Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Dit is een primaire vertaling, voorlopige, ruwe gegevens, bijna ongewijzigd. Machine, computer-based, van de originele pagina's, die als Tsjechische originele en engels originele versies. Continu worden verbeterd in de loop van de tijd verbeterd en uitgebreid. Bedankt voor het begrip.

lightning

Graancirkels.

Enigma opgelost.

Forever.

Ontstaan

Natuur, wetenschap, natuurkunde

scheikunde, biologie

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels worden gevormd door de bliksem. Bootsen de fotografische opname van de veldlijnen van elektromagnetische straling door het raster van graan in het veld.

Graancirkels ontstaan ​​na bliksemen, zeer lange tijd. Imiteren fotografische opname van de elektromagnetische straling veldlijnen door het raster van graan in het veld.

 

Affair graancirkel gatee - much ado about nothing

Mogelijk, dat een fantastisch berichten over graancirkels , overal ter wereld, met inbegrip van alle gekke theorieën. Buitenaardsen, psychische energie, militaire experimenten, bluffen of ontmoediging, dansen egels, plasma-vortex, dronken kangoeroes, telekinese, meta-psychologie en vele andere, waren slechts fabels of sprookjes, veel huilen en een beetje wol, much ado about nothing. Misschien is het mogelijk een naam te geven aan alles wat er rond graancirkels gebeurt tijdens jaar van 1970-2011, ook eerder, in korenvelden, veel meer in de massamedia, een naam geven

 

" Affair graancirkel gatee " ...

 

Deze site is in geen enkel geval bezig met concepten of gebieden van de menselijke activiteit als esoterie, astrologie, parapsychologie, psychotronische, spiritisme, occultisme, het geloof in buitenaardse wezens (Buitenaards leven), ET, UFO, paranormale, ufologie, vliegende schotel, bezoekers uit de ruimte, hekserij, magie , zwarte magie, bovennatuurlijke verschijnselen of een soortgelijke gebied van pseudowetenschap en junk wetenschap.

 

 Motto: Very much crop circles resemble a PC simulation of electromagnetic  fields. Even a single one, separate circle. That is why because they are really  created by ElectroMagnetic Field lines of force from lightning discharges.

Record van elektromagnetische velden in een raster van granen stelen

Crop veld - een opname medium, in staat om een grafisch overzicht van EMF te creëren

Elke, zelfs als heel simpel, vreemd graancirkel, mogelijk om te beschouwen als analogie van de grafische record van elektromagnetische velden in ijzer zaagsel. Eigenlijk niet alleen graancirkels, maar ook elke vorm van granen, waaronder die volledig onregelmatig, mogelijk uit te leggen als een grafische interpretatie, karakteristieke, grafiek, opnemen of foto van elektromagnetische processen, die aan de gang boven het oppervlak van dat veld waren met granen veel dagen voor formaties verscheen. Mogelijke vergelijken met record van "storage oscilloscoop". Beschreven "elektromagnetische processen" mogelijk zou zijn om te visualiseren als gevolg van natuurlijke processen in planten, door het verzwakken van hun stengels, uit dat hun plooiresultaten. Meer informatie verder op deze pagina - mimiek, en nog veel meer informatie op de pagina chronologie . Zo'n visualisatie kunnen verschijnen na een lange tijd, vele dagen of weken, maar dankzij " domino- effect ", misschien gaan hand in hand met vlinder effect, kan het duren slechts enkele minuten.

 

Grafische weergave

Graancirkel - eenvoudig gezegd, mogelijk om elke afzonderlijke vorm als een te overwegen 'visualisatie van de magnetische inductie veldlijnen rond de dirigent " .

Dit is een vrij nauwkeurige grafische voorstelling. Deze geleider is in dit geval de lucht, in het bijzonder plasma, gecreëerd door het tijdens de ontlading, ongeveer 5 mm breed, niet meer 10mm, de stroomgeleidende door het enkele honderdduizenden ampère. Soms is de buurt van een miljoen. Magnetisch veld rond zo'n draad is natuurlijk "iets meer hoog" dan een veld, gecreëerd door de docent tijdens een fysiek experiment in een school laboratorium. Vermeldenswaard is dat de snelheid van de huidige stijging in zo'n dirigent, soms di / dt meer dan tweehonderd duizenden ampère hoger is dan tijdens een enkele microseconde. In de gemeenschappelijke vakmanschap, bijv. kortstondige processen, generatoren, starten van motoren, zijn de waarden om vele miljoen keer lager. De snelheid van de huidige stijging is een cruciale factor die van invloed inductie van de omringende lijn draden. Elke plant is ook een lijn draad, in staat om elektriciteit te geleiden, zelfs als zeer slecht. Hoe hoger de snelheid van de huidige stijgen, hoe hoger de geïnduceerde spanning.

 

 

Enkele mogelijkheden van de geleiding van elektriciteit in plantaardig materiaal

Een belangrijke rol in de verzwakking stengels van planten in de graancirkels soms spelen in plantaardig materiaal alleen de elektrische inductie. Zie elektrische inductie, sectie Electro-Fytopathologie. Elektrische stromen, die schadelijk zijn voor de plant weefsels, kan ook worden uitgevoerd via de bodem, en geïoniseerde lucht. Ook hoogspanning corona, symmetrisch rond de geleider omgeven - het kanaal van de bliksemontlading. In een cirkel vorm, enkele meters in het geval van bliksem - vele miljoenen volt, is ook een van de grote favorieten van de mogelijkheid om het uitvoeren van elektriciteit in centrales.

