Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Aceasta este o traducere primară, datele preliminare, prime, aproape nemodificate. Maşină, pe calculator, de la pagini originale, care apar ca cehe originale şi engleză originale versiuni. Va fi îmbunătăţită în mod continuu a lungul timpului, corectate şi avansat. Vă mulţumim pentru înţelegere.

lightning
Mister rezolvat.

una dintre cele mai clare explicaţii

care este posibil să ne imaginăm

Nici unul, nici unul, nu

de neînţeles, curios

fenomene greu de imaginat

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercuri apar după lovituri de trăsnet.

Ca o înregistrare fotografică a cursului de linii electromagnetice de curent electric de forţă şi prin raster a plantelor de câmp de pe suprafata.

Cercuri apar prin lovituri de trăsnet. Ca o înregistrare fotografică a cursului de liniile de câmp electromagnetic şi de curenţi electrici de pe grila de format de plante de câmp de pe suprafata.

 

Mai multe dispozitive de la practica de laborator comun, simularea

procesul de creare a cercuri în domeniu, prin descărcarea de gestiune fulger

Notă primul rând, aici, pe acest site sunt toţi idolatrii, adoratorii şi admiratori de OZN-uri, farfurii zburătoare, străini, şi prostii similare, misterioase, nebun şi explicarea neverificabile din cauzele de cercuri. Adepţi şi susţinători ai explicaţii, cum ar fi cuptoare cu microunde, arici, canguri, transferul de gânduri. Înainte de a citi punctele următoare, în măsura în care este posibil, încercaţi bine pentru a goli. În cazul în care nu a făcut aşa, există un risc serios ca acestea ar putea defeca în timpul citind, voma sau ceva de genul asta. Cu alte cuvinte, acestea ar putea rahat se în pantaloni lor. Dezastru Ass cu diarrea proiectil.

 

Wilson Cloud chamberhamber

electroni piesa
traiectoriile particulelor

Pe unele forme de cerc se poate observa că procese similare au avut loc acolo ca mişcare de particule din nor Wilson camera, sau în camera cu bule, dar într-o scară ceva mai mare. În dispozitivele descrise sunt înregistrate piese de particule a căror masă este exprimată în unităţi atomice de masă, 1/12 C = 1 Da, sau fracţiuni ale acestora. Proton, neutron, antiprotoni - greutatea aproximativă este una Dalton, de electroni şi pozitroni - aproximativ 1/1000 Da. Particulele se deplasează în mare parte într-un câmp magnetic. Energia lor este exprimată în volţi de electroni - eV, 1.16 x 10 -19 J, şi sarcina electronului este de 1.16 x 10 -19 C. În câmpul cu cereale au fost în mişcare particule de greutate de la a zecea parte de grame la zeci de grame, adică ordinea de mai mult de 10 23 de ori mai grele, sarcina lor electric poate fi exprimată în unităţi de Coulomb, sau mult mai mult, de energie în kJ, adică din nou, sau 10 de 20 de ori mai mare decât cea a particulelor atomice şi subatomice. Au fost pentru ceva timp, expuse la milioane de volţi, curenti de sute de mii de amperi şi milioane de câmp magnetic de mai multe ori mai mari decât în nor camera Wilson. Imaginea ataşat de cerc, în dreapta sus aminteşte izbitor de foarte spirală - circulaţia sinusoidală de particule încărcate într-un domeniu magnetic de fulger de descărcare de gestiune. Este posibil să se compare cu piesa de un electron într-un câmp magnetic - imaginea de mai jos, a cărui lungime înregistrare este de 25 de cm. A fost obţinut de la sciencephoto.com site-ul, a făcut la Lawrence Berkeley National Laboratory ( web ), unul din multe laboratoare de la Universitatea din California ( web ), membru al sistemului de laboratoare naţionale sprijinite de Departamentul de Energie al SUA ( web ). Similare "piese" de particule, este posibil să se găsească pe multe alte imagini de cercuri, şi va fi acordat o atenţie pentru a le pe o pagină specială . Va rugam sa temporar eşec link-ul scuză. Site-ul de referinţă va descrie, de asemenea, unele proprietăţi probabile ale "particule", datorită căreia modele descrise de cercuri, sau a unor părţi ale lor au fost fabricate.

 

Informaţiile vor fi extinse ulterior, în special în referinţă. Oricum, incearca caută pe cineva pentru extratereştri, atunci când a văzut imaginile de traiectorii de particule subatomice, cum ar fi în nor Wilson camera, sau a oricărui rezultat de la experimente la CERN?

 

 

cifrele lissajous

Interferenţă şi rezonanţă

analogie a chladni şi lissajous forme într-un raster de plante

Este destul de probabil ca undeva în timpul creării cerc acolo au avut loc la o coincidenţă extraordinară, mai ales în cazul unor modele geometrice complexe. Rezonante foarte puternice şi a intervenţiilor între toate forţele descrise capabili să participe în timpul formării lor. Aceste forţe mecanice - aeriene care curge, cutremure de gradul 3-4 valuri de şoc, şi valuri de presiune, de rezonanţă a caverne subterane, precum şi forţele electromagnetice şi electrostatice. În toate cazurile enumerate, la o distanţă de câţiva metri la câteva zeci de metri de punctul de impact fulger, forţele au fost imense, complet dincolo de orice imaginaţie umană obişnuită. Unele modele de culturi de cerc, apoi arata ca o înregistrare a fenomenelor de rezonanţă şi de interferenţă, care au avut loc în apropierea unor domenii de cereale. Lichtenberg, Kyrilian, de asemenea, pot participa. Stânga fotografie de însoţire care arată imagini din experimentul demonstrativ dovedeşte posibilitatea de inducţie electrică în plante .

