Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Dit is een primaire vertaling, voorlopige, ruwe gegevens, bijna ongewijzigd. Machine, computer-based, van de originele pagina's, die als Tsjechische originele en engels originele versies. Continu worden verbeterd in de loop van de tijd verbeterd en uitgebreid. Bedankt voor het begrip.

lightning
Mysterie opgelost.

een van de duidelijkste uitleg

dat denkbaar

Geen, geen, geen

onbegrijpelijk, nieuwsgierig

onvoorstelbare fenomenen

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels ontstaan na blikseminslagen.

Als een fotografische plaat van het verloop van elektromagnetische veldlijnen en elektrische stromen door het raster van het veld planten op het oppervlak.

Graancirkels ontstaan ​​door de blikseminslag. Als een fotografische plaat van het verloop van elektromagnetische veldlijnen en elektrische stromen over het raster gevormd door het veld planten op het oppervlak.

 

Meer apparaten van gemeenschappelijke laboratoriumpraktijken, simuleren

het proces van het maken van graancirkels in het veld door de bliksem ontlading

Hier op te merken in de eerste plaats op deze site zijn alle afgodendienaars, aanbidders en bewonderaars van UFO's, vliegende schotels, buitenaardse wezens, en soortgelijke onzin, mysterieus, gek en oncontroleerbaar uitleg over de oorzaken van graancirkels. Volgelingen en aanhangers van een dergelijke verklaring een magnetron, egels, kangoeroes, de overdracht van gedachten. Voor het lezen van volgende paragrafen, voor zover mogelijk goed proberen te legen. Als zij niet zo te maken, is er een ernstig risico bestaat dat ze konden tijdens het lezen van hun behoefte doen, braaksel of iets dergelijks. Met andere woorden, ze konden stront zich in hun broek. Ass ramp met projectiel diarree.

 

De Wilson cloud chamberhamber

elektron spoor
deeltjestrajecten

Op sommige graancirkels vormen kunnen worden vastgesteld dat soortgelijke processen plaats zijn er namen als beweging van deeltjes in de Wilson nevelkamer, of in bubble kamer, maar in een wat grotere schaal. In de beschreven inrichtingen worden geregistreerd sporen van deeltjes waarvan de massa wordt uitgedrukt in atomaire massa-eenheden, 1/12 C = 1 Da of fracties daarvan. Proton, neutron, antiproton - bij benadering het gewicht is een Dalton, elektron en positron - ongeveer 1/1000 Da. De deeltjes worden meestal bewegen in een magnetisch veld. Hun energie wordt uitgedrukt in elektronvolt - eV, 1,16 x 10 -19 J, en het elektron lading is 1,16 x 10 -19 C. In het veld met graan werden bewegende deeltjes van het gewicht van de tiende grammen tot tientallen gram, de orde van meer dan 10 dat wil zeggen 23 keer zwaarder, kunnen hun elektrische lading worden uitgedrukt in eenheden van Coulomb, of veel meer, energie in kilojoules, dat wil zeggen opnieuw of 10 20 keer hoger dan die van atomaire en subatomaire deeltjes. Heb al enige tijd blootgesteld aan miljoenen volt, stromen van honderden duizenden ampère en het magnetische veld vele miljoenen malen hoger dan in de Wilson nevelkamer. De bijgevoegde afbeelding van de graancirkel in de rechterbovenhoek zeer opvallend herinnert spiraalvormig - sinusvormige beweging van geladen deeltjes in een magnetisch veld van de bliksem ontlading. Het is mogelijk te vergelijken met de baan van een elektron in een magnetisch veld - beeld onder waarvan plaat lengte 25 cm. Werd verkregen van de website sciencephoto.com, gemaakt bij het ​​Lawrence Berkeley National Laboratory ( web ), een van vele laboratoria van de Universiteit van Californië ( web ), een lid van het nationale laboratorium-systeem wordt ondersteund door het Amerikaanse Department of Energy ( web ). Vergelijkbare "deeltje tracks", is mogelijk te vinden op vele andere foto's van graancirkels, en zal aandacht besteed worden aan hen op een speciale pagina . Tijdelijk kunt u excuus falen link. De genoemde site zal ook een beschrijving van een aantal mogelijke eigenschappen van "deeltjes", dankzij welke beschreven patronen van graancirkels, of sommige onderdelen werden gefabriceerd.

 

De informatie zal later worden uitgebreid, vooral in de referentie. Hoe dan ook, probeert iemand zoektocht naar buitenaardse wezens, bij het zien van de beelden van de trajecten van subatomaire deeltjes, zoals in Wilson nevelkamer, of een gevolg zijn van CERN experimenten?

 

 

Lissajous cijfers

Interferentie en resonantie

analogie van Chladni en Lissajous vormen in een raster van planten

Het is zeer waarschijnlijk dat ergens in graancirkel maken vond er een buitengewone toeval, in het bijzonder in het geval van complexe geometrische patronen. Zeer sterke resonanties en interferenties tussen alle beschreven krachten in staat om deel te nemen tijdens hun vorming. Deze mechanische krachten - luchtstroom, aardbevingen mate van 3-4 schokgolven en drukgolven, resonantie van grotondergrond, alsmede elektromagnetische en elektrostatische krachten. In alle genoemde gevallen op een afstand van enkele meters tot enkele tientallen meters van het punt van blikseminslag, de krachten waren groot, volledig buiten elke gewone menselijke verbeelding. Sommige graancirkels dan lijken op een record van resonantie en interferentie verschijnselen die zich hebben voorgedaan de buurt van enkele korenvelden. Lichtenberg, Kyrilian ook kunnen deelnemen. Links bijgaande foto toont beelden van de demonstratieve experiment waaruit blijkt dat de mogelijkheid van een elektrische inductie in planten .