 

 

Anomalieën - introductie

Mogelijke zien in welke van de tv-document of een documentaire film, boek, krant, tijdschrift, tijdschriftartikel of een web, het omgaan met Crop Circles problematiek. Alle waarnemers van graancirkels, meestal oude nestor van die bedrijfstak, zijn echt zo ellendig als een natte week, dat in de buurt van bijna alle van de graancirkels, de zogenaamde echte, mogelijk is het registreren van een groot aantal afwijkingen, heel vaak 'iets zeer sterke elektro- magnetisch of elektrostatisch absoluut verwarrend, zonder enige mogelijkheid begrip " en er is geen mogelijkheid dat wordt opgelost elk in de toekomst. Maar ze waren al die tijd, meer dan 30 jaar, echt heel erg in de buurt van volledig wetenschappelijke ontcijfering van zo'n groot probleem. Vele, vele van die graancirkel volgelingen, die werden rondsnuffelen op hen met kompas in de hand. Op een planeet van ons zonnestelsel, de zogenaamde wereld, bewoond door gehumaniseerd apen van het type mens, een andere mogelijkheid, hoe geomagnetische afwijkingen te creëren met een dergelijke intensiteit en tijdsverloop, dan bliksem, nooit heeft bestaan. Bijvoorbeeld, in de eerste plaats op de basalt ondergrond. Het wist de heer Pockels. Maar hij voerde zijn onderzoek experimenten soms net voor 1900. Het is alleen mogelijk te vragen.

 

Immers, juist bliksemontlading zelf is het mogelijk om te beschouwen als een fenomeen, variërend volledig uit de omvang van een gewone menselijke verbeelding. Gemeenschappelijke benaming die wordt gebruikt in bijna elk document over Crop Circles - "Er bestaat niet de mogelijkheid van een verklaring met behulp van wetenschappelijke methoden".

 

"Kort" lijst van meer dan 40 wetenschappelijke disciplines, te gebruiken als hulp bij het ​​graancirkel toelichting, is te vinden hier. Ze zijn allemaal volledig objectief, herhaalbaar en reproduceerbaar, bruikbaar voor het verklaren van de oorzaken van allerlei verschijnselen moeten vergezellen beschadigd en verzwakt granen. Niet alleen granen, maar ook allerlei andere planten. Soms dankzij de schade en verzwakking van gebogen naar beneden, zelfs op de grond. Door dit mogelijk te verklaren alle verzwakt en beschadigd planten, zelfs gemaakt in een onregelmatige vorm, niet alleen beschadigd planten, te vinden in "klassieke" graancirkels. Niet alleen graancirkels, maar alle granen of planten, beschadigd dusdanig thet zijn gebogen, op de grond.

 

Slechts een enkel bliksemontlading kan gebruikt voor het verklaren van allerlei deze afwijkingen. Geheel elk daarvan, vooral voor beschreven verschijnselen. Ze zien er allemaal als de aanwezigheid van elektrostatische en elektromagnetische veld op dat punt in het verleden. Er waren aanwezig absoluut onvoorstelbaar elektrostatische en elektromagnetische velden, in staat om elk van de beschreven afwijkingen kunnen veroorzaken. Op de site zijn er aanwezig waren absoluut onvoorstelbaar, zeer sterke, gigantische elektrostatische - elektromagnetisch - elektromechanische - plasma pulsee , genaamd LEMP - Lightning Electro Magnetic Pulse, Wat betekent bliksem elektromagnetische puls. In elke gespecialiseerde publicatie over de bliksemontlading verschijnselen is mogelijk om een dergelijk voldoende aantal technische specificaties over de bliksem kenmerken, dat is het mogelijk om volledig uit te leggen elk van deze verschijnselen absoluut zonder uitzondering. De huidige, snelheid, energie, spanning, temperatuur, snelheid van de huidige stijging, zie tabel . Mogelijke waar te nemen, dat de bliksem ontlading impuls is een fenomeen zonder enige verbeelding, en is echt in staat om volledig veroorzaken elk van de beschreven afwijkingen. Bevat en draagt ​​echt veel voldoende hoeveelheid energie voor dergelijke doeleinden.

 

In een dergelijk geval, dat iemand zou tegenkomen dat fenomeen echt Face to Face, zou het geheel onmogelijk voor hem om dat verhaal over vertellen.

 

Veel meer informatie, meer gedetailleerde, op de pagina afwijkingen en subpagina's. By the way, niet alleen lichamelijke afwijkingen. Elektrostatische, Elektromagnetische, temperatuur verschillen, dankzij die ook ontstaan ​​drukverschillen ondergrondse - "onverklaarbare" geluiden kan verschijnen weken na de bliksem. Ook chemische producten - er lijkt echt uiterst giftig giftige stoffen, die onder het grondoppervlak, tientallen kg, veel van die staat te verdampen in de gasvormige fase. Totaal onzichtbaar. Veiligheid voor alles. De waarnemers moeten eerder proberen niet gedragen als cavia's, en om te proberen uit te nodigen toxicologen van een erkend laboratorium. Crop Circle aanhangers zal zeer verrast zijn door toxicologische metingen en bevindingen. Dosismeter niet in staat is maat concentraties van giftige chemicaliën.

 

 

Een kleine galerij van foto's, overal inzetbaar graancirkel gevonden

Op de plaats is zeer wel mogelijk een aanwezigheid van grote hoeveelheden zeer giftige chemicaliën, ook gassen. U bezoekt de plaats op eigen risico.

