Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

To je početni prijevod, strojno, gotovo nepromijenjen. Računalno generirane iz izvornog češkom i engleskom izvorniku. To će se kontinuirano poboljšati i mijenjati. Hvala na razumijevanju.

lightning
Konačni objašnjenje.

Objašnjenje metode krugova u žitu

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Krugovi u žitu nastaju munje. Ovo je simulacija elektromagnetskog polja linija fotografskog zapisa i električne struje u mrežu žita u polju.

Krugovi u žitu su od udara groma. Ovo je simulacija elektromagnetskog polja linija fotografskog zapisa i električne struje u mrežu žita u polju.

 

Pratiti traktor i podzemnih građevina u žitu

Lizzano, FRAZIONE Celletta (Cesena - Forli), 12 Giugno 2008: www.cropfiles.it

Kliknite na sliku možete posjetiti web stranice izravno na web stranici posvećenoj talijanski istraživači prikazan mjestu. Možete se registrirati A "šumskih vodiča", koji se nalazi u neposrednoj blizini uzoraka (elektroenergetske prijenosne linije). Ali to nije opisan na ovim stranicama zanimljiv. Bez redovne obrazac krugova u žitu je vrlo precizan slika mjesta pogođenih munje. Čak u polje desno obrazaca krugova u žitu, na kojoj nema uzorak je pod utjecajem električne energije i zbog savijene stabljike na tlo mnogo izraženije, također utječe na zrna duž staze nakon traktora, provučena kroz polja (na slici horizontalno), te u području s crop krug uzorak utječe prvenstveno kukuruz u blizini pjesama na rubu polja, gdje je traktor skreće. To su najviše je osjetno više rutted polja, radi se uglavnom puno bolje munje i kabele za napajanje. No, okvir s lijeve strane (dolje, ispod autorskog prava) je jedan značajan staza, oko koje je vodio jasnu iscjedak. Kontakt sa biljkama u blizini pruge na rubu polja u lijevom polju je daleko izraženije nego na njegovim drugim dijelovima. Također je moguće da u nekim mjestima koja su određena od strane geometrijskom središtu kruga uzorak krugova u žitu, nalazi se u podzemnim vodovodnih cijevi ili kanalizaciju. To također može uključivati ​​bilo koje druge linije - struja, plin, digitalne komunikacije. Nešto slično se može primijeniti na druge dizajne od krugova u žitu, koji rade na duže linije. Drugi primjeri slijediti.

 

Struja se može usmjeriti uglavnom na terenu nakon traktora pjesama. Oni imaju puno veću vodljivost od površine tla protiv ostatka polja. Neki tanka linija u corn stalks leže na tlu može biti slučajno razgranata, ravna ili krivudav blizini čelo utjecaja atmosferski udarni mjesta. Električni naboj privremeno se kreće po tlu nedaleko od redovitih uzoraka u zrnu, ne samo u stopama traktora prije nastavka podzemlje. Prolaz električne struje unutar biljnog tijela, stanica, tkiva i oštećenja također može uzrokovati neujednačena dozrijevanje zrna. Neujednačen rast i sazrijevanje je fenomen koji je nastao jer su uvjeti tamo su vrlo slični u transplantaciji biljaka.

 

Napomena:

Možete opisati situacija odgovara teorijskom pretpostavkom da ako uzorak krugova u žitu mogu biti značajan dio energetskog pražnjenja drenirani puno brži okomiti na tlo nego što je uobičajeno u slučajevima munje u kutiju. Ne javljaju se, dakle, u situaciji koja je nakon udara groma u polje ponekad puno više zajedničkog da znatan dio bljesak energije prije potpunog zavođenja u zemlji neko vrijeme da lutaju oko područja kao vrtuljak, i čine zlo. Stoga je moguće da ta dva polja mogla biti hit približno isti, ali dok je lijevo je znatan dio potrošnje energije za stvaranje oblika, a tijekom ove aktivnosti brzo se uliva u zemlji desnom polju energije je puno više distribuira preko područja osobito nakon traktora pjesama, osveta i na udaljena mjesta više štete.

 

(Pretpostavka se spominje nekoliko puta negdje drugdje na ovim stranicama i da će biti plaćeni mnogo više pozornosti na web stranici slijedila više elektrotehnike i fizike, možda će posvetiti posebnu stranicu)

 

 

Žičana ograda u blizini krugova u žitu

Još jedna slika, koja su prilično uvjerljivo podržao teoriju krugova u žitu zahvaljujući udara groma, gotovo se može smatrati kao dokaz mogu se naći ponovno u goleme arhive Lucy Pringle, a ne samo tamo. Osvrćući se na slici gore, na granici između polja i pašnjake bilja za koje crop krug uzorak ne nastavlja,

Martinsell Hill, 19. srpnja 2009

 je žičana ograda. Žičana ograda djeluje kao uzemljenje i uzemljivača nepremostiv prepreku za glavni uzrok stvaranja i obrascima krugova u žitu - elektromagnetskog zračenja, dio milijuntog dijela sekunde (brzina svjetlosti) od mjesta udara groma (u sredini slike) prilično ravnomjerno i skladno u svim smjerovima širenja elektromagnetskog eksplozija (veliki). Elektromagnetsko zračenje je u zraku, za razliku od udara valova i tlaka, a ne prepreka. Metalna ograda koja predstavlja zemlju, ali i za elektromagnetskog zračenja takav nepremostiv prepreku za njih. Vegetacija iza ograde, pašnjak, a razlikuje se značajno lik od zrna narasla u polju - trave na pašnjaku, ali njegovom fizičkom ustava toliko slični, da se energija bi se djeluje na njega pokazao relativno sigurno, iako to ne bi postao tako u vrlo isto vrijeme. Očevidac dokaza ( vidi ). Ali, jer energija je zbog oštećenja
popisovanému uzemljite gotovo u potpunosti zatvorena, jer biljke su zaštićeni od oštećenja, a ništa kao što je "iza ograde" se nije dogodilo.

