Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Aquesta és una traducció primària, les dades preliminars, en brut, gairebé sense modificacions. Màquina, per ordinador, de les pàgines originals, que apareixen com originals txec i el original en anglès versions. Serà contínuament millorat en el curs del temps, corregida i es fa avançar. Gràcies per la comprensió.

lightning

Cercles de les collites

Tagged junts

L'enigma resolt.

No, no, no, mai

qualsevol intergalàctic, o qualsevol

merda extraterrestre altres

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercles de les collites són creats per un llamp. Es tracta d'una simulació de les línies de força electromagnètiques i els corrents elèctrics, com un registre fotogràfic en la trama de gra al camp.

Cercles de les collites es va aixecar de la caiguda de llamps. Igual que una imitació de les línies de camps electromagnètics i els corrents elèctrics, com un registre fotogràfic en la trama del camp de cereal.

 

Línies de tramvia i les estructures subterrànies a prop dels cercles dels cultius

Lizzano, Frazione Celletta, Cesena - Forlì, 12 Giugno 2008: www.cropfiles.it

Feu clic a la foto per seguir la pàgina d'origen. És possible trobar "un bosc de parallamps" en aquesta localitat. Sense un patró regular, és una imatge molt precisa de la ubicació, on la descàrrega del llamp en un camp de cereal produït. Fins i tot el camp en la part dreta de la foto, sense cap pictograma cercle de la collita, es veu afectat per l'electricitat i perjudicials causats per aquest cultiu molt més notable, no es veu afectada també per les vies del tractor, que travessa el camp, en la imatge horitzontalment, i al camp amb el pictograma cercle de la collita no es veu afectada principalment de cereals al voltant de les vies a prop dels límits del camp, on els tractors es torna. Sovint engranatge diferencial bloquejat. Més humitat, millor conducció. També és possible que aproximadament en els llocs que determini el centre geomètric de les formes dels cercles de cultius, es troba el subministrament d'aigua les canonades o claveguerams, en el subsòl. Això també pot incloure altres línies - electricitat, gas, comunicacions digitals. Una cosa semblant pot referir també a altres pictogrames en els cultius del cercle, que apareixen prop d'alguns llarga trajectòria. Altres exemples següents. Molts més pictogrames cercles de les collites sovint segueixen línies de tramvia, ja que els bons conductors. Cap poble d'intervenció o treball.

 

L'electricitat es pot distribuir al voltant del camp principalment per mitjà de pistes del tractor. Es caracteritzen per conductivitat molt més gran contra la resta de la superfície del sòl del camp de cereal sencer. Algunes línies, molt a l'atzar, poden ser ramificats, rectes, o bifurcades prop del punt d'impacte d'un llamp al front del pols. El corrent elèctric es mou forma descrita, prop de les formes periòdiques de cereals a terra, no només a les pistes de tractor i els seus voltants, abans de començar a continuar sota el sòl. El pas de corrents elèctrics dins el cos de plantes, cèl · lules, teixits, perjudicant així a ells també pot causar la maduració desigual dels cereals. Desigual creixement i maduració és un fenomen, que es arised perquè les condicions allí són molt similars a trasplantament de plantes.

 

Nota:

La situació descrita aquí és responsable d'aquesta presumpció teòrica: si un pictograma cultiu cercle ordinari es crea, és possible que gran part de l'energia de descàrrega elèctrica es condueixen perpendicular molt més ràpid que el metro de profunditat, en contrast amb el cas d'ordinari, molt més comú un llamp en el camp - part significativa de l'energia de descàrrega del llamp, molt temps abans que estigui completament conduït sota terra, es va emportar una i en tota la superfície del camp, com en el carrusel, cometent entremaliadures. Per tant és possible que ambdues parts es podrien veure afectats en parts aproximadament iguals. A l'esquerra hi havia una part considerable de l'energia consumida per crear formes, i immediatament portat a terme ràpidament a terra. A la dreta va ser part important de la descàrrega del llamp d'energia molt més dur a través de la superfície del camp en la seva majoria les línies de tramvia i de fet en els llocs més remots més mal.

 

Tal presumpció s'esmenta diverses vegades en altres parts d'aquest lloc i s'explicarà en una pàgina especial.

 

 

 

Filferro de la tanca al voltant de cercles de les collites

Una altra foto que relativament fiable dóna suport a la teoria dels cercles de les collites format per les descàrregues de llamps, que és possible considerar gairebé com una evidència, és possible trobar de nou en el gran arxiu de Lucy Pringle, i no només. En el comentari sobre aquesta imatge indica que a la frontera entre el camp amb els cereals, que conté

