Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Dit is een primaire vertaling, voorlopige, ruwe gegevens, bijna ongewijzigd. Machine, computer-based, van de originele pagina's, die als Tsjechische originele en engels originele versies. Continu worden verbeterd in de loop van de tijd verbeterd en uitgebreid. Bedankt voor het begrip.

lightning

Graancirkels

Samen met label

De puzzel opgelost.

Nee, nee, nee, nooit

een intergalactische, of een

andere buitenaardse stront

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels worden gemaakt door de bliksem. Het is een simulatie van elektromagnetische veldlijnen en de elektrische stromen zoals een fotografische opname in het raster van graan in het veld.

Graancirkels ontstaan ​​uit blikseminslag. Net als een imitatie van elektromagnetisch veld lijnen en de elektrische stroom als een fotografische opname in het raster van graan veld.

 

Tramlijnen en ondergrondse constructies in de buurt van graancirkels

Lizzano, frazione Celletta, Cesena - Forli, 12 June 2008: www.cropfiles.it

Klik op de foto om de bron pagina te volgen. Mogelijk om "een woud van bliksemafleiders" op die plaats te vinden. Zonder een regelmatig patroon, het is een zeer nauwkeurig beeld van de locatie, waar de bliksem lozing in een graan veld opgetreden. Ook het veld aan de rechterkant van de foto, zonder graancirkel pictogram wordt beïnvloed door elektriciteit en beschadiging door veel meer opmerkelijke er wordt ook beïnvloed gewas over het trekkerspoor, die door het veld in het beeld horizontaal en op het veld met een graancirkel pictogram er wordt beïnvloed vooral granen rond de tracks in de buurt van het veld grens, waar tractoren draait. Vaak differentieel vergrendeld. Meer luchtvochtigheid, betere geleiding. Het is ook mogelijk dat ongeveer op plaatsen die worden bepaald door geometrische centrum van het gewas cirkel vormen zijn gelegen water leidingen of afvoer in de ondergrond. Dit kan ook alle andere lijnen - elektriciteit, gas, digitale communicatie. Iets dergelijks kan ook betrekking hebben op andere graancirkel pictogrammen, die verschijnen in de buurt van een aantal lange track. Andere voorbeelden volgt. Veel meer graancirkel pictogrammen volgen vaak tramlijnen, omdat goede geleiders. Geen volk interventie of werk.

 

De elektriciteit kan worden verspreid in het gebied vooral door middel van de trekker tracks. Zij worden gekenmerkt door veel hogere geleidbaarheid tegen de rest van het bodemoppervlak van het gehele graan veld. Sommige lijnen, vrij willekeurig worden vertakt, rechte of gevorkt afsluiten van het trefpunt van de bliksem puls voorhoofd. Elektrische stroom in beweging is beschreven wijze, in de buurt van periodieke vormen in graan op de grond, niet alleen in de sporen van de trekker en hun directe omgeving, voordat u begint om verder te gaan onder de grond. De doorgang van elektrische stroom het binnenste van installaties lichaam, cellen, weefsels en dus te beschadigen kan ook leiden tot een ongelijkmatige rijping van granen. Ongelijke groeien en rijpen is een verschijnsel, dat ontstond omdat de omstandigheden er zijn zeer vergelijkbaar met het transplanteren van planten.

 

Opmerking:

De hier beschreven situatie is verantwoordelijk voor het theoretische vermoeden: wanneer een normale graancirkel pictogram ontstaat mogelijk dat veel de bliksem ontladen is veel sneller loodrecht leiden tot diep onder, in tegenstelling tot het geval van normale veel vaker bliksem in het veld - belangrijk deel van de bliksemontlading energie, lange tijd voordat het volledig ondergronds geleid, wordt geleid over en over het veld oppervlak, zoals op de carrousel, het plegen van kattenkwaad. Daarom is het mogelijk dat beide delen kunnen ongeveer gelijke beïnvloed. Aan de linkerkant was een aanzienlijk deel van de energie verbruikt om vormen te maken, en direct daarna snel gedaan naar de grond. Aan de rechterkant was belangrijk deel van de bliksemontlading energie veel meer geleid over het veld oppervlak vooral de tramlijnen en gedaan op de meer afgelegen locaties meer schade.

 

Een dergelijk vermoeden is meerdere malen elders in deze site en zal worden uitgelegd op een speciale pagina.

 

 

 

Hek in de buurt van graancirkel

Een andere foto die relatief betrouwbare wijze de theorie van de graancirkels gevormd door de bliksemontladingen ondersteunt, dat kan bijna beschouwen als een bewijs, mogelijk is terug te vinden in het grote archief van Lucy Pringle, en niet alleen daar. Uit het commentaar op deze foto geeft aan dat op de grens tussen het veld met graan, met

Martinsell Hill, 19 juli 2009

het pictogram en het weiland met gras, waar het pictogram niet voort te zetten, ligt op een hek. Hek werkt als een aarding. Aarding treedt op als een onoverbrugbare barrière voor de elektromagnetische straling - de belangrijkste oorzaak van pictogram schepping - onmiddellijk van de blikseminslag punt in het midden van de figuur vrij gelijkmatig en symmetrisch in alle richtingen bewegen elektromagnetische explosie. Grote, licht snelheid. Elektromagnetische straling in de lucht wordt niet vertraagd op enigerlei wijze, noch beperkt noch gestopt. In tegenstelling tot de schokgolven en drukgolven. Draad omheining, die fungeert als een aarding, is echt zo'n een onoverbrugbare barrière voor de elektromagnetische straling. De vegetatie achter het hek - een gras weiland, hoewel significant verschillend karakter aan het gewas - minder sterk gestel. Ooggetuigen bewijs, zie. Energie zou handelen op het gras in het echt op dezelfde manier. Ook wanneer dit niet zou volledig gebeurt precies op hetzelfde moment. 
Omdat de schadelijke energie werd bijna volledig geëlimineerd door beschreven aarding, achter het prikkeldraad, is de schade van de planten niet voort te zetten ..

