Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-anomalija . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
lightning
Anomalije u krugovima žita
gotovo sve "anomalije" u blizini likova jednostavno objašnjava nedavnom munje ispuštanja
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Krugovi u žitu - site strojno prevedene

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Ako nevybojuješ nogomet, mrtav si za mene Homolka.

Ova greška se događa u našem institutu najviše ... tri puta u deset godina.

Onaj tko nenakrad, ona mora biti shvaćen kao oni osvojili ništa.

To je sve samo slučajnost?

"Anomalije" u krugovima nije sasvim neobjašnjivih

PagPh
Krugovi u žitu su stvorili isključivo prirodne sile, neodvojivo prate razne "neobjašnjive" anomalije

Neke anomalije u uzorcima žitarica (kratak uvod)

Ovdje je samo kratak uvod a neki praktični primjeri, više detalja ovdje

Munja iscjedak je vrlo jednostavna, prirodno pojavljuje, i nevjerojatno logično objašnjenje uzroka brojnih elektrostatskom, elektromagnetskih i drugih anomalija koje inherentno javljaju unutar te u blizini svih prava, (pravi), prirodna snaga napravio krugova u žitu ", Field piktograma" (PP ).

Kada imate te limeys skraćenicu CC , mi ćemo utrti skraćenicu PP .

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Napomena:

ovo mjesto služi samo kao opći pregled nekih od najvažnijih anomalija nalézaných blizini žitu. Cijeli problem je mnogo više detalja u sljedećoj stranici, anomalija (detaljno), dio u glavnom izborniku i pod pop-up podizborniku anomalija gdje su pitanja razrađena u više detalja. Detaljni popis glavnih anomalija, neke od kojih će se raspravljati u više detalja kao što je na kraju ove stranice ovdje . To je još uvijek samo pre-puštanje inačici, vjerojatno negdje u budućnosti će ujediniti stranice.

 

Apsolutno sve je opisano kao teško razumjeti, pa čak i gotovo u potpunosti "neobjašnjivim" fenomenima se lako može objasniti i shvatiti kao puki odjecima nešto na tom mjestu je prije nekog vremena dogodio - ogroman, ogroman elektrostatski - Elektromagnetska - elektro impulsa (LEMP tako zvana - Munja Elektromagnetska Pulse), koji je za vrijeme posudio razne materijale na površinskim i podzemnim raznih "neobjašnjivih" Properties - temperaturnim razlikama (a što je rezultiralo masivni pritisak razlike - sve vrste zvukova), statički elektricitet, magnetizam. Podrum može biti zbog privremenog skladištenja, i ​​više desetaka kilograma  od Vlaste N ebezpečných J EDU ZNJ .

 

Sigurnost na prvom mjestu , Lucy. To je snažno preporučamo da se na takvim mjestima bilo netahati zamorci, pogotovo kada znatan dio njih na licu doživljava simptome u potpunosti i potpuno u skladu s upotrebom droga, kao što su jaja. Već više od 20 godina. Tko zna, ako neki od njih ne traže takva mjesta i uživati ​​u više navrata . Pogledajte Opomene

 

 

 

Poremećaji elektroničkim i mikroelektroničkih uređaja

ili bilo što slično. Za prijenos ili snimanje podataka uvijek se koriste ... električni naboj , ponekad istovremeno elektromagnetizma. Isto se odnosi i na mnogo većoj mjeri na izmjenjive memorije (SD, xD, SDHC, itd.), sve od tih uređaja, što sve može biti statički elektricitet ne samo potpuno uništeni ili ozbiljno oštećeni (osobno zapažanje), ali "samo" očišćeno ( Opet osobno zapažanje), a srećom za vrijeme nesposobnog djelovanja (više osobni promatranje).

 

Veća količina statičkog elektriciteta unutar figure stvarno istraživači žitu mjereni su pomoću odgovarajuće opreme (elektrostatički naboj metar). To je ostaci elektrostatičkog naboja, koji je bio na mjestu neposredno prije i za vrijeme grmljavinske pražnjenja došlo do njega toliko da je izvan svake obične ljudske mašte, pa čak i mali dio njega još uvijek bio velika količina energije iz koje mjerljivi ostaci pokopani previše duboko pod zemljom vjerojatno da će ustrajati za dugo vremena.

