Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Ово је почетни превод, машина, скоро неизмењене. Компјутерски генерисани од стране оригиналног чешког и енглеског оригиналног. Он ће се континуирано побољшавати и модификована. Хвала на разумевању.

lightning

Цроп круговима.

Објашњење принципа усева кругова
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Цроп кругови формирају грома. Опонашају фотографске рекорд на терену линија електромагнетног зрачења кроз мрежу жита у пољу.

Цроп кругови формирају се током муња. Опонашају фотографске запис електромагнетног поља линија силе која је креиран у мрежу биљака у пољу.

 

Жито круг капија Афера - много буке ни око чега

Изгледа тако фантастичан да сви претходни комуникације на појаву круговима у кукурузу било где у свету, на основу највише фантастичним теоријама - ванземаљаца, психичке енергије, војни застрашивање, или покушаји, плесне јежеви, кенгури отишли, телекинеза, парапсихологија - може да буде коначна и дефинитивна ефекат односе се на домен бајки, био је у ствари само кашика кување у води, или како кажу, много буке ни око чега. Вероватно ће бити све што је око цроп круговима током многих деценија леђа, 1970-2010, али много раније, у пољима и на свим медијима дошло, за будућа времена да позове такозвани

" Афера капије усева круг " ... (панталоне)

 

 

Снимање електромагнетних феномена у структури стабљика

Област кукуруз - медијум за снимање, графички описује електромагнетско дешава

Свако, чак и најједноставније, један круг усев може се сматрати аналогно магнетном пољу погледом кроз праве жице металних поднесака у равни под правим углом са жице. Цроп кругови, и наравно било оштећених кукуруз, делимично савијена, или леже на земљи, може се сматрати неком врстом записа, карактеристикама, график или фотографију електромагнетских феномена који су се десили у том тренутку. Конвертују природним процесима код биљака, слабљење их, и после савијеним, савијање стабљике на земљу - објаснио је другде у тексту - Мимикрија, и много више детаља на страници хронологију видљивог облика. Ово видљивост али то може да потраје неколико дана, у неким случајевима чак и месеци.

 

 

Графички приказ

Једноставно речено, сваки Цроп круг може се сматрати "визуелизацију магнетних линија индукционих поље око жице".
Ово је прилично тачан графички приказ. Диригент у овом случају ваздух, односно плазма, која је кроз пражњење је створио, био је широк око 5, највише 10 мм, а струја текла кроз њега неколико стотина хиљада ампера, понекад скоро милион. Магнетно поље оваквог жице је очигледно "нешто више" него што поље ствара учитеља током физичког експеримента у лабораторији. Интересантно је да се може приметити да је стопа промене струје у жице у току раста, ди / ДТ, нагиб од водећих ивице, и био је више од две стотине хиљада ампера за једну микросекунди - један милионити део секунде. У тренутној инжењерској пракси, почиње мотори, генератори, пролазне појаве, рад са вредностима налогу више од милион пута мањи. Стрмост од водећих ивици је главни фактор у индукцији околних жица. Већи, виша индукована напон. Ја посадити жицу.

 

Неке опције да се електрична електране

Значајну улогу у настанку слабљења биљака у ратарској кругу могу играти само сам у погонима асинхроних снаге. Она је наменски Субпаге  Индукција секција ЕФП . Тренутна, штетна биљка у томе, али могу добити и на друге начине - од ваздуха или земљишта управљања. У другом велики фаворит за спровођење електричне енергије у погонима може се сматрати корона пражњење, која може да шокира неке окружењу веома тачно у круг. Корона пражњења настаје тамо где постоји већи напон од неколико стотина хиљада волти, игра значајну улогу у губитку високонапонских линија, може детектовати оштре ивице посебно на вођства, и уколико високи напон, 400, 000 В или више, може доћи до удаљености од неколико сантиметара. У случају олује испуштања је растојање од неколико десетина метара метара, милиона до милијарде волти и пражњења канала окружена круг баш као огртачу. Оно што сте чули је челу ВХВ, слаб или стршљен зујање, корона пражњења.