Stranac pečat utisnut na pašnjaku nije prošla

i krave mogu nastaviti veselo mukati

 

Pitanje koje se ovdje nudi izravno: Jeste li sigurni da svi navijači NLO-a i ostalih self-styled, bi-biti "stručnjaci" o učincima izvanzemaljskih civilizacija su u stanju prikazati čak i naznaka da su nesretni, sramežljivi stranac čija bi tehnologija trebala biti tisuće, ali više milijuna ili milijardi godina naprednije od naše, lokalne zemlja, tako da su zapravo "mentalno retardirani" koji bi bili u mogućnosti dizajnirati i konstruirati takav uzorak krugova u žitu barem neki 50 metara od ograde, pa su odabrali "slikarsko platno" stane sve?

 

Žičana ograda, koja djeluje kao uzemljenje, također kao gromobran, ponaša slično utemeljena zaštita mreže vakuum cijev, kroz koju elektromagnetskog zračenja, elektroni prolaze - no pasaran. Ponaša prema njima kao potpuno neprobojan zid.

 

Žičana ograda, a privlači munje, a moguće je čak i čudi da je središnji kanal izravno na bljesak nije kraj. Vjerojatno je vjetar puhao ... Stepenasti vođa, koji je u početku činilo "dašak" vjerojatno utjecaj stranica, a povratak Moždani udar, koji prolazi kroz gotovo sve energije pražnjenja, razdoblje do nekoliko desetinki sekunde. Osim toga, polja površine možete pronaći sve arheološke artefakte ili geo-da privlače Povratak moždanog udara čak i više od same ograde.

 

Internet je opisano ( vidi ) da trava na pašnjaku ima mehanička svojstva posve usporediva s žita iza ograde, te je stoga čudno da se uzorak ne nastavlja iza ograde.

 

Istraživači i fotografi koji su ikada posjetili u zrnu uzorak vjerojatno bi bio u stanju sjetiti ili pronaći neke zaboravljene fotografije, ako je ponekad u krug ili pronaći u blizini hidranta - da djeluje kao vrlo dobar dirigent. Iz njihovih fotografija, ta činjenica obično ne mogu čitati, ali bi trebao neke detaljnije slike mogu se naći negdje.

 

 

Munja u području u blizini krugova u kukuruznom obilív

A vrlo dobri vodiči često rade u poljima i njihove blizini nastaju gomile gnojivom, također u blizini drveća i grmlja.

 

Apsolutno nedvojbene vodiči tada telegrafski ili električni vodovi, može se pronaći najčešće u vrlo neposrednoj blizini obrasce stotine krugova u žitu. Mnogi od njih ponekad se mogu naći u obrascu kao njezin sastavni dio. dio njega. Ancona, Italija, 10. srpnja 2007 - dvije visokonaponske vodove procházehjí izravno kroz Crop Circle uzorak (procjenjuje se na 40 i 110 000 volti), drugi visokonaponskih vodova (400 000 V) za oko tristo metara od njega.

 

Drugi, ali oni neće tako lako odrediti je pohranjena u podzemlje. To je niz sanitarnih i upravljanje. Na nekim slikama, ali može barem procjena. Opet, koliko puta možete posjetiti poznati arhivu krugova u žitu Lucy Pringle . (Slika lijevo, Horton - Nr. Devizes, Wiltshire 3. srpnja 2005). Slika krug u desnoj kukuruza iz ukcropcircles.co.uk. Kao link vodi direktno na galeriju gdje je kopiran iz istog mjesta, ali uzeti nekoliko dana prije, baš kao i bilo kojoj drugoj stranici ovdje. Procjenjuje se da najmanje 14. Slika na lijevoj strani možete vidjeti jednu vrlo česte, značajan štap munje - polni vodova, oko koje se sve, ali nije dio geometrije krugova u žitu, a time se nalazi u potpunosti izvan područja interesa bilo Explorer krugova u žitu. Od lijevom stupcu koso prema gore, okomito na cestu žuti pruga žita, čija visina može se procijeniti na oko pola do tri četvrtine visine od oko žita. To je mrtvo zrna, koji je ubijen ili se odmah tijekom olujnog ispuštanja u jarbola, ili kasnije, zbog kemikalija, što je rezultiralo biljaka i tla. Uglavnom zbog elektrolize tijekom pražnjenja, u roku od sljedećih nekoliko minuta ili sati, ali dana. Šok otišao u ilegalu od pola u blizini linije nalazi se na cesti. Možda nije ni bilo linija komunalnih vodova može samo ići na rovu ili iskapanju uključen, koja ima više vlage od okolnog terena, ali kabel ožičenje je vjerojatno da će biti tamo. Sličan pruga prolazi s lijeve kruga niz cestu. Ovdje ne možete naći ništa u podrumu može biti samo rutted pristupna cesta za sjetvu, koji se dogodio nakon električne energije zbog manje otpora. Slika desno pokazuje isto crop krug s drugog gledišta, sjeme posađeno u smjeru ceste je razlika samo nekoliko centimetara posto ili više u visinu, a ne na sve žuto. To podrazumijeva procjenu razlike slika snimljenih najmanje 14 dana.