 

Voorbeeld elektrische stroom inductie in planten

 

Na de graancirkel cijfers zijn opvallend vergelijkbaar met magnetisch veld patronen, zoals in de metaal, ferromagnetische zaagsel. De bliksem ontlading werkt als een dirigent, loodrecht op de grond, en een enorm elektromagnetisch veld wordt gecreëerd rond het meestal ronde, dus in staat om elektrische inductie op te roepen in alle vakken in het gebied, met inbegrip van planten.

De vormen van elektromagnetische veld, gemaakt door een, twee en zes van vergelijkbare lozingen van bliksem.

 

Ze herinneren elektromagnetisch veld lijnen. Die werden gevormd door elektromagnetische veld in ijzer zaagsel, door een, twee en zes gelijkwaardige bliksemontladingen, dirigenten loodrecht op de grond, die door het oppervlak naar de diepe ondergrond.
Ze werden gegenereerd door hetzelfde principe, dat wordt weergegeven rechts, maar niet alleen een eenvoudige cirkel. Er ontstonden hele ingewikkelde interferentie patronen. Ze waren precies gemaakt op het moment van de bliksem ontlading, maar ze zijn ontwikkeld enkele dagen of weken, zelfs nog meer later, door middel van vertraging natuurlijke processen in planten - natuurlijke ontwikkelaar. Begeleidende mogelijk beeld te vergroten door met de muis muis. De natuurlijke bliksemontlading werkte in een ongelooflijke soortgelijke functie als een foto-flitser. Het oppervlak van het veld met was granen ondenkbaar eveneens werkzaam te verwerken in de expositie van fotografisch materiaal, gevolgd door ontwikkeling, zeer langzaam. In antenne archeologie wordt gebruikt zeer vergelijkbaar term 'natuurlijke ontwikkelaar ", voor een toelichting van het proces van de schepping cropmarks, vegetatie tekenen.

 

Op deze manier, vegetatie handelt in wat de wijze van een chemische ontwikkelaar van belichte fotografische platen: het gooit de latente foto's. Vluchten naar gisteren: het verhaal van de antenne archeologie, Leo Dehuel , St. Martin's Press New York 1969, pagina 38.

 

Het is interessant dat zeer vergelijkbaar vormen waarschijnlijk dankzij de straling storingen worden gemaakt, zelfs maar een excentrisch impact, van de daaruit voortvloeiende elektrische ontladingen binnen het zich uitbreidende luchtkolom.

 

 

 

Een beetje van de natuurkunde ...

Naast voorbeeld betreft een gemiddelde bliksem bedoeld het belangrijkste deel - de teruggaande slag , zie bliksem . Als voorbeeld kan worden opgemerkt dat elke zool elektron bliksemontlading, draagt ​​een energie van de orde van 10 30 keer groter dan nodig elektron van het niveau "s" naar het niveau "p" in waterstofatoom. Dat ziet er echt genoeg. Graaf van elektronen in een dergelijk gemiddelde bliksemontlading is ongeveer 10 21, die eruit ziet als een stuk ook. De elektrische lading ligt op ongeveer 300 Coulombs, die blijkbaar op zijn beurt lijkt niet veel.

 

By the way, hier is een link naar een notitie die is zeker aan het einde van deze pagina, omdat sommige lezers zou echt niet begrijpen en accepteren

 

Een aantal meer theoretische redenering hier:

Regelmaat van patronen en statistisch zeer over-vaak opmerkelijk hoge precisie multi-as symmetrie

Wat is nog steeds erg moeilijk is - proberen om een ​​van de zeer interessante graancirkels onroerend goed uit te leggen - zeer precieze symmetrie door meer dan een as - 2, 3, 4, 5, 6, nog meer, ook de exacte centrale symmetrie en zeer nauwkeurige spiegel reflectie. Een van de mogelijke, maar met moeite verifieerbare overwegingen biedt, dat in de bliksemontlading - plasma, tijdens de impact ervan op de grond, vlak voor en na, in staat om zoiets als een gigantische analogie van atomaire en moleculaire structuren te creëren. Kristallografie, atomaire en moleculaire orbitalen en hun gehybridiseerde varianten, geconjugeerde dubbele bindingen, geconjugeerde drievoudige bindingen, cyclische en ketting verbindingen van koolstof en silicium. Het is zeer vaag en moeilijk bewijsbare theorie, natuurlijk. Opgemerkt dat de plasmaontlading waar aanwezig zijn vele miljoenen volt per meter, de lengte meer dan enkele kilometers, en soms draagt ​​een stroom bij miljoen ampère, kan gebeuren dingen, dat wil zou en zou kunnen te weinig onderzoeken niemand ...

