Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Tämä on ensisijainen käännös, alustavia, raakadatan lähes muuttamattomana. Machine, atk-pohjainen, alkuperäisestä sivuilta näkyvillä tsekki alkuperäinen ja englanti alkuperäiset versiot. Tulee jatkuvasti parantaa ajan mittaan, korjattu ja kehittyneet. Kiitos ymmärrystä.

lightning
Mystery ratkaistu.

yksi selkeimmistä selityksistä

joka voidaan kuvitella

Ei mikään, ei

käsittämätöntä, utelias

käsittämättömän ilmiöitä

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Rajaa piireissä syntyy kun salama iskee.

Kuten valokuvaus-rekisteriä aikana sähkömagneettisen voimaviivat ja sähkövirtaa läpi rasterin kentän kasvien pinnalla.

Rajaa piireissä syntyy läpi salama iskee. Kuten valokuvaus-rekisteriä aikana sähkömagneettisen kentän viivoja ja sähkövirtaa on rasterin muodostaman kentän kasvien pinnalla.

 

Lisää laitteita yleinen laboratoriokäytäntöä, simuloida

luontia viljakuviot kentällä salama vastuuvapaus

Huomaa ennen kaikkea täällä sivustolla ovat pakanoita, palvojia ja ihailijoita ufot, lentäviä lautasia, ulkomaalaisten ja vastaavat hölynpölyä, salaperäinen, hullu ja todennettavissa selvitys syistä viljakuviot. Seuraajia ja kannattajia kuten selitys mikroaaltouuni, siilit, kengurut, siirto ajatuksia.

 

Saat perustiedot historiallisia näkökulmia kysymys Viljaympyrä on mahdollista vierailla sivustolla Wikipediaan - Viljaympyrä. Useimmat selityksiä, vaikka jätetty tai kuuluu lähes kokonaan Näennäistiede (Roskatiede), kuuluvat Luokka: Näennäistiede, mutta ainakin toimii perustiedot nykyiseen näkymään koko kysymystä.

 

Wilson pilvi chamber

elektronin radan
hiukkasen liikeradat

Joissakin Viljaympyrä muotoja voidaan havaita että vastaavanlaisia ​​prosesseja tapahtui siellä kuin liike hiukkasia Wilson pilvi kammio tai kuplakammiossa, mutta hieman suuremmassa mittakaavassa. Vuonna laitteet kuvatut kirjataan kappaleet hiukkasia, joiden massa ilmaistaan atomipainoltaan, 1/12 C = 1 Da tai osina. Proton, neutroni, antiproton - likimääräinen paino on Dalton, elektroni ja positroni - noin 1/1000 Da. Hiukkaset liikkuvat lähinnä magneettikentässä. Niiden energia on ilmaistu elektronivolttia - eV, 1,16 x 10 -19 J, ja elektronin varaus on 1,16 x 10 -19 C. Alalla on vilja liikkuivat hiukkasten paino kymmenesosa grammaa on kymmenien grammojen, eli suuruusluokkaa yli 10 +23 kertaa raskaampia, niiden sähkövarauksen voidaan ilmaista yksikköinä coulombi, tai enemmän, energiaa kilojoulea, ts. uudestaan ​​tai 10 20 kertaa suurempi kuin atomi-ja atomia pienemmät hiukkaset. Ollut jo jonkin aikaa alttiina miljoonia volttia, virtaukset satojen tuhansien ampeerin sähkövirtaa ja magneettikentän monia miljoonia kertoja suurempi kuin Wilson pilvi kammioon. Liitteenä kuva viljakuvioiden oikean yläkulman hyvin huomattavalla muistuttaa spiraaliksi - sinimuotoinen liikkuvuus varautuneiden hiukkasten magneettikenttä salama vastuuvapauden. On mahdollista verrata seurata elektronin magneettikentän - kuvassa, jonka levy pituus on 25 cm. Saatiin verkkosivuilla sciencephoto.com teki Lawrence Berkeley National Laboratoryn ( web ), yksi monista laboratorioihin University of California ( web ), jäsen kansallisen laboratorion tukema Yhdysvaltain Department of Energy ( web ). Samanlaisia ​​"hiukkanen kappaleet" on mahdollista löytää monia muita kuvia viljakuviot ja maksetaan huomiota ne sivulta . Tilapäisesti suokaa anteeksi vika linkkiä. Viitattu sivusto kuvataan myös joitakin todennäköisiä ominaisuuksia "hiukkasia", jonka ansiosta kuvattua malleja viljakuviot tai jotkut niiden osat on valmistettu.

 

Tiedot laajennetaan myöhemmin, erityisesti viitteenä. Joka tapauksessa, yrittää joku etsiä maapallon ulkopuolelta, nähdessään kuvia ratoihin atomia pienemmät hiukkaset, kuten Wilson pilvi kammiossa, tai tulosta CERNin kokeista?

 

 

lissajous luvut

Häiriöt ja resonanssi

analogia chladni ja lissajous muotoja rasteri kasvien

On varsin todennäköistä, että joskus aikana Viljaympyrä luominen on tapahtunut poikkeuksellisen sattuma, varsinkin jos monimutkaisia ​​geometrisia kuvioita. Erittäin vahva resonanssia ja häiriöiden välillä kuvataan joukkojen kykenevät osallistumaan aikana muodostumisen. Nämä mekaaniset voimat - virtaavaan ilmaan, maanjäristyksiä aste 3-4, iskuaaltoja ja paineaaltoja, resonanssi maanalaisten luolien, sekä sähkömagneettisen ja sähköstaattisia voimia. Kaikissa luetellut tapauksissa, sellaisella etäisyydellä useita metrejä kymmeniin metriä piste salamaniskun iskun joukot olivat valtavia, täysin tuolle tavallisten ihmisten mielikuvitusta. Jotkut Viljaympyrä kuvioita sitten näyttämään kirjaa resonanssi ja interferenssi-ilmiöt, jotka ovat tapahtuneet lähellä joitakin viljapelloilla. Lichtenberg, Kyrilian voi myös osallistua. Vasen mukana valokuva, jossa kuvia demonstratiivipronominit kokeilu osoittaa mahdollisuuden sähköinduktiolla kasveissa .

