Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Tämä on ensisijainen käännös, alustavia, raakadatan lähes muuttamattomana. Machine, atk-pohjainen, alkuperäisestä sivuilta näkyvillä tsekki alkuperäinen ja englanti alkuperäiset versiot. Tulee jatkuvasti parantaa ajan mittaan, korjattu ja kehittyneet. Kiitos ymmärrystä.

lightning

Rajaa piireissä.

Enigma ratkaistu.

Forever.

Lähdeverkkona

Luonto, tiede, fysiikka

kemia, biologia

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Rajaa piireissä muodostetaan salama. Matkivat valokuvaus kirjaa kenttäviivat sähkömagneettisen säteilyn avulla rasterin viljan alalla.

Rajaa piireissä syntyvät yleensä salamoita, hyvin pitkään. Jäljittelemällä valokuvaus kirjaa sähkömagneettisen kentän viivat säteilyn rasteri viljan kentällä.

 

Affair Viljaympyrä gatee - paljon melua tyhjästä

Mahdolliset, että phantastic viestejä viljakuviot, missä tahansa ympäri maailmaa, mukaan lukien kaikki hulluja teorioita. Extraterrestrials, psyykkistä energiaa, sotilaallista kokeita, bluffaa tai lannistaa, tanssia siilit, plasma pyörre, humalainen kengurut, telekinesia, meta-psykologia ja monet muut olivat vain taruja ja satuja, paljon itkeä ja pieni villa, paljon melua tyhjästä. Ehkä voidaan antaa nimi kaikkeen, mitä ympärillä tapahtuu viljakuviot aikana vuotta 1970-2011, myös aiemmin, vuonna viljapelloilla, paljon tiedotusvälineissä, anna nimi

 

" Affair Viljaympyrä gatee " ...

 

Ennen kaikkea on korostettava, että palvellaan selitystä tai sivulle tällä sivustolla, missään tapauksessa ei käsitellä käsitteitä tai ihmistoiminnan aloilla kuin esoteerinen, parapsykologia, psychotronic, paranormaaleja, Ufologia, spiritismi, astrologia, okkultismia, usko ulkomaalaisten mukaan lukien fiktio, ET, UFO, lentävät lautaset, kävijöitä tilaa, taikuutta, mustaa magiaa, noituutta, yliluonnollisia ilmiöitä, tai vastaavalla alalla roskaa tieteen ja pseudotieteen.

 

Record sähkömagneettisten kenttien rasteri viljan varsien

Rajaa kenttä - tallennusvälineen, voi luoda graafinen kirjaa EMF

Jokainen, vaikka hyvin yksinkertainen, outoa Viljaympyrä, voidaan pitävät analogia graafisen kirjaa sähkömagneettisen kentän rautaa sahanpurua. Itse asiassa ei ainoastaan kuvioiden, mutta myös mitä tahansa muotoa viljakasvien, esimerkiksi, että täydellisesti epäsäännöllisiä, voidaan selittää sillä graafinen tulkinta, ominaisuus, kaavio, levy-tai valokuva sähkömagneettisen prosesseja, jotka oli käynnissä pinnan yläpuolella, joka kenttä viljan monien päivää ennen kokoonpanoissa ilmestyi. Mahdolliset verrata kirjaa "varastointi oskilloskooppi". Kuvattu "sähkömagneettiset prosessit" oli mahdollista visualisoida, koska luonnollisten prosessien kasveissa heikentymisen niiden varsien, tästä johtuu niiden taivutus. Lisää tietoa myös tällä sivulla - matkiminen, ja paljon lisää tietoa on sivulla aikajärjestyksessä. Tällainen visualisointi saattaa esiintyä pitkästä aikaa, monta viikkoa, mutta kiitos " domino effect ", ehkä menee käsi kädessä perhonen varten se voi kestää vain muutaman minuutin.

 

Graafinen

Crop circle - sanoi vain, voidaan harkita kaikkia eri muoto kuin "visualisointi magneettinen induktio kenttäviivat johtimen ympärille" .

Tämä on melko tarkka graafinen esitys. Siitä, että johdin on tässä tapauksessa ilman, erityisesti plasman, syntyneet se tyhjennyksen aikana, oli noin 5 mm leveä, ei enempää 10 mm, ja sähköä johtavat sen läpi oli useita satoja tuhansia ampeeria. Joskus lähelle miljoonaa. Magneettikenttä ympärillä niin lanka on tietenkin "jotain enemmän potkua" kuin kentän luoma opettaja aikana fyysinen koe koulun laboratoriossa. Mainittakoon, että korko nykyinen nousu niin kapellimestari, di / dt joskus ylittää yli kahden satoja tuhansia ampeeria aikana ainoa mikrosekunnin. Yhteisissä tekninen käytäntö, esim. ohimenevä prosesseja, generaattorit alkaen moottoreiden, ovat arvoja, jotta monta miljoonaa kertaa pienempi. Määrä Nykyinen nousu on ratkaiseva tekijä, joka vaikuttaa induktion ympäröivän linjan johdot. Kaikki kasvit on myös linja lanka, joka pystyy sähköä, vaikka pahasti. Suurempi määrä nykyinen nousu, korkeampi indusoituneen jännitteen.

 

 

Joitakin mahdollisuuksia Sähkön johtuminen kasviaineiston

Merkitys heikkenee varret kasvit sisällä Viljaympyrä voi joskus olla kasviaineksen vain sähkö induktio. Katso sähköinduktiolla kohta Electro-PhytoPathology. Sähkövirtaa, jotka ovat haitallisia kasvisolukoista, lisäksi voidaan suorittaa kautta maahan, ja ionisoituneen ilmaa. Myös korkea jännite korona, symmetrisesti ympäröimä noin kapellimestari - kanava salaman vastuuvapauden. Kun ympyrän muotoinen, useita metrejä salamoinnin - monien miljoonien volttia, on myös yksi suuri suosikkeja mahdollisuus suorittaa sähköä kasveihin.

