Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Aceasta este o traducere primară, datele preliminare, prime, aproape nemodificate. Maşină, pe calculator, de la pagini originale, care apar ca cehe originale şi engleză originale versiuni. Va fi îmbunătăţită în mod continuu a lungul timpului, corectate şi avansat. Vă mulţumim pentru înţelegere.

lightning

Crop cercuri

Puzzle rezolvat.

Tagged împreună

Niciodată, niciodată

orice extraterestru, sau

orice rahat alt intergalactic

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Puzzle Setare Cercuri puse împreună ... - Continuarea

Cercuri sunt generate de energie electrică de fulger, prin care plantele sunt parţial deteriorate. În raster de culturi de câmp este de simulare, apoi afisat de înregistrare fotografică a liniilor de forţă de câmpuri electromagnetice.

Cercuri sunt generate de energie electrică de fulger, prin care plantele sunt parţial deteriorate. Cu ajutorul de raster a culturilor de câmp este apoi afişată simulare de înregistrare fotografică a liniilor de câmp electromagnetic.

Mesaje cifrate în cercuri de către Creatorul lor Mare 

Cercuri - cod deblocat. Odată pentru totdeauna.

Fascinant, pe deplin suficient, primul cu adevarat stiinta , teorie destul de nou.

Coduri secrete uimitoare cerc şi semne mistice descifrat. După ce şi pentru totdeauna, fiecare dintre ele.

 

Total sensul de livrarea lor de aviz a omenirii a fost, este şi va fi pentru totdeauna - doar cele absolut nimic.

 

Posibil, cu doar o excepţie - singurul lor reală  filtru de mare a vrut să transmită un mesaj pentru întreaga omenire:

"Nu încercaţi niciodată să viziteze domenii de cultură doar exact în timp, atunci când am vopsit pictograme posibil. Că cineva dintre voi ar fi exact în acelaşi moment, pentru prima dată, de asemenea, în ultima secundă a vieţii sale, de către propriul său globilor oculari, observa într-adevăr, şi se vedea, şi să înţeleagă, principiul cum l-am creat. "

 

Unii, mai ales consecinţele mecanice ale activităţii sale va fi posibil observa aici .

 

Toate matematică - tehnico - geometric - mecanic - fizic - de astronomie - astrologic - principii Universul, care au fost prezentate la omenirii datorită lor "decodare", prin urmare, este posibilă fără nici o ezitare descrie ca prostii absolute. Ei au aproximativ acelaşi sens, ca o încercare de a descifra unele imagini de caleidoscop. De asemenea, nu, repet, dar cu siguranţă ei ar fi în stare să găsească foarte multe mai ales foarte exactă matematică, dar şi multe alte reglementări.

 

De exemplu, faptul că circumferinţa de un hexagon regulat este relativ exact egală cu de şase ori lungimea de partea sa, în timp ce circumferinţa de octogon, chiar opt ori ...

 

Apropo, în interiorul fiecărui cerc este relativ precis valoarea numerică a înscris numărul Π - pi. Într-adevăr, circumferinţa de orice cercuri, care au fost descoperite în lume în orice moment, a dezvoltat intr-o linie dreaptă, are o lungime corespunzătoare 3.1415 ..... de ori diametrul ... 

 

 

Daca sunteti interesati, de contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Cercuri rezolvat definitiv ...

Numai reale naturale principiile de formare, simplu calculabilă şi previzibil.

De asemenea, (!!) de mai mulţi ani înapoi verificabile înapoi.

cere meteorologii sau Siemens - VAISALA

 

 

 

Timeline

 

13 februarie 2008 - nou, foarte cuprinzătoare - cercetare interdisciplinară şi de anchetă cu privire la deteriorarea culturilor, slăbind. şi alte daune de plante ca urmare a energiei electrice a început

 

13 februarie 2009 - 1 rezultate de cercetare publicat pe un site web,

exact un an de la început de cercetare - lightningsymbols.com

doar o foarte scurtă de referinţă

 

13 august 2009 -? de la acea dată unor alte informatii interesante publicate aici, unul câte unul, zi de zi, lună de lună, pe www.cropcirclesonline.com Publicat doar pe internet, nici o altă publicitate, nici o carte, nu de hârtie, nu ziare, mass-media.

