Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-RDF-Potvrđeni-Hit-bljeskalica . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
lightning
Neredovito spljoštena zrna
( RDF - slučajno oborenog brojke, tzv lovci posebno u tekstovima u žitu - u žitu)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Krugovi u žitu - stranica stroj prijevod

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Pogledajte, ljudi znaju dobro kada rozkradli da oni ne mogu pobijediti. I znam jako dobro da su svi osumnjičenici. HOP rekao tako dugo, dok je pukla. Toliko dugo da hoda s vrčem vode, dovesti do piva.

Potvrđeno udara groma

U mnogim mjestima RDF

PagPh

 

Ova stranica će biti objavljeni na raznim poljima foto žita iz mjesta verifiably pogodila munja. Ove slike su iz godine 2008, 2009, 2010, kad je postojala mogućnost zauzet danas - s točnošću boljom od nekoliko desetaka metara kako bi se utvrdilo tip ( KZ , CG ), mjesto, vrijeme i intenzitet (KA) Incident munja tijekom oluje. To je eksperimentalni rad će biti objašnjeno kasnije. Sve druge informacije o načelima munje udaranje mjerenje pozicije i sustava koja se ovdje koristi.

 

 

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

RDF - Nasumično oborenog formacije (neredovito spljošten , leži na tlu)

neodvojivo prate nikakve redovite obrazaca, ako ne odmah, onda kasnije.

Kako i ne bi, kada kao i oni proizlaze iz istog razloga, ali tijekom stvaranja redovitih uzoraka je teško definirati i procijeniti istovremeno međuigru nekoliko slučajnosti koje čine rezultat izloženosti mehaničkim i elektromagnetska sila su se dogodile tijekom grmljavinskog pražnjenja i vrlo simetrična i na kraju je "rozcuchán" ili samo zanemarivo, neke popratne pojave (nepravilni električni vodovi na površini zemlje, vjetra), ali inače oluja i munja vrlo neodvojivo pratiti .

 

U slučaju nepravilnog oblika, ali ne takva promjena ne dogodi, stoga privukla gotovo nikakvu pozornost. Opet treba naglasiti: redoviti uzorak je stvoren u otprilike jednom slučaju na milijun, ili čak i manje, te u većini slučajeva, da li pravilno ili nepravilno spljošten , leži na prizemlju žita, smještaj , stabljike savijanje na terenu događa tek nakon nekoliko dana oluja, više čak i tjedana. Dakako, nije iznimka razdoblje dulje od dva mjeseca (promatrati). Naravno, ovisi u velikoj mjeri o ustavu usjeva, kao što su ječam, posljedice javljaju mnogo brže od pšenice.

 

Utjecaj na prinos munje ispuštanja u literaturi daje minimalnu pažnju, a gotovo uvijek na spomen njega izričito navodi da je naveo uzrok je lako zamijeniti s drugim phytopathological djelovanja mnogih faktora, te u mnogim slučajevima da oni stvarno su zbunjeni. To je, naravno, sekundarni posljedice. Biljke koje nisu bile pogođene i oslabljena sličnim električne štetnih posljedica, čak i dotaknu.

 

Ukupna površina nepravilno podnio , leži na tlu ili na drugi način oštećene zrnate kulture, koji se javlja svake godine u svijetu zahvaljujući električna struja kroz udara groma na gruboj procjeni, polja zasijana površina od 0,5 do 1,5 milijuna četvornih kilometara, procjenjuje se više milijun puta veći prostor nego u slučaju pravilnog oblika, kao i oko milijun puta broj slučajeva. Trava i sije područja su izostavljene iz tog računa.

 

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

Cilj znanstvenika u razgovoru s kolegama nije uvjeriti, ali to razjasniti.  Leo Szilard
Iskrenost plaća, ali čini se ne dovoljno da bi se za njega barem netko odjeven. Kin Hubbard
Mislite li da je vaš šef je glup? Zapamtite da ako je on bio pametniji, te će biti bez posla.  J.Gotti
z