 

Esimerkki sähkövirran induktion kasveissa

 

 Tunnuslause: Hyvin paljon viljapeltokuvioita muistuttavat PC simulointi  sähkömagneettisia kenttiä. Jopa yksittäisen, erillisen ympyrä. Siksi, koska ne  ovat todella luotu sähkömagneettisen kentän voimaviivat salaman päästöistä.

Seuraavat Viljaympyrä Luvut ovat hämmästyttävän samankaltaisia ​​magneettikenttään malleja, kuten metalli, ferromagneettiset sahanpurua. Lightning vastuuvapauden toimii kuten kapellimestari sijoitettu kohtisuoraan maahan, ja valtava sähkömagneettinen kenttä syntyy sen ympärille enimmäkseen pyöreitä, mikä voi herättää sähköinduktiolla kaikkien aineiden alueella, mukaan lukien kasvit.

Muodot sähkömagneettisen kentän luotu yksi, kaksi ja kuusi vastaavien päästöjen salaman.

 

Ne muistuttavat sähkömagneettisen kentän viivoja. Se muodostettiin sähkömagneettisen kentän raudan sahanpurua, yhden, kahden ja kuuden vastaava salama päästöt, johtimet kohtisuoraan maahan, joka kulkee pinnan syvälle maan alle.
Niitä kertyi samanlainen periaate, joka näkyy oikeassa, mutta ei vain yksinkertainen ympyrä. Siellä luotiin koko monimutkaisia ​​häiriöitä malleja. Ne syntyivät juuri täsmälleen hetkellä salama vastuuvapauden, mutta ne on kehitetty useita päiviä tai viikkoja, jopa enemmän myöhemmin läpi viivästynyt luonnolliset prosessit kasveissa - luonnon kehittäjä. Oheinen kuva voidaan suurentaa liikuttamalla hiirtä. Luonnollinen Lightning vastuuvapauden työskenteli uskomattoman samankaltainen funktio kuin valokuva-salama. Pinta-alan, jossa vilja toimi kuvaamattoman samalla tavalla prosessin aikana arkun valokuvaus-ainetta, minkä jälkeen kehitetään, hyvin hitaasti. Vuonna antenni arkeologia käytetään hyvin samankaltainen termi, "luonnollinen kehittäjä", selitykset luomisprosessi cropmarks, kasvillisuus merkkejä.

 

Näin kasvillisuus toimii jokseenkin tapaan kemiallisen kehittäjä altistuneiden valokuvauslevyille: se herättää piilevä kuvia. lentojen eilen: tarina antenni arkeologian, Leo Deuel, St. Martinin Press NY 1969, sivu 38.

 

On mielenkiintoista, että hyvin samankaltaisia ​​muotoja olisi todennäköisesti luotu ansiosta säteilyn häiriöt, vaikka vain yksi epäkeskisesti vaikuttavat, on seurauksena sähkö päästöjen sisällä laajeneva ilma sarakkeeseen.

 

 

 

Pieni fysiikan ...

Seuraava esimerkki liittyy keskimäärin salama, tarkoitti tärkein osa - Return Stroke, katso salama . Esimerkkinä voidaan todeta, että kukin ainoana elektronin salamaniskujen purkauksen siirtää energiaa on suuruusluokkaa 10 kolmekymmentä kertaa suurempi kuin mitä tarvitaan elektronin hyppäämään tason "s" taso "p" on vetyatomi. Se näyttää todella riittää. Laske elektronien niin keskimäärin salama vastuuvapaus noin 10 21, joka näyttää paljon myös. Sähkövaraus on noin 300 Coulombin, mikä puolestaan ​​ei ilmeisesti näytä paljon.

 

Muuten, tässä on linkki tekstin, joka sijaitsee varmasti lopussa tämän sivun, koska jotkut lukijat ei todellakaan ole ymmärtää ja hyväksyä se

 

Useat enemmän teoreettinen perustelu:

Säännöllisyys malleja ja tilastollisesti erittäin liian usein merkittävä korkean tarkkuuden moniakselisiin symmetria

Mikä on vielä hyvin vaikeaa - yritetään selittää yksi erittäin mielenkiintoisia kuvioiden ominaisuuden - erittäin tarkan symmetrian useamman kuin yhden akselin - 2, 3, 4, 5, 6, vielä enemmän, on tarkka keskus symmetria-ja hyvin tarkan peilikuva. Yksi mahdollinen, mutta vaikea todennettavissa olevien seikkojen säädetään, että salama vastuuvapaus - plasma aikana sen vaikutusta kentällä, juuri ennen ja jälkeen, pystyy luomaan jotain jättimäinen analogisesti atomien ja molekyylien rakenteita. Kristallografia, atomien ja molekyylien orbitaalit ja niiden hybridisoituneet vaihtoehdot, konjugoituja kaksoissidoksia, konjugoitu kolmoissidokset, sykliset ja ketju yhdisteitä hiilen ja piin. Se on hyvin epämääräinen ja tuskin todistettavissa oleva teoria, tietenkin. On syytä huomata, että plasman vastuuvapautta, jossa voi olla useita miljoonia volttia per metri, sen pituus on pidempi kuin useiden kilometrien, ja joskus kuljettaa nykyinen lähellä miljoonaa ampeeria, voi tapahtua asioita, jotka haluavat, ja se voi tutkimaan tuskin kukaan ...

 

Kuitenkin joissakin kohdassa myöhemmin tulee kuvaus prosessi, jossa voidaan olettaa - teoreettisesti ja käytännössä - joskus myöhemmin, on tietenkin paljon korkeampi demonstrability. Pyörivä sähkömagneettisen kentän. Edellä ennen käsittelyn mahdollista verrata vaikutus veden pisaroiden neste tai osaksi ohut neste, jotka kaikki on teoreettinen tutkimus, myös käytännöllistä helpommin.

