Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Aquesta és una traducció primària, les dades preliminars, en brut, gairebé sense modificacions. Màquina, per ordinador, de les pàgines originals, que apareixen com originals txec i el original en anglès versions. Serà contínuament millorat en el curs del temps, corregida i es fa avançar. Gràcies per la comprensió.

lightning

Cercles de les collites

L'enigma resolt.

Tagged junts

Mai, mai

cap extraterrestre, o

qualsevol altra merda intergalàctic

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Trencaclosques de cultius cercles junts ... - Contínua

Cercles en els cultius són generades per l'electricitat del llamp, pel que són les plantes parcialment danyats. En la trama dels cultius de camp és la simulació mostra a continuació del registre fotogràfic de les línies de força dels camps electromagnètics.

Cercles de les collites són generats per l'electricitat d'un llamp, a través de les plantes que estan parcialment danyades. Amb l'ajuda de la trama de cultius de camp es mostra a continuació simulació de registre fotogràfic de les línies del camp electromagnètic.

Els missatges xifrats en els cercles dels cultius per la seva Gran Hacedor 

Cercles de les collites - codi obert. Una vegada per sempre.

Fascinant, més que suficient, la primera realment la ciència , la teoria completament nova.

Sorprenents codis secrets cercles de les collites i els signes místics desxifrat. Una vegada i per sempre, cadascuna d'elles.

 

Tot el significat del seu lliurament de l'opinió de la humanitat va ser, és i serà per sempre només els - absolutament res.

 

Possible només amb l'única excepció - l'única veritable  gran fabricant volia lliurar un missatge a la humanitat sencera:

"Mai tracti de visitar els camps de cultiu exactament durant el temps, quan estic pintant els pictogrames. Possible, que algú de vostès exactament en el mateix moment, per primera vegada, també per a l'últim segon de la seva vida, per la seva pròpia ulls, de debò, i veure i entendre, el principi de com crear-lo. "

 

Alguns, sobretot les conseqüències mecàniques de la seva activitat serà possible observar aquí .

 

Tots matemàtica - tècnica - geomètrica - mecànica - física - astronòmica - astrològica - principis de l'Univers, que han estat presentats a la humanitat gràcies al seu "descodificació", és possible, doncs sense cap dubte qualificar de tonteries absolutes. Ells tenen sobre el mateix significat, com un intent de descodificar algunes imatges del calidoscopi. A més, mai, repeteixo, però segurament dintre d'ells seria capaç de trobar moltíssims en la seva majoria molt matemàtica exacta, sinó també moltes altres regulacions.

 

Per exemple, que la circumferència d'un hexàgon regular amb precisió és relativament igual a sis vegades la longitud del seu costat, mentre que la circumferència de l'octògon fins i tot vuit vegades ...

 

Per cert, dins de cada cercle de la collita és relativament precisa el valor numèric de la inscripció del nombre Π - pi. Realment, la circumferència de qualsevol cercles de les collites, que van ser descoberts en el món en qualsevol moment, es va convertir en una línia recta, té una longitud corresponent a 3,1415 ..... vegades el seu diàmetre ... 

 

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline (arroba) gmail (punt) com

 

 

Cercles de les collites resolt definitivament ...

Només els veritables naturals de formació de principis, senzilla calculable i predictible.

A més (!) fa molts anys comprovable a l'inrevés.

demani els meteoròlegs o Siemens - Väisälä

 

 

 

La línia de temps

 

13 febrer 2008 - a estrenar, molt ampli - la investigació interdisciplinària i la investigació sobre la collita de danyar, debilitar. i altres danys causats per l'electricitat de la planta va començar a

 

13 febrer 2009 - 1 º resultats de recerca publicats en un lloc web,

amb precisió d'un any des de l'inici la investigació - lightningsymbols.com

només una referència molt curt

 

13 agost 2009 - a partir d'aquesta data algunes altres informacions interessants que aquí es publiquen, un per un, dia a dia, mes per mes, en www.cropcirclesonline.com Publicat només a Internet, no hi ha altra publicitat, cap llibre, cap paper, no periòdic, mitjans de comunicació.