 

 

Poikkeamat - Johdanto

Mahdolliset nähdä mitä TV asiakirjan tai dokumenttielokuva, kirja, sanomalehti, aikakauslehti, säännölliset artikkelin tai web-käsitellä Crop Circles problematiikkaan. Kaikkien tarkkailijoiden on viljakuviot, enimmäkseen vanhoja doyen tämän toimialan, ovat todella niin onneton kuin märkä viikolla, että lähes lähes jokainen of viljakuviot, nimeltään aito, on mahdollista rekisteröidä monia poikkeavuuksia, hyvin usein "jotain hyvin vahvaa elektro- magneettinen tai sähköstaattinen, aivan hämmentävä sen lisäksi, että mahdollisuuden ymmärtää ", eikä ole mitään mahdollisuutta, että ratkaistaan ​​tahansa tulevaisuudessa. Mutta he olivat kaikki siihen aikaan, yli 30 vuoden ajan todella hyvin lähellä täysin tieteellinen selvittämisessä tällaisen suurena ongelmana. Monet, monet jotka Viljaympyrä seuraajia, jotka olivat selaamassa verukkeita ja kompassi kädessään. Yhdellä planeetta aurinkokunnan eli maapalloa, jota asuttavat humanisoidut apinoiden tyyppi ihmiskunnan muuta mahdollisuutta, miten luoda magneettisten poikkeamien kanssa niin intensiteetti ja ajallinen, kuin salama, koskaan ollutkaan. Esimerkiksi ensisijaisesti basaltti sisustan. Se tiesi Mr. Pockels. Mutta hän suorittaa hänen tutkimushankkeita joskus juuri ennen 1900. Se oli mahdollista vain kysyä.

 

Loppujen lopuksi juuri salama vastuuvapaus itsessään voidaan pitää ilmiönä, aina kokonaan pois soveltamisalasta tavallisista ihmisten mielikuvitusta. Yhteinen nimitys, jota käytetään lähes jokaisessa dokumentti Crop Circles - "ei ole olemassa mitään mahdollisuutta selitystä käyttää tieteen menetelmiä" .

 

"Lyhyt" lista yli 40 tieteenalat, joita voidaan käyttää apuna Viljaympyrä selitys löytyy täältä. Kaikki ne ovat täysin objektiivisesti, toistettavasti ja toistettavasti, joita voidaan selittää syitä kaikenlaisia ​​ilmiöitä, jotka ovat mukana vaurioituneet ja heikensi viljan. Ei vain vilja, vaan myös kaikenlaisia ​​muita kasveja. Joskus ansiosta vahinkojen ja heikentää taivutettu alas jopa maahan. Tällä mahdollista selittää kaikki heikentyneet ja vahingoittuneet kasvit, jopa aiheutuneet sisällä mitään muodoltaan epäsäännöllisiä, ei vain vaurioitunut kasveja, tavataan "klassinen" viljapeltokuvioita. Ei vain viljakuviot, mutta kaikki viljat tai kasveja, vaurioitunut siinä määrin, litteinä ne on taivutettu, makasi maassa.

 

Vain yksi, ainoa salama vastuuvapaus voidaan käyttää selittämään kaikenlaisia ​​nämä häiriöt. Täysin jokainen heistä, lähinnä aiemmin kuvattuihin ilmiöihin. He kaikki näyttävät läsnäolo sähkön ja ​​sähkömagneettisen kentän tältä osin aiemmin. Siellä olivat läsnä aivan käsittämättömän sähkön ja ​​sähkömagneettisten kenttien, voi aiheuttaa joka on kuvattu poikkeavuuksia. Sivuilta oli läsnä aivan käsittämättömiä, erittäin vahva, jättimäinen sähkön - sähkömagneettinen - sähkömekaaniset - plasma pulsee, nimeltään LEMP - Lightning Electro Magnetic Pulse, Mikä tarkoittaa valaisee elektromagneettisen pulssin. Jokaisessa erikoistunut julkaisu tietoa salama vastuuvapaus ilmiöitä on mahdollista löytää tällaisia ​​riittävän määrän teknisten noin salama ominaisuuksia, jotka voidaan selittää kokonaan jokaisen ilmiön täysin poikkeuksetta. Nykyinen, nopeus, energia, jännite, lämpötila, määrä nykyisen nousun, katso taulukko. Voidaan huomata, että salama vastuuvapaus impulssi on ilmiö tuolle mielikuvitus, ja on todella kykenee aiheuttamaan täysin jokaisen on kuvattu poikkeavuuksia. Sisältää sekä siirtää todella paljon riittävän määrän energiaa tällaisiin tarkoituksiin.

 

Tällaisessa tapauksessa, että kuka tahansa voisi kohdata tämän ilmiön todella kasvokkain, olisi melko mahdotonta hänelle kertomaan tarinan siitä.

 

Paljon tietoa, tarkemmin, on sivun poikkeavuudet ja alasivut. Muuten, ei vain fyysisiä poikkeavuuksia. Sähköstaattinen, sähkömagneettinen, lämpötilaerot, kiitos että myös johtuvat paine-erojen maanalainen - "selittämätön" ääniä voi näkyä viikon kuluttua salama. Lisäksi kemikaalit - käyttö saattaa todella hyvin myrkyllisiä myrkyt, jotka on asetettu lattiapinta-alaa, kymmeniä kg, suuri osa, joka voi haihtua kaasufaasissa. Täysin näkymätön. Turvallisuus ennen kaikkea. Tarkkailijoiden pitäisi pikemminkin pyrkiä eivät toimi, kuten marsuja, ja yrittää kutsua toksikologien akkreditoitu laboratorio. Crop Circle kannattajat jäävät hyvin yllättynyt toksikologisia mittaus ja tulokset. Dosimetri ei pysty toimenpide pitoisuuksia myrkyllisiä kemikaaleja.

 

 

Pieni galleria kuvia, joita voidaan käyttää kaikkialla Viljaympyrä löytyi

On paikka on hyvin mahdollista, läsnä suuria määriä erittäin myrkyllisiä kemikaaleja, myös kaasuja. Olet vierailevat paikka omalla vastuullasi.

