Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Dit is een primaire vertaling, voorlopige, ruwe gegevens, bijna ongewijzigd. Machine, computer-based, van de originele pagina's, die als Tsjechische originele en engels originele versies. Continu worden verbeterd in de loop van de tijd verbeterd en uitgebreid. Bedankt voor het begrip.

lightning

Graancirkels

De puzzel opgelost.

Samen met label

Nooit, nooit

een buitenaardse, of

een andere intergalactische stront

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Graancirkels puzzel in elkaar gezet ... - Het voortzetten van

Graancirkels gegenereerd door de stroom van bliksem, waarbij de planten gedeeltelijk beschadigd. In het raster van gewassen wordt vervolgens weergegeven simulatie van fotografische opname van krachtlijnen van elektromagnetische velden.

Graancirkels gegenereerd door de stroom van bliksem waardoor planten worden gedeeltelijk beschadigd. Met behulp van de raster van gewassen wordt weergegeven simulatie van fotografische opname van elektromagnetische veldlijnen.

Berichten gecodeerd in graancirkels door hun Grote Maker 

Graancirkels - code ontgrendeld. Eens voor altijd.

Fascinerend, ruim voldoende, de eerste echt wetenschap , heel nieuwe theorie.

Geweldige geheime graancirkel codes en mystieke tekens ontcijferd. Eens en voor altijd, elk van hen.

 

Hele betekenis van de levering van een advies aan de mensheid was, is en zal altijd enige - helemaal niets.

 

Mogelijk met alleen de op een uitzondering na - hun enige echte  grote maker wilde een boodschap over te brengen op hele mensheid:

"Probeer nooit om akkers te bezoeken precies in de tijd, als ik de pictogrammen te schilderen. Mogelijk, dat iemand van jullie zou precies op hetzelfde moment, voor de eerste keer, ook voor de laatste seconde van zijn leven, door zijn eigen oogbollen, echt zien, en zien, en te begrijpen, het principe hoe ik het maken. "

 

Een aantal, voornamelijk mechanische gevolgen van zijn activiteit is mogelijk in acht te hier .

 

Alle wiskundige - technische - geometrische - mechanische - fysiek - astronomische - astrologische - Universe principes, die zijn voorgelegd aan de mensheid dankzij hun "decoderen", is het mogelijk zonder enige aarzeling beschrijven als absolute stommiteiten. Ze hebben ongeveer dezelfde betekenis, als een poging om enkele beelden te decoderen van de caleidoscoop. Ook nooit te herhalen, maar zeker in zich zou kunnen vinden heel veel meestal zeer nauwkeurige wiskundige, maar ook vele andere regelgeving.

 

Bijvoorbeeld, dat de omtrek van een regelmatige zeshoek relatief nauwkeurig gelijk aan zes maal de lengte van de zijde, terwijl de omtrek van de achthoek zelfs acht keer ...

 

By the way, in iedere graancirkel is relatief nauwkeurig ingeschreven numerieke waarde van het getal Π - pi. Echt, de omtrek van een graancirkels, die werden ontdekt in de wereld op elk moment, ontwikkeld tot een rechte lijn, heeft een lengte die overeenkomt met 3,1415 ..... maal de diameter ... 

 

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline (at) gmail (dot) com

 

 

Graancirkels definitief opgelost ...

Alleen echte natuurlijke vormen van principes, eenvoudig berekenbaar en voorspelbaar.

Ook (!!) vele jaren terug controleerbaar naar achteren.

Vraag meteorologen of Siemens - Vaisala

 

 

 

De tijdlijn

 

13 februari 2008 - nieuwe, zeer uitgebreide - interdisciplinair onderzoek en onderzoek over gewas te beschadigen, te verzwakken. en andere plantaardige schade te wijten aan elektriciteit die gestart zijn

 

13 februari 2009 - 1e onderzoeksresultaten gepubliceerd op een website,

precies een jaar na het onderzoek begin - lightningsymbols.com

slechts een zeer korte referentie

 

13 augustus 2009 -? vanaf die datum een aantal andere interessante informatie hier gepubliceerd, een voor een, dag na dag, maand na maand, op www.cropcirclesonline.com Gepubliceerd alleen op internet, geen enkele andere publiciteit, geen boek, geen papier, geen krant, media.