 

 

Аномалије - Увод

Оно што се може видети у скоро сваком документарни филм, књига, новинског чланка или ТВ вести сајту посвећеном питању усева круговима. Ви мада истраживачи овог феномена, често дугогодишње, углавном самопостављени, су веома незадовољни чињеницом да је локација феномена усева кругова, у оним случајевима који нису доказано од стране људи, истински, могуће је са апсолутном сигурношћу да редовно бележе појаву " Електромагнетна нешто несхватљиво ", као и електростатички и наћи решења да размотре нешто у блиској и даљој будућности нереализователнехо апсолутно, као проблем се креће потпуно ван било ког обичног људске маште. Огромна већина свих усева сматра круговима истраживача који су на местима где њихово присуство варира, то је вероватно био откриће принципа њихов много ближе него што било ко од њих замислио. Конкретно, они од њих који је управљао образац са компасом у руци за драге живот. На један соларни систем планета, Земља зове, то је још један начин да проузрокује одступање интензитета поља геомагнетног у времену наравно, оно што су могли да сазнају све док постоји пражњења грома. На пример, базалт темељ. Он је знао Мр Поцкелс. Али он је своје експерименте понекад непосредно пре 1900. Имао је само да питате.

 

Али такво решење не постоји, па зашто не понуде за њих! Заиста, сама чињеница могућег пражњења грома може се сматрати као феномен, крећући се у потпуности од било ког обичног људске маште. Веома често се јавља у сличним местима у духу фразе  "there does not exist any possibility of an explanation using science methods", Ствар се не може објаснити научним методама.

 

"Кратак" списак од скоро 40 научних области, могу се наћи овде. Сви они су потпуно објективни, поновљива и поновљиве, примењују да објасни узроке различитих појава које прате повређен и ослабљена жито. Не само кукуруз, већ и све врсте других биљака. Понекад због оштећења и слабљења на савијеним на терену. То може да објасни све слабило и оштећених биљака које су креиране у било неправилног облика, не само оштећених биљака пронађених у "традиционална" цроп круговима.

 

Апсолутно, без изузетка, сви су пронађена, па неразумљивом појаве и аномалије могу се релативно лако објаснити. Неки пут пред њиховим налазима, управо у том тренутку представља велику и огромну, готово незамисливу електростатичко - Електромагнетна - Електрична - Плазма пулс, који испунити блиц је. Директно показује савршен међусобни феномена, утицаја и снаге које се могу користити за било какво објашњење на сајту посматраних појава аномалија или атипичних. Величина било које вредности, струја, напон, водећи ивица стрмост и израчена снага, температуре и других плазму, на пример, погледајте табелу, потезе изван било ког обичног људске маште. Свако ко би га узети са ових снага заправо дистрибуирани, такозвани "лицем у лице", он никада не би о томе неко не кажем. Могуће је замислити да муња може испразнити кроз одређеним особинама изазива никакве аномалије налазе на сајту, чак и ако то не изгледа да њих превише повезан. Енергија се стварно лепо.  LEMP (Lightning Electro Magnetic Pulse)  - Електромагнетни пулс испуштања муња. Погледајте књижевне, научне чланке. За више информација, што ввв.уфл.еду, претраживачи. 

 

Много више додатне информације, много детаљнији на страници аномалија и подсистема. Узгред, ово није само физичка аномалија, проналажење локације свих истинских, природних биљних круговима. Електростатички, електромагнетна, температурна разлика, што је резултирало значајним променама у подземном притиска - "необјашњиво" звучи до недеље након освајања. Такође, многи хемијски производи - на лицу места може доћи велики број изузетно токсичних супстанци, нарочито опасних отрова, отровних хемикалија на терену, на десетине килограма, многи од њих у гасовитом стању. Све потпуно невидљив. Сигурност на првом месту, молимо Алан Пинкертон . Виситорс цроп круговима не треба да покушају да раде као замораца, и уместо тога воле да се прво позове токсиколога. Из онога што токсиколога чини се да постоји веома изненађен. Дозиметар никада није била ненамерил концентрације токсичних материја.

 

 

Мала галерија слика, применити на било коју локацију у круговима усева кукуруза

Уместо да посећујете сопствени ризик.

Учесталост смртоносних токсичних хемикалија.

Вероватно присуство високо токсичних супстанци.

Тај рад, нарочито опасних отрова

 

Шаре на линији

много километара удаљености једни од других

Кроз олују, напредујући низ ветар пејзажа, могуће је да објасни задивљујућу чињеницу да су на терену обрасци усева круговима често се налази на линији, чак и ако они догодила на различитим данима. У зависности од јачине муња која их је створио, и резултат интензитета "изложености", такође на тренутног стања и отпорности гајених биљака и земљишта влаге, у којој протоци се суочавамо, многи миља Апартман: пејзаж путовао кроз мали олујног облака, тачно у правцу Ветар - шта друго, и сада и онда "посадио" слика ... Обрасци цроп круговима већ се појавила тек после много дана, многи миља поред, а не у исто време, тако да су је једни другима, нити је олуја прође, неко не повеже. Ако је таква олуја десило отишао преко неке од "Леи линија", који повезује песму да буде античка налазишта, попут британског краљевства, што је наравно могуће, али неопходне да поново нагласим да више или мање случајно, људи ће приметити, наравно, и рад једна велика грешка се лако постиже.