 

Algunes altres informacions interessants d'entrada d'ella i de aquí

Informació bàsica, també detallada sobre els cultius danys als cultius (debilitament perjudicial,) aquí (aviat)

 

Sorprenent revelació! Porta Cercle de la collita ... vagi de quatre grapes

 

13 agost 2010 L'última data a partir de que la humanitat

saber i entendre, com cercles de les collites es fan. Agroglyphes, pictogrames .

A partir d'aquest moment és possible veure les pàgines de nota comandant i advertiment ,

i moltes informacions més avall en aquesta pàgina i altres.

 

final de la línia de temps

 

 

Finalment, però no per això menys

El final, només per interès. Durant les descàrregues dels llamps es troba al canal del llamp, amb aprox. ample de la concentració de volum de 5 a 10 mm) de l'energia - l'energia radiada per un determinat volum d'espai per unitat de temps, comparable amb el procés que té lloc en explosió d'una supernova ()! ...

 

Com a mínim durant la part més empinada de l'elèctrica vora actual del pols corba que porta.

 

Mare naturalesa

És possible que la mare naturalesa intenta mostrar, fa a través de patrons en el blat de moro, el que passa a les zones, que ningú visita mai, potser només en la fantasia de la ciència - ficció històries curtes, novel · les o pel · lícules. Superfície, l'interior i la coberta de la supernova, durant l'explosió, abans i després. El forat de la superfície de negre, l'espai per sota d'ella, l'espai per sobre i per sota de l'horitzó d'esdeveniments. Què passa entre l'horitzó de successos i la superfície del forat negre. Succeeix que es produeixen en la superfície de les estrelles, sobre el mateix i que a continuació, també prop del nucli estel · lar, i dins d'ella. Processos, que es produeixen en el veïnatge immediat i artefacte explosiu dins nuclear o termonuclear durant moments just abans, durant i després de l'explosió. El mateix en molt estreta proximitat de qualsevol explosió convencional i dins el seu cartutx. Processos, que es produeixen durant les col · lisions de planetes, estrelles, forats negres. Els processos, que estan treballant en la creació, modificació o supressió d'enllaç químic. Processos i forces que es produeixen en el veïnatge immediat del nucli atòmic durant la seva descomposició o durant diverses reaccions nuclears. Els processos i les forces, que es produeixen durant la interacció i la reacció o l'aniquilació de dues partícules i anti partícules. Els processos i les forces, en la qual una massa es converteix en vice d'energia o viceversa. La geometria i la simetria, els cursos de temps, les forces i els canvis energètics de tots els processos esmentats. Els processos que van tenir lloc durant, abans i just després del Big Bang en l'estat de la matèria i l'energia que s'havien situat allà.

 

Un dels llocs més

Un dels llocs més és la naturalesa, probablement tractant de mostrar, amb l'ajuda dels patrons de cercles de les collites, a la humanitat sencera sorprès, que no va trigar molt en el futur, qualsevol sigui capaç de mirar allà, o al seu voltant hi haurà res observar, investigar i per mesurar: el punt, on la descàrrega de l'electricitat un llamp va colpejar el sòl, el camí, que estava de pas, i tot el que passa allà a partir de la descomposició preliminar, escalonada o Líder de Dart, fins que el corrent continu a llarg després de l'última cursa de retorn. L'expansió explosiva d'aire, plasma, ressonàncies mecàniques i electrostàtiques i electromagnètiques i els efectes d'interferència s'executen allà. Transferència i la radiació, de diversos megawatts-hora d'energia elèctrica, de vegades fins i tot molt més, entre llocs distants pocs quilòmetres, en el curs de menys de deu milionèsimes de segon.

 

Característiques generals

Crop Circles entendre disponible. I per sempre.

Fascinant, àmplia, el primer de veritat i només la ciència ,

la teoria realista, completament nova.

La investigació bàsica, fonamental.

Sorprenents xifres Crop Circle resolt. Tothom i per sempre.

No és possible veure més en pàgines següents .

 

Crop Circles, recentment s'està convertint en una veritable explicació només amb la ciència veritable naturalesa .

Bioquímica, física, tècnica, mecànica, química, i altres la ciència real

i reals de la naturalesa dels principis d'investigació, utilitzant només les lleis de la naturalesa.

