Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Aquesta és una traducció primària, les dades preliminars, en brut, gairebé sense modificacions. Màquina, per ordinador, de les pàgines originals, que apareixen com originals txec i el original en anglès versions. Serà contínuament millorat en el curs del temps, corregida i es fa avançar. Gràcies per la comprensió.

lightning

Cercles de les collites.

Enigma resolt.

Sempre.

Origen

La naturalesa, la ciència, la física

química, la biologia

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercles de les collites estan formats per un llamp. Mimic el registre fotogràfic de les línies del camp de radiació electromagnètica a través de la trama de gra al camp.

Cercles de les collites sorgeixen després dels llampecs, molt de temps. Imitant el registre fotogràfic del camp de radiació electromagnètica a través de les línies de la trama del gra al camp.

 

Assumpte cercle de la collita vagi de quatre grapes - molt soroll per no res

És possible, que els missatges fantàstiques sobre cercles de les collites , en qualsevol lloc a tot el món, incloses les teories boges. Els extraterrestres, l'energia psíquica, experiments militars, un fanal o el desànim, els eriçons de ball, vòrtex de plasma, els cangurs borratxos, la telequinesis, la psicologia meta-i molts altres, van ser només rondalles o contes de fades, plorar molt i una mica de llana, molt soroll per no res. Potser és possible donar un nom a tot, el que estava succeint al seu voltant cercles de les collites durant anys a partir de 1970-2011, també abans, en els camps de cereals, molt més en els mitjans de comunicació, donar un nom

 

" Affair cercle de la collita vagi de quatre grapes " ...

 

 

 

Registre dels camps electromagnètics en un ràster de les tiges dels cereals

Camp de la collita - un mitjà de gravació, capaç de crear un registre gràfic dels CEM

Tot, fins i tot si és molt simple, estrany cercle de la collita, és possible considerar com a analogia de la gràfica de registre del camp electromagnètic en el ferro serradures. En realitat, no només els cercles dels cultius, sinó també qualsevol forma de cereals, inclosa la completament irregular, pot explicar com una interpretació gràfica, característiques, gràfic, de gravació o fotografia dels processos electromagnètics, que estaven en curs sobre la superfície d'aquest camp amb molts cereals dies abans de formacions aparèixer. Possible comparació amb el registre de "oscil · loscopi". Descrites "processos electromagnètics" es pot visualitzar a causa de processos naturals de les plantes, per l'afebliment de les tiges, des que es produeix la flexió. Més informació sobre aquesta pàgina - mímica, i molt més informacions a la pàgina de la cronologia . Aquesta visualització pot aparèixer després de molt temps, molts dies o setmanes, però gràcies a " Domino effect ", potser anar de la mà amb la papallona efecte, pot durar només uns minuts.

 

Representació gràfica

Cercle de la collita - es va limitar a dir, és possible considerar qualsevol forma separada com una "visualització de les línies del camp magnètic d'inducció al voltant del conductor" .

Aquesta és una representació gràfica bastant precisa. Aquest conductor va ser en aquest cas l'aire, més específicament de plasma, creat a través d'ella durant la descàrrega, és aproximadament de 5 mm d'ample, no més de 10 mm, i la conducció de corrent a través d'ell era diversos centenars de milers de amperes. De vegades, prop d'un milió. Camp magnètic que envolta com un filferro és, òbviament, "alguna cosa més alt" que un camp, creat pel mestre durant un experiment de física en un laboratori de l'escola. Val la pena esmentar que la taxa d'augment de la intensitat de tal conductor, di / dt vegades superior a més de dos centenars de milers de amperes durant un microsegon única. A la pràctica comuna d'enginyeria, per exemple, els processos transitoris, generadors, a partir dels motors, són els valors per tal de molts milions de vegades inferior. La taxa d'augment actual és un factor crucial que afecta la inducció dels cables de la línia dels voltants. Qualsevol planta és també un cable de la línia, capaç de conduir l'electricitat, encara que molt malament. Com més gran és la taxa d'augment de corrent, major és la tensió induïda.

 

 

Algunes de les possibilitats de conducció de l'electricitat en el material vegetal

Un paper important en el debilitament de les tiges de les plantes dins de cercles de les collites de vegades pot jugar en el material vegetal només la inducció elèctrica. Veure la inducció elèctrica, la secció electro-Fitopatologia. Els corrents elèctriques, que estan danyant els teixits de les plantes, també es poden dur a terme a través del sòl i l'aire ionitzat. També la corona d'alt voltatge, de forma simètrica al voltant del conductor, envoltat - el canal de la descàrrega del llamp. En una forma de cercle, de diversos metres en el cas d'un llampec - molts milions de volts, és també un dels grans favorits de la possibilitat de conduir l'electricitat en les plantes.