 

Exemplu de inducţie curentului electric în centralele

 

Următoarele cifre cerc sunt remarcabil de similare cu modelele de camp magnetic, cum ar fi din metal, rumeguş feromagnetic. Descărcarea de gestiune fulgere funcţionează ca un conductor, perpendicular pe sol, şi un câmp electromagnetic imens este creat în jurul valorii de ea mai ales circulară, astfel, capabil să evoce de inducţie electrică în toate domeniile din zona, inclusiv plante.

Formele de câmp electromagnetic creat de una, doua si sase de evacuările echivalente de fulger.

 

Ei reamintesc liniile câmpului electromagnetic. Care au fost formate de câmp electromagnetic în rumeguş de fier, de una, două şi şase evacuările echivalente cu fulgere, conductoare perpendiculare pe sol, care trece prin suprafaţa de subteran profund.
Ei au fost generate de un principiu similar, care este afişată în dreapta, dar nu numai ca un cerc simplu. Au fost create întregi modele complicate de interferenţă. Ele au fost create tocmai exact la momentul de descărcare de gestiune fulger, dar acestea au fost elaborate mai multe zile sau saptamani, chiar mai târziu, prin procese naturale, întârziate din plante - dezvoltator naturale. De însoţire a imaginii mari de situându-mouse-ul. Descărcarea de gestiune fulger naturală a lucrat într-o funcţie similară, de necrezut ca o fotografie-flash. Suprafaţa de teren cu cereale a fost de lucru inimaginabil în mod similar în timpul procesului de la expunerea de material fotografic, urmată de dezvoltarea, foarte lent. În arheologie aerian este folosit pe termen foarte asemănător, "dezvoltator natural", pentru explicaţii procesul de creare a cropmarks, semne de vegetatie.

 

În acest fel, acte de vegetaţie, în mod oarecum de un dezvoltator chimic de plăci fotografice expuse: o aruncă în sus imaginile latente. Zboruri în ieri: povestea de arheologie aeriană, Leo Deuel, St Martin de presă New York 1969, pagina 38.

 

Este interesant faptul că forme foarte similare, ar fi creat probabil datorită interferenţelor de radiaţii, chiar şi doar un excentric impact, a descărcărilor electrice consecvente în coloana de aer expansiune.

 

 

 

Un pic de fizica ...

Următorul exemplu se referă la un fulger medie, a însemnat cea mai importantă parte - Stroke returnare , a se vedea fulgere . Ca un exemplu, ar putea fi observat, că fiecare electron unic de descărcare de gestiune fulgere, transferă o energie de ordinul a 10 de 30 de ori mai mare decât este necesar de electroni pentru a sari de la nivelul de "s" la nivelul de "p" în atomul de hidrogen. Care pare într-adevăr destul. Contorizarea de electroni intr-o astfel de descărcare de gestiune fulgere medie este de aproximativ 10 21, care arata ca o foarte mult, de asemenea. Sarcină electrică este de aproximativ 300 de pandative, care, la rândul său, aparent, nu se arata ca mai mult.

 

Apropo, aici este o legătură într-o notă de faptul că se află pentru a-vă că la sfârşitul acestei pagini, pentru că unii cititori ar fi într-adevăr nu s-au înţeles şi să accepte o

 

Raţionament mai multe mai multe teoretic aici:

Regularitatea de modele şi statistic foarte frecvent peste-notabilă de mare precizie multi-axa de simetrie

Ce este încă foarte dificil - încearcă să explice unul dintre foarte interesant de proprietate culturilor cercuri - simetria foarte precis cu mai mult de o axă - 2, 3, 4, 5, 6, chiar mai mult, simetrie, de asemenea, exact Centrală şi de reflecţie oglindă foarte precise. Una dintre care este posibil, dar cu dificultate consideraţii verificabile prevede, că în descărcarea de gestiune fulger - plasmă, în timpul impactului pe teren, chiar înainte şi după, capabili de a crea ceva ca o analogie gigantic de structuri atomice şi moleculare. Cristalografie, orbite atomice şi moleculare şi variantele lor hibridizate, obligaţiuni conjugate duble, triple, obligaţiuni conjugate ciclice şi lanţul de compuşi de carbon şi siliciu. Este teorie foarte vag şi greu demonstrabilă, desigur. Trebuie remarcat, că în plasmă de descărcare de gestiune, în cazul în care pot fi prezente mai multe milioane de volţi pe metru, lungimea ei mai mult de câţiva kilometri, şi uneori poartă un curent aproape de milion de amperi, se poate întâmpla lucruri, pe care ar dori, şi ar putea, să examineze greu ... nimeni

 

Cu toate acestea, în unele punctul târziu va apărea o descriere a unui proces, în care se poate presupune - atât teoretic şi practic - cândva în viitor, desigur, demonstrability mult mai mare. Rotirea câmp electromagnetic. Un paragraf înainte de luarea în considerare a impactului posibilă comparaţie de picaturi de apa intr-un lichid sau într-un strat subţire de fluid, care sunt toate de cercetare teoretică, practic, de asemenea, mai accesibil.