 

Usput, samo jedan vrlo osrednji munja nosi mnogo više energije nego što će biti potrebno istrijebiti cijelo čovječanstvo, ako su povezani sérioparalelně. Ali prvo jedan bi povezati s ... (A 2 koji bi onda plaćaju poreze)

 

Munja Hunter
Self Promatranje: jedan posjet i pucati dvije lokacije podnio , leži u prizemlju kukuruza (prvi dan nakon podnošenja , savijanje stabljika na terenu, 10 dana nakon oluje i munje ispuštanja koja smještaj , savijanje na tlu uzrokovane stabljika) znatan dio 16GB kartice su uklonjene i uništen - to se ne može oblikovati u punom kapacitetu, samo manje od 1Gb. Kamera "preživio". Polja s upitnicima -? ? ? ? ? - Slike koje su izbrisane, a ne može biti obnovljena, nalazi se u oštećenim dijelovima kartice. Bilo koji od sljedećih dan ispad tijekom snimanja (posjećujete ista web-mjesta, nova memorijska kartica), poruka "prazna kartica" nakon ponovno pokretanje funkcija je obnovljena, slike pohranjene. Isključite i dalje! Budući da uređaji provodi u vodljivi ambalaže i fotografije.

 

 

Geomagnetska anomalije, neobično ponašanje kompasa:

- Na primjer, učinak zove LIRM (Munja Inducirani zaostali magnetizam), mogu se naći na engleskom Wikipediji . Češka: Munja inducirana preostali magnetizam. To je uzrokovano ogromnim elektromagnetskog polja koji je nastao tijekom ispuštanja u njegovoj neposrednoj blizini, koji se odvijaju tijekom trenutnog prosjeka od 30.000 ampera, ali to također može biti više od 500 000A. Može biti vrlo značajno dugo vremena da magnetizovati bilo mjesto prisutna magnetizacija tvar sposobna - u slučaju osobito sveprisutni niz Fe, Fe2O3 . FeO, te u vrlo velikom broju slučajeva biti nevidljiv, ali ispod površine (u mraz-free dubine, naravno, uvijek u dubokom oranje) prisutne vodovodne cijevi. Strmina od vodećih rubu trenutne puls je 5000 do 30.000 ampera po mikro drugi uzastopni impulsa čak i na više od 200 000A/μs! To bi svakako bilo moguće doći do zanimljivih zaključaka uspoređujući planove voda i kanalizacija, elektrifikacija, plina i signalnih vodova i mreža s oblikom i naravno nalézaných uzoraka na njima (kao središta krugova), ne samo trenutni, ali i planovi iz godina otišao tako i sada potpuno neiskorišten. Zanemariv dio u obliku neke oblike i crte također mogu sudjelovati u arheološkim konstrukcija - vidi arheologiju.

 

Pogledajte fotografije prije - vjerojatno leži u podzemnoj cijevi

ali to već može biti dugo miruje.

 

Ostati nakon munja munja više magnetizira trajno. U literaturi je moguće pronaći detaljne informacije o magnetizacije žice prolaz munje struje, što dovodi do magnetizacije podzemne metalne (željezne) cijevi. Na primjer, mjerenja magnetizacije utvrđene su dirigenti struje kroz njih prošla tijekom munje. U knjizi Lightning Discharge (M. Uman) spominje da je 1900 znanstvenika koristi mjerenja magnetizacije bazalta (sadrži mikroskopski raspršeni metalik Fe) za procjenu struje koje prolaze kroz prolaz u obližnjem munje ispuštanja. Tako je ranije nego prije 100 godina, znanstvenici su trčali kroz polja s kompasom, a ne biti iznenađeni da su izmjerene devijacije, gdje je nedavno pogodio grom. On je imao samo pitati ...

 

 

 

Mrtve životinje, kukci prijanja na dijelove biljaka

napustio © Dr. Uwe Engelmann, © Janet Ossebaard, © lightningsymbols.com

 

To je posljedica smetnji snage. potok, u slučaju insekata, vjerojatno samo kao trenutni induciranog u biljkama, bilo elektrostatički ili elektromagnetski. Nitko ne pitaju da mjesto gdje munja pogodila, postoje uginule životinje - od djelić miligrama nekoliko tona (pojedini predmeti). Prema procjenama ostaje nakon svakog udara u području iznad tla i ispod nekoliko desetaka do stotina kilograma uginulih životinja - uglavnom kukaca i malih životinja. Odmah postati dio hranidbenog lanca, i voditi brigu o njima druge životinjice.

 

U ovom trenutku to nije moguće da se izostavi citat - a mi žao ptica Songbird (oglasna ploča), ali ako je njegova smrt stvarno ima veze s onim što je na stranicama o dodjeli dogodio prije nekog vremena, vjerojatno je umro samo početak, kao da je bio pogođen čak maleni popratni munja iscjedak kanal, pa čak ni glavni šok - "Vrati Moždani udar" , najvjerojatnije bi eksplodirati.