 

 

Anomalies: introducció

Possible veure a qualsevol televisor o del document de cinema documental, llibre, diari, revista, article de revista, oa la web hi ha, tracta d'Crop Circles problemàtica. Tots els observadors dels cercles de les collites, degà seva majoria d'edat d'aquesta branca d'activitat, són en realitat tan miserable com una setmana humida, que prop de gairebé tots els cercles de les collites de, anomenats genuïna , és possible registrar moltes anomalies, molt sovint "una cosa molt forta electro- magnètica o electrostàtica, absolutament sorprenent, més enllà de qualsevol possibilitat de comprensió ", i no hi ha possibilitat que es resoldrà en qualsevol moment en el futur. Però estaven tot el temps, més de 30 anys, realment molt a prop de desxifrar completament científica d'un problema tan gran. Molts, molts dels que els seguidors dels cercles de cultius, que van ser navegant al seu voltant amb el compàs a la mà. En un planeta del sistema solar, anomenada món, habitat per micos humanitzats de la humanitat tipus, qualsevol altra possibilitat, la manera de crear anomalies geomagnètiques amb tal intensitat i temps d'evolució, que un llamp mai va existir. Per exemple, principalment en el subsòl basalt. Se sabia que el Sr Pockels. Però ell estava duent a terme els seus experiments de recerca de vegades, poc abans de 1900. Només va ser possible fer.

 

Després de tot, precisament, la descàrrega del llamp es pot considerar com un fenomen, que van completament fora de l'abast de qualsevol imaginació humana comuna i corrent. Denominació comú que s'utilitza en gairebé tots els documents sobre Crop Circles - "no hi ha cap possibilitat d'una explicació utilitzant els mètodes de la ciència".

 

"Curt" llista de més de 40 disciplines científiques, que poden utilitzar com a ajuda per explicar cercle de la collita, es poden trobar aquí. Tots ells són completament objectiva, repetible i reproduïble, que puguin utilitzar-se per explicar les causes de tota mena de fenòmens que acompanyen els cereals danyat i debilitat. No els cereals, sinó també tot tipus d'altres plantes. En algun moment, gràcies als danys i debilitament doblegada cap avall fins a terra. Per això possible explicar totes les plantes debilitades i danyades, fins i tot incorregudes dins de qualsevol forma irregular, no només les plantes danyades, que es troben dins dels cercles 'clàssics' dels cultius. No només els cercles de les collites, però els cereals o les plantes, els danyats en tal mesura, Thet que estiguin doblades, estès a terra.

 

Només un, única descàrrega del llamp és possible utilitzar per explicar tota classe d'aquestes anomalies. Totalment cadascuna d'elles, majoritàriament per qualsevol fenòmens descrits. Tots ells es veuen com a presència d'un camp electrostàtica i electromagnètica en aquest punt en el passat. Van estar presents els camps electrostàtics i electromagnètics absolutament inimaginables, capaços de provocar cadascuna de les anomalies descrites. Al lloc van estar presents absolutament inimaginable, molt fort, gegantí electrostàtica - electromagnètic - electromecànica - pulsee de plasma , anomenat LEMP - Lightning Electro Magnetic Pulse, El que significa un raig de pols electromagnètic. En cada publicació especialitzada sobre els fenòmens de descàrrega d'un llamp és possible trobar com un nombre suficient de les especificacions tècniques sobre les característiques elèctriques, és possible explicar per complet cadascuna d'aquestes fenòmens absolutament, sense excepció. Actual, velocitat, energia, voltatge, temperatura, velocitat de pujada actual, consulteu la taula. És possible observar que l'impuls de descàrrega del llamp és un fenomen més enllà de tota imaginació, i és realment capaç de fer que tot es descriuen cadascuna de les anomalies. Conté i transfereix realment una quantitat molt prou d'energia amb aquesta finalitat.

 

En aquest cas, que ningú es trobaria amb que el fenomen realment cara a cara, seria impossible per a ell per narrar la història d'això.

 

Molta més informació, més detallada, a la pàgina de anomalies i subpàgines. Per cert, no només físics anomalies. Electrostàtica, electromagnètica, les diferències de temperatura, gràcies a que també sorgeixen diferències de pressió sota terra - "inexplicable" sons poden aparèixer setmanes després que un llamp. També els productes químics - pot semblar molt verins extremadament tòxics, sota la superfície de la terra, desenes de quilos, gran part d'aquest poder que s'evapori en fase gasosa. Totalment invisible. La seguretat abans que res. Els observadors no han de tractar de no actuar com a conillets d'índies, i tractar de convidar els toxicòlegs d'un laboratori acreditat. Cercle de cultius adherents estaran molt sorpresos per la mesura i els resultats toxicològics. Dosímetre no és capaç de mesura de les concentracions de substàncies químiques tòxiques.

 

 

Una petita galeria de fotos, utilitzable a tot arreu cercle de la collita trobat

En el lloc és molt possible una presència d'altes quantitats de productes químics extremadament tòxics, també gasos. Ets visitant el lloc sota el seu propi risc.