 

În natură, şi anume modele de succes repetate. Din infinit mic la infinit de mare. Yann Arthus Bertrand. Acesta ar fi cel mai bun, în cazul în care o astfel de umanitate mult copleşit rezilia interzice Mama Natura a crea modele regulate în cereale. Doar posibil, pur şi simplu spune ca Mama Natura este în măsură să le creeze. Matematică-fizică, modelarea pe calculator poate fi amânată pentru orice moment, în viitor, precum şi modele teoretice preliminare şi idei de orice modele fizice. Mama Natura este foarte simplu posibilitatea de a crea-le pe toate de la sine, chiar fara ajutorul nici extraterestrii prostesti. Modele frumoase de cristale de gheata de pe sticlă, precum şi orice structură de cristal, Mama Natura, de asemenea, creează în întregime de către proprii, fără nici o asistenţă de orice extraterestrii ridicole şi idiot. Doar ma uit pur si simplu posibil. Nimeni nu este în căutarea extratereştrilor atunci când fereastra sa ingheata, sau atunci când se uită la organele de bazalt oriunde în lume, de exemplu, cele de la Panská skála, Kamenický Šenov (Steinschönau). Foto arată că, la Devils Postpile National Monument US National Park Service

 

 

Scurta prezentare:

Imediat după descărcarea de gestiune fulgerul, adică prima Return Stroke, Cel mai puternic din partea de descărcare de gestiune, în care există pentru o perioadă scurtă de timp, cateva milionimi câteva de secunde, doar o coloana foarte subţire de plasmă, 5 - 10 mm, care începe imediat extinde rapid în împrejurimi, şi se va stabili în mişcare jur de aer. Grinzi de radiaţii electromagnetice din punctul de origine - canalul de fulger, se misca la viteza luminii, extinderea coloanei de aer se întâmplă de viteză comparabilă cu viteza sunetului, care este de aproximativ de milioane de ori mai lent. Canal de trăsnet radiaza de energie de toate lungimile de unda cu împrejurimile sale, furnizează, de asemenea, de caldura la aerul înconjurător, energia cinetică în consecinţă, mai multe milioane de jouli, pentru un metru de descarcari electrice. În timpul o fracţiune de secundă, masa cu mişcare rapidă a coloanei de aer, întâlneşte în aer staţionar, la o distanta de zeci de metri de canal de fulger, iar în acest moment se poate produce un accident vascular cerebral trăsnet ulterioară - Restrike, S econdary accident vascular cerebral, în interiorul această coloană de aer se deplasează rapid. Termenul de "coloana de aer se deplasează rapid" este pronunţat doar relativ, desigur, deoarece fascicule de undele electromagnetice se deplasează în interiorul acestuia şi reflectă de milioane de ori mai repede.

 

Din punct de vedere al lovituri de trăsnet consecvente, coloana de aer poate fi considerată ca un obiect staţionar, cilindru, foarte brusc mărginită. Să presupunem, cu un diametru de 10 m - 0,03 sec după primul accident vascular cerebral returnare. În interiorul restrike din această coloană se mişcă de la 100 - 200 de mii de km / h, şi grinzi electromagnetice radiate de care, se misca la viteza luminii. În timpul numai 100/1000000 de un al doilea, ceea ce este timpul, care este puterea radiată de o parte mare de accident vascular cerebral trăsnet ulterioare - mai mult de 99%, este coloana de aer în mişcare "doar" viteza sunetului, la o distanţă de 30 mm. Radiaţie electromagnetică de la descărcarea electrică ulterior sa mutat în acelaşi timp, la o distanta de 30 km, şi că razele, săditor în toate direcţiile, poate fi într-o astfel de coloană de aproximativ 300 de ori returnate şi de a crea multe tipuri de rezonanţă şi interferenţă.

 

De frontieră şi de aer din interiorul cilindrului va fi foarte intens ionizate şi conducătoare de electricitate. Parte a radiaţiilor de descărcare electrică ulterioare pot apărea ca tensiunea indusă pe peretele cilindrului şi pământ. În acelaşi fel se poate dezvolta cercuri legendare înguste, care nu ar fi putut crea în vegetaţie chiar şi un copil de mers pe jos prin ea. Nu a fost, de asemenea, în curs de desfăşurare o undă de şoc în aer, iniţial mult mai rapid decât viteza sunetului, treptat încetini. Unda de soc se misca mai repede, înainte de unda de soc, şi, prin urmare, în anumite circumstanţe, o restrike este capabil de a crea două cercuri create datorită inducţie. Din multiplele dimensiuni ale unor cercuri ar fi posibil, unele ghici cat timp a durat reflecţii în interiorul coloanei de aer creat de descărcarea de gestiune primul fulger mare. Ce distanţă de aproximativ jignit undele electromagnetice în interiorul coloanei, datorită reflexii repetate.

 

Lăţime descrise variază de inele înguste de la 10 la 20 cm, ceea ce corespunde la o jumătate de miime de secundă în raport cu viteza sunetului, în timpul care se mişcă lumina timp de 150 km. Aceasta este o estimare foarte aproximativă. Posibil, că, în coloana temporar creat de aer poate avea loc reflexie totala de raze electromagnetice. În anumite circumstanţe, unele raze-ar reflecta în interiorul coloanei mult mai mult decât numai în timpul descărcării electrice ulterioare. Capabil să se deplaseze la distanţă mult mai mult şi de a crea interferenţe mult mai complicat. Reflexie totala apare atunci când unghiul de fază face suficient de mic - mai mic decât un unghi limită, în raport cu unghiul de tangenta de coajă cilindrului, la punctul de contact.

