Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Tämä on ensisijainen käännös, alustavia, raakadatan lähes muuttamattomana. Machine, atk-pohjainen, alkuperäisestä sivuilta näkyvillä tsekki alkuperäinen ja englanti alkuperäiset versiot. Tulee jatkuvasti parantaa ajan mittaan, korjattu ja kehittyneet. Kiitos ymmärrystä.

lightning

Rajaa piireissä

Palapeli ratkaistu.

Tagged yhdessä

Ei koskaan, ei koskaan

kaikki avaruusolento, tai

muu tähtienvälinen paskaa

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles Puzzle koota ... - Jatkuvat

Kuvioiden generoidaan sähköä salamaniskun, jonka ovat kasvit osittain vaurioitunut. Kun rasteri peltokasvien on sitten näkyy simulaatio valokuvaus kirjaa voimalinjat sähkömagneettisia kenttiä.

Rajaa piireissä syntyvät sähkön salamaniskun, jonka kautta ne kasvit osittain vaurioitunut. Avulla rasterin peltokasvien näytetään sitten simulointi valokuvaus kirjaa sähkömagneettisen kentän viivoja.

Viestit yksityiset in viljakuviot niiden Suuri Maker 

Crop piireissä - koodi lukittu. Kerran ikuisesti.

Kiehtova, täysin riittävä, ensimmäinen todella tieteen , aivan uusi teoria.

Amazing salaisia ​​Viljaympyrä koodeja ja mystisiä merkkejä avannut. Kerran ja ikuisesti, jokaista heistä.

 

 Tunnuslause: Hyvin paljon viljapeltokuvioita muistuttavat PC simulointi  sähkömagneettisia kenttiä. Jopa yksittäisen, erillisen ympyrä. Siksi, koska ne  ovat todella luotu sähkömagneettisen kentän voimaviivat salaman päästöistä.

 

Koko merkitys niiden toimittamista mieltä ihmiskunnalle oli, on ja tulee olemaan ikuisesti ainoita - yhtään mitään.

 

Mahdollinen vain yhden poikkeuksen - niiden ainoa todellinen  suuri valmistaja halusi toimittaa viestin koko ihmiskunnalle:

"Älä yritä käydä peltoja vain juuri aikana, kun olen maalauksen piktogrammit. Mahdollista, että joku teistä olisi täsmälleen samalla hetkellä, ensimmäistä kertaa, myös viimeisen toinen hänen elämänsä, hänen oma Silmän, todella huomaa, ja nähdä ja ymmärtää periaate miten luon sen. "

 

Jotkut, lähinnä mekaanista seuraukset hänen toimintansa on mahdollista noudattaa täällä .

 

Kaikki matemaattinen - tekninen - geometric - mekaaninen - fyysinen - tähtitieteellisiä - astrological - Universe periaatteet, jotka on esitetty ihmiskunnan ansiosta heidän "dekoodaus", on siis mahdollista ilman mitään epäröintiä kuvata absoluuttisina tyhjäpäisyyksiä. Heillä on suunnilleen sama merkitys, kuin yrittää purkaa joitakin kuvia kaleidoskooppi. Myös koskaan toista, mutta varmasti niiden sisällä voisi löytää hyvin monia enimmäkseen erittäin tarkkoja matemaattisia, mutta myös monia muita asetuksia.

 

Esimerkiksi, että kehä säännöllisen kuusikulmion on suhteellisen tarkasti sama kuin kuusi kertaa niin pitkä kuin se puoli, kun taas ympärysmitta kahdeksankulmion jopa kahdeksan kertaa ...

 

Muuten, sisällä jokainen Viljaympyrä on melko tarkka kirjoitettu numeerista arvoa numero Π - pi. Todella, kehä tahansa kuvioiden, jotka löydettiin maailmassa tahansa, kehittyi suoraviivaisesti, on pituus, joka vastaa 3,1415 ..... kertaa sen läpimitta ... 

 

 

Jos kiinnostaa, ota cropcirclesonline@gmail.com

 

Saat perustiedot historiallisia näkökulmia kysymys Viljaympyrä on mahdollista vierailla sivustolla Wikipediaan - Viljaympyrä. Useimmat selityksiä, vaikka jätetty tai kuuluu lähes kokonaan Näennäistiede (Roskatiede), kuuluvat Luokka: Näennäistiede, mutta ainakin toimii perustiedot nykyiseen näkymään koko kysymystä.

 

Rajaa piireissä ratkaistu lopullisesti ...

Vain todellinen luonnollinen muodostavat periaatteet, yksinkertainen laskettavissa ja ennustettavissa.

Myös (!!) monta vuotta taaksepäin todennettavissa taaksepäin.

kysy Meteorologien tai Siemens - Vaisala

 

 

 

Aikajana

 

13 helmikuu 2008 - uusi, erittäin laaja - monitieteellinen tutkimus ja tutkimuksen noin sato vahingoittaminen, heikkenee. ja muiden kasvien vahingoista, jotka johtuvat sähkön alkoi

 

13 helmikuu 2009 - 1. tutkimustulokset julkaistaan ​​verkkosivuilla,

tarkasti yhden vuoden tutkimuksen alusta - lightningsymbols.com

vain hyvin lyhyt viite

 

13 elokuu 2009 - tästä päivästä jokin muu mielenkiintoinen informations julkaistu täällä, yksi kerrallaan, päivä päivältä, kuukausi kuukaudelta? puolesta www.cropcirclesonline.com Julkaistu vain internetissä, ei muuta julkisuutta, ei kirjaa, ei paperia, ei sanomalehti, media.