Martinsell Hill, 19 juliol 2009

el pictograma i les pastures d'herba, on el pictograma de no continuar, es troba una tanca de filferro. Prop de filferro actua com una connexió a terra. Posada a terra actua com una barrera infranquejable a la radiació electromagnètica - la causa principal de la creació pictograma - immediatament des del punt d'impacte de llamp al centre de la figura bastant uniforme i simètrica en totes les direccions en moviment explosió electromagnètica. Velocitat enorme, la llum. La radiació electromagnètica en l'aire no es redueix de cap manera, ni limitat ni es va aturar. En contrast amb les ones de xoc i les ones de pressió. Prop de filferro, que actua com una connexió a terra, és realment com una barrera infranquejable per a la radiació electromagnètica. La vegetació darrere de la tanca - un prat d'herba, encara que de caràcter molt diferent de la collita - més feble constitució. Testimonis oculars, veure. Energia estaria actuant sobre l'herba en forma molt similar. Fins i tot si això no hauria de passar completament exactament a la vegada. 
A causa que l'energia perjudicial s'elimina quasi completament a través de terra descrit, per darrere de la tanca de filferro, el dany de les plantes no continua ..

segell de l'empremta extraterrestre no va colpejar la pastura

i vaques, cabres i ovelles poden continuar baa

 

Ser o no ser, ... Aquesta és la pregunta: En realitat, és molt possible que tothom ufòleg i altres aspirants als "experts" en les civilitzacions extraterrestres i les seves capacitats, operacions i intervencions en el globus sencer, sistema solar i l'espai exterior conjunt, capaç d'imaginar que el maní lamentable, apàtrides i els estrangers tímids, la tecnologia és molts milers d'anys, en lloc de milions o milers de milions, més avançades que la terrestre, pel que en realitat eren un "deficient mental" que no seria capaç de dissenyar tot el patró de cultius cercles almenys alguns 50 metres de distància de la tanca, de manera que la seva imatge tot el cercle de la collita serveix per a tots en aquest "llenç", que se seleccionen?

 

Els exploradors i fotògrafs, que han visitat alguna vegada un patró en la collita, és probable que sigui capaç de recordar, o trobar algunes fotos perdudes, si no hi hagués tub de suport de presa d'aigua en algun lloc proper - que actua com un parallamps molt bo. Una cosa així com que no sol ser possible observar en les seves fotos, però potser trobar algunes imatges més detallades.

 

Prop de filferro poden actua com una connexió a terra, també com parallamps, el que comporta la xarxa a terra tal com escut d'un tub de buit - és per això que no hi ha energia elèctrica, no hi ha electrons passa a través d'ella. Ni la radiació electromagnètica, ni els electrons són capaços de passar a través d'ella - no pasaran. Es comporta cap a ells com una paret completament impenetrable.

 

En altres llocs a Internet s'informa ( vegeu ), que l'herba a la prada té propietats mecàniques totalment comparables amb el gra darrere de la tanca, pel que és estrany que el patró no segueixi darrere de la tanca.

 

Parallamps en camps propers als cercles dels cultius

Com un parallamps molt bons funciona molt sovint en els camps i les seves proximitats col · locat fem, també els arbres i arbustos propers. Però com el millor, parallamps absolutament indiscutibles pot determinar de manera única les torres de transmissió i astes de banderes de les línies elèctriques d'alta tensió. Aquells possible trobar sovint molt a prop de centenars de cercles de les collites. En realitat, en moltes ocasions, fins i tot apareixen torres d'alta tensió com a part inseparable d'alguns cercles de les collites. Ancona, Itàlia, 10 juliol 2007 , el GPS 43.574443 13.432214 ° °, que creuen dues línies d'alta tensió que travessen just dins el pictograma cercle de la collita, va estimar. 40 i 110 mil volts, voltatge extra alt - al voltant de 400 000 V línia de rodalies, a uns 300 m.

 

Els altres, però no pot ser tan fàcil de determinar, s'emmagatzemen sota terra. Hi ha diverses clavegueres, canonades d'aigua, drenatges i altres serveis subterranis. En algunes imatges, però, pot si més no ser estimades. Esquerra imatge - Lucy Pringle, Horton - prop de Devizes, Wiltshire 3 juliol 2005. La imatge de la dreta - ukcropcircles.co.uk, el complement es va prendre uns dies abans, igual que els altres aquí. La segona foto es pot estimar com a mínim 14 dies abans. A la imatge dels cultius cercle de l'esquerra possible localitzar una molt comú, parallamps distintiu - la línia d'alimentació piló, el ​​veïnat no és pas una part de les formes geomètriques, per la qual cosa és mentida completament fora de qualsevol àrea d'interès de qualsevol cultiu ordinari d'observador Cercles. Des de la torre, en diagonal a l'esquerra cap amunt, perpendicular a la carretera, hi ha una ratlla groga del blat, al voltant de la meitat a tres quartes parts de l'altura a prop de blat. El blat groc és mort, que va morir de forma immediata durant la descàrrega del llamp al pal, o més tard, a causa de les substàncies químiques que resulten en plantes i sòl. Principalment a causa de l'electròlisi durant la descàrrega, durant els propers minuts o hores, així com els dies. La descàrrega d'electricitat va continuar sota terra des del piló de la direcció a la carretera, en la direcció de les línies de serveis públics presents allà subterrani. No han de ser les línies de serveis públics, pot ser només una rasa o excavació coberta, que conté més humitat que el terreny circumdant, però el cable de connexió a terra és probable que sigui allà. Una banda similar funciona des del cercle de la collita l'esquerra de la carretera. En aquest cas no poden ser situats sota terra res, només pot anar a la carretera d'accés solcs per a la sembra, afectada a causa de la major conductivitat. A la imatge dels cultius cercle de la dreta no apareix cap cultiu groc, pot observar les diferències d'altura només uns pocs. A partir d'aquest estimat d'observació mínim de 14 dies diferència de temps entre fotografies.