 

Jotkut Crop Circles näkyvät pitkät suorat linjat

pitkän matkan, monta kilometriä

Kiitos ukkosia, jotka liikkuvat maisemat, siihen suuntaan, tuulen, on mahdollista selittää joitakin viljakuviot, joka ilmestyi suoraviivaisesti, hyvin pitkän matkan yksi muista. He esiintyivät eri aikoina, useita viikkoja, riippuen viljelykasvin, sen kunto, kosteus kasvien, maaperän ja intensiteetti, energia salaman vastuuvapauden. Jokainen on kuvattu Viljaympyrä kuvamerkit, näkyvät aivan eri aikaan, hyvin pitkä jälkeen ukonilma. Kukaan ei voi johtaa mitään riippuvuutta välillä ukkosmyrskyt ja vahingoittaa kasveja. Mahdollista, että jotkut tällaiset ukonilma johdettiin noin Ley Line, mikä on tietenkin mahdollista. Mutta tärkeää korostaa jälleen, että enemmän tai vähemmän vahingossa. Ihmiset huomannut ja huomautti niin kuvakkeita, tietenkin, ja työn yksi suuri ihmiskunnan virhe oli hyvin helppo toteuttaa.

 

Täydellinen sattuma, mutta sen ei tarvitse olla, koska se ei ole mahdotonta ollenkaan että antiikin sivustot, kivi veistoksia, megaliittiajan rakenteet, alkuasukkaista rakennettu jossa he löysivät heidän pelloilla tai laitumilla ajoittain esiintynyt joitakin viljakuviot usein, vilja, kasvit tai ruoho. Rajaa ympyrät olivat ne yksinkertaisesti pitää Jumalan käskystä, neuvomassa suorittaa joitakin samanlaisia ​​tyhmyyttä, kuten esimerkiksi rakentamisen megaliittiajan rakenne on. Esimerkiksi Stonehenge, Rollright Stones, Milk Hill, Alton Barnes, Silbury Hill, Avebury Manor.

 

Onko kaikki vain sattumaa?

 

Seuraavat kaksi kuvaa siitä "Crop circles: In search of a sign" Michele Gardner-Smith Rajaa ympyrät: In search of merkin, Michele Gardner-Smith

vasen: Viljaympyrä in Langdon, North Dakota, USA, 25 kesäkuu 2000

Myöhemmin ilmestyi kahden seuraavan sadon piirtämiseen suoraan jälkeen linja, useiden kilometrien matkan yksi muista, mistä on osoituksena oikealla kuvassa. Mahdolliset pyytää Meteorologien katsomaan niiden tiedot - ukkosmyrsky tapahtui useita päiviä tai viikkoja ennen ensimmäistä kuvamerkki löytyi.

 

Pinnan alla joitakin yhteyksiä, jotka näkyvät lähellä jotain viljakuviot, mahdollisesti olemassa joitakin putkia tai viemäriin, on mahdollista, voimalinjoja tai kaasun maanalaisen linjat. Lisätietoja linjat .  

 

Polut kuolleiden tai heikentynyt viljan, makaa maassa - uusi poikkeuksellinen ilmiö, ei ole kuvattu, vaan olemassa olevia aiemmin. Mahdolliset paljon useammin, kuin kukaan viljakuviot löydetty koskaan. Myös mahdollista, että keskukset monien viljakuviot näkyvät oikealla yläpuolella joidenkin kuvattujen putkien alla.

Se oli mahdollista vain joitakin Goggle silmät amerikkalaiset huudahtaa WOW!

 

 

Jatkamisen pääsivun

 

Correction (characteristic):

Even if any message down these pages would look like to be absolutely sure, there should be placed an introductory sentence before that

Is possible, that...

Possibly would be proved, that...

Presumably possible...

Some (many) observations (experiments) may imply, that...

Absolutely sure beeing right maybe only stupid, silly, pinhead, bighead or bigmouth.

So, which one of them, damned?

 

Korjaus (motto):

Vaikka jollekin lausuntoja tämän sivuston näytti muotoiltava ehdottomalla varmuudella, se tulisi esittää eteensä jotkut näistä selvennetään selitys:

On mahdollista, että ...

On todennäköistä, että ...

Se voi olla mahdollista todistaa, että ...

Joidenkin (monista) havainnot vaikuttaa siltä (tulokset) että ...

Ehdottoman varma olla oikeassa ehkä vain hölmö, tyhmä, ääliö, avuton, aasi tai idioottimainen.

Niin, kumpi heistä, pahus?

 

 

Tämä ei ole vitsi

 

Aito kuvioiden

LUONTO tehty symmetrinen sato kokoonpanoissa - fyysiset periaatteet

Paljon 99,9% viljakuviot löytyy vuosittain peltoja ympäri koko maailman ovat aitoja, ei huijausta, ei ihmisen.

 

Luominen nimeltään aito, luonnollinen viljakuviot tehtiin yksinkertainen, täysin selkeä, täydellinen ja vain luonto , suuri, valtava mekaanikko, sähköstaattiset ja sähkömagneettiset voimat, jotka vaikuttavat juuri ennen, sen aikana ja pian sen jälkeen salama vastuuvapauden. Mikäli aikana muodostumista joissakin melko harvinaisissa tapauksissa edesauttaa merkittävästi resonanssi ja häiriöitä voi esiintyä jopa käsittämättömän monimutkaisia ​​ja säännöllisen muotoisia.

 

Nimetyt joukot ovat erittäin voimakkaita, lisäksi mitään realistista ihmisten mielikuvitusta.

 

alkaen: wikipedia

Tuntematon kirjoittaja

© cropcirclesonline.com

www.flickr.com

 

Ensimmäiset vahingot kasvien kudokset viljakuviot - by sähkövirta

Yksi tärkeimmistä vahinkojen syistä kasvikudoksissa ja kaikki hiukkaset ovat sähkövirtaa, aiheuttama induktio ja suoran johtuminen - ionisoitunut ilma, maaperä, tiivis kasvi hiukkasia ja juuret, ja elektrolyysi kaiken. Siellä tulee haitallisia kemiallisia aineita, jotka kudoksissa, ja jotkut solut ovat välittömästi kuollut. Kaikki nimetty kasvinosiin toimi johtimia, voi olla kohteena induktio. Sähkö induktanssi Viljaympyrä laitoksissa ei kestänyt kauemmin kuin 1/1000 sek.

