Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

To je početni prijevod, strojno, gotovo nepromijenjen. Računalno generirane iz izvornog češkom i engleskom izvorniku. To će se kontinuirano poboljšati i mijenjati. Hvala na razumijevanju.

lightning
Princip je objasnio.

Objašnjenje metode krugova u žitu

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circle Puzzle skupi ...

Krugovi u žitu su stvorili električne energije iz grmljavinskog pražnjenja. Biljke su djelomično oštećena tijekom njega. Mreža ratarskih kultura a zatim se prikazuje fotografski zapis polje linije simulaciju elektromagnetskih polja.

Krugovi u žitu bljeskalice stvara električnu energiju u postrojenjima dijelom oštećen. Promjenom strukture usjeva mrežu na terenu onda je dozvoljeno vizualizacija silnice magnetskog polja sile u elektromagnetskom polju.

 

Komunikacija kodiran u krugovima u žito svoga velikog stvoritelja .

Fenomen krugova u žitu sada u potpunosti razjašnjen. Zauvijek.

Fascinantno je u potpunosti dovoljno, prvi istinski znanstveni , posve nova teorija.

Zapanjujući tajni kodovi i mistične znakove krugovi u žitu riješiti. Jedan za sve i sva.

 

Cijeli smisao njihove komunikacije za čovječanstvo je jedna činjenica - apsolutno ništa.

 

Možda uz jednu iznimku - njihov jedini pravi i veliki kreator nam kroz njih može biti pokušava prenijeti:

"Nemojte ići u polje kad sam stvara. Može li je upravo trenutak prvi put, s vrlo velikom vjerojatnošću, ali ujedno i posljednji u svojim vlastitim očima, a možda čak i razumjeti kako mi je činiti."

 

Neki, uglavnom mehaničke posljedice svojih radnji mogu se vidjeti ovdje .

 

Svi matematičko - tehničko - geometrijske - mehaničko - fizičko - astronomski - astrološki - kozmička načela koja nisu zbog dekodiranja čovječanstva prije no što je, dakle, moguće bez mirisa opisati kao krajnje gluposti. Oni su o istom smislu kao da je netko pokušao pokušao dekodiranje slike u kaleidoskopu. Također, nikada ne ponovi, ali sigurno je u njima može naći puno vrlo precizan matematički uglavnom, ali i bilo koje druge odredbe.

 

Na primjer, opseg redovite šesterokuta je prilično točno jednak šest puta duljine jednog od svoje stranke, čak i dok kruga oktogona osam puta ...

 

Usput, svaki crop krug ima relativno precizno numeričku vrijednost broja upisane Π (pi). Doista, bilo opseg kruga u kukuruzu, koji nikada nije pojavio u svijetu, razvio se u ravnoj liniji ima duljinu jednaku 3.1415 ... puta veći od promjera ...

 

 

Tajna krugova u žitu konačno riješen ...

Samo stvarna priroda načela, predvidljiv i lako utvrditi.

Čak (!) dugi niz godina natrag retroaktivno provjerljive.

Samo pitajte meteorologa, ili Siemens - Vaisala

 

 

 

Kronologija

 

13. Veljača 2008 - pokreće potpuno nove, sveobuhvatne interdisciplinarne znanstvene istraživačke projekte i studije slabljenje usjeva štete, oštećenja i slabljenja zrna zbog prolaza električne struje

 

13. Veljača 2009 - prvi put objavljeno istraživanje na internetu, točno godinu dana nakon početka istraživanja, samo vrlo suptilno pozivanje na

 

13 . Kolovoz 2009 - od tog datuma, a nedugo prije nego što je objavljena tamo drugih zanimljivih rezultata istraživanja, dan za danom, mjesec za mjesecom? www.cropcirclesonline.com. Objavljeno on-line, nema drugih publikacija, tisak, novine, mediji.

 

 

Osnovni, ali detaljne informacije o oštećenju, slabljenje usjeva ovdje

 

Šokantno otkriće! Afera na vrata Crop Circle (CropCircleGatee, Crop Circle vrata) ...

 

13. Kolovoz 2010 Konačni datum od kojeg čovječanstvo (vjerojatno) zna i razumije način na oblike i stvara fenomen zvan krugovi u žito .

 

(Krugovi u žitu, Cc agrosymboly i agroglyphes i piktograme)

 

To je moguće s vremenom vidjeti na stranicama za zapovjednika bilješke i upozorenja,

i mnogo više informacija ovu stranicu prema dolje i mnogi drugi.

