucrare umană. F_1 F_2 Tulpinile rezista până la ultima poziţie verticală timp posibil, doar ca urmare a slăbirii treptată uşor înclinat, astfel încât în ​​vegetaţie este format mai întâi o structură, cu pachete de câteva sute de sprijin reciproc tulpini. Mult timp înainte de a cădea la pământ, poate, în acel loc există mai multe pachete cu sute de tulpini, încă în picioare aproximativ în poziţie verticală, chiar daca doar asa si asa. Plante şi părţi ale lor, care ating reciproc, se pot ataşa la o rezistenţă datorită măsurabile la tensiunea de suprafata a apei, care structura relativ instabil de plante slabit din nou, pentru ceva timp, stabilizarea şi proteja reciproc, împotriva rapid îndoire la sol. Procesul de vizualizare model culturi cerc este, aşadar, în continuare întârziată.

 

Apa poate funcţiona ca fluture . Plantele de apa-îmbibate - ploaie, roua dimineţii, pentru că în timp relativ scurt, mai multe ore, poate în greutate din oricare tulpinii ridica de două ori. Aceasta este doar câteva gr / tulpini, dar mai multe kg / m 2 de tone, şi mulţi pe hectar. Poate fi 20, 30, în funcţie de tipul de cultură. Dupa un timp se ajunge la un unghi de limită. După care se continuă de flexiune mult mai rapid. Atunci când prima legătură atinge alte câteva, de domino efect începe, şi poate dura doar câteva minute. Pachete se încadrează în jos, unul câte unul, ca reacţie în lanţ. Un pachet poate atinge mai mult decât doar o altă singur. Cercul Imaginea cultura este, astfel, definitiv vizualizate. Într-un timp relativ scurt, de necrezut, în cazul în care observă, şi aparent fără nici o acţiune de forţă vizibil şi cunoscut. Unele mărturii există.

 

Ca o unitate de efect de domino poate lucra, de asemenea, aerul care curge, cauzate de alte legături. Demo va fi prezentat aici. Turbionare a aerului, şi de praf, poate arata ca o forţă necunoscută. Filme din adâncurile pământului, şi observatorii de creaţie, cum ar descrise cerc poate să arate, prin urmare, oarecum larg ochii, speriat şi uimit. Din punctul lor de vedere, îngust la minte, aproape de alte posibile nimic.

 

Uneori mai multe astfel de pachete pot continua şedere în poziţie verticală. Modificarea de la umed la uscat de mai multe ori. Posibilitatea de a găsi pe unele cercuri de cultură fotografii.

 

 

Ca un fluture poate funcţiona, de asemenea, timp în timp un bondar .

 

 

De observare de cercuri - unele idei interesante:

În cazul în care pentru a căuta cercuri:

Numai în acel loc, în cazul în care furtuna a trecut, nicăieri în altă parte. Cel mai bun la un loc cu fulgere localizat într-o cultură. Este posibil, încercaţi să găsiţi unele semne, după ce fulgerul a lovit într-un câmp cu cereale, pe unele copaci -. Uşor să se facă distincţia "fulger de descărcare de gestiune acest an" F-1-2 În unele cazuri, posibile găsi un punct, în cazul în care dreptul de fulger a lovit într-un câmp, unele zile înainte de plante mai evidente apar deteriorate. Într-un astfel de caz este posibil să se distingă în cazul în care punctul de fulger a lovit chiar în cultură. Diferenţele în stare pot fi observate câteva zile înainte de momentul, atunci când tulpinile sunt indoite la sol. Vor fi explicate, de asemenea, fotografii documentare plasate aici. Vezi Cronologie .

 

Atunci când pentru a căuta cercuri:

1. niciodată în timpul furtuni cu fulgere. Orice lucrător ar avea durabilitate într-adevăr foarte scurt, şi, astfel, ar fi nevoie de foarte multe ori le umple.

 

2. cel puţin câteva ore sau mai mult după furtună, atunci când vine dinspre nor este de departe sau nu există. Primele semne de fulger în culturi pot apărea la câteva zile după furtună. imediat pe un copac din apropiere. Uneori, cereale deteriorat devine vizibil foarte scurt timp după orele de fulgere, minute posibile. Unele fulgere contina o cantitate extrem de mare de energie mecanică. Ploaie, de asemenea, poate avea efect - stres mecanic mai mare, mai multă putere electrică condus şi indus pe plantele umede şi de suprafaţă la sol, de asemenea, în apropiere sub pământ. De asemenea, este posibil descărcarea de gestiune dublă - două fulgere, interval de timp o săptămână sau mai mult, poate avea loc acolo, a se vedea următoare. 