de buitenaardse stempel afdruk niet druk op de weide

en koeien, geiten en schapen kunnen blijven baa

 

Om of niet zijn, ... Dat is de vraag: Eigenlijk is het echt voor iedereen mogelijk UFOloog en andere wannabe "experts" op de buitenaardse beschavingen en hun mogelijkheden, acties en interventies op de hele wereld, hele zonnestelsel en het gehele heelal, in staat om dat zielige, pinda stel, staatlozen en die verlegen vreemdelingen, waarvan de technologie is vele duizenden jaren, in plaats van miljoenen of miljarden, meer geavanceerde dan de terrestrische, zodat ze echt waren zo'n 'mentaal defect ", die niet in staat zou zijn graancirkels patroon ronde ontwerpen ten minste een aantal 50 meter verder weg van het hek, zodat hun hele graancirkel beeld passen op alle op dat "canvas", die zij geselecteerd?

 

Explorers en fotografen, die ooit hebben bezocht een patroon in het gewas, zou waarschijnlijk in staat om te onthouden, of zoek wat verloren foto's, als er niet ergens in de buurt brandkraan standpijp - die fungeert als een zeer goede bliksemafleider. Zoiets is meestal niet mogelijk om te observeren op hun foto's, maar ze zouden misschien vinden sommige meer gedetailleerde beelden.

 

Hek kan fungeert als een als een massa-aansluiting, ook als bliksemafleider, waardoor gedraagt ​​zich precies zoals geaarde afscherming raster van een vacuüm buis - dat is de reden waarom geen elektrische energie, geen elektronen door is gegaan. Noch elektromagnetische straling, noch elektronen in staat zijn pas door het - no pasaran. Gedraagt ​​zich tegenover hen zo volledig ondoordringbare muur.

 

Elders op het Internet wordt gemeld ( zie ), dat het gras in de wei een mechanische eigenschappen volledig vergelijkbaar met het graan achter het hek heeft, en het is daarom vreemd dat het patroon niet voort te zetten achter het hek.

 

Lightning Rods in velden in de buurt graancirkels

Als een zeer goede bliksemafleiders werkt heel vaak op de velden en in hun omgeving geplaatst mest, ook in de buurt bomen en struiken. Maar als de beste, kan absoluut onbetwistbare bliksemafleiders uniek worden bepaald zendmasten en vlaggenmasten van hoogspanning lijnen. Die kan vinden vaak in zeer dicht bij honderden graancirkels. Echt in de vele malen masten zelfs verschijnen als onscheidbaar onderdeel van een aantal graancirkels. Ancona, Italië, 10 juli 2007 , GPS 43.574443 13.432214 ° °, twee elkaar kruisende hoogspanningslijnen dwars net binnen de graancirkel pictogram, geschat. 40 en 110 duizend volt, Extra High Voltage - ongeveer 400 000 V lijn in de buurt, op ongeveer 300 meter.

 

Andere, maar deze kunnen niet gemakkelijk worden vastgesteld, zijn ondergronds opgeslagen. Er zijn diverse riolen, waterleidingen, drainages en andere ondergrondse diensten. Op sommige beelden kan echter tenminste geschat. Linker foto - Lucy Pringle, Horton - in de buurt Devizes, Wiltshire 03 juli 2005. Aan de rechterkant beeld - ukcropcircles.co.uk, werd de snap genomen enkele dagen voor, net als anderen hier. De tweede foto kan ten minste 14 dagen eerder worden geschat. Op de linker graancirkel mogelijk beeld te lokaliseren een veel voorkomende, kenmerkende bliksemafleider - hoogspanningslijn pyloon, waarvan de buurt is helemaal niet een deel van geometrische vormen, waardoor het ligt geheel buiten een gebied van belang van een gewone Crop Circles waarnemer. Uit de mast, schuin omhoog naar links, loodrecht op de weg staat een streep gele tarwe ongeveer de helft aan driekwart van de lengte van de omringende tarwe. Geel tarwe is dood, dat onmiddellijk werd gedood tijdens de bliksem kwijting aan de mast, of later, als gevolg van chemicaliën resulteert in planten en de bodem. Voornamelijk als gevolg van elektrolyse tijdens de ontlading, in de komende minuten of uren, en dagen. De afvoer van elektriciteit voortgezet onder de grond van de de pyloon naar de weg, in de richting van de nutsleidingen aanwezig is onder de grond. Hoeven niet alle nutsleidingen, kan slechts een greppel of uitgraving bekleed, die meer vocht dan het omliggende terrein bezit, maar de kabel aarding waarschijnlijk zijn. Een soortgelijke streep loopt van de linker graancirkel op de weg. In dit geval mag er niets onder de grond worden geplaatst, kan het alleen gaan bronstig toegangsweg gebruikt voor het zaaien, beïnvloed door hogere geleidbaarheid. Aan de rechterkant graancirkel beeld niet verschijnt een gele gewas, mogelijk slechts een kleine hoogteverschillen te nemen. Vanaf dat observeren schatting van minimaal 14 dagen tijdsverschil tussen de foto's.

