Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-timelapse-lyhyt . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
Kukaan ET (avaruusolento) oli jopa tehnyt ainoa sato ympyrä koko maailmassa. Älä pelkää heitä.
Learn about thunderstorms RSS feed

Timelapse kamerat, maanalainen esineet

ET, myös nimeltään avaruusolentojen (ulkomaalaisten, avaruusolentoja). Kaikki pelkäävät niitä, kukaan ei ole koskaan nähnyt niitä, mutta jokainen ajattelee, että he tekevät Crop Circles.

 

jos kiinnostaa yhteystiedot cropcirclesonline@gmail.com

 

Explorers, jotka ovat omistautuneet (by theirselves) että viljapeltokuvioita tutkimus, edes pelkää käyttää timelapse kamerat ja laajemmin. Useamman kuin yhden kerran tapahtui noin häpeä, mutta tässä vaiheessa se ei Analysoitiin tässä.

 

Käyttöönotto timelapse kameroiden viljakuvioista tutkijat luultavasti tajua vuonna enemmän lähinnä koska ne pelkäävät, että on jotain he oppivat eivät todellakaan halua tietää. Ehkä he pelkäävät että voisi ulkomaalaisten kiinni Retaliate, joko itse tai ihmiskunnalle (mitä ja herkkyys). He eivät uskalla sijoittaa timelapse kamerat ja Suur valittujen ominaisuuksien paikoissa, joissa saattaa syntyä joitakin malleja tulevaisuudessa, he pelkäävät ja että he todella nick muukalaisten teko, ja he olisivat Them Avenge kerran ikuisesti. Parempi kun ikuisesti loppuun kohteliaisuus ulkomaalaisten, selitys seuraa.

 

Hyvä mysteeri metsästäjät, UFO Tarkkailijat, ulkomaalainen metsästäjät ja uskovaiset! Ei ole mitään tarvetta pelätä mitään ulkomaalaisia, kukaan ei tee mitään kostoa eikä tehnyt mitään vahinkoa, jos edes anytone hieman Osallistu selvennystä tahansa Kuvattu mysteeri. Aliens ovat todella täysin ei havaita timelapse kamerat, koska he eivät olleet lähellä tai kaukana tahansa Viljaympyrä koskaan. Ei tarvitse pelätä mitään ulkomaalainen, että suurin osa viljakuvioista tutkijoiden yhä pitävät todelliset laatijat lukuja. Asetettu oikein timelapse kamera voi kaapata todellisen kirjoittajat, että itse asiassa "maali malleja kenttiä", ei käytä sivellin, mutta elektronisäteen paljon vahvempi kuin veturi. Voit piirtää kaikki niin käsittämätön muodot He käyttävät kaksi todella yksinkertainen ja helppo ymmärtää selitettävissä fysikaalisten ilmiöiden, kuten resonanssi ja häiriöitä.

 

Timelapse kamerat ei ole tarpeen käyttää vain massan selvityksen viljakuvioista, mahdollisesti käyttää niitä selvittää periaatteet ja prosessi vahingoittaa ja majoitus (vahingollista heikkeneminen) ja muita viljelykasvien peltokasvien kasveja kaikkialla maailmassa. Pari kameroita pienen etäisyyden päässä toisistaan ​​konstruktin muut voidaan käyttää määrittämään talteenotto ja salama iskukohdan tarkkuus senttimetriä. Yksinkertaisesti käyttää periaatteet geometria, optiikka, matematiikka ja fotogrammetrian.

 

