Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Ово је почетни превод, машина, скоро неизмењене. Компјутерски генерисани од стране оригиналног чешког и енглеског оригиналног. Он ће се континуирано побољшавати и модификована. Хвала на разумевању.

lightning
Коначно објашњење.

Објашњење метода усева кругова

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Цроп кругови су створени муњом. Ово је симулација електромагнетног поља линија фотографског записа и електричне струје у мрежу жита у пољу.

Цроп кругови су направљени од муња. Ово је симулација електромагнетног поља линија фотографског записа и електричне струје у мрежу жита у пољу.

 

Пратите трактор и подземних објеката у круговима усјева

Лиззано, Фразионе Целлетта (Ћезена - Форли), 12 гиугно 2008: ввв.цропфилес.ит

Кликните на слику можете посетити сајт директно на сајт посвећен италијанском оличене истраживачи локације. Можете да се региструјете А "проводници шуме", који се налази у непосредној близини обрасцима (електрични водови). Али то није описан на овом сајту занимљив. Без редовног образац усева кругова је врло прецизна слика сајтовима погођеним муња. Чак иу поље десно образаца цроп круговима, који садржи никакав образац је под утицајем електричне енергије и изазвало савијене стабљике у земљу много више изражено, такође утичу зрна дуж шина после трактора, који протичу кроз поље (на слици хоризонтално), и на терену са усева круг образац утиче пре свега кукуруза у близини колосека на ивици поља, где трактор окреће. То су највише је приметно више поља неравни, ради углавном као много боље муња и каблова за напајање. Али поље на лево (дно, испод ауторских права) је један од могућих стаза, која је трајала око јасну пражњење. Контакт са биљкама у непосредној близини колосека на ивици поља у левом пољу је далеко више изражена него на њеним другим деловима. Такође је могуће да у неким местима која су утврђена у геометријски центар круга обрасцу усева круговима, налази се у подземним цевима водоводних или водовод . Ово такође може да укључује било које друге линије - струја, гас, дигиталних комуникација. Нешто слично се може применити и на друге дизајне цроп круговима који се покрећу на дуже линије. Други примери следе.

 

Струја може да се углавном каналисана кроз поља после тракторским стазама. Они имају много већу проводљивост површине земљишта против остатка области. Неки танка линија у стабљика кукуруза лежи на земљи може да буде случајно разграната, раван или таласаст близини удара грома сајта импулса чела. Наелектрисање се привремено кретање по терену недалеко од редовних образаца у зрну, не само у стопама на трактору под земљом пре него што наставите. Пролаз електричне струје унутар биљног тела, ћелија, ткива, а такође може да изазове оштећења неравномерног сазревања жита. Неравномерно раст и сазревање је феномен који је настао зато што су услови тамо су веома слични расадничарство биљака.

 

Напомена:

Можете описати ситуација одговара теоријском претпоставком да ако образац усева круговима може бити значајан дио енергетског пражњења исушен много бржи управан на терену него што је уобичајено у случајевима муња у кутији. Не дође, дакле, ситуацију која је после грома у области некада много чешће да значајан део енергије пре него фласх потпуног завођења у земљи неко време да лутају по терену као карусел, и починио зло. Стога је могуће да су два поља бити хит приближно исти, али док лево је знатан део енергије утрошене за креирање облика, а током ове активности брзо празни у земљу на десно области енергетике је много дистрибуиран преко поља, посебно након тракторским стазама, наносећи и на удаљеним локацијама више штете.

 

(Претпоставка је поменуо неколико пута на другом месту на овом сајту и да ће бити плаћени много више пажње на сајту следила више електротехнике и физике, можда ће посветити посебну страницу)

 

 

Жичана ограда у близини усева круговима

Друга фотографија, која прилично уверљиво подржавају теорију цроп круговима захваљујући удари гром, може готово сматрати као доказ да се поново наћи у огромном архиви Луци Прингле, а не само тамо. Осврћући се на слици, на граници између области и пашњацима усева за који Цроп круг образац не настави,

Мартинселл Хил, 19. јул 2009

 постоји жичана ограда. Жичана ограда служи као уземљење, и утемељује непремостиву препреку за главни узрок формирања и образаца усева круговима - електромагнетна зрачења, део милионитог дела секунде (брзина светлости) од локације муња (центар цифре) прилично равномерно и симетрично у свим правцима пропагирању електромагнетна експлозија (велики). Електромагнетно зрачење је у ваздуху, за разлику од шока и таласи притиска нису препрека. Металне ограде која представља земљу, већ и за електромагнетног зрачења тако непремостива препрека на њих. Вегетација иза ограде, пашњака, док је знатно другачији карактер од житарица гаји на терену - и трава на пашњаку, али његове физичке конституције толико сличне, да би се енергија делује на њега показао релативно безбедно, мада не би тако постала из истог времена. Сведочења очевидаца ( види ). Али пошто је енергија због оштећења
пописованему уземљите готово у потпуности ограничен, јер су биљке заштићене од оштећења, и ништа слично "иза ограде" није десило.