 

 

 

 

Arqueologia

Una possibilitat, que pot contribuir al corrent elèctric a terme amb rapidesa cap baix a la terra, podria ser la presència d'artefactes d'escòria o metall, també és causada per les activitats d'alguns de fosa antiga, o la presència d'altres relíquies, la majoria de l'Edat del Ferro o Edat de Bronze. p_1 p_2 Gràcies a les imperfeccions dels mètodes de fosa utilitzats, l'escòria conté fins a diverses desenes de metall per cent de puresa molt finament dispersos. La conductivitat d'un lloc pot excedir més d'un milió de vegades la conductivitat del sòl ordinari. El fet que en alguns llocs habitualment freqüentats per la revelació dels cercles de les collites d'alta, no es troben en els antics assentaments subterranis, relativament fàcil de localitzar a partir de fotografies aèries utilitzant els mètodes de l'arqueologia aèria, és un fet absolutament demostrable. Un dels llocs més típics com és (PLACE_NAME), però ¿no seria possible trobar molts més. Algunes tombes són de metall realment molt carregat.

 

També possibles altres períodes arqueològics i edats. L'or, plata, coure, estany, llautó, cobalt, plom, zinc, tungstè o l'edat d'urani.

 

Grans quantitats de metalls situada als soterranis ubicats a les zones, on van derrocar els avions es va estavellar.

 

Més informació a la pàgina de l'arqueologia

 

 

 

Corrents elèctriques davant les plantes, teixits i cèl · lules

informació molt més en el menú del menú del PPE i segueixen

Les plantes, els afectats pel corrent elèctric, potser prop en dosi letal, diversos dies semblen no va passar absolutament res. Fins i tot si totalment morta, o que contenen gran quantitat de cèl · lules mortes i els teixits danyats. No hi ha canvis visibles i mecànics. Seria, per descomptat, és possible observar els canvis microscòpics. Verificat, s'ha de documentar per mitjà de fotografies. En un primer moment, després de diversos dies, és possible distingir les diferències d'alçada, plantes mortes no creixen. Més tard, al seu torn de color verd a groc, marró, i les plantes comencen a assecar-se. Aquest procés dura diverses setmanes. Només les plantes, que es veuran afectats per tal quantitat d'energia elèctrica, en part potser tèrmica, que és potser més de 10 o 100 vegades més quantitat letal, immediatament pot aparèixer de color groc, marró, carbonitzat, però es va convertir en el cas dels cereals només diversos individus de la milions.

Argentina - els gira-sols

 

Més informació sobre les plantes mortes es col · locarà a la pàgina de la potència Nombre U., PPE i

 

 

 

Els cereals, que no van ser danyats per l'electricitat

Molt possible, que els cultius en els camps, on no apareixia cap llamp durant el període de vegetació sencera, mai mostren cap senyal de dany.

De vegades, després d'un llamp molt intens, poc es pot danyar de cereals apareixen també en el pròxim any ghosts

 

No hi havia un llamp en aquest camp, 2010 Benatecka Vrutice

no qualsevol tija danyat i doblegada, inclinada cap a terra fins a la collita

Esquerra - 26 de juliol, just 17 juliol 2010

 

 

Raig de descàrrega d'energia - en breu

Per exemple, una mitjana de descàrrega del llamp transfereix una gran quantitat d'energia, que seria capaç de recollir tot el camp, moltes hectàrees, un molí de farina d'aquest gra, coure un pa i el distribuirà al voltant de tot el país. També després de la collita obres capaços. El cultiu durant la seva flexió a la terra es mou diversos centenars de quilograms de material en una distància no major d'un metre. Tot això material descrit té una gran quantitat d'energia potencial. Més informació sobre l'energia dels llamps, els valors mesurats del llamp

 

 

Les condicions locals. Dos descàrregues de llamps al lloc idèntics.

interval de temps de separació - de diverses setmanes

La formació regular dels cercles de cultius altament pictogrames pot dependre de les condicions locals. Gran Bretanya - és possible més sovint succeeix en guix. També relíquies arqueològiques podran entrar en vigor. També és possible que alguns pictogrames als cultius regulars circlr pot aparèixer en aquest lloc, on van aparèixer dues descàrregues de raigs en què en algun lloc, de les setmanes més tard la segona. Això és realment estrany cas. La segona descàrrega s'està realitzant en un lloc amb cultius debilitat notable. Estadística - es posarà aquí.

 

En els rars casos de descàrregues elèctriques molt fortes possibles, que els pictogrames cercle de la collita normal pot aparèixer immediatament després que, o dins de diverses hores. Fort descàrrega té també fortes forces mecàniques i efectes, igual que centenars de quilograms de material explosiu sobre el camp amb cereals, només diversos metres. Possible que alguns pictogrames regulars poden aparèixer gràcies a que no hi havia vent, ni pluja. Tal és el cas de  la pern des del blau.