 

Usput, ne samo ptica pjevači. Return Stroke transferi dovoljno energije na mjestu lako mogao eksplodirati i krava ...

Svaka krava ima burag oko 200 kg mokre fermentaciju biljnog materijala, a ako je on apsorbira i samo mali dio energije prolaziReturn Stroke, Tore joj vjerojatno bih dva tona TNT eksplozije, pa onda više slobodno lebdi iznad polja u obliku oblaka prašine i plina.

 

Opisao proces treba uključiti ne samo krave. Hvala ja samo potpuno prosječne munje ispuštanja mogao eksplodirati bilo na terenu u isto vrijeme nalazi krug-kavu ...

 

Iako je većina krug odluka u mnogo manjoj količini buragu fermentaciju biljnog materijala nego krave. No, mnogo veći iznos tekućine izrađene od fermentiranih biljnog materijala.

 

Slučajevi, gdje sastanku netko i slično preživi, ​​vjerojatno će se promatrati samo Jer, to je bio samo pogođen nekom "premaloj primjerka," Paralelni fondom zgazi Leader (prenosi mnogo niže struje i troškove od MS-a), ili čak i strujama, ili Najveći dio energije je provela obližnjeg stabla ili bilo kojeg drugog dobro uzemljeni objekt. Možda samo za ilustraciju je moguće odrediti, da se samo malo iznad prosjeka munje zrači tijekom putovanja između oblaka i tla, kada putuje nešto više od milje, u manje od tisućinke sekunde, suha i količini energije koja zahvaljujući Zar ne bi električna lokomotiva prođe Nekoliko puta oko svijeta. Takve iznad prosjeka Munje održat će se nekoliko desetaka Tijekom normalnog oluja (prosjek oluja: Nekoliko tisuća do nekoliko desetaka tisuća ispuštanja, oblak putuje nekoliko desetaka do nekoliko stotina, ali više tisuća km). U slučaju "stvarno puno više od prosjeka," Koji je došao samo nekoliko primjeraka po sezoni, onda pomoću Želite Njihova moć s udaljenosti putovao Kroz Sam stvarno preopterećena teretnog vlaka. Opisan je jedan, iako puno više od prosjeka munje.

 

 

 

Mikroskopske čestice Fe ili Fe2O3

priključen na stéblům, lišća ili klasům.

Čestice su pričvršćeni magnetske sile na temelju stabljike i lišće kukuruza, jer utjecaja elektromagnetske indukcije kroz njih kroz električna struja. U stabljike i lišća biljaka također su električni vodovi, iako je vrlo špatné.Vzhledem da u njima tijekom pražnjenja napona je inducirana tisuće volti po metru, struja mora proći.

 

Primjetan količina (uočljiva biljka oštećenja) električne energije u cijeloj biljci također možete pregledavati putem elektrostatskom indukcijom.

 

Cijela biljka tijelo tijekom pražnjenja ponaša kao klasični dirigent struje, tako da su njihovi okolice djeluje kao normalan elektromagneta (magnetsko polje oko vodiča), a sve žitarice zmagnetizovatelných tvari obuhvaćene tijekom Elektromagnetska - Elektrostatička - elektromehanička eksplozivnosti uzrokovana munje pražnjenja, javlja u snažno ionizira prah i mjesto loptu u izobilju. Maleni dio željeza sadržana u tlu (gdje je to 3%) može biti prisutan u obliku topljivih spojeva (sulfat, bikarbonat, dihydrogenfosfát), a tijekom olujnog ispuštanja može pojaviti elektrolize (smanjenje na katodi) može se pretvoriti u čistu Fe . Osim toga, prisutna položaj može biti generiran elektrolizom vodika kao smanjenje agenti mogu izazvati brojne tvari prisutnih u tlu, može doći do visoke distanciranje i ponižavanja.

 

Magnetska čestice u tlu: tijekom grmljavinskog pražnjenja u trenutku stvara ogroman magnetsko polje, koje su već duže vrijeme sve magnetiziranu feromagnetskih materijala do udaljenosti od nekoliko desetaka metara, metalne cijevi pod zemljom i daleko šire. Sadržaj željeza u tlu je oko 30 g / kg u obliku hidratiziranog oksida, fosfati, karbonati i njihove djelomično topljivih oblika. Mogućnost prenamjene u čistoj željeza tijekom pražnjenja je objašnjeno u prethodnom stavku, te je posve normalno da sve stvorio željezo će izlagati mjerljiv magnetizam. Na BLT se može naći, na primjer koristi ovdje je slika. Iako se govori o vjerojatnom porijeklu meteoritic željeza, nešto kao da, ali trebali zaboraviti što je brže moguće. Vidljiva riječ koristi u tekstu, iako je moguće prevesti kao neosporno, ali i kao očita. Stoga vole koristiti drugu opciju. Ukupna količina željeza prisutnog u kultiviranih poljoprivrednih površina, to je samo zbog svog prirodnog sadržaja u tlu (oko 3%), oko 100 tona po hektaru, te da kad smo koristiti samo sloj tla do dubine od 10 cm. Je li to zato što ima stvarno dosta, i to je posve beskorisno inzistirati na učenje neke meteorita. U točno na isti način kao i smanjenje uzrokovano željeza može magnetizirati i sve na licu mjesta prisutnosti oksida i drugih spojeva.