 

Unele alte informaţii interesante de intrare ei şi aici

Informaţii de bază, de asemenea, detaliate despre cultura daune culturilor (slăbirea daunatoare,), aici (în curând)

 

Apocalipsa Şocant! Cercul Poarta Setare ... Gatee

 

13 august 2010 ultima dată de faptul că omenirea

cunoască şi să înţeleagă, cum cercuri sunt realizate. Agroglyphes, pictograme .

Din acel moment posibil pentru a vedea paginile nota de comandant şi de avertizare ,

şi mai multe informaţii în jos această pagină şi altele.

 

sfârşitul de cronologie

 

 

Ultimul, dar nu cel din

Final foarte, doar pentru interes. În timpul evacuărilor de trăsnet este în canalul fulgere, cu cca. lăţimea de concentrare volum 5 -10 mm), de energie - energia radiată de un anumit volum de spaţiu pe unitatea de timp, comparabil cu procesul care are loc peste explozie de supernova ()! ...

 

Cel puţin în cele mai abrupte parte din marginea curentului electric impuls curba de conducere.

 

Mama natura

Este posibil ca mama natura încearcă să arate, prin intermediul modelelor de făcut în porumb, ceea ce se întâmplă în domenii, care ar vizita nimeni vreodată, poate doar în fantezie de Sci - Fi nuvele, romane sau filme. De suprafaţă, şi capacul interior de Supernova, în timpul exploziei, înainte şi după. Gaura neagra de suprafaţă, spaţiul de mai jos este, spaţiul de deasupra şi sub orizontul evenimentului. Ce se întâmplă între orizontul evenimentului şi suprafaţa gaura neagra. Se întâmplă să apară pe suprafaţa de stele, deasupra şi de mai jos, care, de asemenea, în apropiere de bază stelar, şi în interiorul acestuia. Procesele, care apar în imediata apropiere şi în interiorul dispozitivului nucleare sau termonucleare exploziv în timpul momente înainte, în timpul şi după explozie. Acelaşi, de asemenea, în imediata apropiere foarte de orice explozie convenţional şi în interiorul acesteia cartuş. Procesele, care apar în timpul coliziunilor de planete, stele, gauri negre. Procesele, care sunt de lucru în timpul creării, modificarea sau eliminarea legăturii chimice. Procese şi forţe, care apar în imediata vecinătate a nucleului atomic în timpul cariilor sau în timpul reacţii diferite nucleare. Procese şi a forţelor, care apar în timpul interacţiunii şi de reacţie sau de anihilare a două particule şi anti-particule. Procese şi a forţelor, în care o masă este transformată în energie sau vice versa. Geometrie şi simetrie, cursuri de timp, forţele şi schimbări energetice ale tuturor proceselor de nume. Procesele care au avut loc în timpul, înainte şi imediat după Big Bang, în starea de materie şi energie care au fost situate acolo.

 

Un loc mai

Un loc mai este de natura, probabil, încearcă să arate, cu ajutorul unor modele de cerc, de a uimit omenirea, care va nu cu mult timp în viitor, oricine putea să se uite acolo, sau în imediata apropiere a acestuia va fi nimic observa, investiga şi pentru a măsura: punct, în cazul în care descărcarea de gestiune de energie electrică fulgerul a lovit la sol, calea, care a fost trece prin, şi tot ce se intampla acolo pornind de la Breakdown preliminar, trepte sau Sef Dart, până la curent pe termen lung continuă după ultima Stroke returnare . Extinderea exploziv de aer, plasma, rezonanţe mecanice şi electrostatice şi electromagnetice şi efectele intervenţiilor de funcţionare acolo. Transferul şi radiaţii, de mai multe ore de megawati de energie electrică, uneori chiar mai mult, între locuri de câteva mile distanţă, în cursul mai puţin de zece milionimi de secundă.

 

Caracteristici generale

Cercuri înţelegerea disponibile acum. Şi pentru totdeauna.

Fascinanta, extinsă, primul într-adevăr şi numai ştiinţă ,

realist, complet nouă teorie.

De bază, cercetarea fundamentală.

Cifrurile Amazing cerc rezolvat. Toată lumea şi pentru totdeauna.

Nu este posibil să vezi mai mult pe paginile următoare .

 

Cercuri sunt doar acum a devenit explicaţie real, folosind numai stiinta adevarata natura .

Biochimice, fizice, tehnice, mecanice, chimice, şi alte ştiinţe reale

şi reale de natura principiilor de investigare, folosind doar legi ale naturii.