 

 

Oscil · lacions de la superfície del sòl

Una altra possible causa de la formació de cercles de les collites regulars pictogrames és a dir, que a la seva creació, o la forma, estaria involucrat d'alguna manera, sacsejant la superfície de la terra en el punt d'origen. La superfície de la terra, col · locat en el moment de la descàrrega del llamp i exposured als seus efectes mecànics, ones de pressió i ones de xoc, es comporta com una membrana flexible, però enorme. Cobrint una àrea de diversos quilòmetres quadrats. Tipus de caixa de membrana tal es troba entre els valors d'alguns hertzs ​​a poques dècimes de hertzs. D'aquesta manera, pot crear no només simples cercles de les collites, però les analogies diferents o equivalents de Chladni patrons.

 

 

  

Principal culpable, el creador de cercles dels cultius, encara s'escapa amb èxit

No és un fenomen únic, mentre que, probablement, que un que fins i tot la major part possible, gràcies al fet que la veritable i real d'un únic culpable va aconseguir escapar a l'atenció durant molt de temps tan horrible, és el fet que els cereals afectats presenten algunes marques reals dels danys de molts dies, després de la causa real ha dut a terme el seu treball, fins i tot diverses setmanes o alguns mesos després de la tempesta de trons i llamps, els autors només correctes. Durant la visualització cercle de la collita, temps més tard, probablement molt sovint pot ajudar a un esdeveniment tan innocent, com la boira del matí, veure fitxa de dòmino i de papallona . En aquest moments no es poden connectar en compte la creació pictograma a un esdeveniment que va tenir lloc fa diverses setmanes. Molt sovint, la flexió de les tiges, durant el pictograma o de forma irregular que apareix, es converteix durant el temps bell, després d'un llarg període de debilitament gradual de les tiges. Sovint és possible trobar molts altres factors fitopatològics. És evident que tots ells, com a resultat efectes secundaris, molt temps després dels danys per l'electricitat del llamp. Els virus, les plagues de fongs, fongs, plantes i animals. Mai funcionaria sense dany primari de les plantes d'electricitat.

 

Sense detriment de l'electricitat que les plantes de broma resistir a totes les plagues de la llista. Després d'una descàrrega de llamp en els camps de cereals també significativament apareixen maduració no uniformitat, depenent de la intensitat del dany. Sense debilitar pel corrent elèctric no seria cercle de la collita que s'hagi descobert. Majorment depèn de la distància des del punt d'atac, menys, però també relativament significativa en la distància de l'estació del tractor. Qualsevol planta, que va ser exposada a efecte de certa quantitat d'energia elèctrica, més gran que insignificant, però no letal, madura clarament més lent. Veure PPE. Fins ara controlarà principalment mitjançant l'observació visual, o suposició qualificada, serà verificada qualitativa i quantitativament en el laboratori. Determinació dels nivells d'energia i la seva influència en la vitalitat de les plantes. Mesures aproximades preses - EPP.

 

Plantes lleugerament afectats no poden presentar un dany significatiu, visual, sinó que poden ser atacats per plagues, o simplement maduren més lent. Ostra.

 

Explicació

Raó molt lògica, per què el principal culpable de la creació de cercles dels cultius de forma fiable les va arreglar per escapar de qualsevol possible descobriment i l'atenció, però, és força comprensible: aquest "autor de tot el que" és precisament en aquest moment, quan va ser "pintar" en un camp, per exemple, la creació d'imatge dels cultius cercle, capaç de manejar amb absoluta fiabilitat i despietadament espantar qualsevol observador potencial de les seves activitats creatives des del lloc del seu treball, el més lluny possible, si no els van matar.

 

 

 

Cereals comú danyat

Formacions atzar CAIGUT - RDF

El text anterior ja s'havia suggerit repetidament que la descàrrega del llamp són els principals responsables no només de tots els originals, regular, encara que les formes circulars molt complexes de cultius, però a part d'això, i per tota la resta, en general els cereals irregular danyats en tots els camps de en el món Literatura i llocs web que tracten amb els cercles dels cultius, la collita de vegades anomenat irregular danyat per l'abreviatura RDF, Randomly Downed Formations, - Formacions caiguts a l'atzar, irregular, danys, formes debilitades dels cereals per terra. Exemple molt clàssic, com un llibre de text, es poden trobar en una publicació sobre el tema : Crop Circles - Exploring the Designs and Mysteries, Werner Anderhub, Hans-Peter Roth, Lark Books, 2002, ISBN 1579902979. Crop Circles - Exploració dels dissenys i misteris, Pàgina 111, la fotografia amb la descripció: els "danys de vent clàssic al gra". Un dels errors més freqüents, realment monstruós, dels cercles de les collites gairebé qualsevol diletant "investigadors" fins avui: la seva declaració, que tal dany de cereals sans, pot ser causada pel vent sol. De fet, aquest dany de cereals sans, sense danys per electricitat, però, no és absolutament possible de cap manera . Característiques físiques: flexibilitat, la força - d'un cultiu sa mai permetrà que alguna cosa per l'estil fins a la collita - es pot observar, fins i tot si el vent és de més de 100 km / h. Immediatament després de les seves parades, no és doblegada a terra, fins i tot una sola canya. A la foto del llibre, es mostra bastant típica danys als cultius després de la caiguda de llamps. La informació és veritablement impactant, increïble, incomprensible i per suposat també "una mica" temps abans que ningú pot identificar amb això. Gairebé mai apareixen aquests danys immediatament després de la tempesta, sobretot fins després de diverses setmanes.  