 

Sommige graancirkels verschijnen op lange rechte lijnen

lange afstand, vele kilometers

Dankzij de onweersbuien, die bewegen in het landschap, georiënteerd in de richting van de wind, is het mogelijk om uit te leggen wat graancirkels, die verscheen op een rechte lijn, in een zeer lange afstand een van de andere. Deze verschenen in verschillende tijdstippen enkele weken, afhankelijk van het soort gewas, de toestand, vochtigheid van planten, bodem en intensiteit, energie van de bliksemontlading. Elk van die beschreven graancirkel pictogrammen, verschijnen in een heel andere tijd, heel lang na onweersbui. Niemand is in staat om ontlenen afhankelijkheid tussen onweer en de schade van de planten. Mogelijk, dat sommigen van onweer voorbij over een aantal Ley Line, wat is dat uiteraard mogelijk. Maar nodig is om nogmaals benadrukken dat min of meer toevallig. Mensen opgemerkt en waargenomen zoals pictogrammen, natuurlijk, en het werk van een grote fout de mensheid was zeer eenvoudig te realiseren.

 

Een compleet toeval, maar het hoeft niet, want het is niet onmogelijk al die oude sites, stenen beelden, megalithische bouwwerken, gebouwd aboriginals waar ze vinden op hun velden of weiden periodiek verscheen een aantal graancirkels vaak in granen, gewassen of gras. Graancirkels werden door hen simpelweg beschouwd als het bevel van God, hen te instrueren om een ​​aantal soortgelijke domheid uit te voeren, zoals bijvoorbeeld de bouw van megalitische structuur is. Bijvoorbeeld Stonehenge, Rollright Stones, Milk Hill, Alton Barnes, Silbury Hill, Avebury Manor.

 

Is alles gewoon toeval?

 

Volgende twee foto's van "Crop circles: In search of a sign" Michele Gardner-Smith Graancirkels: Op zoek naar een teken, Michele Gardner-Smith

links: graancirkel in Langdon, North Dakota, USA, 25 juni 2000

Later bleek komende twee graancirkels, direct na een lijn, enkele kilometers afstand een van de andere, zoals afgebeeld op de rechter foto. Mogelijke vragen meteorologen om te kijken naar hun administratie - onweer vond plaats enkele dagen of weken voor de eerste pictogram is gevonden.

 

Onder de oppervlakte van een paar lijnen, die verschijnen de buurt van enkele graancirkels, mogelijk bestaan ​​er een aantal leidingen of riolering, het ook mogelijk de elektrische leidingen of ondergrondse gasleidingen. Meer informatie lijnen .  

 

Trails van dode of verzwakte granen, liggend op de grond - nieuwe abnormale fenomeen, niet beschreven, maar de bestaande in het verleden. Mogelijke veel vaker voor, dan een van graancirkels ooit gevonden. Ook mogelijk, dat de centra van veel graancirkels verschijnen boven een aantal van de beschreven leidingen onder de grond.

Dat was alleen maar mogelijk voor een aantal opensperrend Amerikanen roepen WOW!

 

 

Voortzetting van de hoofdpagina

 

Correctie

Zelfs als het even welk bericht onderaan deze pagina's eruit zou zien als absoluut zeker van, moet er worden geplaatst een inleidende zin voor die

Is mogelijk, dat ...

Eventueel worden aangetoond, dat ...

Vermoedelijk mogelijk ...

Sommige (veel) waarnemingen (experimenten) kan betekenen, dat ...

Absoluut zeker van beeing recht misschien alleen maar dom, dom, pinhead, grootkopkarper of bigmouth.

Dus, welke een van hen, verdoemden?

 

 

Dit is geen grap

 

Echte graancirkels

NATUUR gemaakt symmetrische graancirkels - fysische principes

Veel meer 99,9% graancirkels gevonden jaarlijks in akkers rond heel de wereld zijn echte, geen hoax, niet door de mens veroorzaakte.

 

Oprichting van de naam echte, natuurlijke graancirkels werd gemaakt door eenvoudige, absoluut duidelijk, volledig en alleen de natuur, grote, grote monteur, elektrostatische en elektromagnetische krachten, die verschijnen vlak voor, tijdens en kort na de bliksemontlading. Als tijdens hun vorming, in een aantal relatief zeldzame gevallen aanzienlijk, resonantie en interferentie bijdraagt, kan ook gebeuren onbegrijpelijk complex en regelmatige vormen.

 

Genoemd krachten zijn zeer krachtig, zonder enige realistische mensen tot de verbeelding.

 

van: Wikipedia

onbekende auteur

© cropcirclesonline.com

www.flickr.com

 

De eerste schade van plantaardige weefsels in graancirkels - door elektrische stroom

Een van de belangrijkste schade redenen van plantaardige weefsels en alle deeltjes zijn elektrische stromen, veroorzaakt door inductie en de directe geleiding - geïoniseerde lucht, bodem, hechte planten deeltjes en wortels, en elektrolyse van alles wat. Er wordt van schadelijke chemische stoffen in die weefsels, en sommige cellen zijn direct dood. Alle genoemde plantendelen fungeerde als geleiders mogelijk een voorwerp van inductie. Elektrische inductie in graancirkelplanten duurde niet langer dan 1/1000 sec.

 

Sommige cellen zijn direct dood zijn, zullen sommige andere sterven in de toekomst dagen of weken, als gevolg van schadelijke chemicaliën. Chronologie van dat proces is een beetje ingewikkeld, maar planten zijn in staat om te herstellen zich heel goed. Ze probeert die toxines get down van de steeltjes en uit wortels.

 

Mogelijk, dat tijdens het maken van graancirkel patroon er werd tot grote resonanties en interferenties tussen alle genoemde bliksemontlading krachten en alle andere effecten, ingeroepen door dat.