 

Lista aproximativă de discipline ştiinţifice, tehnice şi de cercetare şi metode, posibil să se utilizeze pentru a explica principiile de orice daune culturilor şi culturi slăbirea după orice descărcare de gestiune fulger într-un câmp de cereale, inclusiv cercuri:

 

Fitopatologie, anatomia plantelor, fiziologie şi morfologie, biologie, biochimie, biomecanica, fizica, chimie, biofizica, agronomie, hidrologie, hidrostaticii, fizica de rezonanţă şi de interferenţă, chimie fizica, geologie, radiobiologiei, fizica şi dozimetria radiaţiilor electromagnetice şi ionizante, electrodinamica , aerodinamica, statistici, hidrometeorologie, Electromecanică, cinetica de explozie, electromagnetism, fotometrie, chimie cuantica, termodinamica, matematica, mecanica, hidrodinamică, termochimie, optica, microscopie, cristalografie, spectroscopie, (stereo), Fotogrammetrie, electrostatică, toxicologie, fotografie, arheologie, dinamica fluidelor, speologie, magnetohidrodinamicii, Pedologie, electronice, geometrie, magnetism, geofizica, geometria fractala, seismologie, agrobiologie, agrochimie ...

 

şi multe altele, interdisciplinar, de asemenea, şi intersectează ramuri ştiinţifice

 

numai ca un complet de produs, de asemenea, crearea de modele de culturi regulate - pictograme

Teorie de brand nou, original de origine şi formarea de modele de cerc, fără absolut de orice pseudoştiinţă , ezoteric, caracteristicile mistice sau oculte, OZN, extraterestrii, farfurii zburatoare, sciolism, erorile misterelor.

 

Foarte complexe, dar, de asemenea, foarte simplu şi uşor de înţeles.

100% natura si stiinta teoria şi explicaţia de cerc originar,

gata la orice academică de autentificare şi de procedura de adversar şi de cercetare.

Şocant!

 

Teoria înapoi verificabile prin intermediul înregistrărilor existente,

care au fost niciodată utilizate pentru scopuri descrise încă.

 

 

Crop Circles puzzle asamblat.

 

Teorie de brand nou, folosind metode ştiinţifice reale,

absolut liber de orice pseudo- cercetare.

Uimitor, minunat si absolut de necrezut teorie.

Nici un spirit, spiritualitate sau spiritism.

Nu forţelor ezoterice, mistic sau oculte, efecte, de lucrări sau de experimente.

Extraterestrii rahat nici unul, despre OZN-uri, farfurii zburătoare.

 

Codul de cercuri rezolvată o dată pentru totdeauna.

Cercuri deblocat. Definitiv. Absolut.

Absolut nici un OZN lui, nu masini cunoscute sau necunoscute care zboară.

Nu există forţe necunoscute sau inexplicabilă, fără explicaţii paranormale.

Nu există minuni, nu mistere, nici semne.

 

Nu extraterestrii, nici un contact.

Nu există teste militare, experimente sau de cercetare.

Nu orice alte experimente similare secrete ştiinţifice, teste, de cercetare sau investigaţie.

Nu există teste paranormale sau telepatice sau de cercetare, nu science-fiction.

Metafizica Nici unul, nici unul meta-psihologie.

 

Absolut incredibil, dar adevarat unic numai explicaţie. Mai multe pe paginile următoare .

 

Absolut nici inteligenta, serviciul de informaţii, sau chiar o uncie de procese mentale, în cursul a culturilor de creaţie cercuri pictograme. Desigur, inclusiv cele care au fost făcute de către aşa-numitele factorii de decizie cerc, pentru ca in creierul acestor persoane ar avea un oarecare inteligenţă nu a fost niciodată găsite, chiar dacă cineva a fost foarte intens pentru a cauta, miniere şi de prospectare acolo.

 

Nici una inteligenta sau procesele mentale ale planetelor, OZN-uri, farfurii zburătoare, Coleoptera, spaţiu, soarele, luna, cosmosul, soareci, muste, de bondar, iarba, Beatles, masa, creaturi, buruieni, cadavre, fantome, univers, materie, substanţă, tornadele, atomi, molecule, bug-uri, cristale, subsolul, vânturile, bacterii, gunoi de grajd, materiale, viziuni, undeads, schelete, spatiu, extraterestri, fungi, paraziţi, de vid sau de orice alte informaţii în timpul creării culturi cercuri.