 

Enkele andere interessante item informatie die van haar en hier

Basic, ook gedetailleerde informatie over de gewassen schade aan gewassen (het beschadigen, verzwakking) hier (binnenkort)

 

Schokkende openbaring! Crop Circle Gate ... Gatee

 

13 augustus 2010 De uiterste datum van dat de mens

kennen en hoe te begrijpen graancirkels zijn gemaakt. Agroglyphes, pictogrammen .

Vanaf die tijd mogelijk om pagina's te zien nota voor commandant en de waarschuwing ,

en nog veel meer informatie op deze pagina en anderen.

 

einde van de tijdlijn

 

 

Last, but not least

Het einde, gewoon voor de belangstelling. Tijdens de bliksemontladingen in het bliksem kanaal, met ca. breedte van 5 -10 mm) volume concentratie van de energie - energie uitgestraald door een bepaalde hoeveelheid ruimte per tijdseenheid, vergelijkbaar met het proces dat plaatsvindt meer dan supernova-explosie ()! ...

 

Althans in het steilste deel van de elektrische stroom curve puls voorkant.

 

Moeder natuur

Het is mogelijk dat moeder natuur probeert te laten zien, gedaan door middel van patronen in het koren, wat er gebeurt in de gebieden, dat zou niemand ooit te bezoeken, misschien alleen in de fantasie van de sci - fi korte verhalen, romans of films. Surface, het interieur en het deksel van de supernova, tijdens de explosie, voor en na. Het oppervlak zwart gat ruimte eronder ruimte boven en onder de horizon. Wat gebeurt er tussen de gebeurtenis horizon en het zwarte gat oppervlak. Gebeurt plaatsvinden op het oppervlak van sterren over en daaronder ook nabij de ster kern en erin. Processen, die zich voordoen in de directe omgeving en binnen nucleaire of thermonucleaire explosief tijdens de momenten vlak voor, tijdens en na de explosie. Dezelfde ook zeer nabijheid van elk gebruikelijk explosie en in de cassette. Processen, die optreden tijdens de botsingen van planeten, sterren, zwarte gaten. Processen, die werken tijdens het maken, wijziging of afschaffing van de chemische binding. Processen en krachten, die optreden in de directe omgeving van de atoomkern bij het ​​vervallen of tijdens verschillende nucleaire reacties. Processen en krachten, die ontstaan ​​tijdens de interactie en reactie of vernietiging van twee deeltjes en anti-deeltjes. Processen en krachten, waarbij een massa wordt omgezet in energie of vice versa. Geometrie en symmetrie, verloop in de tijd, krachten en energetische veranderingen van alle genoemde processen. Processen die plaatsvonden tijdens, voor en net na de Big Bang in de staat van materie en energie die daar waren gevestigd.

 

Nog een plaats

Nog een plaats is de natuur waarschijnlijk proberen aan te tonen, met de hulp van graancirkels, op hele verbaasd mensheid, dat zal niet lang in de toekomst iedereen in staat zijn om daar te kijken, of in de onmiddellijke omgeving zullen van alles te observeren, onderzoeken en te meten: Het punt, waar de bliksem elektrische ontladingen op de grond, het pad, dat het ging door, en alles wat gebeurt er vanaf de voorlopige Breakdown, stapte of Dart Leader, tot aan de Lange Voortzetting van Current na de laatste retourslag. De explosieve uitbreiding van de lucht, plasma-, mechanische en elektrostatische en elektromagnetische resonanties en interferenties effecten lopen daar. Overdracht en straling, van enkele megawatt-uur van elektrische energie, soms zelfs veel meer, tussen plaatsen die enkele mijlen ver weg, in de loop minder dan tien miljoenste van een seconde.

 

Algemene eigenschappen

Graancirkels begrijpen nu beschikbaar. En voor altijd.

Fascinerend, uitgebreide, de eerste echt en alleen de wetenschap ,

realistisch, compleet nieuwe theorie.

Basic, fundamenteel onderzoek.

Geweldige Crop Circle cijfers opgelost. Iedereen en voor altijd.

Er is het mogelijk om meer te zien op de volgende pagina's .

 

Graancirkels zijn nu pas echte verklaring met alleen echte natuur wetenschap .

Biochemische, fysiek, technisch, mechanische, chemische en andere echte wetenschap

en de ware aard onderzoek principes, met alleen wetten van de natuur.

