Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Tämä on ensisijainen käännös, alustavia, raakadatan lähes muuttamattomana. Machine, atk-pohjainen, alkuperäisestä sivuilta näkyvillä tsekki alkuperäinen ja englanti alkuperäiset versiot. Tulee jatkuvasti parantaa ajan mittaan, korjattu ja kehittyneet. Kiitos ymmärrystä.

lightning

Rajaa piireissä

Tagged yhdessä

Palapeli ratkaistu.

Ei, ei, ei koskaan

tahansa galaksienvälisistä, tai

muut avaruusolento paska

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Rajaa piireissä luodaan salama. On simulointi sähkömagneettisen voimaviivat ja sähkövirtaa kuten valokuvaus tietueen rasterin viljan alalla.

Rajaa piireissä syntyi ukkoselta. Kuten jäljitelmä sähkömagneettisen kentän viivoja ja sähkövirtaa kuin valokuvaus nauhoituksen rasteri viljan kentän.

 

Ajourien ja maanalaisten rakenteiden lähellä kuvioiden

Lizzano, Frazione Celletta, Cesena - Forli, 12 Giugno 2008: www.cropfiles.it

Klikkaa kuvaa seurata lähteen sivulle. Mahdollista löytää "metsä ukkosenjohdatin" on kyseisellä paikkakunnalla. Ilman säännöllistä kaavaa, se on erittäin tarkka kuva sijaintiin, jossa salama päästämästä vilja kenttään tapahtunut. Myös kentän oikealla puolella kuvan ilman Viljaympyrä kuvake, vaikuttavat sähkön ja ​​vahingoittavaa aiheutunut paljon oudompi, mutta vaikuttaa myös sadon pitkin traktorin jäljet, kulkee kentällä, kuvaa vaaka- ja kentän Viljaympyrä varoitusmerkkiä siellä vaikuttaa lähinnä viljan ympärillä kappaleet lähelle kentän rajan, joissa traktorit muuttuu. Usein tasauspyörästön lukossa. Enemmän kosteutta, parempi johtuminen. On myös mahdollista, että noin paikoissa, jotka määräytyvät geometriseen Viljaympyrä muodot, jotka sijaitsevat vesi- putkia tai viemäriin maanalaisen. Tähän voi sisältyä myös muita rivejä - sähkö, kaasu, digitaalinen viestintä. Samantapaista voi liittyä myös muihin Viljaympyrä kuvakkeita, jotka näkyvät lähellä noin pitkältä ajalta. Muita esimerkkejä jälkeen. Monet enää Viljaympyrä piktogrammit seuraavat usein ajourien, koska hyvät johtimia. Ei ihmiset interventioita tai työssä.

 

Sähkön voidaan jakaa ympäri kenttää lähinnä avulla traktorin jälkiä. Ne ovat tyypillisesti paljon suurempi johtavuus verrattuna muuhun maan pinnan koko viljan kentän. Jotkin linjat, aivan satunnainen, voi olla haarautunut, suora tai haarainen lähellä Vaikutusten kannalta salaman pulssi otsaan. Sähkövirta liikkuu kuvatulla tavalla, lähellä siitä määräajoin muotoja vilja päällä, paitsi kappaleet traktorin ja niiden välittömässä läheisyydessä, ennen jatkamaan maan alle. Kulku sähkövirtaa sisällä kasvin runko, solujen, kudosten ja siten vahingoita niitä voi myös aiheuttaa epätasaista kypsymistä viljaa. Epätasainen kasvaa ja kypsymisen on ilmiö, joka on arised koska olosuhteet on hyvin samanlainen kuin istuttamisen kasveista.

 

Huomautus:

Tilanne on kuvattu tässä vastaa tämän teoreettisen olettama: jos säännöllinen Viljaympyrä pictogram syntyy, mahdollista, että suuri osa salaman tyhjentyä on seurauksena paljon nopeammin kohtisuorassa syvälle maaperään, toisin kuin tavallisissa, paljon yhteinen salama alalle - Merkittävä osa salaman tyhjentyä, kauan ennen kuin se on kokonaan johti maan alle, on johtanut yli ja poikki kentän pintaan kuin on karuselli, sitoutuu pahaa. Sen vuoksi on mahdollista, että molemmat osat voidaan vaikuttaa suunnilleen yhtä paljon. Vasemmalla oli huomattava osa energiasta luoda muotoja, ja sitten heti tehdä nopeasti maahan. Oikealla oli merkittävä osa salaman tyhjentyä paljon johti poikki kentän pintaan enimmäkseen ajourien ja tehnyt siitä entistä syrjäseuduilla enemmän vahinkoa.

 

Tällainen olettama on mainittu useaan kertaan muualla tällä sivustolla, ja selitetään erityisellä sivulla.

 

Korjaus (motto):

Vaikka jollekin lausuntoja tämän sivuston näytti muotoiltava ehdottomalla varmuudella, se tulisi esittää eteensä jotkut näistä selvennetään selitys:

On mahdollista, että ...

On todennäköistä, että ...

Se voi olla mahdollista todistaa, että ...

Joidenkin (monista) havainnot vaikuttaa siltä (tulokset) että ...

Ehdottoman varma olla oikeassa ehkä vain hölmö, tyhmä, ääliö, avuton, aasi tai idioottimainen.

Niin, kumpi heistä, pahus?

 

Aita lähellä Viljaympyrä

Toinen kuva että suhteellisen luotettavasti tukee teoriaa viljakuviot muodostaman salama päästöt, jotka voidaan pitää lähes yhtä näyttöä, on mahdollista löytää jälleen suuren arkiston Lucy Pringle, eikä vain siellä. Vuodesta kommentin tähän kuva osoittaa, että rajalla kentän vilja, jossa