 

Inteligenta Nici unul interstelar, nici unul extragalactic inteligenţă, nici martieni inteligenta, inteligenta nu Pământului, inteligenta nu de cultură, inteligenţă nici de cereale, inteligenta nu a solului, inteligenta nici de vreme, inteligenta nici de plante, inteligenta nici unul dintre animale, inteligenta nici unul din subteran de apă, nici inteligenta de roci subterane, inteligenta nu de canguri, de informaţii nici unul dintre arici de informaţii, nici de idioti care creează cercuri în culturi.

 

Cercuri explicat. Pentru totdeauna şi orice.

 

Principiul de formare de înaltă precizie, în funcţie de mai multe axe de simetrie şi de oglindă, de multe ori, forme geometrice fractale poate fi asemănat cu principiul de crearea şi formarea de fulgi de zăpadă, sau crearea de înregistrare grafic de intensitate a câmpurilor electromagnetice, în apropierea de sârmă dreaptă, în interiorul sau de electromagneţi, inclusiv câmpurile electromagnetice Eddy (!) şi curenţi în al doilea rând create parazite. Acesta va fi amplasat pe o altă pagină. Explică cercuri inseparabile de însoţire, în cercuri mici, suplimentare, care sunt situate exact la punctul de contact din două cercuri mari.

 

 

 

 

Mister Setare cane rezolvat. Definitiv. Absolut.

Apocalipsa şocant!!

Teoria copleşi orice alte ipoteze înainte ca Bolt de la albastru ;-o

 

Strălucitoare decât soarele teoria. Temperatura de suprafata a Soarelui este de aproximativ 6000 ° K, temperatura de runde de plasmă de trăsnet de descărcare de gestiune 30000 ° K, adică de 5 ori mai mult.

 

Logic, nu numai uşor de înţeles, dar demonstrabile ştiinţific, statistic verificabile, direct în sine oferind pentru înţelegerea şi explicarea întregului fenomen şi a procesului de creare a culturilor cercuri.

 

Explicaţie nu numai foarte natural explică singur problema de cercuri, dar de asemenea, un Repere foarte clare tot de acest fel nu apar anomalii, adesea menţionate să fie fantomatic şi supranatural.

 

Cercuri care nu sunt create de către orice transcendent, spaţiu eteric, inteligenta cosmica sau extraterestra sau de energie, nici de orice alt om imaginabil sau inteligenţă animală. Numai forţele naturale şi fizice normale, procesele şi interacţiunile dintre ele, nimic mai mult.

 

Nu chiar singurul aşa-numitele "vortexuri plasma". Nimeni nu a văzut vreodată.

Vânturi Nici unul, sau cicloane, tornade, ploi, grindina.

Chiar şi cei care nu sălbatic -. "Le am" - Jerry Cimrman

 

 

Nu animale, cu excepţia faptului că " arici "în Milovice, nu extratereştri.

Nu perceptia extrasenzoriala, sau forţe transcendentale.

 

Nu paranormal, ufology, sau orice alte fenomene similare, de putere sau de cercetare.

 

Nici liniile de forta magnetica, nici unul linii psihice şi nici nu fizic de energie.

Cu excepţia că, în cazul în care liniile de energie electrică, gaz sau apă circula - orice utilitate linii, drenaje, peste toate acestea de descărcare de gestiune de energie electrică fulger, care rulează peste el, chiar şi în subteran, ca un roller coaster.

 

Piese de tractor, lucrează uneori în mod aproape similar, astfel că, în unele cazuri, acestea prezintă, probabil, mult mai mult decât conductivitatea electrică mie de mare, în comparaţie cu împrejurimile lor.

 

De asemenea, urme de altă natură - de rute ale unui furtuni avanseaza, se deplasează în direcţia vânturilor predominante. Fulgere de furtuni denumite crea toate cercuri, la o distanta de mai multi kilometri.

 

De asemenea, pot participa influenţe de prezenţă a vestigiilor arheologice diverse forme, nu numai cropmarks - semne de vegetaţie, care sunt amplasate subteran, precum şi elemente geologice şi anomalii. Ele pot avea o influenţă foarte semnificativă asupra conducerii de subteran de energie electrică, şi, aparent, sunt, de asemenea, implicate într-o creştere semnificativă statistic, în probabilitatea de descărcare de gestiune fulger în apropierea unor locuri speciale. precum şi ca o influenţă de relocare rapidă a energiei electrice în subteran profund. Astfel, pe acest loc nu pare mai mare de conducere electrice pe suprafaţa solului, şi crearea de forme neregulate în loc de cerc regulate de cultură.

