Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglès original - collita-cercles-RDF-verificats per llampecs . Si us plau, disculpi qualsevol error causat per la traducció automàtica.
lightning
Formes atzar danyats
(RDF-inseparable connexió patrons regulars, pel fet que el format per exactament les mateixes raons)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cercles de les collites

  - Traduïts automàticament text

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Estic sorprès per la gent que vol "conèixer" l'univers quan és bastant difícil trobar un camí al voltant de Chinatown. Woody Allen

Mai s'adona del que ha estat fet, un només pot veure el que queda per fer. Marie Curie

La frase més emocionant escoltar a la ciència, la qual anuncia nous descobriments, és not'Eureka! But'That és graciós ... 'Isaac Asimov

Cap raigs

en moltes formes irregulars

PagPh
si està interessat contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

En aquesta pàgina es publicaran diverses fotos dels camps de cultiu de les zones afectades de manera verificable per un llamp. Aquestes imatges van ser preses en els anys 2008, 2009, 2010, quan hi havia una possibilitat avui no disponible - amb una precisió de desenes de metres rodons per determinar el tipus ( CC , CG ), localitat GPS, el temps i la intensitat de pic (quiloamperes) de la Durant els llamps i tempestes. Era una operació experimental, s'explicarà més endavant. Una mica més d'informació sobre els Principis de la localització de posicions de visites llampecs i sistemes usats serà aquí .

 

 

 

RDF - Formacions atzar caiguts (figures)

Acompanyant Inseparablement qualsevol patró regular. Immediatament si no, però més tard.

Per què no, així com els derivats de les mateixes raons fàcils. No obstant això, durant la creació de patrons regulars hi passa paral · lelisme difícilment definible i l'atzar va-Diverses de les coincidències. Gràcies a aquest resultat no és efectes de les forces mecàniques i electromagnètiques després de descàrrega del llamp, "desarreglat".

 

En el cas dels patrons irregulars res d'això no passarà, per tant també atret pràcticament cap atenció. Una vegada més cal destacar: un patró regular es crea al voltant d'un cas en un milió, o menys, i la gran majoria dels casos, si són regularment o irregularment aplanat (danyat, debilitat) de cultius, allotjament (danyar, afeblir) fins que es produeix molts dies després de la tempesta, fins i tot setmanes més. Certament no serà un període d'excepció més de dos mesos (Observat). Per descomptat, depèn en gran mesura de la constitució dels cultius. Per exemple, els efectes d'ordi mostren molt més ràpid que el del blat.

 

Efectes de les descàrregues atmosfèriques en els cultius es troben en la literatura dedicada una atenció mínima, i gairebé sempre en la menció d'això amb indicació explícita, la raó és molt senzilla informar canviable amb els efectes de molts factors fitopatològics altres, i en molts casos que són realment canviat entre si. Que qualsevol altre, és clar, secundària i conseqüències de la sequera en tot cas. Les plantes que no van ser afectades per l'electricitat i debilitat ni tan sols hagués estat tocada per efectes nocius similars.

 

La superfície total de manera irregular serà presentat ` (danyat, debilitat) cultius i d'altres maneres les plantes danyades, que es produeix anualment al món a través de l'exposició als atacs elèctrics actuals Volgende rajos, des dels camps de conreu representa l'estimació aproximada de la zona de 0,5-1.500.000 quilòmetres quadrats, s'estima que és molt més que una zona de temperatura milió de vegades més gran que en el cas dels patrons regulars, així com aproximadament un milió de vegades més casos. Les àrees de gespa sembrat i no s'estan quedant fora d'aquesta consideració.

 

si està interessat contacte cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va preparat, i tots els fets i les teories que es presenten aquí van ser molt a fons, i estretament examinats en detall experimentalment per

 

Jan Ledecky

 

L'objectiu d'un científic en una discussió amb els seus col · legues no és persuadir, sinó aclarir.  Leo Szilard
L'honestedat paga, però no sembla que pagar prou per satisfer algunes persones.  Kin Hubbard
Si creu que el seu cap és ximple, recordi: vostè no tindria treball si ell era més llest.  J.Gotti
z