Martinsell Hill, 19 heinäkuu 2009

kuva ja laitumella ruohoa, jossa kuvake ei jatka, sijaitsee aidalla . Aita toimii maadoitus. Maadoitus toimii läpäisemättömälle este sähkömagneettisen säteilyn - pääasiallinen syy pictogram luomisen - välittömästi salamaniskun pisteen keskellä kuvaa hyvin tasaisesti ja symmetrisesti suuntaan liikkuvat sähkömagneettisen räjähdyksen. Huge, valo nopeus. Sähkömagneettista säteilyä ilmaa ei hidastu millään tavoin, eikä rajoitu myöskään pysäytetään. Toisin iskuaaltoja ja paineaaltoja. Aita, joka toimii maadoitus, on todellakin niin padolle varten sähkömagneettista säteilyä. Kasvillisuus aidan takana - ruoho laidun, mutta merkittävästi eri merkin sato - heikompia perustuslaki. Eyewitness todisteita, ks. Energia toimisi nurmella todella samalla tavalla. Vaikka tätä ei tarvitse tapahtua kokonaan vain täsmälleen samanaikaisesti. 
Koska haitallista energia oli lähes täysin eliminoida kuvattu maadoitus takana lanka aidat, vahinkoja kasvien ei jatka ..

ulkoavaruuden Stamp Imprint lyönyt laidun

ja lehmiä, vuohia ja lampaita voidaan jatkaa BAA

 

Olla tai ei ole, ... Tämä on kysymys: Oikeastaan, onko se todella mahdollista kaikille UFOlogist ja muut wannabe "asiantuntijoita" on ulkoavaruuden sivilisaatiot ja niiden ominaisuudet, toiminnot ja interventiot on koko maapallon, koko aurinkokunnan ja koko avaruudessa, voi kuvitella, että säälittävää, maapähkinä, kansalaisuudettomien sekä ujo ulkomaalaiset, joiden tekniikka on tuhansia vuosia, eikä miljoonia tai miljardeja, kehittyneempää kuin maan, niin että he todella olivat sellaiset "vajaamielinen", joka ei voisi suunnitella viljakuviot kuvio pyöreä ainakin joidenkin 50 metrin päässä aidan, niin että koko Viljaympyrä kuva mahtuu kaikki, jotka "kankaalle", ne valitaan?

 

Explorers ja valokuvaajat, jotka ovat joskus vierailleet malli sato, voisivat todennäköisesti muistaa, tai löytää kadonnut kuvia, jos ei ole jossain lähellä vesiposti Pystyputkeen - joka toimii erittäin hyvä ukkosenjohdatin. Jotain sellaista ei yleensä voida tarkkailla kuviaan, mutta he ehkä löytää tarkemmat kuvat.

 

Aita voi toimii kuin maadoituksen, myös ukkosenjohdatin, mikä käyttäytyy juuri niin kuin maadoitettuun kilpi verkkoon elektroniputki - siksi ei sähköenergiaa, ei elektronit sen läpi. Kumpikaan sähkömagneettista säteilyä, eikä elektronit eivät pysty lävitseen - no pasaran. käyttäytyy kohti niitä täysin käsittämätön seinään.

 

Muualla Internetissä on raportoitu ( ks. ), että ruoho on laitumilla on mekaaniset ominaisuudet täysin verrattavissa viljan aidan takana, ja siksi on outoa, että kaava ei jatka aidan takana.

 

Ukkosenjohdattimet aloilla lähellä kuvioiden

Koska hyvä ukkosenjohdattimet toimii hyvin usein pelloilla ja niiden läheisyydessä sijoitetaan lannan, myös lähellä puita ja pensaita. Mutta parasta, täysin kiistattomasti ukkosenjohdattimet voidaan yksikäsitteisesti määrittää siirto tornit ja lipputangot korkean jännitteen sähkölinjoja. Ne voidaan löytää usein hyvin lähellä satoja viljapeltokuvioita. Todella monta kertaa pylväät edes näy Orionille erottamaton osa joidenkin viljakuviot. Ancona, Italia, 10 heinäkuu 2007 , GPS 43.574443 ° 13.432214 °, kahden rajan suurjännitelinjoja liikkumisesta vain sisällä Viljaympyrä kuvake, arvioitu. 40 ja 110 tuhat volttia, Extra High Voltage - noin 400 000 V linja lähellä, noin 300 m.

 

Muut, mutta nämä eivät voi niin helposti määrittää, on tallennettu maan alla. On olemassa erilaisia ​​viemärit, vesijohdot, virtaamille ja muissa maanalaisissa palveluja. Joissakin kuvia voidaan kuitenkin ainakin arvioitavissa. Vasen kuva - Lucy Pringle, Horton - lähellä Devizes, Wiltshire 03 heinäkuu 2005. Oikeanpuoleinen kuva - ukcropcircles.co.uk, snap otettiin muutamia päiviä ennen, kuten muutkin täällä. Toinen kuva voidaan arvioida vähintään 14 päivää aikaisemmin. Vasemmalla Viljaympyrä kuvaa voidaan paikallistaa yksi hyvin yleinen, erottuva ukkosenjohdatin - voimajohto pylväs, jonka naapurustossa ei ollenkaan osaa geometrisia muotoja, joten se sijaitsee kokonaan ilman minkäänlaista alueen edun tavallinen Crop Circles tarkkailija. Vuodesta pylväs, vinosti vasemmalle ylöspäin, kohtisuorasti tien, on raita keltainen vehnä, noin puoli kolme neljäsosaa korkeus ympäröivän vehnää. Keltainen vehnä on kuollut, joka oli joko lopetettava välittömästi ukkosen vastuuvapauden mastoon, tai myöhemmin, koska kemikaaleja seurauksena kasveissa ja maaperässä. Lähinnä elektrolyysin aikana vastuuvapauden yli muutaman minuutin tai tunnin, samoin kuin päivän. Vastuuvapauden Sähkön jatkui maan siitä pylonin päin tien suuntaan apuohjelma linjat läsnä siellä maan alla. Ei tarvitse olla mitään syöttöjohtojen, voi olla juuri kaivantoon tai louhinta piiriin, joka on enemmän kosteutta kuin ympäröivä maasto, mutta maadoitus on todennäköisesti siellä. Samanlainen raita kulkee vasemmalta sadon ympyrän tien. Tässä tapauksessa ei saa sijaita mitään maan alle, se voi vain mennä urautunut tie käytetään kylvämiseen, vaikuttaa johtui johtavuutta. Oikealla Viljaympyrä kuva ei näy mitään keltaista sato, voidaan havaita vain vähän korkeuseroja. Tästä tarkkailu arviolta vähintään 14 päivää aikaeron kuvia.