 

In sommige paragraaf later verschijnt een beschrijving van een werkwijze, waarbij kan worden uitgegaan - theoretisch en praktisch - ergens in de toekomst natuurlijk veel hogere aantoonbaarheid. Roterende elektromagnetisch veld. Een paragraaf voor een behandeling van mogelijke vergelijking invloed van waterdruppeltjes in een vloeistof of in een dunne laag van een vloeistof, die alle zijn voor theoretisch onderzoek ook praktisch meer toegankelijk.

 

In de natuur, namelijk de succesvolle modellen herhaald. Van het oneindig kleine tot het oneindig grote. Yann Arthus Bertrand. Het zou het beste, indien deze een sterk overweldigd de mensheid te beëindigen verbieden Moeder Natuur regelmatige patronen te creëren in het graan. Gewoon mogelijk om gewoon te zeggen dat Moeder Natuur in staat is om ze te maken. Mathematisch-fysische computermodellen kunnen worden uitgesteld tot elk gewenst moment in de toekomst, alsmede van theoretische voorlopige ontwerpen en ideeën van een fysische modellen. Moeder Natuur is heel eenvoudig in staat om ze allemaal te maken door zich ook zonder hulp van een domme buitenaardse wezens. Mooie patronen van ijskristallen op het glas, alsmede alle kristalstructuur, moeder natuur maakt ook volledig door zijn eigen, zonder hulp van een belachelijke en idiote buitenaardse wezens. Net mogelijk om gewoon te kijken. Niemand is op zoek naar buitenaardse wezens bij zijn raam bevriest, of als we kijken naar het basalt organen waar ook ter wereld, bijvoorbeeld die op Panská skála, Kamenický Šenov (Steinschönau). Foto laat zien dat op de Devils Postpile National Monument US National Park Service

 

 

Korte inleiding:

Onmiddellijk na de bliksemontlading, wat betekent dat de eerste Return StrokeDe sterkste deel van de afvoerleiding, waarin is een korte tijd een paar miljoenste seconden, slechts een zeer dunne kolom plasma, 5 - 10 mm, die onmiddellijk begint snel uitbreiden in de omgeving, en in beweging omgevingslucht. Balken van de elektromagnetische straling van het punt van oorsprong - het kanaal van de bliksem, bewegen met de snelheid van het licht, de uitbreiding van de luchtkolom gebeurt snelheid vergelijkbaar met de snelheid van het geluid, dat is omstreeks miljoen keer langzamer. Het kanaal van de bliksem straalt energie van alle golflengten aan de omgeving, levert ook warmte aan de lucht, dus kinetische energie, vele miljoenen joules, per enkele meter van de elektrische ontlading. Tijdens een fractie van een seconde de massa snel bewegende kolom lucht, stuit de stilstaande lucht, op een afstand van tientallen meters van het kanaal van bliksem, en op dit moment kan optreden latere blikseminslag - Restrike, S econdary beroerte, in deze snel bewegende kolom lucht. De term "snel bewegende kolom lucht" wordt alleen relatief uitgesproken uiteraard door de stralen van de elektromagnetische golven bewegen en reflecterend erin miljoen maal sneller.

 

Vanuit het oogpunt van daaruit blikseminslag de luchtkolom kan worden beschouwd als een stilstaand voorwerp, cilinder, zeer sterk begrensd. Stel, met een diameter van 10 m - 0.03 sec na de eerste retourslag. Restrike binnenkant van deze kolom beweegt bij 100 - 200 duizend km / h, en de elektromagnetische stralen wordt uitgestraald door dat bewegen op licht snelheid. In slechts honderd miljoenste van een seconde, wat is de tijd die wordt uitgestraald vermogen van het overgrote deel van de latere blikseminslag - meer 99%, is de kolom lucht bewegen "slechts" geluidssnelheid, op een afstand 30 mm. Elektromagnetische straling uit de volgende elektrische ontlading bewogen tegelijkertijd een afstand van 30 km en dat stralen propagerend in alle richtingen kunnen binnen een dergelijke kolom ongeveer 300 keer weerkaatst en creëren talrijke soorten resonantie en interferentie.

 

De grens en de lucht in de cilinder zal zeer intensief geïoniseerd en elektrisch geleidend. Een deel van de straling van verdere elektrische ontlading kan verschijnen als geinduceerde spanning op de cilinderwand en geaard. Op dezelfde manier kan ontwikkelen legendarische smalle cirkels, die niet in staat zou zijn te maken in vegetatie zelfs een kind door een wandeling door het. Er was ook aan de gang een schokgolf in de lucht, in eerste instantie veel sneller dan het geluid snelheid, geleidelijk vertragen. Schokgolf sneller beweegt voordat de schokgolf, en dus, onder bepaalde omstandigheden, een herstart is in staat om twee cirkels tot stand gekomen dankzij de inductie te creëren. Van meerdere dimensies van sommige kringen mogelijk zou zijn een aantal raden hoe lang het duurde reflecties in de luchtkolom die door de eerste grote bliksem ontlading. Welke afstand ongeveer beledigd elektromagnetische stralen uitgezonden in de kolom, dankzij herhaalde reflecties.