 

Aquí és possible reproduir la idea clàssica d'un geni més gran del món de tots els temps. Els anomenats Jerry Cimrman el postulat: "Podem lluitar contra ella, podem protestar en contra d'ella, podem estar en desacord amb això, però això és tot, és a dir, amb ella, o en contra d'ella és possible fer".

 

Repetiu, certament no per darrera vegada:

La gran majoria de semblant zones danyades, es produeix diversos dies després de la tempesta de trons i llamps, molt sovint durant el bon temps, quan ningú capaç d'obtenir el llamp com a causa principal, perquè immediatament després, també molts dies després de la tempesta tots els camps i plantes semblava absolutament intacte. Això s'aplica als dos cercles de les collites i formes molt irregulars.

 

Per cert, si els autors van ser capaços de determinar la ubicació i el temps de la imatge, es pot sol · licitar per si mateixos en l'institut de hidrometeorologia o empreses que tracten amb dades de llampecs. Probablement seria possible localitzar més d'un cop llampec al camp fotografiat. Amb un interval d'almenys diversos dies, però diverses setmanes en lloc, en qualsevol moment entre el moment de la germinació i el moment en que la foto va ser presa.

 

Els cereals saludables de peu prop de les pistes del tractor

A la foto del llibre, també en moltes fotografies que documenten el dany o patrons regulars cercles de les collites en el gra, on els cereals és a la vegada que passa "normalment", per exemple, blat inclinat cap a terra, també en fotos que documenten el dany irregular, és molt interessant que, fins i tot si gairebé tot el camp, al voltant del 80%, està malmès i doblegada, en el veïnatge immediata de línies de tramvia el blat o ordi o altres cereals estan en posició vertical. Aquest és un fenomen molt comú en tots els cereals danyats. La freqüència de la seva ocurrència és tan alta que és gairebé impossible ser només una coincidència. Encara que és possible que una part important de dany actual va ser portat a les plantes a través de pistes que es descriuen, les plantes més properes a ells, i per tant ha de ser el més perjudicat, gairebé mai són doblades. La flexió s'inicia almenys 20-30 cm de les línies de tramvia. Això suggereix, que les plantes properes a les pistes, no ocupades per les plantes, tenen disponible un major volum de sòl amb una menor concentració de substàncies verinoses secretada per les arrels de les plantes veïnes. Substàncies tòxiques i nocives que es va originar en ells, que estan tractant de transferència a les arrels i fora d'ells, de manera que prop de les vies poden ser els contaminants nocius molt més diluïdes i les plantes tenen més probabilitat de guarir. Ells no estan exposats a tals concentracions altes.

 

Exemples molt típics serà per exemple a la pàgina Kounice , però es pot trobar en gairebé cada pictograma d'imatge cereals, que a més de la forma regular també inclou cultius irregularment danyat i doblegada. Gairebé sempre com a mínim 30 cm de la pista, en algun moment fins a un metre de distància. De vegades, la majoria de cultius danyats no és, almenys inicialment, en cap altre lloc que en la major distància de la pista, exactament a mig camí entre ells, on és probable que la major concentració de substàncies nocives, i la planta pot arribar a eliminar el pitjor. També és possible la conducció elèctrica més enllà, gràcies al doble de creuar les broquets de la màquina de sembrar en aquest punt, la línia és de doble sembra.

 

Explicació molt més detallada d'aquest fenomen es troba en les línies .

 

Una de les possibles raons de danys i debilitament de les tiges dels cereals s'indica més alta fertilització, sobretot pel nitrogen. En aquest cas, seria cereals sota la major influència de fems més proper a les pistes, i van ser danyades i doblegada la majoria de les vegades. Però en realitat és exactament el contrari. La sobredosi - l'augment del contingut de sals solubles a terra, seria la principal causa d'augment de la freqüència de les descàrregues en aquests llocs. Els munts de fem estan atraient un llamp en una forma admirable, a causa de la conductivitat elèctrica incrementada dels llocs descrits, així com l'aire per sobre d'ells. Així, si en el veïnatge de cultiu només es fa malbé, no és en qualsevol cas, a causa de locals major fertilització, sinó simplement perquè que va aparèixer un raig. Lògicament, caldria les plantes més danyades més propers a la pila de fems, de vegades molt gran, però això passa gairebé mai.