 

 

Ennen kaikkea on korostettava, että palvellaan selitystä tai sivulle tällä sivustolla, missään tapauksessa ei käsitellä käsitteitä tai inhimillisen toiminnan kuten Esoteerisuus, Parapsykologia, Psychotronics, Paranormaali ilmiöitä , Ufologia, Spiritismi, Astrologia, Okkultismi.

Usko ulkomaalaisten, Kuvitteelliset avaruusolennot, mukaan lukien Extraterrestrials in fiction, Astrobiologia, E.T., UFO, Military disc-shaped aircraft, Flying saucer, kävijöitä eri Ulkoavaruus, Maailmankaikkeus, Galaksi, Linnunrata.

Taikuus, Musta magia, Noituus, Witchcraft, Yliluonnollinen ilmiöitä, Ihme. 2012-ilmiö, Poltergeist, Salaliittoteoria, Psykokinesia, Šamanismi, Mystiikka, tai mikä tahansa muu alalla Näennäistiede tai Roskatiede alkaen Luokka:Näennäistiede.

 

 

Arkeologia

Yksi mahdollisuus, joka voi vaikuttaa sähkövirran nopeasti tehty suoraan alas maan alle, voisi olla läsnä kuonan tai metallin esineitä, myös toiminnasta aiheutuneita joidenkin antiikin sulatto tai sisältääkö valmiste muita pyhäinjäännöksiä, lähinnä rautakaudelta tai pronssikaudella. p_1 p_2 ansiosta epätäydellisyydet käytettyjen sulatusmenetelmiä, kuona sisältää jopa useita kymmeniä prosenttista metallin erittäin hienojakoista. Johtavuus Tällaisen paikka voi ylittää yli miljoona kertaa tavallinen maaperän johtavuus. Se, että joissakin paikoissa säännöllisesti suosimissa erittäin ilmestyminen viljakuviot, kyseessä on maanalainen antiikin siirtokuntia, suhteellisen helppo paikallistaa mistä ilmakuvia käyttämällä menetelmiä antenni arkeologian, on aivan todistettavissa tosiasia. Eräs tyypillinen tällainen paikka on (place_name), mutta varmasti, on mahdollista löytää monia muita. Jotkut haudat ovat metalli todella raskaasti.

 

Myös mahdolliset muut arkeologisten jaksojen ja ikä. Kulta, hopea ja kupari, stannum, messinki-, koboltti-, lyijy, sinkki, volframista tai uraani-ikä.

 

Suuremmat määrät metalleja sijoitettu maan alle myös sellaisilla alueilla, joilla ammutaan lentokoneita kaatui.

 

Lisää tietoa sivulla arkeologian

 

 

 

Sähkövirtaa vs kasveja, kudosten ja solujen

paljon lisää tietoa valikoiden valikossa EPP ja jatka

Kasvit kärsivät sähkövirta, ehkä lähellä alle kuolettava annos, useita päiviä näyttää mitään tapahtunut. Vaikka täysin kuollut tai sisältää suuren määrän kuolleita soluja ja vaurioituneita kudoksia. Ei näkyviä ja mekaanisia muutoksia. Olisi luonnollisesti mahdollista tarkkailla mikroskooppisia muutoksia. Vahvistettu, dokumentoidaan valokuvin. Aluksi, kun useita päiviä, mahdollisesti erottaa korkeuserot, kuolleet kasvit eivät kasva. Myöhemmin vihreä väri muuttuvat keltainen, ruskea ja kasvit alkavat ehtyä. Tämä prosessi kestää useita viikkoja. Vain kasveja, jotka koskivat niin määriä sähkö, osittain ehkä lämpöenergiaa, joka on ehkä enemmän kuin 10 tai 100 kertaa tappavan määrän, voi heti näkyä keltainen, ruskea, hiiltynyt, mutta jos viljan tuli vasta useiden yksilöiden miljoonia.

Argentiina - auringonkukka

 

Lisää tietoa kuolleet kasvit sijoitetaan sivun numero uno , EPP &

 

 

 

Viljat, jotka eivät vahingoittuneet sähkö

Erittäin mahdollista, että sato aloilla, joilla ei näyttänyt mitään salamointia aikana koko kasvukauden, koskaan tulla mitään merkkejä vahingosta.

Joskus, kun hyvin intensiivisen salama saattaa lievästi vahingoittunut viljaa näkyvät myös ensi vuonna ghosts

 

Ei ollut mitään lightning tällä alalla, 2010 Benatecka Vrutice

ei mitään varsi vaurioitunut ja taivutettu, taipuvainen maahan sadonkorjuuseen asti

Vasen - 26. Jul, oikea 17 heinäkuu 2010

 

 

Lightning tyhjentyä - lyhyesti

Esimerkiksi yksi keskimäärin salama vastuuvapauden siirtää niin suuren määrän energiaa, joka voisi kerätä koko kentän, monta hehtaaria, mylly jauhoja kuin viljaa, leipoa leipää ja levittää sitä ympäri koko maan. Myös postharvest toimii kykenee. Sato aikana taivutuksen maahan liikkuu useita satoja kg materiaalia etäisyys ei ole enempää kuin yhden metrin. Kaikki tämä on kuvattu materiaali on paljon omaa potentiaalienergiaa. Lisää energiaa salamaniskun, mitatut arvot salama

 

 

Paikalliset olosuhteet. Kaksi salama virtaamat sama paikka.

pitkään erottaminen aikaväli - useita viikkoja

Muodostaminen säännöllisesti Viljaympyrä piktogrammit voi hyvin riippuvaisia ​​paikallisista olosuhteista. Britain - mahdolliset useammin tapahtuu liitu. Myös archeologic pyhäinjäännökset voi tulla voimaan. Myös mahdollista, että jotkin säännölliset sato circlr piktogrammit saattaa näkyä siihen paikkaan, jossa ilmestyi kaksi salama purkautuu että jossain paikassa, toinen muutaman viikon kuluttua. Tämä on todella harvinainen tapaus. Toinen vuoto on käynnissä paikassa havaittavissa heikentynyt sato. Tilastollinen - sijoitetaan tässä.

