Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Aceasta este o traducere primară, datele preliminare, prime, aproape nemodificate. Maşină, pe calculator, de la pagini originale, care apar ca cehe originale şi engleză originale versiuni. Va fi îmbunătăţită în mod continuu a lungul timpului, corectate şi avansat. Vă mulţumim pentru înţelegere.

lightning

Crop cercuri

Tagged împreună

Puzzle rezolvat.

Nu, nu, nu, nu

orice intergalactic, sau orice

alte extraterestre rahat

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercuri sunt create de fulgere. Aceasta este o simulare de linii electromagnetice de forţă şi a curentului electric, cum ar fi o înregistrare fotografică în raster de cereale în domeniu.

Cercuri au apărut de la fulgere. Ca o imitaţie a liniilor de câmp electromagnetic şi a curentului electric, cum ar fi o înregistrare fotografică în raster de teren de cereale.

 

Liniile de tramvai şi structuri de metrou in apropiere de cercuri

Lizzano, FRAZIONE Celletta, Cesena - Forli, 12 giugno 2008: www.cropfiles.it

Faceţi clic pe fotografie pentru a urma pagina sursa. Posibil pentru a găsi "o pădure de paratrăsnete", pe care localitate. Fără un model regulat, aceasta este o imagine foarte exactă de locaţie, în cazul în care descărcarea de gestiune fulger într-un câmp de cereale avut loc. Chiar şi în domeniul pe partea dreaptă a fotografiei, fără nici o pictogramă cerc, este afectată de energie electrică şi de deteriorarea cauzată de cultură mult mai remarcabil, nu este, de asemenea, afectată de-a lungul liniilor de tractoare, care trece prin câmp, în imaginea pe orizontală, şi pe teren, cu pictograma de cerc nu este afectată în principal de cereale în jurul valorii de piese de lângă graniţă domeniu, în cazul în care se transformă tractoare. Adesea, unelte diferenţial blocat. Umiditate mai mult, mai bine de conducere. De asemenea, este posibil ca aproximativ în locuri care sunt determinate de centrul geometric al formelor cerc, se află de alimentare cu apă conducte canalizare sau în subteran. Aceasta poate include, de asemenea, orice alte linii - electricitate, gaz, comunicaţii digitale. Ceva similar se poate referi, de asemenea, la alte pictograme cerc, care apar în apropierea unora cale lungă. Alte exemple de mai jos. Pictogramele de mai multe cerc urmaţi de multe ori liniile de tramvai, deoarece bune conductoare. Nici o intervenţie de oameni sau de locul de muncă.

 

De energie electrică poate fi distribuit în jurul valorii de teren, în principal prin intermediul unor piese de tractoare. Ele sunt caracterizate prin conductivitate mult mai mare faţă de restul suprafeţei solului din câmpul cereale integrale. Unele linii, destul de aleatorii, poate fi extins, drept, sau bifurcat aproape de punctul de impact de pe frunte puls fulger. Curentul electric se mişcă modul descris, în apropiere de forme periodice din cereale pe teren, nu doar în piese de tractor şi imediata lor vecinătate, înainte de a începe să continue în pământ. Trecerea curentului electric în interiorul corpului de plante, celule, ţesuturi şi astfel deteriorarea lor poate provoca, de asemenea, coacere neuniformă de cereale. Neuniformă în creştere şi de maturare este un fenomen, care este sa format, deoarece condiţiile de acolo sunt foarte similare cu transplantul de plante.

 

Nota:

Situaţia descrisă aici este responsabil pentru această prezumţie teoretic: dacă un cerc regulat pictogramă cultură este creat, este posibil ca mare parte a energiei de descărcare de gestiune fulger a fost perpendicular duce mult mai repede la subteran adanc, spre deosebire de cazul obişnuit, mult mai frecvente fulger în domeniu - parte semnificativă din energia de descărcare de gestiune fulger, mult timp înainte de a fi complet condus subteran, este condus peste şi dincolo de suprafata de teren ca pe carusel, comite rele. Prin urmare, este posibil ca cele două părţi ar putea fi afectate aproximativ în mod egal. Pe stânga era o parte considerabilă a energiei consumate pentru a crea forme, iar apoi imediat efectuată în mod rapid în sol. Pe dreapta a fost o parte semnificativă din energia de descărcare de gestiune fulgerul mult mai condus pe teren cu suprafata cea mai mare parte din liniile de tramvai şi a făcut acest lucru pe locaţii mai îndepărtate mai multe daune.

 

O astfel de prezumţie este menţionat de mai multe ori în altă parte în acest site şi vor fi explicate pe o pagină specială.

 

 

 

Gard de sârmă aproape de cerc

O altă fotografie care sprijină relativ fiabil teoria cercuri formate de evacuările de fulgere, că este posibil considera aproape ca o dovadă, este posibil găsi din nou în mare arhiva de Lucy Pringle, şi nu numai acolo. Din comentariu la această imagine indică faptul că la graniţa dintre domeniul cu cereale, care conţin