 

 

Arheologija

Jedna od mogućnosti, koja može pridonijeti zavođenja struje oštro ravno u zemlju, bi mogao biti prisutnost troske, ali i metal-induced artefakata aktivnosti neke staroj mlinici, ili prisutnost bilo koje druge relikvije, uglavnom iz željeznog doba i brončanog doba. p_1 p_2 nesavršenosti metode koje se koriste kada taljenje šljaka koja sadrži nekoliko desetaka posto dobivenih kemijskom smanjenje metala. Činjenica da je u nekim mjestima vrlo redovito posjećuju Otkrivenje krugove u zrnu u podrumu su drevni antički kompleks, ili grobnih humaka, pokop, relativno lako lokaliziran iz zračnih fotografija koristeći metode iz zraka arheologiju, sasvim je dokaziva činjenica. Jedan od najtipičnijih od takvih mjesta je (PLACE_NAME), ali je sigurno da će to biti moguće pronaći još mnogo toga.

 

Naravno, također možete uključiti i druge arheološka razdoblja i vrijeme (zlato, srebro, bakar, kositar, bakar, kobalt, olovo, cink, volfram ili urana).

 

Veće količine metala i underground naći u mjestima gdje pogodak oborili zrakoplov.

 

Više o arheologiju

 

 

Ponašanje biljaka nakon šoka

(Detaljnije informacije o izborniku EFP i pod stranice)

Biljke, električnog udara, što uzrokuje nepovratne promjene u tkivu i stvara značajnu količinu štetnih kemikalija biljke i velik broj stanica može ubiti odmah na početku pokazati malo ili čak ništa na svim vizualno vidljivih promjena. Bilo bi, naravno, biti moguće promatrati mikroskopske promjene. Ekspresno će se dokumentirati fotografijama. Čak i biljke koje su odmah nakon strujnog udara mrtvi još uvijek nekoliko dana od okolnog raslinja, vizualno i mehanički gotovo neprimjetan. Tek nakon nekoliko dana dok ne požute nakon nekoliko tjedana, doslovce pretvoriti u prah. To su biljke koje su dobivale veću dozu ili smrtonosnu struju. Čak i ako je doza mnogo veća od ove vrijednosti, počevši od takvih biljaka će se vizualno gotovo ne razlikuje od života. Samo u dozama za nekoliko redova veličine veći se može dogoditi brzo ili čak odmah vidljive promjene - yellowing, bruniranje i nagorenost. 

Argentina - Suncokret

 

Za više informacija o stranici Numero Uno - stranica gdje je objasnio kako je bilo, vjerojatno, više ili manje slučajno, fotografirati kao posljedica udara groma prvi na terenu, a nakon nekog vremena učinci munja iz neke druge oluje.

 

 

 

Hrana ne utječe strujnog udara

Vrlo je vjerojatno da je u području koje nije bilo tijekom vegetacije bilo koje munje hit, uz nekoliko iznimaka, gotovo nikad ne klanjaj u prizemlju stabljici. Ponekad, ali iznimno snažan udarac munje mogu se pojaviti i znatno smanjuje vitalnost vegetacije i sljedeće godine, a gotovo dovesti do polaganja, savijanje stabljika u zemlju. U nekim mjestima kao da je pravi nagnuti ili fold, savijanje stabljika u zemlju može doći, vidjeti GHOSTS.

 

 

Evo primjer polje koje za cijele sezone neće utjecati na Flash (2010), od Benátecká Vrutice. Područja u izvrsnom stanju sve do žetve ne leži, savija, savijen do tla ili slame.

 

Fotografije snimljene 26. Lipnja i 17. Srpanj 2010

 

 

Energetski prirodne munje ispuštanja

Samo iz znatiželje može se primijetiti da je čak i znači jedna munja zrači toliko energije da bi bilo dovoljno da žetve kukuruza strip pokriva mnoge hektara, omlaćeno zrna, to brušenje u brašno, ispeći kruh od njega i njegovu isporuku u najudaljenijim kutovima zemlje. Naravno, za post-berbe rada ostati. Ako savijena, savijena stabljika kukuruza na terenu u promjeni položaja nekoliko stotina kilograma nekoliko tona materijala za desetaka centimetara, čak i bez prijevoza od mjesta do mjesta. Daljnje pojedinosti i mjerenih podataka o energetskoj grmljavinskog pražnjenja može se naći na stranici i stranicama pod izbornikom treperi

 

 

Lokalni uvjeti, dvije ispuštanja u istom mjestu

(Uz duže vrijeme)

Formiranje redovitim obrascima (krugovi u žitu) može značajno ovise o lokalnim uvjetima. Engleska - vjerojatno češća pojava na kredom podzemlje, ali također može sudjelovati u arheološkim artefaktima. Također je moguće da je serija redovitih uzoraka krugova u žitu, ali samo neravne, savijena i leži na tlu zrna stvara se primarno mjesto gdje je dvije munje ispuštanja na približno istom mjestu, s više razmaku od najmanje nekoliko dana, nego tjedana.

 

U slučaju jakih šokova vrlo rijetke, ali se može dogoditi da se formira pravilan uzorak, u najjednostavnijem slučaju jednog kruga ili nekoliko krugova u zrnu, nego mnogo više nepravilan uzorak, s lopatice savijena i pokloni se do zemlje odmah ili gotovo odmah, u roku od nekoliko sekundi ili minuta u sati. Šok ima jači bljesak je pored neposrednoj blizini velikih elektrostatičkih sila i izravne i induciranih elektromagnetskih strujanja mehaničke sile poput eksplozija znatnu količinu eksploziva, stotine kilograma TNT-a i skromnije po visini iznad tla. Redovni uzorci također mogu stvoriti više, pogotovo u nedostatku jakim vjetrom, grmljavinom, ako je iscjedak iz plave. Bolt from the Blue. Takva pretpostavka, ali to će biti potrebno prvo provjeriti.