 

Jotkut solut ovat kuolleet välittömästi, muu kuolee tulevaisuudessa päiviä tai viikkoja, koska haitallisille kemikaaleille. Kronologinen tuota prosessia on hieman monimutkainen, mutta kasvit eivät pysty palauttamaan itsensä melko hyvä. He yrittävät saada, että myrkkyjä alas varret ja ulos juurista.

 

Mahdolliset, että luotaessa Viljaympyrä malli muuttui siellä suurta resonanssia ja häiriöiden välillä nimeltään salama vastuuvapauden voimat ja kaikkien muiden vaikutusten vetoaa että.

 

Myös mekaanista resonanssia ja häiriöiden välillä jotkut maanalaisissa tiloissa lähellä aiheutuvia sato ympyrä - luolia, aquiferous kerroksia.

 

Saat perustiedot historiallisia näkökulmia kysymys Viljaympyrä on mahdollista vierailla sivustolla Wikipediaan - Viljaympyrä. Useimmat selityksiä, vaikka jätetty tai kuuluu lähes kokonaan Näennäistiede (Roskatiede), kuuluvat Luokka: Näennäistiede, mutta ainakin toimii perustiedot nykyiseen näkymään koko kysymystä.

 

Ennen kaikkea on korostettava, että palvellaan selitystä tai sivulle tällä sivustolla, missään tapauksessa ei käsitellä käsitteitä tai inhimillisen toiminnan kuten Esoteerisuus, Parapsykologia, Psychotronics, Paranormaali ilmiöitä , Ufologia, Spiritismi, Astrologia, Okkultismi.

Usko ulkomaalaisten, Kuvitteelliset avaruusolennot, mukaan lukien Extraterrestrials in fiction, Astrobiologia, E.T., UFO, Military disc-shaped aircraft, Flying saucer, kävijöitä eri Ulkoavaruus, Maailmankaikkeus, Galaksi, Linnunrata.

Taikuus, Musta magia, Noituus, Witchcraft, Yliluonnollinen ilmiöitä, Ihme. 2012-ilmiö, Poltergeist, Salaliittoteoria, Psykokinesia, Šamanismi, Mystiikka, tai mikä tahansa muu alalla Näennäistiede tai Roskatiede alkaen Luokka:Näennäistiede.

 

Lyhyt yhteenveto salaman vastuuvapauden parametrit

yksityiskohtaisempia, lasketut ja mitatut arvot salamointia ja alasivut

Vuoden tahansa salama iski, "flash" mihinkään alalla viljaa, siellä esiintyy tyypillisesti, ja myös todella fyysisesti ja mekaanisesti toimivat:

 

 

Häiriöt ja resonanssit välillä erittäin voimakkaat sähkömagneettiset säteet voivat olla ainoa syy erittäin monimutkaisia ​​malleja, fraktaalit. Siellä myös syntyy taivutus, diffraktio, taittuminen ja heijastuminen kaikkien sähkömagneettisten palkkien esiintyvien siellä. Ne käyttäytyvät hyvin samanlainen kuin valoa. Jokainen valoa, myös infrapuna-, ultravioletti-, on myös sähkömagneettisen aallon. Näkyvä valo vaihtelee noin 390-790 nm, taajuutta (3,9 × 10 14 Hz 7,9 × 10 14 ) Hz. Joissakin olosuhteissa on myös mahdollista toteuttaa yhteensä pohdintaa. Siellä voi tulla tämäntyyppisiä faasirajalla: ilma - plasma, kylmä ilma - kuuma ilma, korkea paine - normaalissa ilmanpaineessa, nopeasti liikkuva ilma - seisova ilma.

 

Huom: arvioitu määrä kaikista salama päästöjä, että vuosittain tyypillisesti lakko tulee peltojen viljaa ja ruohoa alueita koko maapallon planeetta, on miljardi (10 9 ) ...

 

Vertailun vuoksi: yksi hieman enemmän kuin vain keskimäärin salama voi siirtää niin suuren määrän energiaa, että täydessä lastissa rekkaan kiitos että energiaa, enemmän kuin kerran ajaa ympäri koko planeetan ...

 

 

 

Mysteeri viljakuviot on ratkaistu. Lopullisesti. Lopullisesti. For koskaan ..

 

Järkyttävä paljastus!!

Tämä kohta palvelee tällä sivulla kuten tauko, se teatteri in-jargon aikavälillä.

Looginen, tieteellinen. Kun sovelletaan luonnonlait. Ymmärrettäviä ja selitettävissä.

 

Lähes uskomatonta, mutta hyvin selkeä, selittää paitsi tärkein prosessi vahingoittaa ja heikentää. Myös osaa selittää hyvin selkeästi, mitään uskomatonta, piti poikkeavaa vaikutuksia, transsendentaalinen, yliluonnollinen, lähes jokainen on aito viljakuviot. Monet niistä varsinaisesti aivan kaikki.

 

 

Natural matkiminen

Yksi merkittävä seikka on se, että tärkein rikollisen - ainoa todellinen kirjoittaja viljakuviot - toimii naamioituna täysin viaton . Suhteellisen pitkän ajan kuluttua salama, tunteja, päiviä voi tahansa vilja, kasvien tai kasvi näyttää vielä täysin koskemattomana. Ei ole mahdollista havaita mitään vahinkoa viljaa. Siellä pidettiin vain "näyttely". Käsittele hyvin samankaltainen muodostumiseen piilevän kuvan kerroksen Classic Silver-halidin valokuva-prosessia. Piilevä kuva on täysin näkymätön, ja tulee näkyviin myöhemmin, vasta monta viikkoa kehitystä. Aluksi siellä näkyy vain näkymätön mikroskooppinen vahingonkorvausta kasvikudoksissa. Lisäksi mekaaniset ominaisuudet kasveja ovat undistinguishable peräisin ehjiä kasveista, jotka eivät vaikuta sähkövirtaa. Pitkään kestävä biokemiallisten ja biofysikaalisten prosessit ovat syynä jopa niin pitkän aikaa, joka kuluu suorittaa jännitettä ja heikkeneminen. Vasta sitten pillit taivuttaa maahan, ja näin on Viljaympyrä visualisoidaan, useimmiten monta päivää sen jälkeen salama vastuuvapautta, joka sen aiheutti.