 

Llista aproximada de les disciplines científiques, tècniques i d'investigació i mètodes, possibles d'utilitzar per explicar els principis de qualsevol dany als cultius i la collita de debilitament després d'una descàrrega de llamp en un camp de cereals, inclosos els cercles de les collites:

 

Fitopatologia, planta de l'anatomia, la fisiologia i morfologia, biologia, bioquímica, biomecànica, física, química, biofísica, agronomia, hidrologia, la hidrostàtica, la física de la ressonància i la interferència, la química física, la geologia, la radiobiologia, la física i la dosimetria de la radiació electromagnètica i la radiació ionitzant, la electrodinàmica, l'aerodinàmica, les estadístiques, hidrometeorologia, electromecànica, la cinètica de l'explosió, l'electromagnetisme, la fotometria, química quàntica, termodinàmica, matemàtiques, mecànica, hidrodinàmica, la termoquímica, l'òptica, microscòpia, cristal · lografia, espectroscòpia, (estèreo) de la fotogrametria, l'electrostàtica, la toxicologia, la fotografia, l'arqueologia, dinàmica de fluids, espeleologia, magnetohidrodinámica, ciències del sòl, l'electrònica, la geometria, el magnetisme, la geofísica, la geometria fractal, la sismologia, Agrobiologia, agroquímica ...

 

i molts altres, també interdisciplinari i la intersecció de les branques de ciències

 

com només es completa per producte, també la creació de patrons de cultiu regulars - pictogrames

Marca nova teoria, original de l'origen i formació dels patrons dels cercles de collites, d'absoluta llibertat de qualsevol pseudociència, esotèrica, mística o oculta les característiques, ovnis, extraterrestres, plats voladors, sciolism, les fal · làcies de misteri.

 

Molt complex, però també molt senzilla i comprensible.

100% la naturalesa i la ciència la teoria i l'explicació del cercle de la collita d'origen,

llest per a qualsevol acadèmic autenticació i procediment oponent i la investigació.

Impactant!

 

La teoria verificable cap enrere a través dels registres existents,

que mai han estat utilitzats per als propòsits descrits encara.

 

 

Retallar els cercles trencaclosques armat.

 

La teoria de novetats, utilitzant mètodes científics reals,

absolutament lliure de qualsevol pseudo investigació.

La teoria increïble, impressionant i increïble absolutament.

Cap esperit, l'espiritualitat o l'espiritisme.

No hi ha forces esotèriques, místic i l'ocult, efectes, treballs o experiments.

Cap de merda extraterrestres, ovnis, plats voladors.

 

El codi de Crop Circles resolt d'una vegada per sempre.

Crop Circles desbloquejat. En definitiva. Per descomptat.

Absolutament cap ovni s, no hi ha màquines conegudes o desconegudes de vol.

No hi ha forces desconegudes o inexplicable, sense explicacions paranormals.

No hi ha miracles, no hi ha misteris, no hi ha senyals.

 

No hi ha extraterrestres, ni contactes.

No hi ha proves militars, experiments o investigacions.

No hi ha cap altres experiments similars de ciències secretes, les proves, la recerca o la recerca.

No hi ha proves paranormals o telepàtica o de recerca, no de ciència-ficció.

La metafísica Cap, cap meta-psicologia.

 

Veritable explicació absolutament increïble, però només l'únic. Més informació sobre les pàgines següents .

 

Absolutament cap intel · ligència, serveis d'intel · ligència, ni tan sols una unça dels processos mentals en el curs de la creació de cercles de les collites pictogrames. Per descomptat, incloent aquells que s'han fet pels anomenats fabricants dels cercles de cultius, ja que en els cervells d'aquests individus tindrien una intel · ligència mai ha estat trobat, encara que si algú que realment estava buscant intensament, la mineria i la prospecció en el lloc.

 

Cap intel · ligència o els processos mentals dels planetes, els ovnis, plats voladors, Coleoptera, espai, sol, la lluna, el cosmos, els ratolins, les mosques, borinot, l'herba, els Beatles, la massa, les criatures, les males herbes, els cadàvers, fantasmes, univers, matèria, substància, tornados, àtoms, molècules, cristalls, insectes, del subsòl, els vents, els bacteris, fems, materials, visions, undeads, esquelets, l'espai, extraterrestres, fongs, plagues, buit o qualsevol altra informació d'intel · ligència en la creació de cercles dels cultius.