 

Потпуна случајност, међутим, нису, јер она није искључено да су античка налазишта, камене скулптуре, мегалитске структуре, Абориџини су изграђене, где су на својим њивама и ливадама дезена посматрати у зрну или траву. Обрасци једноставно сматрати божанским команда, водећи их вуче неко срање као, као што је изградња мегалитске структура. На случајан могуће је набројати и Стоунхенџ Роллригхт камење Милк Хилл, Алтон Барнес, Силбури Хилл, Авебури Манор сада мислимо да је британски Британија, где су обрасци појављују чешће.

 

Све је то само случајност?

 

Следеће две слике су преузете из документа: "мистериозном свету - Цроп круговима"

"Crop circles: In search of a sign", Је предводио Мишел Гарднер-Смитх

Лево: Цроп круг Ленгдон, Северна Дакота - САД, 2000 25, Јуна;

Касније је открио још два обрасце цроп круговима, тачно на линију, осим неколико миља - слику на десној страни. Сведоци могу да запамтите олују, а ако не, могу да се обрате метеоролога и њихових записа. Међутим, неопходно је узети у обзир да би олуја бити неколико недеља пре појаве круговима. а.

 

Према неким адвокатским формација, које род кругови повезују, или трчање од њих, може наћи цеви или линије. Већина воде или побољшање, али може бити од било ког додатка линија, чак и на давно напуштеном цеви, линија или канализацију, пада само у области археологије.

За више информација о сајту линије у зрну 

Лине жртва лежи на земљи или мртвог кукуруза

- Недавно је описано аномалија, струја

"Хунтерс" цроп круговима прилично непозната

у потпуности доказано у прошлости постојеће

 

Али ипак има цроп круговима само феномен који Американци могу да учине само уз широк

ВОВ!   (чешки: UAU)!

 

 

 

Наставак главној страници

 

Приметити

Чак и ако било који од потраживања на овом сајту појавила се формулисан са апсолутном сигурношћу, треба да се стави пред њега неке уводном изјавом:

Веома је вероватно да ...

Може бити могуће доказати да је ...

Могуће је да ...

За неке (многе) посматрања изгледа (јасно) ...

Будите апсолутно сигурни у своје истине заиста може само идиот, кретен или идиот.

(Зато што је један заиста?)

 

Ово није шала.

 

Оригинални Цроп Кругови - су природни кругове у кукурузу

обрасци у зрну резултат на природан начин - основни физички принципи

Много више од 99,9% усева круговима формирају у областима сваке године широм света су такозвани право, енглески оригиналан , тј не праве људским рукама, они нису фалсификати.

 

Појава и развој одређених природних кругова из кукуруза су због реалних, чисто природно, изузетно насилне и интензивна механичких, електростатичко и електромагнетна сила, јавља непосредно пре, током и непосредно после пражњења грома. Ако се у току њиховог формирања, у неким релативно ретким случајевима, значајно укључени у уплитања и резонанца фотографија може настати чак несхватљиво сложена и редовне облике.

 

Набројани силе су изузетно моћни, ван сваке обичном људском маштом.

од: Википедиа

Непознати аутор

© цропцирцлесонлине.цом облик

ввв.флицкр.цом

 

Почетно оштећење круговима биљних усева - пролаз струје

Поред тога, сви обрасци усева круговима и учествовао у наредном слабљења биљака изазваних проласком садашњих постројења, који се индукује у њима, или су директно довели - ЛАНД, јонизовани ваздух, привремена структура креирана са додирују стабљике и лишћа, њихови корени и електролиза свега овога. Углавном, касније појавом биљака штетних материја, и директни у својим телима, када се сви елементи наведени у том тренутку деловали као проводник струје. У којој напон у време фласх индукованих.

Тек када блиц - мање од 1/1000сец.

 

Неке ћелије умиру због одмах, други се постепено додаје у току дана и недеља, створених присуством штетних хемикалија, што биљних али у исто време покушава да се отараси. Хронологија процеса је доста компликовано, али биљке могу бити од стварне шока и успешно опоравити.

 

Поред тога, док су обрасци усева кругова може да буде веома значајан део од резонанције и мешања између свих набројаних сила.