 

Luonnossa, nimittäin onnistuneiden toistettiin. Valitse äärettömän pieni äärettömän suuri. Yann Arthus Bertrandin. Se olisi parasta, jos suuresti hukkua ihmiskunta päättää kieltää Luontoäidin luoda säännöllisen kuvioita vilja. Vain mahdollisimman yksinkertaisesti sanoa, että luontoäiti voi luoda niitä. Matemaattinen-fyysinen tietokonemallinnuksen voidaan lykätään tahansa tulevaisuudessa, sekä teoreettisen alustavia suunnitelmia ja ideoita mitä tahansa fyysistä malleja. Luontoäiti on hyvin yksinkertaisesti voi luoda ne kaikki itse ilman apua mitään typerää maapallon ulkopuolelta. Kaunis mallit jääkiteiden lasille, sekä kaikki kiderakenne, luontoäidin luo kokonaan yksin ilman apua mitään naurettavaa ja idioottimaista maapallon ulkopuolelta. Vain mahdollisimman yksinkertaisesti katsoa. Kukaan etsii avaruusolentojen kun hänen ikkunan jäätyy, tai kun tarkastellaan basaltti elimet kaikkialla maailmassa, esimerkiksi niille, jotka ovat Panská skála, Kamenický Šenov (Steinschönau). Kuva osoittaa, että Devils Postpile National Monument Yhdysvaltain National Park Service

 

 

Lyhyt johdanto:

Heti salama vastuuvapauden eli ensimmäinen Return Stroke, Vahvin osa purkauksen aikana, joka on lyhyen aikaa, muutaman miljoonasosan sekuntia, vain hyvin ohut sarakkeessa plasma, 5 - 10 mm, joka välittömästi alkaa nopeasti laajentua ympäristössä, ja se käynnistää ympäröivään ilmaan. Palkit sähkömagneettisen säteilyn lähtöpiste - kanava salamaniskun, etenevät valon nopeudella, laajennus ilmapatsaan sattuu nopeus verrattavissa äänen nopeudella, joka on noin miljoona kertaa hitaampaa. Kanava salama säteilee energiaa kaikki aallonpituudet ympäristöönsä, myös tuottaa lämpöä ympäröivään ilmaan, joten kineettinen energia, monta miljoonaa joulea, per metri sähköinen purkaus. Aikana sekunnin murto-osan, massan nopeasti liikkuviin ilmapatsaan, kohtaa kohti paikallaan ilman, että etäisyys on kymmenen metrin päässä kanavan salamaniskun, ja tänä aikana voi esiintyä seuraavien salaman iskunpituus - Restrike, S econdary aivohalvaus, sisälle nopeasti siirtymässä ilmapatsaan. Termi "nopeasti liikkuviin ilmapatsaan" lausutaan vain suhteellisen tietenkin, koska palkit on sähkömagneettisia aaltoja liikkuvat, ja heijastaa sen sisällä miljoonaa kertaa nopeammin.

 

Näkökulmasta seurauksena salamaniskujen lyöntiä, ilmapatsaan voidaan pitää paikallaan esine, sylinteri, erittäin voimakkaasti rajoitettu. Oletetaan, joiden halkaisija on 10 m - 0,03 sekuntia sen jälkeen, kun ensimmäinen paluuiskun. Restrike sisällä tämän kolonnin liikkuu 100-200 tuhansia km / h, ja sähkömagneettinen palkit säteillään, että ne liikkuvat valon nopeudella. Aikana vain 100/1000000 ja toinen, mikä on se aika, joka on säteilyteho suurin osa myöhemmin salaman aivohalvaus - lisää 99%, on ilmapatsaan liikkuvien "vain" äänen nopeus, että etäisyys 30 mm. Sähkömagneettinen säteily myöhemmin sähköinen purkaus liikutetaan samalla etäisyydellä 30 km, ja että säteet, lisäys-kaikkiin suuntiin, voi olla tällaisessa kolonnin noin 300 kertaa palautuu ja luo monenlainen resonanssi-ja häiriöitä.

 

Raja ja sisäilman sylinterin ovat hyvin intensiivisesti ionisoitunut ja sähköä johtavia. Osa säteilystä myöhempien sähköinen purkaus voi esiintyä aiheuttama jännitteen sylinterin seinään ja maadoitettu. Samoin voi kehittyä legendaarisen kapeita piireissä, joka ei voisi aiheuttaa kasvillisuuden jopa lapsen jalan sitä. Myös käynnissä iskuaallon ilmassa, aluksi paljon nopeammin kuin äänen nopeus, asteittain hidastuu. Paineaalto liikkuu nopeammin ennen paineaallon, ja siten tietyissä olosuhteissa, yksi restrike voi luoda kaksi ympyrää luotu ansiosta induktioon. Vuodesta moniulotteisuus joissakin piireissä voitaisiin joissakin arvaus kuinka kauan kesti heijastukset sisällä ilmapatsaan luoma ensimmäinen suuri salama vastuuvapauden. Mitä etäisyys noin loukkaantunut säteilevän sähkömagneettisen palkkien sisällä sarakkeen ansiosta toistuvia heijastuksia.

 

Leveys on kuvattu kapea renkaat vaihtelee 10-20 cm, mikä vastaa puolta tuhannesosasekunnin nähden äänen nopeudella, että tänä aikana valon liikkuu 150 km. Tämä on hyvin likimääräinen arvio. Mahdolliset, että alueella tilapäisesti luotu ilmapatsaan voi tapahtua koko heijastus sähkömagneettista säteilyä. Tietyissä olosuhteissa, aurinkoa vastaisi sisällä sarakkeen paljon kauemmin kuin ainoastaan ​​seuraavien sähköisten purkaus. Pystyy liikkumaan paljon pidemmän matkan, ja luo paljon monimutkaisemmaksi häiriöitä. Yhteensä heijastus tapahtuu, kun säteen avulla kulma riittävän pieni - pienempi kuin raja-kulma, suhteessa tangentin kulman sylinterivaipan on kosketuskohdassa.