 

Ook mechanische resonanties en interferenties tussen een aantal ondergrondse gebieden in de buurt van die graancirkel patroon - grotten, watervoerende lagen.

 

 

Correction (characteristic):

Even if any message down these pages would look like to be absolutely sure, there should be placed an introductory sentence before that

Is possible, that...

Possibly would be proved, that...

Presumably possible...

Some (many) observations (experiments) may imply, that...

Absolutely sure beeing right maybe only stupid, silly, pinhead, bighead or bigmouth.

So, which one of them, damned?

 

Voor een introductie in historische perspectieven op het probleem van de graancirkels is het mogelijk om een bezoek aan de website Wikipedia - Graancirkel. De meeste verklaringen, hoewel ingediend of zo goed als volledig in de Pseudowetenschap (Junk science), dwz behoren tot de Categorie:Pseudowetenschap, maar in ieder geval dienen als een basis informatie over de huidige visie op de hele kwestie.

 

Bovenal moet worden benadrukt dat de uitleg hier, of een pagina van deze website, in ieder geval geen betrekking heeft op concepten of gebieden van menselijke activiteiten, zoals Esoterie, Parapsychologie, Psychotronics, Paranormaal fenomenen, Ufologie, Spiritisme, Astrologie, Occultisme.

Geloof in aliens, Buitenaards leven, inclusief Buitenaards, Astrobiologie, E.T. the Extra-Terrestrial, Unidentified flying object, Military disc-shaped aircraft, Flying saucer, bezoekers uit Ruimte (astronomie), Heelal, Sterrenstelsel, Melkweg (sterrenstelsel).

Magie, Zwarte magie, Witchcraft, Heks, Bovennatuurlijke fenomenen, Wonder. 2012-fenomeen, Klopgeest, Complottheorie, Telekinese, Sjamanisme, Mystiek, of enig ander gebied Pseudowetenschap of Junk science van Categorie:Pseudowetenschap.

 

Korte samenvatting van de bliksemontlading parameters

meer gedetailleerde, berekende en gemeten waarden in bliksem en subpagina's

Tijdens een bliksem geraakt, "flash", in een gebied van granen, is er meestal voorkomen, en ook daadwerkelijk fysiek en mechanisch te werken:

 

 

Storingen en resonanties tussen extreem sterke elektromagnetische stralen kan de enige reden van een aantal zeer ingewikkelde ontwerpen, fractals zijn. Er ontstaan ​​ook buigen, diffractie, breking en weerkaatsing van alle elektromagnetische stralen, voorkomende daar. Zij gedragen zich vergelijkbaar met licht. Elke licht, ook infrarood, ultraviolet, is ook elektromagnetische golven. Zichtbaar licht varieert van ongeveer 390 tot 790 nm, frequentie (van 3,9 × 10 14 Hz tot 7,9 × 10 14 ) Hz. Onder bepaalde omstandigheden is er ook plaats totale reflectie. Er verschijnen dit soort fase grens: lucht - plasma, koude lucht - warme lucht, hoge druk - normale druk, snel bewegende lucht - staande lucht.

 

Let op: het geschatte aantal van alle bliksemontladingen, die meestal jaarlijks in velden slaan met granen en gras gebieden op de hele planeet Aarde, is een miljard (10 9 ) ...

 

Ter vergelijking: een een beetje meer dan alleen de gemiddelde bliksemflits kan een dergelijke grote hoeveelheid energie over te dragen, om een ​​volgeladen vrachtwagen zou te danken aan die energie, meer dan een keer rijden over de hele planeet ...

 

 

 

Het mysterie van graancirkels is opgelost. Definitief. Eens en voor altijd. Voor altijd ..

 

Schokkende openbaring!!

Deze paragraaf dient op deze pagina als een pauze, het is een theatrale in-jargon termijn.

Logisch, wetenschappelijk. Met de toepassing van de wetten van de natuur. Begrijpelijk en verklaarbaar.

 

Bijna niet te geloven, maar heel duidelijk, uit te leggen niet alleen de belangrijkste proces van beschadigen en verzwakken. Ook in staat om uit te leggen, heel duidelijk, een ongelooflijk, vermeende abnormale effecten, transcendente, bovennatuurlijke, in de buurt van elk van de echte graancirkels. Velen van hen, strikt genomen, absoluut alles.

 

 

Natuurlijke mimicry

Een van de meest opmerkelijke feit is dat de belangrijkste delinquent - de enige echte auteur van de graancirkels - werkt vermomd als absoluut onschuldig. Een relatief lange tijd na bliksem, uren, dagen kan elk van de granen, gewas of plant er nog steeds absoluut onaangeroerd. Er is niet waar te nemen schade in de granen. Er werd alleen "tentoonstelling". Werkwijze vergelijkbaar met vorming van latente beeld in laag klassieke zilverhalogenide foto-proces. Latent beeld is absoluut onzichtbaar, en zal later zichtbaar worden, pas na vele dagen of weken van ontwikkeling. In eerste instantie lijken er alleen maar onzichtbare microscopische schade van plantaardige weefsels. Ook de mechanische eigenschappen van de planten zijn niet te onderscheiden van onbeschadigde planten die niet werden beïnvloed door elektrische stromen. Lange tijd duren biochemische en biofysische processen veroorzaken tot zo'n lange tijd tussen het uitvoeren van elektrische stroom en verzwakking. Alleen dan rietjes te buigen naar de grond, en dus wordt graancirkel gevisualiseerd, meestal vele dagen na de bliksemontlading, dat veroorzaakt.