Martinsell Hill, 19 iulie 2009

pictograma şi păşune cu iarbă, în cazul în care pictograma de nu se continua, este amplasat un gard de sârmă. Gard sârmă acţionează ca o pregătire. Fundamentarea acţionează ca o barieră de netrecut pentru radiaţii electromagnetice - cauza principală a creaţiei pictogramă - imediat din punct de fulgere greva de la centrul de figura destul de uniform şi simetric, în care se deplasează în toate direcţiile explozie electromagnetice. Mare, viteza luminii. Radiaţiei electromagnetice în aer nu este încetinit în nici un fel, nici nu limitează nici oprit. Spre deosebire de undele de şoc şi de valuri de presiune. Gard de sârmă, care actioneaza ca o pregătire, este într-adevăr o astfel de barieră de netrecut pentru radiatii electromagnetice. Vegetaţia din spatele gardului - o păşune iarba, deşi de caracter în mod semnificativ diferit de cultură - Constituţia mai slab. Probe martor ocular, a se vedea . De energie ar fi acţionează pe iarbă, în mod foarte similar. Chiar dacă acest lucru nu ar trebui să se întâmple în întregime doar exact în acelaşi timp. 
Deoarece energia dăunătoare a fost aproape complet eliminate, prin pregătire descris, în spatele gardului de sârmă, prejudiciul a plantelor nu continua ..

amprenta ştampilei extraterestru nu a lovit păşune

şi vaci, capre şi oi pot continua BAA

 

Pentru a fi sau a nu fi, ... Aceasta este întrebarea: De fapt, este foarte posibil pentru toată lumea ufolog şi alte wannabe "experţi" pe civilizatii extraterestre şi capacităţile lor, operaţiunile şi intervenţiile pe tot globul, întregul sistem solar şi întreg spaţiul exterior, în măsură să-şi imagineze că arahide demn de milă, apatrid şi aceste străinilor timide, a căror tehnologie este de multe mii de ani, mai degrabă milioane sau miliarde, mult mai avansate decât terestre, astfel încât acestea au fost într-adevăr o astfel de "debili mintal", care nu ar fi capabil să proiecteze culturi rundă model de cercuri, cel puţin unele 50 de metri mai departe de gard, astfel incat intreaga imagine a culturilor cerc se potrivesc toate pe care "panza", care au selectat?

 

Exploratori şi fotografi, care au vizitat vreodată un model în cultură, ar fi probabil în măsură să-şi amintească, sau găsi unele fotografii pierdute, dacă nu ar exista undeva în apropiere, conducta de suport hidrant - care acţionează ca un paratrăsnet foarte bun. Ceva de genul că de obicei nu este posibil să se observe în fotografiile lor, dar ei vor găsi, probabil, unor imagini mai detaliate.

 

Gard de sârmă pot acţionează ca o ca o conexiune la sol, de asemenea, ca un paratrăsnet, se comportă astfel grila de scut exact ca la pământ de un tub vid - care este motivul pentru care nu de energie electrică, nici electroni trecut prin ea. Nici radiaţiile electromagnetice, nici electronii sunt capabili de trecere prin ea - no pasaran. Se comportă faţă de ei ca de perete complet impenetrabil.

 

În altă parte pe Internet este raportat ( a se vedea ), care, în iarba păşune are o proprietăţi mecanice pe deplin comparabile cu cereale din spatele gardului, şi prin urmare, este ciudat faptul că modelul nu va continua în spatele gardului.

 

Paratrăsnete în domeniile lângă cercuri

Ca conductori foarte bune de trăsnet funcţionează foarte des pe câmpurile şi în vecinătatea acestora plasat gunoi de grajd, de asemenea, arbori si arbusti din apropiere. Dar, ca cel mai bun, conductori absolut incontestabile de trăsnet poate fi determinată unic turnuri de transport şi de Catarge de linii electrice de înaltă tensiune. Cei posibil, de multe ori în imediata apropiere a sute de cercuri. Într-adevăr, în multe ori, chiar piloni apar ca parte unseparable a unor cercuri. Ancona, Italia, 10 iulie 2007 , GPS 43.574443 ° 13.432214 °, două linii de trecere a frontierei de înaltă tensiune care traversează doar în interiorul pictograma de cerc, estimat. 40 şi 110 mii de volţi, tensiune foarte mare - aproximativ 400 000 de linia V din apropiere, la aproximativ 300 m.

 

Altele, însă acestea nu pot fi atât de uşor de stabilit, sunt stocate subteran. Există diverse canale, conducte de apă, sistemul de canalizare şi alte servicii subterane. Pe unele imagini, cu toate acestea, poate cel puţin să fie estimate. Imaginea din stânga - Lucy Pringle, Horton - Devizes din apropierea oraşului, Wiltshire 03 iulie 2005. Imaginea din dreapta - ukcropcircles.co.uk, anticipate a fost luată cu câteva zile înainte, ca şi alţii aici . A doua fotografie poate fi estimat cu cel puţin 14 zile mai devreme. Pe imaginea din stânga cerc posibil pentru a localiza un foarte frecvente, paratrăsnet distinctiv - puterea de linie de stâlp de înaltă tensiune, a căror vecinătate nu este deloc o parte din forme geometrice, acest site este situată complet în afara orice domeniu de interes de orice observator obişnuit Setare cercuri. Din stâlp de înaltă tensiune, în diagonală stânga sus, perpendicular pe drum, există o dungă de grâu galben, aproximativ jumătate la trei sferturi din înălţimea jur de grâu. Grâu galben este mort, care a fost fie ucişi imediat, timpul de descărcare de gestiune fulgere la catarg, sau mai târziu, din cauza substanţelor chimice care rezultă în plante şi sol. În principal din cauza electrolizei în timpul descărcării de gestiune, în următoarele câteva minute sau ore, precum şi zile. Descărcarea de gestiune a energiei electrice a continuat sub pământ de stâlp de înaltă tensiune spre drum, în direcţia liniilor de utilitati prezente acolo subteran. Nu trebuie să fie nici o linie de utilitate, poate fi doar un şanţ sau acoperite de excavare, care deţine mai mult de umiditate din jurul terenului, dar cablul de împământare este probabil să fie acolo. O dungă similară se execută de la cerc la stânga drumului. În acest caz, nu pot fi amplasate subteran nimic, se poate merge numai pe drum de acces rutted utilizate pentru însămânţare, afectată din cauza conductivitate mai mare. Pe imaginea din dreapta cerc nu apare nici o cultură galben, posibil să se observe doar o mici diferenţe de înălţime. Din faptul că observarea estimat de minim 14 zile diferenţa de timp între fotografii.