 

Geschatte lijst van wetenschappelijke, technische en onderzoeksdisciplines en-methoden, mogelijk gebruik te maken voor het verklaren van de beginselen van de eventuele schade aan gewassen en verzwakking gewas na een bliksemontlading in een graan veld, met inbegrip van de graancirkels:

 

Fytopathologie, plant anatomie, fysiologie en morfologie, biologie, biochemie, biomechanica, fysica, chemie, biofysica, agronomie, hydrologie, hydrostatica, fysica van resonantie en interferentie, fysische chemie, geologie, radiobiologie, natuurkunde en dosimetrie van elektromagnetische en ioniserende straling, elektrodynamica, aerodynamica, statistieken, hydrometeorologie, elektromechanica, explosie kinetiek, elektromagnetisme, fotometrie, quantum chemie, thermodynamica, wiskunde, mechanica, hydrodynamica, thermochemie, optica, microscopie, kristallografie, spectroscopie, (stereo) fotogrammetrie, elektrostatica, toxicologie, fotografie, archeologie, stromingsleer, speleologie, magnetohydrodynamica, bodemkunde, elektronica, meetkunde, magnetisme, geofysica, fractale geometrie, seismologie, agrobiologie, agrochemie ...

 

en vele andere, ook interdisciplinaire en kruisende takken wetenschap

 

als een complete enige bijproduct ook aan geregelde gewas patronen - pictogrammen

Brand nieuwe, originele theorie van het ontstaan ​​en de vorming van graancirkels, absoluut vrij van pseudo-wetenschap, esoterische, mystieke of occulte eigenschappen, UFO, aliens, vliegende schotels, schijngeleerdheid, mysterie drogredenen.

 

Zeer complex, maar ook zeer eenvoudig en begrijpelijk.

100% natuur en wetenschap theorie en uitleg van graancirkel uit,

klaar voor een academische authenticatie en tegenstander procedure en onderzoek.

Shocking!

 

Theorie verifieerbare achteruit door middel van bestaande records,

die zijn nooit voor de beschreven doeleinden nog niet gebruikt.

 

 

Graancirkels puzzel gemonteerd.

 

Brand nieuwe theorie, met behulp van echte wetenschappelijke methoden,

absoluut vrij van pseudo-wetenschappelijke onderzoek.

Amazing, geweldig en absoluut ongelooflijk theorie.

Geen geest, spiritualiteit of spiritisme.

Geen esoterische, mystieke of occulte krachten, effecten, werken of experimenten.

Geen stront buitenaardse wezens, UFO, vliegende schotels.

 

De code van Crop Circles opgelost eens en voor altijd.

Graancirkels ontgrendeld. Definitief. Absoluut.

Absoluut geen ufo 's, geen bekende of onbekende vliegende machines.

Geen onbekende of onverklaarbare krachten, geen paranormale verklaringen.

Geen wonderen, geen geheimen, geen tekenen.

 

Geen buitenaardse wezens, geen contacten.

Geen militaire proeven, experimenten of onderzoek.

Geen andere soortgelijke geheime wetenschappelijke experimenten, tests, onderzoek of onderzoek.

Geen paranormale of telepathische tests of onderzoek, geen science-fiction.

Geen metafysica, geen meta-psychologie.

 

Absoluut ongelooflijk, maar alleen enige ware uitleg. Meer op de volgende pagina's .

 

Absoluut geen intelligentie, inlichtingendienst, of zelfs een ounce van mentale processen in de loop van de schepping graancirkels pictogrammen. Uiteraard met inbegrip van die die zijn gemaakt door de zogenaamde graancirkel makers, want in de hersenen van deze mensen zou hebben enige intelligentie nooit gevonden, zelfs als iemand echt intensief op zoek naar, mijnbouw en prospectie daar.

 

Geen intelligentie of mentale processen van de planeten, UFO's, vliegende schotels, Coleoptera, ruimte, zon, maan, kosmos, muizen, vliegen, hommel, gras, beatles, massa, wezens, onkruid, dode lichamen, geesten, heelal, materie, stof, tornado's, atomen, moleculen, bugs, kristallen, ondergrond, wind, bacteriën, mest, materiaal, visioenen, undeads, skeletten, ruimte, buitenaardse wezens, schimmels, ongedierte, vacuüm-of een andere intelligentie tijdens de graancirkels maken.