 

Они такође могу да додају механичку резонанцу и мешање различитих подземних простора у близини развоју усева круговима. Холлов - пећине испуњене водом или, алтернативно водоносным подлогу - аквифера.

 

 

Приближне параметри пражњења грома природних

Детаљнији прорачуни документован и реални измерени подаци виде муње и подстраница.

Током сваког пражњења грома, у или преко било које место на земљи

тамо дешава, а такође и прави физичко - електрично, електромагнетно

и машински радови:

 

 

Сметње измедју резонанцу и изузетно јаким електромагнетним зрацима такође могу бити један од феномена којим би се вероватно може објаснити стварање фрактала и других комплексних облика, углавном унутар круга. На сајту могу постојати савијене, дифракција, расејања, и ломљење рефлексија електромагнетних зрачења. Понашају у извесној мери, баш као што светлосних зрака. Чак и светло, укључујући и УВ и ИР зрака су електромагнетна, таласи одређене фреквенције. Видљиво светло у распону од око 390 - 790нм, што одговара фреквенцији од 3,9 × 10 14 Хз до 7.9 × 10 14 Хз. Под одређеним условима који се појављују на сајту, ту може доћи до укупне одраз електромагнетних таласа. Они су ту да нађемо плазма интерфејсе фаза - ваздух, ваздух - врелу хладан ваздух, висок притисак - низак притисак, брзе слој ваздуха - Стална ваздушног слоја.

 

Напомена: Укупан приближан број муња испуштања које се дешавају сваке године преко ораница и травњака око света, један је милијарду ...

 

За поређење: један само мало већа од просечне пражњења грома садржи и зрачи толико енергије да може да путује кроз потпуно оптерећеног камиона више него једном широм света.

 

Цроп Цирцлес објаснио. Заувек и заувек.

Шокантно објашњење !

Овај став се користи на овој страници као паузу, тако каже у позоришту.

Логичан, научно, користећи законе природе, Разумевање и објашњење. 

 

Готово невероватно, шокантна, али веома јасно објашњење круговима у кукурузу , осим да сам процес и стварање усева круговима у потпуно природном и разумљив начин обезбеђује веома лак и занимљив објашњење многих других, тачније, апсолутно све, и наизглед неприродне и натприродна појава прати јасно разликовати прави Цроп Кругови - обрасци настају природно, видети аномалије .

 

 

Мимикрија

Једна од најзначајнијих чињеница, које су углавном због досадашњег "главни кривац" - једини стварни аутор круговима у кукурузу је успео да побегне пажњу је чињеница да је одмах после освајања могу се уочити у области апсолутно ништа. Постојао је само нешто што се може назвати експозиције, захваљујући невероватном периоду процеса са током латентне слике формације у осетљивом слоју сребра халиде материјала и његовог каснијег проналажења и користи у традиционалној фотографији и кинематографији. Бент, савијених стабљике кукуруза на земљу, и визуелно облике у круговима у кукурузу , обично постоји само десетак дана или дуже, ретко раније, захваљујући веома споро у току хемијске и биолошке маршеви у биљкама. Тек тада се визуелно од стране усева круг, обично на неколико дана након отпуста и електричне олује која је проузрокована ..

 

Тек после дугог времена од проласка електричне струје кроз погон потиче постану слаби довољно да не успевају да одрже своју тежину и савијте на терену. За разлику од претходног процеса, слабљење стабљике, која траје неколико дана или чак недеља да обради своју девијантност на тло - наше визуелизацију цроп цирцле - обрасци могу бити мање од сат времена, чак и само неколико минута (домино ефекат, Буттерфли Еффецт)

 

Дакле, нема завеса, савијање стабљике на земљу, и изглед усева круговима, неко не повезују са олуја је протекло у том месту. Одмах после олује над пољопривредних поља и екови инспекцијског штете или без значајног може доћи до оштећења, али је неколико недеља касније, често са прелепом времену, кукуруз стабљике почињу да масовно положили на земљу, иако на први поглед само неколико квадратних метара (највише оштећени објекти), касније додајући све више и више док на крају лежи на земљи десет одсто, понекад и више од 90% целе области. Детаљнија објашњења и документацију овог феномена јесте или ће бити на лицу места хронологију и суб страницама.