 

 

Vibracije od površine Zemlje

Štoviše, kako je ovdje sve je opisano na stranici i još uvijek će biti jedan od mogućih uzroka visoke vjerojatnosti uzoraka krugova u žitu je da je njihova kreacija, ili oblik, na neki način uključeni trese Zemljinu površinu u lokalnoj zajednici. Površine Zemlje, koja je u vrijeme njegova pražnjenja i rad mehaničkih učinaka - tlaka i udarni val - djeluje kao elastična membrana, iako masovno. Pokriva površinu od nekoliko kvadratnih kilometara. Samo rezonantna frekvencija membrane nalazi se između vrijednosti nekoliko Hz do nekoliko desetinki Hertza. Oni su na taj način može bez ravne krugovi u žitu stvaraju razne analogije ili paralelne Chladni uzoraka.

 

 

Glavni krivac, uzrok krugova u žitu ikad uspješno pobjeći

Nije izolirani fenomen, a najvjerojatnije ni

(Što čini pravi krivac uspio pobjeći pozornost tako dugo), ali je činjenica da kukuruz stabljika savija na zemlju u obliku krugova u žitu, ali i bilo neregularnim, a za nekoliko dana ili čak tjedana do nekoliko mjeseci nakon oluje, (vjerojatno vrlo često uz pomoć tog nevinog događaj kao oblak jutarnji, pogledajte domino efekt i leptir učinak ), kada je bio događaj koji se dogodio prije mnogo tjedana, i nitko sigurno nije bio izravni promatrač (što znači oluja stvarno teško mogu zamisliti da netko trči okolo za vrijeme oluje na terenu), apsolutno sigurni da nitko okupio. Lightning i čini prolazi električna struja, međutim, najvjerojatnije daleko najvažniji čimbenik koji je izazvao najveću štetu na usjevima, svi ostali phytopathological agenti (virusa, plijesni, gljivice, biljnih i životinjskih štetnika i štete uzrokovane mokro ili suho) jasno je da kao sekundarne - i nizvodno glumaca bez prethodnog oštećenja od udara groma na biljkama koje su oslabljene, ne uzrokuje bilo teško ili čak niti na sve ili samo neznatnu štetu.

 

Bez početnog slabljenja električnih postrojenja će utjecati na sve druge čimbenike navedene phytopathological lako izdržati. Bez slabljenja električna struja ne bi bilo Crop Circle ikad otkrivena. Čak i neujednačena zrenje vjerojatno se najčešće javlja na mjestima koje su pogođene munje, i skoro svaka biljka koja je dobila određenu količinu električne energije veći od zanemarive, ali ne i smrtonosan ( EFP ), jasno sazrijeva sporije. Ipak, ispituje uglavnom vizualno promatranje, ali ništa ne isključuje zahtjev je ovjeren u laboratoriju, i određuje razina energije i njihov utjecaj na vitalnost biljaka.

 

Sigurno nije uobičajeno, osim u slučajevima kada su stabljike biljaka zahvaćenih u nekim dijelovima područja svibanj čak i ne ležao na podu, saviti stabljike na zemlju, ali mogu biti napadnuti od štetnika (Ostrá).

 

Objašnjenje

Jedan vrlo logični razlozi zbog kojih je glavni krivac u stvaranju krugova u žitu dosad uspio pobjeći bilo uvjerljivo i moguće objavljivanje pažnje prilično utemeljene na činjenicu da je to "svi agenti" je upravo vrijeme kad nešto na terenu "slike", koja stvara obrasce krugova u žitu, može sigurno i nemilosrdno sve potencijalne promatrač takve kreativne aktivnosti potjerati iz područja koliko je to moguće, ako ne i ubiti ih ravno.

 

 

Nepravilni zrna tijela leži na zemlji

Slučajni oborenog Tvorbe - RDF

U prethodnom tekstu je nekoliko puta sugerirao da munje ispuštanja prvenstveno su odgovorni ne samo za sve Pravi redovito, ali sebesložitější obrazaca krugova u žitu, ali pored toga također za sve ostalo, i obično nepravilna zrna leži na tlu u svim područjima svijeta što jesu. Literatura i web stranice koje se bave krugova u žitu, ponekad nepravilnih oblika ukazuju na žrtvu kako leži na zemlji zrna kraticom RDF ( slučajno oborenog formacije, nepravilno formirana, leži na zemlji formacija). Klasičan primjer (izravno udžbenik) mogu se naći u jednoj publikaciji koja se bavi pitanjem krugova u žitu. To je knjiga: Crop Circles - Exploring the Designs and Mysteries, Werner Anderhub, Hans-Peter Roth, Lark Books, 2002, ISBN 1579902979. Na stranici 111., slika ispod je tekst: "Classic vjetar šteta u zrnu." Tipična oštećenja - ležao na podu, savijanje na stabljikama tla kukuruza uzrokovane vjetrom. temeljna pogreška svih prethodnih amaterskog istraživača stvorena slična tijela leži na zemlji žita u svijetu: Takva oštećenja zdravog žita (što još uvijek nije pogodila munja), se vjetar ni u kojim okolnostima može uzrokovati. Fizikalna svojstva - fleksibilnost, snagu - zdrava zrna jednostavno neće dopustiti tako nešto - može se uočiti kada je vjetar i preko 100 km / h, odmah nakon što je njegov otpust nije savijen na tlo leži ili oštrica. Dovoljno je pogledati u bilo kojem filmu s nizom helikoptera u niskom letu iznad polja, stabljike lako savijati na zemlju odmah nakon prelaska ponovno će stajati uspravno. Dok pregledavate fotografiju je tipičan potpuno oštećena zrna nakon osvajanja munje. Informacija je doista šokantan, neshvatljiv i sigurno će potrajati neko vrijeme prije nego bilo tko se identificiraju s njom.

