Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - cultius-cercles-timelapse-curt . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
No un ET (extraterrestre) havia fet encara un cercle cultiu únic al món sencer. No tinguis por d'ells.
Learn about thunderstorms RSS feed

Timelapse càmeres, objectes subterranis

ET, també extraterrestres amb nom (extraterrestres, alienígenes de l'espai). Tothom té por d'ells, ningú els ha vist, però tothom pensa que estan fent Crop Circles.

 

si està interessat contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

Exploradors, que es dediquen (per theirselves) que els cercles de les collites d'investigació, fins i tot por d'usar les càmeres i el timelapse en major mesura. Més d'una vegada va passar una cosa de vergonya, però en aquest moment no s'analitzaran aquí.

 

El desplegament de càmeres timelapse cercles dels cultius als investigadors no realitza probablement en major mesura sobretot perquè tenen por que alguna cosa Aprenen a no realment vull saber. Potser tenen por que podrien els extraterrestres capturats Prendre represàlies, ja sigui per si mateixos o amb la humanitat (què i sensibilitat). Tenen por d'instal · lar càmeres de timelapse i més característiques seleccionades en els llocs, on podrien sorgir alguns patrons en el futur, tenen por que ells realment extraterrestres nick en l'acte, i s'haurien venjar una vegada per sempre. Millor una vegada per sempre al final de la cortesia amb els estrangers, l'explicació següent.

 

Estimat Mystery Hunters, Observadors, caçadors d'ovnis extraterrestres i els creients! No hi ha absolutament cap necessitat de preocupar sobre qualsevol cosa dels extraterrestres, ningú farà cap venjança ni cometre cap dany, si és que es AnyTone de poc Contribuir a aclarir qualsevol misteri descrit. Els estrangers són en realitat totalment indetectable per les càmeres de timelapse, perquè el No eren al sempre prop o lluny de qualsevol cercle de la collita. No cal tenir por de qualsevol estranger, que la gran majoria dels cercles dels cultius investigadors encara consideren com els veritables autors de les figures. Cambra Col · loqui correctament timelapse pot capturar els veritables autors, que en "patrons de la pintura en els camps" fets, no amb un pinzell, però feixos d'electrons molt més fort que una locomotora. Per dibuixar totes les formes tan incomprensibles S'utilitzen dos realment molt simples i fàcils comprensibles els fenòmens físics explicables, com ressonància i interferència.

 

Timelapse càmeres no és necessari utilitzar només per a l'aixecament en massa dels cercles dels cultius, amb el possible ús per aclarir els principis i processos de danyar i allotjament (debilitament perjudicial,) i les plantes dels conreus herbacis arreu del món. Un parell de càmeres en una petita distància de cada construcció es poden utilitzar altres DETERMINAR captura i el lloc d'impacte de llamp amb una precisió de centímetres. Només ha d'utilitzar els principis de la geometria, òptica, matemàtiques i fotogrametria.

 

Per cert, feix d'electrons, amples, no més d'1 cm, la fronthead s'està movent cap a terra a una velocitat de milers de 100-200 km / s (dades comprovats de la literatura el més fiable - Rakov, Uman, encara que en molts llocs en l'Internet, per exemple WIKI - és, cz, no són completament diferents, informació totalment equivocada, fins i tot en aparença "experts" textos), i les transferències dins d'unes poques milionèsimes d'un segon l'energia, que seria capaç moviment a través d'una locomotora elèctrica Diversos distància de mil quilòmetres. Dit d'quantitat d'energia és realment capaç de fer "un forat a la terra del sòl", no cal dubtar d'això. El primer i el més ràpid d'impuls mecànic, que s'estendrà secreció del lloc d'impacte, amb el supersònic (xoc) d'ona, que és sempre cercle molt precís, i desapareixen després d'uns pocs quilòmetres. Només cal mirar a gairebé qualsevol quantitat de la pel · lícula d'explosió de la bomba atòmica, on l'ona de xoc es veuen sovint a causa d'un canvi en salt de punt de rosada. La taxa inicial (però realment només inicial) d'una ona de xoc després de descàrrega del llamp és probablement molt més ràpid que la velocitat de l'ona de xoc generada per l'explosió de bombes nuclears o termonuclears. (Probablement tinc una foto)

 