 

Geen interstellaire intelligentie, geen extragalactische intelligentie, geen marsmannetjes intelligentie, geen van de Aarde intelligentie, geen intelligentie van het gewas, geen intelligentie van granen, geen intelligentie van de bodem, geen intelligentie van het weer, geen intelligentie van planten, geen intelligentie van dieren, geen intelligentie van ondergrondse water, geen intelligentie van de ondergrondse rotsen, geen intelligentie van kangoeroes, geen intelligentie van egels, geen intelligentie van de idioten het maken van cirkels in gewas.

 

Graancirkels verklaard. Voor altijd en geen.

 

Het principe van de vorming van zeer nauwkeurige, volgens velen assen en gespiegelde symmetrie, kunnen vaak fractal, geometrische vormen te vergelijken met het principe van de schepping en de vorming van sneeuwvlokken, of het creëren van grafische-verbaal van de intensiteit van de elektromagnetische velden, in de nabijheid van rechte draad, of aan de binnenkant van de elektromagneten, met inbegrip van eddy (!) elektromagnetische velden en in de tweede gemaakt parasitaire stromen. Het zal op een andere pagina. Legt onafscheidelijk bijbehorende cirkels, extra kleine cirkels, die precies zijn gelegen op het punt van contact van twee grote cirkels.

 

 

 

 

Graancirkels mysterie opgelost. Definitief. Absoluut.

Schokkende openbaring!!

Theorie overweldigen alle voorgaande hypothese, zoals De donderslag bij heldere hemel ;-o

 

Theorie helderder dan de zon. De oppervlaktetemperatuur van de zon bedraagt ​​ca. 6000 ° K, de temperatuur van het plasma bliksemontlading rondes 30.000 ° K, dat wil zeggen 5 keer zo veel.

 

Logisch, niet alleen gemakkelijk te begrijpen, maar wetenschappelijk bewijsbaar, statistisch verifieerbaar, direct aanbieden van zichzelf voor het begrip en uitleg van het hele fenomeen en het proces van graancirkels schepping.

 

De verklaring niet alleen heel natuurlijk legt alleen probleem van de graancirkels, maar ook een zeer helder hoogtepunten helemaal op die manier er voorkomende afwijkingen, vaak aangeduid als spookachtige en bovennatuurlijke.

 

Graancirkels worden niet gemaakt door een transcendente, etherisch, ruimte, kosmische stralen en buitenaardse intelligentie of energie, noch door enige andere denkbare menselijke of dierlijke intelligentie. Alleen natuurlijke en normale fysieke krachten, processen en interacties tussen hen, meer niet.

 

Zelfs enige zogenaamde "plasma-vortexen". Niemand heeft ooit gezien dat een.

Geen wind, of cyclonen, tornado's, regen, afkomstig is.

Zelfs niet die wild - "Ik heb ze" - Jerry Cimrman.

 

 

Geen dieren, behalve dat " egels "in Milovice, geen buitenaardse wezens.

Geen buitenzintuiglijke waarneming, of transcendentale krachten.

 

Geen paranormale, ufologie, of enige andere soortgelijke verschijnselen, macht of onderzoek.

 

Geen leylijnen, geen psychische of fysieke energie lijnen.

Met uitzondering van die lijnen, waar elektriciteit, gas of water circuleren - alle nutsleidingen, drainages, over alle van hen de bliksem ontlading elektriciteit, stromend over haar, zelfs onder de grond, als een achtbaan.

 

Tractor tracks, soms werken met bijna dezelfde manier, dus dat in sommige gevallen vertonen ze waarschijnlijk veel meer dan duizend keer hogere elektrische geleidbaarheid, in vergelijking met hun omgeving.

 

Ook sporen van andere aard - de verbindingen van een voortschrijdend stormen, in de richting van de overheersende winden. Bliksemen van benoemde stormen te creëren alle graancirkels, op een afstand van vele kilometers.

 

Ook kunnen aan invloeden van de aanwezigheid van verschillende archeologische resten niet alleen cropmarks - vegetatie tekens, die zich ondergronds, alsmede geologische elementen en afwijkingen. Ze kunnen een zeer grote invloed op de geleiding van elektriciteit ondergrondse en blijkbaar ook bij een significant verhogen van de kans de bliksemontlading in de nabijheid van een bepaalde plaatsen. evenals een invloed op een snelle verplaatsing van de elektriciteitscentrales in de diepe ondergrond. Dus op die plaats niet voorkomt hogere elektrische geleiding over het grondoppervlak, en de creatie van onregelmatige vormen in plaats van reguliere graancirkels.