 

 

 

Danys a les fotos de cereals Comú cercles de les collites

Arxiu LP, de nou. A la foto es suma a la cercle de la collita possible observar molt bé danys als cultius en el mitjà de entre les pistes del tractor. Per descomptat, aquest fenomen es pot trobar no només en les fotografies dels cercles de cultius, però gairebé en qualsevol foto amb danys i en la superfície del llit dels cereals. A continuació fet molt interessant és que la majoria de les vegades, o més abans, està malmès, debilitat, i doblegant cap avall el cultiu que apareix prop del centre d'una corba trimestre prop de les vores del camp, es va tornar regularment per les rodes del tractor. A les cantonades thereare les pistes més ple de sots. De energia integral que es facilita des de la circumferència d'un cercle al seu propi centre d'origen suma molt més alt que els d'una línia integral d'un punt equidistant. La potència subministrada en el pla de la superfície de la terra disminueix amb el quadrat de la distància des del punt, que és en el cas d'un cercle constant, pel que no disminueix. Aquest és un càlcul aproximat, més detalls sobre el tema de les actuals plantes que realitzen i el sòl s'explicarà al  LRC enllaç. A més, les empremtes de tractor prop de les fronteres dels camps es va passar per sobre d'un tractor, un cop més durant el retorn del camp. Millor conducció de l'electricitat per tant disponibles. Més informació a la pàgina de línies de tramvia . Miniatures possible ampliar amb només passar el ratolí per sobre.

 

Pistes de tractors són sens dubte molt més conductora elèctrica en contra dels seus voltants, que també pot funcionar com parallamps, la humitat en els recull i té el millor i el més llarg. Línies de tramvia prop de la frontera del camp tenen fins i tot una millor conductivitat comprovable que en qualsevol altre, gràcies a que es creuen amb tractors diverses vegades, i no sembla que s'inclina prop de la pista i els tractors solen donar la volta allà amb el tren diferencial bloquejat. Altres parallamps molt significatius són els munts de fem molt sovint es produeixen en els camps.

 

 

 

Fotografia de Wylatowo creat pels aficionats polonesos

Hi han exemples típics de dany normal, la collita irregular format per un llamp en combinació amb patrons geomètrics, cercles de les collites fotografiats pels observadors amics del polonès Wylatowo ciutat: Link 2002, pictogrames enllaç

En tots els casos, sense formes geomètriques del cercle dels cultius hi ha un dany molt típic de cereals causades per l'electricitat a partir de la descàrrega del llamp.

 

 

 

Argentina 2010, " cercle de la collita "en els gira-sols

Des del començament de l'any 2010 va ser possible una breu visita a l'Argentina

de data 15 de març de 2010, foto de Touraine-insolite.xooit.com

  

gira-sols carbonitzats i cremat, en el cercle, és gairebé impossible d'explicar d'una manera diferent que un llamp ... O potser realment que els OVNIs?

 

La descripció de l'estat de les plantes es veu gairebé de forma idèntica que en el llibre de text per a l'escola agrícola, que descriu la conseqüència d'un llamp en el camp de gira-sol. Per exemple la producció de gira-sol Manual de 2007, vegeu . El manual elaborat per l'Associació Nacional de gira-sol, la NSA .

 

Si algú camina per un bosc i trobar alguns arbres calcinats, que es dedueix: "Això és possible gràcies a una descàrrega de llamp aquí." En recórrer el camp, l'observació de gira-sol, carbonitzats, el que va a pensar? Que els estrangers planava sobre el camp en un forn de microones, que gira en un cercle, de la ionosfera estava descendint vòrtex recolzat i creat per les ments humanes i extraterrestres i que tot ho impregna d'intel · ligència còsmica, alguns altres els OVNIS i els plats voladors bombardejat el camp dels làsers i tot va ser completat per l'acció del corrent elèctric que es salti d'un lloc entre les fonts d'aigua subterrània i la boira a l'erm britànic? O és que tot, un humor típicament britànic? ... Era només un petit exemple del lluny que alguns "experts" del fenomen de Crop Circles de vegades van recórrer en les seves consideracions. Són clarament infeliç de l'absurd i la incomprensió dels fenòmens sencers. Després de tot, és absolutament impossible crear aquest tipus de fractals molt complexos, que encara es troben en la naturalesa inanimada i sense intel · ligència no no es pot crear, és gairebé impossible. Però és possible, encara que sigui molt senzill!

 

No podia treballar a vegades només un single d'èxit d'un llamp, és possible acompanyat de diverses descàrregues elèctriques paral · leles i posteriors, també poden aparèixer algunes ressonàncies i interferències entre tot això. Molt sovint estan en curs després de les línies de metro, i just per sobre d'ells va ser causa de la creació de línies. En aquest cas el cereal no només pot ser danyat, però mort del tot. Aquesta idea ja s'ha esmentat en aquesta pàgina aquí, un altre dels casos, molt més il · lustratius possibles trobar a la pàgina de les línies .

 

Tot va passar dins d'unes poques desenes de mil · lèsimes de segon. Aquest és el temps net, un període durant el qual es va desenvolupar un corrent elèctric, les descàrregues elèctriques tenen lloc entre les successives pauses, centenars durada de milisegons. El sistema de la descàrrega elèctrica principal i diversos esclats consecutius pot fer en el temps al voltant d'un segon, rares vegades més llarg. Després del seu cessament immediat podria estar en els camps de cereals nota absolutament res. Al principi, mentre s'està portant elèctrica i immediatament després, majoritàriament s'han desenvolupat durant els processos de la física, mecànica, electromecànica, i l'electroquímica. Després que es va produir un llarg període de descans durant el qual pel que sembla estava passant res, ia poc a poc va entrar en escena uns processos de la naturalesa de la biologia, la fitopatologia, la biomecànica, biofísica, química i altres processos naturals purs. " La migració de les Nacions ".