 

Pas na zo'n lange tijd na het doorvoeren van elektrische stroom door de plant instanties hun rietjes geworden verzwakken zo veel, dat ze niet aan hun eigen gewicht te behouden en ze beginnen te buigen naar de grond. In tegenstelling tot het precedent proces van verzwakking, die vele dagen of weken, het proces van buigen - de echte graancirkel visualisatie - kan duren slechts enkele uren of zelfs minuten. Butterfly effect, domino-effect.

 

Dat is waarom niemand in staat is af te leiden van de relatie tussen de bliksem en de verzwakking van planten, en dankzij die rietjes op de grond liggen, ook graancirkels verschijnen. Er was absoluut onmogelijk om de schade onmiddellijk na onweer en bliksem te observeren. Enkele weken later, vaak in zeer mooie weersomstandigheden, rietjes van de planten beginnen te buigen naar de grond. Eerste slechts enkele vierkante meters, maar na verloop van tijd liggen op het gebied oppervlak meer aanzienlijk deel van het gebied en kort voor de oogst in zeldzame gevallen wordt wel ligt zelfs 90% van het gehele. Vaker 20-30%, maar alles kan een gevolg zijn van slechts een, tong blikseminslag, naar die plaats voor vele weken, vaak langer dan maand. Veel meer informatie is op de pagina chronologie en de subpagina's.

 

 

Automatische belichting

Intensiteit van de "expositie" invloed op de tijdsafstand tussen het moment van de bliksemontlading en start het buigen stengels op de grond

Nine circles & associated pathways, at Eltopia

Washington (USA) which occurred during the night

of June 18-19, 1998. [photo taken June 21, 1998]

Eltopia, Washington formation re-photographed

3 weeks later, after the circle-making energy

system had revisited the field.

Vervolgens belangrijk en essentieel feit dat de schade granen, visueel waarneembaar dat slechts door enige bliksem veroorzaakte op een veld, niet hoeft zich enige malen, bijvoorbeeld gedurende een dag. Ze zijn afhankelijk van de afstand tussen beschadigde granen en de punt van de blikseminslag. Ook op de geleidbaarheid van trekkerspoor, en de hoeveelheid elektrische energie die werd uitgevoerd in het gebied oppervlak. Ook in het geval van sommige echte graancirkels mogelijk, dat ze kunnen worden vergroot of aangevuld meerdere dagen na waargenomen voor de eerste keer. Er waren enkele andere plaatsen beschadigd door elektrische stroom, maar niet zo intensief als plaatsen, dat zichtbaar werd eerste. Ook heel vaak ergens na de graancirkel de eerste plaats werd ontdekt, enkele dagen na dat lijkt meer en meer van beschadigde granen in de buurt of weg, maar alleen als RDF. Randomly Downed Formations, Onregelmatig liggen granen. Nogmaals, is heel gebruikelijk dat alles werd veroorzaakt alleen door enige bliksem ontlading. Aan de linkerkant worden geplaatst twee foto's van bltresearch. Mogelijk, dat in het tweede geval er echt aan de gang was een andere actie van energie, "revisited het veld", maar in feite was er helemaal geen behoefte aan zoiets. Rietjes van granen zijn neigen meer en meer gedurende de hele rest van de groeiperiode, langere en langere tijd na de alleen de eerste en enige bliksemontlading, tevens laatste, zonder dat nodig is een ander. De belangrijkste vraag is: Waarom, na de graancirkel is gemaakt, en wanneer "the circle making energy system had revisited the field", Daar niet leiden tot meer nieuwe kringen, maar alleen onregelmatige formaties ? De auteurs van de tekst onbedoeld op de hoogte, dat het ontstaan ​​van onregelmatige formaties door de "circle-making energy", De energie die in staat is om de graancirkels te maken, is iets wat volkomen natuurlijk. Slechts een blikseminslag of

Two formations at West Overton, Wiltshire (UK).

The large ring encircled the Overton Road "T"

junction -- and the long pictogram, which occurred

subsequently, itself gained another circle the night

after the rest of the pictogram had formed.

groep van enkele daaruit voortvloeiende lozingen, bijna nooit langer dan een seconde, is het goed mogelijk om te leiden tot geleidelijk toenemende schade, van granen, dat geleidelijk oploopt tijdens alle overige vegetatie periode, tot aan de oogst, op elke plaats op dat veld, en zelfs in gebieden die niet direct getroffen door de bliksem. Elektrische energie kan worden verdeeld over het veld deels via trekkerspoor. Sommige willekeurige lijnen, vertakt kan zijn, rechte of gevorkt afsluiten van het trefpunt van de bliksem puls voorhoofd. Elektrische stroom in beweging is beschreven wijze, in de buurt van periodieke vormen in graan op de grond, niet alleen in de sporen van de trekker en hun directe omgeving, voordat u begint om verder te gaan onder de grond. De doorgang van elektrische stroom het binnenste van installaties lichaam, cellen, weefsels en dus te beschadigen kan ook leiden tot een ongelijkmatige rijping van granen. De derde, en de volgende foto - mogelijk om te zien graancirkel uit te breiden in de tijd. Mogelijk, dat alles gevolg van slechts enige bliksem, maar onregelmatig "expositie" van specifieke oppervlakken. De 1e Return Stroke - Belangrijkste, toonaangevende elektrische ontlading, na dat ongeveer. 4-8 Restrikes, Dat wil zeggen latere, secundaire stakingen (in zeldzame gevallen 15 of meer), zie de bliksem . Mogelijk, dat de eerste Return Stroke raakte gewoon in het midden van de T-splitsing, en sommige van de Restrikes, secundaire slagen - zwakker, voortgezet in het graan veld. De onderste graancirkel foto werd gevonden dankzij Google bijvoorbeeld www.noufors.comm of freethinkradio.com, onbekende auteur, op dezelfde plaats, eerder tijdstip - zonder voort te zetten en uit te breiden onderdelen.

