Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Englanti alkuperäinen - crop-piireissä-RDF-todennettu-salamoita . Pyydän anteeksi mahdolliset virheet johtuvat konekääntämisen.
lightning
Satunnaisesti Damaged muodot
(RDF-erottamattomasti yhdistää säännöllisiä kuvioita, koska muodostettu täsmälleen samoista syistä)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Viljapeltokuvioita

  - Kone-käännetyn tekstin

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Olen hämmästynyt ihmisiä, jotka haluavat "tietää" maailmankaikkeuden Kun on tarpeeksi vaikeaa löytää päin Chinatown. Woody Allen

Yksi ei huomaa, mitä on tehty, voi vain nähdä, mitä on vielä tehtävä. Marie Curie

Mielenkiintoisin lause kuulla tieteeseen, joka enteilee uusia keksintöjä, on not'Eureka! "But'That hauskat ..."Isaac Asimov

Verified salamaniskut

Monissa epäsäännöllisiä muotoja

PagPh
jos kiinnostaa yhteystiedot cropcirclesonline@gmail.com

 

Tällä sivulla julkaistaan ​​eri kuvaa viljapeltoja paikoista todisteellisesti iski salama. Nämä kuvat on otettu vuosina 2008, 2009, 2010, kun oli olemassa mahdollisuus poissa tänään - tarkkuudella kierroksen kymmeniä metrejä millainen ( CC , CG ), GPS sijainti, aika ja piikin intensiteetti (kiloamperes) ja ukkosen ja ukkonen. Se oli kokeellinen toiminta, selitetään myöhemmin. Joitakin lisätietoja periaatteet paikallistamiseen kantoja salama osumia ja käytetyt järjestelmät ovat täällä .

 

 

 

RDF - Satunnaisesti downed kokoonpanot (kuviot)

Oheisasiakirja erottamattomasti mitään säännöllisiä kuvioita. Heti, jos ei, mutta myöhemmin.

Miksi ei, samoin kuin ne, jotka johtuvat samoista syistä helppoa. Mutta aikana luomaan säännöllisiä kuvioita sattuu tuskin määriteltävissä ja satunnaisesti käynnissä rinnakkaisuutta Useat yhteensattumia. Ansiosta tämä tulos ei ole vaikutuksia mekaaniset ja sähkömagneettiset voimat jälkeen salama purkauksen "disarranged".

 

Kun kyseessä on epäsäännöllinen malleja mitään sellaista ei tapahdu, siksi myös herätti lähes mitään huomiota. Jälleen on korostettava: säännöllinen kuvio syntyy noin yksi tapaus miljoonaa tai vähemmän, ja useimmissa tapauksissa, ovatko ne säännöllisesti tai epäsäännöllisesti litteä (vaurioitunut, heikentynyt) crop, majoitus (haitallista heikentäen), kunnes Tapahtuu monta päivää myrskyn jälkeen, jopa useamman viikon. Varmasti ole poikkeus pidempään kuin kaksi kuukautta (havaittu). Tietenkin riippuu suurelta osin perustuslain viljelykasvien. Esimerkiksi vaikutukset ohran näyttää paljon nopeammin kuin vehnä.

 

Salamaniskun seurauksilta purkaumien viljelykasveja ovat kirjallisuudessa Devoted minimaalinen huomiota, ja lähes aina maininta sitä nimenomaisesti, ilmoitetaan syy on hyvin helposti vaihteleva vaikutuksia monien muiden kasvitautiopillisista tekijät, ja monissa tapauksissa, että ne ovat todella muuttunut toisiaan. Että kaikki muut ovat tietysti toissijainen ja seuraukset kuivuuden tapauksessa. Kasvit, joita ei vaikuttanut sähkön ja Heikentynyt ei olisi edes koskettanut Samanlaisia ​​haittavaikutuksia.

 

Kokonaispinta-ala epäsäännöllisesti jätetty `on (vahingoittunut, heikennetty) viljelykasvien ja muilla tavoin vaurioitunut kasveja, joka esiintyy Vuosittain maailmassa kautta altistuminen sähkövirta volgende salamaniskut, sadon kentät Edustaa karkea arvio alueen 0,5-1500000 neliökilometriä, on arvioitu olevan paljon enemmän kuin miljoona kertaa suuremman alueen lämpötilan osalta säännöllisiä kuvioita, sekä noin miljoona kertaa enemmän tapauksia. Ruoho ja kylvöaloja eivät jätetään pois tämän seikan.

 

jos kiinnostaa yhteystiedot cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä sivu on laadittu, ja kaikki tosiasiat ja teoriat tässä esitetyt hyvin perusteellisesti, ja tiiviisti tarkastellaan yksityiskohtaisesti kokeellisesti

 

Jan Ledecky

 

Tutkijan tavoitteena Keskustelu kollegoidensa kanssa ei saada, mutta selventää.  Leo Szilard
Rehellisyys maksaa, mutta se ei tunnu maksaa tarpeeksi sopivat joillekin ihmisille.  Kin Hubbard
Jos luulet pomosi on tyhmä, muista: sinun ei olisi työtä, jos hän yhtään älykkäämpiä.  J.Gotti
z