 

Harvoissa sellaisen erittäin voimakkaan salamoinnin päästöjen mahdollista, että säännöllinen Viljaympyrä kuvake saattaa näkyä heti, vai muutaman tunnin kuluessa. Vahva Vastuuvapaus on myös vahva mekaanisia voimia ja vaikutuksia, kuten sadat kiloa räjähdysaineita yli kentän vilja, vain useita metrejä. Mahdollista, että jotkin säännölliset kuvakkeita voi tulla kiitos, että tuulta ei ollut, eikä sadetta. Näin on asianlaita on  pultti sinistä.

 

 

Maanpinnan värähtelyt

Toinen mahdollinen syy muodostavat säännöllisen Viljaympyrä piktogrammit on, että niiden luominen tai muoto olisi mukana jollain tavalla ravistamalla maapallon pintaa lähtöpaikassa. Maan pinnalla, sijoitettu hetkellä ja salamat vastuuvapauden ja exposured sen mekaanisia vaikutuksia, paineaallot ja paineaallot, käyttäytyy kuin joustava kalvo, mutta valtava. Ala on usean neliökilometrin laajuudelta. Itsestään resonanssitaajuus tällaisen membraanin välissä arvojen muutaman hertziä muutamaan kymmenesosia hertziä. Niillä voi siis luoda paitsi yksinkertaisia ​​viljakuviot, mutta eri analogiat tai vastaava chladni malleja.

 

Saat perustiedot historiallisia näkökulmia kysymys Viljaympyrä on mahdollista vierailla sivustolla Wikipediaan - Viljaympyrä. Useimmat selityksiä, vaikka jätetty tai kuuluu lähes kokonaan Näennäistiede (Roskatiede), kuuluvat Luokka: Näennäistiede, mutta ainakin toimii perustiedot nykyiseen näkymään koko kysymystä.

 

  

Tärkeimmät syyllinen, Viljaympyrä luoja, vielä onnistua pakenee

Ei ainutlaatuista, mutta luultavasti siitä, että yksi, että jopa kaikkein mahdollista ansiosta, että todellinen ja yhden ainoan todellinen syyllinen karkuun huomiota niin kamala pitkään, on se, että kyseinen vilja esiintyy todellinen jälkiä vaurioita monia päivän kuluttua todellinen syy on tehnyt työnsä, jopa useiden viikkojen tai muutaman kuukauden kuluttua ukkonen ja salamat, ainoa oikea kirjoittajat. Vuoden Viljaympyrä visualisointi, pitkään myöhemmin, voi todennäköisesti hyvin usein auttaa niin viaton tapahtuma, sillä aamulla sumu, katso domino -ja perhosen. Tuolloin on tuskin mahdollista kytkeä mielessä kuvakkeessa luomisesta tapahtumaan, joka tapahtui useita viikkoja sitten. Hyvin usein taipumista varsien aikana kuva tai muodoltaan epäsäännöllisiä näy, tulee ajan kaunis sää, kun pitkän ajan asteittaisen varsien heikkenemistä. Usein mahdollista löytää monia muita kasvitautiopillisista tekijöistä. Aivan selvästi kaikki ne johtuvat, kuten sivuvaikutuksia, kauan sen jälkeen, ukkosesta sähköä. Virukset, muotit, sienten, kasvien ja eläinten tuholaisia. Älä koskaan toimisi ilman ensisijainen vahinkoja kasveja sähköä.

 

Ilman heikkeneminen sähköllä olisi kasvien leikkisästi vastustamaan kaikkia lueteltuja tuholaisia. Sen jälkeen kun salaman päästö viljapelloilla myös merkittävästi näyttävät kypsymisen epätasaisuutta, riippuen intensiteetti vaurioita. Ilman heikkeneminen on sähkövirta olisi mitään Viljaympyrä koskaan löydetty. Enimmäkseen riippuu etäisyys lakon pisteen vähemmän, mutta myös suhteellisen merkittävästi kaukana traktorin jälkiä. Kaikki kasvit, joka oli alttiina vaikutus tietyn määrän sähköenergiaa, korkeampi kuin vähäistä, mutta ei tappavaa, kypsyy selvästi hitaampaa. Katso EPP. Toistaiseksi tarkastetaan pääosin silmämääräisesti tai pätevä arvaus, on tarkistettava kvalitatiivisesti ja kvantitatiivisesti laboratoriossa. Määrittäminen energian tasoilla ja niiden vaikutus elinvoimaisuuteen kasveja. Arvioitu mittaukset - EPP.

 

Hieman vaikutti kasveja ei saa esiintyä merkittävää, näkyvää vahinkoa, mutta ne voidaan hyökkäsivät tuholaisten tai vain kypsyvät hitaammin. Ostra.

 

Selitys

Erittäin loogista syytä, miksi suurimpana Viljaympyrä luomisen niin luotettavasti onnistui pakenemaan mahdolliset löytö ja huomio vielä, on ymmärrettävää: tämä "author of everything" juuri silloin, kun hän oli "maalaus" on kentän esimerkiksi luomalla Viljaympyrä kuvan, pystyy hallitsemaan täysin luotettavasti ja säälimättä ajaa pois mahdollisia tarkkailija hänen luovaa toimintaa paikan työnsä, niin kauas kuin mahdollista, ellei tappoi heidät.

 

 

 

Vilja yleisesti vaurioitunut

Satunnaisesti downed kokoonpanot - RDF

Edellinen teksti oli jo useaan otteeseen ehdotettu, että salama vastuuvapaus ovat ensisijaisesti vastuussa paitsi kaikkia Aito, säännöllinen, vaikka hyvin monimutkainen Viljaympyrä muotoja, mutta muuten ja kaikki muu, yleensä epäsäännöllisen vaurioitunut viljan kaikilla maailman Kirjallisuus ja sivustot käsittelevät viljakuviot, joskus nimeltään epäsäännöllisesti vaurioitunut sadon lyhenteellä RDF, Randomly Downed Formations- Satunnaisesti downed Formations, epäsäännöllisesti vaurioitunut, heikentynyt muotoja viljan makasi maassa. Todella klassinen esimerkki, kuin suoraan oppikirjasta, löytyy yksi julkaisu käsittelee asiaa : Crop Circles - Exploring the Designs and Mysteries, Werner Anderhub, Hans-Peter Roth, Lark Books, 2002, ISBN 1579902979. Crop Circles - Exploring Designs ja mysteereihin, sivu 111, valokuvauksen kuvaus: "Classic tuuli vahinkoa grain". Yksi yleisimmistä virhe, todella hirvittäviä tahansa melkein diletantti viljakuviot "tutkijat", kunnes tänään: Niiden väite, että vaurioita terveiden vilja, voi johtua vain tuulen. Itse asiassa, kuten vaurioita terveiden vilja, vahingoitu sähköä vielä, on täysin ole mahdollista millään tavalla. Fyysiset ominaisuudet - joustavuus, vahvuus - terveiden viljelykasvien koskaan anna jotain sadonkorjuuseen asti - voidaan havaita, vaikka tuuli on reilusti yli 100km / h.. Välittömästi sen jälkeen, kun se pysähtyy, ei ole taivutettu maahan vielä yksi varsi. Valitse kuva kirjasta, jossa on esitetty varsin tyypillinen satovahinkojen jälkeen salamanisku. Tieto on todella järkyttävä, uskomatonta, käsittämätöntä ja varmasti ottaa "vähän" aikaa ennen kuin joku voi samaistua siihen. Lähes koskaan tällainen vahinko näy heti ukonilma, useimmiten jopa viikkokausia.  