 

Ilmapatsaan nopeudella vasten valon nopeus on erittäin vähäinen, 1/10 kuusi käytettäessä, vaan hyvin hitaasti, nollasta poikkeava ja jatkuvasti, myös hyvin yhtenäinen laajeneminen ilmapatsaan voidaan muodostettu, että erittäin mielenkiintoisia ja monimutkaisia ​​resonanssi-ja häiriöiden rakenteita. Tarkempi kuvaus tästä prosessista kuvataan esimerkiksi sivulla salaman mekaniikka - aalto häiriöitä sisällä laajeneva ilma sarakkeeseen.

 

Samantapaista voidaan sanoa mahdollisuuksista moninkertaisen heijastumisen ja häiriöiden sähkömagneettisia palkkien sisällä ilmapatsaan, nopeasti laajeneva. Koska kiinnostus tämän aiheen, ja se, että jotkut mallit todella osoittavat samaan tapaan luoda, jotkut vasta perustetun alasivun ja salamat osion erityisesti kiinnittää huomiota tähän mahdollisuuteen. On olennaista, että samalla tavalla aina peräisin ympyrän emäksenä, ja sisä-että on mahdollista löytää eri monenlaisia ​​resonanssia, fraktaalit, myös häiriöt tai yhdistetty Viljaympyrä kuvioita. On kaavio on graafinen esitys lämpötilan ja paineen venttiilin polttomoottori. linkki on esimerkkejä sijoitetaan tässä. Samankaltaisuus prosessin sylinteriin ja polttomoottorin, simulaation laitteen vakio konepajakäytäntö, luultavasti jälkeen lähimpänä restrike: säännöllisesti vastaavan räjähdys-tai enemmän hallittu polttaminen, tapahtuu sylinteriin polttomoottorin tai dieselmoottori.

 

Vertauskuvallisesti mahdollista kuvata muodostuminen joidenkin Viljaympyrä muotoja analogia resonanssia ja häiriöiden välillä ääniaaltoja ja sähkömagneettisia aaltoja. Jotain luonnon radio, televisio, oskilloskooppi ja valokuvaus yhdessä.

 

Saat perustiedot historiallisia näkökulmia kysymys Viljaympyrä on mahdollista vierailla sivustolla Wikipediaan - Viljaympyrä. Useimmat selityksiä, vaikka jätetty tai kuuluu lähes kokonaan Näennäistiede (Roskatiede), kuuluvat Luokka: Näennäistiede, mutta ainakin toimii perustiedot nykyiseen näkymään koko kysymystä.

 

Vesipisara - hyppy ilmiö, pulssi laski ylhäältä ...

Toinen mahdollisuus luoda määräajoin viljakuvioiden rakenteita on levittää valtavan ylipaineen ympäröivään luontoon, kuten säteet nestemäisten iskun jälkeen pisaran veteen tasolle. Klikkaa kuvaa seurata lähteen.

Päässä toinen kuva on esitetty useita vaikutuksia tippaa ohut kerros nestemäistä, erittäin mielenkiintoinen on viimeinen. Kun kyseessä on salamaniskun kenttään mahdollista verrata vaikutuksesta suuri pulssilla ohut neste. Pääasiallinen ero on, että kun kyseessä on salaman vuoto on sellainen ilmiö verrattavissa tulitikkuaskin vaikutus, raskas veturin. zajfyz.physics.muni.cz

 

 

 

Pyörivä sähkömagneettinen kenttä, oskilloskooppi

Yksi mahdollisuus, joka selittäisi korkean tarkkuuden moniakselisiin symmetria joidenkin Viljaympyrä piktogrammit on, että peräkkäisiä sähkö päästöt, noin 20-30 millisekunnin yksi toisensa jälkeen, esiintyy etäisyydet vain muutaman metrin päässä toisistaan, jotka pystyvät luomaan osoitteessa Tässä vaiheessa voimakas pyörivän sähkömagneettisen kentän. Se voi olla enemmän kuin kolme vaihetta, voi aiheuttaa erilaisia ​​resonanssi ja häiriöitä, ja ne voivat vaikuttaa muiden samalla paikalla näkymisen elektronisäteen eli "maalata kentän" monia eri symmetriset Viljaympyrä piktogrammit. Kaikki tapahtui sekunnin murto. Katso salama .

 

Esimerkiksi vaikutuksen kolmen peräkkäisen, 20 ms: n välein pulssien kolmion etäisyydellä kymmenen metrin päässä toisistaan ​​koko pinta-viljakasvien kentän luomiseksi hetkeksi pyörivän sähkömagneettiseen kenttään. Vaikka vain sekunnin murto, mutta suuri sen lisäksi, että tavallisten ihmisten mielikuvitusta. Kiitos syntyvän sähkömagneettisen kentän voisi helppo käyttää sähkömoottori, jonka teho on noin enemmän terawattituntia. On mahdollista määrittää, että tällaiset sähkömagneettisen kentän, myös sähkömagneettisen kentän jokaisen salamaniskun, joka vaikuttaisi kasveissa ei ainoastaan ​​induktio, vaan myös mekaanisesti.

 

Siinä samalla voidaan kuvata kasveja toimii sähköjohtimeen - Nykyinen aiheuttama, myös virrat toteutettiin läpi niitä, jolloin ne näyttävät sähkömagneetit sähkömagneettiset kentät voivat toimia niitä mekaanisia voimia, jolloin niissä mekaanisia vaikutuksia myös vaurioita. Lisäksi kaikki kuvattu tässä, että Viljaympyrä vaiheessa voi esiintyä erilaisia ​​värähtelyjä - dissonoivia harmoninen, myös vaimennettu heilahtelut. Suuri määrä Viljaympyrä piktogrammien jäljitellä kirjaa vaimennettua heilahtelut, jolloin suurin ympyrä seuraa pienempi, jota seuraa vielä pienempi, enemmän ja enemmän, usein yli kymmenen. Jotkut muistuttavat Viljaympyrä kuvia myös toimia esimerkkinä tällä sivulla 1, 2, 3, sadat muut mahdolliset havaita kautta Crop Circles webs.