 

Alguns cercles apareixen en llargues línies rectes

de llarga distància, a molts quilòmetres de

Gràcies a les tempestes, que es mouen a l'escenari, orientats en la direcció del vent, és possible explicar alguns cercles dels cultius, que van aparèixer en una línia recta, a una distància molt llarga d'altres. Van aparèixer en diferents moments, diverses setmanes, depenent del tipus de cultiu, el seu estat, la humitat de les plantes, el sòl, i la intensitat, l'energia de la descàrrega del llamp. Tots els pictogrames dels que es descriuen cercles dels cultius, apareixen en el temps molt diferent, molt temps després de tempesta. Ningú és capaç d'obtenir qualsevol tipus de dependència entre les tempestes i els danys de les plantes. Possible, que alguns d'aquests tempesta va passar sobre alguns línia Llei, el que és possible, és clar. Però cal subratllar de nou que més o menys accidentalment. La gent es va adonar i va observar pictogrames tals, per descomptat, i el treball d'un error de la humanitat es va dur a terme una gran forma molt senzilla.

 

Una coincidència completa, però, no ha de ser, perquè no és impossible en absolut que antics llocs, escultures de pedra, estructures megalítiques, els aborígens van construir en els quals es troben en els seus camps o pastures periòdicament van aparèixer alguns cercles de la collita sovint, en els cereals, els conreus o herba. Cercles de les collites van ser per ells simplement considerat com el manament de Déu, donant-los instruccions per executar alguna estupidesa semblant, com ara la construcció de l'estructura megalítica és. Per exemple, Stonehenge, Rollright Stones, llet Hill, Barnes Alton, Silbury Hill, Avebury Manor.

 

És tot el que una simple coincidència?

 

Propers dues fotos de "Crop circles: In search of a sign" Michele Gardner-Smith Cercles de les collites: a la recerca d'un signe, Michele Gardner-Smith

a l'esquerra: en el cercle de la collita Langdon, Dakota del Nord, EUA , 25 juny 2000

Més tard va aparèixer en els pròxims dos patrons dels cercles de cultius, immediatament després d'una línia, la distància de diversos quilòmetres una de l'altra, com es mostra a la imatge de la dreta. És possible demanar els meteoròlegs per veure els registres - tempesta es va dur a terme diversos dies o setmanes abans que el pictograma primer va ser trobat.

 

Sota la superfície d'algunes línies, que apareixen prop d'alguns cercles de les collites, les possibles hi ha algunes canonades o drenatge, línies elèctriques també possibles de potència o línies de gas subterrànies. Més informació línies .  

 

Senders de cereals debilitats o morts, estirats a terra - nou fenomen anòmal, que es descriu no, però que existeix en el passat. Possible molt més freqüent, que qualsevol dels cercles dels cultius es troben mai. També és possible, que els centres dels cercles de cultiu apareixen molts dreta per sobre d'alguns de canonades subterrànies descrites.

Això només va ser possible per a alguns exclamen ulls sortits nord-americans WOW!

 

 

Continuació de la pàgina principal

 

Correcció

Fins i tot si apareix algun missatge en aquestes pàgines perquè sembli estar absolutament segur, no s'ha de posar una frase introductòria abans que

És possible, que ...

És possible que es demostrés, que ...

És de suposar que és possible ...

Algunes observacions (molts) (experiments) podria implicar, que ...

I tant que potser només en molt bon estat la dreta estúpida, tonta, un cap d'agulla, cabuda o Bocón.

Per tant, que un d'ells, condemnats?

 

 

Això no és una broma

 

Els cercles dels cultius originals

La naturalesa va fer formacions simètriques dels cultius - Principis físics bàsics

Molt més del 99,9%, els cercles dels cultius es troben cada any en els camps de cultiu al voltant de món són genuïns, no engany, no per l'home.

 

Creació de nom genuïns, naturals cercles de les collites es va fer per simple, absolutament clara, completa i només la natura , gran, gran mecànic, electrostàtiques i forces electromagnètiques, que apareixen just abans, durant i poc després de la descàrrega del llamp. Si durant la seva formació, en alguns casos relativament rars, contribueix significativament ressonància i interferència, es pot produir formes complexes fins i tot incomprensiblement i regular.

 

Forces amb nom són extremadament de gran abast, més enllà de la imaginació tots els pobles realistes dones.

 

de: Viquipèdia

autor desconegut

© cropcirclesonline.com

www.flickr.com

 

El primer dany dels teixits vegetals en cercles en els cultius - pel corrent elèctric

Una de les raons principals de danys als teixits vegetals i les partícules són els corrents elèctrics, provocades per inducció i per conducció directa - aire ionitzat, el sòl, molt unides les partícules de les plantes i arrels, i l'electròlisi de tot això. No es converteix en els agents químics nocius en el qual els teixits, i algunes cèl · lules són immediatament mort. Totes les parts esmentades de plantes va actuar com a conductors, possibles a ser un objecte de la inducció. Inductància elèctrica a les plantes dels cercles de collites no va durar més d'1/1000 seg.