 

 

 

 

Arheologie

O posibilitate, care ar putea contribui la curent electric rapid realizat direct în jos, în subteran, ar putea fi prezenţa de artefacte zgură sau metal, de asemenea, cauzate de activităţile unor topitoria vechi, sau prezenţa oricăror alte relicve, cea mai mare parte din epoca fierului sau epoca bronzului. p_1 p_2 Datorită imperfecţiuni ale metodelor utilizate de topire, zgură conţine până la câteva zeci de procente din metal pur extrem de fin dispersate. Conductivitatea de un astfel de loc poate depăşi mai mult de un milion de ori conductivitate sol obişnuit. Faptul că, în unele locuri frecventate regulat de revelaţie extrem de cercuri, există în aşezările subterane vechi, relativ uşor de a localiza de la fotografii aeriene, folosind metode de arheologie aeriană, este de fapt destul de demonstrabilă. Unul din astfel de loc este cel mai tipic (place_name), dar cu siguranţă ar fi posibil de a găsi mult mai multe. Unele morminte sunt din metal cu adevărat foarte încărcat.

 

De asemenea, posibile alte perioade arheologice şi vârste. Aur, argint, cupru, stannum, alama, cobalt, plumb, zinc, tungsten sau de vârstă de uraniu.

 

Cantităţi mai mari de metale introduse în subteran, de asemenea, situate în zonele, unde a doborât avioane sa prăbuşit.

 

Mai multe informatii pe pagina de arheologie

 

 

 

Curenti electrici Plants vs, ţesuturi şi celule

informatii mult mai multe din meniul meniul PPE şi continuă

Plantele, afectate de curent electric, poate aproape de sub doza letala, mai multe zile arata ca absolut nimic nu sa întâmplat. Chiar dacă în totalitate mort, sau care conţin mare cantitate de celule moarte şi a ţesuturilor deteriorate. Nu există modificări vizibile şi mecanice. Acesta ar fi, desigur, posibil să se observe modificări microscopice. Verificate, vor fi documentate de fotografii. La început, după mai multe zile, este posibil distinge diferentele de inaltime, plante moarte, nu cresc. Mai târziu, în rândul său, de culoare verde, galben, maro, şi începe să se usuce plantele. Acest proces dureaza cateva saptamani. Numai plante, care au fost afectate de o astfel de cantităţi de energie electrică, termică în parte poate, că este, probabil, mai mult de 10 sau 100 de ori peste cantitate letală, poate să apară imediat, galben, maro, carbonizat, dar în cazul de cereale a devenit doar mai multe persoane de la milioane.

Argentina - floarea soarelui

 

Mai multe informatii despre plante moarte vor fi plasate pe pagina numero uno , PPE &

 

 

 

Cereale, care nu au fost afectate de energie electrică

Foarte posibil, ca în domeniile cultură, în cazul în care nu apare nici un fulger în timpul perioadei de vegetaţie tot, niciodată nu prezintă urme de deteriorare.

Uneori, după ce fulgerul foarte intens, poate deteriora uşor de cereale apar, de asemenea, în anul următor ghosts

 

Nu a fost nici un fulger pe acel câmp, 2010 Benatecka Vrutice

nu orice tulpină deteriorate şi îndoit, înclinat la sol până la recoltare

Stânga - 26 iulie, dreptul de 17 iulie 2010

 

 

Descărcarea de gestiune a energiei fulger - pe scurt

De exemplu, o medie de descărcare de gestiune fulgere astfel de transferuri de o cantitate mare de energie, care ar fi capabil de a recolta întregului domeniu, mai multe hectare, o moara de faina din cereale, care, coace o pâine şi îl distribuie în jurul întreaga ţară. După recoltare, de asemenea, funcţionează capabil. Culturilor în timpul îndoire de la sol se mută mai multe sute de kg de material într-o distanţă nu mai mult de un metru. Toate că materialul descris are o mulţime de energie propriul potenţial. Mai multe despre energie de fulger, valorile măsurate fulgere

 

 

Condiţiile locale. Două evacuările de trăsnet în loc identice.

mult de separare interval de timp - mai multe săptămâni

Formarea de pictograme regulate cerc poate depinde în mare măsură de condiţiile locale. Marea Britanie - posibil mai des se întâmplă pe creta. De asemenea relicve arheologic poate avea efect. De asemenea, posibil, ca unele pictograme regulate circlr culturi pot să apară pe acel loc, în cazul în care a apărut de două evacuările de trăsnet pe care un loc, doua saptamani mai tarziu. Aceasta este într-adevăr cazul rar. Descărcarea de gestiune al doilea este în curs de desfăşurare la un loc cu o cultură slabit vizibil. Statistica - vor fi plasate aici.

 

În cazul rar de evacuările fulgere extrem de puternice posibile, ca regulat pictogramă cerc pot să apară imediat după, sau în termen de câteva ore. Discharge puternic are, de asemenea, forţe puternice mecanice şi efecte, cum ar fi sute de kilograme de material exploziv de mai sus domeniu cu cereale, doar câţiva metri. Posibil ca unele pictograme regulate pot să apară datorită faptul că nu a existat nici un vânt, nici ploaie. Acesta este cazul de  trăsnet din senin.