 

kraj vremenskoj

 

 

 

Samo za usporedbu 

Samom kraju, samo za zabavu. Tijekom pražnjenja munja munje u kanal, približna širina od 5-10 mm, obujam koncentracija energije, odnosno energije zrači u određenom volumenu prostora po jedinici vremena, usporediv s procesom koji se odvija u eksploziji supernove ...

 

Barem tijekom najstrmiji dio vodećeg ruba impulsa aktualnih ispuštanja munje.

 

Moguće je da priroda i ljudi kroz uzorke krugova u žitu želi pokazati što se događa na mjestima koja nitko ne brine, možda samo fantasy sci-fi pripovijedaka, romane i filmove. Površina unutar spremnika plina i eksplozije supernove, a tijekom nje prije njega i poslije njega. foto_wilsonovy_komory-a-dráhy_sem površine crne rupe, prostor ispod njega, prostor iznad i ispod horizonta događanjima koji se javljaju između event horizonta i površine crne rupe, što se događa da se javljaju na površini zvijezda iznad njega i ispod njega, dogodi da se dogodi u neposrednoj blizini i unutar nuklearne ili termonuklearna eksplozivne naprave na vrijeme neposredno prije, tijekom i nakon eksplozije, kao i bilo koji konvencionalni eksplozije. Će se dogoditi u sudaru planeta, zvijezde, crne rupe. Fizička pojave i sile koje se javljaju u neposrednoj blizini orbitala elektrona u formiranju nove, promijeniti ili razbiti kemijske veze. To se događa i sile koje se javljaju u neposrednoj blizini jezgre tijekom života ili tijekom raznih nuklearnih reakcija unutar njega. To se događa i sile koje se javljaju tijekom sukoba i reakcija ili uništenja dvaju čestica ili antiparticles. Simetrija i geometrija u ožujku, u kojem se masa pretvara u energiju ili obrnuto.

 

Jedan dodatni prostor

Još jedno mjesto, vjerojatno pomoću krugova u žitu pokušavajući pokazati prirodu, koja nije dugo u budućnosti nitko ne brine, ili u njegovoj neposrednoj blizini neće biti ništa promatrati, ispitati i izmjeriti: Mjesto gdje munje pražnjenja štrajkovi, i sve je uzimanje mjesto Prethodno struktura duga i dalje teći nakon posljednjeg povratka moždanog udara. Eksplozivna ekspanzija zraka plazme, mehanički, elektrostatski i elektromagnetske smetnje i pojave rezonancije koje se tamo događaju. Prijenos nekoliko megavata-sati električne energije između mjesta nekoliko kilometara udaljenim u manje od deset milijuntinke sekunde.

 

Sažetak na kraju

 

(Ponekad se manje ozbiljno)

Krugovi u žitu od sada razumjeti jednom i za sve.

Fascinantno, sveobuhvatan, prvi i jedini pravi znanost ,

realno, potpuno nova teorija.

Temeljno istraživanje.

Zapanjujući kodove krugovi u žitu otkriveni. Sve i zauvijek.

Mnogi detalji se nalaze na drugim mjestima .

 

Krugovi u žitu su tek sada postaje stvarno neobjašnjiv fenomen, koristeći samo u znanost. Biokemijska, fizička, tehnička, mehanička, kemijska i ostalih, od prava znanost  -based istraživačkih načela, koristeći samo prirodne zakone .

 

Približan popis znanstvenih, tehnoloških i istraživačkih polja i metode koje se mogu koristiti da se razjasni porijeklo i načelo bilo kakvu štetu i slabljenje od kukuruznog postrojenja i iscjedak od munje, uključujući i krugova u žitu:

 

Patologija, postrojenje anatomija, fiziologija i morfologija, biologija, biokemija, biofizika, biomehanika, fizika, kemija, pedologija, hidrodinamika, statistika, mikroskopije, spektroskopija, fotogrametrija, elektromehanika, elektrostatika, fizike i dozimetrija elektromagnetskog i ionizirajuće zračenje, elektrotehnike, hidrologije, geofizika, smetnje i rezonancija fizika, optika, Ivančić, magnetohidrodinamika, hydrometeorology, elektrodinamika, fizikalna kemija, termodinamika, kvantne kemije, termodinamike, hidrosatatika, eksplozivnosti kinetika, dinamika, fotografije, geometrija, toksikologije, speleološki, magnetizam, elektromagnetizam, radiobiologija, mehanika, fotometrija, fraktalna geometrija, agronomija, aerodinamika, geologija, matematika, arheologija, seizmologija, agrobiologija, agrokemijskih ...