 

Joitakin muita mielenkiintoisia maahantulon informations omansa ja täällä

Basic, myös yksityiskohtaista tietoa kasvien satovahinkojen (haitallista, heikkeneminen) täällä (pian)

 

Järkyttävä paljastus! Crop Circle Gate ... Gatee

 

13 elokuu 2010 viimeisestä vuodesta, että ihmiskunta

tietää ja ymmärtää, miten viljakuviot tehdään. Agroglyphes, selittävät .

Siitä ajasta mahdollista nähdä sivut merkinnän Commandant ja varoitus -

ja paljon lisää tietoa sivulla alaspäin ja muut.

 

vuoden aikajanalla

 

 

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä

Aivan loppu, vain kiinnostusta. Aikana salama päästöt on salaman kanava n.. leveys 5 -10 mm) tilavuusväkevyys energia - energia säteilemän tietty määrä tilaa aikayksikössä, verrattavissa prosessi, joka tapahtuu yli supernova räjähdys (!) ...

 

Ainakin jyrkimmän osan sähkövirran käyrä pulssi etureunaan.

 

Äiti luonto

On mahdollista, että äiti luonto yrittää keuliminen, tapahtuu kuvioita maissi, mitä tapahtuu alueilla, jotka kukaan ei käy koskaan, ehkä ainoastaan ​​fantasia scifi - novelleja, romaaneja ja elokuvia. Pinta, sisä-ja kannen supernovassa, räjähdyksen aikana, ennen ja jälkeen. Pinta-musta aukko, tilaa sen alapuolella, yläpuolella ja alapuolella tapahtumahorisontin. Mitä tapahtuu välillä Event Horizon ja mustan aukon pinta. Tapahtuu esiintyy pinnalla tähden, sen yli ja sen alapuolella, on myös lähellä tähtien ydin, ja sen sisälle. Prosessit, joita esiintyy välittömässä läheisyydessä ja sisällä ydin lämpöydinräjähteen laite aikana hetkiä juuri ennen, aikana ja jälkeen räjähdyksen. Sama myös hyvin läheisyydessä tahansa tavanomaista räjähdys-ja sisäpuolella sen kasetin. Prosessit, jotka tapahtuvat aikana törmäykset planeettoja, tähtiä, mustia aukkoja. Prosessit, jotka työskentelevät aikana luomisen, muuttaminen tai poistaminen kemiallinen sidos. Prosessit ja voimat, jotka esiintyvät välittömässä läheisyydessä atomiytimen aikana sen hajoamisen aikana tai erilaisia ​​ydinreaktiot. Prosessit ja voimia, jotka esiintyä vuorovaikutusta ja reaktion tai tuhoaminen kahden hiukkasten ja anti-hiukkasia. Prosesseja ja voimia, joiden aikana massa on muuntaa energia tai päinvastoin. Geometria ja symmetria, aika kursseja, voimat ja energinen muutokset kaikki nimetyt prosessit. Prosessit, jotka käytiin ennen ja heti sen jälkeen Big Bang olomuoto ja energiaa, oli sijaitsee siellä.

 

Vielä yksi paikka

Vielä yksi paikka on luonteeltaan luultavasti yrittää osoittaa, avulla Viljaympyrä malleja, jotta koko hämmästynyt ihmiskunnalle, joka ei pitkään tulevaisuudessa, joku voisi katsoa sinne, tai sen välittömässä läheisyydessä on jotain havainnoida, tutkia ja mitata: piste, jossa salama sähkön purkauksen osui maahan, polku, että se kulkee, ja kaikki tapahtuu siellä alkaen alustavan Breakdown, astui tai Dart Leader, kunnes Long jatkaminen Nykyinen viimeisen Return Stroke. Räjähtävä kasvu ilman, plasma, mekaaniset ja sähköstaattinen ja sähkömagneettiset resonanssia ja häiriöiden vaikutuksia käynnissä siellä. Siirto ja säteily, useita megawattitunteina Sähköenergian joskus jopa paljon enemmän, paikkojen välillä muutaman päähän, aikana alle kymmenen miljoonasosan toinen.

 

Yleiset ominaisuudet

Crop Circles ymmärtää nyt saatavilla. Ja ikuisesti.

Kiehtova, laaja, ensimmäinen todella ja vain tiede -

realistinen, kokonaan uusi teoria.

Basic, perustutkimukselle.

Amazing Crop Circle ciphers ratkaistu. Kaikki ja ikuisesti.

On mahdollista nähdä lisää seuraavilla sivuilla .

 

Crop Circles ovat juuri nyt tulossa todellinen selitys käyttää vain todelliseen luonteeseen tiedettä .