 

U ovom trenutku, ne možemo ne biti slobodni reproducirati klasičnu ideju o najvećem svjetskom genija svih vremena, g. Jerry Cimrman: "Mi smo prosvjedovati protiv toga, mi se ne slažu s tim, ali to je otprilike sve što ide s njim ili protiv njega može učiniti."

 

Možemo samo ponoviti, zasigurno ne i posljednji:

Velika većina to stavi kao slamke, stabljika savijanje na zemlju dolazi za nekoliko dana nakon oluje, često lijepo vrijeme. U to vrijeme on je oluja i munje, koji se dogodio prije nekoliko dana, nitko ne sjeća. Također, zbog polje nakon što je oluja izgledao kao zrno netaknute, uz štete na nju, a zatim slabi i savijanje stabljika biljaka na tlo, jedan ne povezuje. To vrijedi za oba krugova u žitu i vrlo nepravilnog oblika.

 

Usput, ako su autori bili u mogućnosti odrediti vremenski okvir i mjesto navodnih navodnih savijanje stabljika u zemlju od vjetra svojoj knjizi, oni svibanj biti na tvrtke koje se bave arhiviranje podataka munje zapitajte se. Vjerojatno bi bilo moguće ući u trag više od jednog hit u polju snimanja bljeskalicom (s barem nekoliko dana, ali već u razmaku od nekoliko tjedana), u bilo koje vrijeme između vremena nicanja do trenutka stjecanja fotografie.rafie.

 

Stojeći pored zrna zdrave stazi za traktor

Fotografija iz knjige, ali u mnogim fotografijama koje svjedoče uzorke krugova u žitu, gdje zrna javlja u isto vrijeme "normalno" prilično nepravilno formirana tijela kukuruza leži na tlu, posebno je zanimljivo da je tako oštetio lopatice propisani može biti gotovo čitavo polje, oko 80%, ali u neposrednoj blizini traktora prati vrijednost zrna. To je vrlo česta pojava u svim žitaricama, stabljike leže na tlu nakon što je pogođen gromom. Ustanovljeno je da je učestalost njegove pojave je tako visok da je gotovo nemoguće da će to biti puka slučajnost. Iako je moguće da značajan dio elektrana je doveo do ovih pjesama, ali to ne mora biti pravilo. Biljke koje su najbliže tračnice, te bi stoga trebala biti najviše oštećeni, gotovo nikad ne leže na tlu. Naprotiv, oni izgledaju gotovo slični u svim područjima s stabljika savijena na zemlju, tako da stvarno nije veliki potez ne. Savijanje stabljika na tlo počinje gotovo uvijek barem 20-30 cm od staze. Tu je objašnjenje da su biljke u neposrednoj blizini staze koje nisu zauzeli bilje koje raste žito, imaju veću količinu zemlje s nižom koncentracijom otrovnih tvari izlučuju korijena od susjednih biljaka. Strane i štetne tvari u biljkama koje ih nastali i težak da biste dobili osloboditi od korijena, tako da oko staze mnogo više razrijediti i biljke u blizini staze i imaju veće šanse da ozdravi i da nisu izloženi u koncentraciji štetnih tvari.

 

Vrlo tipični primjeri će biti na stranici, kao što su Kaunitz , ali se nalazi na gotovo svakoj fotografiji, krugovi u žitu, koji uz redovito uzorak sadrži nepravilno formirana tijela leži na zemlji žita. Gotovo uvijek najmanje 30 cm udaljen od staze, ali i metar na i na. Ponekad čak i zrno leži na zemlji nije, barem u početku, nego bilo gdje drugdje u najvećoj udaljenosti od staze, točno na pola puta između njih, što je vjerojatno najveća koncentracija štetnih tvari i biljaka da ih oslobodi loše. To također može uzrokovati veću električnu vodljivost u tom trenutku, mlaznica bušilica može pomaknuti dva puta tijekom bušenja zbog preklapanja raspon stroj za šivanje, trasa je zasijano dva puta.

 

Detaljnije objašnjenje ove pojave će se nalaziti na mjestu linijama .

 

Kao jedan od mogućih razloga oštećenja, amortizacija iskazuje se kao oploditi usjeva, posebice dušika. U tom slučaju, ali je većina bila pretjerano gnojiti biljke najbliži pjesme, a njihove stabljike su savijene na terenu bi najčešće, kada je u činjenici da je upravo suprotno. Oploditi (povećanje sadržaja topivih soli u tlu), ali može uzrokovati povećanu učestalost grmljavinskog pražnjenja na ovom mjestu. Hrpe gnoja privući grom je izvrstan način se, zbog povećanja električne vodljivosti od mjesta opisanih i zraku iznad njih. Stoga, ako se samo u neposrednoj blizini zrna leži na zemlji, to nije ni na koji način zbog lokalne nad-oploditi, nego jednostavno zato što ispostavilo se da munje. Logično, morao bi biti najveći broj stabljika leži na zemlji najbliža hrpu gnoja, za koji gotovo nikada.