 

De asemenea, că datorită, pot să apară foarte repede la conducere de mare cantitate de energie electrică adânc sub pământ. Fără daune semnificative efectuarea de suprafaţă, şi, astfel, neregulate de alte plante de pe suprafaţa exterioară formă regulată. Energie, realizat prin intermediul descris este astfel capabil de influenţa sa creeze "doar" o formă de linii de câmp magnetic, în jurul valorii de dirijor dreaptă, ca forme relativ regulate circulare, în cele din urmă rezonanţe lor şi interferenţe, toate implicate în procesul de creare cerc.

 

Piloni şi fire de linii electrice ar putea contribui semnificativ la atragerea preferenţial de descărcări electrice în locuri specifice. În jurul valorii de firele de tensiune, cu 100 mii de volţi şi mai mult, pot apărea evacuările de corona. "Tovarăşi de RDG," de fapt "tovarăşi de la CEZ", ar fi cu siguranţă în măsură să spun prea multe despre asta. În special în ţări străine, există diverse grele curent electric de operare institute de cercetare pentru producătorii şi distribuitorii de energie electrică. Se ocupă cu probleme de producţie şi distribuţia de energie şi de înaltă tensiune, precum şi prin evaluarea efectelor evacuărilor de iluminat, precum şi intervenţiile lor în instalaţii similare, în vecinătatea hte de cercuri găsite.

 

Nu există fantome sau orice schelete implicaţi în crearea de cerc.

Nici schelete in dulap.

Nici o putere de dincolo de mormânt.

Nu monstri, fantome, nimfe chiar licuricii.

Nu creaturi supranaturale chiar forţele.

 

Nu "valuri" de gândire, nici puterea mentală sau de proces, orice organism viu sau mort, umane sau de animale gândire.

Font Secret de cercuri a fost decriptat.

Absolut nici unul, conştient sau intenţionată, acţiunea de orice om sau animal.

Nicio acţiune, energie sau de forţele de mister.

 

© cropcirclesonline.com,   © robinete rapide

 

 

Nici o forţă telekinetice nici mintea controlate, nici unul tele-sau para-forţe, ştiinţă sau de cercetare. Nu mistere interstelare, intergalactice sau cosmic, acţiune, energie sau forţe.

 

Oh, că aricii, de asemenea, ele nu fac cercuri ...

Nu există încercări de la actul sexual, de conectare sau de comunicare, care se deplasează în afara spaţiului cunoscut sau existente, precum şi în interiorul orice alte dimensiuni.

Cu o singură excepţie - Milovice caz - est, care în mod clar a fost o încercare de a intra în contact. Oh, arici ...

pe acest loc ", au fost de lucru" arici, "comunicare",

care a rezultat în sectorul cerealelor stabilite, grâu, în jurul valorii de 8 m 2

 

Nu unitate, de energie sau putere de gândire, procesele mentale.

Nu unitate, energia sau forţa de "a fi".

Nu unităţi interdimensionale sau extra-dimensionale, energie sau forţă.

Nici o încercare de comunicaţii intergalactice, interstelare sau extraterestru.

 

 

Doar doar un simplu biologice, biochimice, fizice, chimice şi similare, simple, explicabile ştiinţific şi în întregime reale şi naturale cauzele şi consecinţele în timpul procesului de creare a culturii cerc.

 

Procese supranaturale care nu este implicat în cercuri din lanuri, de asemenea,

Absolut niciuna " supranaturale ", procese sau efecte.

 

Descărcarea de gestiune Lightning este destul de naturală , numai Pamantul, nu extraterestre, dar, în plus, se pare, în orice şi toate proprietăţile sale, caracteristicile calitative şi cantitative "super", chiar şi cel mai minunat, absolut toate proprietăţile sale sunt dincolo de orice imaginaţie umană obişnuită. Tensiunea iniţială dintre nor şi pământ poate fi mai mare decât de mai multe miliarde de volţi. Curentul de vârf se poate ajunge la aproape de milioane de amperi. Energie, transferate şi radiate de care ar fi în măsură să furnizeze puterea de transport de marfă multe trenuri multe mile. Viteza de Return Stroke, Accident vascular cerebral retur, cel mai puternic din partea de descărcare de gestiune electric, este ceva între 1/3 la 2/3c. Concentraţia de energie este mult mai mare decât pe suprafaţa Soarelui.