 

La intel · ligència Cap interestel, cap d'intel · ligència extra-galàctic, no marcians d'intel · ligència, la intel · ligència no la Terra, la intel · ligència cap dels cultius, la intel · ligència cap dels cereals, la intel · ligència no del sòl, la intel · ligència res de temps, la intel · ligència cap de les plantes, la intel · ligència cap dels animals, cap d'intel · ligència de la terra aigua, la intel · ligència no de les roques subterrànies, d'intel · ligència cap dels cangurs, cap dels eriçons d'intel · ligència, la intel · ligència cap dels idiotes la creació de cercles en els cultius.

 

Crop Circles explicar. Sempre i qualsevol.

 

El principi de la formació d'alta precisió, d'acord amb molts eixos de simetria i reflectit, sovint fractals, formes geomètriques es pot comparar amb el principi de la creació i la formació de flocs de neu, o la creació de registre gràfic de la intensitat dels camps electromagnètics, en el veïnatge de filferro recte, oa l'interior d'electroimants, incloent els camps electromagnètics de Foucault (!) i en segon lloc, van crear corrents paràsits. Es troba en alguna altra pàgina. Explica inseparables cercles que s'acompanyen, altres petits cercles, que es troben exactament en el punt de contacte de dos grans cercles.

 

 

 

 

Cultius misteri Cercles resolt. En definitiva. Per descomptat.

Revelació impactant!!

Teoria aclaparar qualsevol hipòtesi prèvia a altres com El raig caigut del cel,-o

 

La teoria més brillant que el sol. La temperatura de la superfície del Sol és d'uns 6000 K, la temperatura de les rondes de descàrrega de plasma llampec 30000 K, és a dir, 5 vegades més.

 

Lògic, no només de fàcil comprensió, però comprovable científicament, estadísticament verificable, directament s'ofereix per a la comprensió i explicació del fenomen en el seu conjunt i el procés de creació dels cercles dels cultius.

 

L'explicació no només és molt natural explica sol problema dels cercles de les collites, però també alguns punts destacats de vidre molt clar tot per aquesta manera no es produeixen anomalies, sovint cridats a ser fantasmes i el sobrenatural.

 

Cercles de les collites no són creats per qualsevol transcendent, l'espai eteri, la intel · ligència còsmica o extraterrestre o energia, ni per cap altre ésser humà imaginable o la intel · ligència animal. Només les forces físiques naturals i normals, els processos i les interaccions entre ells, res més.

 

Ni tan sols l'únic anomenat "vòrtex de plasma". Ningú ha vist cap.

Cap, els vents o ciclons, tornados, pluges, és oriünd.

Encara no els salvatges -. "Els tinc" - Jerry Cimrman

 

 

Cap animal, llevat que " eriçons "a Milovice, no hi ha extraterrestres.

Sense la percepció extrasensorial, o de les forces transcendentals.

 

No ho paranormal, la ufologia, o qualsevol altre fenomen similar, de potència o de recerca.

 

No hi ha línies de llei, cap de línies d'energia psíquica ni física.

A excepció de que les línies, on l'electricitat, el gas o l'aigua circulen les línies de serveis públics: qualsevol, drenatges, sobre tots ells l'electricitat descàrrega del llamp, corrent sobre ella, fins i tot sota terra, com una muntanya russa.

 

Pistes de tractor, de vegades funciona a manera gairebé similar, pel que en alguns casos es presenten, probablement, molt més de la conductivitat elèctrica més alta per mil, en comparació amb el seu entorn.

 

També empremtes d'un altre tipus - Les rutes de les tempestes d'un avanç, movent-se en la direcció dels vents predominants. Llampecs de tempestes crear tots els cercles de les collites, a una distància de molts quilòmetres.

 

També podran participar les influències de la presència de restes arqueològiques, les diverses formes no només de marques de tall-signes de vegetació, que es troben sota terra, així com els elements geològics i anomalies. Poden tenir una influència molt significatiu en la conducció d'electricitat subterrània, i pel que sembla també estan implicats en un augment estadísticament significatiu en la probabilitat de la descàrrega del llamp en el veïnatge d'alguns llocs particulars. així com una influència a la reubicació ràpida de l'energia elèctrica en metre de profunditat. Així, en aquest lloc no apareix més alta conducció elèctrica sobre la superfície del sòl, i la creació de formes irregulars en comptes dels cercles dels cultius regulars.