 

 

Uzorci normalno oštećenja, slabljenje, savijanje stabljika u zemlju

lovci u fotografije krugova u žitu

(Ovdje opet primjer iz arhiva VP) fotografija je uz Crop Circle može vidjeti vrlo dobro u sredini štete na usjevima između traktora pjesama. Naravno, ovaj fenomen može se naći ne samo u fotografijama krugova u žitu, ali bilo koji foto žitarica slamke leži na tlu. Još jedna zanimljiva činjenica je da se najčešće, ili prvi, savijanje stabljike na tlu se javlja u blizini centra tromjesečju skreće na rubu polja, tako redovito Zemljište kotača traktora. U tom slučaju, vjerojatno čak i moguće staviti neke fizičke zakone, drugo, da zauzvrat će biti više rutted staza, drugo, da je integral snage dobivenim od jedne četvrtine kruga vlastitom centru ima mnogo veću vrijednost od linije sastavni iste daleke točke (snage isporučene u ravnini zemljine površine smanjuje s kvadratom udaljenosti od mjesta gdje je krug je konstanta, tako da ne umanjuje, to je gruba procjena, detaljnije pitanje provođenje struje u tlu i biljkama objasnio na stranici LRC. Osim toga, županijska Fakulteti su pokrenuti jednom kad traktor vraćaju iz polja. Daljnje pojedinosti će biti je zadržao na licu mjesta spavaonici. Pregled slike može povećati miša nad njima.

 

Pratite traktor su vjerojatno da će biti mnogo više pogodovao je svom okruženju, tako da djeluju kao munja šipke, vlage u njima držati i prikupiti najbolje i najduže, i vjerojatno jedan od razloga zašto munje iscjedak u jednom polju biljke su oštećena gotovo na njega, pratiti sve svoje energije rozdistribuují samo između sebe i samo neka ga negdje drugdje. Domovima na rubu polja su očito najviše vodljivost, pregaziti i više puta, a visoka vlažnost tla na tim traktorima često isključivanje diferencijal. Drugi vrlo značajni oluja kanalizacije u područjima često pojavljuju hrpe organskim gnojivom .

 

 

Slike od prijatelja iz Poljske - Wylatowo

Ovdje su prikazane neke tipične primjere normalne savijanje stabljika na terenu, voljka munja, u kombinaciji s geometrijskim uzorcima od krugova u žitu, fotografirali prijatelja istraživače iz poljskog grada Wylatowo ( 2002 vode ) ( veza ikone )

U svim slučajevima, bez geometrijskih oblika krugova u žitu bili potpuno tipično zrna štete od munje pražnjenja.

 

 

Argentina 2010, suncokret

Odmah na početku 2010 bilo je moguće skočiti posjetiti Argentinu

(Događaji od 15. ožujka 2010, od fotografija Touraine-insolite.xooit.com )

  

spaljene i spalio suncokreta (u krug) osim munja gotovo nemoguće objasniti ... (Ili da NLO nakon svega ...?)

 

Opis biljke na mjestu kao da je ispao iz udžbenika za studente poljoprivrednih srednjih škola, gdje su rezultati opisani munje ispuštanja u polje sa suncokreta. (Vidi)

 

Kad netko ide kroz šumu i vidi nekoliko stabala renja, on misli: "Vi udario grom". Kada će polje, i vidi spaljene suncokret, što mislite? Taj stranac lebdi iznad polja mikrovalnu, rotirati u krug iznad njega, potječu od ionosfere ljudskih i stranac umova i sveprožimajuće kozmičke inteligencije, a podršku stvaranju pseudonim vrtlog plazma vrtlog, ima li NLO granatirale područje s laserima i sve je završilo električnu struju koja je U međuvremenu stvorio između podzemnih izvora vode i magla na privezište? (To je samo mali primjer koliko neke od istraživača fenomena krugova u žitu ponekad pribjegavaju u svojim razmatranjima. ne možete ih imati za zlo, zbog apsurda i očito ne razumiju fenomen nesretan. Za one fraktale su još uvijek u nežive prirode, i bez inteligencije može i ne može stvoriti. No, oni mogu biti, draga djeco, može biti i kako je lako!)

 

Da bi se sve to ikada moglo pogoditi samo jedan bljesak, mogla bi biti u pratnji nekoliko istovremenih i nakon osvajanja, a neki od njih i smetnje rezonancije između njih. Vrlo često nakon pražnjenja pokrenuti podzemne linije, a odmah iznad njih formirati liniju (u kojem slučaju to može biti potpuno mrtav, kao i žita - već spomenuti  ovdje, drugi, mnogo ilustrativni slučajevi na licu mjesta Lines ).

 

Sve se dogodilo u roku od nekoliko deset-tisućinke sekunde. To je čista vrijeme, tj. razdoblje tijekom kojeg električna struja je provedena, među uzastopnim ispuštanja pauzirati postoji (to tako kaže u kazalištu), u trajanju od stotina milisekundi. Sustav glavnih i nekoliko uzastopnih pražnjenja može se održati u vrijeme oko jedne sekunde, rijetko duže. Nakon otpust ne može biti vidljiv u području apsolutno ništa . Na početku (tijekom i neposredno nakon ispuštanja njega) marševa odvijala uglavnom fizički, mehanički, elektromehanički i elektrokemijskim. Nakon njih je jako dugo razdoblje odmora tijekom kojeg se pridružila Majku prirodu, biologiju, patologiju, biomehanika, Biofizika, kemija i drugi čisto prirodne procese (" Migracija ").

 

Ono što slijedi, dakle, može se djelomično pod utjecajem vremenskih uvjeta, koji samo o tamo. Vrlo je značajna činjenica da je sve dostupno na opisanih fenomena koji se javljaju nakon pražnjenja, održat će se čak i pod najprikladnijim vremenskim uvjetima, što je moguće za uzgoj žitarica sadašnjosti.