A les fotos (segueixi recursos d'enllaços) per veure exemples possibles, quina és la descàrrega del llamp Capaç de realitzar amb diverses tones-tree (estimació aproximada de unes 5 tones). Desenes a centenars de quilograms pesats trossos estan feses en una fracció de segon i es dispersa per terra com escuradents de dents. Per tant, és una meravella com és possible que en un lloc on la descàrrega d'un llamp va caure directament al camp, no és possible trobar cap altra cosa, que un "pinhole", i de vegades ni tan sols això. Més aviat seria d'esperar hi ha un gran cràter. Està causat per aquesta en la majoria dels casos, immediatament després de tocar a terra (mullat), la gran majoria dels xocs d'energia restant distribuït uniformement preferible camins més curts tha amb la menor resistència just per sota del sòl. De vegades no és la quantitat de càrrega (energia) és realment un excés d'oferta, i en addition la diferència en la conductivitat del canal de plasma i el terra és enorme. El canal de llampec en l'aire té una resistència inferior a 1ohm opció per metre, amplada no superior a 1 cm de terra, milers o centenars de ohms per metre, però en relació amb la galleda amb aresta d'1 m

 

Alguns fenòmens perillosos poden aparèixer allà, perquè el a molt curta distància de la descàrrega del llamp mai estarà fora de perill.

 

L'excés de càrrega no pot de vegades ser desviat immediatament sota la terra, i pot prendre alguns viatges, sobretot en les pistes de tractor, però entre ells també com una diapositiva o en una muntanya russa.

 

En alguns casos, pot descarregar després de tocar el cable de terra al fenomen, que podria ser millor comparat la pràctica fenomen elèctric comú - "ruptura dielèctrica". En aquest cas, pot seguir exercint molt ràpidament relativament baix terra. És probable que en aquest cas es pot en els voltants immediats fulguritas canal del llamp crear subterrani. (photo Lightning: PAE) Greu conducció del flux sota el sòl de l'encara en el cas de la formació d'alguns patrons, la majoria dels cercles, més que altament probable.

 

Certament, és possible prendre en consideració, que en cas de descàrrega del llamp en un lloc obert a la dreta a terra (camp), no gaire profund al punt de descàrrega al soterrani des del punt de vista mecànic passar una cosa molt semblant a la el cas dels arbres a les fotos. No es convertirà a qualsevol destrucció, perquè la continuïtat de la de la zona subterrània no permet res d'això, però el pols mecànic pot ser molt fort, pot semblar un petit terratrèmol. Una anàlisi més detallada de la distribució del flux d'energia al llarg de la superfície i sota terra serà capaç de trobar en la pàgina Distribució de l'energia de descàrrega per sobre i per sota de la superfície del sòl . Cal tenir especialment en compte el fet que les condicions locals durant l'impacte de laReturn Strokefronthead poden variar d'un lloc a un altre en un nombre gairebé infinit de possibilitats. Al lloc Referit També estarà present un intent d'explicar la diferència entre l'impacte del flaix a la zona industrialitzada, que són gairebé totes elles equipades amb una considerable quantitat d'objectes connectats a terra molt bones (parallamps en edificis, sostres, drenatges), la seva Diversos de quantitat de comandes superiors a parallamps potencials a les zones agrícoles (arbres aïllats o torres d'alta tensió, a uns centenars de metres de distància). En aquest cas, de vegades inevitable que es produeixin directament descarregar a la superfície de la terra. Algunes vegades és el principal DirectamentReturn Stroke, En altres casos alguns dels afiliats (en paral · lel) braços de la descàrrega, que va ser originalment assenyalant, per exemple, a un camp d'alta tensió propera. Una altra situació pot passar que el líder escalonat inicial, encara que originalment dirigit a qualsevol dels parallamps típic (HV camp, arbre, arbust), però finalment és "capturat" pel Streamer positiu que viatja en la direcció oposada, que va sorgir de relativament ubicació remota al camp, i després de la cursa connexió de retorn final, els punts principals hi. Sobre la ubicació exacta del lloc on la descàrrega a l'Open finalment hits, poden estar involucrats en un grau molt substancial de les estructures subterrànies (geòlegs, arqueòlegs, història guerra, la industrialització, serveis públics)

 

En alguns llocs, on van aparèixer alguns cercles de les collites, no hi ha realment cap necessitat d'una llarga recerca a prop de torres d'alta tensió i baixa tensió. En les altres desenes de fotografies per cent, Potencial Encara que no parallamps o torres d'alta tensió no són observables, però després d'una breu visita de Google Maps o Google Earth, és possible trobar-hi. Autor de línies tesi sap el que està parlant, posseeix una de les majors col · leccions de diversos cercles posicions dels cultius de GPS que es troben en el parany arreu del món (centenars), i molt aviat estarà disponible i la pàgina, on s'aniran publicat un després altre.