 

Breedte van de beschreven kleine ringen varieert van 10 tot 20 cm, hetgeen overeenkomt met een halve duizendste van een tweede ten opzichte van de snelheid van geluid in die tijd licht beweegt 150 km. Dit is een zeer ruwe schatting. Mogelijk, dat er binnen tijdelijk gemaakt kolom van lucht kan plaatsvinden van de totale reflectie van elektromagnetische stralen. Onder bepaalde omstandigheden, zouden sommige stralen kan in kolom veel langer dan alleen tijdens de daaropvolgende elektrische ontlading. In staat om veel langere afstand te bewegen en veel ingewikkelder storingen te creëren. Totale reflectie optreedt wanneer de bundel wordt hoek voldoende klein - kleiner dan een maximum hoek, verband met de tangens hoek van de cilindermantel van het contactpunt.

 

Luchtkolom snelheid tegen de lichtsnelheid is erg gering, 1/10 6, maar dankzij zeer langzaam nul en constante ook zeer gelijkmatige expansie van de luchtkolom worden gevormd binnen die interessante en ingewikkelde resonantie en interferentie structuren. Meer gedetailleerde beschrijving van dit proces wordt bijvoorbeeld beschreven op de pagina bliksem monteurs - golf storingen in het uitbreiden luchtkolom.

 

Iets soortgelijks is te zeggen over de mogelijkheden van meerdere reflecties en storingen van elektromagnetische stralen in kolom lucht, snel groeiende. Met het oog op het belang van dit onderwerp, en het feit dat sommige patronen echt op dezelfde manier van het creëren van aan te geven, een aantal van de nieuwe subpagina van de bliksem zal sectie specifiek aandacht besteden aan deze mogelijkheid. Het is essentieel, dat op dezelfde wijze altijd een cirkel ontstaat als de basis en in die mogelijk is er diverse soorten resonanties fractals ook storingen of gecombineerde graancirkels. Op de tekening is een grafiek van temperatuur en druk in een klep van verbrandingsmotor. Link enkele voorbeelden zal hier worden geplaatst. Overeenstemming van het proces in de cilinder van de interne verbrandingsmotor simulatie van een inrichting van een standaard vakmanschap, waarschijnlijk naar het dichtstbijzijnde Restrike: regelmatige gelijk aan een explosie of meer gecontroleerde verbranding plaatsvindt in de cilinder van interne verbrandings-of dieselmotor.

 

Metaforisch, mogelijke karakteriseren vorming van een aantal graancirkel vormen als een analogie van resonanties en interferentie tussen geluidsgolven en elektromagnetische golven. Zoiets als natuurlijke radio, televisie, oscilloscoop, en fotografie samen.

 

 

 

Drop van het water - jump fenomeen, pols vallen van boven ...

Een andere mogelijkheid van de schepping periodieke graancirkel structuren is de verspreiding van de enorme overdruk in de omringende omgeving, zoals stralen van de vloeistof na de impact van de druppel in het water niveau. Klik op de foto te volgen van de bron.

Vanaf de tweede foto zijn verschillende effecten van druppels die in een dunne vloeistoflaag zeer interessant is de laatste. Bij de blikseminslag in het veld kan vergelijken met een impact van een grote puls in een dunne vloeistoflaag. Het belangrijkste verschil is dat in het geval van de bliksemontlading is dit verschijnsel te vergelijken met een luciferdoosje effect zware als motor. zajfyz.physics.muni.cz

 

 

 

Roterende elektromagnetisch veld, oscilloscoop

Een mogelijkheid, die een hoge precisie multi-as symmetrie van een aantal graancirkel pictogrammen zou verklaren is, dat opeenvolgende elektrische ontladingen, ongeveer 20-30 milliseconde een na de andere, die in afstand slechts een paar meter van elkaar, zijn in staat om te creëren op dit punt sterke roterende elektromagnetische veld. Het kan meer dan drie-fase, kan er maken diverse resonantie en interferentie veroorzaken, en kunnen andere invloed hebben op die plaats verschijnen elektronenbundels en dus "te schilderen op het veld" veel verschillende symmetrische graancirkel pictogrammen. Alles gebeurde in fracties van seconden. Zie bliksem .

 

Bijvoorbeeld, het effect van drie opeenvolgende, 20ms interval pulsen in een driehoek op een afstand van tientallen meters van elkaar over het oppervlak van een graan veld maakt even roterende elektromagnetische veld. Hoewel het slechts voor een fractie van een seconde, maar grote, buiten een gewone menselijke verbeelding. Dankzij de gegenereerde elektromagnetische veld kan een elektrische motor zeer eenvoudig te bedienen met een vermogen van ongeveer meer terawatt. Mogelijk te leiden dat deze elektromagnetische veld ook elektromagnetische veld van elke bliksem invloed zou hebben op planten niet alleen door inductie, maar ook mechanisch.

 

In dat, hoewel het mogelijk om planten als de elektrische geleider beschrijven - geïnduceerde stroom, ook stromingen uitgevoerd gaan door hen, waardoor ze verschijnen als elektromagneten en elektromagnetische velden kan op hen spreekt zich uit met mechanische krachten, waardoor in hen mechanische effecten, ook schade. In aanvulling op alles wat hier beschreven, op dat graancirkel punt kan optreden verschillende trillingen - dissonant harmonische, ook gedempte oscillaties. Grote hoeveelheid graancirkel pictogrammen imiteren een verslag van gedempte trillingen, wanneer de grootste cirkel wordt gevolgd door een kleinere, gevolgd door een nog kleinere, meer en meer, vaak meer dan tien. Sommige soortgelijke graancirkel foto's ook dienen als een voorbeeld op deze pagina 1, 2, 3, honderden andere mogelijk in acht te door Crop Circles webs.