 

Mede dankzij dat, kan er zeer snel optreden geleiding van grote hoeveelheid elektrische energie diep onder de grond. Zonder significante uitvoeren op het oppervlak, en derhalve een onregelmatige beschadiging van andere planten op het oppervlak buiten de regelmatige vorm. Energie, uitgevoerd door beschreven manier is dus in staat door zijn invloed te creëren 'slechts' een vorm van magnetische veldlijnen rond rechte dirigent, net als relatief normale ronde vormen, uiteindelijk hun resonanties en storingen, alle betrokken bij het proces van de graancirkel de schepping.

 

Masten en draden van elektrische leidingen kunnen een grote bijdrage leveren aan preferentiële aantrekkingskracht van elektrische ontladingen in specifieke plaatsen. Rond de draden met spanning 100 duizend Volt en nog veel meer, kan er verschijnen corona-ontladingen. "Kameraden van de DDR," eigenlijk "kameraden uit CEZ" zou zeker in staat zijn om veel te vertellen over. Vooral in het buitenland, bestaan ​​er verschillende zware huidige elektrische onderzoeksinstituten besturingssysteem voor fabrikanten en distributeurs van elektriciteit. Zij hebben betrekking op kwesties van energieproductie en-distributie en een hoge spanning, en door het evalueren van effecten van de bliksemontladingen, en hun interventies in vergelijkbare faciliteiten in hte nabijheid van gevonden graancirkels.

 

Geen spoken of enige skeletten die betrokken zijn bij graancirkel schepping.

Geen van beide skeletten in de kast.

Geen stroom vanuit het graf.

Geen monsters, geesten, nimfen zelfs vuurvliegjes.

Geen bovennatuurlijke wezens, zelfs krachten.

 

Nee "golven van denken", noch mentale kracht of het proces van elk organisme, levend of dood, denken mens of dier.

Secret lettertype van Crop Circles werd gedecodeerd.

Absoluut geen, bewust of opzettelijk, actie van een mens of dier.

Geen actie, energie of krachten van mysterie.

 

© cropcirclesonline.com,   © snelle spie-einden

 

 

Geen telekinetische geen verstand gecontroleerde krachten, geen tele-of para-krachten, wetenschap of onderzoek. Geen interstellaire, intergalactische of kosmische mysteries, actie, energie of krachten.

 

Oh, dat egels, ze ook niet te maken graancirkels ...

Nr. pogingen coïtus, verbinding of communicatie van bekende of bestaande ruimte bewegen, alsmede in andere dimensies.

Op een uitzondering na - het geval Milovice - oosten, dat was duidelijk een poging om in contact te komen. Oh, dat egels ...

op deze plaats "werkten" egels, "communicatie",

dat resulteerde in gelegerde graan, tarwe, ongeveer 8m 2

 

Geen drive, energie of kracht van het denken, mentale processen.

Geen drive, energie of kracht van "zijn".

Geen interdimensionale of extra-dimensionale schijven, energie of kracht.

Geen poging tot intergalactische, interstellaire of buitenaardse communicatie.

 

 

Gewoon een eenvoudige biologische, biochemische, fysische, chemische en soortgelijke eenvoudige wetenschappelijk verklaarbaar en volkomen echt en natuurlijke oorzaken en de gevolgen tijdens de graancirkel creatie proces.

 

Supernatural processen niet betrokken bij graancirkels, te

Absoluut geen " bovennatuurlijke "processen of effecten.

 

De Lightning ontlading is heel natuurlijk, alleen de aarde, niet buitenaards, maar daarnaast blijkt in een en al haar eigenschappen, kwalitatieve en kwantitatieve kenmerken "super", zelfs de meest ontzagwekkende, absoluut al haar eigenschappen zijn boven alle gewone menselijke verbeelding. De eerste spanning tussen de wolk en de grond kan hoger zijn dan een paar miljard volt. De piekstroom kan oplopen tot bijna miljoen ampère. Energie, overgedragen en dat wordt uitgestraald door die in staat zou zijn om energie te leveren vele goederentreinen vele mijlen. Snelheid van Return Stroke, Terugkeer beroerte, het sterkste deel van de elektrische ontlading, is iets tussen 1/3 tot 2/3c. De concentratie van energie is veel hoger dan de zon oppervlak.