Biochemical, fyysiset, tekniset, mekaaniset, kemialliset ja muut todellista tiedettä

ja todellinen luonne tutkimuksen periaatteita käyttäen vain luonnonlait.

 

Arvioitu luettelo tieteellisen, teknisen ja tutkimuksen oppiaineita ja menetelmiä voidaan käyttää selittämään periaatteet mahdollisten satovahinkojen ja heikentää sadon jälkeen mitään salama kulkeuduttua viljakasvien alalla, mukaan lukien kuvioiden:

 

Phytopathology, kasvi anatomia, fysiologia ja morfologia, biologia, biokemia, biomekaniikan, fysiikka, kemia, fysiikka, agronomia, hydrologia, hydrostatiikka, fysiikka, resonanssi ja häiriöitä, fysikaalinen kemia, geologia, radiobiologian, fysiikan ja annosmittaus sähkömagneettinen ja ionisoiva säteily, electrodynamics, aerodynamiikka, tilastot, hydrometeorologian, mekaniikka, räjähdys kinetiikkaan, sähkömagnetismi, fotometrian, kvantti kemia, termodynamiikka, matematiikka, mekaniikka, hydrodynamiikkaa, thermochemistry, optiikka, mikroskopia, kristallografialla spektroskopia, (stereo) Fotogrammetrian, staattiselta sähköltä, toksikologia, valokuvaus, arkeologia, virtausdynamiikassa luolatutkimus, magnetohydrody maaperä tiede, elektroniikka, geometria, magnetismi, geofysiikan, Fractal geometria, seismologian, agrobiology, agrochemistry ...

 

ja monet muut, myös monitieteinen ja päällekkäiset tiede oksat

 

täydellisenä vain sivutuote myös luoda säännöllisesti sadon kuvioita - piktogrammit

Upouusi, alkuperäinen teoria alkuperä ja muodostuminen Viljaympyrä malleja, absoluuttisen vapaa kaikista pseudotiede , esoteerinen, mystikko tai piilevä ominaisuuksia, UFO, ulkomaalaiset, lentävät lautaset, sciolism, mysteeri harhaluuloja.

 

Erittäin monimutkainen, mutta myös hyvin yksinkertaista ja ymmärrettävää.

100% luonnon ja tieteen teoria ja selitys Viljaympyrä peräisin

valmis mihin tahansa akateemista tunnistamista ja vastustajan menettely ja tutkimusta.

Järkyttävää!

 

Teoria todennettavissa taaksepäin avulla tietueet,

jotka eivät koskaan olleet varten kuvattua tarkoituksiin käytettävien vielä.

 

Korjaus (motto):

Vaikka jollekin lausuntoja tämän sivuston näytti muotoiltava ehdottomalla varmuudella, se tulisi esittää eteensä jotkut näistä selvennetään selitys:

On mahdollista, että ...

On todennäköistä, että ...

Se voi olla mahdollista todistaa, että ...

Joidenkin (monista) havainnot vaikuttaa siltä (tulokset) että ...

Ehdottoman varma olla oikeassa ehkä vain hölmö, tyhmä, ääliö, avuton, aasi tai idioottimainen.

Niin, kumpi heistä, pahus?

 

Crop Circles palapeli kootaan.

 

Upouusi teoria, käytetään todellisia tieteellisiä menetelmiä,

täysin vapaa kaikista pseudoscientific tutkimusta.

Amazing, mahtava ja aivan uskomatonta teoriaa.

Ei henki, hengellisyys ja spiritismi.

Ei esoteerinen, mystikko tai piilevä voimia, vaikutuksia, teoksia tai kokeita.

Ei paska extraterrestrials, UFO, lentäviä lautasia.

 

Koodi Crop Circles ratkaistu kerta kaikkiaan.

Crop Circles auki. Lopullisesti. Ehdottomasti.

Ehdottomasti ei ufo s, ei tunnettuja tai tuntemattomia lentävät koneita.

Ei tuntematon tai selittämättömiä voimia, ei paranormaaleja selityksiä.

Ei ihmeitä, ei mysteereitä, ei merkkejä.

 

Ei maapallon ulkopuolelta, ei yhteystietoja.

Ei sotilaallinen testien, kokeiden tai tutkimukseen.

Ei muuta vastaavaa salaista tieteen kokeita, testejä, tutkimusta tai tutkimusta.

Ei paranormaali tai telepaattisia kokeita tai tutkimus, ei scifi.

Mikään metafysiikka, mikään meta-psykologia.

 

Aivan uskomatonta, vaan ainoa oikea selitys. Lisää seuraavat sivut .

 

Mitään älykkyyttä, tiedustelupalvelun, tai edes tippaakaan mielen prosessien aikana luomisen viljapeltokuvioita piktogrammit. Tietenkin myös ne, jotka ovat tehneet ns Viljaympyrä päättäjille, koska aivot näiden henkilöiden olisi jonkin verran älykkyyttä ei koskaan löydetty, vaikka joku todella intensiivisesti etsimässä, kaivos-ja etsintää siellä.