 

mnoge druge, često interdisciplinarnih, sijeku i međusobno povezanih disciplina.

 

Potpuno nove, izvorne ideje o formiranju i oblikovanju obrazaca krugova u žitu, potpuno slobodni od bilo kakve znakove pseudoznanost, ezoteričan razmatranja misticizma ili okultizam, pseudoznanost i misteriji, nelogično zaključivanje i UFO, leteći tanjurići, otuđeni na gotovo svim drugim okolnostima koje utječu na oblike u zrna i neodvojivo ga prate.

 

 

Vrlo temeljito, ali jednostavno i razumljivo.

Na pun 100% znanstvene teorije i objašnjenja krugovi u žitu,

spreman za bilo koje znanstvene provjere, pregledi i oporbe.

Šokantno!

 

Teorija unatrag dokazati kroz zapisima koji postoje,

, ali je nikada bio korišten za svrhe opisane.

 

Tajna krugova u žitu slomljena ..

 

Marka nova teorija, koristeći konvencionalne znanstvene metode

apsolutna oslobođenje od bilo pseudo-znanstveno istraživanje.

Nevjerojatno, i zastrašujuće, šokantno, gotovo u isto vrijeme nepredvidljiv teorije.

Duhovi ili nema duhova, nema naznaka spiritualizam.

Ne ezoteričan, mistična ili okultnom snage, efekti, rad i eksperimenti.

Nema jebeni vanzemaljci i NLO-ima, letećim tanjurima.

 

Kod krugova u žitu jednom i za sve otkrio.

Krugovi u žitu riješiti. Zauvijek i potpuno.

Apsolutno ne NLO, leteći tanjurići, bez poznatih ili nepoznatih letećih strojeva.

Nema nepoznate ili nepredvidive sile, bez paranormalno objašnjenje.

Nema čuda, nema misterije, bez sign.

 

Ne postoje vanzemaljci, nema pokušaja kontaktiranja.

Nema vojne testove, pokuse ili ankete.

Niti jedna druga znanost, tajno provode eksperimente, ispitivanja ili ankete.

Nema psihičke ili telepatska eksperimenti znanstvene fantastike.

Ni metafizika ili parapsihologija.

 

Totalno nevjerojatno, ali istinito jedino moguće objašnjenje. Više ovdje .

 

Apsolutno nikakav učinak inteligencije (ili obavještajna služba), niti ono što bi bilo unca od misaonih procesa tijekom stvaranja krugova u žitu. Naravno, oni koji su napravili odluka Crop Circle, jer ti pojedinci imaju neke inteligencije u mozgu, nikada nije našao, čak i ako su stvarno tražite.

 

Nema obavještajne ili misao procesa planeta, NLO-ima, leteće tanjure, kornjaši, prostor, Sunce, Mjesec, svemira, miševa, muha i bumbara, pauci, materijala, životinje, biljke, smrt inteligencije, duha, materijala, tvari, virusi, atoma molekule, kukci, kristali, tlo, vjetrovi, bakterije, gnojiva i duhovi, ukazanjima i kostura, prostor, stranci, gljivice, paraziti, vakuum ili bilo koje druge obavještajne tijekom izrade obrazaca krugova u žitu.

 

Ni nagovještaj međuplanetarne inteligencije, bez međugalaktički inteligencije, bez inteligencije Marsu globus nije inteligencija, ni inteligencija biljaka, kukuruz je više inteligencije, ne inteligencija tla, vremenske nema inteligencije, bez inteligencije biljaka, životinja nije inteligencija, nema inteligencija podzemne vode, nema inteligencije stijene ježevi nemaju inteligenciju, ne inteligencije klokana, nema inteligenciju čine štreberi krugova u žitu.

 

Tajanstveni krugovi u žitu otkriven. Zauvijek.

 

Načelo nastanka vrlo točne, prema mnogim osi i ogledalo simetrične (često fraktal) geometrija se može usporediti načela formiranja i formiranje pahuljice, ili konstruirati grafički zapis intenziteta elektromagnetskog polja oko vodiča struje, ili elektromagneti, uključujući i parazitarnih i Eddy (! ) Srednje elektromagnetska polja i struje. To će biti negdje drugdje, objašnjava nerazdvojno prati potpore male krugove koji se nalazi točno na dodiru dviju velikih krugova.