 

 

 

 

Grafički prikaz

Prema pojednostavljenim idejama može biti svaki usjev krug smatra "grafički prikaz magnetske indukcije polja linije oko vodiča" .

Dirigent u ovom slučaju zraku, točnije, plazma, koja je od njega kroz iscjedak stvorio, širine od oko 5, na najviše 10 mm, a struja teče kroz njega nekoliko stotina tisuća ampera. Magnetsko polje takvog dirigent je nakon svega samo "malo veći" od polja koja stvara učitelja tijekom fizičkog eksperimenta u laboratoriju. Zanimljivo je da se može primijetiti da je stopa promjene struje u vodiču tijekom uspona (di / dt, nagib vodeći rub) također je bio više od 200.000 ampera za jedan mikrosekundi. U zajedničkom inženjerskoj praksi (počevši motori, generatori, tranzijenata) rade s vrijednostima reda milijun puta manji. Nagib vodeći rub je presudan faktor tijekom indukcije u blizini vodiča (biljnog i žica), visokog veće inducirani napon.

 

 

 

Infracrveno zračenje

 

Relativno velike doze električne energije se pretvara u toplinu pod zemljom (do stotina megajoules, 1 kWh = 3600 000J, 100MJ = 27,78 kWh), tamo je ostao nakupila, mogao povećati lokalni temperatura u podzemlju na nekoliko stupnjeva i može uzrokovati anomalije i infracrvene mnoge dana nakon pražnjenja munje. Iz istog razloga, stavite oblik ili u njegovoj blizini, i drugdje gdje je spljošten , zrno je ležao na tlu, imaju znatno nižu vlažnost tla od područja neutjecanim. No, to će vjerojatno biti samo stvar naknadne istrage. Negdje na internetu je doista moguće pronaći neke slike žitu, zarobljen "navodno" u infracrvenom području, ali da je slika posve neuvjerljivi, bez ikakve dokumentacije senzora ili filma u IR spektru, i bilo spomena instrumentalne opreme koja se koristi, kao i Svaka interpretacija je rezultiralo kolorimetrijskim ljestvicom boja. Pogledajte više kao obična fotografija u boji s revidiranim rasponu boja. Daleko više slične fotografije i snimke je vjerojatno slučajno s redovitim digitalne fotoaparate i kamere. Njihovi CCD senzori nisu kao savršeno filtrira infracrveni dio spektra, ali da velika većina fotografija ne smeta. U slučaju znatno povećane toplinske - IR - zračenja određenih predmeta u odnosu na okoliš (tlo, klima), ali može kao pojava na rekord pokazati kao povećane vrijednosti crvene komponente. Zahvaljujući nekim fotografijama se može pojaviti "nešto" da ako slika ne pripada. To će biti najveći povišen crveni dio slike, kao da je mjesto bilo puno veća crvena vrijednosti nego što zapravo jest. To može uzrokovati pretjerano u druge mape - G, B, (zbog senzora strukture CCD) i dovesti do posebnih sjene ili duhovi u slici. Ovo pitanje će sada biti detaljno opisan drugdje ( Infrared ili CCD senzora )

 

 

 

Nepolehlé miješanje stranih vrsta uzgaja u monokulturi

Ostali anomalije (kao što je opisano na stranicama ili dokumenata žitu) su mjesta s polehlým , stabljika savijen na prizemlju zrna (kao što ječma), koji je ugrađen u tako malom količinom pšenice, što je spljošten , lopatice leže na tlu, to je samo ječam, - ovdje smo pšenka nepolehne (ne savijati slamke na terenu) . To se lako može objasniti kao pšenica mogla igrati u grmljavinskog pražnjenja, koja se dogodila na području, kažu, prije nekoliko tjedana, mnogo veća vlažnost, manje otpora i dobio manju dozu toliko energije da je to gotovo kao i oštećenja kao ječma su prisutni. Pored svih izvedenih razlike nisu kao što su pšenica, ječam protiv znatno bolje fizičke konstitucije i mehaničke snage - objasnio je drugdje. Za primjenu na licu mjesta samo kao zasebna mjeri učinak domino , pada nakon ječma slamke, a ne u snopove, a pšenica ne smeta. Stanovita količina, ali on još uvijek mogao primiti, a nakon nekoliko tjedana može slijediti Ječmínka u krevet i leći previše. Nadalje, to je obično primijetio da su susjedne polja, gdje ječam je znatno na "suhom" slame pšenka susjedno polje ili čak i ne početi požutjeti, i također uključuje vrlo visok postotak vlage. Sve, naravno, ovisi u velikoj mjeri o sjetvu datume.