 

Algunes cèl · lules estan mortes immediatament, algun altre morirà en dies o setmanes en el futur, a causa de substàncies químiques nocives. Cronologia d'aquest procés és una mica complicat, però les plantes són capaces de recuperar-se força bé. Ells estan tractant d'aconseguir que les toxines que s'estableixen les tiges i les arrels de fora.

 

Possible, que durant la creació del patró de cercles dels cultius que es va convertir als grans ressonàncies i interferències entre totes les forces de descàrrega d'un llamp amb nom i tots els altres efectes, invocats per això.

 

També ressonàncies mecàniques i les interferències entre algunes àrees subterrànies prop de que sorgeixi el patró de cultius cercle - les coves, els mantells aqüífers.

 

 

 

Breu resum dels paràmetres del llamp de descàrrega

més detallats, els valors calculats i mesurats en un raig i subpàgines

Durant qualsevol llamp va caure, "flash", en qualsevol camp de cereals, no sol passar, i també funcionen realment física i mecànica:

 

 

Les interferències i ressonàncies entre els raigs electromagnètics molt potents poden ser l'única raó d'alguns molt complicats dissenys, fractals. També sorgeixen de flexió, la difracció, la refracció i la reflexió de tots els raigs electromagnètics, que passa allà. Es comporten de manera molt similar a la llum. Totes les llums, també ultraviolats infrarojos, també és ona electromagnètica. Rangs de llum visible de prop de 390-790 nm, (freqüència de 3,9 x 10 14 Hz a 7,9 × 10 14 ) Hz Sota certes condicions també es pot dur a terme la reflexió total. No pot aparèixer aquest tipus de límit de la fase: l'aire - de plasma, aire fred - aire calent, d'alta pressió - la pressió normal, l'aire movent ràpidament - l'aire de peu.

 

Nota: El nombre aproximat de totes les descàrregues de llamps, que cada any solen atacar els camps de cereals i les zones de pastura al planeta Terra sencera, és mil milions (10 9 ) ...

 

A tall de comparació: una mica més que només un llamp mitjana pot transferir una gran quantitat d'energia, a un camió totalment carregat un gràcies a que l'energia, més d'una vegada la unitat de tot el planeta ...

 

 

 

El misteri dels cercles de les collites s'ha resolt. En definitiva. Una vegada per sempre. Per sempre ..

 

Revelació impactant!!

Aquest paràgraf forma part de la plana com una pausa, és una obra teatral en l'argot de termini.

Lògic i científic. Amb l'aplicació de les lleis de la naturalesa. Comprensible i explicable.

 

Gairebé increïble, però molt clar, explicant no només el procés principal de danyar i debilitar. També és capaç d'explicar, molt clarament, els increïbles, supòsits efectes anòmals, transcendental, sobrenatural, prop de cada un dels cercles dels cultius originals. Molts d'ells, en sentit estricte, absolutament tot.

 

 

Mimetisme natural

Un d'allò més notable és que el delinqüent principal - l'únic veritable autor dels dibuixos - treballa disfressat com absolutament innocent. Un temps relativament llarg després d'un llampec, hores, dies pot qualsevol cereal, cultiu o la planta segueix sent absolutament mirar sense tocar. No és possible observar qualsevol dany en els cereals. No es va dur a terme només "exposició". Procés molt similar a la formació d'imatge latent a la capa de clàssic d'halur de plata foto-procés. Imatge latent és absolutament invisible, i es farà visible més tard, només després de molts dies o setmanes de desenvolupament. En un primer moment, apareixen només els danys invisibles microscòpiques dels teixits vegetals. També les propietats mecàniques de les plantes són indistingibles de les plantes en bon estat que no van ser afectades per les corrents elèctrics. Llarg temps de durada dels processos bioquímics i biofísics estan causant fins que temps entre la realització del corrent elèctric i el debilitament. Només llavors palles doblegar a la terra, i per tant es visualitza cercle de la collita, sobretot molts dies després de la descàrrega del llamp, que ho va causar.

 

Només després de tant de temps després del pas de corrent elèctric a través dels òrgans de les plantes es debiliten les seves palles tant, que no aconsegueixen mantenir el seu propi pes i comencen a inclinar fins a terra. A diferència del procés precedent de debilitament, que dura dies o setmanes, el procés de doblegat - la visualització cercle de la collita real - pot durar només unes hores o fins i tot minuts. Efecte papallona, ​​l'efecte dòmino.

 

És per això que ningú és capaç de derivar la relació entre el raig i el debilitament de les plantes, i que apareix gràcies a que les palles que jeuen a terra, els cercles de les collites. No hi havia absolutament impossible observar qualsevol dany immediatament després de la tempesta de trons i llampecs. Diverses setmanes més tard, sovint en condicions climàtiques molt agradables, palles de plantes comencen a inclinar fins a terra. En primer lloc només diversos metres quadrats, però en el transcurs del temps s'estén sobre la superfície del camp més part considerable de la zona i poc temps abans de la collita en casos rars s'estén a vegades fins i tot 90% de tot el camp. Més freqüentment 20-30%, però tot pot ser un resultat de només una, un llamp única, en aquest lloc abans de moltes setmanes, sovint més de mes. Molta més informació serà en la pàgina de la cronologia i les seves subpàgines.