 

Više desetaka dana, tjedana ili mjeseci, ali, zbog ogromne inercije bioloških procesa u biljnim tkivima, tu je postupno slabljenje biljaka. Dijelovi oštećene biljke ugibaju, a drugi slabi. P_B Tek kad ukupan slabljenje biljke jednog dana prijeći podnošljivom granicu, jer je tijekom noći pada u Londonu magle - leptir, biljke raste teška i najslabije stabljika polako početi da razmislite o zemlji - ise - domine, i unutar nekoliko sekundi do nekoliko minuta, cijela pažljivo kreiran dizajn twist na zemlju poput kuće od karata. Oni se vjerojatno može objasniti češće javljaju snopove od slame u nekim krugova u žitu, nabrane mnogo puta više međusobno redovito. U tom slučaju, postoji vjerojatnost da će postupno stog pakete na vrhu svake druge. Postići sličan učinak, ljudska snaga uz pomoć primitivnih alata (i ljudski mozak) nemoguće. To ide bez rekavši da su se slične strukture razlikuju te se pojaviti u potpuno nepravilnim jedinica. Priložene fotografije su snimljene na mjestima gdje su tek takvi potpuno nepravilni oblici. Svi su bili dokazano i verifiably udario grom.

 

Činjenica da je savijanje stabljike na tlu, tijekom kojeg je uzorak crop krug vidljivost ponekad se može dogoditi znatno brže od procesa je priprema, a do vrlo dugo nakon što je on zapravo bio pokrenut, rezultati u cjelini i "profesionalni" za javnost, a hasty ludi i zaključke.

 

 

Migracija (Migration Period)

Tako se figurativno naziva proces kojim tijelo cijele biljke (stabljika, lišće i korijenje na klip u slučaju kukuruza) proizvodi rezultat elektrolize, vjerojatno zbog elektro-toplinske procese, broj štetnih spojeva. Biljka je nakon nekog vremena počne kretati prema dolje do korijena, i korijenje izlučuju u tlo, a zatim nastaviti u suprotnom smjeru tvari obično su uključeni u metabolizam, postrojenja uspješan i koristan. Sve tako služi u svrhu zaštite genetske informacije pohranjene u sjemenki od oštećenja čak i zrna izgubiti lozinke - koji je priroda uređena je milijunima godina, za razliku od komunista. Za razliku od njih, ali priroda očito se priprema za najbolju očuvanje genetske informacije koje zrno žrtva, i stoga se lako oštetiti pojedine listove za zbrinjavanje kroz razne phytopathological agenata, koji su u ovom slučaju očito se drže vrlo zaslužnog rad. Postoji oko 10% dati korisne žrtvovali godišnje.

 

Raspodjela postrojenjima (antenski dio), na primjer, u deset dijelova jednake duljine, i uz pretpostavku da svaki od njih treba da biste dobili osloboditi od štetnih tvari koje se formiraju u njemu ("premještena je na katu ispod"), stalno vremensko razdoblje - Na primjer, jedan dan. Vršni dio (decimalno) biljke - ili dio uha gdje će biti formirana, pa jedan dan dobili osloboditi od svih negativnih tvari, svi ostali dijelovi ispod nje, ali mora izdržati prolaz toksina iz svih dijelova njih. Iz toga (svakako vrlo pojednostavljeno, ali za objašnjenje svrhe zonske slabljenje dovoljno biljaka) pokazuje da najniža desetinu biljka izložena nepovoljnim spojeva deset puta više od najvišem dijelu, a deset puta iznos od nje same je stvorio, tako da procjena je podložna stotinu puta veće negativne učinke kemikalija. Dakle, donji dio od najvažnijih oslabio, pa je barem mehanički otporan. Donji dio je tada zapravo žrtvuju za uspješno podizanje potomstva. U velikim udjelom biljaka tako oslabio je stvarno uspješna, jer je odmah nakon savijanja stabljika na tlo počinje podizati biljka kroz kolének - čvorova, a najviše njih doista, čak i ako samo djelomično uspješna, tako da se može uspješno dobivenih kroz poznati kombinira rezanje pseudonim žetelica.

 

Vrijeme događaja je opisano u ovom stavku je samo primjer, još nije eksperimentalno dokazano bilo kojim činjenicama. To je samo gruba aproksimacija vjerojatno tijekom nekim procesima, to će samo biti ispitan eksperimentalno, au nekim slučajevima može biti navedeno od strane značajno različite (iznimno jakim ispuštanja)

 

 

Provjere opcije, i povratak, mnogo godina vratiti ...

Tajna krugova u žitu konačno riješen ...

Samo pravi i prirodni, mehaničko - elektromehanički - elektro - kemija - Biofizika - Biomehanika - Načela phytopathological, relativno lako utvrditi i predvidjeti. Čak (!) u većini slučajeva, recimo od 1980, a ako ne toliko iz 1990, barem u nekim zemljama, relativno sigurno ponovno potvrđena za gotovo svaki krug GPS lokacija u kukuruzu. Možete pitati meteorologa, izravno ili Siemens-Vaisala, Aldis CELDN, Euclid, NORDLIS ili tvrtke s rezultatima mjerenja njihovog rada. Munja iscjedak javlja u mnogim slučajevima, nekoliko dana prije pojave oblika.