 

Het tarief van de huidige stijging - enkele tientallen tot honderden duizenden ampère per microseconde, slechts een enkele miljoenste van een seconde. Bij Restrikes, secundaire slagen, vaak meer 250 000 A / microseconde. Misschien slechts een paar lasers kan een hoger percentage van de energie stijgt, maar de energie van een laser die werden vervaardigd in de wereld, in vergelijking met de energie van bliksem hebben, veel minder dan dan het gemiddelde, zou worden uitgedrukt "zo zwak als water", zoals dat zal worden gemonteerd in Brezany.

 

Hoewel The Lightning Discharge is echt super - super en ook natuurlijk -naturalHet is niet in het minst enkele hyperphysical, bovennatuurlijke -supernaturalAlleen SUPER &NATURAL.

 

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

 

 

Tot slot, wat overige informatie

Niet zo wetenschappelijk, sommige een beetje humoristisch

 

Sun, Plasma

Zeer vergelijkbaar objecten zoals graancirkels, ook al is nog niet zo lang duurzaam, maar seconden, minuten, uren en misschien ook dagen, oplopend in de zon plasma.

 

Er lijken processen vergelijkbaar met onweer.

Maar veel - veel meer dan 10 12 sterker.

Zal niet worden onderzocht op korte afstand.

http://www.thesuninmotion.com

Zon corona, zon uitbarsting

 

 

De zon en de planeten

Er bestaan ​​zeer, zeer vergelijkbare middelen op de zon oppervlak, of op een ster oppervlak.

In de corona van de zon en zonne-plasma op het oppervlak worden gehouden zoals een energieke en plasma-uitbarstingen en elektrische ontladingen die onder invloed een aantal van hen volledig zou de hele wereld verdampt. Hun invloed in de Zon oppervlak plasma, welke eigenschappen nog veel meer vergelijkbaar met de vloeistof dan vaste stoffen, in staat om patronen te vergelijken met de kringen op het water oppervlak, zoals een verscheidenheid aan storingen en resonanties te maken heeft. Iets dergelijks kan verschijnen, bij zeer bekende populair zonnevlekken.

 

 

 

"Crop Circle" als volwassen voorwerpen zal in de toekomst ontdekt bijna op elke planeet en hun manen in de zon systeem en in zeer lange toekomst, of nooit, op alle andere buitenaardse planetaire systemen.

 

In levenloos buitenaardse materialen en oppervlakken zoals zand, sneeuw, puin, poeder en dergelijke.

 

Voordat een robot of handgemaakte onderzoek zullen ze worden geschat en voorspeld, door ons.

We gaan er niet heen om nu te onderzoeken, omdat Hawking waarschuwt tegen hen, dan zouden ze aten ons.

 

Geen, absoluut geen intelligentie zorgt voor graancirkels

Mogelijke vragen Georgino Paroubek, een voormalige, echt heel dom Tsjechische politicus, probeerde om te worden gekozen met de hulp van Mars, ook commies, en bepalen in de naam van hen. En barstte als een luchtbel.

 

Geen buitenaardse intelligentie, geen andere intelligentie, geen menselijke intelligentie.

Bedoeld Graancirkels vormen, niet Paroubek, maar wie weet?

 

Geen "plasma-vortexen". Niemand heeft het ooit gezien.

Nee "vortexen geëlektrificeerd door wrijving". Niemand heeft het ooit gezien.

Geen wind, geen cyclonen, geen tornado's, geen regen, hagel geen

Geen dieren, geen buitenaardse wezens.

Geen buitenzintuiglijke of transcendentale krachten of waarneming.

 

Geen paranormale, geen ufologie, geen abnormale verschijnselen, krachten of onderzoeken.

 

Geen leylijnen, geen energie lijnen.

 

Graancirkels versleutelen ontmaskerd.

 

Geen "gedachte-golven", geen krachten van denken, van een levende of dode organisme, mens of dier.

 

Ei of kip?

Wat was er eerst, de kip of het ei?

We weten het niet. Iemand weet.

Wat was er eerst, graancirkels of de kip?

We weten het niet. Sorry, we weten het. Dit was niet het een juiste vraag.

Wat was er eerst, graancirkels of ei?

We weten het niet. Sorry, we weten het.