 

 

 

 

Archeologie

Een mogelijkheid, die kunnen bijdragen aan de elektrische stroom snel recht naar beneden gedaan naar onder de grond, kon de aanwezigheid van slakken of metalen voorwerpen, mede veroorzaakt door de activiteiten van enkele oude smelterij, of de aanwezigheid van een andere relikwieën zijn, voornamelijk uit de ijzertijd of Bronstijd. p_1 p_2 Dankzij de onvolkomenheden van de gebruikte methoden smelten, de slakken bevat tot enkele tientallen procenten zuiver metaal zeer fijn is verdeeld. De geleidbaarheid van een dergelijke plaats kan overschrijden meer dan een miljoen keer gewone bodem geleidbaarheid. Het feit dat op sommige plaatsen regelmatig bezocht door zeer openbaring van graancirkels, zijn er in de ondergrondse oude nederzettingen, relatief eenvoudig te lokaliseren van luchtfoto's met behulp van de methoden van antenne archeologie, is heel aantoonbaar feit. Een van de meest typische deze plaats is (place_name) maar zeker het mogelijk zou zijn om veel meer te vinden. Sommige graven zijn met metalen echt zwaar belast.

 

Ook mogelijk andere archeologische perioden en leeftijden. Goud, zilver, koper, stannum, koper, kobalt, lood, zink, wolfraam of uranium leeftijd.

 

Grotere hoeveelheden metalen ondergronds ook gelegen in gebieden, waar neergeschoten vliegtuigen neergestort.

 

Meer informatie op de pagina archeologie

 

 

 

Elektrische stromen vs planten, weefsels en cellen

veel meer informatie in het menu menu EVP en blijven

Planten, getroffen door elektrische stroom, misschien in de buurt van onder dodelijke dosis, een aantal dagen lijken helemaal niets gebeurd is. Zelfs als geheel dood is, of bevatten grote hoeveelheid dode cellen en beschadigde weefsels. Geen zichtbare en mechanische veranderingen. Het is natuurlijk mogelijk de microscopische veranderingen nemen. Gecontroleerd, wordt gedocumenteerd door foto's. In eerste instantie na enkele dagen, mogelijk hoogteverschillen te onderscheiden, niet dode planten niet groeien. Later groene kleur veranderen in geel, bruin, en de planten beginnen opdrogen. Dat proces duurt enkele weken. Alleen planten, die werden getroffen door zo'n hoeveelheid elektrische, deels misschien thermische energie, dat is misschien meer dan 10 of 100 keer meer dan dodelijke hoeveelheid, kan onmiddellijk verschijnen geel, bruin, verkoolde, maar in het geval van granen werden slechts enkele individuen uit miljoenen.

Argentinië - zonnebloemen

 

Meer informatie over dode planten worden geplaatst op de pagina numero uno , EVP en

 

 

 

Granen, die niet zijn beschadigd door de elektriciteit

Zeer mogelijk, dat gewas in gebieden, waar geen enkele bliksem niet verschijnen tijdens de hele groeiperiode, nooit vertonen geen tekenen van schade.

Soms, na zeer intensieve bliksem, kan licht beschadigd graan verschijnen ook in het komende jaar ghosts

 

Er was geen bliksem op dat veld, 2010 Benatecka Vrutice

geen steeltje beschadigd en verbogen, geneigd om de grond tot aan de oogst

Links - 26 juli, rechts 17 juli 2010

 

 

Bliksemontlading energie - in het kort

Bijvoorbeeld, een gemiddelde bliksemontlading zo'n grote hoeveelheid energie overdraagt, zou dat in staat zijn om het hele veld, vele hectaren, molen een bloem oogst van dat graan, een brood te bakken en te verspreiden die om het hele land. Ook na-oogst werkt staat. Het gewas tijdens het buigen op de grond beweegt honderden kg materiaal in een afstand niet meer dan een meter. Alle beschreven materiaal heeft een veel eigen potentiële energie. Meer informatie over energie van de bliksem, meetwaarden bliksem

 

 

De lokale omstandigheden. Twee bliksemontladingen in dezelfde plaats.

lange tijd scheiding interval - een aantal weken

Het vormen van regelmatige graancirkel pictogrammen kan zijn sterk afhankelijk van lokale omstandigheden. Groot-Brittannië - mogelijk vaker gebeurt op krijt. Ook archeologische overblijfselen van kracht kunnen worden. Ook mogelijk, dat sommige reguliere teelt circlr pictogrammen kunnen worden weergegeven op die plaats, waar twee bliksemontladingen verscheen op die een plaats, de tweede een paar weken later. Dat is echt zeldzaam geval is. De tweede afvoer aan de gang is op een plaats met merkbaar verzwakt gewas. Statistiek - zullen hier worden geplaatst.

 

In zeldzame geval van extreem sterke bliksemontladingen mogelijk is, kan dat regelmatige graancirkel pictogram onmiddellijk na dat, of binnen enkele uren. Sterke ontslag heeft ook een sterke mechanische krachten en effecten, net als honderden kilo explosief materiaal boven het veld met graan, slechts enkele meters. Mogelijk dat sommige reguliere pictogrammen lijken dankzij dat er geen wind, geen regen. Dit is het geval van  de bout blauw .