 

 

De suprafaţă la sol oscilaţii

O alta cauza posibila de formare a pictograme regulate de cultură cercului este, că la crearea lor, sau de forma, ar fi implicat într-un fel tremura din suprafaţa pământului, la punctul de origine. Suprafaţa Pământului, plasat în momentul de descărcare de gestiune trăsnet şi exposured la efectele sale mecanice, unde de presiune şi a undelor de şoc, se comportă ca o membrană flexibilă, dar enorm. Acoperind o suprafaţă de mai mulţi kilometri pătraţi. Frecvenţa de rezonanţă a membranei de sine, cum se situează între valorile de la Hertz câteva zeci de câteva hertzi. Ei pot crea, astfel, nu doar cercuri simple de cultură, dar diferite analogii sau echivalente de chladni modele.

 

 

  

Principalul vinovat, cerc creatorul culturi, încă mai scapă cu succes

Nu este un fenomen unic, în timp ce, probabil, că o că, deşi cele mai multe posibile, datorită faptul că adevăratul vinovat şi una singura reală a reuşit să scape de atentia pentru mult timp, astfel oribil, este faptul că cerealele afectate prezintă un mărci reale de daune multe zile, după cauza reală a desfăşurat activitatea sa, chiar mai multe săptămâni sau câteva luni după furtună şi fulgere, autorii doar potrivite. În timpul vizualizare cerc, lungă perioadă de timp mai târziu, poate, probabil, de foarte multe ori ajuta un astfel de eveniment nevinovat, ca ceata dimineata, a se vedea domino şi fluture. La acel moment este greu posibilă conectarea în vedere crearea de pictograma de la un eveniment care a avut loc în urmă cu câteva săptămâni. Foarte adesea indoire a tulpinilor, în timpul pictogramă sau formă neregulată care apare, devine pe vreme frumoasa, după o perioadă lungă de slăbirea progresivă tulpini. Deseori, este posibil găsi mulţi alţi factori fitopatologic. Destul de clar toate acestea rezultă ca efecte secundare, mult timp după daune de fulgere de energie electrică. Virusii, dăunătorii forme, ciuperci, plante şi animale. Nu ar funcţiona fără daune primară a plantelor de energie electrică.

 

, Fără a diminua de energie electrică ar plante rezista ludică a tuturor organismelor dăunătoare enumerate. După o descărcare de gestiune fulger în câmpurile de cereale, de asemenea, apar în mod semnificativ de coacere non-uniformitatea, în funcţie de intensitatea de daune., Fără a diminua de curent electric ar fi nici un cerc descoperit vreodata. Cea mai mare parte depinde de distanţa de la punctul de grevă, mai puţin, dar, de asemenea, destul de semnificativ pe distanta de la piese de tractoare. Orice plantă, care a fost expus la efectul anumită cantitate de energie electrică, mai mult decât neglijabilă, dar nu mortal, se coace în mod clar mai lent. Vezi PPE. Până în prezent, a analizat în principal prin observare vizuală, sau ghiciti calificat, vor fi verificate calitativ şi cantitativ în laborator. Determinarea nivelului de energie şi influenţa lor asupra vitalităţii plantelor. Măsurători aproximative luate - PPE.

 

Plante uşor afectate nu pot prezenta o deteriorare semnificativă, vizual, dar ele pot fi atacate de dăunători, sau doar se coaca mai lent. Ostra.

 

Explicaţie

Un motiv foarte logic, de ce principalul vinovat de crearea de cerc, astfel fiabil a reuşit să scape orice descoperire este posibil şi atenţie totuşi, este destul de uşor de înţeles: acest "autor a tot ceea ce" este exact la timp, atunci când el a fost "pictura" pe un câmp, de exemplu, crearea de cerc imagine cultură, capabil să gestioneze absolut fiabil şi fără milă alunga orice observator potenţiale ale activităţilor sale creative de la locul de munca sa, cât mai departe posibil, în cazul în care nu le-a ucis.

 

 

 

Cereale frecvent deteriorat

Formaţiuni aleatorie a doborât - RDF

Textul anterior au fost deja în mod repetat, a sugerat că descărcarea de gestiune fulgerul sunt responsabile în primul rând, nu numai pentru toate autentice, regulat, chiar dacă forme foarte complexe cerc, dar altele decât că şi pentru orice altceva, de obicei cereale neregulat deteriorate de pe toate domeniile din lume literatura de specialitate şi site-urile care se ocupă cu cercuri, cultură, uneori numit ilegal afectat de abrevierea RDF, Randomly Downed Formations, - Formaţii aleatorie a doborât, neregulat deteriorat, forme atenuate ale cerealelor aflate pe teren. Exemplu clasic într-adevăr, ca de la un manual, poate fi găsit într-o publicaţie care se ocupă cu problema : Crop Circles - Exploring the Designs and Mysteries, Werner Anderhub, Hans-Peter Roth, Lark Books, 2002, ISBN 1579902979. cercuri - Explorarea modele şi mistere, pagina 111, fotografie cu descrierea: "daune eoliene Clasic de cereale". Una dintre cele mai frecvente erori , într-adevăr monstruos, de orice cercuri aproape diletant "cercetători" şi până astăzi: declaraţia lor, că o astfel de daune de cereale sănătoase, pot fi cauzate de vânt singur. De fapt, o astfel de daune de cereale sănătoase, nedeteriorate de energie electrică încă, nu este absolut posibil, în nici un fel. Caracteristici fizice - flexibilitate, rezistenta - de culturi sănătoase nu va permite niciodată ceva de genul că, până la recoltare - se poate observa, chiar dacă vântul este bine de peste 100 kmh. Imediat după ce se opreşte sale, nu este îndoit la pământ, chiar dintr-o tulpină. Pe fotografie din carte, nu este indicat pagube culturilor destul de tipic, după fulger. Informaţia este cu adevărat şocant, de necrezut, de neînţeles şi va lua cu siguranta "un pic" de timp înainte de oricine poate identifica cu asta. Aproape niciodată astfel de daune apar imediat după furtună, cea mai mare parte de până la după săptămâni.  