 

 

 

Elke beschadigde gewassen werd geraakt door de bliksem

Heeft betrekking op alle beschadigde en verzwakte granen over de hele wereld

Eens te meer: ​​processen, beschreven op deze pagina, niet alleen in de paragrafen mimiek en automatische belichting, maar op elke pagina van www.cropcirclesonline.com en aanverwante pagina's, betrekking hebben op granen in de hele wereld. Verzwakt, beschadigde liggen planten, met rietjes gebogen, liggend op of alleen leunde op het grondoppervlak. Absoluut onregelmatige vormen, dat is mogelijk te vinden op elke plaats in de wereld. Een graan veld. Niet alleen graan, maar landbouwgewassen van welke aard ook. Stengels begint zichtbaar hellen en buigen in de richting van het bodemoppervlak, zoals de eerste zichtbare tekenen van verzwakking, meestal lange tijd na de blikseminslag moment - weken, maanden. Bij zeer sterke bliksem aanzienlijk sneller. Regelmatige vormen - graancirkels, fractals, gespiegelde foto's alleen maar in een geval van enkele miljoenen, en met moeite is het mogelijk om eenvoudig uit te leggen, waarom. Mogelijk dat meer dan de beschreven verschillende redenen, echt heel zeldzaam, moeten samen, in die ingewikkelde patronen te creëren. Veel meer informatie zal het mogelijk zijn te vinden in Chronologie en subpagina's, ook de EVP -Electro-fytopathologie, effecten van elektriciteit op het lichaam van planten, plantendelen, weefsels en cellen.

 

 

Domino-effect, vlinder-effect

Een andere zeer interessante en verrassende feit, dat kan worden beschreven door theorieën van de blootstelling en de geleidelijke verzwakking van planten in de graancirkel relatief eenvoudig uit te leggen, die vaak optreedt over zichzelf regelmatig gerangschikte bundels van rietjes, heel natuurlijk niet realiseerbaar door de menselijke arbeid. F_1 F_2 Stengels opstaande tegen totdat de uiterste, net door de geleidelijke verzwakking enigszins gekanteld, zodat in de vegetatie eerst een structuur met bundels van enkele honderden onderling ondersteunende stengels gevormd. Lang voordat ze naar beneden vallen op de grond, kan er op die plaats een groot aantal bundels met honderden stengels, nog steeds overeind ongeveer rechtop, al was het maar zo zo. Planten en delen die elkaar raken, kan hechten zich aan een meetbare sterkte door de oppervlaktespanning van het water, die relatief instabiele structuur van verzwakte planten weer enige tijd stabiliseren en te beschermen onderling tegen snelle buigen op de grond. Het proces van graancirkel patroon visualisatie is dus nog steeds uitgesteld.

 

Water kan werken als vlinder . Planten water doordrenkte - lichte regen, ochtenddauw, want tijdens de relatief korte tijd, enkele uren, kan het gewicht van de steel te verhogen twee keer. Dat is slechts enkele g / stengels, maar meerdere kg / m 2 , en vele ton per hectare. Kan 20, 30, afhankelijk van het gewas. Na enige tijd wordt bereikt een maximum hoek. Daarna wordt het buigen verder aanzienlijk sneller. Toen de eerste bundel een ander, raakt domino-effect begint, en kan duren slechts enkele minuten. Bundels vallen, een voor een, zoals kettingreactie. Een bundel kan raken meer dan slechts een enkele andere. De graancirkel foto is dus definitief gevisualiseerd. In een relatief korte tijd ongelooflijk, indien waargenomen, en schijnbaar zonder actie van zichtbare en bekende kracht. Sommige getuigenissen bestaan.

 

Als een station van de domino-effect kan ook werken stromende lucht, veroorzaakt door andere bossen. Demo worden hier getoond. Wervelende van lucht en van stof, kan lijken op een onbekende kracht. Rising uit de diepten van de aarde, en waarnemers van dergelijke beschreven graancirkel creatie kan daarom enigszins af met grote ogen, geschrokken en verbaasd. Vanuit hun oogpunt, bekrompen, bijna niets anders mogelijk is.

 

Ergens meer van dergelijke bundels kan blijven blijven rechtop. Wijziging van nat naar een paar keer drogen. Mogelijk om op sommige graancirkels foto's.

 

 

Als een vlinder kan werken ook af en toe een hommel .

 

 

Observatie van graancirkels - enkele interessante ideeën:

Waar moet u kijken naar graancirkels:

Alleen op die plaats, waar onweer gepasseerd, nergens anders. De beste op een plaats met gelokaliseerde bliksem in een gewas. Is het mogelijk proberen om wat punten te vinden, nadat de bliksem insloeg in een veld met granen, op sommige bomen -. Gemakkelijk om "dit jaar bliksemontlading" onderscheiden F-1-2 In sommige gevallen mogelijk een punt, waar de bliksem recht raakte in een veld te vinden, een aantal dagen voor de meer voor de hand beschadigd planten verschijnen. In dat geval is te onderscheiden het punt waar de bliksem raken rechts van het gewas. De verschillen in toestand kan worden enkele dagen voor het moment, dat stengels gebogen op de grond. Zal worden toegelicht, ook de documentaire foto's geplaatst hier. Zie Chronologie .

