Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Aquesta és una traducció primària, les dades preliminars, en brut, gairebé sense modificacions. Màquina, per ordinador, de les pàgines originals, que apareixen com originals txec i el original en anglès versions. Serà contínuament millorat en el curs del temps, corregida i es fa avançar. Gràcies per la comprensió.

lightning
Misteri resolt.

una de les explicacions més clares

que és possible imaginar

Cap, cap, cap

incomprensible, curiós

fenòmens inimaginables

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercles de les collites sorgeixen després de la caiguda de llamps.

Igual que un registre fotogràfic del curs de les línies electromagnètiques de força i dels corrents elèctrics a través de la trama de les plantes sobre el terreny a la superfície.

Cercles de les collites sorgeixen a través dels raigs. Igual que un registre fotogràfic del curs de les línies de camps electromagnètics i corrents elèctrics en la trama formada per les plantes de camp en la superfície.

 

Més dispositius de la pràctica comuna de laboratori, simulant

el procés de la creació de cercles de les collites en el camp de la descàrrega del llamp

Tingueu en compte en primer lloc, aquí en aquest lloc són tots els admiradors, aficionats i seguidors d'ovnis, plats voladors, alienígenes, i tonteries per l'estil, l'explicació misteriosa, una bogeria i no verificables de les causes de cercles de les collites, com les microones, els eriçons, els cangurs, la transferència dels pensaments. Abans de llegir aquest paràgraf la mesura del possible tractar de buidar completament. Si no ho fessin així, hi ha un greu risc que es podia llegir durant la defecació, vòmits ni res d'això. En altres paraules, que podien merda a si mateixos en els seus pantalons.

 

La càmera de boira de Wilson

electrònica via

En algunes formes dels cercles de cultius es pot observar que processos semblants van tenir lloc allà, com el moviment de les partícules a la cambra de Wilson, o en càmera de bombolles, però en una escala una mica més gran. En els dispositius descrits es registren les pistes de partícules la massa s'expressa en unitats de massa atòmica, 1/12 C = 1 Dóna, o fraccions d'aquest. Protons, neutrons, antiprotons - el pes aproximat és d'un Dalton, electró i un positró - aproximadament 1/1000 Sra. Les partícules es mouen en la seva majoria en un camp magnètic. La seva energia s'expressa en electró-volts - eV, 1,16 x 10 -19 J, i la càrrega de l'electró és de 1,16 x 10 -19 C. En el camp de cereals es movien partícules de pes de la desena part de grams a desenes de grams, és a dir, de l'ordre de més de 10 23 vegades més pesat, la seva càrrega elèctrica pot ser expressada en unitats de Coulomb, o molt més, l'energia en quilojoules, és a dir nou o 10 20 vegades més gran que la de les partícules atòmiques i subatòmiques. Ha estat durant algun temps exposat a milions de volts, els corrents de centenars de milers de amperes i milions de camp magnètic moltes vegades més gran que a la cambra de Wilson. La imatge adjunta del cercle de la collita a la part superior dreta molt notablement recorda espiral - moviment sinusoïdal de partícules carregades en un camp magnètic de la descàrrega del llamp. És possible comparar amb la pista d'un electró en un camp magnètic - imatge de baix, la longitud de registre és de 25 cm. Es va obtenir de la pàgina web sciencephoto.com, fet al Lawrence Berkeley National Laboratory ( Web ), un de molts laboratoris de la Universitat de Califòrnia ( Web ), un membre del sistema nacional de laboratoris amb el suport del Departament d'Energia dels EUA ( Web ). Similars "rastres de partícules", és possible trobar en moltes altres imatges de cercles de les collites, i se'ls va prestar atenció a una pàgina especial . Temporalment si us plau enllaç excusa fracàs. El lloc de referència també es descriuen algunes propietats probables de "partícules", gràcies a la qual es descriu que els patrons de cercles a les collites, o algunes de les seves peces van ser fabricades.

 

La informació es va expandir més tard, especialment en la referència. De tota manera, tracta de buscar algú per extraterrestres, en veure les imatges de les trajectòries de les partícules subatòmiques, com en càmera de boira de Wilson, o qualsevol resultat dels experiments del CERN?

 

 

les figures de Lissajous

La interferència i la ressonància

analogia de Chladni i Lissajous formes en un ràster de les plantes

És molt probable que en algun moment durant la creació del cercle de la collita se li va acudir a una extraordinària coincidència, sobretot en el cas dels patrons geomètrics complexos. Ressonàncies molt fortes i les interferències entre totes les forces que es descriuen en condicions de participar durant la seva formació. Aquestes forces mecàniques: d'aire que flueix als terratrèmols, el grau de 3-4 ones de xoc i les ones de pressió, la ressonància de les cavernes subterrànies, així com les forces electromagnètiques i electrostàtiques. En tots els casos enumerats, a una distància de diversos metres fins a desenes de metres de la punt d'impacte del llamp, les forces eren enormes, totalment més enllà de qualsevol imaginació humana comuna i corrent. Alguns patrons de cercles de les collites cas són similars a un registre dels fenòmens de ressonància i interferència que s'han produït prop d'alguns camps de cereals. Lichtenberg, Kyrilian també poden participar. Que quedi fotografia adjunta que mostra imatges de l'experiment demostratiu demostrant la possibilitat de inducció elèctrica a les plantes .