 

2010 - primijetio na mnogim mjestima da pšenica odgovara da obave u isto vrijeme mnogo sporije nego ječma (Milovice - istok, grmljavinske oluje u jednom utvrđeni iu ječma i pšenice, i nakon nekoliko minuta: ječam reagira nakon otprilike dva tjedna, pšenice u susjednoj polju za 2 mjeseca nakon pražnjenja ne pokazuje naznake prenoćište , savijanje stabljika na terenu (samo ježeve, oni nam daju), ječma na dan su pokazala munja nakon izbacivanja, fazi rasta 71-75, pšenice prije vymetením (nakon otprilike 2-3 tjedna), puno zelenija, veći sadržaj vlage, rast faza 37-39. ječma jako puno u suhom stanju, stabljike nalikuju gotovo suha slama.

 

Ali također primijetio (lokalitet Ostrádaleko od Litol) prenoćište , savijanje stabljika na prizemlju ječma mješovitog mnoštvo s malom količinom pšenice, puno zelenija i gotovo bez slabosti, Polehla , slamke su savijena na tlo s ječmom potpuno usklađeni i bez iznimke, najvjerojatnije zahvaljujući domino efekt .

sjaji zelena pšenica, ječam i druge

 

Općenito govoreći, iz poljoprivredne točke gledišta, pšenice i ječma na raži suštini "cimprlín" ili "Měkota", a ne zadnji približno onoliko koliko oni imaju negativne učinke, svi reagiraju znatno osjetljivije. To također čini pivo još i skuplje.

 

 

Posljedice veselje "ježevi" u pšenici (isto mjesto, nekoliko metara apart, odvajajući slike 60 dana)

 

 

Ostali, kao što je još undescribed anomalije

Prvi nicanje u polju još nevzešlých sjemena

Mali postotak zasijanih žitarica sjeme ne klijati (oko 1%, neki pojedinci / m 2 ). Odmah nakon munje prazni, zbog ogromne topline i kemijskih promjena u tlu također može biti izazvana ovim sjeme klijati, kao "pukovnika u unaprijed" koja će klijati samo zbog olujnog ispuštanja u neposrednoj blizini, zahvaljujući ogromnom korak promjene svojstava tla (kemijski sastav , pH, termalni šok, disocisace, termičke razgradnje)

 

Objašnjenje : biljke od prošle vjerojatno zadržati neke rezerve u slučaju raznih nepogoda. To je poznata činjenica da je sjeme neke biljke u australskom bush će klijati nakon požara, jer ako oni sprouted ispred njega, to bi moglo dovesti do izumiranja cijelog stanovništva (nešto o tome znati Mikea i svoje jarane Dundee aboriginiové).

 

Spljošten , leži na tlu, zrno je onda moguće pronaći puno mlađe biljke, što ga čini jednom je put kroz spljošteni , stabljike leže na tlu, vegetaciji, klijavost vrijeme približno odgovara vremenu kada je oluja swept preko polja i udario ga bilo od bljeskova . Ovdje, ali pazi, ako zreliji kukuruz žitarice čak može spadati klipove i uzrálejších proklija. Pogledajte datumu slajdu.

 

 

 

Drugi Oblici, završavaju dugačke lance

Njihova pojava je moguće objasniti takav način da je pao na tom mjestu zvanom lanac (perla, ) bljesak, koji se sastoji od mnogih uzastopna udarca tlo i eksplodira lopte i baloni, kao da je prethodno suspendiran na koncu s neba. Možda je halogena (H 2 , O 2 ) dobiveni elektrolizom ili termičke razgradnje vode. . To je mnogo rjeđi fenomen od uobičajene bar bljesak, jedan od procijenjenih nekoliko tisuća ispuštanja. U slučaju uzorak tkiva bio je vjerojatno jedan od uzastopnih osvajanja, koja slijedi "završavanja dotakne" cijeli oblik.

 

Kao primjer, dvije slike, malo oprezniji istraživanja svakako bi bilo moguće pronaći više ...

  

Opet, naravno, iz arhive přebohatého Lucy Pringle .