 

 

Perceeloppervlakte oscillaties

Een andere mogelijke oorzaak van het vormen van regelmatige graancirkel pictogrammen is, dat hun creatie, of vorm, betrokken wordt bij een of andere manier schudden van het aardoppervlak op de plaats van oorsprong. Het oppervlak van de aarde gebracht op het moment van van de bliksemontlading en blootstellingsgrenswaarden de mechanische effecten drukgolven en schokgolven, gedraagt ​​zich als een flexibel membraan, maar groot. Met een oppervlakte van enkele vierkante kilometers. Zelf resonantiefrequentie van deze membraan ligt tussen de waarden van een aantal hertz tot enkele tienden hertz. Zo kunnen ze maken niet alleen eenvoudige graancirkels, maar verschillende analogieën of equivalent van Chladni patronen.

 

 

  

Belangrijkste boosdoener, graancirkel schepper, nog steeds met succes ontsnapt

Niet een uniek fenomeen, terwijl het waarschijnlijk dat er een die zelfs de meeste mogelijk, dankzij dat de ware en een enige echte schuldige in geslaagd om de aandacht te ontsnappen zo verschrikkelijk lang, is het feit dat de betrokken granen een echte sporen van vertonen schade vele dagen, na de echte oorzaak heeft verricht zijn werk, zelfs vele weken of enkele maanden na het onweer en bliksem, de enige juiste auteurs. Tijdens de graancirkel visualisatie, lange tijd later, kan waarschijnlijk heel vaak helpt die een onschuldige gebeurtenis, als de ochtendnevel, zie domino en vlinder. Op dat moment is het nauwelijks mogelijk aansluiten in het achterhoofd het pictogram maken op een gebeurtenis die plaatsvond enkele weken geleden. Heel vaak buigen van de stengels, tijdens het pictogram of onregelmatige vorm verschijnen, wordt tijdens het mooie weer, na een lange tijd van geleidelijke verzwakking stengels. Vaak is het mogelijk vele andere fytopathologisch factoren. Het is duidelijk dat ze allemaal als gevolg, zoals secundaire effecten, lange tijd na schade door blikseminslag elektriciteit. Virussen, schimmels, schimmels, planten en dieren plagen. Nooit zou werken zonder de primaire beschadiging van de planten door elektriciteit.

 

Zonder te verzwakken door elektriciteit zou planten speels weerstaan ​​om alle genoemde plagen. Na bliksemontlading de korenvelden ook significant weergegeven rijping ongelijkmatigheid, afhankelijk van de intensiteit van de schade. Zonder te verzwakken door de elektrische stroom zou er geen graancirkel ooit ontdekt zijn. Meestal is afhankelijk van de afstand van punt strike minder, maar ook relatief sterk van de afstand trekkerspoor. Elke plant, die werd blootgesteld aan werking van bepaalde hoeveelheid elektrische energie, hoger is dan verwaarloosbaar, maar niet dodelijk, rijpt duidelijk trager. Zie EPP. Tot nu toe hoofdzakelijk nagegaan door visuele waarneming, of gekwalificeerde gok, worden zullen kwalitatief en kwantitatief gecontroleerd in het laboratorium. Bepaling van de energie-niveaus en hun invloed op de vitaliteit van planten. Geschatte metingen - EPP.

 

Licht aangetaste planten mogen niet vertonen een belangrijke, visuele schade, maar ze kunnen aangevallen worden door ongedierte, of gewoon rijpen langzamer. Ostra.

 

Uitleg

Zeer logische reden, waarom de hoofdschuldige van de graancirkel maken, zodat een betrouwbare manier in geslaagd om alle mogelijke ontdekking en de aandacht nog te ontsnappen, is begrijpelijk: deze "auteur van alles" is precies op het moment, toen hij werd "schilderen" op een veld, bijvoorbeeld het creëren van graancirkel foto, in staat om absoluut betrouwbaar te beheren en meedogenloos verjagen eventuele waarnemer van zijn creatieve activiteiten van de plaats van zijn werk, zo ver weg als mogelijk, zo niet doodden hen.

 

 

 

Granen vaak beschadigd

Willekeurig dronk Formations - RDF

De vorige tekst was al herhaaldelijk gesuggereerd dat bliksemontlading in de eerste plaats zijn niet alleen verantwoordelijk voor alle echte, gewone, zij het zeer complexe graancirkel vormen, maar andere dan dat en voor al het andere, meestal onregelmatig beschadigd graan op alle gebieden van de wereld Literatuur en websites over graancirkels, soms met de naam onregelmatig beschadigd gewas door afkorting RDF, Randomly Downed Formations, - Willekeurig neergehaalde Formations, onregelmatig beschadigd, verzwakte vorm van graan op de grond liggen. Echt klassiek voorbeeld, net als uit een leerboek, zijn te vinden in een publicatie die op dit terrein : Crop Circles - Exploring the Designs and Mysteries, Werner Anderhub, Hans-Peter Roth, Lark Books, 2002, ISBN 1579902979. Crop Circles - Verkenning van de ontwerpen en de mysteriën, Page 111, fotografie met beschrijving: "Classic wind schade in graan". Een van de meest voorkomende fout, echt monsterlijk, van een bijna dilettant graancirkels "onderzoekers" tot op heden: hun verklaring, dat een dergelijke beschadiging van gezonde granen, worden door alleen wind. In feite is een dergelijke beschadiging van gezonde granen, onbeschadigd door elektriciteit nog niet, is absoluut niet mogelijk in een of andere manier. Fysieke kenmerken - flexibiliteit, kracht - van gezonde gewassen, zal zoiets nooit toelaten tot het oogsten - kan zelfs worden waargenomen als de wind is ruim boven de 100 kmh. Onmiddellijk na de stops, is er geen gebogen tot de grond, zelfs een steel. Op de foto uit het boek, wordt er getoond heel typisch gewas schade na blikseminslag. Informatie is echt schokkend, ongelooflijk, onbegrijpelijk en zal zeker "een beetje" tijd voordat iemand kan identificeren. Bijna nooit dergelijke schade verschijnen direct na het onweer, meestal tot na weken.  