 

a l'esquerra el primer patró de 2011 - gener de Jakarta, a la dreta Itàlia 2007 - Ancona

 

Grombach 2002.05.26, Baden-Wuertemberg, Deutschland 2002.07.01 Grombach, Baden-Wuertemberg, Deutschland

 

http://www.uforevue.sk/news/53/55/Nadherny-kvet-v-poli-pri-Kozarovciach/

La conducció de la descàrrega a la superfície del sòl i la velocitat de la seva conducció speed underground i la conducció de qualsevol altre al metro superficial depèn en gran mesura d'ella, què i què tan profund es troba sota terra. Línies de serveis públics, relíquies arqueològiques, falles geològiques, aigües, mines abandonades, aqüífers, ni res d'això.

En casos molt rars, la descàrrega pot provocar una explosió subterrània de reals equivalents Diversos centenars de quilograms de TNT, quan durant el viatge subterrani es reuneix amb explosius sense detonar, encara que considerable en ruïnes i considerable esglaonada, diversos centenars de quilograms bomba de la Segona Guerra Mundial. (Cràters al camp). Una cosa així com un petit cràter en el camp pot també si no es converteix en una Aixeca't una mica superficial subterrani apareix en les fotografies dels arbres, que és, probablement, en alguns casos possibles. Lightning no pot trobar un sistema descompost sec arrel de l'arbre ja no existeix, els residus poden persistir diversos anys sota terra. Detalls a la pàgina Parallamps en els camps .

 

A la recerca de proves

Evidència que poden donar suport algunes reclamacions establiments i molts altres agricultors poden portar als seus. Segurament els agradaria també una mica contribueixen a aclarir el misteri de molts anys, i són sens dubte cansat d'aguait amb armes llargues i forques als invasors estrangers, que simplement no vénen.

 

Serà suficient si van a algun registre descrit aquí ... Unearth.

(S'explicarà en alguna altra pàgina en un paràgraf especial que descriu aquest fenomen, Temes Underground - i part de la pàgina en línies de retallada )

 

En alguns llocs del subterrani és probable trobar algunes restes de l'activitat agrícola arada, potser fins i tot sota nivell baix conreu profunda - màquines i parts (metall), un cop usats per al cultiu. Tingui en ells és possible en algunes fotos de patrons. Amb una resistència molt menor als voltants, així com en el cas de la canonada, no converteix en un augment dels corrents anteriors i per tant que col · loca el dany a la planta superior. Heus aquí dos exemples, on els articles es troben ubicats en sec (es) subterranis i llocs similars serà certament possible identificar més. Probablement s'originarà similars " marcadors subterrànies "en els llocs d'alguns cercles dels cultius xifres en qualsevol moment en el futur. Potser no siguin les úniques restes de l'activitat agrícola, es poden incloure també artefactes arqueològics o parts d'avions es van ensorrar. Descrits formacions similars, és clar, es poden crear, i probablement realment eren i es crearà sense formar un patró regular en les seves proximitats.

 

Nota: no es descarta que en les proximitats dels marcadors de tesi subterrànies seria possible de vegades trobar alguna cosa com fulguritas , però el corrent no pot ja ser massa dispersos. Molt més possible que es trobarien en una petita profunditat per sota "dels forats", en realitat eren "coses que passen". Una petita quantitat de material que es trobi allà s'escalfaria per un moment més de 6000 ° C

 

El mateix succeiria finalment als estrangers ... (Només en el país txec?)

El que és un fet interessant (és Anglès): Hi ha un MZ ús abreujar possible, el que significa ET (Extra, a més de txec, Terrestre, en txec Terra o la Terra), i en anglès s'utilitza abreujar CG (Cloud a terra) llamp descàrrega, en contra a cercles de les collites - núvol en núvol, té un equivalent en anglès MZ (Cloud, el núvol en txec, terra - terra de nou en Anglès). Quina semblat interessant ...

 

L'últim (last but not least?): Els infeliços Per què ET ser la pintura gairebé exclusivament en el blat de moro (encara que hi ha excepcions) Quan durant i significativa part de l'any hi ha al món sencer col · locat significativament millor color i utilitzable (per La seva alien - rates o pistoles làser vòrtex - trumperies energia) i és molt millor "llenç" - superfície de la neu? El fet que les tempestes són gairebé absent a l'hivern (i en cas afirmatiu, el Volgende superfície de la neu sovint és molt millor "netejar" la temperatura com abans), seria sens dubte que qualsevol lector Sentència del mateix. Un altre fet és un fenomen bastant general generalitzada, que durant les gelades d'hivern la gent prefereix quedar-se a casa al cul, tot la calor, en lloc de la seva cadira de muntar i ales delta màquines similars i classes per observar la superfície de la Terra des de dalt.

 

      

 

 

 

si està interessat contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

z