Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercuri-timelapse-scurt . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
Nr ET unul (extraterestre) a făcut chiar și un cerc unic în întreaga lume. Nu-ți fie frică de ei.
Learn about thunderstorms RSS feed

Camere timelapse, obiecte subterane

ET, extraterestrii de asemenea numit (extraterestrii, extraterestrii spațiu). Toată lumea este frică de ei, nimeni nu a văzut, dar toată lumea crede că fac cercurile din lanuri.

 

daca sunteti interesati de contact cropcirclesonline@gmail.com

 

Exploratori, care sunt dedicate (de theirselves), care cercurile de cercetare a culturilor, chiar și teama de a utiliza camerele de luat vederi timelapse și mai mare măsură. Mai mult de o singură dată sa întâmplat ceva rușine, dar la acest moment nu vor fi analizate aici.

 

Desfășurarea de aparate de cultură timelapse cercuri cercetatorii nu pentru a realiza, probabil, în mai mare măsură mai ales pentru că se tem că e ceva Ei învață să într-adevăr nu vreau să știu. Poate că le este frică de ce ar putea străinilor capturate riposteze, fie pe ei înșiși, sau de umanitate (ceea ce si sensibilitate). Ei se tem de a disloca camere timelapse și caracteristici Greater selectate în locuri, unde ar putea apărea unele modele în viitor, ei se tem de adevăr că ar străinilor nick in actul de, și ei le-ar fi Răzbună-o dată pentru totdeauna. Mai bine o dată pentru totdeauna capăt de curtoazie cu extraterestrii, explicația urmează.

 

Buna vânători mister, observatorii OZN-uri, vânători străini și credincioșilor! Nu este absolut nici o nevoie să vă faceți griji cu privire la orice, de la extratereștri, nimeni nu va face vreo răzbunare și nici nu comite orice daune, dacă tu chiar anytone de Implică-Usor pentru clarificarea oricărui mister descris. Străinii sunt într-adevăr complet nedetectabile de camerele timelapse, pentru că ei nu au fost în tot aproape sau departe de orice cerc. Nu este nevoie să-ți fie frică de orice străin, că marea majoritate a culturilor cercuri cercetători consideră în continuare ca autorii reale ale cifrelor. Camera timelapse setat corect poate captura autorii reale, că, în fapt, "modele de vopsea în domeniile", care nu folosesc o pensulă, dar fascicule de electroni mult mai puternice decât o locomotivă. Pentru a desena toate formele atât de neînțeles Ei folosi două într-adevăr foarte simplu și ușor de înțeles fenomenele explicabile fizice, cum ar fi rezonanta si interferenta.

 

Camere timelapse nu este necesar de a utiliza numai pentru studiu masa de cercuri, cu posibile Foloseste-le pentru a clarifica principiile și procesul de deteriorarea și de cazare (slăbirea dăunător,), precum și orice alte plante de culturi arabile oriunde în lume. O pereche de camere la o distanta mica unul de celălalt construcție poate fi utilizată pentru determinarea captarea și impactul locația trăsnet, cu o precizie de centimetri. Pur și simplu utilizați Principiile de geometrie, optica, matematică și fotogrammetrie.

 

Apropo, cu fascicul de electroni, la nivel nu mai mare de 1 cm, cui fronthead se îndreaptă spre pământ într-o viteză de mii de 100-200 km (date dovedite din literatura de specialitate / sec cel mai fiabil - Rakov, Uman, deși în multe locuri de pe Internet, de exemplu WIKI - ro, CZ, există sunt complet diferite, informații complet eronată, chiar și în aparent "experți" texte), precum și transferurile în cadrul unei milionimi de câteva secunde o energie, care ar fi mutare Capabil asupra unei locomotive electrice distanta de mai multe de o mie de kilometri. O astfel de cantitate de energie este într-adevăr de Capabil de a face "un orificiu în pământ sol", nu este nevoie să se îndoiască despre asta. Primul și cel mai rapid impuls mecanic, care se va raspandi de descărcare de gestiune de la site-ul de impact, cu supersonic (șoc) val, care este intotdeauna cerc foarte exacte, și dispar după câțiva kilometri. Doar uită-te la aproape orice imaginile filmate de explozie bomba atomică, în cazul în care unda de șoc sunt vizibile adesea din cauza unei modificări salt in Nivel rouă. Rata de inițială (dar de fapt doar inițială) a o undă de șoc, după descărcarea de gestiune fulger este, probabil, mult mai rapid, decât viteza undei de șoc generată de explozia unor bombe nucleare sau termonucleare. (Am avea, probabil, o fotografie)

 