 

Kaikkien tapahtumien kuvattujen tapahtui edellä jotkut vilja-tai maissi, unikko, raiskaukset ja muut viljelykasvit, voi aiheuttaa ei juurikaan näkyviä vaikutuksia. Aluksi alkuaikoina, koska ne olivat vain nk. "tallennettu" lailliseksi raster muodostaa henkilön kasveja. Heidän näkyviä muutoksia tai heikkous johtavat niiden pudota maahan, joka esiintyy monen päiviä, viikkoja tai jopa pidempään. näyttely - kuvattu siellä. Viljaympyrä tallennetaan, mutta silti täysin näkymätön.

 

Lightning vauriot viljelykasvilajikkeiden

kuvatulla vakavasti tieteen maatalous kirjallisuus ja verkkosivut


puuvilla vahingoittunut salama
Prosessit kuvattu aikaisemmissa kohdissa, tietysti voi tapahtua myös kaikkien muiden maatalouden sivusto, jossa ei ole viljelty kasveja, voi kumartua vaurion jälkeen, koska niiden anatominen rakenne estää heitä että - peruna, tomaatti, punajuuri. Esimerkki vahingoittuneiden puuvillaa kasvillisuuden takia sähköä salaman vastuuvapauden vasen kuva. Lähde alkaen IPM Images (Integrated Pest Management), yhteinen hanke: Center for Invasive Species ja ekosysteemin terveys, Colorado State University , USDA National Institute of elintarvike-ja maatalousjärjestö, Southern Plant Diagnostic Network. University of Georgia - Warnell School of Forestry ja luonnonvarat sekä College Maa-ja ympäristötieteiden laitos Tämä tilannevedoksen vakava maatalouden tutkimus, ei järjetön ja ​​hullu harhaluuloista viljapeltokuvioita tarkkailijoita. Sen jälkeen kun pitempi aikaväli salaman vastuuvapaus voidaan havaita vaurioita kasvien tai niiden täydellinen tuhoutuminen - kuollut, yleensä muodoltaan ympyrän. On mahdollista lukea kirjallisuutta Tällöin esimerkit luetellaan alasivut  sci-re, maatalous. Tässä vain muutamia yksittäisiä esimerkkejä, viitteissä paljon yksityiskohtaisempi. Monia vastaavia tapauksia on ollut ennenkin viljakuviot tarkkailijat kirjattu, ja aivan virheellisesti diagnosoitu seurauksena toiminta käsittämätöntä voimia.

 


soija vahingoittunut salama
Seuraava kuva oikealla näkyy salama vaurioita soijaa, soijaa Disease Atlas ( ks. ), nonparasitic taudit, jotka on julkaistu cipm.ncsu.edu, verkko National Science Foundation Center for Integrated Pest Management (CIPM), North Carolina University. Viljelijät tietävät hyvin, että vaikutus salaman päästöjä voidaan helposti sekoittaa mihinkään muuhun - kasvien ja eläinten tuholaisia ​​puute tai liikaa lannoitetta, kuivuuden vaikutusten, märkä, korkea tai matala lämpötila, katso kirjallisuutta. On myös kaikkialla riittävän luotettavasti kuvattu, miten turvallisesti erotellaan osuu salama muista samanlaisista vaurioita tavallisimmin että vaurioita tietyn ajan kuluttua, eivät leviä kasvillisuuteen. Se on usein havaittu, että kyseisillä alueilla ne voivat alkaa aiheuttaa kaikenlaisia ​​muita tuholaisia, mutta myöhemmin, vasta toissijaisena ilmiönä. Aivan samoin viljelijät tietävät, että seuraukset yksittäisten salamaniskut aloilla viljan voi yksittäisissä tapauksissa hyvin merkittävästi vaihtelevat toisistaan. Tämä seikka on kirjallisuudessa myös melko yksityiskohtaisesti kuvattu. Joten mieluummin vain hauskaa, rakas agriculturists, jätä kaikki diletantti "tutkimusmatkailijoiden" on viljakuviot jatkaa sählätä niiden harhaluuloja. Eräs toinen tosissaan julkaistaan ​​paperi joitakin kuvia, nimeltään soija "Mysteeri", mahdollista löytää www University of Illinois, illinois.edu, integroitu Tuholaiset Management, ipm.illinois.edu. Tärkein ajatus tässä artikkelissa on se, että salama seurauksia viljelykäytössä voi tulla aivan eri tavalla: "Lightning luultavasti ei osu samalla tavalla kaikissa tapauksissa." Lisäksi vahvistettiin jälleen: "Salama voi aiheuttaa oireita, jotka voivat joissakin tapauksissa näyttää sairaus, kuten Phytophthora sen kuolleen topit kasvien".

 


Lightning vahinko: Soijapapu

 

pippuria kenttä iski salama
On hyvin tyypillistä huomautus ruoho - Poaceae, kuten lähes kaikki viljan, Sunflower Production Handbook 2007, ks . Web of National Sunflower ry NSA. katsoo, auringonkukan ja rikkaruohot kuolevat tai erittäin pahasti vaurioitunut, ruoho - Poaceae hengissä. Pikemminkin se selviää suuri osa vaikuttaa yksilöiden Poaceae kasveja, ja kypsyvät, joskin näkyviä vaurioita. Tämä kyky liittyy suuri istutusta. Koska kolme esimerkkiä siitä vain yhden kasvilajin - sokerijuurikkaan, yksi vieressä noin auringonkukan, yhden noin perunoita, yksi yhteinen. Vasemmalla sijoittaa toisen kuvan, jossa seuraukset salama osaksi alan pippuria. Source - Web of University of Massachusetts Amherst, keskellä maatalouden. Mahdolliset löytää tuhansia ammatti maatalouden artikkeleita internetissä, ja kymmenet tuhannet, sadattuhannet painetuissa oppikirjoissa, tekstejä, artikkeleita. Lähes jokainen heistä on huomautus suhteellisen jyrkästi rajoittavat, pyöreä tai soikea muoto vahingoittuneiden kasvien jälkeen salama vastuuvapauden. Lisäksi korostettiin, että vahinko on ilmeinen useimmiten jopa useita päiviä sen jälkeen salama, joskus enemmän kuin viikon. Haluatko lisää?