 

Ei älykkyys tai henkiset prosessit planeettojen, ufoista, lentävät lautaset, Coleoptera, avaruus, aurinko, kuu, kosmos, hiiriä, kärpäsiä, kimalainen, ruoho, Beatles, massa, olentoja, rikkakasvit, ruumiita, haamuja, universe, materia, aine, tornadot, atomit, molekyylit, bugit, kiteet, sisusta, tuulet, bakteerit, lanta, materiaali, visioita, undeads, luurankoja, avaruus, avaruusolentojen, sienet, tuholaiset, painetta tai jotain muuta älykkyys aikana kuvioiden luomiseen.

 

Ei tähtienvälinen älykkyys mikään Ekstragalaktisen älykkyys mikään marsilaiset älykkyys mikään maapallon älykkyyttä, mikään älykkyys sadon, yksikään älykkyys viljan, mikään älykkyys maaperän mikään älykkyys sää mikään älykkyys kasvien mikään älykkyys eläinten mikään älykkyys maanalaisia vesi, mikään älykkyys maanalaisten kiviä, mikään älykkyys kengurut, mikään älykkyys siilit, mikään älykkyys idiootteja luoda piireissä sadon.

 

Crop Circles selitti. Ikuisesti ja tahansa.

 

Periaate muodostumista erittäin tarkkoja mukaan monet akselit ja peili symmetria, usein fraktaali, geometrisia muotoja voidaan verrata periaatetta luomisen ja muodostumisen lumihiutaleita, tai luoda graafisen kirjaa intensiteetin sähkömagneettisten kenttien ja läheisyydessä suora lanka tai sisällä sähkömagneetteja, kuten Eddy (!), sähkömagneettiset kentät ja toissijaisesti luonut loistaudit virtauksia. Se tulee sijoittumaan muulla sivulla. Selittää erottamattomia mukana piireissä, muut pienet ympyrät, jotka sijaitsevat täsmälleen yhteyspiste kaksi suurta ympyrää.

 

Saat perustiedot historiallisia näkökulmia kysymys Viljaympyrä on mahdollista vierailla sivustolla Wikipediaan - Viljaympyrä. Useimmat selityksiä, vaikka jätetty tai kuuluu lähes kokonaan Näennäistiede (Roskatiede), kuuluvat Luokka: Näennäistiede, mutta ainakin toimii perustiedot nykyiseen näkymään koko kysymystä.

 

Ennen kaikkea on korostettava, että palvellaan selitystä tai sivulle tällä sivustolla, missään tapauksessa ei käsitellä käsitteitä tai inhimillisen toiminnan kuten Esoteerisuus, Parapsykologia, Psychotronics, Paranormaali ilmiöitä , Ufologia, Spiritismi, Astrologia, Okkultismi.

Usko ulkomaalaisten, Kuvitteelliset avaruusolennot, mukaan lukien Extraterrestrials in fiction, Astrobiologia, E.T., UFO, Military disc-shaped aircraft, Flying saucer, kävijöitä eri Ulkoavaruus, Maailmankaikkeus, Galaksi, Linnunrata.

Taikuus, Musta magia, Noituus, Witchcraft, Yliluonnollinen ilmiöitä, Ihme. 2012-ilmiö, Poltergeist, Salaliittoteoria, Psykokinesia, Šamanismi, Mystiikka, tai mikä tahansa muu alalla Näennäistiede tai Roskatiede alkaen Luokka:Näennäistiede.

 

Crop Circles mysteeri ratkaistu. Lopullisesti. Ehdottomasti.

Järkyttävä paljastus!!

Teoria ylivoimainen muut ennalta hypoteesi kuin salama kirkkaalta taivaalta,-o

 

Teoria kirkkaampi kuin aurinko. Pintalämpötila su on n. 6.000 ° K, lämpötila plasman salaman vastuuvapautta kierrosta 30.000 ° K, eli 5-kertainen.

 

Looginen, ei vain helposti ymmärrettävää, mutta tieteellisesti todistettavissa, tilastollisesti todennettavissa suoraan tarjoamalla itseään ymmärryksen ja selityksen koko ilmiö ja prosessi kuvioiden luomiseen.

 

Selitys ei ainoastaan ​​hyvin luonnollisesti selittää yksin ongelman viljakuviot, mutta myös hyvin kristallinkirkas korostaa aivan näin siellä esiintyy poikkeavuuksia , viitataan usein olla ghostlike ja yliluonnollista.

 

Rajaa piireissä ei luo mitään tuonpuoleista, eteeristä, avaruus-, kosmisen tai maapallon ulkopuolista älyä ja energiaa, eikä muulla kuviteltavissa ihmisten tai eläinten älykkyyttä. Vain luonnollinen ja normaali fyysisten voimien, prosessit ja vuorovaikutukset, ei mitään muuta.

 

Edes ainoana niin kutsuttu "plasma pyörteiden". Kukaan ei ole koskaan nähnyt mitään.

Ei tuulet, tai syklonit, tornadot, sateet, kotoisin.

Vaikka ei niitä villi - "Minulla on niitä" - Jerry Cimrman.

 

 

Ei eläimiä, paitsi että " siili "Vuonna Milovice, ei maapallon ulkopuolelta.

Ei yliaistillinen havainto tai transsendenttinen voimia.