 

Aici este posibil reproduce o idee clasica de geniu mai mare din lume din toate timpurile. Deci, numit Jerry Cimrman postulatului lui: "Putem lupta împotriva ei, putem protesta împotriva lui, putem de acord cu asta, dar asta e despre toate, ce este cu ea, sau faţă de o posibilă face."

 

Repeta, cu siguranţă nu pentru ultima oară:

Marea majoritate a acestor unei zone afectate, apare mai multe zile după furtună şi fulgere, de foarte multe ori pe vreme frumoasă, atunci când nimeni nu putea să obţină fulgerul ca principala cauza, pentru ca imediat după, de asemenea, mai multe zile după furtună toate domeniile şi plante privit ca absolut intact. Acest lucru se aplică la cercuri, cât şi forme foarte neregulate.

 

Apropo, în cazul în care autorii au fost în măsură să determine locul şi momentul de imagine, ei pot solicita de la sine, la institut hidrometeorologie sau companii care se ocupă cu date de trăsnet. Probabil că ar fi posibil pentru a localiza mai mult de o lovitura fulger în domeniul fotografiat. Cu un interval de cel puţin câteva zile, ci de mai multe saptamani, mai degraba, în orice moment între momentul de germinare şi în momentul în care imaginea a fost luată.

 

Cereale sănătoase în picioare lângă piesele tractor

Pe fotografie din carte, de asemenea, în multe fotografii documentare daune sau modele regulate de cerc în cereale, în cazul în care cerealele se intampla simultan "de obicei", de exemplu, grâu înclinat spre pământ, de asemenea, în fotografii care sa documenteze daune neregulata, este foarte interesant faptul că, chiar dacă aproape întregul domeniu, aproximativ 80%, este deteriorat şi îndoit, în imediata vecinătate a liniile de tramvai de grâu sau de orz sau de alte cereale sunt în picioare. Acesta este un fenomen foarte comun în toate cerealele deteriorate. Frecvenţa de apariţie a sa este atât de mare încât este aproape imposibil de a fi doar o coincidenţă. Deşi este posibil, ca o parte relevantă de curent dăunătoare a fost condus de la plante, prin piese descrise plante, cele mai apropiate pentru a le, şi, astfel, ar trebui să fie cel mai deteriorat, sunt aproape niciodată îndoit. Îndoire începe cu cel puţin 20-30 cm de la liniile de tramvai. Acest lucru sugerează, că plantele cel mai apropiat de piese, care nu sunt ocupate de plante, au la dispoziţie un volum mai mare de sol, cu o concentraţie mai mică de substanţe otrăvitoare secretata de rădăcini de plante vecine. Substanţe toxice şi dăunătoare originea în ele, se încearcă transferul de la rădăcini şi din ele, atât de aproape de melodii pot fi dăunătoare poluanţi mult mai diluat şi plantele au o sansa mai mare pentru a se vindeca. Ei nu sunt expuşi la astfel de concentraţii mari.

 

Exemple tipice vor fi, de exemplu, la pagina Kounice , dar este posibil să fi găsit în aproape fiecare pictogramă a imaginii cereale, care, în plus faţă de formă regulată include, de asemenea, culturi neregulat deteriorat şi îndoit. Aproape întotdeauna cel puţin 30 cm de pista, uneori până la un metru departe. Uneori, cea mai mare parte a culturilor nu este deteriorat, cel puţin la început, nicăieri altundeva decât în cea mai mare distanţă de pista, exact la jumătatea distanţei dintre ele, în cazul în care este probabil cea mai mare concentraţie de substanţe nocive, şi a plantelor pot scăpa le mai rău. De asemenea, posibil, mai bine de conducere electric acolo, datorită dubla trecere peste de seed duze de maşini de la acel moment, linia este dublu-semănat.

 

Explicaţie mult mai detaliată a acestui fenomen va fi amplasat la Lines .

 

Unul dintre motivele posibile pentru deteriorarea şi slăbirea de tulpini de cereale este indicat mai mare fertilizante, în special de azot. În acest caz, ar fi cereale, sub cea mai mare influenta a gunoiului de grajd la cel mai apropiat de piese, şi au fost avariate şi îndoit cele mai multe ori. Dar, în fapt, este exact opusul. Supradozaj - conţinut sporit de săruri solubile în sol, ar fi principala cauza de o frecvenţă crescută a evacuărilor în astfel de locuri. Mormane de gunoi de grajd sunt atragerea de fulger într-un mod admirabil, din cauza conductivitatea electrică a crescut de locuri descrise, precum şi aerul de deasupra lor. Astfel, dacă în apropiere de cultură doar se deteriorează, nu este, în orice caz, din cauza fertilizante locale mai mari, ci pur şi simplu pentru că a apărut un fulger. În mod logic, ar fi fi plantele cele mai afectate cel mai apropiat la gramada de gunoi de grajd, uneori foarte mare, dar că se întâmplă aproape niciodată.