 

També gràcies a això, no poden ocórrer molt ràpidament a la conducció de la gran quantitat d'energia elèctrica en les profunditats del sòl. Sense danys significatius realització en la superfície, i per tant irregular d'altres plantes a la superfície exterior de la forma habitual. D'Energia, duta a terme per mitjà de descriure és el que pot per la seva influència crear "només" una forma de línies de camp magnètic, al voltant d'un conductor recte, com a formes circulars relativament regulars, amb el temps les seves ressonàncies i interferències, tots els involucrats en el procés de creació de cercles dels cultius.

 

Torres d'alta tensió i els cables de les línies d'energia podria contribuir a l'atracció preferent de les descàrregues elèctriques en llocs específics. Al voltant dels cables amb tensió de 100 mil volts i més, poden aparèixer descàrregues de corona. "Companyes i companys de la RDA," realment "companys de CEZ" sens dubte seria capaç de dir molt sobre això. Especialment en els països estrangers, hi ha diverses fort corrent elèctric de funcionament instituts de recerca per als fabricants i distribuïdors d'electricitat. S'ocupen de qüestions de la producció i distribució d'energia i alta tensió, i mitjançant l'avaluació dels efectes de les descàrregues de llamps, i les seves intervencions en instal · lacions similars, en les proximitats de la HTE cercles de les collites es troben.

 

No hi ha fantasmes o esquelets dels involucrats en la creació de cercles dels cultius.

Ni els esquelets a l'armari.

No hi ha poder més enllà del sepulcre.

No hi ha monstres, fantasmes, nimfes i fins i tot lluernes.

No hi ha criatures sobrenaturals fins i tot forces.

 

No hi ha "onades de pensament", ni d'energia mental o procés de qualsevol organisme, viu o mort, el pensament humà o animal.

De la font secreta de Crop Circles va ser desxifrat.

Absolutament cap, conscient o intencional, l'acció de qualsevol ésser humà o animal.

Cap acció, l'energia o les forces de misteri.

 

© cropcirclesonline.com, els   aixetes © ràpides

 

 

No hi ha forces controlades telequinéticos ni la ment, res de tele-o per-les forces, la ciència o la investigació. No hi ha misteris interestel i intergalàctic o còsmica, l'acció, l'energia o forces.

 

Oh, que els eriçons, sinó que també no fan cercles a les collites ...

No hi ha intents de relació, connexió o comunicació, sortint de l'espai conegut o ja existents, així com l'interior de qualsevol altra dimensió.

Amb una sola excepció - la Milovice cas - aquest, que clarament va ser un intent d'entrar en contacte. Oh, que els eriçons ...

En aquest lloc "estaven treballant" eriçons "comunicació",

que va donar lloc als cereals, el blat col · locades, al voltant de 8 m 2

 

No hi ha unitat, l'energia o el poder del pensament, els processos mentals.

No hi ha unitat, l'energia o la força del "ser".

No hi ha unitats interdimensionales o extra-dimensional, l'energia o la força.

Cap intent de les comunicacions intergalàctiques, interestel · lars o extraterrestre.

 

 

Així només un simple, bioquímics, físics, químics i similars simples científicament explicables i real per complet i natural de les causes i conseqüències durant el procés de cultiu de la creació de cercle.

 

Processos sobrenaturals que no participen en cercles de les collites, també

Absolutament cap " sobrenaturals "els processos i efectes.