Muuten, elektronisuihkua, leveä ole enemmän kuin 1 cm, kenen fronthead on siirtymässä kohti maahan nopeudella Tuhansia 100-200 km / s (Tehokkaita tiedot kirjallisuudessa luotettavin - Rakov, Uman, Vaikka monissa paikkoja Internetissä, esimerkiksi WIKI - en, cz, on olemassa täysin erilaisia, täysin Misguided tietoa myös näennäisen "asiantuntija" tekstit), ja siirrot Muutaman miljoonasosan toinen energia, joka voisi liikkua yli sähköveturi Useat etäisyys tuhat kilometriä. Tällainen on määrä energiaa on todella Pystyy tekemään "pinhole maaperään maahan", ei tarvitse epäillä siitä. Ensimmäinen ja nopein mekaaninen impulssi, joka leviää vuotoa vaikutusta sivuston, jossa ääntä (shokki) aalto, joka on aina erittäin tarkka ympyrä, ja häviävät muutaman kilometrin. Katsokaapa lähes kaikki kuvanauhoja atomipommin räjähdys, jossa paineaalto näkyvät usein, koska hypätä muutoksen kastepisteen. Koron (mutta oikeastaan ​​vain ensimmäinen) ja paineaallon jälkeen salama vastuuvapaus on luultavasti paljon nopeammin kuin nopeus paineaalto syntyy räjähdyksen ydin-tai vetypommia. (Olen luultavasti valokuva)

 

On kuvia (seuraa linkkejä resurssit) Mahdollista nähdä esimerkkejä, mitä salama vastuuvapauden Able Suorita useita-tonnia puu (karkea arvio noin 5 tonnia). Kymmenistä satoihin kiloa painava järkäle on sorkkaeläinten sekunnin murto ja hän hajallaan pitkin maahan kuin hammastikkuja. Näin ollen, se on ihme miten on mahdollista, että on paikka, jossa salama iski poisto oikealle kenttään, on mahdollista löytää mitään muuta, kuin "pinhole", ja toisinaan ei edes sitä. Se mieluummin odottaa siellä iso kraatteri. Se on aiheutunut useimmissa tapauksissa Heti koskettaa maahan (märkä), valtaosa energian iskuja jäljellä jaetaan tasaisesti parempi tha lyhimmän polkuja Alin vastus juuri maanpinnan alapuolella. Joskus on varauksen määrä (energia) todella yli-Toimitetaan, ja addition ero johtavuuden plasman kanavan ja kentällä on valtava. Salama-kanavan ilmassa resistanssi on pienempi kuin vaihtoehto 1ohm metrillä, leveys ei ole suurempi kuin 1 cm, maaperän Tuhansia satoja ohmia per metri, mutta suhteessa kuution reunan 1 m

 

Jotkut vaaralliset ilmiöt voivat näkyä siellä, koska pienillä Etäisyydet salama vastuuvapauden koskaan turvassa.

 

Ylimääräinen maksu voidaan joskus ei siirretä välittömästi maanpinnan alapuolelle, ja saattaa kestää jonkin matka, lähinnä traktorin kappaleita, mutta niiden välillä myös kuten dia tai vuoristorata.

 

Joissakin tapauksissa se voi tyhjentyä koskettamisen jälkeen maajohto ilmiö, joka voisi olla parhaiten verrattavissa sähkö ilmiö yleinen käytäntö - "eristeläpilyönti". Tässä tapauksessa voi jatkaa tehtäviensä hyvin nopeasti melko syvälle maan alle. On todennäköistä, että tässä tapauksessa ne voivat välittömässä läheisyydessä salaman kanavan fulgurites luoda maanalainen. (photo Salama: PAE) Vaikea johtuminen vastuuvapauden alle maahan myös siinä tapauksessa muodostumisen joidenkin malleja, enimmäkseen piireissä, enemmän kuin erittäin todennäköistä.

 