 

 

Automàtic de l'exposició

La intensitat de la "exposició" afecta la distància temporal entre el moment de la descàrrega del llamp i l'inici de les tiges de flexió a la baixa

Nine circles & associated pathways, at Eltopia

Washington (USA) which occurred during the night

of June 18-19, 1998. [photo taken June 21, 1998]

Eltopia, Washington formation re-photographed

3 weeks later, after the circle-making energy

system had revisited the field.

Fet A continuació, important i essencial és que el dany dels cereals, visualment observables, que va ser causada només per un llamp única en un camp, no necessita produir-se només una vegades, per exemple, durant un dia. Depenen de la distància entre els cereals danyats i el punt d'impacte del llamp. També en la conductivitat de les pistes del tractor, i en la quantitat d'energia elèctrica que es va dur a terme sobre la superfície del camp. També en els casos d'alguns cercles dels cultius originals és possible, que pot ser ampliat o complementat diversos dies després que es van observar per primera vegada. Hi va haver alguns altres llocs danyats pel corrent elèctric, però no tan intensament com els llocs, que es va fer visible en primer lloc. També molt sovint en algun moment després que el cercle de la collita va ser descobert en primer lloc, diversos dies després d'això, pot aparèixer més i més a prop dels cereals danyats o fora d'ella, però només com RDF. Randomly Downed Formations, De forma irregular s'estén dels cereals. Un cop més, és molt comú que tot va ser causat únicament per descàrrega de llamp únic. A la part esquerra es col · loquen dues fotos de bltresearch. Possible, que en el segon cas, en realitat estava en marxa alguna altra mesura de l'energia ", va tornar a visitar el camp", però en realitat no hi havia absolutament cap necessitat d'alguna cosa així. Palles de cereals s'estan inclinant més i més durant tota la resta del període de vegetació, més temps i més temps després de la descàrrega del llamp només el primer i únic, també el passat, sense cap altre és necessari. La pregunta principal és: Per què, després que el cercle de la collita va ser creat, i quan "the circle making energy system had revisited the field", No ha creat més nous cercles allà, però només les formacions irregulars ? Els autors del text sense voler informar, que la creació de formacions irregulars a través de la "circle-making energy", L'energia que és capaç de crear els cercles de les collites, és una cosa totalment natural. Només un raig o

Two formations at West Overton, Wiltshire (UK).

The large ring encircled the Overton Road "T"

junction -- and the long pictogram, which occurred

subsequently, itself gained another circle the night

after the rest of the pictogram had formed.

grup de diverses descàrregues consegüents, gairebé mai dura més d'un segon, és molt possible per causar un dany a poc a poc creixent de cereals, augmentant progressivament durant tot el període de vegetació romanent, fins a la collita, en qualsevol lloc en aquest camp, i fins i tot en zones que no estan afectats directament pel raig. L'energia elèctrica es pot distribuir al voltant del camp en part per mitjà de pistes del tractor . Algunes línies a l'atzar, poden ser ramificats, rectes, o bifurcat prop del punt d'impacte d'un llamp al front del pols. El corrent elèctric es mou forma descrita, prop de les formes periòdiques de cereals a terra, no només a les pistes de tractor i els seus voltants, abans de començar a continuar sota el sòl. El pas de corrents elèctrics dins el cos de plantes, cèl · lules, teixits, perjudicant així a ells també pot causar la maduració desigual dels cereals. La tercera foto, i el següent - possible veure cercle de la collita en expansió en el temps. És possible, que tot és un resultat de només un raig únic, però irregular "exposició" de les superfícies de particulars. La primera Return Stroke - Descàrrega principal, líder elèctric, després que aprox. 4-8 Restrikes, És a dir, posteriors, les vagues secundàries (en rares ocasions 15 o més), veure un llamp . Possible, que la primera Return Stroke va colpejar just al centre de la unió en T, i alguns dels Restrikes, moviments secundaris - més feble, va continuar en el camp de cereal. La collita de fons d'imatge en el cercle es va trobar gràcies a Google, per exemple www.noufors.comm o freethinkradio.com autor, desconegut, el mateix lloc, data anterior - sense continuar i ampliar parts.