 

Vasta tällaisen pitkän ajan kuluttua kulkua sähkövirta läpi tehtaan elimiä niiden pillit tullut heikkenee niin paljon, että ne eivät yllä omalla painollaan, ja ne alkavat taipua maahan. Toisin ennakkotapaus prosessi heikkeneminen, kestävä monta viikkoa, prosessi taivutus - todellinen Viljaympyrä visualisointi - voivat kestää vain tunteja tai jopa minuutteja. Butterfly Effect, ketjureaktio.

 

Siksi kukaan ei voi saada suhdetta salama ja heikentää kasveja, ja kiitos että pillit makasi maassa, myös Viljaympyrä näy. Oli täysin mahdotonta havaita mahdolliset vahingot jälkeen ukkonen ja salamat. Useita viikkoja myöhemmin, usein aikana erittäin mukava sääolosuhteet, olkea kasvien alkaa taivutus maahan. Ensin vain usean neliömetrin, mutta ajan mittaan makaavat kentän pintaan yhä merkittävämpi osa-alueen ja lyhyen ajan ennen sadonkorjuuta harvoin valehtelee joskus jopa 90% koko kentän. Useimmiten 20-30%, mutta kaikki voi olla seurauksena vain yksi, ainoa salama, osaksi siitä, että ennen useita viikkoja, usein yli kuukauden. Paljon enemmän tietoa sivulla aikajärjestystä ja sen alasivuilla.

 

 

Automaattinen valotuksen

Voimakkuus "käsikirjassa" vaikuttaa ajan välinen etäisyys hetki salaman poisto-ja alusta taivutuksen varsien maahan

Nine circles & associated pathways, at Eltopia

Washington (USA) which occurred during the night

of June 18-19, 1998. [photo taken June 21, 1998]

Eltopia, Washington formation re-photographed

3 weeks later, after the circle-making energy

system had revisited the field.

Seuraavaksi tärkeä ja olennainen seikka on, että vahinko viljan, visuaalisesti todettavissa, että johtui vain ainoa salama on yksi kenttä, ei tarvitse tapahtua vain yhtä kertaa, vaikkapa yhden päivän aikana. Ne ovat riippuvaisia ​​etäisyys vaurioituneen viljat ja pisteen salamointia. Myös johtavuus traktorin kappaleita, ja määrästä sähköenergian että järjestettiin kentän pinnalle. Myös silloin, todellisia kuvioiden on mahdollista, että niitä voidaan suurentaa tai täydentää usean päivän kuluttua niiden havaittiin ensimmäisen kerran. Oli joitakin muita paikkoja vaurioitua sähkövirtaa, mutta ei yhtä paljon kuin paikkoja, jotka tulivat näkyviin ensin. Myös hyvin usein joskus sen jälkeen Viljaympyrä oli ensiksi havaittu, useita päiviä jälkeen, saattaa esiintyä enemmän ja enemmän vahingoittuneen viljan lähellä tai pois, mutta vain RDF. Randomly Downed Formations, Epäsäännöllisesti valehtelee viljaa. Jälleen on hyvin yleistä, että kaikki johtui vain yksin salama vastuuvapaus. Vasemmalla puolella on sijoitettu kaksi kuvia bltresearch. Mahdolliset, että toisessa tapauksessa siellä todella oli meneillään jotain muuta toimintaa energian "revisited kentällä", mutta itse asiassa ei ollut mitään tarvetta tuollaista. Suuruista olkea vilja ovat kallistuneet enemmän ja enemmän koko jäljellä olevan kasvukauden, pidempi ja pidempi jälkeen vain ensimmäinen ja ainoa salama vastuuvapaus, myös viimeinen, ilman muuta tarvitaan. Tärkein kysymys on: miksi, kun Viljaympyrä luotiin, ja kun "the circle making energy system had revisited the field", Ei luoda uusia ympyröitä, mutta vain epäsäännöllisiä muodostumat ? Laatijat tekstin tahattomasti ilmoittaa, että luominen epäsäännöllisen muodostumat läpi "circle-making energy", Energia, joka pystyy luomaan viljakuviot, on jotain täysin luonnollista. Vain yksi salama tai

Two formations at West Overton, Wiltshire (UK).

The large ring encircled the Overton Road "T"

junction -- and the long pictogram, which occurred

subsequently, itself gained another circle the night

after the rest of the pictogram had formed.

Ryhmä useita seurauksena päästöt, tuskin koskaan kestää kauemmin kuin yhden sekunnin, on aivan mahdollista aiheuttaa vähitellen yhä vaurioita viljaa, kasvaa asteittain kaikissa jäljellä kasvukausien, sadonkorjuuseen asti, missä tahansa paikka tällä alalla, ja myös alueilla, jotka eivät suoranaisesti lyönyt jonka salama. Sähköenergian voi jakaa kentän ympärille osittain avulla traktorin kappaleita . Joitakin satunnaisia ​​rivejä, voi olla haarautunut, suora tai haarainen lähellä Vaikutusten kannalta salaman pulssi otsaan. Sähkövirta liikkuu kuvatulla tavalla, lähellä siitä määräajoin muotoja vilja päällä, paitsi kappaleet traktorin ja niiden välittömässä läheisyydessä, ennen jatkamaan maan alle. Kulku sähkövirtaa sisällä kasvin runko, solujen, kudosten ja siten vahingoita niitä voi myös aiheuttaa epätasaista kypsymistä viljaa. Kolmas, ja seuraava kuva - voi nähdä Viljaympyrä laajenee ajoissa. On mahdollista, että kaikki on seurauksena vain yksin salamaniskun, mutta epäsäännöllinen "käsikirjassa" erityisen pinnat. Ensimmäinen Return Stroke - Tärkein, johtava sähköinen purkaus, jonka jälkeen noin. 4-8 RestrikesEli myöhempi, toissijainen lakkoja (harvoissa tapauksissa 15 tai enemmän), katso salama . Mahdollista, että ensimmäinen Return Stroke hit pelkästään keskelle T-liitoksen, ja jotkut Restrikes, toissijainen aivohalvauksia - heikompia, jatkui viljan kenttään. Pohja Viljaympyrä kuvaa havaittiin ansiosta Google, esimerkiksi www.noufors.comm tai freethinkradio.com, tuntematon kirjailija, samassa paikassa, aikaisemmin - ilman jatkaa ja laajentaa osat.