 

Hier is het mogelijk reproduceren van de klassieke idee een van 's werelds grootste genie aller tijden. Zogenaamde Jerry Cimrman's postulaat: "We kunnen er tegen vechten, we kunnen protesteren tegen het, we kunnen het niet eens met dat, maar dat is ongeveer alles, dat is met, of tegen het mogelijk te doen."

 

Zeker te herhalen, niet voor de laatste keer:

De overgrote meerderheid van een dergelijke beschadigde delen, komt vele dagen na het onweer en bliksem, heel vaak bij mooi weer, als niemand kunnen afleiden van de bliksem als de belangrijkste oorzaak, want onmiddellijk na, ook vele dagen na het onweer alle velden en planten leek helemaal intact. Dit geldt zowel graancirkels vrij onregelmatige vormen.

 

By the way, als de auteurs waren in staat om locatie en tijdstip van het beeld te bepalen, kunnen zij vragen zelf aan de hydrometeorologie instituut of bedrijven die zich bezighouden met de bliksem gegevens. Waarschijnlijk het mogelijk te lokaliseren meerdere bliksem hit gefotografeerd gebied. Met een interval van ten minste enkele dagen, maar verscheidene weken, op elk moment tussen het moment van het ontkiemen en het moment dat de foto.

 

Gezonde staande granen nabijheid van de trekker tracks

Op de foto uit het boek, ook in veel foto's documenteren van schade of regelmatige graancirkel patronen in het graan, waar granen wordt tegelijkertijd voorkomen "algemeen", bijv. tarwe geneigd naar de grond, ook in foto's documenteren van onregelmatige schade, is zeer interessant dat zelfs als bijna het hele veld, ongeveer 80%, is beschadigd en boog, in de onmiddellijke nabijheid van tramlijnen de tarwe of gerst of andere granen zijn rechtop staan. Dit is een zeer veel voorkomend verschijnsel in alle beschadigde granen. De frequentie van het optreden is zo hoog dat het bijna onmogelijk is slechts toeval. Hoewel het mogelijk, dat een relevant gedeelte van schadelijke huidige was leiden tot de planten door beschreven sporen planten dichtst bij hen, en dus moet de beschadigde vrijwel nooit gebogen. De buiging begint tenminste 20-30 cm van de rijsporen. Dit suggereert dat planten dichtst bij sporen niet bezet door planten, verkrijgbaar een groter volume aarde met een lagere concentratie van giftige stoffen afgescheiden door wortels van naburige planten. Giftige en schadelijke stoffen ontstaan ​​in hen, proberen ze transfer naar wortels en uit hen, zo dicht bij de sporen kunnen de schadelijke stoffen aanzienlijk meer verdund en planten hebben een grotere kans om te genezen. Ze zijn niet blootgesteld aan een hoge concentraties.

 

Zeer typische voorbeelden zijn bijvoorbeeld op de pagina Kounice , maar kan worden op bijna elk pictogram granen beeld, die naast de normale vorm omvat onregelmatig gebogen beschadigde en gewassen. Bijna altijd minstens 30 cm van het spoor, soms tot een meter ver weg. Soms is de meest beschadigde gewas niet is, althans aanvankelijk, nergens anders dan in de grootste afstand van het spoor, precies halverwege tussen hen, waar is waarschijnlijk de grootste concentratie van schadelijke stoffen, en de plant kan ontdoen ze het ergste. Ook mogelijk een betere elektrische geleiding is er, dankzij de dubbele oversteek van de zaaimachine sproeiers op dat punt, de lijn is dubbel gezaaid.

 

Veel meer gedetailleerde uitleg van dit fenomeen zal worden gevestigd in Lines .

 

Een van de mogelijke redenen voor het beschadigen en verzwakken van graan-stengels is hoger aangegeven bemesting, vooral door de stikstof. In dit geval zou granen onder de grootste invloed van mest dichtst bij de sporen, en werden beschadigd en gebogen het vaakst. Maar in feite is het precies het tegenovergestelde. De overdosis - verhoogd gehalte aan oplosbare zouten in de bodem, zou de belangrijkste oorzaak van toename van de frequentie van de lozingen op zulke plaatsen zijn. Stapels mest trekken bliksem een ​​bewonderenswaardige wijze door verhoogde elektrische geleidbaarheid van de beschreven plaatsen en de lucht erboven. Dus, als in de nabijheid van het gewas alleen beschadigd raken, is het niet in ieder geval als gevolg van de plaatselijke hogere bemesting, maar gewoon omdat dat er een bliksem verscheen. Logischerwijs zou de meest beschadigde planten die het dichtst bij de stapel van mest, soms een echt groot, maar dat gebeurt bijna nooit.