 

 

Tajna krugova u žitu riješen. Definitivno. Apsolutno.

Šokantno otkriće!

 

Teorija očituju na svim krug istraživača Crop fenomena kao grom iz neba i (ha-ha-ha), kao grom iz vedrog neba,-o

 

Teorija svjetlije od sunca (temperatura površine Sunca je oko 6000 ° K, temperatura plazma munje iscjedak je oko 30.000 ° K, tj. oko 5 puta više).

 

Logično, ne samo lako razumjeti laik, ali i znanstveno dokazano, statistički provjerljiv i izravno se nudi razumjeti i objasniti cijeli proces stvaranja krugova u žitu.

 

Objašnjenje da ne samo da se objašnjava vrlo prirodno pitanje krugova u žitu, ali i čisto svjetlo na sve koji način se javljaju anomalije, prethodno se naziva nadnaravnom i užasa.

 

Krugovi u žitu se ne eteričko i eteričko, prostor, vanzemaljaca ili kozmičke sile ili inteligencije, niti bilo koji drugi zamisliv ljudskog ili životinjskog inteligenciju. Samo pravna i fizička snaga, procesi i interakcija između njih, ništa drugo.

 

No takozvani "vrtlozi" (plazma vjera).

 

Nema vjetar (čak i one divlje - ja ih imaju - Jara Cimrman )

ili ciklona, ​​tornada, kiša, tuča.

Čak i tuču, nakon čega slijede "divljih vjetrova".

 

 

Nema životinja (osim za " ježevi "u Milovice), Ili vanzemaljaca.

To nije transcendentalna ili ekstrasenzorne percepcije ili ovlasti.

 

Niti je paranormalno, ufology, ili bilo koje druge slične događaje, sile, ili istraživanja ..

 

Ne "Ley linije" - staza povezuje drevna nalazišta ili geopathic ili pratiti bilo koji energiju.

 

S izuzetkom pjesme u kojima je protok struje, plina i vode - sve komunalne linije u kojoj munja može pogoditi i pokrenuti nakon njih, čak i pod zemljom, kao roller coaster.

 

Isto tako, ponekad se ponašaju kao stazi nakon track traktora (tramvajske pruge), zbog činjenice da u nekim slučajevima vjerojatno više od tisuću puta veća električna vodljivost od svoje okoline.

 

I druge vrste zapisa - trag napreduju oluje kreću u smjeru prevladavajućih vjetrova. Olujnog nevremena spominje krugova u žitu stvoreni, mnoge km apart.

 

Njegov rad je vjerojatno može doprinijeti niz arheoloških ostataka, koji se nalazi u podrumu, kao i geoloških anomalija. Kao rezultat toga, simptomi se javljaju uglavnom vegetacija, cropmarks, vrlo važan i temeljito proučio. arheološka fenomen. Oni imaju vrlo značajan utjecaj na podzemne vodove, a možda čak i doprinose statistički značajno povećanje vjerojatnosti ispuštanja pojedinim mjestima, kao što su iznenadni odvodnju vode iz dubokog podzemnog toka. Dakle, postoji značajna olovo po površini druge neregularnim i biljnog oštećenja na površini, čineći krug izvan redovitog usjeva.

 

Isto tako, jer to se može dogoditi vrlo brzo dovesti do velikih količina energije duboko pod zemljom. Bez snažnog vodstva na površini, a time nepravilnog štetu drugim proizvodima na vanjskom površini pravilnog oblika. Energije, na čelu s opisani način njegov utjecaj može stvoriti "samo" oblik magnetskog polja linija, oko ravne žice, kao relativno pravilnim kružnim oblicima, ili njihove rezonancije i smetnje, a sve što pridonosi konačnom obliku krugova u žitu.

 

Željene zavođenje ispuštanja u nekim stranicama sigurno imaju svoj udio polova i žice i vodova, oni bi sigurno o tome vam reći puno "drugovima iz DDR-a", zapravo "drugovima iz CEZ", ali posebno u inozemstvu, radeći razne teške trenutne elektrotehnike istraživačkim institutima, radeći za proizvođača i distributera električne energije i energije koja se bavi proizvodnjom i održavanje HV-a i procjene posljedica intervencija munje vršenju sličnih uređaja koji se nalazi u blizini krugova u žitu.