 

Ei paranormaaleja Ufologia tai muita vastaavia ilmiöitä, valtaa tai tutkimukseen.

 

Ei ley linjat mikään psyykkinen tai fyysinen energia linjat.

Kun paitsi että linjat, jossa sähkön, kaasun tai veden kiertämään - minkä tahansa apuohjelma linjat, virtaamille yli niitä kaikkia salaman vastuuvapauden sähkö, sen yli, vaikka maan, kuin vuoristorata.

 

Traktorin kappaleita, joskus olla lähes samalla tavalla, siten, että joissakin tapauksissa niillä on luultavasti enemmän kuin tuhatkertaisia ​​korkeampi sähkönjohtavuus, verrattuna niiden ympäristössä.

 

Myös kappaleiden toisenlaista - reitit etenevän myrskyjen menossa suuntaan vallitseva tuulen. Salamoita nimetty myrsky luoda kaikki viljakuviot klo päässä monista kilometriä.

 

Lisäksi voivat osallistua vaikutukselta on erilaisia ​​muotoja arkeologisia, paitsi cropmarks - kasvillisuuden merkkejä, jotka sijaitsevat maan alla, samoin kuin geologiset elementtejä ja poikkeamia. Ne voivat olla hyvin merkittävä vaikutus Sähkön johtuminen maan alle, ja ilmeisesti ovat mukana myös tilastollisesti merkitsevästi lisääntynyt todennäköisyys salaman vastuuvapauden läheisyydessä noin tietyissä paikoissa. sekä vaikuttaa nopeaan siirtämiseen sähkövoima syvälle maan alle. Niinpä siitä, että paikka ei ole korkeampi sähkö johtuminen aikana maaperään, ja luomisen epäsäännöllisiä muotoja sijaan säännöllisen viljapeltokuvioita.

 

Lisäksi ansiosta, että saattaa esiintyä hyvin nopeasti johtavuuden suuren määrän sähköenergian syvällä maahan. Ilman merkittävää suorittamalla pinnalle, ja siten epäsäännöllinen vaurioita muita kasvien pinnan ulkopuolelle säännöllisen muodon. Energia, johtajana kuvatulla tavalla voi näin ollen sen vaikutus luoda "vain" muoto magneettikentän linjat, noin suorassa johdossa, kuten suhteellisen säännöllisesti ympyröistä, lopulta heidän resonanssia ja häiriöitä, kaikki osallistuvat prosessiin Viljaympyrä luomisen.

 

Pylväät ja johdot voimalinjojen voitaisiin merkittävästi etuuskohteluun vetovoimaa sähkö päästöjä tietyissä paikoissa. Noin johdot jännite 100 tuhatta volttia enemmän, saattaa esiintyä korona päästöjä. "Toverit DDR," itse asiassa "tovereita CEZ" varmasti pystyy kertomaan paljon siitä. Erityisesti ulkomaille, on olemassa erilaisia ​​raskaan nykyinen sähköinen tutkimuslaitokset valmistajien ja jakelijoiden sähköä. Niissä käsitellään asioita energian tuotannon ja jakelun sekä suurjännite-ja arvioimalla vaikutuksia salamaniskun päästöjen ja niiden interventiot vastaavista järjestelyistä ja hte läheisyydessä viljapeltokuvioita löytynyt.

 

Ei haamuja tai luurankoja mukana Viljaympyrä luomisessa.

Ei luurankoja kaapissa.

Ei virtaa haudan.

Ei hirviöitä, kummituksia, nymphs jopa Fireflies.

Ei yliluonnollisia olentoja, jopa voimia.

 

Ei "aallot ajattelua", ei henkinen voima tai prosessia tahansa organismin eläviä tai kuolleita ajattelu ihmisen tai eläimen.

Secret font Crop Circles oli purettu.

Ehdottomasti ei mitään, tietoista tai tahallista, toiminta tahansa ihmisen tai eläimen.

Ei toimenpiteitä, energiaa ja voimia mysteeri.

 

© cropcirclesonline.com,   © nopea yhteet

 

 

Ei Telekinetic kumpikaan mielen hallinnassa voimia mikään tele-tai para-voimia, tiede ja tutkimus. Ei tähtienvälinen, tähtienvälinen tai kosmisten mysteerien, toiminta, energia ja voimat.

 

Voi, että siilit, ne eivät myöskään tee kuvioiden ...

Ei yritykset intercourse, liitäntä-tai viestintä, siirtyvät pois tunnettuja tai nykyistä tilaa, samoin kuin sisällä mitään muita mittoja.

Yhtä poikkeusta lukuun ottamatta - tapaus Milovice - itään, joka selvästi oli yritys kosketuksiin. Voi, että siilit ...

tällä paikalla "työskentelivät" siilit, "viestintä",

joka johti rento vilja, vehnä, noin 8m 2

 

Ei asemaa, energiaa ja voimaa ajattelun, mielen prosesseja.

Ei asemaa, energia tai voima "olemista".

Ei moniulotteinen ja extra-ulotteinen asemia, energia tai voima.

Ei yritys tähtienvälinen, tähtienvälinen tai ulkoavaruudesta viestintää.