 

Alle gebeurtenissen die hier worden beschreven, vond plaats boven een bepaalde granen, of maïs, papaver, verkrachting en alle andere gewassen, kan er veroorzaken vrijwel geen zichtbare aantasting. Aanvankelijk, in de vroege dagen, omdat ze alleen maar de zogenaamde "opgenomen" in het reguliere raster gevormd door individuele planten. Hun zichtbare veranderingen of zwakte die tot hun val naar de grond, die zich voordoen na vele dagen, weken of zelfs langer. expositie - die daar beschreven worden. De graancirkel is opgenomen, maar nog steeds absoluut onzichtbaar.

 

Bliksem schade aan landbouwgewassen

zoals beschreven in de serieuze wetenschap landbouw literatuur en webpagina's


katoen beschadigd door blikseminslag
Processen in voorgaande alinea's, uiteraard kan ook gebeuren op een andere plaats landbouw, waarbij niet cultuurgewassen, kunnen bukken na beschadiging, omdat de anatomische structuur te voorkomen dat - aardappel, tomaat, bieten. Voorbeeld van een beschadigde katoen vegetatie als gevolg van de elektriciteit van de bliksem ontlading op de linker afbeelding. Bron van IPM's (Integrated Pest Management), een gezamenlijk project van: Centrum voor invasieve soorten en gezondheid van het ecosysteem, Colorado State University, USDA National Institute of Voedsel-en Landbouworganisatie, Zuid-Plant Diagnostic Network . De universiteit van Georgia - Warnell School of Forestry and Natural Resources en het College of Agricultural and Environmental Sciences Dit is een momentopname van een ernstige landbouwkundig onderzoek, geen absurde en gekke waanideeën van graancirkels waarnemers. Na een langere tijd tussen de bliksem ontlading kan worden waargenomen schade aan planten of hun volledige vernietiging - dood, meestal in een vorm van een cirkel. Het is mogelijk te lezen in een literatuur dat geval voorbeelden die in de subpagina  science re, landbouw. Hier slechts enkele individuele voorbeelden, in de referenties veel gedetailleerder. Veel soortgelijke gevallen zijn in het verleden, per gewas opgenomen cirkels waarnemers, en heel ten onrechte gediagnosticeerd als gevolg van de actie van een onbegrijpelijke krachten.

 


sojabonen beschadigd door blikseminslag
Volgende afbeelding rechts toont schade door blikseminslag in sojabonen, uit soja ziekte Atlas ( zie ), nonparasitic ziekten, zoals gepubliceerd in cipm.ncsu.edu, het lijf van de National Science Foundation Center for Integrated Pest Management (CIPM), North Carolina University. Boeren weten heel goed dat het effect van de bliksemontladingen kunnen gemakkelijk worden aangezien voor iets anders - planten en dieren plagen, gebrek of teveel kunstmest, de gevolgen van droogte, natte, hoge of lage temperaturen, zie literatuur. Er is ook overal voldoende betrouwbare wijze beschreven hoe op een veilige manier te onderscheiden door de bliksem getroffen van andere soortgelijke schade meestal door dat de schade na een bepaalde tijd, niet verspreiden op de vegetatie. Het wordt ook vaak geconstateerd dat op de getroffen gebieden ze kunnen beginnen waardoor allerlei andere plagen, maar later, alleen als een secundair fenomeen. Net zo goed boeren weten dat de gevolgen van de individuele blikseminslag op het gebied van granen kan in individuele gevallen zeer sterk van elkaar verschillen. Dit feit is in de literatuur ook wel in detail beschreven. Dus in plaats van gewoon voor de lol, onze lieve landbouwers, al dat dilettant "ontdekkers" van graancirkels te verlaten, blijven worstelen in hun waanideeën. Een ander echt serieus gepubliceerd papier met een aantal foto's, genaamd Soja "Mystery", mogelijk vinden op de web van de Universiteit van Illinois, illinois.edu , geïntegreerde ongedierte Management, ipm.illinois.edu . Het belangrijkste idee van dit artikel is dat de bliksem gevolgen in de landbouw velden verschijnen heel anders: "Lightning waarschijnlijk niet dezelfde weg niet vinden in alle gevallen". Ook bevestigde nogmaals: "Bliksem kan leiden tot symptomen die kunnen in sommige gevallen eruit zien als een ziekte, zoals phytophthora met zijn dode toppen van planten".

 


Lightning schade: Soja

 

peper gebied door de bliksem getroffen
Er is een zeer karakteristieke opmerking over het gras - Poaceae, net als bijna alle granen, in Sunflower Productie Handboek 2007, zie . Web van de Nationale Zonnebloem Association, NSA . Overwegende dat de zonnebloem en onkruid sterven of worden zeer zwaar beschadigd, het gras -. Poaceae overleven Integendeel, het overleeft een groot percentage van de getroffen personen Poaceae planten en rijpen zal, zij het ​​met zichtbare schade. Dit vermogen heeft te hoge dichtheid planten. Gegeven drie voorbeelden over slechts een plantensoort - suikerbieten, een naast over de zonnebloem, een andere over de aardappelen, een gemeenschappelijke. Aan de linkerkant geplaatst een andere foto, waarop de gevolgen van de bliksem in een veld van peper. Source - het web van de Universiteit van Massachusetts Amherst, centrum voor de landbouw. Mogelijke vinden duizenden professionele landbouw artikelen op internet, en tienduizenden, honderdduizenden in gedrukte wetenschappelijke boeken, teksten, artikelen. In bijna elk van hen is een melding over een relatief scherp begrensde, ronde of elliptische vorm van beschadigde planten na bliksemontlading. Voorts op gewezen dat de schade duidelijk is meestal tot enkele dagen na de bliksem, soms meer dan een week. Wil je meer?

