Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engels origineel - graancirkels-timelapse-short . Gelieve te excuseren eventuele fouten veroorzaakt door automatische vertaling.
Niemand ET (buitenaardse) had zelfs een enkele graancirkel in de hele wereld. Wees niet bang voor hen.
Learn about thunderstorms RSS feed

Timelapse camera's, ondergrondse objecten

ET, OOK genaamd buitenaardse wezens (aliens, buitenaardse wezens). Iedereen is bang voor hen, heeft niemand ooit gezien, maar iedereen denkt dat ze Graancirkels maken.

 

indien belanghebbende contact cropcirclesonline (at) gmail (dot) com

 

Explorers, die toegewijd zijn (door theirselves) die graancirkels onderzoek, zelfs bang om de timelapse camera's en de grotere mate te gebruiken. Meer dan een keer gebeurd wat jammer, maar op dit punt zal het hier niet worden geanalyseerd.

 

Inzet van timelapse-camera's graancirkels onderzoekers waarschijnlijk niet te realiseren in grotere mate vooral omdat ze bang zijn dat is iets wat ze leren niet echt weten. Misschien zijn ze bang dat dat zou kunnen gevangen vreemdelingen, Retaliate Of het nu op zichzelf, of voor de mensheid (wat en gevoeligheid). Ze zijn bang om timelapse-camera's en grotere geselecteerde functies in plaatsen, waar Kon sommige patronen Sta op in de toekomst te implementeren, ze vrezen van dat ze echt nick vreemdelingen in de handeling, en ze zouden hen Wreek een keer voor altijd. Beter een keer voor altijd het einde van de hoffelijkheid met buitenaardse wezens, de uitleg volgt.

 

Geachte mysterie jagers, UFO waarnemers, buitenaardse jagers en gelovigen! Er is absoluut geen zorgen te maken over alles, van buitenaardse wezens, zal niemand maakt elke wraak, noch blijk gegeven van een schade, als je zelfs Anytone van geringe mate bijdragen aan de verduidelijking van een Beschreven mysterie. Aliens zijn echt helemaal niet op te sporen door Timelapse camera's, omdat de Ze waren niet in de nabije of verre van een graancirkel ooit. Het is niet nodig om bang te zijn van een vreemdeling, die de overgrote meerderheid van de graancirkels onderzoekers nog steeds beschouwen als de echte auteurs van de cijfers. Juist ingesteld timelapse camera kan vastleggen van de echte auteurs, dat in feite "verf patronen in de velden", niet met behulp van een penseel, maar elektronenbundels veel sterker dan een locomotief. Om alles zo onbegrijpelijk vormen Zij maken gebruik van twee echt zeer eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen verklaarbare fysische verschijnselen, zoals resonantie en interferentie te trekken.

 

Timelapse camera's is niet nodig om alleen te gebruiken voor massa overzicht van graancirkels, met mogelijke ze te gebruiken voor het opruimen van de Principes en het proces van beschadiging en onderdak (het beschadigen, verzwakking) en alle andere gewassen akkerbouw planten overal in de wereld. Een paar camera's in een kleine afstand van elk construct andere kan worden gebruikt om het afvangen en de bliksem botslocatie, met een nauwkeurigheid van centimeters BEPALEN. Gebruik gewoon de beginselen van de meetkunde, optica, wiskunde en fotogrammetrie.

 