 

Tässä se on mahdollista toisintaa klassisen ajatuksen yhden maailman suurin nero kaiken aikaa. Ns Jerry Cimrman n olettamus: "Voimme taistella sitä vastaan, voimme protestoida sitä vastaan, voimme eri mieltä, mutta siinä kaikki, että on sen kanssa, tai sitä vastaan ​​voidaan tehdä."

 

Toista, ei varmasti viimeistä kertaa:

Suurin osa näistä tasoluja, esiintyy monissa päivän kuluttua ukkonen ja salamoita, hyvin usein aikana kaunis sään, jolloin kukaan ei voida saada salaman koska pääasiallinen syy, koska heti sen jälkeen, myös monia päivän kuluttua ukonilma kaikki kentät ja kasvit näyttivät aivan ennallaan. Tämä koskee sekä kuvioiden ja melko epäsäännöllisiä muotoja.

 

Muuten, jos kirjoittajat pystyivät määrittämään sijainnin ja kuvan, ne voivat pyytää itse on hydrometeorologian laitoksen tai yrityksistä käsittelee salama tietoihin. Luultavasti olisi mahdollista paikallistaa useamman kuin yhden salamaniskun osuma on kuvattu alalla., Joiden väli on ainakin useita vuorokausia, vaan useita viikkoja, milloin tahansa välinen aika itämisen ja hetkellä kuva on otettu.

 

Terve asema viljan lähellä traktorin kappaleet

Valitse kuva kirjasta, myös useita valokuvia dokumentointiin vahinkoa tai säännöllisen viljakuvioiden kuvioita vilja, jossa vilja on samanaikaisesti esiintyvä msgstr "yleensä" esim. vehnää suhtauduttu maahan, myös valokuvat dokumentoivat epäsäännöllinen vahinkoa, on hyvin mielenkiintoista, että vaikka lähes koko kentän, noin 80% on vaurioitunut ja taivutetaan välittömässä läheisyydessä raitiotie vehnää tai ohraa tai muita viljoja pystyasentoon. Tämä on hyvin yleinen ilmiö kaikissa vaurioituneet viljaa. Tiheys sen esiintyminen on niin suuri, että se on lähes mahdoton olla vain yhteensattuma. Vaikka on mahdollista, että asiaa koskeva osa vahingoittaa virta oli johtanut puhdistamoja kuvattuja kappaleita, kasveja lähinnä niitä, ja näin tulisi olla kaikkein vaurioitunut, on tuskin koskaan taipuu. Taivutus alkaa vähintään 20-30 cm: n päässä ajourien. Tämä viittaa siihen, että kasvit lähinnä kappaleita, ei käytössä kasveja, on saatavissa suurempi määrä maa-aineksen pienempi pitoisuus myrkyllisiä aineita erittyy juurien naapurimaiden kasveja. Myrkylliset ja haitalliset aineet ovat peräisin, ne yrittävät siirtää juuret ja niiden ulkopuolella, niin lähellä kappaleet voivat olla haitallisia epäpuhtauksia huomattavasti enemmän laimennettu ja tehtailla on paremmat mahdollisuudet parantua. Ne eivät ole alttiina tällaisia ​​suuria pitoisuuksia.

 

Hyvin tyypillisiä esimerkkejä ovat esimerkiksi nimellä sivulla Kounice , mutta mahdollista on saatavissa lähes joka varoitusmerkki viljan kuva, joka sen lisäksi, säännöllisen muodon myös epäsäännöllisesti vaurioituneen ja taivutettu kasvuston. Lähes aina vähintään 30 cm radan, joskus jopa metrin kaukana. Joskus, useimmiten vaurioitunut sato ei ole, ainakin aluksi, missään muualla kuin suurin etäisyys radan, täsmälleen puolivälissä välillä, jossa on luultavasti suurin pitoisuus haitallisten aineiden ja kasvi voi päästä eroon niistä pahin. Myös mahdollista parantaa sähkö johtuminen sinne, kiitos kaksinkertaistaa rajan yli kylvö koneen suuttimet tuossa kohtaa, linja on kaksinkertainen jääneistä.

 

Paljon tarkempi selitys tähän ilmiöön tullaan sijoittamaan Lines .

 

Yksi mahdollinen syy vahingoittaa ja heikentää viljan varret on merkitty korkeampi lannoitus, erityisesti typpeä. Tässä tapauksessa olisi viljojen suurin vaikutus lannan lähimpänä kappaleita, ja vaurioituivat ja taivutetut useimmiten. Mutta itse asiassa se on juuri päinvastainen. Yliannostus - lisääntynyt liukoisten suolojen maaperään, olisivat pääasiallinen syy useammin päästöjen tällaisissa paikoissa. Lantakasa vetävät salamaniskujen ihailtavalla tavalla, koska lisääntynyt sähkönjohtavuus on kuvattu paikkoja, samoin kuin ilman niiden yläpuolella. Jos siis lähellä sadon vain vaurioitunut, se ei missään tapauksessa, koska paikallisten korkea lannoitusta, vaan yksinkertaisesti siksi, että ilmestyi salama. Loogisesti olisi kaikkein vaurioitunut kasveista lähinnä kasa lantaa, joskus todella suuri, mutta niin käy melkein koskaan.