Pe imagini (urmați link-uri resurse) pentru a vedea exemple posibile, ceea ce este de descărcare de gestiune fulgerul Capabil Efectuați cu mai multe tone-copac (estimare brută de circa 5 tone). Zeci la sute de kilograme bucăți grele sunt despicate într-o fracțiune de secundă și a risipit de-a lungul pământ ca scobitori. Prin urmare, este o minune cum este posibil ca într-un loc unde fulgerul a lovit de descărcare de gestiune direct în câmp, nu este posibil de a găsi nimic altceva, decât o "obscură", și, uneori, nici măcar asta. Ar fi destul de așteptat există un crater mare. Aceasta este cauzată de această , în cele mai multe cazuri, imediat după atingerea solului (umed), marea majoritate a șocurilor de energie ramase distribuite uniform de preferat să trasee mai scurte tha cu cea mai mică rezistență chiar sub pământ. Uneori există Cuantumul tarifului (energie) într-adevăr peste-Livrat, și în addition diferența de conductivitate a canalului de plasmă și la sol este enorm. Canalul fulgere în aer are o rezistență mai mică de 1ohm opțiunea pe metru, cu o lățime de maximum 1 cm, mii de sol la sute de ohmi pe metru, dar în raport cu cub cu latura de 1 m

 

Unele fenomene periculoase pot apărea acolo, pentru că la distanțe mici, de la descărcarea de gestiune fulgerul nu va fi niciodată în siguranță.

 

Taxa în exces nu poate fi, uneori, deturnate Imediat sub pământ, și poate dura ceva de călătorie, cea mai mare parte din urmele tractorului, dar între ele de asemenea ca un diapozitiv sau pe un roller coaster.

 

În unele cazuri, se poate descărca după atingerea condus la sol a fenomenului, care ar putea fi asemănat cu cele mai bune practici fenomen electric comun - "dielectric defalcare". În acest caz, pot continua să-și îndeplinească foarte rapid relativ adânc sub pământ. Este probabil ca, în acest caz, ei pot în fulgurites imediate ale canalelor de vecinatate fulgere crea subteran. (photo Lightning: PAE) de conducere severe de descărcare de gestiune sub pământ, chiar și în cazul formării unor modele, cea mai mare parte, mai mult de cercuri foarte probabil.

 

Este cu siguranță posibil să se ia în considerare, ca în caz de descărcare de gestiune fulger într-o zonă deschisă chiar în sol (câmp), poate nu foarte adânc, la punctul de șoc în subsol din punct de vedere mecanic se întâmple ceva foarte similar cu cazul de arbori pe poze. Nu va Inregistreaza-te la orice distrugere, deoarece continuitatea a zonei subterane nu permite asa ceva, dar pulsul mecanică poate fi foarte puternic, pot apărea un cutremur mic. Analiza mai detaliată a distribuției de energie de descărcare de gestiune de-a lungul suprafață și în subteran va fi capabil de a găsi pe pagina de distribuție al energiei de descărcare de gestiune de peste si sub suprafața solului . Ar trebui să se țină seama în special faptul, că condițiile locale În timpul impactuluiReturn Strokefronthead pot varia de la un loc la altul într-un număr aproape infinit de posibilități. Pe site-ul referit, de asemenea prezent va fi o încercare de a explica diferența dintre impactul blițul în zona industrializate, care sunt aproape toate echipate cu o considerabilă a sumei de obiecte foarte bune legate la pământ (paratrăsnete pe clădiri, acoperișuri, canale de scurgere), lor Mai multe dintre valoarea comenzilor în exces de paratrăsnete potențiale în zonele agricole (arbori izolați sau turnuri de IT, câteva sute de metri distanță). În acest caz, uneori obligat să apară direct descărcării la suprafața pământului. Uneori este principalul directReturn Stroke, În alte cazuri, unele dintre cele afiliate (paralele), componente ale descărcarea de gestiune, care a fost inițial indică, de exemplu, într-un câmp din apropiere HV. O altă situație poate apărea ca liderul inițială în trepte, deși inițial îndreptate la oricare dintre paratrăsnet tipic (HV câmp, copac, arbust), dar cele din urmă este "prins" de streamer pozitiv călătoresc în direcția opusă, care a apărut de la Relativ locație de la distanță în domeniu, și după accident vascular cerebral final de retur principalele puncte de acolo. La locatia exacta a locului unde descărcarea de gestiune în cele din urmă hit-uri deschise, pot fi implicate într-un grad foarte substanțială a structurilor subterane (geologi, arheologi, istorie de război, industrializarea, utilități)

 

În unele locuri, în cazul în care au apărut unele cercuri, nu este într-adevăr nevoie de un lung căutare în apropiere de înaltă tensiune și joasă tensiune turnuri. Pe alte zeci de fotografii la sută, Potential Deși nu paratrăsnete sau turnuri de tensiune nu sunt observabile, dar după o scurtă vizită de Google Maps sau Google Earth este posibil să le găsiți acolo. Autorul a liniilor de teze știe ce vorbește despre, detine una dintre cele mai mari colectii de diverse culturi cercuri GPS poziții găsite în capcana oriunde în lume (sute), și foarte curând vor fi disponibile și pe pagina, unde vor fi publicate treptat unul după altul.