By the way, is elektronenbundel, breed niet meer dan 1 cm, Wiens fronthead op weg naar de grond in een snelheid van duizenden van 100-200 km / sec (Bewezen gegevens uit de literatuur de meest betrouwbare - Rakov, Uman, Hoewel in veel plaatsen op het internet, bijvoorbeeld WIKI - en, cz, er zijn totaal verschillend, volledig Misguided informatie, zelfs in schijnbaar "expert" teksten), en transfers Binnen een paar miljoenste van een seconde energie, dat zou Able bewegen over een elektrische locomotief Be Verschillende afstand van duizend kilometer. Een dergelijke hoeveelheid energie van werkelijk kan "een pinhole in de zandgrond" maken, is er geen noodzaak om twijfel. De eerste en de snelste mechanische impuls, die ontslag zal zich vanuit de impact site, met de supersonische (shock) golf, die altijd is zeer nauwkeurig cirkel, en verdwijnen na een paar kilometer. Kijk maar naar bijna elke film van atoombomexplosie, waar de schokgolf zichtbaar zijn vaak als gevolg van een sprong verandering in dauwpunt. De initiële snelheid (maar eigenlijk alleen de eerste) van een schokgolf na bliksemontlading is waarschijnlijk veel sneller, dan de snelheid van de schokgolf die door de explosie van nucleaire of thermonucleaire bommen. (Ik heb waarschijnlijk een foto)

 

Op de foto's (follow links middelen) mogelijk om te zien voorbeelden, wat is de bliksem ontlading Able Voer met verschillende knoppen boom (ruwe schatting van ongeveer 5 ton). Tientallen tot honderden kilo zware brokken zijn gespleten in een fractie van een seconde en hij verspreid langs de grond als tandenstokers. Daarom is het een wonder hoe het mogelijk is dat in een plaats waar de bliksem sloeg recht in het veld, is er mogelijk om niets anders, dan een "pinhole", en soms zelfs dat niet. Het zou eerder er te verwachten van een grote krater. Het wordt veroorzaakt door die in de meeste gevallen, onmiddellijk na het aanraken van de grond (nat), het overgrote deel van de energie-schokken Resterende gelijkmatig verdeeld te verkiezen boven tha kortste paden met de laagste weerstand net onder de grond. Soms is er de hoeveelheid lading (energie) echt over-mail, en in addition het verschil in geleidbaarheid van het plasma kanaal en de grond is enorm. De bliksem kanaal in de lucht een weerstand van minder dan optie 1 ohm per meter, breedte van 1 cm, bodem Duizenden honderden ohms per meter, maar ten opzichte van de kubus rand van 1 m

 

Sommige gevaarlijke verschijnselen kunnen lijken er, omdat de op kleine afstanden van een blikseminslag zal nooit veilig zijn.

 

De overtollige lading kan soms niet worden afgeleid Direct onder de grond, en kan een aantal reizen te nemen, vooral in de tractor sporen, maar tussen hen oek als een dia of in een achtbaan.

 

In sommige gevallen kan het ontladen na het aanraken van de grond leiden tot het fenomeen, die het best kan vergeleken worden met de elektrisch verschijnsel gebruikelijk - "doorslag". In dit geval kan blijven zeer snel Relatief diep onder de grond af te voeren. Het is waarschijnlijk dat in dit geval kunnen ze in de directe omgeving bliksem kanaal fulgurites ondergronds te creëren. (photo Lightning: PAE) Ernstige geleiding van de ontlading onder de grond, zelfs in het geval van vorming van bepaalde patronen, meestal cirkels meer dan hoogst waarschijnlijk.

 