 

 Tunnuslause: Hyvin paljon viljapeltokuvioita muistuttavat PC simulointi  sähkömagneettisia kenttiä. Jopa yksittäisen, erillisen ympyrä. Siksi, koska ne  ovat todella luotu sähkömagneettisen kentän voimaviivat salaman päästöistä.

 

 

Yhteinen vilja vahinkoa Viljaympyrä kuvia

Arkisto LP jälleen. On kuva on lisäksi Viljaympyrä mahdollisimman hyvin havaita satovahinkojen keskellä välillä traktorin kappaleita. Tietenkin tämä ilmiö löytyy paitsi Viljaympyrä valokuvia, mutta melkein mikä tahansa kuva, jossa vaurioitunut ja pinnalle valehtelee vilja. Seuraava erittäin mielenkiintoinen tosiasia on, että useimmiten, tai mahdollisimman aikaisemmin, on vaurioitunut, heikentynyt, ja taivutus alaspäin kasvuston esiintyy lähellä keskustaa neljäsosa mutkan reunojen lähellä kentän, säännöllisesti pyörittää traktorin pyörät. Sen kulmat thereare kappaleita enemmän urautunut. Kiinteänä virtaa syötetään kehän ympyrän omaa keskustaan ​​on peräisin paljon suurempi kokonaismäärä kuin linjan kiinteästi yhtä kaukana olevassa. Syötetyn tehon tasossa maanpinnan pienenee etäisyyden neliöön pisteestä, joka on kyse ympyrän vakiona, joten ei vähene. Tämä on karkea arvio, lisätietoja kysymys sähköä johtavat kasvien ja maaperän selittää  LRC linkkiä. Lisäksi jälkiä traktorin lähellä rajoilla kentät kesti traktorilla jälleen aikana palaa kentältä. Parempi johtaminen sähkön siis käytettävissä. Lisätietoja on sivulla raitiotie . Pikkukuvat voidaan suurentaa liikuttamalla hiirtä.

 

Tractor kappaleet ovat varmasti paljon sähköä johtava vastaan ​​ympäristöönsä, joka voi toimia myös ukkosenjohdatin, kosteus niitä kerää ja pitää parhaiten ja pisimpään. Ajourien rajan tuntumassa kentän on jopa todistettavasti parempi johtavuus kuin missään muualla, kiitos että ne ovat ylittäneet traktorien useita kertoja, ja siellä näkyy kärrytie kaartaa lähelle sitä ja traktoreita usein kääntyä siellä tasauspyörästön lukossa. Muita huomattavia ukkosenjohdatin ovat lantakasa usein esiintyviä kenttiin.

 

 

 

Valokuva vuodelta Wylatowo luomia Puolan harrastajat

Seuraavassa on esitetty joitakin tyypillisiä esimerkkejä normaalia, epäsäännöllinen satovahinkojen muodostuu salama yhdessä Viljaympyrä geometrisia kuvioita, valokuvannut ystävät tarkkailijoita Puolan kaupungin Wylatowo: link 2002 - link piktogrammit

Kaikissa tapauksissa, ilman kuvien Viljaympyrä kuvioita on hyvin tyypillisiä vaurioita viljan aiheuttama sähköä salaman päästöön.

 

 

 

Argentiina 2010, " crop circle "ja auringonkukat

Heti alkuvuodesta 2010 oli mahdollista lyhyt vierailu Argentiinassa

päivätty 15 maaliskuu 2010, valokuvan Touraine-insolite.xooit.com

  

hiiltynyt ja palanut auringonkukkia, ringissä on lähes mahdotonta selittää eri tavalla kuin salama ... Tai ehkä todella, että UFO?

 

Kuvaus kasvien valtion näyttää lähes identtisesti kuin oppikirja maatalouden kouluun, kuvataan seurauksena salama tulee auringonkukka kenttään. Esimerkiksi Auringonkukka Production Handbook 2007 , ks . Manuaalinen kokoama National Sunflower ry NSA .

 

Jos joku kävelee metsässä ja löytää hiiltynyt puita, kuin voi päätellä: "Tämä on mahdollista salaman vastuuvapauden täällä." Kun menee ympäri kentän, tarkkaillen hiiltynyt auringonkukka, entä ajatella? Tämä ulkomaalaisten leijui yli kentän mikroaaltouuni, pyörii ympyrää, siitä ionosfäärin oli laskeva pyörre tuki ja loi ihmisen ja ulkoavaruuden mielet ja kaikki läpitunkeva kosminen älykkyys, muun UFO: n ja lentävää lautasta pommitetaan kenttä laserit ja kaiken saatiin päätökseen toiminnan sähkövirran, joka kumpuava välillä maanalaisen veden lähteitä ja usva Britannian Moor? Tai on, että kaikki englantilainen huumori? ... Se oli vain pieni esimerkki siitä, kuinka paljon jotkut "asiantuntijat" of Crop Circles ilmiö joskus turvautumaan pohdinnoissaan. Ne ovat selvästi tyytymättömiä peräisin järjettömyys ja käsittämätön koko ilmiöitä. Onhan se täysin mahdotonta luoda sellainen uskomattoman monimutkainen fraktaalit, jotka ovat edelleen elottoman luonnon ja ilman tiedustelutietoja ei ole luotu, se on aivan mahdotonta. Mutta se on mahdollista, jopa hyvin yksinkertainen!

 

Siellä voisi toimia joskus vain yhden osuman salamaniskun, mahdollisesti liittyy useita rinnakkaisia ​​ja myöhemmin sähkö päästöt, myös saattaa esiintyä joitakin resonanssia ja tekojen välillä kaikki. Hyvin usein ne ovat käynnissä jälkeen metrolinjat, ja juuri niiden yläpuolella oli syy luoda linjat. Tässä tapauksessa viljakasvien ei vain voida ainoastaan ​​vahingoittua, mutta täysin kuollut. Tämä ajatus on jo mainittu tällä sivulla täällä, toinen paljon esimerkkitapauksia mahdollista löytää sivun rivit .