 

Näytteitä "kuvioiden"-arkistoista, verrata salamaniskun seurauksilta

Hollanti, Sevenum, Limburg, 30. 6. 1999

Kanada, Essex County, 26. 4. 2004

Argentiina, Santa Fe, 29. 12. 2009

Tässä on pieni lisäys, vertailla. Kolme valokuvia, jotka kuvaavat "viljakuviot" (perunaa, 2 x soija), saada lukijat luoda yhtenäinen käsitys siitä, mitä ovat "tutkimusmatkailijoita" onnistunut siirtämään kasvinviljelyyn piireissä. Sevenum, Limburg, Hollannissa, 30. heinäkuuta 1999. Ontario, Essex County, Kanada 24. heinäkuuta 2004. Argentiina, Santa Fe, 29. joulukuuta 2009. Samanlaisia ​​kuvia voi löytyä kokoelmista kymmeniä, vain etsiä. Onko mahdollista löytää monia muita kuvia, jotka ovat silmiinpistävän samanlaisia ​​kuin kolme aiempaa tekstiä - paprika, soija, puuvilla - selkeästi tunnistettu salamaniskun seurauksilta. Luultavasti riippuu ensisijaisesti siitä, kuka osallistuu näihin samanlaisia ​​sivuston ensimmäinen. Jos vakava maatalous työntekijän tai tutkijan sijasta asiakirja, ja se mainitaan joissakin julkaisussa käsitellään vaikutuksia salamaniskut ja monokulttuurien peltokasvien.

 

Soija sairauksia. kaali. salaatit. Mr. Bean. Corn. Toinen soijapapuja .

 


Lightning tauti perunoita (1915), kuva. 12a

Sairaudet kuorma kasvien ja niiden valvonnasta, JJ Taubenhaus, FT kokoteksti verkossa, havaintoja perunan Jones ja Gilbert 1915 (!), kuva. 12a. Sivulla 74: "Ei todisteita jakaminen tai mekaanisen repeäminen varren on havaittu." Page 75: Jones ja Gilbert selitys ilmiön: "Kun sähköinen myrsky puhkeaa yhtäkkiä kauden jälkeen kuiva sää ja ensimmäinen sade kastelee ruokamulta, jäljelle jää kerros kuivaa maata välinen märkäpinta ja kostean maan alla, joka on huono johtimen sähköä. Kun salama iskee märkäpinta paikan päällä, se hajoaa kaikkiin suuntiin, vaakatasossa ja sen jälkeen alaspäin maahan, Seuraavat riviä pienimmän vastuksen. kasvi varret ja juuret niiden runsaasti vettä ovat parempia johtimet kuin kerroksen kuivaa maata Juuri mainitussa ja siten sähkövirta kulkee niiden läpi. kudokset voidaan tällä tavoin eri tavoin vahinkoa tai lopetetaan, riippuen määrän virtaa niiden läpi. " Tämä on hyvin tarkka kuvaus joitakin periaatteita ja vaikutuksia, osallistuvat aikana syntymistä viljakuviot. Se kirjoitettiin kierroksella 100 vuotta sitten.

 

Kuukauden sää Review, elokuu, 1920 (!), havaittiin salama vahinkoa perunat. Agriculturists tunnustaa, että salama luo jonkin ajan kuluttua pyöreitä vahingonkorvausta nurmi kentän mitään yhteistä vihanneksia ja viljaa.

 

Phytopathology, amerikkalainen kasvitauti yhteiskunta, (1917), kokoteksti - verkossa .

 

Tärkeä huomautus.

Kaikki rento todistaja, joka sijaitsee tässä vaiheessa tarkalleen hetkellä Viljaympyrä kuvake lähdeverkkona, olisi koskaan pystynyt esittämään näyttöä siitä. Mahdollista vakuuttaa siitä kuvia. Eikö olisi kiinnostunut jotain Viljaympyrä kuvakkeita ja niiden luomista lainkaan. Olisivat täysin erilaisia ​​ongelmia. Oikealla kuvassa on selvästi näkyvissä "allekirjoitus suurin syyllinen" puussa. Vasemmalla kuvassa, on myös läsnä, mutta ei sellaisenaan merkittävä ja havaittavissa. Tarkemmat tiedot - varoitus

 

Korjaus (motto):

Vaikka jollekin lausuntoja tämän sivuston näytti muotoiltava ehdottomalla varmuudella, se tulisi esittää eteensä jotkut näistä selvennetään selitys:

On mahdollista, että ...

On todennäköistä, että ...

Se voi olla mahdollista todistaa, että ...

Joidenkin (monista) havainnot vaikuttaa siltä (tulokset) että ...

Ehdottoman varma olla oikeassa ehkä vain hölmö, tyhmä, ääliö, avuton, aasi tai idioottimainen.

Niin, kumpi heistä, pahus?

 

 

Testit ja kokeilut

Jotkut kokeet suoritettiin, valokuva on ja se julkaistaan

Suoritetaan, joskus, kokeilut vaikutus kipinöitä tulee jauhemaista ainetta. Pigment hajallaan, partikkelikoon järjestyksessä mikrometriä, video kaapattu suurella nopeudella (420-1000 kuva / s), jotkin tulokset myöhemmin täältä.

 

Vaikka kipinöinti, joka käytettiin testissä siirtää vain hyvin pieni määrä energiaa - n. 0,03 Joule, näyttely kaikki parametrit räjähdyksiä, kuten paineaallot ja paineaaltoja.

 

 

Koti elektroniikka-ja laboratoriolaitteet kasvaa kenttään.

Mahdollista saada, että samanaikaisesti ja myöhemmin salama päästöt, jotka etenevät hyvin samankaltainen hetki pienen matkan päässä toisistaan, ja jonka kautta virtaavat satoja tuhansia ampeeria, kaikki jotka luovat hyvin vahva, valtava, sähkömagneettiset kentät, myös rotaatio, niiden ympärille. Kaikki ne voivat vaikuttaa suoraan keskenään, houkuttelee, hylkivät ja luoda resonanssia ja häiriöitä. Jotain TV tai oskilloskooppi tyhjiössä putki. Salama vastuuvapaus samanlainen elektronisuihkua. "Vähän" vahvempi kuin tv - noin 10 15. Vastaavasti voimakkaampi on sähköstaattinen ja sähkömagneettisia kenttiä jopa etäisyys useita metrejä. Natural oskilloskooppi, luo Viljaympyrä lissajous lukuja .