On varmasti mahdollista ottaa huomioon, että jos salama vastuuvapauden avoimella alueella suoraan maahan (kenttä), ei kovin syvä pisteen sokin kellarissa alkaen mekaaninen näkökulmasta tapahtua jotain hyvin samanlaista kuin tapauksessa puiden kuvia. Ei tule mitään tuhoa, koska jatkuvuus maanalainen alue ei salli mitään sellaista, mutta mekaaninen pulssi voi olla erittäin voimakas, saattaa näyttää hieman maanjäristys. Yksityiskohtaisempi analyysi vastuuvapauden energian jakelussa pitkin pintaa ja maanalainen voi löytää sivun jakelu tyhjentyä yli ja alle maanpinnan . On otettava erityisesti huomioon se seikka, että paikalliset olosuhteet aikana vaikutustaReturn Strokefronthead voivat vaihdella paikasta toiseen lähes rajattomasti mahdollisuuksia. Sivuilta viittasi myös läsnä on yritys selittää eroa salaman vaikutus teollisuusmaiden alueella, jotka ovat lähes kaikki varustettu huomattava on paljon erittäin hyviä maadoitettu objekteja (Ukkosenjohdattimet rakennusten, katot, viemärit), heidän Useat tilausten määrä ylittää Mahdolliset Ukkosenjohdattimet maatalousalueilla (yksittäisiä puita tai HV tornit, muutaman sadan metrin välein). Tässä tapauksessa, joskus pakko tapahtua suoraan purkautua maan pinnalle. Joskus se on tärkein suoraanReturn StrokeMuissa tapauksissa joitakin RCI (rinnakkainen) syliin vastuuvapauden alun perin osoittaa esimerkiksi lähellä HV kenttään. Toinen tilanne voi syntyä, että alkuperäinen Portaat Leader, vaikka alunperin suunnattu tahansa tyypillinen ukkosenjohdin (HV kenttä, puu, bush), mutta lopuksi se on "kiinni", jonka Positiivinen Streamer matkalla vastakkaiseen suuntaan, jotka syntyivät Suhteellisen syrjäinen sijainti kentällä, ja sen jälkeen lopullisen yhteyden paluuiskun pääkohdat siellä. On tarkka sijainti missä päästö avoimeen vihdoin osumia, voi liittyä erittäin huomattavassa määrin maanalaisten rakenteiden (geologit, arkeologit, sotahistoria, teollistuminen, apuohjelmat)

 

Joissakin paikoissa, joissa esiintyi joitakin viljapeltokuvioita, ei todellakaan ole tarvetta pitkän etsinnän lähellä suurjännite-torneja ja LV. Toisaalta kymmeniä prosentteja valokuvien Mahdolliset Vaikka ei Ukkosenjohdattimet tai HV torneja ei ole havaittavissa, mutta sen jälkeen lyhyen vierailun Google Maps tai Google Earth on mahdollista löytää heidät siellä. Kirjoittaja opinnäytetyöt linjojen tietää, mitä hän puhuu, omistaa yksi suurimmista kokoelmista eri viljakuvioista GPS kantoja löytyy ansaan kaikkialla maailmassa (satoja), ja hyvin pian on saatavilla ja sivulle, jossa vähitellen julkaistaan ​​peräkkäin toiseen.

 

siitä lähti ensimmäinen malli 2011 - tammikuu, Jakarta, oikealla Italia 2007 - Ancona

 

Grombach 26.5.2002, Baden-Wuertemberg, Deutschland 01.7.2002 Grombach, Baden-Wuertemberg, Deutschland

 

http://www.uforevue.sk/news/53/55/Nadherny-kvet-v-poli-pri-Kozarovciach/

Johtuminen vastuuvapauden maanpinnan ja nopeuden sen nopeuden maanalainen johtuminen ja johtuminen mikään muu matalassa maanalaisen riippuu pitkälti siitä, mitä ja miten syvälle sijaitsee maan alla. Apuohjelma linjat, arkeologisia jäänteitä, geologiset viat, jouset, kaivokset, akviferit, tai mitään sellaista.

Todella harvoin, purkaus voi aiheuttaa maanalaisen räjähdyksen todellisen vastaa useita satoja kiloa TNT, kun matkan aikana maanalainen tapaa räjähtämättömien, vaikka huomattava huonokuntoisia ja paljon porrastettu, useita satoja kilo pommi World War II. (Craters aloilla). Jotain pientä kraatterin alalla voi myös jos Becomes syntyy matala maanalainen jotain Näkyy valokuvia puiden, joka on luultavasti joissakin tapauksissa mahdollista. Salama voi iskeä kuiva hajonnut juuristo jo olematon puu, joiden jäämiä voi säilyä maanalainen Useita vuosia. Lisätietoja sivulla Ukkosenjohdattimet aloilla .