 

Exemple de inducció de corrent elèctric a les plantes

 

Després de les xifres de cercles de les collites són molt similars als patrons del camp magnètic, com en metall, ferromagnètic serradures. La descàrrega del llamp funciona com un conductor, col · locat perpendicular al terra, i un gran camp electromagnètic que es crea al seu voltant sobretot circular, per tant capaç d'evocar la inducció elèctrica en totes les assignatures en l'àrea, incloent les plantes.

Les formes de camp electromagnètic creat per un, dos i sis de les descàrregues d'equivalents d'un llamp.

 

Ells recorden a les línies del camp electromagnètic. Això es van formar per camp electromagnètic en ferro serradures, per una, 02:06 descàrregues elèctriques equivalents, conductors perpendiculars al terra, passant a través de la superfície per al metro de profunditat.
Ells van ser generats per un principi similar, que es mostra a la dreta, però no només com un cercle simple. No es van crear sencers patrons d'interferència complicats. Ells van ser creats exactament en el moment de la descàrrega del llamp, però s'han desenvolupat diversos dies o setmanes, fins i tot més tard, a través de processos naturals amb retard en les plantes - desenvolupador natural. Acompanyant imatge possible augmentar només passar el ratolí. La descàrrega del llamp natural, va treballar en una funció increïble similars com una foto-flash. La superfície del terreny amb cereals estava treballant de manera similar a inimaginablement procés durant l'exposició del material fotogràfic, seguit pel desenvolupament, molt lent. En l'arqueologia aèria s'utilitza terme molt similar, "desenvolupador natural", per l'explicació del procés de creació de marques de tall, els signes de vegetació.

 

D'aquesta manera, els actes de la vegetació en una mica a la manera d'un desenvolupador de química de les plaques fotogràfiques exposades: es llança les imatges latents. Vols d'ahir: la història de l'arqueologia aèria i Leo Deuel , St Martin Press New York 1969, pàgina 38.

 

És interessant que les formes molt similars és probable creat gràcies a les interferències de radiació, si més no una excèntrica impactant, de les consegüents descàrregues elèctriques a la columna d'aire que s'expandeix.

 

 

 

Una mica de física ...

Següent exemple es refereix a una mitjana d'un llamp, significava la part més important - la carrera de retorn , veure un llamp . Com a exemple es podria assenyalar que cada electró únic en la descàrrega del llamp, transfereix una energia l'ordre de 10 30 vegades més gran que el d'electrons necessaris per passar del nivell "s" al nivell de "p" en l'àtom d'hidrogen. Això es veu molt suficient. Recompte dels electrons en aquest tipus de descàrrega del llamp mitjana és d'aproximadament 10 21, que s'assembla molt, també. La càrrega elèctrica és de prop de 300 coulombs, que al seu torn, pel que sembla, no s'assemblen molt.

 

Per cert, aquí hi ha un enllaç a una nota que es troba amb seguretat al final d'aquesta pàgina, ja que alguns lectors realment no entenc i ho accepto

 

Diversos raonament teòric més aquí:

La regularitat dels patrons i estadísticament molt notable amb excessiva freqüència d'alta precisió de diversos eixos de simetria

El que encara és molt difícil - tractar d'explicar un dels cultius molt interessant propietat dels cercles - la simetria molt precisa per més d'un dels eixos - 2, 3, 4, 5, 6, encara més, la simetria central també exacta i el reflex molt exacte. Un dels possible, però amb les consideracions de dificultat verificables ofereix, que en la descàrrega del llamp - plasma, en el seu impacte a terra, just abans i després, capaços de crear una mena analogia de la gegantina estructura atòmica i molecular. Cristal · lografia, orbitals atòmics i moleculars i les seves variants híbrides, els dobles enllaços conjugats, conjugats amb triples enllaços, cíclics i compostos de cadena de carboni i silici. És la teoria molt vaga i amb prou feines comprovable, és clar. Cal assenyalar, que en la descàrrega de plasma, on poden estar presents diversos milions de volts per metre, la seva longitud més llarga que diversos quilòmetres, i en algun moment transporta un corrent prop de milió d'amperes, pot succeir coses, que desitja que, i seria capaç, per examinar gairebé ningú ...

 

No obstant això, en algun paràgraf més endavant apareixerà una descripció d'un procés, en el qual es pot suposar - teòrica i pràcticament - en algun moment en el futur, per descomptat, demostrabilitat molt més gran. Rotació de camp electromagnètic. Un paràgraf abans d'un examen d'impacte possible comparació de les gotetes d'aigua en un líquid o en una capa prima d'un fluid, que són tots de la recerca teòrica, també pràctic més accessible.