 

Ne postoje duhovi ili skeleti krugovi u žitu nemaju

(Ili u ormar)

Nema snage iz groba.

Nije riječ o duhovima, alkoholnih, vile ili krijesnice.

Nema nadnaravna bića i sile.

Ne "misaone valove", ili mentalni procesi ovlasti ili bilo kojeg živog bića ili nežive, ljudska ili životinjska.

Tajna krugovi u žitu font dešifriraju.

Apsolutno ne (namjerno ili namjerno) učinak bilo čovjeka ili životinje.

Nikakva radnja, energija ili snaga misli

 

Fotografija © cropcirclesonline.com , brze slavine ©

 

Nije telekineze ili slične ovlasti, niti ovlasti, niti parapsihološki, ili snage, znanost i istraživanja kreće na sjecištu psihologije i nadnaravno.

Ne međuzvjezdani prostor ili kozmička misterija, akcija, energija ili sila.

 

Ježevi također krugovi u žitu ne

 

Nije poznat izvan dimenzija ili se kreće bilo postojećih ili

drugi pokušaji kontakata, priključivanje ili komunikacije.

Uz jednu iznimku - slučaj Milovice - Istok. Ti ježevi, oni nam daju ...

Postoji očito je pokušaj da se obratite ili veza.

ježevi su igrali ovdje (prenijeti), rezultat - područje leži na zemlji - nametnuto - kukuruz oko 8m 2

 

Nema napajanja, energija ili snaga misli, misli proces.

Ne pogon, energija ili sila "da".

Nema inter-dimenzionalni ili ekstra-dimenzionalne pogoni, energija ili sila.

No pokušaj međugalaktičkog i međuzvjezdane komunikacije ili stranac.

 

 

Samo jednostavna biološka, ​​biokemijske, fizikalne, kemijske i sl.

stvarno znanstveno objasniti prirodni i posve prirodni uzroci i posljedice, u procesu stvaranja krugova u žitu.

 

Supernatural (engleski izraz za "Supernatural")

apsolutno nema nadnaravnog proces u stvaranju krugova u žitu nije uključeno

Apsolutno ne znaci nešto nadnaravno " super - ljubazni ", barem što se taj izraz značio u smislu postojeće, potpuno zapanjen i gostoljubivim istraživače. Iako, iz čisto jezične točke gledišta, pojam  supernatural, super - natural, super - prirodna engleska riječ za "nadnaravno" često pojavljuje u govoru zapanjen i zaprepašten krugovi istraživači Crop.

 

Tu je mala bradavica: Što slučajno - jedan od načina na koje možete prevesti na engleski riječ "utisnuti" je upotreba riječi "thunderstruck"Iako se često koristi kao što znači" munja udari "...

 

natrag na konceptu supernatural:

 

Flash je stvar potpuno čista i prirodna ( prirodno ), zemaljski, a ne izvanzemaljski, ali osim što se pojavljuje u gotovo svim njegovim svojstvima, kako kvalitativne i kvantitativne aspekte "super", ili čak većina super, apsolutno sve svoje imovine se nalazi izvan svakog normalnog čovjeka mašta. Početna napetost između oblaka i tla može biti veći od nekoliko milijardi volti. Vrhunac struje se mogu obratiti milijun ampera. Prenosi energiju - zategnuti, mnogi teretnih vlakova, mnogi kilometara. Brzina "Povratak Moždani udar", glavni iscjedak je negdje između 1/3 do 2/3c, što je stvarno dovoljno, s obzirom da je veća brzina od c, prema važećim koncepata fizike u našem svemiru, vidljive ne postoji. Neutrini mogu biti ispušteni iz sličnih razloga. Koncentracija energije se odnosi na površine i jedinici vremena je puno veći nego na površini Sunca.

 

Jedan kvadratni centimetar površine po drugoj sunca zrači 6200 J (cm2 s-1), jedan cm odjeljak bljeskalica iscjedak (početni promjer manji od 5 mm u roku od 100 milijuntinke drugi, ili čak u mnogo kraćem prosječnom munje zrači oko 5 × 10 9 J. Ako iscjedak duljine 1 km, površina mu je 5 × 3,14 × 10 6 mm 2, 15700 cm 2, kvadratni centimetar površine pražnjenja munja emitira manje od 3.2 × 10 9 J cm -2 do -1, odnosno oko pola milijuna puno.