 

Lijevo lokalitet A361 Između Beckhampton i Devizes, Wiltshire 21. srpnja 1998 , desno zapad Woods - nr Lockeridge, Wiltshire 10. srpnja 1998 .

Slika desno opet, mnogi "klasični, potpuno nepravilna ' smještaj , savijanje stabljika na zemlju nakon udara groma u desnom okviru lijevo željeznicom od traktora do gornjeg desnog oblika, a na krajnjoj desnoj strani okvira minijaturne figure, vrlo nespretno u prosjeku, procijenjena 2 , 5-3 m. Istraživači veliki oblik koji je svakako sadržanu u čudu i pitaju ( WOW! ), također bi našli točno iste simptome smještaj , savijanje stabljika na terenu, kao iu obliku istragom. Elastična i proširena čvorova, biljke spljošteno , leži na tlu bez prekida stabljika. Dakako anomalija bi se naći na sličnoj razini kao u brojkama. Za nadopunu lijevu još jednu sliku Kaliforniji, Solano County. 29. Lipnja 2004. Ona se može naći ovdje

 

 

 

Napuknuti kamenje

Fenomen je dokumentirano, ali to će biti objavljeni samo vrijeme, kao malo iznenađenje

(Tu će biti dodan u ovom trenutku).

 

 

 

Fulgurity

Mjesta u žitu ikad neotkriveno. Tu može biti da duboko pod zemljom. Nešto slično, ali još uvijek može biti otkrivena, site BLT istraživanja, a možda i drugdje. No, ono što ne može biti, i da se isplati tražiti. To je bilo u dubini negdje.

Oni će biti isplaćena cijelu stranicu Fulgurity .

 

 

 

Povećana incidencija korova u puzanje , leži na tlu, zrno

Fenomen nikada nije bila uključena u anomalije, pronalaženje lokacije redovitih oblika, uglavnom prate fenomene, fenomen podnijetu , leži na tlu žita neraskidivo povezane. To je prilično "automatski" dokumentirana u mnogim oblicima fotografije, pogotovo nakon žetve. Dobivenih na takvim mjestima se vrlo jasno omeđen zelenije područja - Mjesta s povećanom pojavom korova. U najčešće uzgaja i liječi u polju žita monokulture nije ni korova mjesto, jer su biljke zasađene gustoće koji je blizu stoprocentnímu korištenja nutrijenata prisutnih u tlu. Nakon udara elektriciteta, ali dio biljke (nekoliko postotaka) umrijeti, što je dio tih hranjivih tvari odmah pušten za neželjene biljke. Biljke koje su preživjeli za nekoliko dana gotovo zaustavlja rast zrele sporije i jasno, tako da je sporiji iscrpljivanje tla hranjivim tvarima su također primjetno oslabila, a sve što ima u rukama nepoželjnih biljaka. Fenomen nikada nije uočena na stranicama programatski incidenca žitu, ali naravno da će se pratiti i vrednovati u bilo kojem trenutku u budućnosti. To se može primijetiti u mnogim fotografijama istraživači Obreži krugovima kao komplementarne učinak, također neke fotografije maps Google Maps , Google Earth , Bing Maps, Yahoo Maps i mnogim drugim zračnim fotografijama bilo gdje.

 

 

 

Rupe "štap pin"

Kroz munje iscjedak u području žitarica je čak moguće objasniti "anomaliju" da istraživači sami fenomen krugova u žitu nikada ne uzeti u obzir anomaliju: Hole za pin zapeo . To je oduvijek bio smatran kao jasan protivno dokazima falsifikovanja likovima ljudi. No, lako možete zamisliti kako je to bilo nešto poput munje iscjedak može stvoriti u zemlji. Njegov promjer je točno trenutak kad najveći prijenos energije, mnogo veće od 5 mm, ali "palicama" na površini tla sile električnih lokomotiva. Da stvar bude gora, obavlja se pri brzinama između 1/3 - 2/3 brzine svjetlosti. Doista, samoReturn Stroke, Glavni iscjedak, koji nosi većina šok energije kreće se samo tu brzinu, ostatak procesa kreće mnogo sporije, kao kratak pregled ovdje . Tablica pokazuje da munja iscjedak je dosta složen proces, koji se sastoji od niza međusobno povezanih dijelova. Kako da biste dobili fotografije kao ovdje , munja iscjedak ima stvarno dovoljno jaka da "ne drže pin u zemlji."

 

Svi ostali detalji su pričama koje su se dogodile na licu mjesta, ovdje .

 

 

 

Ostali su još neotkrivene anomalije - staze.