 

 

 

Gemeenschappelijke granen schade aan graancirkel foto's

Archive LP weer. Op de foto is naast de graancirkel het goed mogelijk houden van schade aan gewassen in het midden tussen het trekkerspoor. Natuurlijk kan dit fenomeen te vinden, niet alleen in de graancirkel foto's, maar bijna op een foto met een beschadigde en aan het oppervlak liggen granen. Vervolgens erg interessant feit, dat de meest, of de eerder beschadigd verzwakt en bukken het gewas opgenomen in het midden van een kwart bocht nabij de randen van het gebied regelmatig gedraaid trekkerwielen. In de hoeken Erzijn de tracks meer bronstig. Integrale stroom geleverd door de omtrek van een cirkel om zijn eigen centrum komt veel hogere som dan een lijn een integraal onderdeel van een al even ver punt. De stroomtoevoer in het vlak van het aardoppervlak af met het kwadraat van de afstand van het punt, dat in het geval van een cirkel constant, zodat niet af. Dit is een ruwe schatting, zal meer details over de kwestie van het uitvoeren van de huidige planten en de bodem worden verklaard op de  LRC link. Bovendien worden de nummers van de trekker bij de grenzen van de velden rende door trekker nogmaals in de terugkeer van het veld. Betere geleiding van de elektriciteit daarom beschikbaar. Meer info op de pagina tramlijnen . Thumbnails mogelijk te vergroten door met de muis muis over.

 

Tractor tracks zijn zeker veel meer elektrisch geleidend tegen hun omgeving, dat kan ook werken als bliksemafleiders, het vocht in hen verzamelt en bewaart het beste en het langst. Tramlijnen in de buurt van de grens van het gebied hebben zelfs aantoonbaar betere geleiding dan waar dan ook, dankzij dat ze worden gekruist door trekkers meerdere malen, en er verschijnen spoor buigt de buurt van die en tractoren er vaak draaien rond met het differentieel geblokkeerd. Andere zeer belangrijke bliksemafleiders zijn stapels van mest heel vaak voorkomen in de velden.

 

 

 

Foto uit Wylatowo gemaakt door Poolse liefhebbers

Hier staan ​​een aantal typische voorbeelden van de normale, onregelmatige gewasschade gevormd door bliksem in combinatie met graancirkel geometrische patronen, gefotografeerd door vrienden waarnemers van de Poolse stad Wylatowo: koppeling 2002, koppeling pictogrammen

In alle gevallen, zonder geometrische graancirkel vormen is er een vrij typische schade van granen veroorzaakt door de elektriciteit van de bliksem ontlading.

 

 

 

Argentinië 2010, " graancirkels "in zonnebloemen

Meteen aan het begin van het jaar 2010 was het mogelijk een kort bezoek in Argentinië

dd 15 maart 2010, foto van Touraine-insolite.xooit.com

  

verkoolde en verbrande zonnebloemen, in de cirkel, is het bijna onmogelijk uit te leggen op een andere manier dan de bliksem ... Of misschien echt zo UFO?

 

De beschrijving van de planten staat ziet er bijna identiek als in het handboek voor agrarische school, het beschrijven van de gevolgen van de bliksem in de zonnebloem veld. Bijvoorbeeld Zonnebloem Productie Handboek 2007, zie . De handleiding samengesteld door de Nationale Zonnebloem Association, NSA .

 

Als iemand loopt door een bos en vind een aantal verkoolde bomen, kan dan afleiden: "Dit is hier mogelijk door een bliksem ontlading." Wanneer je rond een veld, het observeren van verkoolde zonnebloem, hoe zit te denken? Dat vreemdelingen zweefde boven het veld in een magnetron, draaien in een cirkel, van de ionosfeer werd vortex aflopende ondersteund en dat door menselijke en buitenaardse geesten en alles doordringende kosmische intelligentie, een andere UFO's en vliegende schotels gebombardeerd het veld met de lasers en alles werd voltooid door de werking van elektrische stroom, dat is van een plaats tussen de ondergrondse waterbronnen en mist springen op de Britse Moor? Of is dat al een typisch Britse humor? ... Het was maar een klein voorbeeld van hoe ver sommige "experts" van de Graancirkels fenomeen zo nu en dan toevlucht in hun overwegingen. Ze zijn duidelijk ongelukkig van absurditeit en onbegrijpelijkheid van het hele verschijnselen. Immers is het absoluut onmogelijk om een dergelijk ongelooflijk complexe fractals, die nog in levenloze natuur en zonder intelligentie kan hiervoor niet worden gemaakt, is het vrij onmogelijk. Het is echter mogelijk, zelfs zeer eenvoudig!

 

Er kan soms werken slechts een enkele treffer van de bliksem, mogelijk vergezeld van een aantal parallelle en daaropvolgende elektrische ontladingen, ook kunnen sommige resonanties en interferenties tussen alle die worden weergegeven. Heel vaak zijn ze aan de gang volgen metrolijnen, en vlak boven hen was oorzaak van het maken van lijnen. In dat geval granen niet alleen alleen beschadigd, maar volledig dode. Dit idee is reeds op deze pagina hier een andere, meer illustratief gevallen mogelijk vinden op de pagina lijnen .

 

Alles gebeurde binnen een paar 10/1000 van een seconde. Dit is de netto-tijd, een periode die liep een elektrische stroom; elektrische ontladingen plaatsvinden tussen opeenvolgende pauzes, duurzame honderden milliseconden. Het systeem van de belangrijkste elektrische ontlading en een aantal opeenvolgende flitsen kan in de tijd ongeveer een seconde, zelden langer. Na de onmiddellijke beëindiging zou kunnen zijn in de korenvelden merkbaar helemaal niets. In het begin, tijdens de elektrische ontlading en direct na, meestal hebben plaatsgevonden processen van de fysica, mechanica, elektromechanica, en elektrochemie. Daarna kwam een lange periode van rust waarin er gebeurde ogenschijnlijk niets, en langzaam ging een scène karakter processen van biologie, fytopathologie, biomechanica, biofysica, scheikunde en andere puur natuurlijke processen. " Migratie of Nations ".