 

Volumen: volumen jedan kubični centimetar po drugi sunce zrači energiju od oko 10 -7 J (količina sunca 1.41 × 10 33 cm 3, osvjetljenje 3,827 × 10 26 W) po četvornom metru u sekundi, površina zrači u prostor oko 62,86 × 10 6 J (wiki). Ned gustoća snage je 0,19 mW.kg -1. (Wiki)

 

 

Znatnih vodeći rub trenutni puls (autor stranica rangiraju se na imaginarni prije svega u ovom stavku navedenih svojstava, zlatne medalje ) - nekoliko desetaka do stotina tisuća ampera po  mikro sekundi, samo jedan milijunti dio sekunde. U slučaju restrike - Naknadno pražnjenje vrlo često više od 250 000 / mikrosekund. Možda samo neki laseri mogu imati višu stopu porasta energije, a energija bilo u svijetu sestrojeného lasera može se usporediti s energijom i puno substandard bljeskalice opisao kao "mali" odnosno "deminutiv", uključujući i onu koja će Břežany.

 

Iako munja iscjedak je stvarno SUPER i NATURALIli barem ne nadnaravna stvar, Engleski SUPERNATURALJe li to moguće samo nazvati SUPER & NATURAL.

 

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

 

 

Konačno, za trenutke opuštanja ...

U sljedećim odlomcima u vrijeme u nekim mjestima će ostati uglavnom ponovljenih eksperimenata i promatranja ponovljivu znanstvenog dokaziva tvrdnje, tumačeći i dokazujući, a tekst Ponekad će se premjestiti na nešto tanji led samo razmišljanja i teorije, ponekad i više za zabavu. (Iako ...?!)

 

Sun, plazma

Vrlo slične objekte poput krugova u žitu - ne kao dugotrajan, ali se sekunde, minute

možda sat a možda čak i dana, formiran na površini Sunčeva plazmi. Krugovi u plazmi.

 

Postoje slične grmljavinske nepogode procesa, odvija u plazmi extravasations i električne struje, ali puno jače nego u blescích, recimo, 10 12 - 10 15  puta jači. Nitko neće pokušati da ih promotrit.

 

 

vizualno u pokretu mogu se vidjeti na primjer u http://www.thesuninmotion.com

neke osnovne podatke o suncu ovdje (na češkom)

Sunčeva korona, solarne baklje (wikipedia - English)

 

Sunce i planeti

Postoje vrlo, vrlo, vrlo slične predmete na suncu (ili zvijezda Ana) površine.

Vrlo slični objekti postoje na površini Sunca (i bilo koja druga zvijezda).

U solarnom korone i solarni površina plazme održava takvu snagu i plazma erupcije i ispuštanja da bi neki od njih utječu na cijeli globus potpuno ispari. Njihov utjecaj na površini plazme na površini Sunca, koja ima svojstva slična na mnogo više tekućine nego solidan, stvoriti sličan uzorak s krugovima na vodi, uključujući i različite smetnje i rezonancija. O nešto jako kao da može biti čak i tako ljubljeni od Sunčevih pjega.

 

 

 

Objekata, oblik i način podsjeća krugova u žitu, zabilježit će se negdje u budućnosti, u gotovo svakoj planeti i njihovi sateliti iu vrlo dalekoj budućnosti, u kojoj čovječanstvo ima međuvremenu potpuno prazne, ili ne biti pogođeni kao razorne katastrofe, kao kad u 2012 stoun završava, kao što je predvidio stari Maje vemírném na bilo koji drugi izvanzemaljskog planetarnog sustava.

Anorganske i neživa izvanzemaljske materijale poput pijeska, snijega, prašine, šuta i slično.

Prije nego što bilo koji realni Istraživanje će se očekivati ​​i predvidjeti

 

Istraživanja u bliskoj budućnosti ali se neće pokrenuti, Hawking prije njih

snažno upozorava da koristimo kao hranu, pa je više volio slušati,

čak i uz njega u tom tvrdnjom, a razlikuju.

 

 

Nema obavještajne krugovi u žitu ne

Da biste stvorili obrasce krugova u žitu nisu uključeni ni izvanzemaljskom inteligencijom, ili bilo koje druge inteligencije, čak iu najmanje ljudske inteligencije.

 

Tajna krugova u žitu otkriven.

Ne 'val razmišljanja "nema snage pod utjecajem ideja bilo kojeg živog organizma ili djelujući iz mrtvog čovjeka ili životinje. Ili neke tamne sile, tamna strana moći.