 

 

Nepravilni oblici iz Italije KB

U nekim zemljama, uključujući Italiju (linkovi daleko) postalo nepisano pravilo, ako je godine "zagonetno", vrlo redovite obrazac krugova u žitu, a "loše" lovci slikati fenomenom krugova u žitu zahvalna i posve konvencionalne, nepravilnog oblika u kukuruza, stabljike nepravilno savijen na zemlju. Talijanski istraživači su vjerojatno prvi se registrirati činjenicu da redoviti i nepravilnog oblika u cjelovite žitarice imaju puno toga zajedničkog. Jedna fotografija njihove redovite crop krug uzorak je već korišten u prethodnom tekstu ovdje i drugi ovdje. Ona je postala sasvim uobičajena pojava je da su talijanski polja su redoviti oblici krugova u žitu često uočene u kombinaciji s neregularnim, kao što je objašnjeno ovdje .

 

 

Veliko hvala

za www.cropfiles.it : nekoliko mjesta s najtipičnijih linkova koji pomažu u istraživanju - kao tipični primjeri mogu biti odabrani kao

http://www.cropfiles.it/cropcircles_2010/Allettamento_2010.pdf

http://www.cropfiles.it/cropcircles2008/Allettamento_2008.html

http://www.cropfiles.it/cropcircles2007/Allettamento_2007.html

http://www.cropfiles.it/crop_circles2006/Merate_11Maggio2006.html

označen kao "e crop irregolari"- Nepravilan, mnoge fotografije na povezanim stranicama, možete povećati desnom tipkom miša na sliku naredbu" show ";

 

Moguće je da do sada je samo subjektivni dojam, ali na nekim fotografijama talijanski istraživači su potencijalni munja šipke da se samo "rojenje".

Kliknite na sliku da ide izravno na stranice izvora

 

slične snimke iz Češke području može proizvesti tisuće, mnogi od mjesta udario grom održivo barem nekoliko dana prije snimanja. Istraživanje je trajalo do danas više od 3 godine (jesen 2011 - 3 1/2 zrna sezone) i igrao na stolnom versine nekoliko desetaka, najviše nekoliko stotina km2. Najtipičnije od njih na kraju će boraviti ovdje .

example_czech

 

Objašnjenje

Redovni obrasci u fotografije krugova u žitu u Italiji moguće je primijetiti jednu zanimljivu stvar: puno češće nego u Velikoj Britaniji pojaviti na njih osim tih obrazaca i nepravilnim uzorcima. To može biti uzrokovan činjenicom da je u Italiji je daleko od oblika zrna u takvom organizaciji "lovu", kao u Velikoj Britaniji. Talijanski stanovnici su vjerojatno da će biti puno bolje posvećen poljoprivredne aktivnosti u nekim sranjem, a nemate vremena ili nisu zainteresirani za njih. Oblici su tako mnogi slučajevi fotografirala sve do nekoliko dana nakon svog osnivanja (što znači stvarni prikaz - savijanje stabljika u zemlju, gdje se najviše pogođeni i najbrže nalazi u prizemlju žitarica bilo dovoljno dodati oblik i saviti stabljike na zemlju i drugih žitarica, u njegove bliže i dalje okolice, ali također može biti uzrokovan lokalnim uvjetima. Druga mogućnost je da u Italiji nisu kao učinkovit prizemlju munje, tako da većina struje stiže odmah ispod zemlje, pa sigurno, ponekad vrlo vjerojatno znatan dio energije obavljati još neko vrijeme prije nego se može proširiti dalje u tlo ili nije jako duboko ispod zemlje, gdje se ne dostigne barem korijenje biljaka (vidjeti električno pražnjenje širi po tlu, gdje ta pitanja bit će ilustrirani detaljnije). Na kronologiju, međutim, pokazuje primjer iz Velike Britanije ( 16. srpanj 2007, Hailey Wood, Ashbury, pšenica), gdje je vrlo jasno vidjeti kako se uzorak postupno dodaje više zrna (unutar i izvan oblika), proizlazi zavoj na zemlju upravo prema pravilima oštećenja, slabljenje munje iscjedak (u Najveća udaljenost od traktora pjesama, često točno na pola puta između njih)

 

 

Drugi hvala

usmjerena na stranicama http://www.croponline.org/cropanomali.htm~~HEAD=NNS~~HEAD=pobj, naime podstranica Lissone (MI) : Ova stranica će se koristiti za web prognoza , s obzirom na vjerojatnost struktura u kojoj se nalazi vodovi (dvije linije), donošenje po kutiji ( pravokutna opisující nit kut veći od 200 °). Postoji nekoliko puta da je munja pogodila. Dakle, nije bilo prstena, ali zrna leže na tlu, stabljika savijena na tlo s vremena na vrijeme u budućnosti da će ikada biti sigurni. Za više detalja pogledajte stranicu pod nazivom prognoza. U mjestu, iako postoje neke strukturne promjene (preuzeto s Google Maps, Google Earth), ali možda neke kutije lijevo.

 

 

Zahvala:

Pitrs iz Petráčků i (NUMERO UNO)

Petar Bright iz Dywidag Prefa kao (broj 2),

Joe Linde Wiemann + EN, Ltd

Gouláš, Spejbl, prodavač, Kelčák, pid, Luboš Hanousek,

Lepić Kuba,

Bobes Janik,

i mnogi drugi.

 

Jako puno hvala za - g. Vaclav Bošina, lokalnog farmera.

 

Još jako puno zahvaljujući prijateljima iz Italije www.cropfiles.it i www.croponline.org

(Vidi na drugom mjestu ili na drugim mjestima; Roma locuta, causa finita - Rim je rekao, slučaj je zatvoren)

 

 

 

 

Literatura resursi

Neke knjige se koriste objasniti različite prirodne pojave i fenomene fizičke i u tekstu i pod stranice www.cropcirclesonline.com Literatura

 

 

4 cs

 

 

Ste pripremili za vas, i sve je teorija predstavljena ovdje vrlo temeljito proučili eksperimentalno

 

Jan Ledecký