Het is zeker mogelijk om rekening te houden, dat in geval van bliksemontlading in een open ruimte rechts in de grond (veld), mag niet erg diep op het punt van shock in de kelder van de mechanische oogpunt gebeuren iets heel Vergelijkbaar met de het geval van bomen op de foto's. Er zal geen aan een vernietiging, omdat de continuïteit van de ondergrondse ruimte laat niet toe iets dergelijks, maar de mechanische puls kan zeer sterk zijn, kan er verschijnen een beetje aardbeving. Meer gedetailleerde analyse van kwijting distributie van energie langs de boven-en ondergrondse staat zal zijn om op de pagina te vinden Verdeling van de lozing energie over en onder het grondoppervlak . Het moet worden gehouden met bijzondere gehouden met het feit, dat de plaatselijke omstandigheden tijdens de impact van deReturn Strokefronthead kan variëren van plaats tot plaats in een bijna oneindig aantal mogelijkheden. Op de site Doorverwezen Ook aanwezig zullen een poging om het verschil tussen de flash-effect in de geïndustrialiseerde regio, die bijna allemaal uitgerust met een aanzienlijke van het bedrag van een zeer goede geaarde objecten (bliksemafleiders op gebouwen, daken, riolering), uit te leggen Hun Een aantal van aantal bestellingen van meer dan Potentiële bliksemafleiders in agrarische gebieden (geïsoleerde bomen of HV torens, een paar honderd meter van elkaar). In dit geval soms uitblijven direct lozen op het oppervlak van de aarde. Soms is het de belangrijkste directReturn Stroke, In andere gevallen sommige van de Aangesloten (parallel) armen van de lozing, werd die oorspronkelijk wees bijvoorbeeld naar een nabijgelegen HV veld. Een andere situatie kan optreden dat de eerste Stepped Leader, hoewel oorspronkelijk gericht op een van de typische bliksemafleider (HV veld, boom, struik), maar slotte wordt "gevangen" door de positieve Streamer in tegengestelde richting, die uit relatief afgelegen locatie in het veld en na de laatste verbinding teruggaande slag de belangrijkste zijn. Op de exacte locatie van de plaats waar de lozing in de open eindelijk hits, kan worden betrokken bij een zeer grote graad van de ondergrondse constructies (geologen, archeologen, oorlogsgeschiedenis, industrialisatie, nutsvoorzieningen)

 

Op sommige plaatsen, waar er een aantal graancirkels verschenen, is er echt geen behoefte aan een lange zoektocht in de omgeving hoogspanningsmasten en LV. Aan de andere tientallen procenten foto's, Potentiële Hoewel er geen bliksemafleider of de HV torens zijn niet waarneembaar, maar na een kort bezoek van Google Maps of Google Earth is het mogelijk om daar vinden. Auteur van scripties lijnen weet waar hij het ​​over heeft, een van de grootste collecties van diverse graancirkels GPS posities te vinden in de val overal in de wereld (honderden), en zeer binnenkort beschikbaar zullen zijn en pagina, waar geleidelijk zal worden een gepubliceerd na bezit andere.

 

aan de linkerkant het eerste patroon van 2011 - januari, Jakarta, aan de rechterkant Italië 2007 - Ancona

 

Grombach 26.05.2002, Baden-Wuertemberg, Deutschland 1.7.2002 Grombach, Baden-Wuertemberg, Deutschland

 

http://www.uforevue.sk/news/53/55/Nadherny-kvet-v-poli-pri-Kozarovciach/

Geleiding van de lozing op de grond oppervlak en de snelheid van de snelheid ondergrondse geleiding en geleiding alle andere in de ondiepe ondergrondse hangt grotendeels af van het, is wat en hoe diep ondergronds. Nutsleidingen, archeologische overblijfselen, geologische breuken, veren, verlaten mijnen, watervoerende lagen, of iets dergelijks.

In werkelijk zeldzame gevallen kan leiden tot ontslag een ondergrondse explosie van echt equivalent Enkele honderden kilo TNT, toen tijdens de reis onder de grond voldoet aan niet-ontplofte, ook al aanzienlijke vervallen en aanzienlijke gespreide, enkele honderden kilo bom uit de Tweede Wereldoorlog. (Kraters in de velden). Zoiets als een kleine krater in het veld kan OOK als er Wordt Sta op in een ondiepe ondergrondse iets getoond in foto's van bomen, dat is waarschijnlijk in sommige gevallen mogelijk. Bliksem kan niet slaan op een droge ontbonden wortelstelsel van reeds bestaand boom, Wiens resten kunnen aanhouden ondergronds Een aantal jaren. details op pagina Bliksembeveiliging in de velden .

 

Zoeken naar bewijzen

Bewijs Dat kan ondersteunen enkele vorderingen op deze site en vele andere landbouwers kunnen brengen aan hun eigen. Zeker Zij zouden graag oek een beetje bijdragen aan de al lang bestaande mysterie te verduidelijken, en ze zijn zeker moe van op de loer met lange geweren en hooivorken om vreemde indringers, die gewoon niet komen.