 

Rata de creştere a curentului - câteva zeci la sute de mii de amperi pe microsecunde, doar 1/1000000 unic de o secundă. În cazul de reamorsări, accident vascular cerebral secundare, de foarte multe ori mai mult 250 000 de microsecunde /. Poate doar unele lasere pot avea o rata mai mare de creştere de energie, dar energia de orice laser, care au fost fabricate în lume, comparativ cu energia de fulger, o mult mai jos decât media, ar fi exprimat "la fel de slab ca apa", inclusiv faptul că va fi montat în Břežany.

 

Deşi Descărcarea de gestiune pentru Lightning este foarte Super - super şi, de asemenea, naturale -natural, Nu este în cel puţin o chestiune de hyperphysical, supranatural -supernatural, Doar SUPER &NATURAL.

 

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

 

 

În cele din urmă, unele rămase de informaţii

Nu aşa ştiinţifice, unele umoristice un pic

 

Sun, Plasma

Obiecte foarte similare, cum ar fi cercuri, chiar daca nu atat de mult timp, dar durabil secunde, minute, ore şi poate, de asemenea, zile, în creştere în soare plasmă.

 

Nu pot să apară procese similare cu furtuni.

Dar, mult - mult mai mult de 10 12 puternic.

Nu vor fi investigate de aproape.

http://www.thesuninmotion.com

Sun Corona, Sun erupţie

 

 

Soarele şi planetele

Nu există obiecte foarte, foarte similare pe suprafata soarelui, sau pe orice suprafata stea.

În plasma solară şi corona solară pe suprafaţă se desfăşoară un astfel de evacuări energetice şi erupţii plasmă şi electrice, care sub efectul unele dintre ele ar fi evaporat complet întregul glob. Impactul lor în plasmă suprafaţa Soarelui, care are proprietăţi similare cu mult mai mult lichid decat solide, capabile să creeze modele comparabile cu cercurile de pe suprafaţa apei, inclusiv o varietate de interferenţe şi rezonanţe. Ceva foarte asemănător poate apărea acolo, în cazul de petele foarte bine cunoscute populare.

 

 

 

"Cerc", ca obiecte de crescut va fi în viitor detectat aproape pe fiecare planeta si satelitii lor în sistemul de soare şi mai mult în foarte viitor, dacă vreodată, pe toate celelalte sisteme planetare extraterestre.

 

În materiale lipsite de viaţă extraterestre şi de suprafeţe, cum ar fi nisip, zăpadă, moloz, praf şi similare.

 

Înainte de orice cercetare robotic sau manual vor fi estimate şi a prezis, de noi.

Nu vom merge acolo pentru a investiga acum, deoarece Hawking avertizează împotriva lor, ei ne-ar mâncat.

 

Nici unul, absolut nici o inteligenţă nu creează cercuri

Posibil, cere Georgino Paroubek, un fost, într-adevăr foarte prost politician ceh, a încercat să fie ales cu ajutorul martieni, de asemenea, commies, şi să guverneze în numele lor. Şi a izbucnit ca un balon.

 

Nu inteligenta extraterestra, nici orice altă inteligenţă, nici inteligenţa umană.

Cercuri destinate culturilor nu fac, Paroubek, dar cine ştie?

 

Nu "vortexuri plasmatice". Nimeni nu a văzut nici o vreodată.

Nu "vortexuri electrificate prin frecare". Nimeni nu a văzut nici o vreodată.

Nici vânturi, nici nu cicloane, tornade, nici ploi, nici grindina

Nu animale, nu extratereştri.

Nici o forţă extrasenzoriale sau transcendentale sau percepţie.

 

Nu paranormal, nu ufology, fără fenomene anormale, forţe sau investigaţii.

 

Nu liniilor, nu de linii de energie.

 

Cercuri cifru demascat.

 

Nici unul "gandit de valuri", nici forţele de gândire, de orice organism viu sau mort, uman sau animal.

 

Ou sau pui?

Care a venit în primul rând, de pui sau de ou?

Noi nu ştim. Cineva stie.

Care a venit în primul rând, cercuri de cultură sau de găină?

Noi nu ştim. Ne pare rău, o stim. Acest lucru nu a fost o problema dreapta.

Care a venit în primul rând, cercuri de cultură sau de ou?

Noi nu ştim. Ne pare rău, o stim.

Asta nu a fost o problema dreapta, de asemenea.