 

 

Vain vain yksinkertaisia ​​biologisia, biokemiallisia, fysikaalisia, kemiallisia ja vastaavat yksinkertaiset tieteellisesti selitettävissä ja täysin todellinen ja luonnollisista syistä ja seurauksista aikana Viljaympyrä luomisprosessia.

 

Supernatural prosessit eivät osallistu kuvioiden myös

Ehdottomasti ei mitään " yliluonnollista "prosessit ja vaikutukset.

 

Lightning vuoto on aivan luonnollista, ainoa maa, ei ulkoavaruudesta, mutta lisäksi se vaikuttaa kaikissa ja kaikki sen ominaisuudet, laadulliset ja määrälliset ominaisuudet "super", jopa upein, ehdottomasti kaikki sen ominaisuudet eivät lisäksi ole tavallisten ihmisten mielikuvitus. Alkujännityksen välillä pilven ja maan voi olla suurempi kuin usean miljardin volttia. Huippuvirta voi tavoittaa lähes miljoona ampeeria. Energia, siirtää ja säteillään joka pystyisi virtaa monia tavarajunia monta mailia. Nopeus Return Stroke, Paluu aivohalvaus, vahvin osa sähköinen purkaus, on jotain välillä 1/3 2/3c. Pitoisuus energia on paljon suurempi kuin su pinnalle.

 

Osuus nykyinen nousu - muutamia kymmeniä tai jopa satoja tuhansia ampeeria per mikrosekunnissa, vain yksi ainoa miljoonasosa sekunti. Kun kyseessä on restrikes, toisen viivat, hyvin usein 250 000 / mikrosekunnin. Ehkä vain osa lasereita voi olla korkeampi energian nousun, mutta energiaa kaikista laser, jotka valmistetaan maailmassa verrattuna energiaa salama, paljon alle kuin keskimäärin, olisi ilmaista "yhtä heikko kuin vettä", mukaan lukien tulee asennetaan Břežany.

 

Vaikka Lightning Vastuuvapaus on oikeastaan ​​erittäin - super myös luonnon -naturalSe ei ole mitenkään kyse hyperphysical, yliluonnollinen -supernaturalVain SUPER &NATURAL.

 

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

 

 

Lisäksi jotkut muut tiedot

Ei niin tieteen, jotkut hieman humoristinen

 

Sun, Plasma

Hyvin samantapaisia ​​kohteita kuten viljakuviot, vaikka ei niin kauan kestävä, mutta sekunteja, minuutteja, tunteja ja ehkä myös päivän nousussa auringon plasmassa.

 

Voi näyttää prosessit samanlaisia ​​ukkosmyrskyjä.

Mutta paljon - paljon enemmän kuin 10 12 vahvempi.

Ei tutkittu lähietäisyydeltä.

http://www.thesuninmotion.com

Sun corona, Sun purkaus

 

 

Aurinko ja planeetat

On olemassa hyvin, hyvin samanlaisia ​​esineitä auringon pinnalla, tai saman tähden pinnalla.

Kun aurinko korona ja aurinko plasma pinnalla pidetään niin energinen ja plasma-oireista ja sähkö päästöjä että alle vaikutuksesta jotkut heistä koko maapalloa kokonaan haihtunut. Niiden vaikutus otetaan Sun pintaan plasmassa, joka on ominaisuuksiltaan paljon lähempänä nesteen kuin kiinteitä aineita, pystyy luomaan kuvioita verrattavissa ympyrät veden pinnalle, kuten erilaisia ​​häiriöitä ja resonanssia. Jotain hyvin samankaltainen voi esiintyä siellä, kun kyseessä ovat hyvin tunnettuja suosittuja sunspots.

 

 

 

"Crop Circle" kuten kasvanut esineitä tulee olemaan tulevaisuudessa havaita lähes jokaisella planeetalla ja niiden kuut auringossa järjestelmään ja hyvin pitkällä tulevaisuudessa, jos koskaan, kaikki muut ulkoavaruuden planeettakunnista.

 

Vuonna eloton avaruusolento materiaaleja ja pintoja kuten hiekka, lumi, sepeliä, jauhe ja vastaavat.

 

Ennen kuin robotti tai käsintehtyjä tutkimusta ne arvioidaan, ja ennustaa, meidän.

Me ei mennä sinne tutkimaan nyt, koska Hawking varoittaa heitä, he söivät meitä.

 

Ei ole ehdoton eikä mitään älykkyyttä luo kuvioiden

Mahdolliset kysyä Georgino Paroubek, yksi entinen, todella tyhmä Tšekin poliitikko yritti tulla valituksi avulla marsilaiset, myös commie ja ohjaavat nimissä niitä. Ja puhkeavat kuin kupla.

 

Ei maapallon ulkopuolista älyä, ei mitään muuta älykkyyttä, ei ihmisen älykkyyttä.

Piti Crop Circles muodostaa, ei Paroubek, mutta kuka tietää?

 

Ei "plasma pyörteitä". Kukaan ei ole nähnyt koskaan.

Ei "pyörteiden sähköistää kitkaa". Kukaan ei ole nähnyt koskaan.

Ei tuulta, ei syklonit, ei tornadoja, ei sade, ei rakeita

Ei eläimiä, ei extraterrestrials.