 

Bij het zoeken naar graancirkels:

1. nooit tijdens onweer. Een dergelijke werknemer zou echt zeer korte levensduur, en zou dus heel vaak nodig aan te vullen zijn.

 

2. minstens een paar uur of meer na het onweer, doen als donderwolk ver weg is of niet bestaan. De eerste sporen van blikseminslag in gewassen kunnen verschijnen enkele dagen na de storm. onmiddellijk een boom. Soms beschadigd graan wordt zichtbaar erg korte tijd na bliksem, kan minuten, uren. Sommige bliksemen bevatten extreem grote hoeveelheid van mechanische energie. Ook zware regenval kan in werking - een hogere mechanische stress, meer elektrische energie geleide en geïnduceerde op de natte planten en grond, ook in de buurt onder de grond. Ook mogelijk dubbele ontlading - twee bliksemschichten, tijdsinterval een week of meer, kan er plaatsvinden, zie volgende. 

 

3.   In veel gevallen granen schade zichtbaar lang na onweer dan na twee maanden. Is mogelijk, maar niet zeker van, dat liegen granen vooral bleek dankzij een tweede blikseminslag in hetzelfde gebied van granen opgetreden. De tweede na enkele dagen eerder weken later. Meer info Het effect van twee bliksemontladingen. De eerste afscheiding kan "voor te bereiden" sommige niet precies gedefinieerde gebieden van ongeveer gelijkmatig verzwakte planten. Misschien meerdere hectaren. De tweede bliksemontlading, enkele weken later, maakt dat werk, veel meer grote gevolgen. Mogelijk, dat na de tweede bliksemontlading gewas direct liegen, of veel sneller. Twee bliksemontladingen, niet ver van elkaar, tijdens een vegetatie seizoen wordt pas in zeldzame gevallen. Mogelijk, dat slechts een van de beschreven bliksemontladingen zou slechts onbeduidende schade veroorzaken.

 

Time - Lapse - Camera

 

 

4. Zeer interessant idee zou zijn het gebruik van time-lapse-camera's voor het observeren van proces van de graancirkel de schepping. Bijvoorbeeld sommige Canon camera's zijn programmeerbaar als niet alleen de timelapse, maar ook in staat zijn om alle bliksem op te vangen. Door twee identieke foto's en maken stereo foto na gebruik van een methode stereo fotogrammetrie zou kunnen de bliksem positie op een afstand van kilometers met een nauwkeurigheid van centimeters bepalen. Bij het ​​gebruik van de afstand tussen camera's - optische stereo basis een meter of meer.

 

 

5. instalatie van de tijd - lapse-camera's , na een aantal graancirkels werden gevonden, ook mogelijk en zinvol is. Of voortdurende fotograferen van een dergelijke graancirkel pictogram, van dag tot dag, tot het oogsten. Op een veilige afstand, zie Waarschuwing, het fotograferen van een afstand, bij voorkeur van boven ruim voldoende, zou vanaf 2012 en de volgende de meest fundamentele plicht van elke wel een beetje bedenkelijk graancirkels waarnemer. Als zo iemand al bestaat in de wereld. Maar het veldbezoek zo weinig mogelijk, ervoor kiezen om alleen vaststellen dat die in staat zal zijn te observeren vanuit een respectvolle afstand. Benadrukt moet worden dat de feitelijke geometrische patroon is met het oog op verder onderzoek bijna oninteressant, het noodzakelijk is om in de eerste plaats richten op de nabije ook verre omgeving, die bijna op de overgrote meerderheid van de graancirkels beelden verschijnen nooit!

 

Details van eerder gebruik van de Time-lapse camera's in "onderzoek processen in de korenvelden," en het mogelijke gebruik ergens in de toekomst zal worden gevestigd hier .

 

 

Somerton, Somerset 27 juli 1996

Graancirkels - regelmatige vormen

combinatie met onregelmatige (2)

Graancirkel foto uit 1996, van grote Lucy Pringle archief. Als er geen graancirkels op die foto, lijkt heel normaal, gebruikelijk, typische schade als gevolg van de elektriciteit uit bliksem. Een van de meest typische effect is dat de schade nauwkeurig volgt de richting van de tramlijnen. Er stroomt het grootste deel van elektrische energie voordat het onder de grond. Meestal merkbaar is schade in de buurt van de grens van het veld. Tramlijnen in de buurt van de grens, machines zijn er draaien, de beste geleiding, gewas is beschadigd in de buurt van tramlijnen langs de grens dan elders.

 

Graancirkel foto van onbekende bron, plaats Denton, Garsington. Van bekende later als Oxfordshire Centrum voor graancirkel onderzoek, genomen 03 juli 1996. Naast graancirkels is er mogelijk om onderscheid tussen drie onmiskenbaar bliksemafleiders - elektrische lijn pylonen. Kan verschijnen als kritische rede, die ervoor zorgde dat de bliksem te worden in de buurt van dat. Onder de graancirkels - typische, onregelmatige schade veroorzaakt door de elektriciteit uit bliksem. Er zou werken wat parallel bliksemontladingen of na slagen - Restrikes, of een inductie of geleiding. Parallel bliksemontladingen en secundaire slagen invloed kunnen zijn op elkaar. Bliksemontladingen zijn zoiets als elektronenbundels, en er zijn in uitvoering extreem hoge elektrostatische en elektromagnetische velden, in staat om de richting van dergelijke balken zoals TV of oscilloscoop vacuüm buis te veranderen. Richting van de vonkontlading, zoals boogontlading, ook mogelijk verandering door de luchtstroom - wind, schokgolf, schokgolf, drukgolf. Rakov, Uman - Lightning: Fysica en effecten, hoofdstuk 8 "Winter bliksem in Japan ', p. 313: ". Interessant is dat Ishii et al. (1998) merkte op dat de daarop volgende stoten in meerdere-takt positieve knippert in de winter stormen in Japan altijd een nieuwe opzegging op de grond te creëren." Zoiets lijkt niet alleen in de winter en niet alleen in Japan. In origineel: "Interestingly, Ishii et al. (1998) observed that subsequent strokes in multiple-stroke positive flashes in winter storms in Japan always create a new termination on ground." Elke cirkel op paragraaf begeleidende beeld kleiner geleidelijk van de eerste basis kunnen worden beschouwd als een nieuw beëindiging op de grond.