Vrut să întreb un pic o altă întrebare.

Pentru a fi, sau nu la ... Ne pare rău, o mică greşeală din nou.

Care a venit în primul rând, cercuri de cultură sau Stonehenge?

Aceasta este o intrebare dreapta.

Astăzi, toată lumea este în măsură să răspundă la această întrebare de către propriul său.

 

Ultima şansă

PS

Buna decizie stupide cerc, aveţi ultima şansă să mărturisească faptul

pe care le au nu chiar cerc doar a făcut.

 

Dacă este cazul, astfel că a fost într-adevăr ", cum o bucată mare de rahat", în comparaţie cu forme,

care au fost create într-adevăr doar cu ajutorul fortelor naturii ,

descărcare electrică de fulger ,

că fiecare doar un om mic inteligent

nu va plăti nici un ban, chiar şi toată lumea te va lua în râs.

Fiecare dintre dumneavoastră Whopper fost, "confesiuni",

care le-aţi creat oriunde unele cercuri din lanuri,

toate au fost inventate în pub, după ce a băut în jos

sticle de bere si multe alte bautura.

Sau cum încercare oarecum ciudat să înşele simplu Bower doamna.

 

Nu, Nu, Nu, Nu, Nu, niciodată, niciodată, niciodată, niciodată, niciodată

Nu creaturi transcendentale sau forţe.

Absolut nu, activ sau cunoscut, intervenţia de orice om sau animal.

Nu telekinezie, nu forţe similare, nu tele-sau para-forţe, stiinte sau investigaţii. Nici un mister cosmic sau spaţiu sau cosmos, putere, energie sau de forţe.

Nu există forţe interdimensionale sau efecte sau orice altă legătură sau de comunicare.

Cu excepţia cazului Milovice - Est

 

Nici o putere, de energie sau de acţiune de gândire.

Nici o putere, de energie sau de acţiune "fiind".

Nu interdimensionale sau extra-dimensionale de putere, de energie sau de forţe.

Nu intergalactic, interstelar sau extraterestru de comunicare.

 

Nici una din forţe denumite sau a efectelor crea cercuri.

 

Doar un simplu biologice, biochimice, fizice, chimice, mecanice şi alte

reală ştiinţă şi reală a naturii cauzelor şi rezultatele.

 

Nu există fenomene supranaturale, la toate.

 

 

 

Nu prostie senilă ... Dement creat niciun cerc vreodată

Nu glume, nici factorii de decizie de culturi cerc

Nu Doug, nu Dave.

Nu placi, fără cabluri.

Nu scânduri, fără cabluri, fără panouri, fără fire.

Nu stupide senile baieti dementi vechi sau imitatorii lor, admiratori sau de adepţi.

 

Natura, Stiinta a crea doar cercuri

Da, numai reale natura forţelor, previzibile şi calculabilă, utilizând reguli şi legi de biochimie, biofizică, fizica, matematica, biologie, chimie, mecanică şi alte similare din aceste ştiinţe ale naturii reale derivate si ASE ramuri implicate în iniţierea de fiecare cerc găsit vreodată .

 

Forţelor fizice, biochimice şi similare creat mai mult de miliarde de cercuri, sau într-un mod similar cu forme create de pe suprafaţa Pământului cu mult înainte de toate oameni existat, de asemenea, de animale. Iniţial, în materie nonliving, ca zapada, nisip sau praf, mai târziu, în muşchi sau licheni, şi mai târziu în plante, cum ar fi cereale sau similar.

 

Big Bang anchetă

Într-adevăr Big Bang-ului în domeniul cercetării şi anunţ.

Joc de cuvinte ... Fulger urmat de un tunet produce zgomot foarte tare

 

Principiu, foarte asemanatoare creează cercuri obiecte similare

pe suprafaţa de nici o stea, de orice dimensiune.

Noi nu va examina dintr-o gama de aproape.

De asemenea, pe suprafaţa de multe, chiar dacă nu în fiecare

planetele şi sateliţii lor, care orbiteaza in fiecare stea

de fiecare galaxie în spaţiul cosmic, în întregul univers.

Noi - care trăieşte acum nu-l va examina dintr-o gamă aproape niciodată, Obama sa oprit.