 

Kaikki tapahtua muutaman kymmenen tuhannesosaa on toinen. Tämä on verkon aika, jonka aikana juoksi sähkövirta, sähkö päästöjä tapahtuu peräkkäisten taukoja, kestävät satoja millisekunteja. Järjestelmä pääsähköjärjestelmä vastuuvapautta ja useita peräkkäisiä aaltoja voi tapahtua kerralla yhden sekunnin, harvoin pidempään. Sen jälkeen välittömästi loppu saattaa olla viljapelloilla huomaa mitään . Alussa aikana sähköinen purkaus ja välittömästi sen jälkeen, useimmiten on tapahtunut prosessit fysiikan, mekaniikan, mekaniikka-ja sähkökemia. Sen jälkeen on tapahtunut pitkään lepo, jonka aikana tapahtui näennäisesti mitään, ja vähitellen tuli kohtaus luonteeltaan prosesseja biologian, phytopathology, biomekaniikan, biofysiikan, kemian ja muun puhtaan luonnon prosesseja. " Migration of Nations ".

 

Seuraavassa voidaan osittain vaikuttaa sää. Hyvin merkittävää on se, että jokainen saatavilla ensi kuvattuja tapahtumia, jotka tapahtuvat kotiutuksen jälkeen, tapahtuu jopa sopivimmat sääolosuhteiden mitä voi kuvitella viljanviljelyä ja kypsymisen.

 

Aikana kymmeniä päivää, samoin kuin viikkoja tai kuukausia, etenee vaiheittain heikkenemiseen kasveista. Prosessi on erittäin hidas, koska suuria inertian biologisten prosessien kasveissa. Kudokset ja osat vahingoittuneet kasvit kuolevat, toiset heikkenevät. Yksi päivä, yleisesti heikkeneminen kasvien ylittää hyväksyttävän tason. Yöllä kuuluu London Fog - perhonen. P_B Kasvit kasvaa raskas ja heikoimmat varret pikkuhiljaa taivutus maahan, katso domino. Muutaman sekunnin kuluessa minuutteihin on huolellisesti luotu rakenne putosivat maahan kuin korttitalo. Samanlaisia ​​prosessi lienee mahdollista käyttöä selittää joidenkin viljakuviot esiintyvä nippua varsien useita kertoja säännöllisesti taitetaan yksi yli muiden. Tällöin he todennäköisesti vähitellen pinoaminen yli itseään, kaikki eivät kuulu kerralla. Luominen samankaltainen vaikutus on ihmisen voimat käyttämällä alkeellisia työkaluja, ja aivot, täysin mahdotonta. Tarpeetonta sanoa, että mahdotonta erottaa rakenteet saattavat löytyä täysin epätasaisesti vaurioitunut viljaa. Kuvat mukana tässä kohdassa otettiin paikka, jossa tavataan vain täysin epäsäännöllisesti vaurioitunut sadon. Kaikki tämä paikkaa olivat todistettavasti ja tarkistettavissa kärsineisiin salama.

 

Se seikka, että asteittainen taivutuslinjan maahan, aikana, joka on Viljaympyrä visualisoitiin, voi olla paljon nopeammin kuin koko heikentyminen prosessi on valmistettu, ja jopa erittäin kauan, kun se oli itse asiassa aiheutti ja aloitettiin. Jotta maallikoita ja "ammattimainen" yleisen päättelee hieman hätäinen ja sekava johtopäätöksiä.

 

 

Kansainvaellusaika

Niin sanotut prosessin avulla, joka on rungon koko kasvin - varret, lehdet, juuret, viljantähkät, vaikutus elektrolyysin luo, mahdollisesti johtuen lämpökäsittelyjä, useita haitallisia yhdisteitä. Jonkin ajan kuluttua kasvit alkavat siirtyä niihin juuriin, ja erittää ne maaperään. Päinvastaisessa sitten liikkuvat aineet osallistuvat yhteiseen metaboliaan kasvien vauras ja hyödyllisiä.

 

Esimerkiksi:

Jakamalla kasvi, maanpäällisissä osa, esimerkiksi kymmenen osaa yhtä pitkät. Kunnossa, että jokainen niistä on päästä eroon haitallisista aineista, jotka on luotu sisälle ", siirry yksi lattian alla", vakio aika - esimerkiksi yhden päivän. Topmost osan kymmenes kasvi - mm. vehnä korva tai osittain, jos niillä muodostetaan, yhden päivän aikana päästä eroon kyseisistä negatiivisista aineita, kaikki muut osat sen alla, mutta täytyy kestää läpi toksiinien puolilta niiden yläpuolella. Tällainen vertailu, tietenkin hyvin yksinkertainen, mutta varten selitys vyöhykkeittäinen heikkeneminen riittävän, osoittavat, että alin kymmenesosa kasvien altistuu epäedullinen yhdisteitä kymmenen kertaa pidempi kuin ylimmässä osassa, ja kymmenen kertaa suurempi määrä kuin se itse on luotu, niin altistuu arviolta sata kertaa suuremmat vaikutukset epäsuotuisa kemikaaleja. Näin ollen, alempi osa on kaikkein heikentynyt, myös mekaanisesti - mahdollista kokeilla käsin. Alaosa uhraa itsensä onnistuneen "koulutus jälkeläisiä". Suuri määrä heikennetyn kasveja ovat todella hyvin tässä, koska heti taivutuksen jälkeen kohti maata kasvin alkaa mutkan internodes takaisin käyttämällä solmuja, ja suurin osa niistä hyvän onnistu, vaikka vain osittain, niin että ne voidaan onnistuneesti korjattu.

 

Ajoitus tapahtumia tässä kohdassa on vain esimerkki, eikä kokeellisesti todistettu tosiasiat. Siinä on vain lähentää todennäköinen Joissakin prosesseissa, joka olisi kokeellisesti, ja joissakin tapauksissa voi olla merkittävästi erilaisia ​​kuvattua menettelyä. Esim. jälkeen erittäin vahva päästöjä. 2008

 

Ajoitus Tässä kuvattu on todella mahdollista pitää niin sivistynyt arvaus, tarkastetaan usean vuoden dokumentoitu havainto, satoja paikkoja todentaa salama vastuuvapauden osumia pintaan viljapelloilla. Kirjoitettu 2011. Myös satoja vahvistetut havainnot toimia sähkövirtaa kasvien kudoksiin.

 

 

 

Mahdolliset tarkistaa monta kuvioiden takautuvasti

Viljaympyrä enigma lopullisesti salaus ...