 

On myös ajateltavissa, että aikana, vaikutus elektronisuihkun, kun kyseessä on peräkkäistä ja paralel salamaniskun vuotoja, jotka on streaming läpi hyvin voimakas pyörivän sähkömagneettinen kenttä voi ilmetä hyvin symmetrinen Viljaympyrä piktogrammit Vastaavasti monien akselia.

 

Vuonna oikeaa yläkulmaa, mukana Viljaympyrä kuva on mahdollista tunnistaa polkuja klassisesti vaurioitunut ja taivuteltua viljan jälkeen ajourien rajan tuntumassa kentän, enemmän urautunut, parempi pitämällä kosteus, korkea johtokyky, tarkemmin vaurioitunut. Hyvin samankaltainen vaikutus mahdollisesti noudatettava ehdotonta everyute jokaisessa on viljapelloilla, jossa näkyvät kaikki RDF, Randomly Downed Formations, Usein vaurioitunut viljaa. Onko kaikki vain sattumaa? Paljon valokuvia. Mahdolliset, jotka voidaan laskea yhteen induktio ja johtaminen virtojen luotu kappaleita. Ne ovat paljon lähempänä toisiaan kuin missään muualla, tarkemmin. Malli voitaisiin luoda samanlainen peräisin chladni malleja. Kuvan lähde: www.physics.ucla.edu. Ground heilahtelut sekä käyttäytymisen kasvien simuloida aaltoja veden pinnalla voi myös osallistua. Se voi olla myös yhdistelmä useita tyypin tapahtumissa.

 

 

Sähkönjohtavuus vaiheen rajapinnan

Paineaalto - ilma, plasma - ilma ja

Selitys läsnä yksi tai useampia hyvin kapea piireissä joissakin Viljaympyrä kuviot muodostamalla varausta rajapinnan paineaalto, tai erittäin nopeasti kasvava plasma, ja kiinteä tai hitaasti liikkuva ilma, ja varauksensiirtoa, tai huomattavia osan energian tämän jälkeen tai samanaikaisesti sähköinen vuotoja, välityksellä, tämän vaiheen rajapinnan. At vaiheessa käyttöliittymän sokkiaaltoja lisäys kautta ilmaa ja muita osia siihen. Pöly, kosteus, erittäin ionisoidun hiukkasia, sattuu suuria kitka, muodostuminen johdetun sähkövarauksia, ja todennäköisesti on erittäin suuri sähkönjohtavuus. Tällainen erittäin kapea piireissä siis ehkä jotain hetkellisen kirjaa peräkkäisen salama päästöt, sähkömagneettiset kentät, aiheuttamat virrat ja virrat lyijyä myyntilaitteet vaiheen käyttöliittymän ilman sarakkeen rajalle, hetkellinen hetkellä yli sadon kasvillisuus. Katso oheinen Viljaympyrä kuvia.

shockwave_u_letadla_tvar-a-sireni_shockwave_blesku.htm  

 

Ennen kaikkea on korostettava, että palvellaan selitystä tai sivulle tällä sivustolla, missään tapauksessa ei käsitellä käsitteitä tai inhimillisen toiminnan kuten Esoteerisuus, Parapsykologia, Psychotronics, Paranormaali ilmiöitä , Ufologia, Spiritismi, Astrologia, Okkultismi.

Usko ulkomaalaisten, Kuvitteelliset avaruusolennot, mukaan lukien Extraterrestrials in fiction, Astrobiologia, E.T., UFO, Military disc-shaped aircraft, Flying saucer, kävijöitä eri Ulkoavaruus, Maailmankaikkeus, Galaksi, Linnunrata.

Taikuus, Musta magia, Noituus, Witchcraft, Yliluonnollinen ilmiöitä, Ihme. 2012-ilmiö, Poltergeist, Salaliittoteoria, Psykokinesia, Šamanismi, Mystiikka, tai mikä tahansa muu alalla Näennäistiede tai Roskatiede alkaen Luokka:Näennäistiede.

 

Säännöllinen Viljaympyrä muotoja vs epäsäännöllisiä, satunnainen muotoja

Kuvioiden läheisyydessä, jotka ovat epäsäännöllisiä rakenteet

On yläkenttä reunan Viljaympyrä kuva voidaan havaita epäsäännöllisesti vahingoittua viljaa, mikä tapahtuu melko usein, koska salaman päästäminen kenttään. Tämä tapahtuu sen jälkeen kun useita päiviä tai viikkoja,
Ancona, Italia, 29 kesäkuu 2008
Kuten toisaalla tällä sivustolla, tai lisätietosivulta aikajärjestystä, jossa on prosessi kasvikudoksissa hajoamisen jälkeen kulkua sähkövirran myös valokuvana dokumentoitu hyvin yksityiskohtaisesti. Valokuva Tässä vasemmalla puolella osoittaa, että sähkövirta - voima salaman vastuuvapausmenettelyn johdetaan osittain yläreunan kentän jälkeen traktorin seuraa siellä, sekä noin sivurajat kohtisuorassa reunaan, jopa läpi geometrinen kuvio. Säännöllisen Viljaympyrä muoto ja epäsäännöllinen haitallisia, ja luonnollisesti saa aikana syntynyt yhden myrskyn ansiosta yhden salaman vastuuvapautta, mutta se on mahdollista. Tämä salama, ehkä yksi ainoa, vain "kirjattu", joka kuvaa, vahingoittaa viljan näyttävät jopa monta päivää myöhemmin. Jopa viikkoa, riippuen määrästä syötetty energia - voimakkuus altistuksen.