 

3.   În multe cazuri, daune de cereale a devenit vizibil timp timp după furtună, după mai mult de două luni. Este posibil, dar nu sunt sigur, că cerealele mincinoase a apărut, în principal datorită ca un trăsnet două în acelaşi domeniu de cereale avut loc. Cea de a doua, după câteva zile, mai degrabă săptămâni mai târziu. Mai multe informaţii efectul deversărilor două fulgere. Descărcarea de gestiune prima poate "pregăti" unele domenii care nu sunt definite exact de plante cu aproximativ uniform slăbit. Poate mai multe hectare. Descărcarea de gestiune fulger al doilea, câteva săptămâni mai târziu, completează că locul de muncă, efecte mult mai considerabile. Posibil, că, după două culturi de descărcare de gestiune fulger culcat imediat, sau mult mai rapid. Două evacuări de trăsnet, nu departe de fiecare parte, în timpul sezonului de vegetaţie unul devine numai în cazuri rare. Posibil, că doar una din evacuările de trăsnet descrise ar putea provoca doar daune nesemnificative.

 

Time - Lapse - Camera

 

 

4. idee foarte interesantă ar fi utilizarea de time-lapse camere pentru observarea procesului de creare cerc. De exemplu, unele camere Canon sunt programabile ca nu numai timelapse, dar, de asemenea, sunt în măsură de a prinde un fulger. Prin utilizarea de două camere identice foto şi a face fotografii stereo, după folosind o metodă de Fotogrammetrie stereo, ar fi în măsură să determine poziţia de fulger la o distanţă de kilometri, cu o precizie de centimetri. Când folosiţi distanţa dintre camere - optic de bază stereo un metru sau mai mult.

 

 

5. Instalatie de timp - camere lapse , după ce unele cercuri de cultură s-au găsit, de asemenea, posibil şi util. Sau fotografierea continuă de orice pictogramă astfel de cerc, zi de zi, până la recoltare. La o distanţă de siguranţă, a se vedea de avertizare, fotografierea de la distanţă, de preferinţă de mai sus destul de suficiente, ar fi de la 2012, iar următoarea cea mai mare datorie fundamentală a fiecărui doar un mic observator serios culturilor cercuri. Dacă cineva ca care există, la toate în lume. Dar vizita domeniu cât mai puţin posibil, alege să respecte numai ceea ce va putea observa de la o distanţă respectuoasă. Ar trebui subliniat faptul că modelul actual geometric este pentru scopuri de cercetare ulterioare aproape neinteresante, este necesar să se concentreze în primul rând pe lângă împrejurimile, de asemenea, îndepărtate, pe care marea majoritate a culturilor cercuri imagini nu apar aproape!

 

Detalii de utilizare anterioară a camerelor de timelapse în "procesele de cercetare în domeniile de cereale," şi la posibila lor utilizare cândva în viitor, va fi amplasat aici .

 

 

Somerton, Somerset 27 iulie 1996

Cercuri - forme regulate

combinate cu neregulate (2)

Poza cerc din 1996, de la mare Lucy Pringle arhiva. În cazul în care nu erau cercuri pe care fotografie, arata ca destul de normală, deteriorarea comun, tipic datorita energiei electrice de la fulgere. Una dintre efectul cel mai tipic este că prejudiciul urmează cu exactitate directia de liniile de tramvai. Nu curge cea mai mare de energie electrică înainte de a intra în subteran. Cea mai mare parte semnificativă este aproape de limita daunele de domeniu. Liniile de tramvai de lângă graniţă, maşini sunt de cotitură acolo, cel mai bun conductivitate, recolta este mai aproape de liniile de tramvai deteriorat rundă limita, apoi în altă parte.

 

Setare fotografie cerc de la surse necunoscute, localitatea Denton, Garsington. Sursa a identificat mai târziu ca Oxfordshire, Centrul pentru Studii de cerc, luat 03 iulie 1996. Pe lângă cercuri nu este posibil să se distingă trei tije de netăgăduit de trăsnet - piloni electrice de linie. Poate apărea ca motiv critice, care a provocat fulger devenit aproape de asta. Mai jos cercuri - tipic, neregulate deteriorarea cauzată de electricitate de la trăsnet. Nu ar fi opera unor evacuări paralele de trăsnet sau de accident vascular cerebral ulterioare - reamorsări, sau orice inducţie sau de conducere. Evacuările paralele fulgere şi accident vascular cerebral secundare pot afecta reciproc. Lightning evacuările sunt ceva de genul fascicule de electroni, şi sunt în curs de domenii extrem de ridicate electrostatice şi electromagnetice, capabil de a schimba direcţia de grinzi, cum ar fi astfel de tub vid TV sau osciloscop. Direcţia de descărcare de gestiune scânteie, ca descărcare în arc, de asemenea, posibilă schimbare de flux de aer - vânt, unda de şoc, o unda de soc, unda de presiune. Rakov, Uman - Lightning: Fizica si efecte, capitolul 8 "fulgerul de iarna in Japonia", pag.. 313: ". Interesant, Ishii et al (1998) a observat că, în mai multe accidente vasculare cerebrale ulterioare, accident vascular cerebral, distrează-te pozitive în furtuni de iarnă, în Japonia a crea întotdeauna o reziliere nou pe teren." Ceva de genul, care pot să apară nu numai în timpul iernii şi nu numai în Japonia. În original: "Interestingly, Ishii et al. (1998) observed that subsequent strokes in multiple-stroke positive flashes in winter storms in Japan always create a new termination on ground." Fiecare cerc pe această imagine de însoţire alineat, mai mici si mai mici treptat de la bază în primul rând, poate fi considerat ca o reziliere nou pe teren.