Vain NATURAL muodostavat periaatteet, mekaaninen - sähkömekaaniset - sähkökemiallinen - biokemiallinen - biofysikaalisten - biomekaanisesta - kasvitautiopillisista, yksinkertainen laskettavissa ja ennustettavissa. Jopa, (!!) useimmiten ehkä vuodesta 1980, ellei vuodesta 1990 joissakin maissa, varmuus taaksepäin todennettavissa mistään Viljaympyrä GPS paikkakunnalla. Mahdolliset kysyä Meteorologien tai Siemens-Vaisala, ALDIS, CELDN, EUCLID, NORDLIS. Lightning vastuuvapaus useimmiten tapahtuu monta viikkoa ennen Crop Circles näkyviin.

 

 

 

 

Satunnaisesti vaurioitunut muotoja Italiassa ...

Joissakin maissa, esimerkiksi Italiassa - linkkejä alaspäin sivulla, tuli kirjoittamaton sääntö. Jos ei moni viljakuviot näyttävät jonain vuonna, enemmän kuvia epäsäännöllisesti vahingoittunut sadon tehdään. Tutkijat Italiassa ehkä ensimmäinen ja tietävät parhaiten, että RDF ja säännöllisen muotoisia ovat luominen samasta syystä. Myös monet kuviaan ovat tyypillisiä yhdistelmiä Crop Circles säännöllisen muotoisia ja ja epäsäännöllisiä muotoja. Yksi tällainen Viljaympyrä kuvaa käytetään aiemman tekstin, täällä ja seuraavaksi täällä. Esimerkiksi Italiassa paljon useammin, että Crop Circles näkyvät yhdessä RDF , ehkä riippuen paikallisista olosuhteista. Selitettynä täällä .

 

RDF , alunperin Randomly Downed Formations, satunnaisesti downed Formations, nimetään uudelleen ikuisesti Randomly Damaged Formations, satunnaisesti Vaurioituneet Formations , parempaa käännöstä

 

 

Monet kiitokset

for www.cropfiles.it : useita linkkejä sivuille tyypillisimmät valokuvat

jotka olivat erittäin hyödyllisiä tässä tutkimuksessa -

http://www.cropfiles.it/cropcircles_2010/Allettamento_2010.pdf

http://www.cropfiles.it/cropcircles2008/Allettamento_2008.html

http://www.cropfiles.it/cropcircles2007/Allettamento_2007.html

http://www.cropfiles.it/crop_circles2006/Merate_11Maggio2006.html

merkitty "e crop irregolari"- Epäsäännöllisiä

monet kuvat linkitettyjen sivujen mahdollista laajentaa käyttämällä aivan click + "Näytä kuva"

 

Lisäksi on olemassa monia tyypillisiä ukkosenjohdatin ja viljapelloilla Italian valokuvia.

Klikkaa seurata linkkiä

 

Samanlaisia ​​kuvia Tsekki - tuhansia käytettävissä. Monet niistä suoraan näyttämään paikkoja todentaa salama osui. Linkki tulee joskus näkyviin täällä .

example_czech

 

 

Selitys

On monia tapauksia Italiassa, jossa näkyvät paljon enemmän epäsäännöllisiä muotoja yhdessä kuvioiden ja muiden vastaavien säännöllisesti muotoja. Mahdolliset, että Italiassa ei ole niin suurta kiinnostusta viljakuviot kuin Britanniassa. Ehkä jotkut niistä valokuvataan kauan se näyttäisi, jos koskaan. Voi riippuu paikallisista olosuhteista. Myös Britanniassa, esimerkiksi aikajärjestystä sivulla. Mahdollisuus nähdä, 16.07.2007, Hailey Wood, Ashbury, vehnä, siellä tulee lisätä epäsäännöllisiä muotoja aikana pidempään, vain sisällä säännöllistä muotoa, samoin kuin sen ulkopuolella. Monet, että epäsäännölliset osien käyttäytyy aivan vallan alle vahingoittaa ja heikentää jälkeen salama vastuuvapauden etäisin vuodesta ajourien, vain niiden välillä. Mahdolliset riippuu leviämistä sähköä ajourien ja että pinnan yli ja lähellä maan alla. Lisätietoa - Lightning sähköä maaperässä .

 

 

 

Enemmän kuittaukset

ohjataan sivuille http://www.croponline.org/cropanomali.htm eli alasivu Lissone(Mi): Tämä sijainti käytetään sivulla ennusteen, koska todennäköinen rakenteen sähkölinjojen sijaitsee siellä - kaksi voimalinjoja, kulkee noin kentän. Suorakaide käämi kiertävän kulman enemmän 200 asteessa. Jotkut salama on oltava olemassa jonkin verran ensi vuonna. Ei renkaat, mutta joskus tulevaisuudessa on varmasti jonkin verran vaurioitunut sadon näkyä satunnaisesti. Lisätietoja on kohdassa nimetyn sivun ennusteen. Valitse paikkakunta, joskin esiintyy jonkin verran rakentamista muutoksia, mahdollisuus vierailla Google Maps, Google Earth, mutta ehkä jotain jää yli pellolta.

 

 

 

Kiitos:

Peeters von Petrackov, numero uno,

Peter Kevyempi alkaen Dywidag Prefa niin, numero 2,

Pepe Linden + Wiemann CZ, sro

Gulassi, Spejbl, Kiosker, Kelcak, PID-

Jimmy - Tarra, Lubos Hanousek,

Bobes Janik,

ja monet muut.

 

Myös monet kiitokset herra Vaclav Bosina paikallisia maatalouden harjoittaja.

 

Monet kiitokset Italian ystäviä, too. www.cropfiles.it ja www.croponline.org

Roma locuta, causa finita: Rooman puhui, asia päättyy

 

 

 

 

Kirjallisuus, lähteet

Jotkut kirjat (murto), käytetään selittämään erilaisia ​​fysiikan ja luonnon ilmiöt ja vaikutukset teksti ja alasivujen www.cropcirclesonline.com kirjallisuus

 

 

Jos kiinnostaa, ota cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Sivua on valmis, ja kaikki teoriat täällä esitettiin olivat hyvin perusteellisesti, tarkasti ja yksityiskohtaisesti kokeellisesti tutkia

 

Jan Ledecky