 

La descàrrega del llamp és molt natural,, la Terra només, no extraterrestre, sinó que a més apareix en totes i cadascuna de les seves propietats, característiques qualitatives i quantitatives "super", encara que el més impressionant, absolutament totes les seves propietats estan més enllà de qualsevol imaginació de la gent comuna. La tensió inicial entre el núvol i el sòl pot ser superior a diversos milers de milions volts. El pic de corrent pot arribar a prop de milió de amperes. Energia, transferit i radiada per que seria capaç de subministrar energia de càrrega molts trens molts quilòmetres. Velocitat de Return Stroke, Cursa de retorn, la major part de la descàrrega elèctrica, és una cosa entre 1/3 a 2/3c. La concentració d'energia és molt major que en la superfície dg

 

La taxa d'augment actual - unes poques desenes a centenars de milers de amperes per microsegon, només una milionèsima de segon única. En el cas de encebament, accidents cerebrovasculars secundaris, molt sovint més 250.000 un microsegon /. Potser només algunes impressores làser poden tenir una major taxa d'augment d'energia, però l'energia de qualsevol làser que es fabriquen al món, en comparació amb l'energia d'un llamp, molt més baix que la mitjana, es va expressar "tan feble com l'aigua", incloent la voluntat muntar-se en Břežany.

 

Encara que la descàrrega del llamp és realment súper - super i també naturals -natural, No és pas un assumpte de hiperfísico, sobrenatural -supernatural, Només SUPER &NATURAL.

 

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

 

 

Finalment, algunes dades restants

No és tan científica, alguns una mica humorístic

 

Sol, Plasma

Els objectes molt similars, com els cercles de les collites, encara que no sempre duradora, però els segons, minuts, hores i potser també, l'augment de dies en el sol de plasma.

 

No poden aparèixer processos similars a les tempestes.

Però molt - molt més de 10 desembre més fort.

No es va investigar a curta distància.

http://www.thesuninmotion.com

Dom corona, erupció dg

 

 

El sol i els planetes

Hi ha objectes molt, molt similars a la superfície del sol, o en qualsevol superfície de l'estrella.

En el plasma corona solar i l'energia solar en la superfície es duen a terme aquestes descàrregues 01:00 energètiques i erupcions de plasma i elèctrica, que sota l'efecte d'alguns d'ells tot el planeta s'evapora completament. El seu impacte en la superfície dg plasma, el qual té propietats molt més similars als líquids que sòlids, capaços de crear patrons similars als cercles a la superfície de l'aigua, incloent una varietat d'interferències i ressonàncies. Una cosa molt similar pot aparèixer allà, en el cas de taques molt ben coneguts populars.

 

 

 

"Crop Circle" com objectes crescut serà en el futur detectat gairebé en tots els planetes i les seves llunes en el sistema solar i en molt llarg futur, si mai, en tots els altres sistemes planetaris extraterrestres.

 

En els materials sense vida extraterrestre i les superfícies com sorra, neu, runa, pols i similars.

 

Abans de qualsevol investigació o fets a mà robòtica que serà estimat i previst, per nosaltres.

No anem a anar-hi a investigar ara, perquè Hawking adverteix en contra d'ells, que ens anaven a menjar.

 

No, no és absolut cap intel · ligència crea cercles de les collites

És possible demanar Georgino Paroubek, un ex polític, el txec realment molt estúpid, va tractar de ser elegit amb l'ajuda dels marcians, també comunistes, i governar en nom d'ells. I va esclatar com una bombolla.

 

Sense intel · ligència extraterrestre, no per qualsevol altra consideració, no la intel · ligència humana.

Va significar la formació de Crop Circles, no Paroubek, però qui sap?

 

No hi ha "plasma vòrtex". Ningú ha vist mai.

No hi ha "vòrtex electrificades per la fricció". Ningú ha vist mai.

No hi ha vent, no hi ha ciclons, tornados, no hi ha pluges, no hi ha calamarsa

No hi ha animals, ni extraterrestres.

No hi ha forces extrasensorials o transcendental o la percepció.

 

No ho paranormal, la ufologia no hi ha, no hi ha fenòmens anòmals, les forces o investigacions.

 

Sense línies llei, no hi ha línies d'energia.

 

Crop Circles xifrar desemmascarat.

 

Cap "ones de pensament", no hi ha forces de pensament, de qualsevol organisme viu o mort, humà o animal.

 

Ou o la gallina?

Què va ser primer, l'ou o la gallina?

No ho sabem. Algú ho sap.

Què va ser primer, els cercles dels cultius o la gallina?

No ho sabem. Ho sentim, ho sabem. Aquesta no era la qüestió de la dreta.

Què va ser primer, els cercles de les collites o d'ou?

No ho sabem. Ho sentim, ho sabem.