 

Haetaan todisteita

Todisteita siitä, että voi tukea joitakin Saamiset tällä sivustolla ja monet muut viljelijät voivat tuoda omia. Varmasti he haluaisivat myös hieman selkiyttävät pitkään mysteeri, ja ne ovat varmasti väsyneitä piilee pitkä aseita ja hayforks ulkomaisten hyökkääjät, jotka eivät vain tule.

 

On aivan tarpeeksi, jos ne joitakin rekisteröintiä kuvataan tässä ... Unearth.

(Selitetään jollain muulla sivulla erityinen kohdassa kuvataan Tämä ilmiö, aiheet Underground - ja osa sivun viljelykasvien Lines )

 

Joissakin paikoissa maanalainen todennäköisesti löytää joitakin jäännöksiä kynnetty maataloustoimintaa, ehkä jopa alhainen alle syvä kyntö - työstökoneet ja osat (metalli), käytetty kerran viljelyyn. Noudata niitä on mahdollista joissakin kuvio kuvaa. On paljon pienempi vastus lähiympäristössä sekä tapauksessa putken, siellä tulee lisäys virtausten edellä ja siten, että saattaa korkeampien kasvien vauriot. Tässä on kaksi esimerkkiä, joissa kohteet sijaitsevat kuiva (sijaitsivat) maanalainen, ja vastaavissa paikoissa on varmasti mahdollista yksilöidä tarkemmin. Luultavasti peräisin Samanlaisia ​​" maanalainen markkereita "paikoissa joidenkin viljapeltokuvioita lukuja tahansa tulevaisuudessa. Se ei voi olla jäljellä vain maataloustoiminnan voi sisällyttää myös arkeologisia esineitä tai osia lentokoneiden romahti. Kuvattu Samanlaisia ​​kokoonpanoja, tietenkin, voidaan luoda, ja luultavasti todella oli, ja luodaan muodostamatta säännöllistä lauseketta Heidän lähellä.

 

Huomaa: Se on mahdollista, että läheisyydessä maanalaisten Opinnäytetyön merkkiaineiden olisi mahdollista joskus löytää jotain fulgurites , mutta virrat voi jo olla liian hajallaan. Paljon mahdollista, ne olisi löytynyt pieni syvyyden "reiät", ei todellakaan ollut "asioita tapahtuu". Pieniä määriä materiaalia sijaitsee siellä olisi kuumennettiin hetkeksi Yli 6000 ° C

 

Joten Olisiko ulkomaalaisten lopulta ... (Vain Tsekin maa?)

Mikä on mielenkiintoinen seikka (Englanti kielellä): On lyhenteenä mahdollinen käyttö MZ, mitä tarkoittaa ET (Extra lisäksi tšekki, Terrestrial, Tšekin Maan tai maapallon) ja Englanti Käytetyt lyhenteenä CG (Cloud to Ground) salama vastuuvapautta vastapäätä viljapeltokuvioita - pilvi pilvi, on vastaavaa Englanti MZ (Cloud, Cloud tsekki, Ground - Ground uudelleen englanti). Mikä mielenkiintoista samankaltaisuutta ...

 

Aivan viime (viimeisenä mutta ei vähäisimpänä?): Näitä onnettomia Miksi ET on maalaus lähes yksinomaan viljaa (vaikka poikkeuksia on) Kun aikana ja merkittävän osan vuotta siellä on koko maapallon Sijoitettu huomattavasti paremman värinen ja käyttökelpoisia (varten Heidän alien - rottia tai pyörre laser aseet - energia trumperies) ja paljon mukavampaa "kankaalle" - lumen pinnasta? Se, että ukkonen on lähes poissa talvella (ja jos kyllä, lumen pinta volgende niitä usein on paljon parempi "puhdistettu" lämpötila kuin ennen), Olisiko jokin lukija varmasti tuomioistuimen itsensä. Toinen seikka on varsin yleinen ilmiö yleistä, että vuoden talven pakkaset ihmiset mieluummin istua kotona niiden aasit, kaikki lämmin, eikä niiden satula ja purjelentokoneita Vastaavia koneita ja luokat katsomaan Maan pinnan yläpuolella.

 

      

 

 

 

jos kiinnostaa yhteystiedot cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

z