 

Nota:

Nu toate corpurile cereşti - de exemplu, Luna noastră este în prezent în acest sens complet de servicii, dar în trecut, ar putea sa nu a fost. De asemenea, cele două luni ale lui Marte, Phobos şi Deimos. În general vorbind, orice "tip mic" în sistemul solar şi în spaţiu, fără nucleu temperatura mai mare de metrou şi de topit, ca şi energia geotermală. Obiectele, care nu deţin nici o atmosferă şi nu prezintă o activitate vulcanică, va apărea în mod similar. Dar pe suprafaţa marţiană, există vânturile, frecare şi, astfel, ar trebui să fie, de asemenea, furtuna prezent, deşi în acest caz, desigur, doar furtună de nisip. În cazul în care există furtuni, există frecare, de energie electrică şi fulgere, şi nu pot fi cercuri, uneori. Când unii dintre noi sondei explora suprafaţa cu o rezoluţie suficient de ...

Publicaţii ştiinţifice nu menţionează despre activitatea de furtuna observabil de pe Marte încă.

 

Găuri negre

De asemenea, posibil ca obiectele cerc asemănătoare apar pe suprafaţa de găuri negre şi un pic de mai sus care. Undeva între suprafaţă şi Event Horizon.

Utilizarea unor principii de astăzi cunoscute ale fizicii,

vom fi niciodată în măsură să le investigheze de aproape.

 

Aceasta este nu o glumă.

 

 

Există miliarde de galaxii, fiecare dintre ele conţine miliarde de stele. Fiecare din acest sistem planetar stele conţine mai multe planete şi de câteva ori mai mult mai multe luni. Aproape pe fiecare dintre ei în timpul fiecare din miliarde de mii de ani şi mii Setare-Circle-mode forme create, cu forme, cum ar fi intervenţiilor caleidoscop sau osciloscop - Lissajous, sau mecanica ale membranei flexibile, Chladni forme, forme fractale - fulgi de gheata, ramificare, Kyrlian şi forme Lichtenberg - o altă analogie fractal

în fiecare an, an Pământ, terestre - aproximativ 31,557.600 sec

Nu cred? Te va! Ai încredere în ea! Vei crede, vei înţelege,

va accepta explicaţia şi veţi avea încredere. (???)

 

Intreaba despre simplu prost-minded

Buna decizie stupide cerc. În conformitate cu această estimare, în timpul existenţei universului, aici, noastră, că trăim în ea, încă de la Big Bang, au fost "creat" în jur de 10 de aproximativ 30 , sau chiar mult mai mult, Setare-Circle-a creat modul de rezonanţă interferentiali & & caleidoscop & Lissajous & Chladni şi forme combinate, în praf, zăpadă, gheaţă sau alte gheaţă-un material asemănător, congelate metan sau de orice alt gaz, în materialul vegetal, cum ar fi cereale, în cazul în care oriunde a existat în sistemele planetare exterioare aproape de nici o stea, în interiorul orice galaxie ...

Găuri negre nu numărate.

 

10 30 este de aproximativ 1000 de ori mai mult decât oricare dintre noi, chiar şi în cazul de aşa-numitul "specimen voluminoase", este un număr de atomi de prezente în corpul său

 

Buna decizie cerc, nu mai vrei inca sa declare, pe care le-au făcut

nici unul dintre ei?

 

 

Unele note ...

 

Noli tangere circulos meos, quod licet Iovi, non licet bovi, fiat fulgur ergo fulgur fecit.

 

CropCircleGatee

 

Quamvis dē omnibus dubitandum est, crēdō quia absurdum est, credendo vides AMDG.

 

Omnia vero fulmen gubernat. Piloţii Thunderbolt toate lucrurile. (Heraclit)

 

Pagini în construcţie permanentă ...

Orice zi posibilitatea de a vedea câteva modificări mici ....

paginile următoare în curând ... (Joc de cuvinte) ...

Pe această pagină şi altora posibilitatea de a urmări rezultatele de mai mult de trei ani a continuat ..

Adăugat 13 Februar 2012: mai mult de 4 ani.

Top secret de anchetă greu, cca. 38 de luni.

Jucărie Hobby doar, cel puţin la început.

 
sfârşitul mesajului

 

Literatură, surse

Unele cărţi (o mica parte), utilizate pentru a explica diverse fenomene fizica natura şi efectele în text şi subpagini www.cropcirclesonline.com Literatură

 

Daca sunteti interesati, de contact cropcirclesonline@gmail.com

 

5 en

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, şi toate teoriile prezentate aici au fost foarte bine, îndeaproape şi în detaliu experimental examinată de către

 

Jan Ledecky