 

 

 

Daune de cereale comun pe fotografii cerc

Arhiva LP, din nou. Pe fotografie este în plus faţă de cerc posibil, foarte bine observa daune culturilor, în mijlocul dintre piese tractor. Desigur, acest fenomen poate fi constatat că nu numai în fotografii cerc, dar aproape pe orice fotografie cu deteriorat şi pe suprafaţa situată cereale. Următorul fapt foarte interesant este, că cele mai multe ori, sau mai devreme, este deteriorat, slăbit, şi îndoirea jos cultură care apare în apropiere de centrul de curbura sfert aproape de marginile de pe câmp, în mod regulat transformat de roate. În colţuri thereare piesele mai rutted. Integral furnizate de putere de la circumferinţa unui cerc la centrul său provine suma totală mult mai mare decât o linie integral la un punct la fel de îndepărtat. Puterea furnizată în planul de suprafaţa pământului scade cu pătratul distanţei de la punctul, care este în cazul unui cerc constant, deci nu este în scădere. Aceasta este o estimare aproximativă, mai multe detalii despre problema de plante actuale conduc şi a solului vor fi explicate pe  LRC link-ul. În plus, piesele de tractor, în apropiere de frontierele de pe câmpurile sunt fugit de pe tractor, din nou, în timpul întoarcerea de la câmp. Conducere mai bună a energiei electrice, prin urmare, disponibile. Mai multe informaţii în pagina de liniile de tramvai. Miniaturi posibile mări trecând mouse-ul peste.

 

Piese de tractor sunt cu siguranţă mult mai multe conductoare electrice împotriva împrejurimile lor, care pot lucra, de asemenea, ca paratrăsnete, umezeala le colectează şi deţine cel mai bun şi cel mai lung. Liniile de tramvai de lângă graniţă de domeniu au o conductivitate mai demonstrabil mai bine decât oriunde în altă parte, datorită faptul că acestea sunt trecut de tractoare de mai multe ori, şi se pare că se apleacă pe calea ferată în apropiere şi tractoare transforma de multe ori acolo cu etapa de viteze diferenţial blocat. Alte tije foarte importante de trăsnet sunt grămezi de gunoi de grajd foarte des au loc în domeniile.

 

 

 

Fotografie din Wylatowo creat de entuziaşti poloneze

Aici sunt prezentate câteva exemple tipice de daune normale, culturilor neregulat format de fulger, în combinaţie cu modele geometrice cerc, fotografiata de observatori prieteni din oraşul polonez Wylatowo: link-ul 2002, pictograme link-ul

În toate cazurile, fără forme geometrice cerc există daune destul de tipic de cereale cauzate de energie electrică de la descărcarea de gestiune fulger.

 

 

 

Argentina 2010, " cerc "în floarea-soarelui

Chiar de la începutul anului 2010 a fost posibil, o scurtă vizită în Argentina

din data de 15 martie 2010, de la foto -TOURAINE insolite.xooit.com

  

floarea-soarelui carbonizate şi ars, în cerc, este aproape imposibil de a explica într-un mod diferit faţă de fulger ... Sau poate într-adevăr că OZN-uri?

 

Descrierea de stat plante arată aproape la fel ca în manual pentru şcoală agricolă, descrie urmare a fulger în câmp de floarea-soarelui. De exemplu, Manualul de producţie de floarea-soarelui 2007 , a se vedea. Manualul elaborat de Asociatia Nationala de floarea-soarelui, ANS .

 

În cazul în care cineva merge printr-o pădure şi pentru a găsi nişte copaci carbonizate, decât poate deduce: "Acest lucru este posibil printr-o descărcare de gestiune fulger aici." Atunci când merge în jurul unui domeniu, cu respectarea carbonizat de floarea-soarelui, ceea ce pe cale de a gândi? Că extratereştrii plutea deasupra câmpului într-un cuptor cu microunde, cu rotire în cerc, din ionosfera a fost descendent vortex susţinută şi creată de mintea omului şi extraterestre şi toate-omniprezent inteligenta cosmica, un OZN alte şi farfurii zburatoare bombardat teren cu lasere si tot ceea ce a fost completat de acţiunea curentului electric, care a fost izvoraste dintr-un loc între sursele de apă subterane şi de ceata de pe mlastina britanic? Sau este ca toate un umor tipic britanic? ... A fost doar un mic exemplu de cât de departe unii "experţi" ai fenomenului Crop Circles, ocazional, a apelat în consideraţiile lor. Ele sunt în mod clar nemulţumiţi de absurditatea şi incomprehensibilitatea a fenomenelor întregi. După toate, este absolut imposibil de a crea un astfel de fractali incredibil de complexe, care sunt încă în natura neînsufleţită şi fără inteligenţă nu, nu poate fi creat, este destul de imposibil. Dar este posibil, chiar foarte simplu!

 

S-ar putea lucra, uneori, doar o singura lovitura de fulger, posibil însoţite de mai multe evacuări paralele şi, ulterior, electrice, de asemenea, pot apărea unele rezonanţe şi a intervenţiilor între toate astea. Foarte adesea ele sunt în curs de desfăşurare în urma linii de metrou, şi chiar de mai sus le-a fost cauza de crearea de linii. În acest caz, de cereale nu poate fi numai numai deteriorate, dar complet mort. Această idee a fost deja menţionat pe această pagină aici, alte cazuri, mult mai ilustrative posibile găsi pe pagina liniile .