 

 

"Ауто Екпосуре"

Зависност од времена које прође од утицаја грома испуштања у структури зрна, као и време када су стабљике савија на земљу, интензитет излагања

Друга веома значајна чињеница је да су савијено, савијених стабљике кукуруза на терену као резултат чак једног пражњења грома не може десити у исто време, или рецимо у једном дану, напротив. Често је такође описао феномен кругова усева је да су неки од њих били су на крају "завршетак" до пре неколико дана. Наравно, теорија истакао врло очигледно показује да други "завршетак", као и стварање претходних личности, ни у случају да нису учествовали у било којој "људског фактора". Различито за откривање појединих делова различитих облика изазвало само "интензитет излагања." Поред тога, али врло често се дешава да након почетног

Nine circles & associated pathways, at Eltopia

Washington (USA) which occurred during the night

of June 18-19, 1998. [photo taken June 21, 1998]

Eltopia, Washington formation re-photographed

3 weeks later, after the circle-making energy

system had revisited the field.

откривање образаца, који је погодио највећи дози од електричне енергије, први у његовој близини, а касније и на већој удаљености ће се појавити неправилних облика, храпавости лежи на земљи, што доводи у потпуно истој узрока, али утиче мање енергије и налазе се због својих неправилности апсолутно ван било заинтересованих скаута редовним образаца. Два пратеће фотографије може се наћи на блтресеарцх.цом . Са те информације у овом другом случају, енергетски шаблон их је посетио поново, нема потребе да се расправља, наравно, јер је могуће да признају. Пшеница је, међутим, понаша сасвим добро и без икаквих даљих посета било којој другој власти, довољно његова једне посете - први и једини (посл) пражњења грома или пражњење система (у распону од не више од једне секунде) може довести до постепеног савијања од стабљика до темеља, оштећење, слабљење жита за остатак сезоне раста. Сваки читалац ове информације треба питати: када "Круг Израда енергија је поново размотрити формирање" (енергија која креира образац, поново га је посетио), зашто не направите још један круг - круг? Аутори текста тако да читаоци заправо несвесно, чак и на себе, рекавши да информације стварање РДФ - неправилни облици кроз "круг доношења енергије", енергетски формирање круговима, је нешто потпуно природно . Он је у праву, председник! Кукурузна стабљика може да се постепено видети на земљу све око себе, свуда на терену, прилично нередовно, до жетве, укључујући места која нису видљива уопште погођени пражњења грома. Само пражњења или пражњења система у интервалима који не прелазе обично једне секунде је довољан за завршетак свих (приметио, фотографисао). Поред тога, последице могу бити неке друге стране ефекти као што су неравномерног зрења. То се може десити чак и у зрну, стабљике су се скоро никада не клањају до земље, такође, углавном услед струјног удара. На истој страници можете наћи другу слику са описом, која се бави

Two formations at West Overton, Wiltshire (UK).

The large ring encircled the Overton Road "T"

junction -- and the long pictogram, which occurred

subsequently, itself gained another circle the night

after the rest of the pictogram had formed.

управо феномен ширење образац. После 12 година, то ће бити тешко да је могуће ући у траг сведочење многих бура и олуја је на свом месту. Опет, могуће је изразити претпоставку да под одређеним околностима, све што се дешава на терену од првих знакова савијање стабљике на земљу, све до жетве. Прво се појавио круг, неколико недеља након усвајања траке у пољу жита, и само као последњу мањег фигуру у крају. Могу бити последице један, иако више пражњења (1. Повратак Мождани удар и после просека од 4 до 8 наредним потезима, види блица ), који у "Екпосед" свих облика и њихових међусобних веза, иако различитог степена изложености. С обзиром да је круг око Т - чвор је откривен у једном, може се претпоставити да је израсла сва поља истог рода, мада не нужно правило. Након кратког боравка на Гоогле, на пример, може се добити са сајта ввв.ноуфорс.цом или фреетхинкрадио.цом усева круг слику са леве стране, аутор непознат, исто место, док је чиста кругу, без додатних праћење. 

 

 

 

Односи се на све повређен лежао на земљи жито

Још једном се мора нагласити: не дешава као што је описано у члану

Мимикрија и Ауто Екпосуре, али у целом сајту и све под страницама ввв.цропцирцлесонлине.цом и Веб сајтовима који ће на крају бити доступни, примењују се на све жртве леже на земљи зрна у свету, и савијено, савијање стабљике на земљу, тамо готово увек са значајним закашњењем у фласх протицаја (недеље, месеци). Да бисте креирали редовну обрасцу, као што су цроп круговима, постоји веома груба процена око случаја у једном од неколико милиона. Детаљнија документација о конкретним случајевима штете развоју током времена, опушта и савијање кукуруза стабљика на земљу после олује испуштања и процеса који се одвијају у биљним ткивима после проласка електричне струје се налази на сајту хронологије и под странице, али и другде, као што ЕФП (услед проласка електричне притицати ткива и делова биљака, Електрофитопатхологие )