 

Monsters van "graancirkels" uit archieven, te vergelijken met de effecten van de bliksem

Nederland, Sevenum, Limburg, 30. 6. 1999

Canada, Essex County, 26. 4. 2004

Argentinië, Santa Fe, 29. 12. 2009

Hier is een kleine invoeging, voor het vergelijken van. Drie foto's, ter illustratie van de "graancirkels" (aardappelen, 2 x sojabonen), om de lezers om een ​​coherent idee van wat zijn "ontdekkers" kunnen doorgaan voor graancirkels maken. Sevenum, Limburg, Nederland, 30 juli 1999. Ontario, Essex County, Canada, 24 juli 2004. Argentinië, Santa Fe, 29 december 2009. Soortgelijke foto's zijn te vinden in de collecties van tientallen, alleen zoeken. Is het mogelijk vele andere foto's, die erg opvallend vergelijkbaar met die drie in de vorige tekst - rode paprika, soja, katoen - duidelijk geïdentificeerd als de gevolgen van de bliksem. Waarschijnlijk hangt vooral af van die, die naar een dergelijke vergelijkbare site eerst. In geval van ernstige landarbeider of onderzoeker, in plaats van documenten en vermeldt het in sommige publicatie het omgaan met de gevolgen van blikseminslag in monoculturen van gewassen.

 

Soja ziekten. Kool. Sla. Mr Bean. Corn. Een andere sojabonen .

 


Bliksem ziekte van aardappelen (1915), Fig. 12a

Ziekten van vrachtwagen gewassen en hun controle, JJ Taubenhaus, PhD fulltext online, opmerkingen over aardappelen door Jones en Gilbert in 1915 (!), Fig. 12 bis. Op pagina 74: "Geen bewijs voor het splitsen of mechanische breuk van de stam is waargenomen." Page 75: Jones en Gilbert's verklaring van het verschijnsel: "Wanneer een elektrische storm opeens breekt na een periode van droog weer en de eerste regen bevochtigt de bovengrond, blijft er een laagje droge aarde tussen deze natte oppervlak en de vochtige grond eronder, dat is een slechte geleider van elektriciteit. Als de bliksem de natte oppervlak ter plekke raakt, het verspreidt in alle richtingen, horizontaal en vervolgens naar beneden in de aarde, volgende regels van de minste weerstand. de stengels en wortels met hun overvloed aan water zijn beter geleiders dan de laag van de droge grond zojuist genoemde, en zo de elektrische stroom door hen. Het weefsel kan dus verschillende wijze kan worden verwond of gedood, afhankelijk van de hoeveelheid stroom die door hen. " Dit is een zeer accurate beschrijving van een aantal principes en effecten, die deelnemen in het ontstaan ​​van graancirkels. Het werd geschreven rond 100 jaar geleden.

 

Maandelijks Het weer, augustus, 1920 (!), waargenomen bliksem schade aan aardappelen. Landbouwers herkend, wordt dat de bliksem te maken na verloop van tijd circulair schade op een kruidachtige veld met een gewone groenten of granen.

 

Fytopathologie, de Amerikaanse fytopathologische de samenleving, (1917), fulltext , online .

 

Belangrijke mededeling.

Een toevallige getuige, gelegen op dat moment precies op het moment van de graancirkel pictogram ontstaan, zou nooit in staat enkele aanwijzing over. Mogelijkheid om te overtuigen van de getoonde foto. Zou het niet geïnteresseerd in iets als graancirkel pictogrammen en hun creatie op alle. Zou totaal verschillende problemen. Op de rechter foto is duidelijk te zien "de handtekening van de belangrijkste boosdoener" op de boom. Links foto is aanwezig, maar niet als zodanig significant en merkbaar. Meer gedetailleerde informatie - waarschuwing

 

 

 

Proeven en experimenten

Sommige experimenten zijn uitgevoerd, foto bestaan ​​en gepubliceerd

Zal worden uitgevoerd, soms, experimenten met impact van een vonken in een poedervormig materiaal. Pigment gedispergeerd, deeltjesgrootte in de orde van mikrometers, video vastgelegd hoge snelheid (420-1000 foto / s), wat resulteert hier later.

 

Hoewel elektrische vonken, die werden gebruikt in de test, over te dragen slechts zeer weinig hoeveelheid energie - ongeveer 0,03 Joule, vertonen alle parameters van explosies, met inbegrip van schokgolven en drukgolven.

 

 

Home-elektronica en laboratorium apparatuur steeds meer op een veld.