 

Viteza de coloana de aer de viteza luminii este într-adevăr neglijabil, 1/10 6 , dar de expansiune datorită foarte lent, diferită de zero şi constantă, de asemenea, foarte uniformă a coloanei de aer poate fi format în care rezonanţă foarte interesant şi de complicat şi de structurile de interferenţă. Descriere mai detaliată a acestui proces va fi descris, de exemplu, pe pagina de mecanica de trăsnet - interferenţe val de extindere în interiorul coloanei de aer.

 

Ceva similar se poate spune despre posibilităţile de reflecţii multiple şi a intervenţiilor de grinzi electromagnetice în interiorul coloanei de aer, care se extinde rapid. Având în vedere interesul de acest subiect, şi faptul, că unele modele indică într-adevăr mod similar de a crea, o parte din subpagina nou creat de fulger secţiune va plăti în mod special atenţia la această posibilitate. Este esenţial, că într-un mod similar provine întotdeauna un cerc, ca bază, şi în interiorul că este posibil găsi diferite tipuri de rezonanţe, fractali, de asemenea, interferenţe sau modele combinate cerc. Pe diagrama este un grafic de temperatură şi presiune în interiorul unui ventil de ardere a motorului. Link la unele exemple vor fi plasate aici. Similitudinea procesului în interiorul cilindrului de motor cu ardere internă, de simulare a unui dispozitiv de la o practică standard de inginerie, probabil după cel mai apropiat restrike: un echivalent regulat la o explozie, sau mai mult ca ardere controlată, având loc în interiorul cilindrului de combustie internă sau motor diesel.

 

Metaforic vorbind, caracterizează posibilă formarea unor forme de cerc ca o analogie de rezonanţe şi interferenţe între undele de sunet şi de unde electromagnetice. Ceva de genul naturale de radio, televiziune, osciloscop, şi fotografia împreună.

 

 

 

Picătură de apă - fenomen Salt, puls scăzut de la partea de sus ...

O alta posibilitate de creare a structurilor periodice cerc este diseminarea de suprapresiune enorm în mediul înconjurător, cum ar fi razele de lichid după impact, a picăturilor în nivelul apei. Faceţi clic pe fotografie pentru a urma sursa.

Din fotografia două sunt prezentate efectele mai multe picături într-un strat subţire de lichid, foarte interesant este ultimul. În cazul de trăsnet în domeniu posibil compara cu un impact de un puls mare într-un strat subţire de lichid. Principala diferenţă este că, în caz de descărcare de gestiune fulger este de asemenea un fenomen comparabil cu un impact cutie de chibrituri, grea ca o locomotiva. zajfyz.physics.muni.cz

 

 

 

Câmp electromagnetic rotativ, osciloscop

O posibilitate, care ar explica de inalta precizie multi-axa de simetrie a unor pictograme cerc este, că evacuările consecutive electrice, aproximativ 20-30 de milisecunde unul după altul, care figurează în distantele la numai câţiva metri unul de altul, sunt capabili de a crea la acest domeniu punct puternic de rotaţie electromagnetice. Acesta poate fi mai mult de trei faze, se pot crea diferite rezonanţă şi interferenţă, şi poate afecta altele, faptul că locul apar fascicule de electroni şi, astfel, "picta pe teren" mai multe pictograme diferite simetrice cerc. Totul sa întâmplat în fracţiuni de secundă. Vezi fulgere .

 

De exemplu, efectul a trei impulsuri consecutive, intervalul de 20ms într-un triunghi, la o distanţă de zeci de metri una de alta pe suprafaţa de un câmp de cereale, pentru a crea un moment de rotaţie câmp electromagnetic. Deşi numai pentru o fracţiune de secundă, dar imens, dincolo de orice imaginaţie umană obişnuită. Datorită la câmpul electromagnetic generat ar putea foarte uşor de opera un motor electric cu o putere de aproximativ terawatt mai mult. Este posibil pentru a obţine acel câmp electromagnetic astfel, de asemenea, câmpul electromagnetic de la fiecare fulger, ar putea afecta pe plante, nu numai prin inducţie, dar, de asemenea, mecanic.

 

În acest timp posibil pentru a descrie plante acţionează în calitate de conductor electric - curent indus, de asemenea, curenti efectuat treacă prin ele, prin urmare, ele apar ca şi câmpuri electromagnetice electromagneţi poate acţiona asupra lor de către forţele mecanice, lăsând în ele efecte mecanice, de asemenea, daune. În plus faţă de tot ceea ce este descris aici, la acel moment cerc pot apărea oscilaţii diferite - disonante oscilatii armonice, de asemenea, amortizată. Cantitate mare de pictograme cerc imita un record de oscilaţii amortizate, atunci când cel mai mare cerc este urmată de o mică, urmată de o şi mai mic, mai mult şi mai mult, adesea mai mult de zece. Unele fotografii similare cerc, de asemenea, servi ca un exemplu de pe aceasta pagina 1, 2, 3, sute de alte posibile observa prin decupare Cercuri pânze.