 

pe stânga primul model din 2011 - ianuarie Jakarta, pe dreapta Italia 2007 - Ancona

 

Grombach 26.05.2002, Baden-Wuertemberg, Deutschland 1.7.2002 Grombach, Baden-Wuertemberg, Deutschland

 

http://www.uforevue.sk/news/53/55/Nadherny-kvet-v-poli-pri-Kozarovciach/

Efectuarea de descărcare de gestiune pe suprafața solului și viteza de conductie a vitezei sale de metrou și de conducere în orice altă subteran superficial depinde în mare măsură pe ea, ce și cât de adânc se află în subteran. Linii de utilitate, relicve arheologice, geologice defecte, arcuri, mine abandonate, acvifere, sau ceva de genul asta.

În cazuri foarte rare, de descărcare de gestiune poate provoca o explozie subterană de reale echivalente Mai multe sute de kilograme de TNT, atunci când în timpul călătoriei subteran se întâlnește cu neexplodate, chiar dacă considerabile dărăpănat și eșalonate considerabil, câteva sute de bombe kilogram de la al Doilea Război Mondial. (Craterele în domeniile). Ceva de genul unui mic crater în domeniu poate de asemenea dacă există Devine Scoală-te într-un subteran superficial ceva Afișat în fotografii de copaci, care este, probabil, în unele cazuri posibile. Fulger nu poate lovi un sistem de rădăcină uscată descompusă a arborelui deja inexistente, cui reziduurile pot persista ani subterane mai multe. detalii pe pagina paratrăsnet în domeniile .

 

Cauta dovezi

Dovada că poate sprijini unele Creanțe pe acest site si multe alte Agricultorii pot aduce propriile lor. Cu siguranță și-ar dori un pic de asemenea Contribuie la clarificarea misterul indelungata, iar ei sunt cu siguranta obosit de spectatori, cu arme lungi și hayforks la cotropitorilor straini, care pur și simplu nu vin.

 

Acesta va fi destul de suficient dacă acestea vor unii Anul descris aici ... Scoate la iveală.

(Vor fi explicate pe o altă pagină într-un paragraf special care descrie acest fenomen, Teme subterane - și o parte a paginii în linii culturilor )

 

În unele locuri din subteran sunt susceptibile de a găsi unor vestigii ale activității agricole arat, poate chiar la nivel scăzut sub arătură adâncă - masini-unelte si piese (metal), folosit o singură dată pentru cultivare. Respectați lor este posibilă în câteva fotografii de model. Cu o rezistență mult mai mic față de împrejurimi, precum și în cazul conductei, acolo devine o creștere a curenților de mai sus și, prin urmare, care plasează daune plantelor superior. Aici sunt două exemple, în cazul în care produsele sunt situate uscate (au fost amplasate subteran), iar locurile vor fi similare cu siguranță posibil pentru a identifica mai mult. Probabil va proveni similare " markeri subterane "în locuri ale unor cercurile din lanuri cifre oricând în viitor. Acesta nu poate fi rămâne doar de activitatea agricolă, pot fi incluse artefacte arheologice de asemenea sau părți ale avioanelor prăbușit. Formațiuni descrise similare, desigur, pot fi create, și, probabil, într-adevăr au fost și vor fi create fără să formeze orice model regulat în imediata lor apropiere.

 

Notă: nu este exclus ca în imediata apropiere a markerilor tezei subterane ar fi posibil, uneori, că ceva de genul fulgurites , dar curenții nu pot fi deja prea dispersate. Mult mai mult posibil, acestea ar fi găsit într-o mică adâncime sub "de pori", există într-adevăr au fost "lucruri care se întâmplă". A cantități mici de materiale situate s-ar fi încălzit pentru un scurt moment mai mult de 6000 ° C

 

Deci, ar străinilor în cele din urmă la ... (Doar în țară cehă?)

Ce este un fapt interesant (în limba engleză): Există o MZ utilizare abrevierea posibile, ceea ce înseamnă ET (Extra, în plus cehă, terestre, în cehă Pamant sau Pamant), și în limba engleză second hand abrevierea CG (Cloud to Ground) trăsnet descărcare de gestiune, în opusă a cercurilor din lanuri - nor la nor, are un echivalent în limba engleză MZ (Cloud, Cloud în cehă, sol - sol din nou în engleză). Ce o similitudine interesant ...

 

Ultimul (ultimul, dar nu cel din?): Cei nemultumiti de ce ar fi pictura ET aproape exclusiv în porumb (deși există excepții) Dacă, în cursul și semnificativă parte a anului nu este pe întregul glob Amplasat în mod semnificativ mai bine colorate și ușor de utilizat (pentru lor extraterestru - șobolani sau pistoale cu laser vortex - trumperies de energie) și mult mai frumos "panza" - suprafata de zăpadă? Faptul că descărcări electrice sunt aproape absente în timpul iernii (și, dacă da, volgende suprafața zapada le de multe ori este foarte mult mai bine "curățat" de temperatură la fel ca înainte), ar face orice cititor Desigur, Hotărârea de Sine. Un alt fapt este un fenomen destul de general pe scară largă, că, în cursul înghețurile de iarnă oameni, și nu stau acasă pe fundurile lor, tot cald, mai degrabă decât lor șa și deltaplane pentru mașini similare și clase pentru a viziona suprafața Pământului de sus.

 

      

 

 

 

daca sunteti interesati de contact cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

pz