Ei yliaistillisissa tai transsendenttinen voimia tai käsityksiä.

 

Ei paranormaaleja, ei Ufologia, ei poikkeavaa ilmiöitä, voimia tai tutkimuksia.

 

Ei ley linjat, ei energiaa linjat.

 

Crop Circles nolla naamaria.

 

Ei mitään "ajatteli-aaltoja", ei voimia ajattelu, kaikki elävät tai kuolleet organismin, ihmisen tai eläimen.

 

Muna ja kana?

Kumpi oli ensin, muna vai kana?

Emme tiedä. Joku tietää.

Kumpi oli ensin, kuvioiden tai kanaa?

Emme tiedä. Anteeksi, me tiedämme sen. Tämä ei ollut yksi oikea kysymys.

Kumpi oli ensin, kuvioiden tai muna?

Emme tiedä. Anteeksi, me tiedämme sen.

Se ei ollut yksi oikea kysymys myös.

Halusi kysyä hieman toinen kysymys.

Olla, vai eikö ... Anteeksi, pikku virhettä uudelleen.

Kumpi oli ensin, kuvioiden tai Stonehenge?

Se on yksi oikea kysymys.

Tänään jokainen voi vastata tähän kysymykseen oman.

 

Last Chance

PS

Dear stupid Viljaympyrä päättäjät, sinulla on viimeinen mahdollisuus tunnustaa tosiasia

että olet koskaan edes ainoa Crop Circle oli tehnyt.

 

Jos, niin se oli todella "niin suuri paska" verrattuna muotoja,

jotka olivat todella luotu pelkästään avustuksella luonnon voimien ,

sähköinen vastuuvapauden Lightning -

että jokainen vain vähän älykäs ihmisen

ei maksa edes pennin ja jokainen iva sinua.

Jokainen teidän entinen vonkale, "tunnustukset"

että olet kaikkialla luoneet kuvioiden,

olivat kaikki keksittiin vuonna pubissa, kun oli juonut alas

monet olutpullot ja viinaa.

Tai kuten hieman hankala harhautustarkoitus yksinkertaisen rouva Bower.

 

Ei, Ei, Ei, Ei, Ei, ei koskaan, koskaan, koskaan, koskaan, koskaan

Ei transsendenttinen olentoja ja voimia.

Mitään-aktiivisia tai tunnetut, toimia minkä tahansa humaanisen tai eläimelle.

Ei telekinesia, ei vastaavia voimia, ei puhelin-tai para-voimia, tieteiden ja tutkimuksia. Ei kosmisen tai tila tai kosmos mysteeri, teho, energia ja voimat.

Ei moniulotteisia voimia tai vaikutuksista tai muu yhteys tai viestintään.

Paitsi jos Milovice - East

 

Ei voimaa, energiaa ja toimintaa ajatuksen.

Ei tehon, energian ja toiminta "beeing".

Ei moniulotteinen ja extra-ulottuvuuden voima, energia ja voimat.

Ei tähtienvälinen, tähtienvälinen tai ulkoavaruudesta viestintää.

 

Mikään nimetty voimien ja vaikutusten luoda viljapeltokuvioita.

 

Vain yksinkertainen biologiset, biokemialliset, fysikaaliset, kemialliset, mekaaniset ja muut

todellinen tiede ja todellinen luonne syitä ja tuloksia.

 

Ei yliluonnollisia ilmiöitä ollenkaan.

 

 

 

Ei hölmö seniili ... Dement luonut Viljaympyrä koskaan

Ei vitsit, ei Viljaympyrä päättäjille

Ei Doug, ei Dave.

Ei levyt, ei johtoja.

Ei lankkuja, ei köydet, ei levyt, ei johtoja.

Ei typerä seniili dementiaa vanhat kaverit tai niiden jäljittelijöitä, ihailijoita ja seuraajia.

 

LUONTO, TIEDE luoda vain kuvioiden

Kyllä, vain todelliseen luonteeseen voimia, ennustettavissa ja laskettavissa käyttämällä sääntöjä ja lakeja sekä biokemian, biofysiikan, fysiikka, matematiikka, biologia, kemia, mekaniikka-ja muut vastaavat niistä johdettuja todellisen luonteen tieteiden ja oksat ase mukana nouseva jokaisen Viljaympyrä koskaan löydetty .

 

Fyysiset, biokemialliset ja vastaavien joukkojen luotu yli miljardeja Crop Circles tai vastaavalla tavalla luotu muotoja maapallon pinnalla kauan ennen ihmisiä olemassa, myös eläin. Aluksi nonliving asiassa, kuten lumi, hiekka tai pöly, myöhemmin sammalta ja jäkälää, ja myöhemmin kasveja kuten viljaa tai vastaavaa.

 

Big Bang tutkimus

Really Big Bang tutkimus-ja ilmoitus.

Sanaleikki ... Salama jälkeen ukkosen tuottaa todella kovaa bang

 

Hyvin samanlainen periaate luo kuvioiden samantapaisia ​​kohteita

pinnalla saman tähden, minkä tahansa kokoisina.

Emme tarkastella sitä lähietäisyydeltä.