 

Toate evenimentele descrise aici, au avut loc mai sus unele cereale, porumb sau, mac, viol şi orice alte culturi, pot provoca aproape nu există nici efecte vizibile. Iniţial, în primele zile, deoarece acestea au fost doar aşa-numita "înregistrate" în format raster regulat de plante individuale. Modificările lor vizibile sau slăbiciune care să conducă la scăderea lor de la sol, care apar dupa multe zile, săptămâni sau chiar mai mult. expoziţie - descrise acolo. Cerc este înregistrată, dar absolut invizibil.

 

Daune fulger pe plante agricole

aşa cum este descris în literatura de Stiinte Agricole grave şi pagini web


bumbac afectate de fulger
Procese, descrise în paragrafele anterioare, desigur, se poate întâmpla, de asemenea, faţă de orice alt site-ul agricol, în cazul în care nu sunt cultivate culturi, capabili să se aplece după daune, pentru că structura lor anatomica îi împiedică de la faptul că - cartofi, rosii, sfecla rosie. Exemplu de vegetaţie bumbac deteriorate ca urmare a energiei electrice de la descărcarea de gestiune fulger pe imaginea din stânga. Sursa Imagini de la IPM (gestionarea integrată a dăunătorilor), un proiect comun de: Centrul pentru speciilor invazive şi sănătatea ecosistemului, Universitatea de Stat din Colorado, USDA Institutul Naţional de Alimentaţie şi Agricultură, de reţea de Sud plantelor de diagnostic. Universitatea din Georgia - Warnell Şcoala de Silvicultură şi Resurselor Naturale şi Colegiul de Ştiinţe Agricole şi de Mediu Acesta este un instantaneu de la o cercetare agricolă serios, nu iluzii absurde şi nebun de cultură cercuri de observatori. După un interval mai lung de timp de la descărcarea de gestiune fulgerul poate fi observat deteriorarea plantelor sau a distrugerii lor complete - moarte, de obicei în forma unui cerc. Este posibil să citiţi într-o literatură despre astfel de cazuri, exemple enumerate în subpagini  Sci-Re, agricultura. Iată doar câteva exemple individuale, în referinţe mult mai detaliate. Multe cazuri similare au fost în trecut, prin cercuri de cultură înregistrate de observatori, şi destul de eronat diagnosticate ca urmare a acţiunii unei forţe de neînţeles.

 


soia afectate de fulger
Urmatoarea imagine pe dreapta arată daune fulger în boabele de soia, de la boala Atlas de soia ( a se vedea ), boli nonparasitic, publicate în cipm.ncsu.edu, web al National Science Foundation Centrul pentru gestionarea integrată a dăunătorilor (CIPM), Universitatea din Carolina de Nord. Agricultorii ştiu foarte bine că efectul de trăsnet evacuărilor poate fi uşor confundat cu nimic altceva - dăunătorilor de plante şi animale, lipsa sau excesul de îngrăşăminte, de efectele secetei, temperaturi umede, mică sau mare, a se vedea literatura de specialitate. Există, de asemenea, peste tot suficient de fiabil descris modul în care să se diferenţieze în condiţii de siguranţă lovit de fulger de la daune similar Cel mai frecvent de faptul că prejudiciul, după un anumit timp, nu se raspandesc pe vegetaţie. Acesta este, de asemenea, de multe ori observat că în zonele afectate pot începe cauzand tot felul de alti daunatori, dar mai târziu, doar ca un fenomen secundar. La fel ca şi fermierii şi ştiu că consecinţele de lovituri de trăsnet individuale în domeniile de cereale pot, în cazuri individuale variază foarte mult unul de altul. Acest fapt este în literatura de specialitate, de asemenea, destul de descris în detaliu. Deci, mai degrabă doar pentru distracţie, agricultorii noştri dragi, lasă tot ce diletant "exploratorii" de cercuri, continua neîndemânatic în iluziile lor. Un alt studiu publicat într-adevăr gravă, cu câteva fotografii, numit de soia "Mister", posibile găsi la web de la Universitatea din Illinois, illinois.edu, integrat de management dăunătorilor, ipm.illinois.edu. Ideea cea mai importantă a acestui articol este că consecinţele de trăsnet în domenii agricole poate apărea destul de diferit: "fulger, probabil, nu se lovească în acelaşi mod, în toate cazurile". De asemenea, a confirmat din nou: "Fulgerul poate provoca simptome care ar putea, în unele cazuri, arata ca o boala, cum ar fi Phytophthora cu vârfurile sale moarte de plante".

 


Daune Lightning: soia

 

ardei domeniul lovit de fulger
Nu este nota foarte caracteristic despre iarba - Poaceae, la fel ca aproape toate cerealele, în Manualul de producţie de floarea-soarelui 2007, a se vedea . Web a Asociaţiei Naţionale de floarea-soarelui, ANS . întrucât, de floarea-soarelui si buruieni mor sau sunt foarte grav avariate, iarba -. Poaceae supravieţui Mai degrabă, ea supravieţuieşte un procent mare de plante afectate Poaceae persoane fizice, şi se va coace, deşi cu leziuni vizibile. Această capacitate se referă la plantarea de înaltă densitate. Având în vedere cele trei exemple despre specii de plante, doar unul - sfeclă de zahăr, lângă unul despre floarea-soarelui, celalalt despre cartofi, unul comun. Pe partea stanga plasat o altă fotografie, care prezintă consecinţele de fulger într-un câmp de piper. Sursa - web de la Universitatea din Massachusetts Amherst, centru pentru agricultură. Posibil găsi mii de articole profesionale agricole pe Internet, şi zeci de mii, sute de mii de cărţi de ştiinţă, în imprimate, texte, articole. În aproape fiecare dintre ele este o notă despre relativ brusc mărginită, formă circulară sau eliptică de plante deteriorate după descărcarea de gestiune fulgere. În continuare a subliniat faptul că prejudiciul este evident cea mai mare parte de până la câteva zile după fulger, uneori mai mult de o saptamana. Vrei mai mult?