Aquesta no era la qüestió de la dreta, també.

Volia fer una mica d'una altra pregunta.

Per ser, o no ... Ho sentim, un petit error de nou.

Què va ser primer, els cercles dels cultius o Stonehenge?

Aquesta és la pregunta de la dreta.

Avui dia hi ha tot el món capaç de respondre a aquesta pregunta pels seus.

 

L'última oportunitat

PS

Benvolguts estúpids encarregats dels cercles de cultius, vostè té l'última oportunitat per confessar el fet

que han mai tan sols el cercle de la collita només s'havia fet.

 

Si algú, pel que en realitat era "un gran tros de merda", en comparació amb les formes,

que es van crear en realitat només amb l'ajuda de forces de la natura ,

descàrrega elèctrica de llamp ,

que tots els que un home intel · ligent, molt poc

no li pagarà ni un cèntim i tothom li mofen.

Cada un a la seva antiga mentida, "confessions",

en qualsevol lloc que vostè ha creat alguns cercles de les collites,

es va inventar tot més bé, després que havia beure

moltes ampolles de cervesa i l'alcohol si.

O com un intent una mica maldestre per enganyar els simples Bower la senyora.

 

No, No, No, No, No, mai, mai, mai, mai, mai

No hi ha éssers transcendentals o de les forces.

Per descomptat que no, activa o coneguda, la intervenció d'un ésser humà o animal.

No telekinesis, no hi ha forces similars, no hi ha tele-o per a les forces, les ciències o investigacions. No hi ha cap misteri còsmic o l'espai o el cosmos, l'energia, l'energia o forces.

No hi ha forces interdimensionales o efectes o qualsevol altra connexió o comunicació.

Excepte per al cas Milovice - Aquest

 

No hi ha energia, l'energia o l'acció del pensament.

No hi ha energia, l'energia o l'acció de "molt bon estat".

No hi ha energia interdimensional o extra-dimensional, l'energia o forces.

No hi ha comunicació intergalàctica, interestel o extraterrestre.

 

Cap de les forces de nom o efectes crear cercles dels cultius.

 

Només un senzill, bioquímics, físics, químics, mecànics i altres

real de la ciència i la veritable naturalesa causes i resultats.

 

No hi ha fenòmens sobrenaturals en absolut.

 

 

 

No ximpleria senil ... Dement creat cap cercle de la collita cada vegada

No hi ha bromes, no hi ha responsables de cercles de les collites

No Doug, sense Dave.

No hi ha plaques, no hi ha cables.

No hi ha taules, no hi ha cordes, no hi ha taules, sense cables.

No hi ha ximples senils nois dements d'edat o dels seus imitadors, admiradors o seguidors.

 

Nature, Science només creen cercles de les collites

Sí, només la naturalesa reals forces, predictibles i calculables, utilitzant les normes i lleis de la bioquímica, biofísica, física, matemàtiques, biologia, química, mecànica i altres similars de les ciències de la naturalesa derivats de reals i ASE branques que intervenen en la originació de cada cercle de la collita que s'ha trobat .

 

Les forces físiques, bioquímiques i similar creat més de mil milions de Crop Circles, o de forma similar les formes creades en la superfície de la Terra molt abans que la gent existeix, també els animals. Inicialment, en la matèria no viva, com la neu, sorra o pols, més endavant en molses o líquens, i més tard en les plantes com el cereal o similar.

 

Big bang de recerca

Realment Big Bang en la investigació i l'anunci.

Joc de paraules ... El llampec seguit d'un tro produeix explosió molt forta

 

Principi molt similar crea cercles de les collites objectes similars

en la superfície de qualsevol estrella, de qualsevol mida.

No anem a examinar des d'una curta distància.

També a la superfície de molts encara que no tots els

planetes i les seves llunes orbitant cada estrella

de totes les galàxies en l'espai exterior, en tot l'univers.

Nosaltres - que ara viuen no ho examinen des d'una curta distància però, Obama es va aturar.