 

Aluksi taipuu pintaan vain pieni osa, reilusti alle yhden prosentin, useita neliömetriä, pahimmin kärsineet alueet. Vähitellen päivä, joskus tunti tunti tai jopa minuutti minuutilta, lisää toinen, kunnes lopulta, juuri ennen sadonkorjuuta ehkä makasi maassa joskus noin 5%. Joskus on enemmän kuin 20% kokonaisala, joskus valitettavasti, yli 90%. Selkeyttämiseksi ja dokumentoida ilmiötä tulevaisuudessa tulee voida käyttää Ajastettu kamerat , näyttää erittäin hyvää työtä heille. Nyt vain mahdollista tyydyttää selitystä ilmiöstä sivulla ja alasivuja kronologian. Hyvin samanlaiset prosessit tapahtuvat usein sisällä malleja viljakuviot, niiden läheisyydessä ja kauempana, ja ympäröivät pellot. Kaikissa paikoissa, jotka koskivat salaman päästöjen sähköä. Esiintyy keksimisen jälkeen malleja sadonkorjuuseen.

 

Myös mahdollista, että luultavasti paljon enemmän vaurioitunut vilja näkyvät niillä alueilla, joilla tapahtui kaksi salama päästöt toinen on lähellä mistä toinen väli useita viikkoja. Toinen purkaus tapahtuu kenttään kasveilla huomattavasti heikentynyt, ja voi aiheuttaa huomattavasti enemmän vahinkoa. On myös ajateltavissa, että säännöllinen Viljaympyrä kuvioita voidaan muodostaa paljon helpompaa kuten kenttä, joka täytyi olla "valmis" useita viikkoja. Tällaiset tapaukset ovat tietenkin paljon harvemmin kuin kerran vaikuttaa sivuston. Ilmoitetaan tilastollisesti.

 

Lisää kommentti Viljaympyrä valokuvan Ancona: joidenkin havaintoja siltä, ​​että yksi monista tekijöistä, jotka voivat osallistua luoda geometrisesti säännöllisiä kuvioita viljapelloilla, voi olla että siitä, että paikka oli toiminnassa erittäin vahva salama vastuuvapaus, joka tapahtuu vain muutaman ajan koko myrskyn tai jopa koko kauden. Siis mahdollista, että altistuminen kaikki oli oikeastaan ​​johtuu vain yhden vapauttamisestaan ​​tai järjestelmä useiden samanaikaisten peräkkäisiä sähkö päästöt, joiden kokonaiskesto on harvoin yli yhden sekunnin. Vahvin osa aiheutti luomista että säännöllinen viljakuvioiden kuvake, heikompi, toissijainen, paralel ja myöhemmin sähköllä päästöt aiheutuvat muodostumista epäsäännöllisesti pudotettu, vaurioitunut, heikentynyt, naapurustossa. Toinen, todella hyvin todennäköistä mahdollisuus on, että heikompi sähköinen päästöjä ei esiinny lainkaan, että yhteiset ympäröivä epäsäännöllinen vahingoita muodostuu vain koska jäljelle virtojen läpi johtavat traktorin kappaleita, mahdollisesti johtamalla niihin.

 

Toinen vaihtoehto, että on mahdollista huomaavaisia ​​aikana Viljaympyrä luomisen, joka kuvataan yksityiskohtaisemmin yksi ensimmäinen julkaisseet artikkeleita, on vaihtoehtoinen, että huomattava osa salaman purkauksen välittömästi sen otsa kosketuksissa maahan, merkittävän osan energian oli lyijyä tarpeeksi syvälle pinnan alle, ilman energiaa voisi merkittävästi läpi märkä maa ja sivurajat osaksi ympäröivillä alueilla. Lightning poistokanavana sitten toimii kuten kapellimestari, jonka läpi virta kulkee syvällä alapuolella maapallon pinnasta ja tapahtuu hyviä nykyinen kapellimestari, tai useita johtimia, tehdään syvällä maan alla. Maan pinnalle silloin syntyisi Viljaympyrä muotoja, jotka ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin luoma magneettikenttä riviä rautajauhoa. Katso kuvat aiemmin tällä sivulla. Esimerkiksi havaittiin muodostuminen aa säännöllisen Viljaympyrä kuvioita suoraan yläpuolella metalli maanalainen säiliö - toimii erittäin hyvin nykyinen kapellimestari - maanalainen ukkosenjohdatin. Joissakin Viljaympyrä elokuva dokumentti mainittu.

 

 

 

Solmut ja vaurioituneet, valehtelee viljan

Hyvin yleinen taivutettu viljaa, ei säännöllisen muotoisia, on luotu täsmälleen samoissa olosuhteissa kuin kuvattu viljakuviot. Kasvit ovat vahingoittuneet mukaan täysin samoissa olosuhteissa, pääasiassa elektrolyysin ja sen tuotteita, kuten mekaanisten vaurioiden vuoksi tuloksena syntyvistä kaasuista, luultavasti, riippuen koko voima sähköinen purkaus, myös kuumenee vaurioita. Valitse alasivu solmut voidaan havaita, että suoristaminen varret, joita ei osunut mitään sähköä, ja laittaa takaisin pelkästään mekaanisia aloite - kokeellisesti, johtuu todennäköisesti suuren kulman, joka oli voitettava, voivat rekisteröidä mekaanisia vaurioita vastaan ​​solmujen, oman lujuus. Ei vaikuttavat laatuun kypsytettyä kasvien varret ovat vinossa vain mekaanisiin ärsykkeisiin. Vasen mukana valokuvia on perinteisesti toteutettu paikoissa, joissa oli edes aavistuksen viljakuviot vain yleisesti vaurioitunut viljaa, varret osittain tai kokonaan kumartui maahan.

 

 

viljakuviot - Enigma ratkaistu.

Lopullisesti.

Uskomattoman alkeellista, ja voisi sanoa, naurettava selitys. Lovers UFO , mysteeri, parapsykologia, lentävät lautaset, tuntematon ja olemattomien energiaa ja vastaavien hölynpölyä voi kuljettaa itse äärettömään. Toisin sanoen ne voivat suudella heidän haisevaa perse ja mene helvettiin.

Lähes sama voidaan sanoa maapallon ulkopuolelta .

Jos kiinnostaa, ota cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Sivua on valmis, ja kaikki teoriat täällä esitettiin olivat hyvin perusteellisesti, tarkasti ja yksityiskohtaisesti kokeellisesti tutkia

 

Jan Ledecky