 

Op opnames en foto's van kunstmatig gestart bliksemen mogelijk te observeren, dat de bliksem kanaal beweegt in de richting van de wind. Mogelijk, dat voor sommige herstart kan het kanaal van de bliksem, verplaatsen tientallen of honderden meters. bliksem, natuurkunde. Op de bijgaande foto is een afdruk van een titelpagina van Martin Uman's The Lightning Discharge, waar mogelijk in acht zo'n een typische foto van kunstmatig gestart bliksem, met zo'n lichte beweging van de afvoer in de richting van de wind. Kunstmatige bliksem, Artificial Lightnings: Bij het elektrostatisch veld gemeten onder de wolken een voldoende waarde heeft bereikt, is in de wolken geschoten raket uitgerust met een aardingsdraad. UNIVERSITY OF FLORIDA LIGHTNING RESEARCH GROUP - www.ufl.edu (links foto) - zeer belangrijke bron van informatie en links naar publicaties over de fysica van verlichting, foto's, video.

 

 

 

Beschadigde granen, veel voorkomende in de korenvelden

onregelmatige vormen van beschadigde, verzwakte, geneigd stengels, gebogen, op de grond liggende granen

Meer details op pagina gebogen, hellend, beschadigd, verzwakt gewas

 

olie verkrachting tijdens het oogsten

Bliksem ontladingen boven de akkers en in de buurt van dat zijn bijna de enige belangrijkste oorzaak, meer 99%, granen en andere gewassen liggend op de grond oppervlak rond de hele wereld. Iets tussen de 0,5 tot 1,5 miljoen mijlen 2 per jaar. Niet alleen granen, ook alle andere gewassen, zoals koolzaad, papaver, en planten. Niet alleen liggen gewassen, maar voor de rest aanzienlijk beschadigd - planten kan zijn helemaal dood, of gewoon aangetast door ongedierte, plantaardige of dierlijke oorsprong - bacteriën, virussen, schimmels, schimmels, parasieten, insecten. Ongedierte, in dit geval, natuurlijk, pas een besluit nemen als een secundair effect, want gezonde planten, niet beïnvloed door elektriciteit, zou volledig worden aangetast door ongedierte aangewezen. Nogmaals: krachten, ontstaan ​​door de werking van de bliksem wateropbrengst die hierboven is overwogen plaats waren onvoorstelbaar, mechanisch. Mogelijke vergelijken met een sterke explosie tientallen tot honderden kg TNT of meer, en elektrostatische en elektromagnetische krachten met gelijke of zelfs hogere energie. 

klaproos - 2008, identiek plaats, links 6 juli nog twee 3.th van augustus; boom - "identificatie van de dader"

Hoewel alle genoemde bevoegdheden waren echt boven alle gewone menselijke verbeelding, direct na de bliksem ontlading, ook de hele storm mogelijk, dat op het gehele veld niet ligt op de grond, zelfs een enkele steel. Er zou mogelijk zijn vindt alleen microscopische veranderingen in plantaardige weefsels, mogelijk een aantal zwart, verbrande mensen. Tot op het moment ...

Let op: er kunnen zeker een aantal mechanisch veranderd, beschadigde stengels, niet meer dan een halve meter van het kanaal van de bliksemontlading - ingewikkeld, met elkaar vervlochten bundels, absoluut onzichtbaar vanaf de rand van het veld, maar zal worden gevonden in graancirkels, na zij opgemerkt.

 

Graancirkels, ook alle andere reguliere, storingen, fractals, of een combinatie van foto's zijn en slechts een fractie van dit fenomeen, dat misschien kan alleen dankzij optreden zeer zeldzame interactie van verschillende toevalligheden , onder omstandigheden die nog niet voldoende uitgelegd, slechts zeer benadering kan worden geschat en gesimuleerd in laboratorium of computer.

 

Aanzienlijke invloed vlak voor het buigen stengels bij de grond, kunnen een luchtvochtigheid - zelfs lichte regen of motregen, of zelfs de ochtenddauw . Voor meer informatie over de pagina domino-effect . Vermeld zskvo 4-5 uur in de ochtend.

 

graancirkels - raadsel opgelost.

Eens en voor altijd.

Ongelooflijk primitief, en zou men kunnen zeggen, belachelijk uitleg. Liefhebbers van de UFO, mysterie, parapsychologie, vliegende schotels, onbekende en niet-bestaande energie-en soortgelijke onzin kunnen vervoeren zich tot in het oneindige. Met andere woorden, kunnen zij kussen hun stinkende kont en ga naar de hel.

Bijna hetzelfde kan zeggen over buitenaardse wezens .

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline (at) gmail (dot) com

 

 

 

 

 

 

Deze pagina is voorbereid, en alle theorieën hier gepresenteerde waren zeer goed, op de voet en in detail experimenteel onderzocht door

 

Jan Ledecky