 

Kokoš ili jaje?

Što je bilo prije, jaje ili kokoš? Mi ne znamo.

 

Što je bilo prije, krugova u žitu ili kokoši? Mi ne znamo.

Nažalost, ovo pitanje je zapravo znati odgovor.

To nije pravo pitanje.

 

Željeli smo pitati za nešto malo drugačije.

Biti, ili ne, ... Nažalost, ponovno uvukao malu pogrešku.

 

Što je bilo prije, krugovi u žitu ili Stonehenge ¡ť To je ono što se događa.

Na ovo pitanje nakon što danas svatko može sam odgovoriti.

 

Last Chance

P.S.

Dragi Crop Circle odluka, polako se približava posljednju šansu

ti si priznao da

niste samo jednom u životu

nema ni jedini Crop Circle.

 

Osim nekoliko iznimaka napravio samo i samo za tom trenutku u središtu pozornosti ...

(Čak i tada, međutim, bile tako strašne kreacije u odnosu na oblike,

izvučeni autor jedine prave do pražnjenja munja,

i da nije inteligentna osoba samo malo

Biste li za svoj rad ili ne platiti jednu crvenu cent.

Sve vaše prethodne "ispovijesti" o tome kako svaku večer možete proizvesti krugova u žitu,

zpunktována je zapravo u pub nakon konzumiranja velike količine fermentiranih pića (u svom govoru, češće naziva "alkohol").

(Ili kao nešto nezgodnom pokušaj obmanjivanja i prostodušni gospođu sjenica)

 

Ne, Ne, Ne, Ne, Ne, nikada, nikada, nikada, nikada, nikada ne

Nema nadnaravnih bića ili pojave sile.

Apsolutno nema (aktivno ili namjerno) Akcija

bilo čovjek ili životinja.

Ne telekineza, ne kao moć, nema tele ili para-snage, znanost i istraživanje. Nema mjesta ili svemirskih ili nadnaravnog misterija

rad, energija ili sila.

Ne inter-dimenzionalni ili extra-dimenzionalni ili bilo koji drugi

veza ili komunikacija. (Osim za Milovice do East)

Nema napajanja, energija ili snaga razmišljanje.

Nema napajanja, energija ili sila "da".

Ne inter-dimenzionalni ili ekstra-dimenzionalne

djelovanje, energija i snaga.

Ne međugalaktički, međuzvjezdana komunikacija i stranci.

 

Niti jedan od nabrojenih sila ne stvara krugova u žitu.

 

Samo jednostavna biološka, ​​biokemijske, fizikalne, kemijske, mehaničke i drugi čisto prirodni, fizički objasniti uzroke i posljedice.

 

Ne senilan glupo ... (Idiot nikada ne obeshrabruju krugova u žitu)

Nema šale ili Crop Circle kavu.

Ni Doug i Dave. Nema užad ili daskama.

Ni daske ni kabeli, niti ploča, ni žice.

Ne postoje glupa, senilna i lud stari ljudi,

ili njihovi imitatori i obožavatelji i sljedbenici.

 

Prirodni fenomeni, Priroda, znanost

Samo pravi sile prirode, mjerljive i podložan porezu, koristeći prirodne pravila i zakone biokemije, biofizike, fizike, matematike, biologije, kemije, mehanike, i druge slične i izvedenih prave prirodne znanosti i disciplina uključenih u razvoj bilo kojeg usjeva kruga koji je uvijek otkrio ..

 

Fizička snage u suradnji s kemijskih, elektrokemijskih i biokemijskih procesa, ali čak i prije stvarnog fizikalnih, kemijskih i elektrokemijskih sila stvorenih na površini Zemlje za vrijeme svog postojanja milijardi različitih krugovi u žitu krugovi u žitu, ili kao što su, što je rezultiralo oblika, davno prije razvio čovjeka i životinje i biljke. Prvi u neživih materijala kao što su snijeg, prašina ili pijesak, i slične konstrukcije ili materijala kasnije u mahovini ili lišajeva, pa čak i kasnije u biljaka kao što su trave i žitarica prethodnika.

 

Big Bang - Big Bang

Doista za Velikog praska u istraživanju i obavijesti.

(Pun ... Lightning proizvodi gromove slijedi stvarno veliki prasak)

 

Slični su procesi stvorili objekte kao što su krugovi u žito na površini od bilo koje zvijezde (bilo koje veličine) i ispod njega.