 

Wat volgt kan deels worden beïnvloed door het weer. Zeer belangrijk is het feit, dat elke beschikbare volgende beschreven gebeurtenissen, die zich voordoen na het ontslag, zal plaatsvinden, zelfs onder de meest geschikte weersomstandigheden, wat mogelijk voor te stellen om de oogst te groeien en rijpen.

 

Gedurende tientallen dagen en weken of maanden verloopt geleidelijke verzwakking van de planten. Het proces is uiterst traag als gevolg van enorme inertie van de biologische processen in planten. Weefsels en delen van beschadigde planten sterven, anderen te zwak wordt. Op een dag, de totale verzwakking van de planten groter is dan aanvaardbaar niveau. Tijdens de nacht valt de London Fog - vlinder . P_B Planten groeit zwaar en de zwakste stengels langzaam beginnen te buigen naar de grond, zie domino. Binnen enkele seconden tot minuten wordt een zorgvuldig ontwerp gemaakt op de grond valt als een kaartenhuis. Vergelijkbaar proces is waarschijnlijk mogelijk gebruik om uit te leggen in sommige graancirkels veel voorkomende bundels van stengels, meerdere keren regelmatig gevouwen een ten opzichte van andere. In dit geval, ze waarschijnlijk geleidelijk stapelen over zichzelf, heeft alles wat niet valt in een keer. Oprichting van soortgelijk effect door menselijke krachten, met behulp van primitief gereedschap, en de hersenen, absoluut onmogelijk. Onnodig om te zeggen dat niet te onderscheiden structuren zijn te vinden in een volledig onregelmatig beschadigd granen. Foto's bij deze paragraaf werden genomen op een plaats, waar die alleen volledig onregelmatig beschadigd gewas. Al die plaatsen waar aantoonbaar en controleerbaar zijn door de bliksem getroffen.

 

Het feit, dat geleidelijk proces van het buigen naar de grond, tijdens dat de graancirkel gevisualiseerd kan worden veel sneller dan de hele verzwakking proces is opgesteld, en tot heel lang na het was in feite veroorzaakt en geïnitieerd. Dus dat leken en "professionele" openbare leidt daaruit af wat haastige en verward conclusies.

 

 

De periode van Volksverhuizingen

Zogenaamde proces dat in het lichaam van hele planten - stammen, bladeren, wortels, oren graan, de invloed van elektrolyse maakt mogelijk ook ten gevolge van thermische processen een aantal schadelijke stoffen. Na enige tijd beginnen de planten verplaats ze naar de wortels, en scheiden ze in de bodem. In het tegenovergestelde richting bewegen stoffen die bij gemeenschappelijke metabolisme van planten rijke en nuttig.

 

Voorbeeld:

Door het splitsen plant, het bovengrondse deel, bijvoorbeeld tien delen van gelijke lengte. In voorwaarde, dat elk van hen moet om zich te ontdoen van schadelijke stoffen, die zijn gemaakt binnen, "hieronder te verplaatsen een verdieping", een constante tijd - bijvoorbeeld een dag. Bovenste deel, tiende van de plant - bijvoorbeeld. tarwe oor of een deel waar ze worden gevormd gedurende een dag te ontdoen van dergelijke negatieve stoffen, alle andere delen eronder, maar moet doorgang te verduren door van giftige stoffen uit alle delen boven hen. Deze vergelijking zeker zeer vereenvoudigd, maar ter verduidelijking van zone verzwakking voldoende, dat de laagste tiende van de planten wordt blootgesteld aan ongunstige verbindingen tien keer langer dan het bovenste deel en tien maal grotere hoeveelheid dan zelf heeft, zodat wordt blootgesteld aan een geschatte honderd keer hoger effecten van ongunstige chemicaliën. Daarom is de onderste deel is de verzwakte ook mechanisch - mogelijk te trachten de hand. Het onderste deel offert zich op voor een succesvolle "opvoeding van het nageslacht". Groot aantal verzwakte planten echt succesvolle dat, omdat direct na het buigen naar de grond de plant begint bocht internodiën weer met knooppunten, en de meeste van hen werkelijk slagen, zelfs indien slechts gedeeltelijk, zodat ze met succes kunnen worden geoogst.

 

Timing van de gebeurtenissen in deze paragraaf beschreven is slechts een voorbeeld, niet experimenteel bewezen feiten. Het is slechts een benadering van het te verwachten verloop van een aantal processen, die experimenteel zou worden gecontroleerd, en in sommige gevallen kan aanzienlijk verschillen van de beschreven procedure. Bijvoorbeeld na het extreem sterke ontladingen. 2008

 

De timing die hier beschreven is echt mogelijk te beschouwen als een educated guess, gecontroleerd door een aantal jaren van gedocumenteerde observeren, honderden plaatsen met geverifieerde bliksemontlading klappen in het oppervlak van korenvelden. Geschreven in 2011. Ook honderden van geverifieerde experimenten van handelen elektrische stromen op plantaardige weefsels.

 

 

 

Mogelijke achteraf te controleren veel graancirkels

Graancirkel raadsel definitief ontcijferd ...

Alleen NATUURLIJKE het vormen van principes, mechanische - elektromechanische - elektrochemische - biochemische - biofysische - biomechanische - fytopathologisch, eenvoudig berekenbaar en voorspelbaar. Even, (!!) in de meeste gevallen misschien wel van 1980, zo niet, vanaf 1990, in sommige landen, voor een zekerheid achteruit controleerbaar voor elke graancirkel GPS plaats. Mogelijke vragen meteorologen, of Siemens-Vaisala, ALDIS, CELDN, EUCLID, NORDLIS. De Lightning ontlading gebeurt meestal vele weken voor Crop Circles verschijnen.