 

Totul sa întâmplat în termen de zece câteva miimi de secundă. Acesta este momentul net, o perioadă în care a rulat un curent electric; descărcărilor electrice avea loc între pauze succesive, sute de durată de milisecunde. Sistemul de descărcare de gestiune electric principal şi distrează-te de mai multe consecutive poate avea loc în timp în jurul valorii de doua, rareori mai mult. După încetarea imediată ar putea fi în domeniul de cereale de remarcat absolut nimic. La început, în timpul descărcării electrice şi imediat după, s-au luat cea mai mare parte procese de fizică, mecanică, electromecanică, şi electrochimie. După care a avut loc o lungă perioadă de odihnă în care a fost aparent se intampla nimic, şi a intrat încet-un proces de natura scena de biologie, Fitopatologie, biomecanica, biofizica, chimie şi alte procese naturale pure. " Migraţia a Naţiunilor ".

 

Ceea ce urmează poate fi parţial influenţată de vreme. Foarte important este faptul, că o dată la evenimentele descrise, disponibile pentru următoarele care apar dupa externare, va avea loc chiar şi în condiţii meteorologice cele mai adecvate, ceea ce este posibil să ne imaginăm pentru cultură în creştere şi maturare.

 

În timpul zeci de zile, precum şi săptămâni sau luni, se desfăşoară slabirea treptata a plantelor. Procesul este extrem de lent din cauza inerţiei enorm de procese biologice in plante. Ţesuturile şi părţi de plante afectate mor, altii devin slabe. Într-o zi, slăbirea generală a plantelor depăşeşte nivelul acceptabil. În timpul nopţii cade ceata Londra - fluture. P_B Plante creste grele şi cele mai slabe tulpinile incep incet îndoire la sol, a se vedea domino. În termen de câteva secunde la minute este un design atent creat se încadrează la sol, ca o casa de carduri. Proces similar este, probabil, posibila utilizare a explica în anumite cercuri care apar frecvent pachete de tulpini, de mai multe ori în mod regulat pliat una peste alta. În acest caz, au fost probabil treptat stivuire peste ei, tot ceea ce nu a căzut de la o dată. Crearea de efect similar este de forţele omului, folosind instrumente primitive, şi creierul, absolut imposibile. Inutil să spun, că structurile pot fi distinse pot fi găsite în cereale complet neregulat deteriorate. Fotografiile care însoţesc acest alineat au fost luate la un loc, unde a constatat numai cultura complet neregulat deteriorate. Toate locurile au fost că în mod demonstrabil şi verificabile, lovit de fulger.

 

Faptul, că procesul treptat de îndoire la pământ, în care este vizualizat cerc, poate deveni mult mai rapid decât slăbirea întregului proces a fost pregătit, şi până la foarte mult timp după ce a fost, de fapt, cauzate şi de iniţiat. Aşa că laici şi "profesionist" publică deduce concluzii pripite şi oarecum confuz.

 

 

Perioada de Migraţie

Proces, astfel numit, prin faptul că, în corpul de plante întregi - tulpini, frunze, rădăcini, urechile de cereale, influenţa de electroliză creează, de asemenea, posibil ca urmare a proceselor termice, un număr de compuşi nocivi. După un anumit timp, plantele încep să le mutaţi în jos până la rădăcini, şi elimina-le în sol. În direcţia opusă, apoi se deplasează substanţe implicate în metabolizarea comun de plante prospere şi utile.

 

Exemplu:

Prin împărţirea de plante, partea aeriană, de exemplu, în zece părţi de lungime egală. În condiţii, faptul că fiecare dintre ei are nevoie pentru a scapa de substanţe nocive, care au fost create în interiorul ", a muta un etaj mai jos", o constantă de timp - de exemplu, o zi. Partea cea mai de sus, a zecea din plante - de exemplu. ureche de grâu sau de o parte în cazul în care va fi format, timp de o zi a scăpa de astfel de substanţe negative, toate celelalte părţi de mai jos, dar acesta trebuie să suporte trecerea prin a toxinelor din toate părţile de mai sus le. O astfel de comparaţie, cu siguranţă, foarte simplificat, dar, pentru scopuri de explicaţii de slăbire suficient zonale, arată că cea mai mică a zecea a plantelor este expus la compuşi nefavorabile de zece ori mai mult decât partea cea mai de sus, şi de zece ori mai mare decât cantitatea de ea însăşi a creat, astfel încât este expus la o efectele estimate de o sută de ori mai mare de produse chimice nefavorabile. Prin urmare, partea de jos este cel mai slabit, de asemenea, mecanic - posibil, pentru a încerca de mână. Partea de jos se sacrifica pentru succes "educaţie de pui". Număr mare de plante slabit sunt foarte de succes, în care, pentru că imediat după îndoire spre sol planta începe curbura internoduri inapoi cu noduri, şi marea majoritate a acestora reuşi într-adevăr, chiar dacă numai parţial, astfel încât acestea pot fi recoltate cu succes.

 

Calendarul de evenimente descrise în acest paragraf este doar un exemplu, nu fapte dovedit experimental. Acesta este doar o aproximare de evoluţia probabilă a unor procese, care vor fi verificate experimental, şi, în unele cazuri, poate fi semnificativ diferit de procedura descrisă. De exemplu, după evacuările extrem de puternice. 2008

 

Calendarul descris aici este foarte posibil considera ca o presupunere educată, verificate de mai mulţi ani de observare documentate, cu sute de locuri de hit-uri verificate de descărcare de gestiune de trăsnet în suprafaţă de câmpuri de cereale. Scris în 2011. De asemenea, sute de experimente verificate de curenti electrici care acţionează asupra ţesuturilor vegetale.

 

 

 

Este posibil să verifice mai multe cercuri de cultură retroactiv

Enigma cerc definitiv decriptat ...