 

En la naturalesa, a saber, els models d'èxit repetit. Des l'infinitament petit a l'infinitament gran. Yann Arthus Bertrand. Seria millor, si és que la humanitat en gran mesura aclaparat fi prohibir la Mare Naturalesa crear patrons regulars en el cereal. Només és possible dir simplement que la Mare Natura és capaç de crear. Físico-matemàtica models d'ordinador pot ser ajornat fins a qualsevol moment en el futur, així com dels dissenys preliminars teòrics i les idees dels models físics. La mare natura és molt simple capaç de crear-los per si mateix, fins i tot sense ajuda de cap extraterrestres ximples. Bells dissenys de cristalls de gel a la plataforma, així com qualsevol estructura cristal · lina, la mare natura també crea completament per si sol, sense ajuda de cap extraterrestres ridículs i estúpids. Només és possible simplement observar. Ningú està buscant als extraterrestres quan es congela la finestra, o quan es mira en els òrgans de basalt a tot el món, per exemple els que estan en Panská skála, Kamenický Šenov (Steinschönau). La foto mostra que, en el Monument Nacional Devils Postpile Servei de Parcs Nacionals dels EUA

 

 

Breu introducció:

Immediatament després de la descàrrega del llamp, és a dir, la primera Return Stroke, La part més forta de la descàrrega, durant el qual no és per un curt temps, unes poques milionèsimes de segon, només una columna molt prima de plasma, 5 - 10 mm, que immediatament comença a expandir ràpidament en l'entorn, i posarà en marxa l'aire circumdant. Els feixos de radiació electromagnètica des del punt d'origen - el canal del llamp, s'estan movent a la velocitat de la llum, l'expansió de la columna d'aire que passa velocitat comparable a la velocitat del so, que és al voltant de milions de vegades més lent. El canal del llamp irradia energia de totes les longituds d'ona amb el seu entorn, també se subministra calor a l'aire ambient, l'energia cinètica en conseqüència, molts milions de joules, per un metre de la descàrrega elèctrica. Durant una fracció d'un segon, la massa amb moviment ràpid columna d'aire, es troba en l'aire immòbil, en una distància de desenes de metres del canal del llamp, i en aquest moment es pot produir un raig posterior - Restrike, Accident cerebrovascular s econdary, dins d'aquesta columna en ràpid moviment d'aire. El terme "columna es mou ràpidament d'aire" es pronuncia només relativament, és clar, pel fet que els feixos de les ones electromagnètiques es mouen i reflectint el seu interior milió de vegades més ràpid.

 

Des del punt de vista de llampecs consegüents, la columna d'aire pot ser considerat com un objecte estacionari, cilindre, molt fortament limitat. Suposem, amb un diàmetre de 10 m - 0,03 segons després de la primera cursa de retorn. L'interior de reencesa d'aquesta columna es mou a 100-200.000 km / h, i les bigues electromagnètiques radiades per això, s'estan movent a la velocitat de la llum. En tan sols 100/1000000 de segon, el que és el temps durant el qual es potencia radiada de la vasta part de raig posterior - més del 99%, és la columna d'aire que es mou "només" la velocitat del so, a una distància de 30 mm. La radiació electromagnètica de la descàrrega elèctrica posterior mogut al mateix temps a una distància de 30 km, i que els raigs, que es propaga en totes direccions, pot estar dins d'una columna d'aproximadament 300 vegades rebotat i crear moltes classes de ressonància i la interferència.

 

La frontera i l'aire dins del cilindre serà molt intensament ionitzada i conductora elèctricament. Part de la radiació de la descàrrega elèctrica posterior pot aparèixer com una tensió induïda en la paret del cilindre i connectat a terra. De la mateixa manera es pot desenvolupar llegendaris cercles estrets, que no serien capaços de crear en la vegetació fins a un nen caminant a través d'ella. Hi havia també en el progrés d'una ona de xoc en l'aire, inicialment molt més ràpid que la velocitat del so, disminueix gradualment. Ona de xoc es mou més ràpidament abans que l'ona expansiva, i per tant, sota certes circumstàncies, un reencesa és capaç de crear dos cercles creats gràcies a la inducció. De múltiples dimensions d'alguns cercles seria possible alguna conjectura quant temps va durar les reflexions dins de la columna d'aire creat per la descàrrega del llamp principal primer. A quina distància d'aproximadament ofès irradiava raigs electromagnètics dins de la columna, gràcies als reflexos repetits.

 

Ample dels rangs descrits anells estrets de 10 a 20 cm, el que correspon a la meitat d'una mil · lèsima de segon en relació amb la velocitat del so, durant el temps que la llum es mou a 150 km. Aquesta és una estimació molt aproximada. Possible, que dins de la columna d'aire que creen temporalment pot tenir lloc la reflexió total de raigs electromagnètics. Sota certes circumstàncies, alguns raigs es reflecteixen dins de la columna molt més llarg que només durant la descàrrega elèctrica posterior. Capaç de moure distàncies molt més llargues i crear molt més complicats interferències. La reflexió total es produeix quan el feix fa angle prou petit - més petit que un angle límit, en relació amb l'angle de la tangent de la closca del cilindre en el punt de contacte.