U tim slučajevima je analogan utjecaj tjelesnih tekućina

(Ili flash u vodu)

(Ili ne će istražiti te pojave neposredne blizine).

Također, na površini od mnogih (ali ne sve) planeta i njihovih satelita (odgovarajuća veličina)

s bilo koje zvijezde na bilo galaksije u svemiru.

(Mi - sada živi nikad neće biti ispitan usko, Obama je zastao)

 

napomena:

Nisu sva tijela, poput naše Zemlje Mjesec se ne čini u tom smislu u ovom trenutku bez aktivnosti, no ne mora uvijek biti slučaj ...

Isto tako, dva mjeseca Marsa, Fobos i Deimos (općenito govoreći, svako "dijete" u Sunčevom sustavu i prostora). Tijela koja posjeduju nikakvu atmosferu i vulkansku aktivnost će biti na tom analogijom. Ali na Marsu postoje vjetrovi, trenje i tako da će biti oluje također se javljaju, iako u ovom slučaju, naravno, samo pijesak. Tamo gdje su munje i oluje munja tamo gdje kruga (ponekad), pa neke od novih sondi za istraživanje površine uz razlučivost dovoljnu ...

Znanstveni radovi su još uvijek vidljive na oluje aktivnosti na Mars spomena.

 

Crne rupe (crne rupe)

Također je moguće da su krugovi u žitu slične objekte

(Iako s malo drugačijim mehaničkih svojstava)

javljaju u blizini površine crne rupe

(Negdje između površine i event horizonta).

Uporaba bilo sada poznate principe fizike,

nikada nećemo biti u mogućnosti nositi se sa svojim istraživanjem iz blizine. To je već utječe ni Obamu ni Hawking.

Do sada su neki izračuni leda, ili gravitacija bliže nedefinirane manifestacije.

 

Ovo nije šala.

 

 

U svemiru postoje milijarde galaksija od kojih svaka sadrži milijarde zvijezda u multiples milijardi planeta i njihove mjesece, a na većini svaki od njih tijekom svake od posljednjih milijardu godina je stvorio tijekom svake godine (Zemlja - oko 31,557,600 sekundi) nekoliko tisuća kuna (na veći milijuna predmeta), predmeti nastale na sličan način podsjeća krugova u žitu, kao slika na osciloskop ( Lissajous ), fleksibilnom membrana ( Chladni ) fraktal uzorak (pahuljice, grananje), kaleidoskopski i Kyrlian i Lichtenberg slika (još paralelne fraktali)

 

 

Pitanje dana

Dragi Crop Circle odluka, na temelju tog programa tijekom postojanja (naš) svemira je razbio i nestao oko procijenjenog 10.  30. (ili čak i više) figure

vrlo velik dio isti, pa čak i stvorio slično

kao krugovi u žitu, i smetnje kaleidoskop & Lissajous & Chladni

 

i njihova kombinacija u prašinu, pijesak, snijeg i sl. materijala, kao što su žitarice i postrojenja, ako je postojao ili postoji negdje drugdje ...

crne rupe se ne računaju, kao ni zrna na njih

 

10 30 je oko 1000 puta manje nego što je itko od nas, čak i ako je to takozvani "pozamašan primjerak" atoma u vašem tijelu

 

Dragi usjeva crop-krug kreatora, još uvijek možete reći da ste stvorili

iako jedan od njih?

...

...

 

Neke bilješke KB

 

Noli tangere circulos meos, quod licet Iovi, non licet bovi, fiat fulgur ergo fulgur fecit

 

Crop Circle Gateee

 

Quamvis dē omnibus dubitandum est, crēdō quia absurdum est, credendo vides AMDG

 

Omnia vero fulmen gubernat.  U Thunderbolt piloti sve stvari. (Heraklit)

 

Top tajna ...

Na ovoj stranici i drugi mogli pratiti rezultate

Više od tri godine Nastavlja se

hard top secret istrage (oko 38 mjeseci)

Toy Hobi samo ... (Barem u početku)

 
kraj poruke

 

Literatura resursi

Neke knjige se koriste objasniti različite prirodne pojave i fenomene fizičke i u tekstu i pod stranice www.cropcirclesonline.com Literatura

 

 

5 cs

 

 

 

Ste pripremili za vas, i sve je teorija predstavljena ovdje vrlo temeljito proučili eksperimentalno

 

Jan Ledecký