 

 

Домино ефекат, Буттерфли Еффецт (Butterfly)

Један веома интересантан и невероватна чињеница да се може описати теорије постепеног излагања и пропадања биљака у обрасцу усева круг релативно лако објаснити, често се јавља око себе редовно организовати скупове сламе, сасвим очигледно незхотовителне било људских процесе Ф, ф . Ножеви је преживео до последњег могућем року усправна, управо због постепеног слабљења благо нагнута, тако да вегетација се прво формира везе са стотинама других подржава сламу. Још увек стоји усправно око, чак и ако једва, захваљујући чињеници да подржи друге. Биљке и њихови делови који додирују, са приложите се до мерљивог снаге због површинског напона воде, што је релативно нестабилна структура мањом биљка поново за неко време да се стабилизује и штите једни друге пре него што падне на земљу брже. Процес видљивост Цроп круг образац је тако и даље касни.

 

Онда изненада стиже лептир, седи на једном Буттерфли Еффецт . Стабљике и даље стоји звука почиње полако да се котрља, али и даље опире. Тек када угао прелази одређену границу, а неколико десетина степени, атракција је потпуно савладава га онда и он падне на земљу релативно брзо. Уводи најмање још једну, већ неколико других, тако да не морате сваки лептир. Коначно, иако су томови саставили неки случајни, али веома редовно преко другог кроз домино ефекат , где је у релативно кратком временском периоду су падале у себи једну за другом звука. Жито круг образац је видљиво, и коначно, да несхватљиво брзо, и наизглед без икаквог видљивог ефекта и познатих снага, треба посматрати случајно - постоје сличне сведочење. Као што се може видети као готово немогуће да је таква количина сузе падају једни другима само један, него два или више, чак и такав процес може да буде више личи на ланчану реакцију. Наравно, само ланац хемијских реакција, атомска бомба није уопште неопходно да игра свакако па већина читалаца на челу каду.

 

Домино ефекат на диску такође може да помогне проток ваздуха изазваног падом запремине стабљика. Демо ће се овде налазе. Дување ваздуха и прашина могу изгледати непознатом силом, диже из дубине земље, а посматрачи су описали како да направите цроп круговима може изгледати помало стога широм отворених очију, трже и одушевљени. То је заиста им скоро ништа није остало.

 

У неким случајевима, фотографије усева круговима могу се пратити на сличан начин као резултат скупове сламе, која ни нескацели до темеља. Могло би се услед таквог честим смењивању мокрим и сувим периодима напротив, током којих следи привремену структуру креирану да учврсти на одређени начин, држимо један другог преко површинске напетости воде, чиме се утиче на делове међусобно и да делимично држимо због испаравање воде, излучивања соли и делимичне пробијању екстрацелуларних течности. Фотографија је онда могуће да се идентификује структура које можда још увек стоје количине житарица које још увек леже на земљи, или леже на земљи само делимично.

 

Као иницијатор лептир ефекат може, наравно, ту и тамо да импресионира било одлутале бумбар .

 

 

Могући идеје за истраживача усева круговима:

Где пронаћи кругове усева:

тамо где су олује, најбоље на лицу места локализованих муње разрешава на терену; локација може се наћи на сајту који се бави овим питањем, ко тражи, нађе. Такође је могуће посматрати поље после олује и муња погодио нову проверу стања код стајали дрвећа. Свеже муња погодак може безбедно да се разликују по боји дрвета. Ф У неким случајевима, после неког времена у неким местима у низу могу разликовати локацију која је погодила, чак и пре него што коначно слама поклони до земље. Хронологија

 

Када тражите усјева круговима:

Прво никада током олује. Таква истраживачи ће имати врло мало издржљивост, и често ће бити веома освежавајуће.

 

Други најбољи дуго после олује - најмање неколико сати када су наелектрисани облаци на сигурној удаљености, или више не постоји. Већина ће доћи прве знаке окретању савијање стабљике до темеља, само неколико дана, чак и недеља после пражњења грома. Али, може да дође где су нагнуте савијање стабљике на терену долази готово одмах након освајања. Ово може бити изузетно обилне кише које би могле допринети и до повећања механичког стреса на биљкама, и виши менаџмент у електране и земљине површине и само испод њега. На веома брз нагнуте положнени стабљика, савијање до земље, такође могу учествовати ефекте два шокова (видети даље)..