 

El que segueix pot ser en part influenciat pel clima. Molt significatiu és el fet que cada propers esdeveniments disponibles que es descriuen, els quals passen després de la descàrrega, es durà a terme fins i tot en les condicions climàtiques més apropiades, el que pot imaginar per al cultiu en creixement i maduració.

 

Durant desenes de dies, així com setmanes o mesos, està progressant debilitament gradual de les plantes. El procés és extremadament lent a causa de l' enorme inèrcia dels processos biològics en les plantes. Els teixits i parts de plantes danyades s'estan morint, altres es debiliten. Un dia, el debilitament general de les plantes excedeix un nivell acceptable. Durant la nit cau la boira de Londres - la papallona. p_b plantes es posa pesada i els més febles tiges comencen lentament doblegant a la terra, veure fitxa de dòmino. Dins de diversos segons o minuts es va crear un disseny cura de caure a terra com un castell de cartes. Procés similar és, probablement, l'ús possible explicar en alguns cercles de les collites que ocorren sovint manats de tiges, en diverses ocasions amb regularitat doblat un sobre un altre. En aquest cas, van ser probablement gradualment apilament sobre si mateixos, tot no cauen al mateix temps. Creació d'un efecte similar és per les forces humanes, utilitzant eines primitives, i el cervell, absolutament impossible. No cal dir, que les estructures indistingibles es poden trobar en els cereals completament irregular danyats. Fotos que acompanyen aquest paràgraf van ser preses en un lloc, on van trobar únic cultiu completament irregular danyat. Tots els llocs que van ser demostrable i verificable tocat per un llamp.

 

El fet que el procés gradual de flexió a la baixa, durant el qual es visualitza el cercle de la collita, pot arribar a ser molt més ràpid que el procés de debilitament de tot ha estat preparat, i fins molt temps després que va ser causada i ha iniciat. Perquè els laics i el públic "professional", dedueix conclusions una mica precipitades i confuses.

 

 

El període de la migració

Crida procés a través de que en el cos de plantes senceres - tiges, fulles, arrels, les orelles de cereal, la influència de l'electròlisi crea, possiblement també a causa dels processos tèrmics, un nombre de compostos nocius. Després d'algun temps les plantes comencen a moure fins a les arrels, i excretar ells a terra. En la direcció oposada a continuació, es mouen les substàncies implicades en el metabolisme de les plantes comunes de prosperitat i útil.

 

Exemple:

Per planta divisòria, la part aèria, per exemple, en deu parts d'igual longitud. En condició que cada un d'ells ha de desfer-se de substàncies nocives, que es van crear a l'interior, "moure el pis de baix", una constant de temps - per exemple un dia. Part més alta, la desena part de la planta - per exemple. espiga o part on es va formar, durant un dia desfer d'aquestes substàncies negatives, totes les altres parts per sota d'ella, sinó que ha de suportar el pas a través de les toxines de totes les parts per sobre d'ells. Tal comparació, certament molt simplificada, però per als propòsits d'explicació de debilitament suficient zonal, mostra que el menor desena part de les plantes està exposada a compostos desfavorables deu vegades més llarga que la part més alta, i deu vegades la quantitat més gran del que s'ha creat, de manera està exposat a un estimat dels efectes d'un centenar de vegades més alts dels productes químics desfavorables. Per tant, la part inferior és la més feble, també mecànicament - sigui possible per tractar amb la mà. La part inferior es sacrifica per l'èxit de "educació de la prole". Gran nombre de plantes debilitades són realment reeixits en això, perquè immediatament després d'inclinar cap a terra, la planta comença corba entrenusos nou l'ús de nodes, i la gran majoria d'ells realment tenir èxit, si més no parcialment, de manera que puguin ser recollit amb èxit.

 

El temps dels esdeveniments descrits en aquest paràgraf és només un exemple, no en fets provats experimentalment. És només una aproximació de curs probable d'alguns processos, que serien verificades experimentalment, i en alguns casos pot ser significativament diferent del procediment descrit. Per exemple, després de descàrregues molt forts. 2008

 

El temps aquí es descriu és realment possible considerar com una conjectura, verificat per diversos anys d'observació documentada, amb centenars de llocs verificats visites llampec de descàrrega en la superfície dels camps de cereals. Escrit el 2011. També centenars d'experiments verificats d'actuar corrents elèctrics en els teixits vegetals.

 

 

 

Possible verificar, molts cercles dels cultius a posteriori

Enigma de cercles en els sembrats definitivament desxifrat ...