 

 

 

Qualsevol cultiu danyat va ser tocat per un llamp

Es refereix a qualsevol cereal danyat i debilitat per tot el món

Un cop més: els processos, que es descriuen en aquesta pàgina, no només en els paràgrafs mímica i la exposició automàtica, però en qualsevol pàgina de www.cropcirclesonline.com pàgines i afins, tinguin relació amb els cereals a tot el món. Afeblit, danyat mentir plantes, amb palles doblegades, estirat sobre o només es va inclinar cap a la superfície del sòl. Absolutament formes irregulars, que es pot trobar en qualsevol lloc en el món. Qualsevol camp de cereals. No només de cereals, però els cultius agrícoles de qualsevol tipus. Les tiges s'iniciarà inclinant visible i doblar en la direcció cap a la superfície del sòl, ja que les primeres marques visibles de debilitament, majoritàriament de temps molt després del moment d'impacte de llamp - setmanes, mesos. En el cas d'un llamp extremadament fort substancialment més ràpid. Formes regulars: cercles de les collites, els fractals, les imatges es converteixen en mirall només en un cas de diversos milions, i amb dificultat és possible a primera explicar per què. Possible que més de descrites per diverses raons, en realitat molt poc comú, han de col · laborar per crear aquest tipus de patrons intricats. Informació molt més serà possible trobar en Cronologia i subpàgines, també del PPE -Electro-fitopatologia, efectes de l'electricitat en el cos de les plantes, parts de plantes, teixits i cèl · lules.

 

 

Efecte dòmino, efecte papallona

Una altra dada molt interessant i sorprenent, que pot ser descrita per les teories de l'exposició i el debilitament gradual de les plantes a l'interior del cercle de la collita relativament fàcil d'explicar, sovint es produeixen sobre si mateixos disposats regularment feixos de palla, molt evidentment, no una realitat en tota obra humana. F_1 F_2 Les tiges suportar fins a l'últim moment possible en posició vertical, només es deu al debilitament gradual lleugerament inclinada, de manera que en la vegetació es comença a formar una estructura amb paquets de centenars de tiges que es recolzen mútuament. Molt abans que caigui a terra, pot en aquest lloc hi ha molts paquets amb centenars de tiges, encara de peu en posició vertical aproximadament, encara que sigui tan així. Les plantes i les seves parts que es toquen entre si, poden s'adhereixin a una força gràcies mesurables a la tensió superficial de l'aigua, la qual estructura relativament inestable de plantes debilitades de nou durant algun temps estabilitzar i protegir mútuament, contra ràpida flexió a terra. El procés de visualització de patró de cultius cercle està per tant segueix retardant.

 

L'aigua pot funcionar com papallona . Les plantes mullada en aigua - pluja, rosada del matí, pel fet que durant temps relativament curt, de diverses hores, que el pes de qualsevol tija d'augmentar dues vegades. Això és només gms diverses / tiges, però diversos kgs per metre 2 tones, i molts per hectàrea. Poden estar 20, 30, depenent del tipus de cultiu. Després d'algun temps s'arriba a un angle límit. Després que es la flexió contínua significativament més ràpidament. Quan el feix toca per primer cop alguns altres, l'efecte dòmino comença, i pot durar només uns minuts. Paquets estan caient, una a una, com a reacció en cadena. Un paquet pot tocar més que només una sola de les altres. La imatge de cercles de les collites es va visualitzar així definitivament. En un temps relativament curt increïble, si s'observen, i pel que sembla sense l'acció de cap força visible i conegut. Alguns testimonis existeixen.

 

Com una unitat del efecte dòmino també pot funcionar l'aire que flueix, causada per altres rams. Demostració es mostra a continuació. Remolins d'aire i de pols, es pot veure com una força desconeguda. L'augment de les profunditats de la terra, i els observadors de la creació com es descriu cercles en les collites per tant, pot ser una mica els ulls molt oberts, sorprès i sorprès. Des del seu punt de vista, de ment estreta, gairebé res no és possible una altra.

 

aquests paquets poden seguir diversos algun romandre en posició vertical. Canviar de humit a sec en diverses ocasions. És possible trobar en alguns cercles de les collites fotos.

 

 

Com papallones també poden operar tant en tant un borinot .

 

 

L'observació dels cercles dels cultius - algunes idees interessants:

On buscar els cercles dels cultius:

Només en aquest lloc, on tempesta va passar per sobre, en cap altre lloc. El millor en un lloc amb un raig localitzat en un cultiu. És possible tractar de trobar algunes marques, després d'un llamp va caure en un camp de cereals, en alguns arbres -. Fàcil distingir "aquest any la descàrrega del llamp" F-1-2 En alguns casos possibles trobar un punt on el raig va caure a la dreta en un camp, alguns dies abans de les plantes danyades més evidents apareixen. En aquest cas és possible distingir el punt on el raig colpejar a la dreta en el cultiu. Les diferències en condició pot ser observat alguns dies abans del moment, quan les tiges són doblades al terra. S'explicarà, també fotografies documentals col · locat aquí. Veure Cronologia .

 

Quan a la recerca dels cercles dels cultius:

1. mai durant la tempesta. Qualsevol treballador d'aquest tipus tindria una durabilitat molt curta, i per tant es necessita molt sovint que les alimentin.

 

2. almenys diverses hores o més després de tempesta, quan el núvol de tempesta és lluny o no existeixen. Les primeres marques d'un llamp en els cultius poden aparèixer diversos dies després de la tempesta. immediatament en un arbre proper. De vegades es converteix en cereals danyats temps visible molt curt després d'hores de llamps, els minuts possibles. Alguns llampecs contenen una quantitat extremadament gran de l'energia mecànica. També les fortes pluges podran entrar en vigor - la tensió mecànica major, més energia elèctrica induïda i conduïda a les plantes humides i superfícies de terra, també a prop de sota la terra. També és possible la descàrrega de doble - 2 llampecs, l'interval d'una setmana o més, pot tenir lloc allà, veure a continuació. 