 

 

 

Kaikki vaurioituneet sato iski salama

Koskee kaikkia vahingoittunut ja heikentäneet viljan ympäri koko maailmaa

Jälleen kerran: prosessit, kuvattu tällä sivulla, ei pelkästään kohdassa matkiminen ja automaattinen valotuksen , mutta millä tahansa sivulla www.cropcirclesonline.com ja niihin liittyvät sivut, liity mihinkään viljaa koko maailmalle. Heikentynyt, vaurioitunut valehtelee kasveja, pilli taivuteltua, maaten tai vain nojasi sen maan pinnalle. Ehdottomasti epäsäännöllisiä muotoja, että on mahdollista löytää jokin paikka maailmassa. Kaikki vilja kenttään. Ei vain vilja, vaan viljelykasvien tahansa. Varret alkavat näkyvät kallistuneet ja taivutus suuntaan maan pintaa, kun ensimmäisiä näkyviä merkkejä heikkenemisestä, enimmäkseen pitkän ajan kuluttua Salamanisku hetki - viikkoja, kuukausia. Kun kyseessä on erittäin vahva salamaniskun huomattavasti nopeammin. Säännöllinen muodot - viljakuviot, fraktaalit, peilattu kuvat tulevat vain yhdessä tapauksessa useiden miljoonien, ja vaikea on mahdollista yksinkertaista selittää, miksi. Mahdolliset että yli kuvattu useita syitä, todella harvinaista, on toimittava yhdessä, luoda tällainen monimutkaisia ​​kuvioita. Paljon lisää tietoa on mahdollista löytyy Kronologia ja alisivut, myös EPP -Electro-PhytoPathology, vaikutukset sähkön itse kasveja, kasvinosia, kudoksia ja soluja.

 

 

Domino vaikutus, Butterfly Effect

Toinen erittäin mielenkiintoinen ja yllättävä seikka, jota voidaan kuvata teorioiden altistumisen ja asteittaista heikkenemistä kasvit sisällä Viljaympyrä suhteellisen helppo selittää, usein esiintyy yli itsensä säännöllisesti järjestetty nippua olkea, ilmiselvästi ole toteutettavissa millään ihmisen työtä. F_1 F_2 Varret kestää kunnes viimeinen mahdollinen aika pystyssä, vain koska asteittaisen heikkenemisen hieman kallellaan, joten kasvillisuus muodostetaan ensin rakenne nippua useita satoja toisiaan tukevia varret. Kauan ennen kuin ne putoavat alas maahan, voi siitä että paikka on olemassa monta nippua satoja varret, yhä pystyssä noin pystyssä, vaikka vain niin niin. Kasveista ja niiden osien, jotka koskettavat toisiaan, voi kiinnittyä mitattavissa lujuuden ansiosta veden pintajännitystä, joka suhteellisen epästabiili rakenne heikennetyn kasvien taas jonkin aikaa stabiloimaan ja suojaavat toisiaan vastaan ​​nopeaa taivutus maahan. Prosessi Viljaympyrä kuvio visualisoinnista siten edelleen viivästynyt.

 

Vesi voi toimia kuin perhonen . Kasvit vetisiä - kevyt sade, aamukaste, koska aikana suhteellisen lyhyen ajan, useita tunteja, voi painoa ei varren korottaa kaksi kertaa. Tämä on vain muutama g / varret, vaan useat kg / m +2, ja monet tonnia kohti hehtaarille. Voi olla 20, 30, riippuen kasvien tyyppiä. Jonkin aikaa on saavuttanut raja kulmassa. Sen jälkeen on taivutus edelleen huomattavasti nopeammin. Kun ensimmäisen nipun koskettaa joitakin muita dominoefekti käynnistyy ja voi kestää vain muutaman minuutin. Kimput sortuvat yksi kerrallaan, kuten ketjureaktio. Yksi paketti voi koskettaa enemmän kuin vain yhden muun. Viljaympyrä Kuva on siis lopullisesti visualisoidaan. Vuonna melko uskomatonta aikaa, jos havaitaan, ja näennäisesti ilman toimintaa minkään kasvollinen voima. Joitakin todistuksia olemassa.

 

Koska ajomatkan ketjureaktio voi myös toimia virtaavan ilman aiheuttamaa muiden nippuina. Demo esitetään. Pyörteisiin ilman ja pöly voivat näyttää tuntematon voima. Nousee syvyyksistä maan ja tarkkailijat tällaisten kuvatun Viljaympyrä luominen voi nyt hieman sinisilmäinen, hämmästynyt ja ihmeissään. Heidän näkökulmasta, ahdasmielinen, melkein mitään muuta mahdollista.

 

Joskus useita tällaisia ​​nippuja voi jatkua pysyä pystyssä. Muutos märkä kuivua useita kertoja. Mahdollista löytää joitakin viljapeltokuvioita kuvia.

 

 

Kuten perhosen voi toimia myös ajoittain bumblebee .

 

 

Havainnointi viljakuviot - joitakin mielenkiintoisia ajatuksia:

Mistä etsiä kuvioiden:

Vain siihen paikkaan, missä ukkonen ylitse, missään muualla. Paras on paikka, jossa paikallinen salama sadon. Onko mahdollista yrittää löytää jälkiä, kun salama iski johonkin kenttään viljaa, joitakin puita - helppo erottaa "tämän vuoden salama vastuuvapaus". F-1-2 Joissakin tapauksissa mahdollista löytää pisteen, jossa salama iski suoraan kenttään, jotkut päivää ennen selvempää vaurioitunut kasveja näkyviin. Tällaisessa tapauksessa on mahdollista erottaa toisistaan ​​kohtaan, jossa salaman osuu suoraan kasvuston. Erot tila voidaan havaita muutamia päiviä ennen kuin hetki, kun varret ovat taivutettu maahan. Selitetään, myös dokumentti kuvaa sijoitettu tänne. Katso kronologia .