 

La velocitat de l'aire a la columna contra la velocitat de la llum és realment insignificant, 1/10 6, però gràcies a l'expansió molt lenta, diferent de zero i constant, també molt uniforme de la columna d'aire pot ser format dins que la ressonància molt interessant i complicat i estructures d'interferència. Una descripció més detallada d'aquest procés es descriu per exemple a la pàgina de la mecànica de raigs - interferències d'ones en l'interior expansió columna d'aire.

 

Una cosa semblant es pot dir sobre les possibilitats de múltiples reflexions i les interferències de raigs electromagnètics dins de la columna d'aire, en ràpida expansió. En vista de l'interès d'aquest tema, i el fet que alguns patrons indiquen realment la mateixa manera de crear, algunes de les subpàgines de nova creació dels raigs secció dedicada específicament a prestar atenció a aquesta possibilitat. És essencial, que d'una manera similar sempre s'origina un cercle com a base, i dins de que és possible trobar diversos tipus de ressonàncies, fractals, interferències o combinades també els patrons de cercles de les collites. En el diagrama és una gràfica de la temperatura i la pressió dins d'una vàlvula de combustió del motor. Enllaç a alguns exemples es col · loca aquí. La similitud del procés a l'interior del cilindre del motor de combustió interna, la simulació d'un dispositiu d'una pràctica estàndard d'enginyeria, probablement després de la més propera reencesa: un regular equivalent a una explosió, o més aviat la combustió controlada, que tindrà lloc a l'interior del cilindre de combustió interna o motor dièsel.

 

Metafòricament, és possible caracteritzar la formació d'algunes formes dels cercles de cultius com una analogia de les ressonàncies i les interferències entre les ones sonores i les ones electromagnètiques. Una cosa així com de ràdio natural, la televisió, un oscil · loscopi, i la fotografia junts.

 

 

 

Gota d'aigua - fenomen de salt, el pols cau de dalt ...

Una altra possibilitat de la creació d'estructures periòdiques dels cultius del cercle és la difusió d'una sobrepressió enorme en el medi ambient circumdant, com els raigs de líquid després de l'impacte de la gota en el nivell de l'aigua. Feu clic a la foto per seguir la font .

Des de la segona fotografia es mostren diversos impactes de gotes en una capa prima de líquid, molt interessant és l'última. En el cas de l'impacte del llamp en el camp possible comparar a un impacte d'un pols enorme en una capa prima de líquid. La principal diferència és que en el cas de la descàrrega del llamp és un fenomen comparable a una caixa de llumins impacte, pesat com una locomotora. zajfyz.physics.muni.cz

 

 

 

Rotació del camp electromagnètic, l'oscil · loscopi

Una possibilitat, això explicaria d'alta precisió de diversos eixos de simetria d'alguns pictogrames dels cercles de cultius és que la descàrrega elèctrica, consecutius de aproximadament 20-30 milisegons un darrere l'altre, apareixent en distàncies de pocs metres l'un de l'altre, són capaços de crear en el punt fort de la rotació del camp electromagnètic. Pot ser més de tres fases, pot crear una ressonància diferents i la interferència, i pot afectar a altres en aquest lloc que apareixen feixos d'electrons i per tant "la pintura al camp" molts diversos pictogrames simètrics cercles de les collites. Tot va passar en fraccions de segons. Veure un raig .

 

Per exemple, l'efecte de tres impulsos consecutius, interval de 20 ms en un triangle a una distància de desenes de metres l'un de l'altre sobre la superfície d'un camp de cereals, crear un moment giratori camp electromagnètic. Encara que només una fracció de segon, però enorme, més enllà de qualsevol imaginació humana comuna i corrent. Gràcies a camp electromagnètic generat podria molt fàcil d'operar un motor elèctric amb una potència d'aproximadament terawatt més. És possible derivar que camp electromagnètic a tal, també camp electromagnètic de cada raig, afectaria les plantes no només per inducció, però també mecànicament.

 

En aquest temps possible per descriure les plantes que actuen com el conductor elèctric - corrent induït, també corrents terme passi a través d'ells, per tant apareixen com electroimants i els camps electromagnètics poden actuar sobre ells per les forces mecàniques, deixant-hi efectes mecànics, també danys. Més de tot el descrit aquí, en aquest moment cercle de la collita es pot produir oscil · lacions diverses oscil · lacions harmòniques dissonants -, també esmorteïdes. Gran quantitat de pictogrames cercle de cultius imitar un registre d'oscil · lacions esmorteïdes, quan el cercle més gran és seguit per un menor, seguit per un encara més petit, més i més, sovint més de deu. Algunes fotos dels cultius similars cercle també serveixen com un exemple en aquesta pàgina 1, 2, 3, centenars d'altres possibles observar a través d'Crop Circles webs.

