Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-CCD-senzori . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
Learn about thunderstorms RSS feed

Ovo slavlja nas kad smo posuditi novac ljudima.

Vas Nepotěším, mladu damu. Ipak kokodakanje, kokodakanje još ...

Nećemo ići u žádnejch većih događanja ...

CCD senzora su IR filtriran u dovoljnoj mjeri

PagPh
Za velika većina slika ne smeta, ali ako su slike u slabim svjetlosnim uvjetima, fotoaparat Senzor za snimanje nešto sasvim nevidljiv golim okom - dio infracrvenog spektra.

 

IR filter

postavljen ispred senzora aktualnim kamerama nije sve neodfiltruje infracrveno zračenje. Kao što je već spomenuto, većina fotografijama ne smeta, ali na mjestima gdje postoji svibanj biti velika zaostala toplina (stotine kilovatsati), akumulira u podzemlju, gdje povremeno maloljetnika izljev vrućih plinova (prizor potpuno neprimjetan), a zatim kamera može ili video kamera za snimanje raznih "duhova" koje su bile oči potpuno neprimjetan. Dizajn CCD senzora također može prenijeti izloženost susjednih piksela, a dolazi do stvaranja raznih potpuno nepochopitelnýchobrazců.

 

Spektralna osjetljivost konvencionalnog (Ag-halogenida) i boji filmski filmovi, potpuno zajamčena završiti u 690n, i sljedeća stvar koju jednostavno "ne neškrtnou". Takve slučajni rekord procesi preko 700nm je zato što oni potpuno isključeni. Spektralna osjetljivost ljudskog oka Dok završava između 780-790 nm i iznad 700 nm je u stvari gotovo zanemariv.

 

Činjenica da su fotografije (stečena digitalnih uređaja) može dogoditi 'nešto' na licu je definitivno prisutan, također mogu biti uključeni, među ostalim ostacima statički elektricitet, iako bezopasan, ali još uvijek dovoljno jak da uzrokuje poremećaje i Neuspjeh bilo elektroničkih uređaja. Sve snimanje i očuvanje informacija u takvim uređajima provesti kroz prijenos elektrona. Na licu mjesta, preostala elektrostatički naboj nakon grmljavinskog pražnjenja je "višak" od elektrona do (tisuća megajoules; kvar može uzrokovati čestice prašine nosi nekoliko milijuntinke Joule). Poremećaji mikroelektronike kroz elektrostatičkog naboja je vrlo jednostavan za simulaciju i promatrati što bliže Van der Graafov generatora (uređaj, a ne bend). Svatko sudjeluje u istom izlazu s stolno računalo kao što je izvor napona 3000 - 10000VA ili Teslin transformator, te ga ostavili na neko vrijeme u djelatnosti ("iskra"), možete biti gotovo sigurni da računalo ne više od 10 minuta i ponovnog pokretanja bez isključivanja visoki napon izvora imat će teško održivo u utrci. Zrak je jer nakon određenog vremena tako zasićena s visoko ioniziranih molekula i čestice prašine koja dovoljno snažno da prekršili osnovno pravilo u radu svakog mikroelektroničkih uređaja - " Držati podalje od statičkog elektriciteta "

Howgh.

 

 

 

Napomena:

za neke neobjašnjive objekte u fotografijama iz bilo kojeg mogu sudjelovati, ali višestruke refleksije između leća. Današnji kompleks optički zoom struktura već sadrže više od 16 članova, i nije ni izdaleka nalikuju kao sjećanju tříčočkovému Tessaro iz radionice Charlie Cajzů Blažene memorije.

 

Drugi mogući uzroci teško objašnjive predmeti u fotografijama je moguća kretanja objekata potpuno izvan žarišne duljine - prašina, perje, prašina, kukci, plamenjače voćaka i biljaka (topola, maslačak, javor). To je važno shvatiti da gotovo svi ljudi koji su uključeni u istraživanje krugova u žitu, sve su to moguće, samo ne fotografičtí profesionalci. To nije ni čudo onda moguće da oni mogu imati privremeno leće od ljepljive grickalice. Tijekom snimanja na terenu stvari mogu dogoditi, vrijeme nije uvijek idealno, a sve fotografije svakako bolji od bilo dokumentarne svrhe - snack nije značilo kao pogrdno usporedbe, kao što rosa ili kiša tijekom fotografiji reportažne dokumentarne je vrlo čest, ipak takve fotografije odnosi se na njegovu svrhu; vidjeti neke fotografije na autora stranice.

 

Jedan od vrhunaca iznimke snimanja uzoraka u zrnu (ne redovito), dakle sastoji Leidorf Klaus , ali on je prije svega odličan g. Fotograf , osobito u zračnom fotografijom, fotografije oblika za njega je samo kao "Sideways" i na njihova istraživanja posao.

 

Posljednja sigurno nije beznačajna skupina tajanstvenih objekata u fotografijama područja mogu formirati normalne ljudske krivotvorine, te stvari samo dogoditi ponekad, i neće ih zauzimaju dalje ovdje. (Oni su značili fotografske krivotvorine)

 

S vremenom je postao gotovo pravilo, a žalosna činjenica da fenomen krugova u žitu tijekom vremena "zapeli" Mnogi čudnih i sumnjivo postojanje, koji već treba staviti u institucijama koje su osnovane za dizajn svrhe. Stoga je potrebno uzeti u obzir različite krivotvorine, a ne vrlo vjerodostojni autori tvrde.

 

 

 

ako je zainteresiran kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

Kako ugodan sastanak sa budalama veće od nas samih. Moram ga vole samo zbog činjenice da oni postoje.  J.K.Jerome
Biti optimist nakon što ste postigli sve što ste željeli, ne računaju se. Kin Hubbard
Ako smo znali što smo radili, to bi bilo nemoguće da se čak nazvati istraživanje, zar ne?  A.Einstein
z