 

Kun etsiä kuvioiden:

1. koskaan aikana ukkonen. Tällainen työntekijä olisi todella lyhyessä kestävyyttä, ja siten olisi tarpeen usein täydennystä.

 

2. vähintään useita tunteja tai useamman jälkeen ukonilma, kun ukkospilvi on kaukana tai ei ole. Ensimmäiset merkit salamaniskun viljelykasvien voi näkyä muutaman päivän kuluttua myrskyn. heti lähistöllä puuhun. Joskus vahingoittunut vilja tulee näkyviin todella lyhyen aikaa salama, mahdollinen minuutteja, tunteja. Joissakin salamoita sisältävät erittäin suuren määrän mekaanista energiaa. Myös rankkasade voi tulla voimaan - enemmän mekaanista rasitusta, enemmän sähköä johtunut ja indusoitunut märälle kasveihin ja maanpinta, myös lähelle maan alle. Myös mahdolliset dual vastuuvapaus - kaksi salamoita aika yhden viikon tai enemmän, voi tapahtua siellä, katso seuraava. 

 

3.   Monissa tapauksissa vilja vaurioita näkyi pitkään senkin jälkeen ukonilma yli kahden kuukauden kuluttua. Onko mahdollista, mutta ei ole varma, että valehtelee vilja näytti lähinnä ansiosta, että toinen salaman iskun samaan kenttään viljan tapahtunut. Toinen usean päivän ajan, jopa viikkoja myöhemmin. Lisätietoja vaikuttaa kaksi salaman päästöjä. Ensimmäinen Vastuuvapauden voi "varautuminen" jotkut ei tarkkaan määritelty alueet noin tasaisesti heikkeni kasveja. Ehkä useita hehtaaria. Toinen salama vastuuvapauden useita viikkoja myöhemmin täydentää, että työ, paljon merkittäviä vaikutuksia. Mahdolliset, että kun toinen salama vastuuvapauden sato valehtelee heti tai nopeammin. Kaksi salama päästöt, ei kaukana toisistaan, jonakin kasvillisuus kauden tulee vain harvoin. Mahdollista, että vain yksi esitetty salamaniskujen päästöjen aiheuttaisi vain merkityksettömiä vaurioita.

 

Time - Lapse - Kamera

 

 

4. Mielenkiintoinen idea olisi käyttää time-lapse kameroiden tarkkailuun prosessi Viljaympyrä luomisen. Esimerkiksi jotkut Canonin kamerat eivät ohjelmoitavissa ole vain timelapse, vaan myös pystyvät kiinni kaikki salama. Kahta samanlaista kamerat ja tehdä stereo valokuvia, kun käytetään menetelmää stereo fotogrammetriaan pystyisi määrittämään salama aseman päässä kilometrin tarkkuudella senttimetriä. Käytettäessä etäisyys kameroiden - Optinen stereo pohja metri tai enemmän.

 

 

5. Instalation of aikaa - raukeavat kamerat, kun jotkut viljakuviot löytyi myös mahdollista ja hyödyllistä. Tai jatkuva kuvaaminen tällaisen Viljaympyrä varoitusmerkki, päivä, sadonkorjuuseen asti. Kun turvaväli, ks Warning, valokuvaus kaukaa, mieluiten ylhäältä aivan riittävä, olisivat vuodesta 2012 ja seuraavaksi olennaisin velvollisuus joka vain hieman vakava viljapeltokuvioita tarkkailija. Jos joku sellaista ylipäätään maailmassa. Mutta kenttä vierailun mahdollisimman vähän, valitse havaita vain se, joka voi havaita siitä kunnioittavan etäisyyden. On syytä korostaa, että todellinen geometrinen kuvio on tarkoitettu myöhempi tutkimus lähes mielenkiinnoton, on keskityttävä ensisijaisesti lähellä myös pimenevän, että valtaosa viljakuviot kuvien melkein koskaan näy!

 

Tiedot aiemmasta käytöstä timelapse kameroiden "tutkimusta prosesseissa viljapelloilla" ja mahdollinen joskus tulevaisuudessa sijaitsevat täällä .

 

 

Somerton, Somerset 27 heinäkuu 1996

Crop piireissä - säännöllisen muotoisia

yhdistettynä epäsäännöllinen (2)

Rajaa ympyrä kuvan päivätty 1996, mistä suuri Lucy Pringle arkisto. Jos ei viljakuviot siitä, että kuva, näyttää aivan normaalia, yleinen, tyypillinen vahinko johtuu sähkön salaman. Yksi tyypillinen vaikutus on, että vaurioita seuraa tarkasti suuntaan ajourien. Siellä virtaa suurin sähköenergian ennen maan alle. Enimmäkseen havaittavissa vaurioita, lähellä rajaa kentän. Ajourien lähellä rajaa, koneet ovat siirtymässä sinne, paras johtavuus, sato on vaurioitunut lähellä raitiotie ympäri raja sitten muualla.

 

Viljaympyrä valokuva tuntemattomasta lähteestä, paikkakunta Denton, Garsington. Lähde tunnistetaan myöhemmin Oxfordshire keskus Viljaympyrä Studies, otetaan 03 heinäkuu 1996. Lisäksi viljakuviot on mahdollista erottaa kolme kiistatta ukkosenjohdatin - sähkö linja pylväät. Voi näkyvät ratkaiseva syy, joka aiheutti salama tulee lähelle tuosta. Alla viljakuviot - tyypillinen, epäsäännöllinen vahingoittaa aiheuttama sähkön salaman. Siellä toimisi jonkin verran rinnakkain salaman aiheuttama tai myöhemmin aivohalvaus - restrikes, tai induktio ja johtuminen. Parallel salama päästöt ja toisen vedot voivat vaikuttaa toisiinsa. Lightning päästöt ovat jotain elektronisäteen ja on käynnissä erittäin korkealla sähkön ja ​​sähkömagneettisten kenttien voi muuttaa suuntaa kyseisten palkkeja kuten TV tai oskilloskooppi tyhjiössä putki. Suunta kipinöinnin, kuten kaaripurkausta myös mahdollinen muutos ilmavirta - tuuli, paineaalto, paineaallon, paineaalto. Rakov, Uman - Lightning: Fysiikka ja vaikutukset, luku 8 "Winter Lightning in Japan" s.. 313: "Mielenkiintoista, Ishii et al. (1998) totesi, että myöhemmät lyönnit useissa-tahti positiivinen vilkkuu talvimyrskyt Japanissa aina luoda uuden irtisanominen maahan." Jotain sellaista voi esiintyä paitsi talvella eikä vain Japanissa. Alkuperäisessä: "Interestingly, Ishii et al. (1998) observed that subsequent strokes in multiple-stroke positive flashes in winter storms in Japan always create a new termination on ground." Jokaisella kehällä on tämän kappaleen mukana kuvassa, pienempiä vähitellen pois ensimmäisen perustutkimuksen, voidaan pitää uutena irtisanominen maahan.