 

Треће, у неким случајевима позиционирање, савијање стабљике жита на земљу да се веома дуго после олује - два месеца или дуже. Такође се не искључује, али то не може бити да склапање лопатице на терену био је углавном због тога што понекад, иу много већој мери него у околним областима, Муња хит који су посетили два пута на исто поље, потпуно независни цлеар, далеки у времену најмање неколико дана, али чак недеља апарт. Ова опција је описана детаљније на страници ефеката два пражњења. Прво пражњење само неке неодређено поставили велике површине или више области, од неколико хектара земље хектара кукуруза ослабљени, постепено ће бледети све више и више, али да упркос овој слабости трајала све до жетве, или само занемарљив проценат, стабљике савијене до земље. Други муња погодила неколико недеља касније, али има знатно најлакше разорног ефекта, јер је утицај структуре је много мање издржљив и јак, чак и слабији, већи временски период између средстава описаних догађаја. Поклони, савијање стабљике на терену, јер, након другог шока долази готово одмах, много више примећују последице могу бити чак и сила у инциденту шок - шок и притисак талас, ефекти који би иначе неоштећена зрна преживеле готово неповређен. Исто тако, чиста други хит муња, без претходног "предекпозице" неколико седмица прије испуштања, да ли би он нанео штету само много мање, или чак измене жетве или визуелно, а можда чак недетектабилним лабораторију.

 

Време - Лапсе - камера

 

 

Четврто бити веома интересантно пратити процес формирања усева круговима се нуди да инсталирате временски смењују у камеру, и не брините више. На пример, неки Цанон камере се могу програмирати да раде само као солидна времена - пропуст фотоапарата, али поред тога бележи кривац - ". У акту" директно блиц Када инсталирате два таква идентично програмира камере у малој удаљености поред, метар или два, као када се снима стерео, фокусиран на конопцима за зрнасте слике снимање стерео, било би могуће преко стерео фотограметрије метода да се утврди испуштања утицаја локације или отпуштања са прецизношћу од центиметара.

 

Пети најмање додатна инсталација Време - смењују камере након откривања образаца усева кругова, или гледајући близу и далеко око круга у зрну обрасцу, најмање неколико дана интервала. Уместо тога, из поштовања даљине, види упозорење, пуцали из даљине, по могућству од горе сасвим довољно. Од 2012, следеће би требало да буде најосновнијег дужност сваког малих усева Екплорер озбиљним круговима. Ако неко као да у свету постоји. Теренске посете, али што је мање могуће, да бисте изабрали само оне примедбе које се могу гледали са поштовањем удаљености. Треба истаћи да је врло геометријски узорак за потребе накнадног истраживања готово незанимљива, неопходно је да се првенствено фокусирати на блиској и даљој околини, које огромна већина слика усева кругова готово никада не појављују!

 

Детаљи о тренутном размештања камера у Тимелапсе истраживачких процеса "у области" и њихове могуће употребе негде у будућности ће се налазити овде .

 

 

 

Сомертон, Сомерсет 27. јул 1996

Редовне обрасци усјева кругова

у комбинацији са неправилним

Ево фотографије кругова усева у 1996, обимна архива Луци Прингле. Ако су у потпуности изостављени из кругова цроп слике, то је сасвим уобичајено, типичан муња оштећење вегетације. Типична је углавном чињеница да од оштећења прати правац на трактору, кроз коју струјним води, и где производи највише електричне енергије. Најуочљивије оштећење је у непосредној близини колосека на ивици поља, где трактор окреће - често чак и искључен са диференцијалом. Земљиште је највише неравни тамо, држећи га много дуже него око воде, захваљујући много нижој електричне отпорности, највеће токови одвијају тамо и биљке су због највише оштећен.

 

Фотографије усева кругова, који су првобитно добијени из непознатог извора, као што су обележили локацијама из Дентон, Гарсингтон. Он је касније идентификовала сајт Oxfordshire Centre for Crop Circle Studies, Одведена трећи Јула 1996. Поред образаца цроп круговима на њему могу јасно разликовати три проводника - електронски далековода, што може веома ефикасно да допринесу "привлаче" муње пражњење. Поред образаца цроп круговима у местима испод, видимо типичну неправилан вегетациони штету муње, види се да је пао неки од помоћних или афтердисцхаргес. Можда слабији, могао бити "цвијет" притисак или ударни талас. Облик и локација утицаја варнице, плазма пражњења, што је блиц, могуће је да се утиче на додавање електромагнетних и електростатичких поља и ток ваздушног притиска и шок таласа. Паралелне арм испуштања и испуштања накнадног тога могу да комуницирају и електростатички електромагнетно. Пражњења грома може бити у односу на електронске греду у вакуум екрану. Место је присутна огромна електромагнетно и електростатичко поље које може да скрене сноп као у екрану осцилоскопу - електростатички - или ТВ - електромагнетски. Инцидента афтердисцхаргес али такође могу да утичу једна на другу. На пример, у књизи Lightning: Physics and effects ( Уман, Раков ), Поглавље 8, "Зимска муња у Јапану" може се прочитати на страници 313 позитивних ЦГ испуштања (облак на терену), који не стигну афтердисцхаргес никада на истом месту, али увек на извесној удаљености од претходног испразнити. За овако нешто може десити само повремено зими, и само у Јапану. Сваки круг у пратећој слици, мањи и мањи постепено удаљена од прве базе, може се сматрати као "новог прекида на терену."