Dat was niet de een juiste vraag, ook.

Wilde een beetje een andere vraag te stellen.

Om of niet ... Sorry, een beetje fout opnieuw.

Wat was er eerst, graancirkels of Stonehenge?

Dat is het juiste vraag.

Vandaag de dag is iedereen in staat om deze vraag te beantwoorden door zijn eigen.

 

The Last Chance

PS

Beste stomme graancirkel makers, heb je de laatste kans om het feit bekennen

dat u nooit zelfs de enige Crop Circle had gemaakt.

 

Als een, zodat echt was "zo'n grote stuk stront", in vergelijking met vormen,

die werkelijk zijn gemaakt alleen met hulp van de natuur krachten ,

elektrische ontlading van de Lightning ,

dat elk slechts weinig intelligente man

betalen je niet eens een cent en iedereen zal Gibe u.

Ieder uw oude kanjer, "bekentenissen",

dat u overal gemaakt wat graancirkels,

waren allemaal verzonnen in pub, nadat je had dronk

veel bierflesjes en andere drank.

Of zoals wat onhandige poging om de eenvoudige mevrouw Bower te misleiden.

 

Nee, Nee, Nee, Nee, Nee, nooit, nooit, nooit, nooit, nooit

Geen transcendente wezens of krachten.

Absoluut geen, actieve of bekende, tussenkomst van een mens of dier.

Geen telekinese, geen soortgelijke krachten, geen tele-of para-krachten, wetenschappen of onderzoek. Geen kosmische ruimte of kosmos mysterie, kracht, energie of krachten.

Geen interdimensionale krachten of effecten of enige andere verbinding of communicatie.

Behalve voor het geval Milovice - Oost

 

Geen stroom, energie of actie van het denken.

Geen stroom, energie of actie van "beeing".

Geen interdimensionale of extra-dimensionele kracht, energie of krachten.

Geen intergalactische, interstellaire of buitenaardse communicatie.

 

Geen van genoemde krachten of effecten te creëren graancirkels.

 

Slechts een eenvoudige biologische, biochemische, fysische, chemische, mechanische en andere

echte wetenschap en de ware aard oorzaken en gevolgen.

 

Geen bovennatuurlijke fenomenen op alle.

 

 

 

Geen domme seniel ... Dement gemaakt een graancirkel ooit

Geen grappen, geen graancirkel makers

Geen Doug, geen Dave.

Geen borden, geen kabels.

Geen planken, geen touwen, geen borden, geen draden.

Geen domme seniele dementerende oude kerels of hun navolgers, bewonderaars en volgelingen.

 

Natuur, wetenschap alleen maar leiden tot graancirkels

Ja, alleen echte natuur krachten, voorspelbaar en berekenbaar is, met behulp van regels en wetten van de biochemie, biofysica, natuurkunde, wiskunde, biologie, chemie, mechanica en andere soortgelijke afgeleide van die echte natuur wetenschappen en takken ASE betrokken bij ontstaan ​​van elke graancirkel ooit gevonden .

 

Fysieke, biochemische en daarmee gelijkgestelde eenheden creëerde meer dan miljarden Crop Circles, of op een vergelijkbare manier gemaakt vormen op het aardoppervlak lang voordat er mensen bestonden, ook dier. In eerste instantie in de niet-levende materie, als sneeuw, zand of stof, later in mos of korstmos, en nog veel meer later in de planten, zoals graan of iets dergelijks.

 

Big bang onderzoek

Echt Big bang in onderzoek en aankondiging.

Woordspeling ... De bliksem gevolgd door een donder produceert heel luide knal

 

Zeer vergelijkbaar principe zorgt voor graancirkels soortgelijke objecten

op het oppervlak van een ster, ongeacht het formaat.

We zullen niet onderzoeken van een korte afstand.

Ook op het oppervlak van vele, zelfs indien niet alle

planeten en hun manen een baan om elke ster

van ieder sterrenstelsel in de ruimte, in het hele universum.

Wij - die nu leven, niet zal worden nagegaan of van een korte afstand ooit, Obama gestopt.