 

Tots els esdeveniments descrits aquí, es va produir per sobre d'una mica de cereal o el blat de moro, la rosella, la violació i els altres cultius, pot provocar que gairebé no té efectes visibles. Inicialment, en els primers dies, ja que només eren els anomenats "gravat" en la trama ordinària formada per plantes individuals. Els seus canvis visibles o debilitat que van conduir a la seva caiguda a la terra, que ocorren després de molts dies, setmanes o fins i tot més temps. exposició - es descriu allà. El cercle de la collita es registra, però segueixen sent invisibles en absolut.

 

Llamp danys a les plantes agrícoles

i que figura a la literatura de ciència seriosa agrícola i pàgines web


de cotó danyada per un llamp
Processos, que es descriuen en els paràgrafs anteriors, per descomptat, pot ocórrer també en qualsevol altre lloc agrícola, on no es cultiven cultius, capaços de doblegar després dels danys, a causa que la seva estructura anatòmica que els impedeix - papa, tomàquet, remolatxa. Exemple de la vegetació de cotó danyada per l'electricitat a partir de la descàrrega del llamp a la imatge de l'esquerra. Font a partir d'imatges de MIP (Maneig Integrat de Plagues), un projecte conjunt de: Centre de les espècies invasores i la salut de l'ecosistema, Universitat Estatal de Colorado, l'Institut Nacional d'USDA Agricultura i l'Alimentació, la Xarxa Sud de la planta de diagnòstic. La Universitat de Geòrgia - Warnell Facultat de Ciències Forestals i Recursos Naturals i Facultat de Ciències Agrícoles i Ambientals Aquesta és una instantània d'una investigació seriosa agrícola, sense falses il · lusions absurdes i boges de cercles en les collites d'observadors. Després d'un interval de temps més llarg de la descàrrega del llamp es pot observar dany a les plantes o la seva destrucció completa - mortes, generalment en una forma d'un cercle. És possible llegir en la literatura sobre aquests casos, els exemples que figuren en les subpàgines  de ciència-re, l'agricultura. Aquí només alguns exemples concrets, de referències molt més detallats. Molts casos similars han estat en el passat, pels cercles de les collites observadors registrats, i molt erròniament diagnosticat com a resultat de l'acció d'unes forces incomprensibles.

 


soja danyats per un llamp
Següent imatge de la dreta mostra el dany de llampec en la soja, la soja de la malaltia d'Atlas ( veure ), les malalties no parasitaris, publicat a cipm.ncsu.edu, la web del Centre Nacional de Ciències de la Fundació per a la Gestió Integrada de Plagues (CIPM), la Universitat de Carolina del Nord. Els agricultors saben molt bé que l'efecte de les descàrregues elèctriques poden ser fàcilment confós amb tota la resta - les plagues de plantes i animals, la falta o l'excés de fertilitzant, els efectes de la sequera, les temperatures humides, altes o baixes, consulteu la literatura. També hi ha a tot arreu prou fiable descriu la manera segura de diferenciar aconseguit per un raig de dany similar amb més freqüència perquè el dany després de cert temps, no es propaguen en la vegetació. També s'observa amb freqüència que en les àrees afectades poden començar causant tot tipus d'altres plagues, però més endavant, només com un fenomen secundari. Així com els agricultors, així sap que les conseqüències de la caiguda de llamps individuals en els camps de cereals que, en casos individuals varien considerablement entre si. Aquest fet és en la literatura també bastant en detall descrit. Així que en lloc només per diversió, els nostres estimats agricultors, deixar tot el que diletant "exploradors" dels cercles de les collites, continuen pilota solta en els seus deliris. Un altre treball seriós publicat amb algunes fotos, trucades de soja "Misteri", els possibles trobar al web de la Universitat d'Illinois, illinois.edu, Gestió Integrada de Plagues, ipm.illinois.edu. La idea més important d'aquest article és que les conseqüències de raigs en ​​els camps agrícoles poden aparèixer de manera molt diferent: "Rayo, probablement no copeja de la mateixa manera en tots els casos". A més, va confirmar una vegada més: "Els raigs poden causar símptomes que podrien en alguns casos s'assemblen a una malaltia, com Phytophthora, amb les seves tapes de les plantes mortes".

 


Dany de Llampec: Soja

 

el pebre de camp tocat per un llamp
No hi ha nota molt característica a la gespa - Poaceae, com gairebé tots els cereals, en la producció de gira-sol Manual de 2007, vegeu . Web de l'Associació Americana de Gira-sol, la NSA . Atès que el gira-sol i les males herbes moren o es fan malbé molt malament, l'herba -. Poaceae sobreviure, sinó que sobreviu a un gran percentatge de plantes afectades per Poaceae individus, i es maduren, encara que amb danys visibles. Aquesta capacitat està relacionada amb la sembra d'alta densitat. Tenint en compte tres exemples sobre una sola espècie de plantes-remolatxa sucrera, al costat d'un sobre el gira-sol, una sobre l'altra les patates, un de comú. A la part esquerre posat una altra foto, que mostra les conseqüències d'un llamp en un camp de pebre. Font - la web de la Universitat de Massachusetts Amherst, centre per a l'agricultura. Possible trobar milers d'articles de professionals agrícoles a internet, i desenes de milers, centenars de milers de llibres de ciència impresos, textos, articles. En gairebé cada un d'ells és una nota sobre delimitada de forma relativament brusca, de forma circular o el · líptica de plantes danyades després de la descàrrega del llamp. A més ha destacat que el dany és evident sobretot fins diversos dies després del llamp, en algun moment més d'una setmana. Vols més?