 

Probele de "cercuri", de la arhive, pentru a compara cu efectele de fulger

Olanda, Sevenum, Limburg, 30. 6. 1999

Canada, Essex County, 26. 4. 2004

Argentina, Santa Fe, 29. 12. 2009

Aici este o insertie mic, pentru a compara. Trei fotografii, care să ilustreze "cercuri" (cartofi, 2 x soia), pentru a obţine cititorii pentru a crea o idee coerentă a ceea ce sunt "exploratori", capabili de a trece de cercuri. Sevenum, Limburg, Olanda, 30 iulie 1999. Ontario, Essex County, Canada, 24 iulie 2004. Argentina, Santa Fe, 29 decembrie 2009. Fotografii similare pot fi găsite în colecţiile de zeci, cauta doar. Este posibil găsi multe alte fotografii, care sunt foarte izbitor de asemănătoare cu faptul că trei în textul anterior - ardei gras rosu, soia, bumbac - în mod clar identificate ca efectele de fulger. Probabil depinde în primul rând că, care participa la astfel de site-ul similar cu primul. În caz de lucrător agricol grave sau cercetător, mai degrabă decât documentul menţionează şi-l în unele publicare a face cu efecte de lovituri de trăsnet în monoculturi de culturi de câmp.

 

Boli de soia. varza. de salată verde. Mr. Bean. de porumb. Alte boabe de soia .

 


Boala Lightning de cartofi (1915), fig. 12a

Boli ale culturilor de camioane şi de control a acestora, JJ Taubenhaus, dr. text completon-line , observaţii cu privire la cartofi de Jones şi Gilbert în 1915 (!), fig. 12a. La pagina 74: "Nu există dovezi de ruptură divizarea sau mecanice a tijei a fost observat." Pagina 75: Jones şi explicaţia lui Gilbert a fenomenului: "Atunci când o furtună electrică rupe brusc, după o perioadă de vreme uscată şi prima ploaie uda Solul vegetal, rămâne un strat de pământ uscat între această suprafaţă umedă şi sub solul umed, care este un slab conductor de electricitate. Atunci când fulgerul să lovească faţa locului suprafata umeda, se dispersează în toate direcţiile, orizontal şi apoi în jos în pământ, următoarele linii de cel Rezistenţa tulpini de plante şi rădăcini. cu un conţinut de apă din abundenţă sunt conductori mai bune decât stratul de sol uscat doar menţionat, şi aşa a permiselor de curent electric prin ele. ţesuturile pot fi, astfel, diferit rănit sau ucis, în funcţie de Valoarea de curentul care trece prin ele. " Aceasta este o descriere foarte exactă a unor principii şi efecte, care participă în apariţia de cercuri. Acesta a fost scris rundă de 100 de ani în urmă.

 

Vreme de revizuire lunar, august, 1920 (!), a observat un prejudiciu fulgere de Cartofi . Agricultorii a recunoscut, ca fulgerul va crea după un timp, daune circulare pe un teren erbacee cu orice legume sau cereale comune.

 

Fitopatologie, american fitopatologic societate, (1917), text complet , on-line .

 

Notă importantă.

Orice martor casual, situat la acel moment exact la momentul de origine pictogramă culturi cerc, ar putea fi nu oferă nici o dovadă despre asta. Posibilitatea de a convinge din poze. Nu ar fi interesat în ceva de genul pictograme cerc şi crearea lor, la toate. Ar avea probleme total diferite. Pe imaginea din dreapta este vizibilă în mod clar "de la semnarea principalul vinovat" de pe copac. Pe imaginea din stânga, există, de asemenea, prezent, dar nu la fel de important, cum şi de vizibil. Mai multe informaţii detaliate - avertisment

 

 

 

Teste si experimente

Unele experimente au fost efectuate, există şi fotografii vor fi publicate

Va fi efectuată, cândva, experimente cu impact de scântei într-un material de praf. Pigment dispersate, dimensiunea particulelor, în ordinea de micrometri, video capturat la viteză mare (420-1000 PIC / S), unele rezultate mai tarziu aici.

 

Chiar dacă scântei electrice, care au fost utilizate în testul, transfera suma doar foarte puţin de energie - cca 0.03 Joule, expune tuturor parametrilor de explozii, inclusiv a undelor de şoc şi de valuri de presiune.

 

 

Acasa electronice şi dispozitive de laborator care cresc pe un câmp.