 

Nota:

No tots els cossos celestes - per exemple, la Lluna està actualment en aquest sentit totalment fora de servei, però en el passat potser no va ser. De la mateixa manera, les dues llunes de Mart, Fobos i Deimos. En general, qualsevol "petit" en el sistema solar i en l'espai, sense nucli temperatura més alta de metro i fos, com l'energia geotèrmica. Objectes, que no tenen cap atmosfera i no exhibeixen una activitat volcànica, apareixerà de manera similar. Però en la superfície marciana hi ha vents, la fricció i per tant també ha d'haver present tempesta, encara que en aquest cas, és clar, només tempesta de sorra. Quan hi ha tempestes, hi ha fricció, l'electricitat i llamps, i pot haver cercles, de vegades. Quan alguns de nova sonda d'exploració de la superfície amb una resolució suficient ...

Les publicacions científiques no s'esmenta sobre l'activitat de tempestes observables a Mart encara.

 

Els forats negres

També és possible que els objectes cercle cultiu s'assemblen a aparèixer en la superfície dels forats negres i una mica per sobre. En algun lloc entre la superfície i Event Horizon.

La utilització dels principis actuals de la física conegudes,

que mai serà capaç d'investigar a curta distància.

 

Això és no una broma.

 

 

Hi ha milers de milions de galàxies, cadascuna d'elles conté milers de milions d'estrelles. Tots els d'aquest sistema estel · lar planetari conté diversos planetes vegades i poc més de diverses de les llunes. Gairebé en cadascuna d'elles en cadascuna de milers de milions d'anys, milers i milers de cultius de manera Cercle- formes creades amb formes d'interferència, com calidoscopi o un oscil · loscopi - Lissajous, o la mecànica de la membrana flexible, Chladni formes, formes fractals - flocs de gel, ramificacions, Kyrlian Lichtenberg i formes, una altra analogia fractal

cada any, any de la Terra, els ecosistemes terrestres - aproximadament 31557,600 segons

No creuen? Ho faràs! Confia en ell! Vostè va a creure, vostè comprendrà,

vostè accepta l'explicació i de confiança es. (?)

 

Pregunti a l'estúpida sobre simplista

Benvolguts estúpids encarregats dels cercles de cultius. D'acord amb aquesta estimació, durant l'existència de l'univers, aquí, la nostra, que hi vivim, des del Big Bang, no hi havia "creat" aproximadament al voltant de 10 30, o fins i tot molt més, Crop-Circle en mode de creació de ressonància interferencial i i calidoscopi i Lissajous i Chladni i formes combinades en la pols, neu, gel o altres materials similars de gel, congelats Methan o qualsevol altre gas, en el material vegetal, com cereals, si existeix en qualsevol part exterior de sistemes planetaris al voltant d'una estrella, dins d'una galàxia ...

Els forats negres no es compten.

 

10 30 és d'aproximadament 1000 vegades més que qualsevol de nosaltres, fins i tot en el cas de l'anomenada "espècimen voluminosos", és un nombre d'àtoms presents en el seu cos

 

Benvolguts responsables de cercles de les collites, encara vol declarar, que vostè ha fet

qualsevol d'ells?

 

 

Algunes notes ...

 

Noli tangere circulos meos, quod licet Iovi, non licet bovi, fiat fulgur ergo fulgur fecit.

 

CropCircleGatee

 

Quamvis dē omnibus dubitandum est, crēdō quia absurdum est, credendo vides AMDG.

 

Omnia vero fulmen gubernat. Els pilots Thunderbolt totes les coses. (Heràclit)

 

Pàgines en construcció permanent ...

Qualsevol dia poden veure petits canvis ....

pàgines següents aviat ... (Joc de paraules) ...

En aquesta pàgina i altres capaços de seguir els resultats de més de tres anys va continuar ..

Afegit el 13 de febrer de 2012: més de 4 anys.

Amunt la investigació dura secret, aprox. 38 mesos.

Hobby únic joguina, almenys en el començament.

 
final de missatge

 

La literatura, les fonts de

Alguns llibres (una petita), que s'utilitzen per explicar la física i fenòmens de la naturalesa i efectes de text i subpàgines www.cropcirclesonline.com Literatura

 

Si està interessat, poseu-vos en contacte cropcirclesonline (arroba) gmail (punt) com

 

 

 

 

Va preparat, i totes les teories que aquí es presenten van ser molt bé, molt de prop i en detall experimentalment examinada per

 

Jan Ledecky