 

Les mostres de "cercles de les collites" dels arxius, per comparar amb els efectes dels raigs

Holanda, Venlo, Limburg, 30. 6. 1999

Canadà, el comtat d'Essex, de 26 anys. 4. 2004

Argentina, Santa Fe, de 29 anys. 12. 2009

Aquí hi ha una petita inserció, per a comparar. Tres fotografies, que il · lustren els "cercles de les collites" (papes, faves de soja 2 x), per arribar als lectors a crear una idea coherent del que són "exploradors", capaç de passar per cercles de les collites. Sevenum, Limburg, Països Baixos, 30 de juliol de 1999. Ontario, el comtat d'Essex, Canadà, 24 de juliol de 2004. Argentina, Santa Fe, 29 de desembre de 2009. Imatges similars poden trobar-se en les col · leccions de desenes, només has de buscar. És possible trobar moltes altres fotos, que són molt molt similar a la que tres de cada text anterior - pebrot vermell, la soja, el cotó - clarament identificats com els efectes dels raigs. Probablement depèn principalment de que, els qui assisteixen lloc similar en primer lloc. En el cas dels treballadors agrícoles o investigador seriós, en lloc de document i esmenta que en alguna publicació sobre els efectes de la caiguda de llamps en els monocultius de cultius de camp.

 

Malalties de la soja. col. Enciam. El Sr Fesol. blat de moro. Un altre soja .

 


Raig malalties de la papa (1915), fig. 12 bis

Les malalties de les hortalisses i el seu control, els JJ Taubenhaus, PhD text completen línia , les observacions sobre les patates de Jones i Gilbert en 1915 (!), fig. 12a. A la pàgina 74: "No hi ha evidència de la ruptura de la divisió o mecànica de la tija s'ha observat." Pàgina 75: Jones i l'explicació de Gilbert del fenomen: "Quan una tempesta elèctrica es trenca de sobte després d'un període de clima sec i la primera pluja mulla la capa superior del sòl, queda una capa de terra seca entre aquesta superfície mullada i la part de baix de sòl humit, que és un pobre conductor d'electricitat. Quan el llamp cau sobre el terreny una superfície mullada, es dispersa en totes direccions, horitzontal i després cap baix a la terra, següents línies de menor resistència. Les tiges i les arrels de les plantes amb el seu contingut d'aigua en abundància són millors conductors que la capa de sòl sec que acabem d'esmentar, i així el corrent elèctric passa a través d'ells. Els teixits per tant pot ser de diverses ferides o mortes, depenent de la quantitat de corrent que passa a través d'ells. " Aquesta és una descripció molt exacta d'alguns dels principis i efectes, que participen en l'aparició de cercles a les collites. Va ser escrit al voltant de 100 anys.

 

Monthly Weather Review, agost de 1920 (!), van observar lesions llampec a les patates. Els agricultors reconeixen, que el raig crearà cap d'una estona els danys circulars en un camp d'herbàcies, amb les verdures o els cereals comuns.

 

Fitopatologia, Societat Americana de Fitopatologia, (1917), text complet , en línia .

 

Avís important.

Qualsevol testimoni casual, situada en aquest punt exactament en el moment de la originació pictograma cercle de la collita, seria capaç de no va aportar cap prova sobre això. Possible convèncer a partir de les imatges. No estaria interessat en una mena pictogrames cercles de les collites i la seva creació en absolut. Tindria problemes totalment diferents. A la foto de la dreta és clarament visible "de la signatura del principal culpable" en l'arbre. A la foto esquerra, també és present, però no tan significatiu com i notable. Una informació més detallada - advertència

 

 

 

Proves i experiments

Alguns experiments es van dur a terme, les fotografies existeixen i es publicarà

Es durà a terme, en algun moment, els experiments amb l'impacte d'una espurna en un material en pols. Pigment dispersa, mida de partícula de l'ordre de micròmetres, vídeo capturat a alta velocitat (420-1000 PIC / s), alguns resultats més tard aquí.

 

Tot i que les espurnes elèctriques, que es van utilitzar en la prova, la transferència única quantitat molt petita de l'energia - aproximadament 0,03 Joule, mostren tots els paràmetres de les explosions, incloent les ones de xoc i ones de pressió.

 

 

Electrònica per a la llar i dispositius de laboratori que creixen en un camp.