Posibil pentru a obţine, că evacuările de concurente şi, ulterior, fulgere, care navighează într-un moment foarte asemănătoare la o distanţă mică unul de altul, şi prin care se varsă sute de mii de amperi, toate care creează un foarte puternic, câmpuri electromagnetice, imense, de asemenea, de rotaţie, în jurul lor. Toate acestea pot influenţa direct unul cu altul, atragerea, respinge şi crearea de rezonanţă şi a intervenţiilor. Ceva de genul tub vid TV sau osciloscop. Descărcarea de gestiune fulger este similar cu un fascicul de electroni. "Un pic" mai puternică decât cea în TV - aproximativ 10 15. În mod similar sunt mai puternice câmpuri electrostatice şi electromagnetice de până la o distanţă de câţiva metri. Osciloscop naturale, crearea de culturi de cerc cifre lissajous .

 

De asemenea, este posibil să ne imaginăm că, în timpul unui impact de fascicul de electroni, în cazul evacuărilor de fulgere consecutive sau paralele, care este de streaming pe parcursul domeniul electromagnetic foarte puternic de rotaţie poate apărea pictograme foarte simetrice cerc de cultură, în funcţie de mai multe axe.

 

În marginea din dreapta sus a imaginii de însoţire cerc este posibil să se recunoască trasee cu cereale clasic deteriorat şi îndoit, în urma liniile de tramvai de lângă graniţă de pe câmp, mai rutted, umiditatea mai bine de depozit, de conductivitate mai mare, mai bine deteriorat. Efect foarte asemănător posibil observa în everyute absolut toate domeniile de cereale, în cazul în care apar orice RDF, Randomly Downed Formations, Deteriorat de obicei cereale. Este tot ceea ce doar o coincidenta? Mult mai multe fotografii disponibile. Posibil, care pot fi adăugate împreună şi inducerea de curenţi de conducţie create în piese. Ele sunt mult mai aproape împreună, decât oriunde altundeva, mai aprofundată. Model ar putea fi creat similar originare modele chladni. Sursa imaginii: www.physics.ucla.edu. Oscilaţii de la sol şi comportamentul de plante, simularea valuri pe suprafaţa apei, de asemenea, pot participa. Ar putea fi, de asemenea, o combinaţie de evenimente de tip multiple.

 

 

Conductivitatea electrică de o interfaţă fază

unda de şoc - aer, plasma - aer şi mai mult

Explicarea prezenţa unuia sau mai multor cercuri extrem de înguste, în unele modele de cerc prin formarea unui tarif de la interfaţa dintre unda de şoc, sau o plasmă foarte extinde rapid, şi un aer staţionar sau în mişcare încet, şi de transfer de sarcina, sau o parte o parte din energie a unor eventuale evacuări ulterioare sau simultan electrice, prin intermediul acestei interfeţe faze. La interfaţa fază a undelor de şoc de înmulţire prin aer şi a altor elemente conţinute în acesta. Praf, umiditate, particule puternic ionizat, nu se întâmplă la frecare enorm, formarea de taxe secundare electrice, şi cel mai probabil are o conductivitate electrica foarte mare. O astfel de cercuri extrem de înguste, astfel, poate ceva de genul înregistrare momentană a evacuărilor trăsnet consecutive, câmpuri electromagnetice, curentul indus şi a curenţilor conduse de dirijori de interfaţă fază a frontierei coloana de aer, moment prezent de mai sus de vegetaţie a culturilor. A se vedea fotografii de însoţire a culturilor cerc.

shockwave_u_letadla_tvar-a-sireni_shockwave_blesku.htm  

 

 

Forme regulate cerc vs forme neregulate, aleatoare

Cercuri în apropiere de care sunt structuri neregulate

Pe marginea superioară domeniul de fotografie cerc pot fi observate deteriorat ilegal de cereale, care apare destul de frecvent ca urmare a fulgerelor de descărcare de gestiune în domeniu. Acest lucru se va întâmpla după câteva zile sau săptămâni,
Ancona, Italia, 29 iunie 2008
aşa cum sa explicat în altă parte pe acest site, sau pe pagina de detalii a cronologiei , în cazul în care va fi procesul de degradare a plantelor ţesuturilor în urma trecerii curentului electric, de asemenea, documentat fotografic, în mare detaliu. Fotografie aici, pe partea stângă arată că curent electric - putere de fulger de descărcare de gestiune a trecut parţial prin marginea superioară a câmpului, în urma tractorului urmăreşte acolo, atât în jurul valorii de liniile de tramvai perpendicular pe margine, chiar şi prin modelul geometric. Regulat forma cerc şi neregulate dăunătoare, şi, desigur, nu pot fi create în timpul unei furtuni singur, datorită unui singur fulger de descărcare de gestiune, dar este posibil. Ca fulgerul, poate unul singur, doar "înregistrat", care imagine, deteriorarea de cereale par pana la mai multe zile mai târziu. Chiar săptămâni, în funcţie de cantitatea de energie furnizată - intensitatea expunerii.

 

La început, este îndoit la suprafaţă doar o mică parte, şi sub un procent, mai multe de metri pătraţi, zonele cele mai afectate. Treptat, zi de zi, uneori oră de oră sau chiar minut cu minut, adauga o alta, până când în cele din urmă, chiar înainte de recoltare poate intins pe teren undeva în jur de 5%. Uneori, mai mult de 20% din suprafaţa totală, uneori, din păcate, peste 90%. Pentru a clarifica şi a documenta fenomenul descris în viitor, va fi posibil să se utilizeze camere time-lapse, arata ca locul de muncă foarte bun pentru ei. Pentru moment doar posibil satisface cu o explicaţie a fenomenului de pe pagină şi sub-pagini cronologie . Procese foarte similare, de multe ori apar in interiorul modelele de cercuri, în vecinătatea lor şi la o distanţă mai mare, şi în câmpurile din jur. În toate locurile în care au fost afectate de evacuările de fulgere de energie electrică. Care apar de la descoperirea de modele pana la recoltare.