Numai NATURALE principii care fac, mecanice - electromecanice - electrochimice - biochimice, biofizice - - biomecanice - calculabile fitopatologic, simplu şi previzibil. Chiar, (!!), în majoritatea cazurilor, poate din 1980, dacă nu, din 1990, în unele ţări, pentru o certitudine spate verificabile pentru orice cultură localitate cerc GPS. Este posibil cere meteorologii, sau Siemens-Vaisala, ALDIS, CELDN, EUCLID, NORDLIS. Descărcarea de gestiune fulger se întâmplă mai ales mai multe săptămâni înainte de cercuri apar.

 

 

 

 

Forme aleatoriu deteriorate în Italia ...

În unele ţări, de exemplu, Italia - pagina de link-uri în jos, a devenit regulă nescrisă. Dacă nu multe cercuri de cultură să apară ceva de ani, cele mai multe fotografii de cultură neregulate sunt deteriorate. Cercetatorii in Italia, poate chiar primul şi cunosc cel mai bine, că RDF şi forme regulate sunt crearea de acelaşi motiv. De asemenea, multe din fotografiile lor sunt tipice combinaţie de cercuri astfel de forme regulate si neregulate şi forme. Un astfel de imagine cerc folosit în textul anterior, aici şi viitoare aici. De exemplu, în Italia, mult mai des, că cercurile din lanuri apar în combinaţie cu RDF , poate în funcţie de condiţiile locale. A explicat aici .

 

RDF , iniţial Randomly Downed Formations, doborât aleatoriu formaţiuni, va fi redenumit pentru totdeauna la Randomly Damaged Formations, Formaţii aleatoriu deteriorate, pentru traducere mai bună

 

 

Multe mulţumiri

pentru www.cropfiles.it : multe link-uri către pagini cu fotografiile cele mai tipice,

care au fost extrem de util în această cercetare -

http://www.cropfiles.it/cropcircles_2010/Allettamento_2010.pdf

http://www.cropfiles.it/cropcircles2008/Allettamento_2008.html

http://www.cropfiles.it/cropcircles2007/Allettamento_2007.html

http://www.cropfiles.it/crop_circles2006/Merate_11Maggio2006.html

marcate ca fiind "e crop irregolari"- Neregulate

mai multe fotografii la paginile legate posibile pentru a mări folosind click dreapta + "Vezi imaginea"

 

De asemenea, există mai multe tije de tipice de trăsnet în domeniile de cereale din fotografii italieni.

Click pentru a urma link-ul

 

Poze similare din Republica Cehă - mii disponibile. Mulţi dintre ei afişarea în mod direct de locuri cu hit fulgere verificate. Link-ul va apărea, uneori, aici .

example_czech

 

 

Explicaţie

Există multe cazuri în Italia, în cazul în care apar forme mult mai multe neregulate în combinaţie cu cercuri şi alte forme similare periodice. Posibil, că în Italia nu există o astfel de mare interes cu privire la cercuri ca şi în Marea Britanie. Poate că unele dintre ele sunt fotografiate lungă perioadă de timp după care apare, dacă vreodată. Poate depinde de condiţiile locale. De asemenea, în Marea Britanie, de exemplu, pe cronologie pagina. Posibilitatea de a vedea, 16.07.2007, Hailey lemn, Ashbury, de grâu, nu devin forme neregulate adăugate în timpul perioadelor de timp mai lungi, chiar în interiorul forma periodice, precum şi în afara acesteia. Multe dintre piese neregulate care se comportă la fel în conformitate cu regula de a deteriora şi slăbirea după descărcarea de gestiune fulger, mai îndepărtat de la liniile de tramvai, doar între ele. Posibil, depinde de propagare a energiei electrice prin liniile de tramvai şi de faptul că suprafaţa de peste si aproape de metrou. Mai multe informaţii - fulger de energie electrică în sol .

 

 

 

Mai multe recunoasteri

direcţionat către pagini http://www.croponline.org/cropanomali.htm, şi anume subpagina Lissone (Mi) : Această locaţie va fi utilizat de la pagina prognoza, având în vedere structura probabil de linii electrice situate acolo - două linii de putere, care trece în jurul câmpului. Lichidare dreptunghiulară care înconjoară unghi de 200 de grade mai mult. Unele trăsnet trebuie să apară şi unele anul viitor. Nu inele, dar cândva în viitor, vor cu siguranţă unele culturi deteriorat apar ocazional. Pentru mai multe detalii, consultaţi pagina desemnat prognoza . Pe localitate, deşi există loc unele modificări de construcţie, posibilitatea de a vizita Hărţi Google, dar, probabil, ceva va fi lăsat pe din domeniu.

 

 

 

Multe mulţumiri:

Peeters von Petrackov, numero uno,

Brichetă de la Dywidag Prefa ca, numărul 2 Petru,

Pepe de la Linde + Wiemann CZ, sro

Gulaş, Spejbl, Kiosker, Kelcak, PID,

Jimmy - autocolant, Lubos Hanousek,

Bobes Janik,

şi multe altele.

 

De asemenea, multe mulţumiri Dl. Vaclav Bosina, agricultor locale.

 

Mulţi datorită prietenilor italiene, de asemenea. www.cropfiles.it şi www.croponline.org

Roma locuta, causa finita: Roma a vorbit, cazul este reziliat

 

 

 

 

Literatură, surse

Unele cărţi (o mica parte), utilizate pentru a explica diverse fenomene fizica natura şi efectele în text şi subpagini www.cropcirclesonline.com Literatură

 

Daca sunteti interesati, de contact cropcirclesonline@gmail.com

Daca sunteti interesati, de contact cropcirclesonline@gmail.com

 

4 en

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, şi toate teoriile prezentate aici au fost foarte bine, îndeaproape şi în detaliu experimental examinată de către

 

Jan Ledecky