 

La data de înregistrări şi fotografii de fulgere artificial iniţiate posibile observa, că se mută canal de trăsnet în direcţia vântului. Posibil, că, înainte de unele restrike poate canal de zeci de trăsnet mutare, sau sute de metri. fulgere , fizica . La fotografia de însoţire este o imprimare a unei pagini de titlu a lui Martin Uman lui fulger de descărcare de gestiune, în cazul în care este posibil să respecte o astfel de fotografie tipic de fulger artificial a iniţiat, cu o astfel de mişcare uşoară de descărcare de gestiune, în direcţia vântului. Fulgere artificiale, Artificial Lightnings: Atunci când câmp electrostatic măsurat în nori, a atins o valoare suficientă, în nori este concediat rachete echipat cu un fir de împământare. UNIVERSITY OF FLORIDA LIGHTNING RESEARCH GROUP - www.ufl.edu (foto stânga) - sursă foarte importantă de informaţii şi legături către publicaţii despre fizica de iluminat, fotografii, video.

 

 

 

Cereale deteriorate, de obicei apar în câmpurile de cereale

forme neregulate de deteriorate, tulpini atenuate, înclinate, indoite, pe teren situată cereale

mai multe detalii la pagina curbată, înclinată, culturilor deteriorat, slabit

 

rapiţă de ulei în timpul recoltării

Lightning evacuările de mai sus domenii de cultură şi aproape de la faptul că sunt aproape singura cauza principala, mai mult de 99%, cereale, precum şi orice alte vegetale situată pe suprafaţa solului în jurul întreaga lume. Ceva între 0,5 până la 1,5 milioane de km2 anual. Nu numai de cereale, de asemenea, orice alte culturi, de exemplu, viol, mac, şi plante. Nu numai minciuna culturi, dar altfel afectată în mod semnificativ - plantele pot fi complet mort, sau doar atacate de dăunători, fie de origine vegetală sau animală - bacterii, virusi, mucegaiuri, ciuperci, paraziti, insecte. Dăunătorilor, în acest caz, desigur, acţionează doar ca un efect secundar, deoarece plantele sanatoase, neafectate de energie electrică, ar fi complet neatinse de dăunători desemnaţi. Încă o dată: forţe, create de acţiunea de descărcare de gestiune fulger de mai sus au fost luate în considerare locul de neimaginat, mecanic. Posibil, se compara cu o explozie puternică, zeci la sute de kg TNT, sau mai mult, precum şi forţele electrostatice şi electromagnetice, echivalent cu energie sau chiar mai mare. 

mac - 2008, localitatea identice; stânga 6 iulie, un alt 3.th două din august, copac - "identificarea de vinovat"

Deşi toate puterile enumerate au fost într-adevăr, dincolo de orice imaginaţie umană obişnuită, imediat după descărcarea de gestiune fulger, de asemenea, furtuna tot posibil, că, pe întregul câmp nu este situată pe teren chiar şi o tulpină unic. Nu ar fi posibil găsi doar modificări microscopice în ţesuturile vegetale, eventual de mai multe persoane fizice, innegrite, arse. Până la ora ...

Notă: cu siguranţă, pot exista unele mecanic schimbat, tulpini de deteriorat, nu mai mult de o jumatate de metru de la canalul de descărcare de gestiune fulger - pachete complicate, interconectate, absolut invizibile din marja de teren, dar va fi găsit în interiorul cercuri din lanuri, după au fost observat.

 

Cercuri, de asemenea, orice alte periodice, interferenţe, fractali, sau fotografii combinate sunt la fel de bine ca doar o mica parte a acestui fenomen, care poate să apară, probabil, doar datorită foarte rare interacţiuni de mai multe coincidenţe , în condiţii care nu sunt încă suficient explicate, poate fi numai foarte aproximativ estimate şi simulate în laborator sau de calculator.

 

Influenţă considerabilă chiar înainte de îndoire tulpini de la sol, poate juca o umiditate - duşuri, chiar mici sau burniţă, sau chiar roua dimineţii. Pentru mai multe informaţii pe pagina de efectul de domino . Mentionati zskvo 4-5 ore în dimineaţa.

 

cercuri - Enigma rezolvate.

O dată şi pentru totdeauna.

Incredibil de primitiv, şi-ar putea spune, ridicol explicaţie. Spre bucuria iubitorilor de OZN, mister, parapsihologie, farfurii zburătoare, de energie necunoscută şi inexistentă şi prostii similare pot avea de transport se la infinit. Cu alte cuvinte, acestea pot saruta fund lor împuţit şi du-te la dracu '.

Aproape posibil, acelaşi spune despre extratereştri .

Daca sunteti interesati, de contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

2 en

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, şi toate teoriile prezentate aici au fost foarte bine, îndeaproape şi în detaliu experimental examinată de către

 

Jan Ledecky