U neposrednoj blizini velikog broja krugova u žitu su putevi - dovodi do oblika ili slično članka. Zbog velikog broja promatrača koji se nalaze na mjesto, to vjerojatno ne bi bilo ništa neobično. Ali UPOZORENJE , nisu svi morali biti izrađen od strane ljudi. Vrlo je vjerojatno da su neki od njih višak električnog naboja. Dio šoka, koji je prošao svoj ​​put od mjesta ogroman višak naboja, na bilo kojem mjestu gdje je trenutna nedostatak, u skladu s pravilima elektrodinamike.

 

Nasuprot mjestu gdje je pogodila munja iscjedak, nedostatak električnog naboja bilo gdje, i iscjedak izdaje se obično najlakši izlaz, ali ne na ovaj način. Ponekad (ne uvijek) može biti izravno ravno pod zemljom, a ponekad i obrnuto prije konačnog zavođenja u zemlji značajan dio energije još uvijek može uvrijediti zanimljive i relativno dugo udaljenosti uz teren i odmah ispod njega. Ponekad to može biti osobito nakon traktora pjesme, drugi mogu lutati izvan njih i kroz njih, oni također mogu sudjelovati u raznim priključcima i podzemnih linija, kao i arheoloških predmeta, ili se mogu kombinirati neke od tih mogućnosti.

 

Vegetacija stoga ponekad može stvoriti do neshvatljivo vijugavim stazama koje se ponekad činilo da će dovesti nigdje, od guska "pijanih mornara." Često nestajanje i može nastati neko vrijeme nakon otkrića uzoraka. U većini slučajeva (100.000%) nisu plaćeni apsolutno nikakvu pozornost na bilo promatrača samo utvrđuje da postoji jednostavno "netko uveo." U nekim slučajevima, ali je zbog svog oblika stvarno nije mogao biti osumnjičen za stvaranje im nitko drugi nego banda pijanaca - vjetrovi ponekad zbunjujuće.

 

Ponekad proreda do slabljenja, u skladu s ponašanjem električne struje. Hoće li se nalazi nekoliko fotografija sličnim slučajevima. To je slika obrasci, u kojima su neki, ali ne svi, staze u okolici možda nisu stvorili ljudi, ali zemlja je puzeći i vijugave Discharge "munja zmija", odnosno njegov dohasínajícím ostatak. Npr.. Hesseman, 145

 

Samo jednom su stvarno plaćeni pozornost bila je, u ovom slučaju, ali to nije pravi put, ali radijalno širenje središnjeg kruga (Češka), a tu su bili doista kasnije, možda sljedeći dan.

 

 

 

Neobični osjećaji

Također mnogi (Sigurnost na prvom mjestu, Lucy !) zdravstveni problemi, najavio je od strane mnogih istraživača. Svaki od njih može se objasniti da: ogromna količina električne energije može proizvesti velike količine opasnih kemikalija, otrova zbog vrućine i elektroliza u anorganskih i organskih materijala postoji (podzemna željeznica). Mnogi od njih zaista može biti vrlo opasna i može izazvati neke efekte kao što su droga. (Osjećaj prisutnosti, mučnina, metalni okus, halucinacije, žeđ, dezorijentiranost, gubitak pamćenja, osjećaja panike, užasa, zla, mira, ljubavi i svjetlosti ili nešto slično, pitajte toksikolozi).

Pročitajte upozorenje .

 

Popis anomalija:

Čvorovi

Magnetsko polje

Čestice Fe, Fe2O3 . FeO u tlu može biti od biljke

Električna oprema kriv (slomljena elektronika, automobili, Eksploatator - statičkog elektriciteta)

Infracrveno zračenje (toplina-sušena tlo pod uzorak)

Pougljenjeni biljke (jet motori ...)

Dead kukci

Mrtvi ili osakaćeno životinje

Anomalije sazrijevanja - (gluhe uši, deformirane sjemenke, klijanja promjene)

Greške biljke:

Zvuči

Svjetlosni efekti

Neobjašnjivi objekti u fotografijama mjesta u krugova u žitu

Rabdomantije (rad će sigurno biti poveze, dowsers su općenito vrlo osjetljivi pojedinci, doduše vrlo rijetko, ili nikad ne znam što se zapravo odgovoriti na njihove čula, ali ovdje sigurno pojaviti kemijski mjerljivom toksina)

Abnormalnosti u ljudi i životinja   (učinci lijekova, malo povezana s proutkařením)

Duhovi - njegovi likovi posebno u zimskim mjesecima, ali također u rastu iduće godine ili više

Rastaljenog kugle SiO 2 - Talište od oko 1600 ° C. Jedan kandidat bi bio, u svom kanalu je prisutna temperatura 30.000 ° C

 

Odvojeno:

Bijela tablete

Hard identificirati masa, naizgled organskog podrijetla

su odvojeni, jer u njihovom slučaju, za razliku od svih prethodnih, moguće je da je netko doveo u mjestu povećati gledanost. Može se isporučiti kao kuglica od SiO 2 , ali silicij kojem je bila očito viša od temperature 4-5000 ° C, ljekarna teško doći. Ostali navedeni tvar, bez obzira koliko čist ili čak i tajanstvena, svakako može dobiti negdje.