 

De asemenea, posibil ca, probabil, mai mult de cereale deteriorat apară pe acele domenii, în cazul în care au avut loc două evacuările de trăsnet în apropiere de unul de-al doilea, în interval de câteva săptămâni. Descărcarea de gestiune are loc a doua în teren, cu plante considerabil slăbite, şi este capabil de a provoca daune în mod semnificativ mai mult. De asemenea, este posibil să ne imaginăm că modelele regulate de cultură cercului este posibil de a crea mult mai uşor la un astfel de teren care a trebuit să fie "pregătiţi" cu câteva săptămâni înainte. Astfel de cazuri sunt în mod evident mult mai des decât o dată pe site-ul afectat. Va fi exprimată statistic.

 

Comentariu mai mult pe fotografie cerc de la Ancona: de la unele observaţii, se pare că unul din multi factori care pot participa la crearea de modele geometrice regulate de pe câmpurile de cereale, ar putea fi faptul că pe acel loc a fost în acţiune un extrem de puternic descărcarea de gestiune fulgere, care apare doar câteva în timpul furtunii întreg sau chiar întregul sezon. Prin urmare, este posibil ca expunerea la tot ceea ce era într-adevăr datorat doar o descărcare de gestiune, sau un sistem de mai multe descărcări simultane consecutive electrice, a căror durată totală depăşeşte rareori o secundă. Cel mai puternic a cauzat o parte crearea de pictograme care regulat cerc, deversările de slab, secundar, paralele şi, ulterior, electrice cauzate de formarea neregulate doborât, deteriorat, slăbit, în cartier. O alta, într-adevăr foarte probabil că evacuările de posibilitate este mai slabe electrice nu a avut loc, la toate, că neregulate comune din jur deteriorarea format numai din cauza curenţilor reziduali de conducere, prin piese de tractor, eventual prin inducerea în ele.

 

O altă opţiune care este posibil să se grijuliu în timpul creării cerc, descris în detaliu mai multe într-una din primele articole publicate, este o alternativa pe care o parte substanţială de descărcare de gestiune fulgerului, imediat după ce sa atins fruntea sol, o parte substanţială din energia a fost condus suficient de adânc sub suprafaţa, fără energie ar putea trece în mod semnificativ prin sol umed şi liniile de tramvai în zonele înconjurătoare. Canalul de descărcare de gestiune fulger, apoi actioneaza ca dirijor, prin care trece curent adanc sub suprafata Pamantului, si este de un conductor de curent bun, sau de mai multe conductoare, realizat adanc sub pamant. La suprafaţa solului, atunci ar fi creat forme de cultură cerc, care sunt extrem de asemănătoare cu cea creată de linii de camp magnetic in pilitura de fier. Vezi fotografii anterior de pe aceasta pagina. De exemplu, sa observat formarea de aa modele regulate de cerc direct deasupra unui rezervor subteran de metal - servi ca un conductor de curent foarte bun - paratrăsnet subteran. În unele culturi de Film Documentar de cerc menţionat.

 

 

 

Nodurile şi cereale deteriorate, situate

Cereale Foarte frecvente indoite, nu forme regulate, sunt create exact în aceleaşi condiţii ca şi descrise în cercuri. Plantele sunt distruse complet în aceleaşi condiţii, în special prin electroliză şi a produselor sale, inclusiv din cauza deteriorării mecanice a gazelor rezultate, probabil, în funcţie de puterea totală a descărcării electrice, din care rezultă, de asemenea, daune de căldură. Pe pagina sub noduri este posibil să se observe, că îndreptare de tulpini, care nu au fost lovite de orice de energie electrică, şi a pus din nou doar din cauza iniţiativei mecanice - experimental, este probabil din cauza la un unghi mare, care a trebuit să depăşească, în măsură să înregistreze deteriorării mecanice de noduri, prin propria lor putere. Nu afectează calitatea culturi maturate, tulpinile au fost denaturate de numai stimul mecanic. Fotografii stânga însoţitoare au fost în mod tradiţional luate în locuri unde nu a existat niciodată nici măcar o aluzie de cercuri, de obicei doar cerealele deteriorate, cu tulpini parţial sau complet îndoit la pământ.

 

 

cercuri - Enigma rezolvate.

O dată şi pentru totdeauna.

Incredibil de primitiv, şi-ar putea spune, ridicol explicaţie. Spre bucuria iubitorilor de OZN, mister, parapsihologie, farfurii zburătoare, de energie necunoscută şi inexistentă şi prostii similare pot avea transporta se la infinit. Cu alte cuvinte, acestea pot saruta fund lor împuţit şi du-te la dracu '.

Aproape posibil, acelaşi spune despre extratereştri .

Daca sunteti interesati, de contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

3 en

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, şi toate teoriile prezentate aici au fost foarte bine, îndeaproape şi în detaliu experimental examinată de către

 

Jan Ledecky