Possible derivar, que concurrents i posterior descàrregues atmosfèriques, que procedeixen en un moment molt similar a una petita distància l'un de l'altre, ia través del qual flueixen centenars de milers amperes, tot el que crea una molt forta, camps electromagnètics, enormes, també rotacionals, al voltant d'ells. Tots ells són capaços d'influir directament en un amb l'altre, atraure, repel · lir i la creació de ressonàncies i interferències. Una cosa així com la televisió de tub de buit o un oscil · loscopi. La descàrrega del llamp és similar a un feix d'electrons. "Una mica" més fort que a la TV - 10 d'aproximadament 15. Igualment són més forts camps electrostàtics i electromagnètics fins a una distància de diversos metres. Oscil · loscopi Natural, la creació dels cercles de cultius figures de Lissajous .

 

També és possible imaginar que durant un impacte de feix d'electrons, en el cas de les descàrregues elèctriques consecutives o paral · lel, que està fluint a través del camp electromagnètic molt fort rotació pot sorgir pictogrames cultius altament simètriques cercle, d'acord amb molts eixos.

 

A la cantonada superior dreta de la imatge que acompanya cercle de la collita és possible reconèixer les rutes amb el cereal clàssic danyat i doblegada, seguint línies de tramvia prop de la frontera del camp, més ple de sots, la humitat millor retenció, major conductivitat, més bé danyat. Possible efecte molt similar observem en tots els everyute absoluta dels camps de cereals, on aparèixer en qualsevol RDF, Randomly Downed Formations, Comunament danyat cereals. És tot el que una simple coincidència? Fotos molt més disponible. Possible, que es poden afegir junts inducció i la conducció de corrents creades a les pistes. Són molt més a prop que en qualsevol altre, més profund. Patró podria ser similar a la creada d'origen dels models de Chladni . Font de les imatges: www.physics.ucla.edu. Oscil · lacions de la terra i el comportament de les plantes, simulant les ones a la superfície de l'aigua també poden participar. Podria ser també una combinació de diversos esdeveniments de tipus.

 

 

La conductivitat elèctrica d'una interfície de fase

ona de xoc - l'aire, el plasma - aire i més

Explicació de la presència d'un o més cercles molt estrets en alguns patrons de cultiu cercle per la formació d'una càrrega en la interfície entre l'ona de xoc, o un plasma molt ràpida expansió, i un aire immòbil o es mou lentament, i la transferència de càrrega, o una substancial part de l'energia de qualsevol posteriors descàrregues elèctriques o simultània, a través del mitjà d'aquesta interfície de fase. En la interfase fase de les ones de xoc que es propaguen per l'aire i altres elements continguts en ella. La pols, la humitat, partícules altament ionitzades, no passa a la fricció enorme, la formació de càrregues elèctriques secundàries, i el més probable té una conductivitat elèctrica molt alta. Tal cercles molt estrets per tant potser una mica com a registre momentània de descàrregues elèctriques consecutives, els camps electromagnètics, corrents i corrents induïts liderats pels conductors de fase d'interfície de límit d'una columna d'aire, present momentània per sobre de la vegetació dels cultius. Veure fotos adjuntes cercles de les collites.

shockwave_u_letadla_tvar-a-sireni_shockwave_blesku.htm  

 

 

Regular les formes circulars de cultius vs formes irregulars i aleatòries

Cercles dels conreus en les proximitats dels quals són estructures irregulars

En la vora del camp superior de la foto de cercle de la collita pot ser observat irregular danyat de cereals, la qual cosa ocorre amb bastant freqüència a causa de la descàrrega del llamp al camp. Açò es farà després de diversos dies o setmanes,
Ancona, Itàlia, 29 juny 2008
com s'explica en un altre lloc d'aquest lloc, oa la pàgina de detalls la cronologia , on serà el procés de degradació dels teixits de la planta després del pas de corrent elèctric també va documentar fotogràficament en gran detall. La fotografia aquí al costat esquerre mostra que el corrent elèctric - potència de la descàrrega del llamp passa parcialment a través de la vora superior del camp, un tractor seguint les pistes allà, tant al voltant de les línies de tramvia perpendicular a la vora, fins i tot a través del patró geomètric. Forma regular i irregular cercle de la collita perjudicial, i per descomptat no es pot crear durant una sola tempesta, gràcies a una descàrrega de llamp únic, però és possible. Que un llamp, potser una sola, única "gravat" que la imatge, el dany dels cereals aparèixer fins molts dies després. Fins i tot setmanes, depenent de la quantitat d'energia subministrada - la intensitat de l'exposició.