 

Opmerking:

Niet alle hemellichamen - zoals onze Maan is op dit moment in dit opzicht volledig uit van de dienst, maar in het verleden het misschien niet geweest. Ook de twee manen van Mars, Phobos en Deimos. Over het algemeen een "kleine man" in het zonnestelsel en in de ruimte, zonder hogere temperatuur onder de grond en gesmolten kern, zoals geothermische energie. Voorwerpen, die geen atmosfeer vast te houden en vertonen geen vulkanische activiteit, zullen op soortgelijke wijze verschijnen. Maar op het oppervlak van Mars zijn er wind, wrijving en dus moet er ook aanwezig zijn storm, maar in dit geval natuurlijk alleen zandstorm. Als er onweer is er wrijving, elektriciteit en bliksemen, en er kunnen kringen, soms. Wanneer sommige van de nieuwe sonde te verkennen het oppervlak met voldoende resolutie ...

Wetenschappelijke publicaties nog niet spreken van ongeveer waarneembare storm activiteit op Mars.

 

Zwarte gaten

Ook is het mogelijk dat graancirkel lijkt objecten op het oppervlak van zwarte gaten en iets daarboven. Ergens tussen het oppervlak en Event Horizon.

Het gebruik van een vandaag de dag bekend principes van de fysica,

zullen we nooit in staat om ze te onderzoeken op korte afstand.

 

Dit is NIET een grap.

 

 

Er zijn miljarden sterrenstelsels, elk van hen bevat miljarden sterren. Elk van die ster planetaire systeem bevat een aantal planeten en een beetje meer een paar keer van de manen. Bijna op elke van hen tijdens een iegelijk van miljarden jaren duizenden en duizenden Crop-Circle-mode gemaakt vormen met een beperkte vormen zoals caleidoscoop of oscilloscoop - Lissajous, of mechanica van flexibel membraan, Chladni vormen, fractale vormen - ijs vlokken, vertakking, Kyrlian en Lichtenberg vormen - een andere fractal analogie

elk jaar, de aarde jaar, op het land - ongeveer 31,557.600 sec

Geloof niet? U zult! Vertrouwen! Je zult geloven, zult u begrijpen,

je accepteert de uitleg en je zult vertrouwen. (??)

 

Vraag de domme over eenvoudige van geest

Beste stomme graancirkel makers. Volgens deze schatting, tijdens het bestaan ​​van het universum hier, onze, dat we leven in het, sinds Big Bang, waren er "gemaakt" ongeveer rond de 10 30, of zelfs veel meer, Crop-Circle-mode gemaakt interferentie en resonantie & caleidoscoop & Lissajous & Chladni en gecombineerde vormen in stof, sneeuw, ijs of andere consumptie-vergelijkbaar materiaal, bevroren methaan of een ander gas, in plantaardig materiaal, zoals granen, als overal bestaan ​​in de buitenste planeten in de buurt van ster, in een sterrenstelsel ...

Zwarte gaten niet meegerekend.

 

10 30 ongeveer 1000 keer meer dan wij, zelfs in het geval van zogenaamde "dikke specimen", is een aantal aanwezige atomen in het lichaam

 

Geachte graancirkel makers, wil je nog te verklaren, dat u hebt gemaakt

een van hen?

 

 

Sommige noten ...

 

Noli tangere circulos meos, quod licet Iovi, non licet bovi, fiat fulgur ergo fulgur fecit.

 

CropCircleGatee

 

Quamvis dē omnibus dubitandum est, crēdō quia absurdum est, credendo vides AMDG.

 

Omnia vero fulmen gubernat. De bliksem piloten alle dingen. (Heraclitus)

 

Pagina's in permanente bewerking ...

Elke dag staat een beetje veranderingen te zien ....

volgende pagina's snel ... (Woordspeling) ...

Op deze pagina en anderen in staat om de resultaten van meer dan drie jaar volgen nog ..

Toegevoegd 13 Februari 2012: meer dan 4 jaar.

Top secret moeilijk onderzoek, ca.. 38 maanden.

Hobby speelgoed, minstens in het begin.

 
einde bericht

 

Literatuur, bronnen

Sommige boeken (een fractie), gebruikt om de verschillende natuur-en natuur verschijnselen en effecten in tekst en subpagina's www.cropcirclesonline.com uit te leggen Literatuur

 

Indien u interesse hebt, neem dan contact cropcirclesonline (at) gmail (dot) com

 

 

 

 

Deze pagina is voorbereid, en alle theorieën hier gepresenteerde waren zeer goed, op de voet en in detail experimenteel onderzocht door

 

Jan Ledecky