 

 

 

 

Willekeurig beschadigd vormen in Italië ...

In sommige landen, bijvoorbeeld Italië - links op de pagina, werd ongeschreven regel. Als niet veel graancirkels verschijnen een aantal jaren, hoe meer foto's van onregelmatig beschadigd gewas gemaakt. Onderzoekers in Italië misschien wel de eerste en de beste, weet dan dat RDF en regelmatige vormen zijn creatie van de dezelfde reden. Ook veel van hun foto's zijn typische combinatie van dergelijke Crop Circles regelmatige vormen en en onregelmatige vormen. Een van deze graancirkel foto gebruikt in de voorgaande tekst, hier en volgende hier. Bijvoorbeeld in Italië veel vaker, dat de graancirkels verschijnen in combinatie met RDF , misschien afhankelijk van de lokale omstandigheden. Uitleg hier .

 

RDF , oorspronkelijk Randomly Downed Formations, willekeurig dronk formaties, zal voor altijd worden hernoemd naar Randomly Damaged Formations, willekeurig Beschadigde formaties , voor een betere vertaling

 

 

Hartelijk dank

voor www.cropfiles.it : een aantal links naar pagina's met de meest typische foto's,

dat waren uiterst nuttig in dit onderzoek -

http://www.cropfiles.it/cropcircles_2010/Allettamento_2010.pdf

http://www.cropfiles.it/cropcircles2008/Allettamento_2008.html

http://www.cropfiles.it/cropcircles2007/Allettamento_2007.html

http://www.cropfiles.it/crop_circles2006/Merate_11Maggio2006.html

aangeduid als "e crop irregolari"- Onregelmatige

veel foto's op de gelinkte pagina's mogelijk om te vergroten met behulp van klik met de rechtermuisknop + "view picture"

 

Ook zijn er vele typische bliksemafleiders in korenvelden in het Italiaans foto's.

Klik op link te volgen

 

Soortgelijke foto's uit Tsjechië - duizenden beschikbaar. Velen van hen direct weergeven van plaatsen met geverifieerde bliksem hit. Link zal verschijnen soms hier .

example_czech

 

 

Uitleg

Er zijn veel gevallen in Italië, waar veel meer onregelmatige vormen worden weergegeven in combinatie met graancirkels en andere soortgelijke periodieke vormen. Mogelijk, dat er in Italië is er niet zo'n grote belangstelling over graancirkels als in Groot-Brittannië. Misschien dat sommigen van hen worden gefotografeerd lange tijd na het verschijnen of nooit. Kan afhangen van de plaatselijke omstandigheden. Ook in Groot-Brittannië, bijvoorbeeld op chronologie pagina. Mogelijkheid om te zien, 16.07.2007, Hailey Hout, Ashbury, Tarwe, er worden toegevoegd onregelmatige vormen tijdens langere perioden, net binnen de periodieke vorm, maar ook daarbuiten. Veel van die onregelmatige onderdelen gedraagt ​​zich net onder het bewind van beschadigen en verzwakken na de bliksemontlading, verste van tramlijnen, maar tussen hen. Mogelijk hangt af van de verspreiding van elektriciteit door middel van tramlijnen en vanaf dat over het oppervlak en in de buurt onder de grond. Meer informatie - Bliksem elektriciteit in de bodem .

 

 

 

Meer erkenningen

gericht om de pagina's http://www.croponline.org/cropanomali.htm, namelijk subpagina Lissone (Mi) : Deze locatie zal worden gebruikt op pagina voorspelling, gezien de waarschijnlijke structuur van de hoogspanningsleidingen daar gevestigd - twee hoogspanningsleidingen, langs in het veld. Rechthoekige wikkeling dat omringt de hoek meer 200 graden. Sommige bliksem moet blijken er een aantal volgend jaar. Geen ringen, maar ergens in de toekomst zal er zeker een aantal beschadigde gewas zo nu en dan verschijnen. Voor meer details, zie de aangewezen pagina prognose. Op de plaats, hoewel er zich een aantal wijzigingen in de bouw, in staat om Google Maps, Google Earth te bezoeken, maar misschien iets zal worden gelaten over van het veld.

 

 

 

Veel dank:

Peeters von Petrackov, numero uno,

Peter aansteker van DW Prefa als, nummer 2,

Pepe van Linde + Wiemann CZ, sro

Goulash, Spejbl, Kiosker, Kelcak, PID,

Jimmy - Sticker, Lubos Hanousek,

Bobes Janik,

en vele anderen.

 

Ook veel dank aan Dhr. Vaclav Bosina, lokale landbouwer.

 

Met dank aan Italiaanse vrienden, ook. www.cropfiles.it en www.croponline.org

Roma locuta, causa finita: Rome sprak, de zaak is beëindigd

 

 

 

 

Literatuur, bronnen

Sommige boeken (een fractie), gebruikt om de verschillende natuur-en natuur verschijnselen en effecten in tekst en subpagina's www.cropcirclesonline.com uit te leggen Literatuur

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline (at) gmail (dot) com

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline (at) gmail (dot) com

 

 

 

 

Deze pagina is voorbereid, en alle theorieën hier gepresenteerde waren zeer goed, op de voet en in detail experimenteel onderzocht door

 

Jan Ledecky