 

Het zal meer dan genoeg of ze enkele registratie Beschreven hier te zijn ... Unearth.

(Wordt toegelicht op een andere pagina in een speciale paragraaf beschrijft Dat fenomeen, Onderwerpen Underground - en een deel van de pagina in Crop Lines )

 

Op sommige plaatsen in de ondergrondse waarschijnlijk enkele overblijfselen van geploegde agrarische activiteiten, misschien zelfs lage niveau onder diepploegen vinden - gereedschapsmachines en onderdelen (metaal), een keer gebruikt voor de teelt. Let Them is mogelijk bij een bepaald patroon foto's. Met een veel lagere weerstand tegen de omgeving en in het geval van buis Wordt er een toename van stroom boven en dus dat plaatst hogere planten schade. Hier zijn twee voorbeelden, waar de zaken zich bevinden droog (waren gevestigd) ondergronds, en Ook leuk zal zeker mogelijk om meer te identificeren. Waarschijnlijk zal afkomstig zijn Vergelijkbare " ondergrondse markers "op plaatsen van enkele graancirkels cijfers elk moment in de toekomst. Het is misschien niet de enige resten van het landbouwbedrijf, kan er worden opgenomen oek archeologische artefacten of delen van vliegtuigen ingestort. Vergelijkbare samenstellingen beschreven, kan natuurlijk worden gemaakt en waarschijnlijk echt zijn en worden gemaakt zonder die op enige regelmatig patroon in hun nabijheid.

 

Let op: het is niet uitgesloten dat in de nabijheid van ondergrondse proefschrift markers soms mogelijk zou vinden iets als fulgurites , maar de stroming is er al sprake van teveel versnippering worden. Veel meer mogelijk dat ze gevonden zouden worden in een kleine diepte onder "de gaatjes", er waren echt "dingen gebeuren". Een kleine hoeveelheden materiaal ligt er worden verwarmd voor een kort moment meer dan 6000 ° C

 

Zo zou de aliens eindelijk aan ... (Alleen in het Tsjechisch land?)

Wat is een interessant feit (in het engels taal): Er is een korten mogelijk gebruik MZ, wat betekent ET (Extra, naast Tsjechisch, Terrestrial, in het Tsjechisch aarde of de aarde), en in het Engels gebruikt korten CG (Cloud naar Ground) bliksem kwijting, in tegenstelling tot graancirkels - wolk tot wolk, heeft een equivalent in het Engels MZ (Cloud, in Cloud Tsjechisch, Ground - Ground weer in het engels). Wat een interessante gelijkenis ...

 

De allerlaatste (last but not least?): Die ongelukkige Waarom zou ET zijn schilderij bijna uitsluitend in maïs (hoewel uitzonderingen bestaan) Wanneer Tijdens en belangrijk deel van het jaar is er op de hele wereld Geplaatst significant beter gekleurde en bruikbaar (voor Hun alien - ratten of vortex laserguns - energie trumperies) en nog veel leuker "canvas" - oppervlakte van de sneeuw? Het feit dat onweersbuien zijn vrijwel afwezig in de winter (en zo ja, de sneeuw oppervlak following ze vaak heel veel beter "schoongemaakt" temperatuur als hiervoor), zou iedere lezer zeker maken Arrest van Zichzelf. Een ander feit is vrij algemeen verschijnsel wijdverbreid, dat tijdens de winter vorst vrij mensen zitten thuis op hun ezels, alle warme, in plaats van hun zadel en deltavliegers Vergelijkbare machines en klassen om aardoppervlak te kijken van bovenaf.

 

      

 

 

 

indien belanghebbende contact cropcirclesonline (at) gmail (dot) com

 

 

 

Deze pagina werd voorbereid, en alle feiten en theorieën hier gepresenteerd waren zeer grondig, en nauw in detail onderzocht experimenteel door

 

Jan Ledecky

 

pz