 

Al principi és doblegada a la superfície només una petita part, molt per sota de l'u per cent, diversos metres quadrats, les zones més afectades. A poc a poc, dia a dia, en algun moment, hora per hora, o fins i tot minut a minut, afegeix un altre, fins que finalment, abans de la collita potser tirat a terra en algun moment al voltant del 5%. De vegades més de 20% de l'àrea total, de vegades, per desgràcia, més del 90%. Per tal d'aclarir i documentar el fenomen descrit en el futur serà possible utilitzar les càmeres de lapse de temps, sembla un treball molt bo per a ells. Per ara només és possible satisfer amb una explicació del fenomen a la pàgina i subpàgines cronologia . Processos molt similars ocorren sovint dins dels patrons de cercles en els cultius, en les seves proximitats i en una distància major, i en els camps del voltant. En tots els llocs que van ser afectats per un raig d'electricitat descàrregues. Passa des del descobriment de patrons fins a la collita.

 

També és possible que, probablement, molt més de cereals danyats apareixen en aquests camps, on es van produir dues descàrregues de llamps, una tanca de la segona en l'interval de diverses setmanes. La segona descàrrega té lloc al camp amb plantes considerablement debilitats, i és capaç de causar danys significativament més. També és possible imaginar que els patrons de cultiu regulars del cercle és possible crear molt més fàcil en un camp que havia d'estar "preparat" diverses setmanes abans. Aquests casos són, òbviament, molt menys sovint que una vegada que el lloc afectat. S'expressa estadísticament.

 

Més comentaris sobre la foto cercle de la collita d'Ancona: a partir d'algunes observacions, sembla que un dels molts factors que poden participar en la creació de patrons geomètrics regulars en els camps de cereals, pot ser el fet que en aquest lloc es trobava en una acció molt forta descàrrega del llamp, que es produeix només uns pocs durant la tempesta de la temporada sencera o fins i tot la seva totalitat. Per tant possible que l'exposició a tot el que hi ha realment només a causa d'una descàrrega, o un sistema de diverses descàrregues simultànies consecutius elèctrics, la durada total rares vegades excedeix un segon. La part més forta va causar la creació d'aquest pictograma cercle de la collita normal, les descàrregues elèctriques més feble, secundària, paral · lela i posterior va causar la formació de forma irregular enderrocat, danyat, debilitat, al barri. Una altra, molt poc probable possibilitat és que els més febles, les descàrregues elèctriques no va passar en absolut, que la irregularitat comuna que envolta danyar format només a causa dels corrents residuals a través de pistes que condueixen tractors, possiblement per la inducció en ells.

 

Una altra opció que és possible considerat durant la creació cercle de la collita, que es descriu amb més detall en un dels primers articles publicats, és una alternativa que una porció substancial de la descàrrega del llamp, immediatament després del seu front va tocar el sòl, una part substancial de la seva energia era plom prou profund sota la superfície, sense que la seva energia de manera significativa podria passar a través de sòl humit i línies de tramvia a les àrees circumdants. El canal de descàrrega del llamp llavors actua com a conductor, a través del qual el corrent passa molt per sota de la superfície de la Terra, i és per algun bon conductor de corrent, o diversos conductors, va dur a terme a gran profunditat. A la superfície del sòl a continuació, es crearia formes de cultiu cercle que són molt similars a la creada per les línies de camp magnètic en llimadures de ferro. Veure fotos amb anterioritat en aquesta pàgina. Per exemple, es va observar la formació de patrons regulars a als cercles de cultius directament per sobre d'un tanc subterrani de metall - servir com un conductor de corrent molt bo - parallamps subterrani. En alguns documentals de cultius Cercle esmentat.

 

 

 

Els nodes i cereals danyats, la mentida

Cereals doblegada molt comú, no hi ha formes regulars, es creen exactament sota les mateixes condicions que es descriuen en els cercles de les collites. Les plantes es fan malbé sota completament les mateixes condicions, principalment per electròlisi i els seus productes, incloent el dany mecànic a causa dels gasos resultants, probablement, depenent de la potència total de la descàrrega elèctrica, també sobre els danys derivats de calor. A la sub-pàgina nodes és possible observar, que la rectificació de les tiges, que no van ser afectats per l'electricitat, i posar de nou només per iniciativa de mecànica-de forma experimental, és probable que a causa de la gran angle, que va haver de superar, capaç de registrar dany mecànic dels nodes, per la seva pròpia força. No afecten la qualitat dels cultius madurs, tiges estaven distorsionats per només un estímul mecànic. Esquerra fotografies que s'acompanyen tradicionalment han estat preses en llocs on mai hi va haver tan sols un indici dels cercles dels cultius, els cereals només comunament danyats, amb tiges parcialment o completament doblegades a terra.

 

 

cercles de les collites - enigma resolt.

Una vegada per sempre.

Increïblement primitiu, i es podria dir, l'explicació ridícula. Els amants del ovni, el misteri, la parapsicologia, plats voladors, energia desconeguda i inexistent, i tonteries per l'estil pot tenir el transport d'ells fins a l'infinit. En altres paraules, es pot besar el cul pudent i vagi al infern.

Gairebé el mateix pot dir sobre els extraterrestres .

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline (arroba) gmail (punt) com

 

 

 

 

 

 

Va preparat, i totes les teories que aquí es presenten van ser molt bé, molt de prop i en detall experimentalment examinada per

 

Jan Ledecky