Страна 313 Interestingly, Ishii et al. (1998) observed that subsequent strokes in multiple-stroke positive flashes in winter storms in Japan always create a new termination on ground.

 

Видео и фотографије на вештачки индуковане муња се може видети да је гром пражњење канала креће низ ветар. У неким случајевима, канала низводно од утицаја испуштања могу да путују десетине, стотине метара ређе. грома и физике . Вештачки изазвана муња Artificial Lightnings: Ако је измерени електростатичког поља под облаком достигао довољну вредност, ракета испаљена у облацима прилогу на уземљену жицу. UNIVERSITY OF FLORIDA LIGHTNING RESEARCH GROUP - ввв.уфл.еду (фото лево) - веома важан извор информација и линкова ка публикација о физици светлости испуштања, фотографија, видео записа. Право фото - насловна страна Мартина Уман : пражњења грома

 

 

 

Оштећена зрна, лежао на земљи, нормално постоје у области

неправилни облици оштећен, ослабљен, лежи на земљи жито

детаљније о сајту оштећеног зрна , лагање на терену

Лигхтнинг испуштања у пољима и њиховој близини су готово једини главни узрок, више од 99% од жртве леже на земљи зрна у свету.

 

силовања током жетве

Све између 0,5 до 1,5 милиона км 2 повређен лежао на земљи зрна годишње широм света. Не само кукуруз, али и многе друге културе, као што су силовања, случајним мака. Не само жртва, налази на терену, али иначе знатно оштећен - биљке могу бити потпуно мртав или само штеточине, без обзира да ли биљног или животињског порекла - бактерије, вируси, буђ, гљивице, паразити. Зараза у овом случају је, наравно, само секундарно, због здраве, погођен електричних постројења ће бити именован од стране штеточина могу само да сањају. Да се опет поновити, снаге генерисани на лицу места пражњења, биле незамисливе, механички - могу се упоредити са веома снажне експлозије, десетине до стотине килограма ТНТ-а и више, као и електростатички и електромагнетни, о истом или чак више енергије.

мак - 2008, идентичан локалитет; лево 6. јула, још два 3.тх августа; дрво - "утврђивање кривца"

 

Иако је набројао овлашћења, али сви су били заиста ван сваке обичне људске маште, одмах после освајања, чак и после олује не може бити читава поља Земље или сламе. Може се наћи само микроскопске промене у ткивима биљака или неколико појединаца спржена, које су изгореле. До времена ...

 

Цроп кругови, као и било која друга редовна сметњама фрактал обрасци или у комбинацији, само су мали део овог феномена, и сматра се да се јављају само у веома ретким међудејства неколико подударности које се јавља само ретко заиста, под условима који још нису, нити у близини Сва времена су вероватно да ће бити довољно добро и веродостојно објаснио и објаснио, може бити само веома приближне, а делом и процењује лабораторија или компјутерски симулирани.

 

Значајан ефекат непосредно пре сагнути, савијте стабљике са земљом влаге могу да играју - чак и благе туширање или миднигхт, или чак на јутарње росе. За више информација о страници домино ефекат .

 

 

 

Цроп кругови - тајна откривена.

 Заувек, заувек иу потпуности.

Невероватно примитиван, и може бити непријатно да кажем смешно, глупо или чак објашњење. Љубитељи НЛО мистерије и парапсихологија и летећих тањира, непознат и не постоји енергија и сличне глупости могу

транспортовани да заувек напусте (заувек).

Другим речима, они могу повући свој дупе .

Исто се може рећи и за ванземаљце .

Укључујући Пароубек је Мартиан. Такође можете да превучете ...

Напомена: Пароубек - релативно безначајна Чешка идиоте

 

2 cs

 

 

Ви сте припремили за вас, и све теорије овде представљени врло темељно прегледао експериментално

 

Jan Ledecký