Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-flash-zrno-of-čista-raj . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
lightning
Grom iz vedra neba
To je izuzetna oblik munje iscjedak, koji se okreće na udaljenosti od nekoliko desetaka kilometara daleko od oluje oblaka.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Krugovi u žitu - munja iz vedrim nebom

Kako ugodan sastanak sa budalama veće od nas samih. Moram ga vole samo zbog činjenice da oni postoje.  J.K.Jerome
Biti optimist nakon što ste postigli sve što ste željeli, ne računaju se. Kin Hubbard
Ako smo znali što smo radili, to bi bilo nemoguće da se čak nazvati istraživanje, zar ne?       A.Einstein

Krugovi u žitu ,

Grom iz vedra neba

PagPh
Izrazito jaki potresi koji je pogodio na velikoj udaljenosti od oluje oblaka. Naizgled ne biti vidljive u blizini nema oluja djelatnosti. Većina pražnjenja pozitivnog polariteta.

 

Uvod

Grom iz vedra neba

Takav munje pada na udaljenosti od nekoliko desetaka kilometara daleko od oluje oblaka, koji ne može biti oko bez naznake bilo učinka oluje. Oni su uglavnom momořádně jaki potresi, uglavnom s pozitivnog polariteta.

 

Snimanje neviđenu uzorak linija magnetskog polja u području žitarica

Zapanjujuće, zbunjujuće, šokantno i teško vjerovati, ali i otvara oči sličnost

Krugova u žitu - rekordnih polje linije magnetskog polja koje stvara munje ispuštanja

Trenutna vrijednost je blizu 10 6 - milijuna protjecanja (poznat školske eksperimenti 20-30 ampera)

 

  

Točan trenutak munje iscjedak protok kroz kukuruza stabljika inducirana Onda su donijeli (ionizira zrak, Corona iscjedak) električne struje. Oni čine noževi i ostali dijelovi biljaka ponašati kao bilo koji drugi dirigent i prezentirani u tom trenutku elektromagnetskih svojstava. Neka stoga se ponašaju poput magnetske igle, tako da je veliki elektromagnetska sila ispuštanja trenutno tjera skrenuti udesno ili ulijevo, ovisno o međusobnom omjeru, polariteta i faze struja pomaka. Privremena mehanička promjene i stres također može uzrokovati nevidljivu još usmjeravati orijentirana mehanička oštećenja. Takve mikroskopske usmjeravati orijentirani štete može postupno nanosi oštećenih tkiva kasnije izazvati postupno usmjeravati orijentiran nagib sve stabljike u jednom smjeru (CW ili CCW). Magnetsko polje prosječne pražnjenje bljeskalice u nekom trenutku najmanje 10.000 puta jači od Zemljinog magnetskog polja. Drugi dio se može napraviti ogromne elektrostatskih sila koje čine lišće i stabljike biljke ponašaju poput lišća i stabljika electroscopes. Promjer kruga oko obilježava od elektromagnetskih sila munje pražnjenja. Na vrhu toga, međutim, obrezivanje uzorak pojavljuje barem nekoliko dana, ponekad i do nekoliko tjedana nakon grmljavinskog pražnjenja. To je zato što su pogođene biljnih tkiva oslabiti vrlo sporo, zbog velike inercije, a time i vrlo sporo odvijaju promjene u biljkama ( EPP , Kronologija ). Jer ponekad na lokalitetu može odvijati vrlo složene smetnje i rezonanci, ponekad može stvoriti vrlo zamršen uzorak. Jedna munja iscjedak zrači energiju koja električna lokomotiva putovao nekoliko tisuća kilometara. Prosječna (!) Ispuštanje. (Pojednostavljeni objašnjenje)

 

To je vjerojatno jedan od najvećih hoax i zabavno, šale, koji kada se Majka Priroda iz radiš zapanjeni čovječanstva stotine, čak tisuće godina.

 

Uz spomenutih ideja je moguće ne složiti, također možete prosvjedovati protiv njih, ali to je stvarno sve o tome što učiniti s njim ili protiv njega može učiniti. Tzv. postulat Jara Cimrman.

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

Onaj koji odustaje slobodu za sigurnost, zaslužuju ni slobodu ni sigurnost.  Benjamin Franklin
Dva najraširenija elementa u svemiru su vodik i ljudska glupost. H.Ellison
Tko želi znati nešto o svijetu moraju naučiti sve o pojedinim detaljima.        Heraclitus
z