Només NATURALS principis en què, mecànics - electromecànics - Electroquímic - bioquímica - biofísica - biomecàniques - calculables fitopatològic, simple i predictible. Fins i tot, (!) en la majoria dels casos potser a partir de 1980, si no, a partir de 1990, en alguns països, d'una certesa verificable revés per a qualsevol cercle de la localitat de cultius GPS. És possible demanar els meteoròlegs, o Siemens-Vaisala, ALDIS, CELDN, EUCLID, NORDLIS. La descàrrega del llamp en la seva majoria passa moltes setmanes abans de Crop Circles aparèixer.

 

 

 

 

Formes a l'atzar danyats a Itàlia ...

En alguns països, per exemple Itàlia - enllaços a la pàgina, es va convertir en regla no escrita. Si no apareixen molts cercles de les collites alguns anys, les fotografies més irregular dels cultius danyats es fan. Els investigadors a Itàlia potser el primer i conèixer el millor, que RDF i formes regulars són la creació de la mateixa raó. També moltes de les seves fotos són una combinació típica de Crop Circles tals formes regulars i irregulars i formes. Una imatge com a cercle de la collita utilitzada en el text anterior, aquí i al costat de aquí. Per exemple, a Itàlia, molt més sovint, que els Crop Circles apareix en combinació amb RDF , potser depenent de les condicions locals. Explicació de aquí .

 

RDF , originalment Randomly Downed Formations, a l'atzar enderrocat formacions, passarà a dir per sempre Randomly Damaged Formations, formacions a l'atzar danyats, per a una millor traducció

 

 

Moltes gràcies

de www.cropfiles.it : diversos enllaços a pàgines amb les fotografies més típiques,

que van ser molt útils en aquesta investigació -

http://www.cropfiles.it/cropcircles_2010/Allettamento_2010.pdf

http://www.cropfiles.it/cropcircles2008/Allettamento_2008.html

http://www.cropfiles.it/cropcircles2007/Allettamento_2007.html

http://www.cropfiles.it/crop_circles2006/Merate_11Maggio2006.html

marcat com a "e crop irregolari"- Irregulars

moltes fotos a les pàgines enllaçades possibles per ampliar amb el botó dret + "Veure imatge"

 

També hi ha molts parallamps típics en els camps de cereals a les fotografies d'italians.

Feu clic per seguir l'enllaç

 

Imatges similars de la República Txeca, milers disponibles. Molts d'ells directament mostrant llocs amb èxit un raig verificada. Enllaç a vegades, apareixerà aquí .

example_czech

 

 

Explicació

Hi ha molts casos a Itàlia, on apareixen moltes formes més irregulars en combinació amb els cercles dels cultius i altres formes similars diaris. Possible, que a Itàlia no hi ha un gran interès dels cercles dels cultius com a Gran Bretanya. Potser alguns d'ells són fotografiats molt temps després d'aparèixer, si de cas. Pot dependre de les condicions locals. També a Gran Bretanya, per exemple, en la cronologia pàgina. Possibilitat de veure, 2007.07.16, Hailey Wood, Ashbury, blat, no s'afegeixen formes irregulars durant els períodes de temps més llargs, just dins de la forma periòdica, així com fora d'ella. Molts dels que les parts irregulars es comporta sota l'imperi de danyar i debilitar després de la descàrrega del llamp, més allunyat de línies de tramvia, just entre ells. Possible depèn de la propagació de l'electricitat a través de línies de tramvia i que la superfície sobre i prop de metro. Més informació - Raig de electricitat a terra .

 

 

 

Més reconeixements

dirigit a la pàgines http://www.croponline.org/cropanomali.htm, és a dir, subpàgina Lissone (Mi) : Aquest lloc s'utilitzarà a la pàgina del pronòstic, donada l'estructura probable de línies de conducció elèctrica situades allí - dues línies d'alta tensió, passant al voltant del camp. Debanament rectangulars que envolta l'angle de 200 graus més. Alguns rajos no ha d'aparèixer algun any que ve. No hi ha anells, però en algun moment del futur hi haurà sens dubte alguns cultius danyats de tant en tant apareixen. Per a més detalls, vegeu la pàgina designada previsions. A la localitat, encara que es produeixen alguns canvis en la construcció, amb capacitat per visitar Google Maps, Google Earth, però potser alguna cosa es queden d'aquest camp.

 

 

 

Moltes gràcies:

Peeters von Petrackov, número u,

Més lleuger de Dywidag prefa com, el número 2 Pere,

Pepe de Linde Cz + Wiemann, sro

Goulash, Spejbl, Kiosker, Kelcak, PID,

Jimmy - Pegatina, Lubos Hanousek,

Bobes Janik,

i molts altres.

 

També moltes gràcies a el Sr Václav Bosina, agricultor local.

 

Moltes gràcies als amics italians, també. www.cropfiles.it i www.croponline.org

Roma locuta, causa finita: Roma va parlar, el cas està acabat

 

 

 

 

La literatura, les fonts de

Alguns llibres (una petita), que s'utilitzen per explicar la física i fenòmens de la naturalesa i efectes de text i subpàgines www.cropcirclesonline.com Literatura

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline (arroba) gmail (punt) com

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline (arroba) gmail (punt) com

 

 

 

 

Va preparat, i totes les teories que aquí es presenten van ser molt bé, molt de prop i en detall experimentalment examinada per

 

Jan Ledecky