 

3.   En molts casos el dany de cereals es va convertir en molt de temps visible després de tempesta, més de dos mesos després. És possible, però no estic segur, que els cereals que menteixen aparèixer principalment gràcies a que un llamp segon en el mateix camp dels cereals produït. El segon després de diversos dies, en lloc setmanes més tard. Més informació L'efecte de dues descàrregues de raigs. La primera descàrrega pot "preparar" algunes àrees no és exactament definides d'instal · lacions d'aproximadament uniforme debilitats. Potser diverses hectàrees. La descàrrega del llamp en segon lloc, diverses setmanes més tard, completa aquest treball, els efectes molt més considerables. Possible, que després de la collita d'un raig segona descàrrega s'estén immediatament, o molt més ràpid. Dos descàrregues de raigs, a prop un de l'altre, durant la temporada de la vegetació es converteix només en casos excepcionals. Possible, que només una de les descàrregues elèctriques que es descriuen només causaria danys insignificants.

 

Time - Lapse - Cambra

 

 

4. idea molt interessant seria l'ús de càmeres de time-lapse per observar el procés de la creació de cercles dels cultius. Per exemple, algunes càmeres de Canon es poden programar ja que no només timelapse, sinó que també són capaços de captar qualsevol llamp. Mitjançant l'ús de dues càmeres fotogràfiques idèntiques i fer fotografies estèreo, després d'usar un mètode fotogrametria estèreo, seria capaç de determinar la posició d'un llamp en una distància de quilòmetres amb una precisió de centímetres. Quan s'utilitza la distància entre les càmeres - de base òptica estèreo d'un metre o més.

 

 

5. Instal · lació de temps - lapse de càmeres, després d'alguns cercles de les collites s'han trobat, també és possible i útil. O contínua fotografia de qualsevol pictograma cercle de la collita com, dia a dia, fins a la collita. A una distància segura, vegeu Advertència , fotografiar des d'una distància, de preferència des de dalt més que suficient, seria a partir de 2012 i el següent deure fonamental de tot una mica seriós observador de cultius cercles. Si algú com el que existeix en absolut al món. Però la visita sobre el terreny tan poc com sigui possible, escolliu a observar només el que podrà observar des d'una distància respectuosa. Cal destacar que el patró geomètric real és als efectes de la investigació posterior gairebé sense interès, cal que se centren principalment en l'entorn més proper també a distància, que en la gran majoria dels cercles de les collites imatges gairebé mai apareixen!

 

Els detalls d'ús previ de les càmeres en timelapse "els processos de recerca en els camps de cereals", i el seu possible ús en el futur es troba aquí .

 

 

Somerton, Somerset 27 juliol 1996

Cercles de les collites: formes regulars

combinat amb irregulars (2)

Imatge de cercles en els sembrats de data 1996, de gran Lucy Pringle arxiu. Si no hi hagués cercles de les collites en aquesta foto, s'assembla bastant normal, el dany comú, típica, a causa de l'electricitat dels llamps. Un dels efectes més típic és que el dany segueix amb precisió la direcció de línies de tramvia. No flueix la major part de l'energia elèctrica abans d'entrar en subterrani. Majorment notable és el dany prop del límit del camp. Línies de tramvia prop de la frontera, les màquines s'estan convertint no, millor conductivitat, els cultius més danyats prop de línies de tramvia al voltant de la frontera després en altres llocs.

 

Photo Crop cercle d'origen desconegut, de la localitat de Denton, Garsington. Font identificat més tard com Oxfordshire Centre d'Estudis de cercles de les collites, presa 3 juliol 1996. A més dels cercles dels cultius no és possible distingir tres parallamps innegable - torres d'alta tensió elèctrica de la línia. Pot aparèixer com la raó crítica, que va causar prop de convertir en un raig d'això. Per sota dels cercles de les collites - típic, irregular, danys causats per l'electricitat dels llamps. Cal operar algunes descàrregues de raigs paral · lels o vessaments cerebrals posteriors-restrikes, o qualsevol inducció o conducció. Descàrregues elèctriques en paral · lel i els accidents cerebrovasculars secundaris poden afectar als altres. Descàrregues atmosfèriques són una mena feixos d'electrons, i hi ha en curs camps electrostàtics i electromagnètics extremadament altes, capaç de canviar la direcció d'aquestes bigues en forma de tub de buit de TV o un oscil · loscopi. Direcció de descàrrega d'espurna, com la descàrrega d'arc, també és possible el canvi pel flux d'aire - vent, ones de xoc, ona de xoc, ona de pressió. Rakov, Uman - Raig: La física i els efectes, el capítol 8 "raig d'hivern al Japó", pàg. 313: ". Curiosament, Ishii et al (1998) va observar que els accidents cerebrovasculars subsegüents en múltiples temps centelleigs positius en les tempestes d'hivern al Japó sempre creen una nova terminació a terra." Una cosa així com que pugui aparèixer no només a l'hivern i no només al Japó. En l'original: "Interestingly, Ishii et al. (1998) observed that subsequent strokes in multiple-stroke positive flashes in winter storms in Japan always create a new termination on ground." Cada cercle en aquesta imatge paràgraf acompanya, més i més petit gradualment lluny de la primera base, es pot considerar com una nova terminació a terra.