Worden afgeleid, dat gelijktijdige en vervolgens bliksem, die op soortgelijke ogenblik plaatsvinden bij een kleine afstand van elkaar, en waardoor stromen honderdduizenden ampère, alle een zeer sterke grote, elektromagnetische velden maken ook rotatie, heen. Ieder van hen zijn in staat rechtstreeks van invloed zijn met elkaar, het aantrekken, afstoten en het creëren van resonanties en storingen. Zoiets als TV of oscilloscoop vacuüm buis. De bliksemontlading is vergelijkbaar met een elektronenbundel. "Een beetje" sterker dan die in de tv - ongeveer 10 15 . Ook sterker zijn elektrostatische en magnetische velden tot een afstand van enkele meters. Natuurlijke oscilloscoop, het creëren van graancirkel Lissajous cijfers .

 

Het is ook mogelijk dat bij een botsing stellen van een elektronenstraal, bij opeenvolgende of evenwijdig bliksem dat stroomt in de sterk roterende elektromagnetische veld ontstaan ​​zeer symmetrische graancirkel pictogrammen volgens vele assen.

 

In de rechterbovenhoek rand van begeleidende graancirkel beeld mogelijk is om paden te herkennen met een klassiek beschadigd en verbogen granen, na tramlijnen in de buurt van de grens van het veld, meer bronstig, beter vasthouden vochtigheid, hogere geleidbaarheid, grondiger beschadigd. Zeer vergelijkbaar effect mogelijk in acht te nemen absolute everyute elk van graan velden, waar de lijken alle RDF, Randomly Downed Formations, Vaak beschadigd granen. Is alles gewoon toeval? Veel meer foto's beschikbaar. Mogelijk is, kan die bij elkaar worden opgeteld inductie en geleiding van stromingen die in tracks. Ze zijn veel dichter bij elkaar dan waar dan ook, grondiger. Patroon kan worden gecreëerd soortgelijke uit Chladni patronen. Bron foto: www.physics.ucla.edu. Ground trillingen en het gedrag van planten, kan simuleren golven op het wateroppervlak ook deelnemen. Het kan ook een combinatie van meerdere soort evenementen.

 

 

Elektrische geleidbaarheid van een fase-interface

schokgolf - lucht, plasma - lucht en nog veel meer

Verklaring van de aanwezigheid van een of meer zeer smalle cirkels in sommige graancirkels door vorming van een lading op het grensvlak tussen de schokgolf of een snel groeiende plasma en een stilstaand of langzaam bewegende lucht en ladingsoverdracht of een aanzienlijke deel van de energie van een volgende of gelijktijdige elektrische ontladingen, door middel van deze fase interface. In de fase-interface van de schokgolven verspreiden via de lucht en andere elementen die het bevat. Stof, vochtigheid, zeer geïoniseerde deeltjes, er gebeurt er met een enorme wrijving, vorming van secundaire elektrische ladingen, en waarschijnlijk heeft een zeer hoge elektrische geleidbaarheid. Een dergelijke een zeer smalle cirkels dus misschien iets als tijdelijke record van opeenvolgende bliksemontladingen, elektromagnetische velden, geïnduceerde stroom en stromingen onder leiding van dirigenten van fase-interface van de luchtkolom grens, momenteel aanwezig is boven het gewas vegetatie. Zie bijgaande graancirkel foto's.

shockwave_u_letadla_tvar-a-sireni_shockwave_blesku.htm  

 

 

Regelmatig graancirkel vorm versus onregelmatige, willekeurige vormen

Graancirkels in de buurt van die onregelmatige structuren

Op het bovenste veld rand van de graancirkel foto kan onregelmatig waargenomen worden beschadigd granen, die komt ook vaak te wijten aan blikseminslag lozing in het veld. Dit zal gebeuren na enkele dagen of weken,
Ancona, Italië, 29 juni 2008
zoals elders op deze site, of op detail pagina chronologie , waar zal het proces van plantaardige weefsels degradatie na de doorgang van elektrische stroom ook fotografisch gedocumenteerd tot in detail te zijn. De foto hier aan de linkerkant blijkt dat de elektrische stroom - vermogen van de bliksemontlading gepasseerd mede door de bovenrand van het veld na trekker volgt er zowel in de tramlijnen loodrecht op de rand, zelfs door de geometrische patroon. Regelmatig graancirkel vorm en onregelmatige schadelijk, en natuurlijk kan niet worden gemaakt tijdens een storm, dankzij een bliksem ontlading, maar het is mogelijk. Dat bliksem, misschien een enkele, alleen "opgenomen" dat beeld, beschadiging van het graan verschijnen later tot vele dagen. Zelfs weken, afhankelijk van de hoeveelheid energie - de intensiteit van de blootstelling.

 

In eerste instantie is gebogen aan de oppervlakte slechts een klein deel, ruim onder de een procent, enkele vierkante meter, de meest getroffen gebieden. Geleidelijk aan, dag na dag, soms van uur tot uur of zelfs van minuut tot minuut, voegt nog een, totdat uiteindelijk, vlak voor de oogst misschien ligt ergens op de grond rond de 5%. Soms meer dan 20% van de totale oppervlakte soms helaas dan 90%. Om te verduidelijken en te documenteren het fenomeen beschreven in de toekomst zal mogelijk bij de te gebruiken Time-lapse-camera's , lijkt heel goed werk voor hen. Voor nu alleen mogelijk tevreden te stellen met een verklaring van het verschijnsel op de pagina en subpagina's chronologie . Zeer vaak soortgelijke processen binnen in de patronen van graancirkels in hun omgeving en op grotere afstand, en de velden. In alle plaatsen die werden getroffen door de bliksem ontladingen elektriciteit. Die zich sinds de ontdekking van patronen tot aan de oogst.