Myös pinnalla monia, vaikka ei joka

Planeetat ja niiden kuut kiertävät jokaisen tähti

jokaisen galaksin avaruudessa, koko maailmankaikkeudessa.

Me - Nyt olo ei tarkastella sitä lähietäisyydeltä koskaan Obama pysähtyi.

 

Huomautus:

Ei kaikki taivaankappaleet - Esimerkiksi meidän Moon on tällä hetkellä tältä osin kokonaan pois käytöstä, mutta aiemmin se ei ehkä ole. Samoin kaksi kuita Marsin Phobos ja Deimos. Yleensä kaikki "pikkumies" on aurinkokunnan ja avaruudessa, ilman korkeampia lämpötila maan ja sulan ytimen, kuten maalämpöä. Esineet, jotka eivät omista mitään tunnelmaa eikä näytteille vulkaaninen toiminta, tulee samalla. Mutta Marsin pinnalla on tuulta, kitka ja näin pitäisi olla myös myrskyn, vaikka tässä tapauksessa tietenkin vain hiekkamyrsky. Jos on ukkosta, on kitka, sähkö-ja salamoita, ja voi olla piireissä joskus. Kun joidenkin uusien koetin tutkia pintaa riittävästi tarkkuus ...

Tieteelliset julkaisut eivät mainitse siitä havaittavaa myrsky toiminnasta Marsissa vielä.

 

Mustat aukot

Myös mahdollista, että Viljaympyrä muistuttava kohteet näyttävät pinnalla aukkoja ja hieman yli sen. Jossain välissä pinnan ja Event Horizon.

Käyttämällä kaikkia nykyisin tunnettuja periaatteita fysiikan

meillä on koskaan voi tutkia niitä lähietäisyydeltä.

 

Tämä on ole vitsi.

 

 

On miljardeja galakseja, jokainen niistä sisältää miljardeja tähtiä. Jokainen tuon tähden planeettojen järjestelmä sisältää useita planeettoja ja hieman useaan kertaan ja kuista. Lähes jokaisella heistä aikana jokainen yksi miljardien vuosien tuhansien Crop-Circle-tilassa luotu muotoja häiriöiden muotoja, kuten kaleidoskooppi tai oskilloskooppi - Lissajous tai mekaniikka joustava kalvo, Chladni muotoja, fractal muodot - jään hiutaleet, branching, Kyrlian ja Lichtenberg muodot - toinen fractal analogisesti

vuosittain maa vuosi, maanpäällinen - noin 31,557.600 sec

Älä usko? Tulet! Luota se! Et usko, ymmärrätte,

hän hyväksyy selityksen ja voit luottaa. (?)

 

Kysy stupid noin yksinkertainen

Dear stupid Viljaympyrä päättäjille. Tämän arvion aikana olemassaolo maailmankaikkeuden, täällä, meidän, jotka elämme siinä, lähtien Big Bang, että oli "luonut" suunnilleen noin 10 30 tai jopa enemmän, Crop-Circle-tilassa loi interferenssivirta & resonanssi ja Kaleidoskooppi & Lissajous & Chladni ja yhdistetty muotoja pöly, lumi, jää tai muu jäällä vastaavat materiaalit, jäädytetty methan tai muita kaasun kasviaineiston, kuten vilja, jos missä olemassa uloimmista planeettakunnista lähelle tähden sisällä mitään galaxy ...

Mustat aukot ei lasketa.

 

+10 +30 on noin 1000 kertaa suurempi kuin minkä tahansa meistä, vaikka kyseessä ovat niin sanotun "tilaa vieviä näyte", on useita läsnä atomien ruumiin

 

Hyvä Viljaympyrä päättäjille, sinä kuitenkin haluat ilmoittaa, että olet tehnyt

jonkin niistä?

 

 

Merkillepantavaa ...

 

Noli tangere circulos meos, quod licet Iovi, non licet bovi, fiat fulgur ergo fulgur fecit.

 

CropCircleGatee

 

Quamvis dē omnibus dubitandum est, crēdō quia absurdum est, credendo vides AMDG.

 

Omnia vero fulmen gubernat. Salama lentäjät kaiken. (Herakleitos)

 

Sivut pysyvänä rakentaminen ...

Jokainen päivä voi nähdä vähän muutoksia ....

Seuraavilla sivuilla pian ... (Sanaleikki) ...

Tällä sivulla ja muut voivat seurata tuloksia yli kolme vuotta jatkunut ..

Lisätty 13. Februar 2012: yli 4 vuotta.

Salainen kova tutkimuksen, noin. 38 kuukautta.

Hobby lelu vain ainakin alussa.

 
lopussa sanoman

 

Kirjallisuus, lähteet

Jotkut kirjat (murto), käytetään selittämään erilaisia ​​fysiikan ja luonnon ilmiöt ja vaikutukset teksti ja alasivujen www.cropcirclesonline.com kirjallisuus

 

Jos kiinnostaa, ota cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Sivua on valmis, ja kaikki teoriat täällä esitettiin olivat hyvin perusteellisesti, tarkasti ja yksityiskohtaisesti kokeellisesti tutkia

 

Jan Ledecky