 

En les gravacions i fotos de llampecs van iniciar artificialment possible observar, el que es mou canal del llamp en la direcció del vent. Possible, que abans que alguns poden reencesa del canal de desenes de raigs es mouen, o centenars de metres. un llamp, la física. A la foto que acompanya és una impressió d'una pàgina de títol de Martin Uman de la descàrrega del llamp, de ser possible un observar com una foto típica dels llampecs van iniciar artificialment, amb un lleuger moviment de la descàrrega en la direcció del vent. Llampecs artificial, Artificial Lightnings: Quan el camp electrostàtic mesurat sota els núvols ha arribat a un valor suficient, en els núvols es dispara coet equipat amb un cable a terra. UNIVERSITY OF FLORIDA LIGHTNING RESEARCH GROUP - www.ufl.edu (foto esquerra) - font molt important d'informació i enllaços a publicacions sobre la física de la il · luminació, les fotografies, vídeo.

 

 

 

Els cereals danyats, que ocorren comunament en els camps de cereals

formes irregulars de les tiges danyats, afeblits, inclinades, doblades, a terra estirat dels cereals

més detalls a la pàgina doblegada, inclinada, de cultius danyats, afeblits

 

oli de colza durant la collita

Descàrregues dels raigs per sobre dels camps de conreu i prop de la qual són gairebé l'única causa principal, més del 99%, cereals i qualsevol altre cultiu s'estén a la superfície del sòl al voltant del món sencer. Una cosa entre 0,5 a 1,5 milions de quilòmetres 2 a l'any. No només de cereals, també els altres cultius, la violació, per exemple, la rosella, i les plantes. No només s'estén als cultius, però s'ha danyat de manera significativa - les plantes poden estar completament mort, o simplement danyades per plagues, ja sigui d'origen vegetal o animal: bacteris, virus, floridures, fongs, paràsits, insectes. Les plagues, en aquest cas, per descomptat, actua només com un efecte secundari, ja que les plantes sanes i afectades per l'electricitat, seria totalment al marge de les plagues assenyalades. Una vegada més: les forces creades per l'acció de la descàrrega del llamp per sobre de lloc que es considera eren inimaginables, mecànic. Possible comparar a una forta explosió, desenes a centenars de quilograms de TNT, o més, així com les forces electrostàtiques i electromagnètiques, amb energia equivalent o fins i tot superior. 

rosella - 2008, la localitat idèntics; l'esquerra juliol 6, un altre 3.th agost 2; arbre - "la identificació del culpable"

Malgrat tots els poders que li eren realment més enllà de qualsevol imaginació humana ordinària, immediatament després de la descàrrega del llamp, també tota la tempesta és possible, que en tot el camp no està tirat a terra, fins i tot una tija únic. No seria possible trobar només canvis microscòpics en els teixits vegetals, de vegades diversos ennegrits, persones cremades. Fins al moment ...

Nota: és cert que pot haver algunes mecànica canviat, les tiges danyats, no més de mig metre del canal de la descàrrega del llamp - paquets complicats i entrellaçats, absolutament invisibles des de la vora del camp, però es troba dins dels cercles dels cultius, després de que es va adonar.

 

Cercles de les collites, així com qualsevol altra regulars, interferències, fractals, o imatges són combinades, així com només una petita fracció d'aquest fenomen, que potser pot ocórrer només gràcies a la molt rares les interaccions de diverses coincidències, en condicions que encara no estan prou explicades, pot ser molt aproximadament estima i simulades en el laboratori o l'ordinador.

 

Una influència considerable just abans de doblar les tiges a terra, pot jugar una humitat - Dutxes d'aigua, fins i tot lleus o plugim, o fins i tot el rosada del matí . Per obtenir més informació a la pàgina d' efecte dòmino . Menció zskvo 4-5 hores del matí.

 

cercles de les collites - enigma resolt.

Una vegada per sempre.

Increïblement primitiu, i es podria dir, l'explicació ridícula. Els amants dels OVNIs, el misteri, la parapsicologia, plats voladors, energia desconeguda i inexistent, i tonteries per l'estil pot tenir el transport d'ells fins a l'infinit. En altres paraules, es pot besar el cul pudent i vagi al infern .

Gairebé el mateix pot dir sobre els extraterrestres .

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline (arroba) gmail (punt) com

 

 

 

 

 

 

Va preparat, i totes les teories que aquí es presenten van ser molt bé, molt de prop i en detall experimentalment examinada per

 

Jan Ledecky