 

Čak i tako, njihova prisutnost može objasniti, barem u nekim slučajevima: to može biti "vatren" - odmah nakon šoka može biti smještena u malom podzemnim nalazištima vode nekoliko stotina ° C i odgovarajućeg tlaka, koji se brzo može ići na površinu, ako način, a vi uzeti ono što stoji u svoj način. Ako pogodak bijeli prah, uzeti ga sa sobom ako pogoditi plastične ili organski otpad, to može rastopiti i odvesti ih previše. Otpad u podzemlje možete dobiti i putem službenih kanala (dump) ili neslužbeno (crna deponij, slučajni raspršenja).

 

Napomena:

anomalije, kao što su klijanje - ponekad istraživači su otkrili da je sjeme mjestima unutar oblika imaju bolji klijavost nego izvan forme. To je uzrokovano činjenicom da su Crop Circle istraživači su gotovo bez iznimke potpuno nepismeno farmi, koji nikada nije čuo da postoje pojave poput mirovanja (inhibicija klijanja) i posliježetvene sazrijevanja, i ​​pokušava provesti prerano. Uspavanost je prirodni fenomen koji štiti sjeme (žitarice samo) iz klijanja, pa žitarice su obično tek nakon žetve znatno nižoj klijanja i vrlo nepravilna, i to traje nekoliko tjedana ili mjeseci do najviših vrijednosti. To je i logično, jer potomci moraju održavati najveće važnosti zrna klijaju do sljedeće godine. To je, dakle, sasvim normalno za neke uzorke, preuzet iz oblika, mogu imati neki put bolje klijavost od uzoraka iz neutjecanim stranicama. Donja klijanje nepolehlých (sa stabljike stojeći) prostor je u redu, jer je sačuvao inhibiciju klijanja i klijavost sjemena višoj od oblika samo pokazuje njihovu štetu, što je rezultiralo neuspjehom mirovanja. Ako znanstvenici oblika i pitao puno glupog piva iz jedne pivovare, on bi im govorio o fenomenu zvanom dormantnost dao relativno detaljnije objašnjenje, jer ako to ne uzima u obzir relativno slab pivo pivo. Ako je, međutim, pronašao pivar , koji ne zna ništa o uspavanost, kao i kao takva može postojati (neki Pivovare Ne napraviti vlastitu mort), svakako bi bio u stanju objasniti detaljno radnika slada ili studentíci bilo srednje (visoke u Americi) poljoprivredna Škola. Jedan od uzroka neuspjeha kako bi se postigla veća dormantnosti i klijavost u krivo vrijeme, to ponekad može biti sušenja tlo pod izlaganja energetskog obrasca munje iscjedak, koji će zasigurno biti objektivno dokumentirani. Sjeme može narasti do malo brže u državnoj sličnim dospijećem, iako ne sasvim standardni način (te su stoga djelomično oštećen, koja se može opisati poremećaje). Sjeme se može nešto brže doći do stanja zrelosti sličnog, iako ne sasvim normalno. Sjemenke su već imali više od mjesec dana prije berbe u ovoj fazi razvoja, nakon suzenje a ne u potpunosti dozrálého uši samo suho, stvarno ne zrela, svi njihovi spolni organi su već, ali u ovoj fazi razvoja da oni mogu izvršavati svoje reproduktivni proces od klijanja do dospijeća naknadno potomstvo, čak i ako nije tako razvijen kao sjeme u potpunosti je sazrela (ne u potpunosti 100% razvijene rezerve škroba). Oni također mogu biti različito upletena i usahnu. Twisted i osuši sjemenke koje možda nešto imali u svojim fotografijama naše omiljene istraživači oblike u zrnu?

 

Žitarice svaki potpunosti dozrálého smeč neoštećeni žitarice, poput pšenice, volumen i težina jedni druge u drugom tolerancije, a posebno dva najviši su značajno ispod prosjeka, ali klija normalno. (foto)

 

Sve ove anomalije u doglednoj budućnosti će biti prikazani na stranici

 

Anomalije (sortiranje i objašnjenje), dio u glavnom izborniku i njegovi pod-stranice.

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Mogući ne postoji objašnjenje pomoću znanosti metode

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

z