 

Ook mogelijk dat waarschijnlijk veel meer van beschadigde graan op de velden, waar zich twee bliksemontladingen een in de buurt van de tweede in het interval van enkele weken. De tweede ontlading plaatsvindt in het veld planten aanzienlijk verzwakt, en kan aanzienlijk beschadigen. Het is ook denkbaar dat regelmatig graancirkels is mogelijk om veel gemakkelijker op een dergelijk veld dat moest "bereide" enkele weken voor. Dergelijke gevallen zijn natuurlijk veel minder vaak dan een keer getroffen site. Zal cijfers uit te drukken.

 

Meer commentaar op de graancirkel foto van Ancona: van enkele opmerkingen, lijkt het erop dat een van de vele factoren die kunnen deelnemen aan de creatie van regelmatige geometrische patronen op korenvelden, kan zijn het feit dat op die plek was in de praktijk een zeer sterke bliksemontlading, die slechts een paar gedurende het hele storm of zelfs hele seizoen optreedt. Daarom is het mogelijk dat de blootstelling aan alles wat er echt was te danken aan slechts een afscheiding, of een systeem van meerdere gelijktijdige opeenvolgende elektrische ontladingen, waarvan de totale duur zelden meer dan een seconde. Het sterkste deel veroorzaakt aanleggen van deze reguliere graancirkel pictogram, de zwakkere, secundaire, paralel en de daaropvolgende elektrische ontladingen veroorzaakte vorming van onregelmatig dronk, beschadigd, verzwakt, in de buurt. Een andere, echt heel erg waarschijnlijk is het mogelijk dat zwakkere elektrische ontladingen niet komen helemaal niet, dat gemeenschappelijke omliggende onregelmatige schade alleen te danken aan reststromen die leidt door tractor sporen gevormd, eventueel door middel van inductie in hen.

 

Een andere optie die mogelijk considerate is tijdens de graancirkel maken, in meer details in een van de eerste gepubliceerde artikelen, is een alternatief dat een aanzienlijk deel van de bliksemontlading onmiddellijk na het voorhoofd de grond aanzienlijk deel van zijn energie aangeraakt was lood diep genoeg onder de oppervlakte, zonder dat de energie aanzienlijk kunnen passeren natte bodem en tramlijnen in de omliggende gebieden. De bliksem afvoerkanaal fungeert dan als dirigent, waardoor de huidige loopt diep onder het aardoppervlak, en is door een aantal goede stroomgeleider, of meerdere geleiders, uitgevoerd diep onder de grond. Op het aardoppervlak dan zou ontstaan ​​graancirkel vormen die zeer vergelijkbaar is met die gemaakt door magnetische veldlijnen in ijzervijlsel. Zie foto's die eerder op deze pagina. Zo werd waargenomen vorming van aa reguliere graancirkel patronen direct boven een metalen ondergrondse tank - dienen als een zeer goede stroomgeleider - ondergrondse bliksemafleider. In sommige graancirkel documentaire genoemd.

 

 

 

Nodes en beschadigde, liegen granen

Zeer vaak gebogen granen, geen regelmatige vormen, ontstaan ​​precies onder dezelfde voorwaarden als beschreven in de graancirkels. De planten worden beschadigd onder volledig dezelfde omstandigheden, vooral door elektrolyse en zijn producten met inbegrip van mechanische schade door de vrijkomende gassen, waarschijnlijk, afhankelijk van de totale vermogen van de elektrische ontlading ook van warmte die schade. Op de subpagina knooppunten is mogelijk observeren, dat het strekken van de stengels, die niet getroffen werden door alle elektriciteit, en terug te zetten alleen vanwege mechanische initiatief - experimenteel, waarschijnlijk te wijten is aan grote hoek, die moest overwinnen, in staat om te registreren mechanische beschadiging van knopen, door hun eigen kracht. Niet van invloed de kwaliteit van de gerijpte gewassen, werden stengels scheef door slechts een mechanische prikkel. Links bijbehorende foto's zijn van oudsher genomen op plaatsen waar er zelfs nog nooit een zweem van graancirkels, maar vaak beschadigd granen, waarvan de stengels geheel of gedeeltelijk gebogen op de grond.

 

 

graancirkels - raadsel opgelost.

Eens en voor altijd.

Ongelooflijk primitief, en zou men kunnen zeggen, belachelijk uitleg. Liefhebbers van de ufo, mysterie, parapsychologie, vliegende schotels, onbekende en niet-bestaande energie-en soortgelijke onzin kunnen vervoeren zich tot in het oneindige. Met andere woorden, kunnen zij kussen hun stinkende kont en ga naar de hel.

Bijna hetzelfde kan zeggen over buitenaardse wezens .

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline (at) gmail (dot) com

 

 

 

 

 

 

Deze pagina is voorbereid, en alle theorieën hier gepresenteerde waren zeer goed, op de voet en in detail experimenteel onderzocht door

 

Jan Ledecky