 

On tallenteita ja kuvia keinotekoisesti aloitettu salamoita mahdollista havaita, että salaman kanava liikkuu suuntaan tuuli. Mahdolliset, että jo ennen restrike saattaa kanava salamaniskun siirtää kymmeniä tai satoja metrejä. salama , fysiikka. On mukana kuva on tuloste nimiölehden Martin Uman n Lightning Vastuuvapaus mahdollisuuksien viettämään tällainen tyypillinen kuva keinotekoisesti aloitettu salama, näin hieman siirtäminen vastuuvapauden suuntaan tuuli. Keinotekoiset salamoita Artificial Lightnings: Kun sähköstaattinen kenttä mitattu pilviä on saavuttanut riittävän arvon pilviin on ammuttu raketti varustettu maadoitus lanka. UNIVERSITY OF FLORIDA LIGHTNING RESEARCH GROUP - www.ufl.edu (vasen kuva) - erittäin tärkeä tietolähde ja linkkejä julkaisuihin fysiikkaa valaistus, valokuvia, videoita.

 

Tunnuslause: Hyvin paljon viljapeltokuvioita muistuttavat PC simulointi sähkömagneettisia kenttiä. Jopa yksittäisen, erillisen ympyrä. Siksi, koska ne ovat todella luotu sähkömagneettisen kentän voimaviivat salaman päästöistä.

 

Vaurioituneet vilja, yleisesti esiintyvät viljapelloilla

epäsäännöllisiä muotoja vahingoittuneen, heikentynyt, kaltevat varret, taivutettu, maassa makasi viljan

Lisätietoja sivulta taivutettu, taipuvainen, vahingoittunut, heikentynyt sato

 

Öljy raiskaus aikana korjuu

Lightning virtaamia peltoja ja läheltä tuosta ovat lähes ainoa tärkein syy, enemmän 99%, viljaa ja muita sadon makaa maan pinnalla ympäri koko maailmaa. Jotain välillä 0,5 ja 1,5 miljoonaa km2 vuodessa. Paitsi vilja, myös muita viljelykasveja, kuten raiskaus, unikko, ja kasveja. Ei vain makaa kasveja, mutta muuten vaurioitua merkittävästi - kasvit voivat olla täysin kuollut, tai vain vahingoittunut tuholaisten, joko kasvi-tai eläinperäiset - bakteerit, virukset, homeet, sienet, loiset, hyönteiset. Tuholaisten, tässä tapauksessa, on tietenkin, toimivat vain sivuvaikutuksena, koska terveitä kasveja, vaikuta sähköä, olisi täysin koskematta nimetty tuholaisia. Jälleen kerran: voimia luoma toiminnan salaman vastuuvapauden yllä pitää, olivat käsittämättömiä, mekaaninen. Mahdollista verrata vahvan räjähdyksen, kymmeniä tai satoja kg TNT, tai enemmän, sekä säh-ja sähkömagneettiset voimat, joilla on vastaava tai suurempi energia. 

unikko - 2008, sama paikkakunta, vasen 6 heinäkuu, vielä kaksi 3.th elokuussa, puu - "tunnistaminen syyllinen"

Vaikka kaikki luetellut toimivaltuudet olivat todella tuolle tavallisten ihmisten mielikuvituksen heti salama vastuuvapauden myös koko myrsky mahdollista, että koko kenttää ei makaa maassa edes yhden ainoan varren. Ei olisi mahdollista löytää vain mikroskooppisia muutoksia kasvikudoksissa, mahdollisesti useita mustuneet, poltettu yksilöitä. Asti aikaa ...

Huom: varmasti saattaa olla joitakin mekaanisesti muuttunut vaurioitunut varret, ei yli puolen metrin päässä kanava salaman vastuuvapaus - monimutkaisia, toisiinsa nippuja, täysin näkymätön marginaalin kentän, mutta se löytyy sisältä kuvioiden jälkeen ne huomataan.

 

Rajaa piireissä, myös muut säännölliset, häiriöitä, fraktaalit tai yhdistettyjä kuvat ovat myös vain pieni osa tätä ilmiötä, joka voi kenties tapahtua ainoastaan ​​ansiosta hyvin harvinainen yhteisvaikutuksia useiden sattumien olosuhteissa, jotka eivät ole vielä riittävästi selvitetty, voi vain hyvin noin arviolta ja simuloitiin laboratorio-tai tietokoneella.

 

Huomattava vaikutusvalta juuri ennen taivutus varret maahan, voi olla kosteus - pienetkin suihkut tai tihkusadetta, tai jopa aamukasteessa. Lisätietoja sivulla ketjureaktio . Mainitse zskvo 4-5 tuntia aamulla.

 

viljakuviot - Enigma ratkaistu.

Lopullisesti.

Uskomattoman alkeellista, ja voisi sanoa, naurettava selitys. Lovers UFO, mysteeri, parapsykologia, lentävät lautaset, tuntematon ja olemattomien energiaa ja vastaavien hölynpölyä voi kuljettaa itse äärettömään. Toisin sanoen ne voivat suudella heidän haisevaa perse ja mene helvettiin .

Lähes sama voidaan sanoa maapallon ulkopuolelta .

Jos kiinnostaa, ota cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Sivua on valmis, ja kaikki teoriat täällä esitettiin olivat hyvin perusteellisesti, tarkasti ja yksityiskohtaisesti kokeellisesti tutkia

 

Jan Ledecky