Странац печат отисак на паси није прошла

и краве могу да весело настави моо

 

Питање поставио овде нуди директно: Јесте ли сигурни да сви поборници НЛО-а и других самозвани, би-бити "експерата" о ефектима ванземаљским цивилизацијама су у стању да представи ни наговештаја да би та несрећа, стидљиви ванземаљци чији технологија бити много хиљада, али милиони више или милијардама година напредније од наших, локалних земље, толико су заправо "ментално заостали" да би могао да пројектује и изгради такав образац усева кругова најмање неких 50 метара од ограде, па су изабрали "платно" стане све?

 

Жичана ограда, која делује као уземљење, и као громобрана, понаша се слично као основану заштитни грид вакуумска цев, кроз коју електромагнетно зрачење, електрони пролазе - no pasaran. Понаша према њима као потпуно непробојну зид.

 

Жичана ограда, а привлачи муње, а могуће је чак и са изненађењем да централна канал директно на блиц не завршава ту. Вероватно ветар дувао ... Начелу остављени лидер, који је у почетку изгледало "Дашак" вероватан утицај сајт, и Ретурн Ход мождани удар, која пролази кроз скоро сву енергију пражњења, период до неколико десетина секунди. Поред тога, површина поља можемо да нађемо било археолошке артефакте или гео-да привуче удар повратак још више од саме ограде.

 

Интернет је описано ( погледајте ) да трава на пашњаку има механицке особине сасвим упоредиви са зрна иза ограде, па је чудно да образац не наставља иза ограде.

 

Истраживачи и фотографи који су икада посетили у зрну обрасцу ће вероватно бити у стању да запамтите или да пронађу неке заборављене фотографије, иако су понекад у круг или пронаћи оближње хидрант - да делује као веома добар проводник. Из њихових фотографија, ова чињеница не може да чита обично, али би требало неке детаљније слике се могу негде наћи.

 

 

Муња у областима близу круговима у кукурузу обилив

А веома добри проводници често раде на пољима и њиховој близини појављују гомиле ђубрива, такође у близини дрвећа и жбуња.

 

Апсолутно неоспорна проводници су затим телеграфски или електричне водове, могу се наћи најчешће у непосредној близини обрасцима стотине кругова усева. Многи од њих се понекад налазе у обрасцу као њен саставни део. део тога. Анкона, Италија, 10. јул 2007 - Две високонапонске линије процхазехји директно преко обрасца усева круг (процењен на 40 110 и 000 волти), друга линија високог напона (400 В 000) за око три стотине метара од њега.

 

Други, али неће тако лако утврдити, се складишти под земљом. То је низ санитације и управљања. На неким сликама, али може бар процена. Опет, колико пута можете да посетите чувени архиву цроп круговима Луси Прингле . (Слика лево, Хортон - Бр Девизес, Вилтсхире 3. јул 2005). Слика круг у десном кукуруза из укцропцирцлес.цо.ук. Као веза води директно до галерије где је копиран из истог места, али је неколико дана раније, као и сваки други страни овде. Процењује се да најмање 14. Слика на левој страни можете видети једну веома значајну заједничког, штап муње - полне далеководи, око које сви, али није део геометрије усева круговима, и тако у потпуности лежи изван региона интересовања било Екплорер усева круговима. Од левој колони косо навише, управан на путу жуту траку жито, чија висина може бити процењена на око пола до три четвртине висине око зрна. То је мртав зрна, које је било одмах убили током муња испуштања на јарбол, или касније, због хемикалија, што доводи до биљака и земљишта. Углавном због електролизе у току пражњења, у наредних неколико минута или сати, али дана. Шок је подземље са бандере у близини линије налази се на путу. Не могу чак бити линија ниједне комуналних линија може бити укључен само на ископавању рова или, где то има више влаге него околног терена, али кабл ожичење је вероватно да ће бити тамо. Слична пруга пролази са леве круга низ пут. Овде нећете наћи ништа у подруму може бити само неравни приступни пут користи за сетву, који је одржан након електричне енергије због нижег отпора. Слика десно приказује исти усев круг из другачијег угла, су семе посађено у правцу пута је разлика само неколико центиметара или више процената у висине и никако не жути. То подразумева процену разлике слика снимљених најмање 14 дана.

 

 

Археологија

Једна могућност, која може да допринесе завођења струје нагло равно у земљу, може бити присуство шљаке, али и метал-индукованих артефаката активности неким древним млинских, односно присуство било које друге реликвија, углавном из гвозденог доба и бронзаног доба. п_1 п_2 несавршености методе користи када топљење шљака која садржи неколико десетина процената добијених хемијском смањење метала. Чињеница да у неким местима веома редовно посетили Откривење кругове у зрну у подруму су стари древни пребивалиште, односно хумке, сахрана, релативно лако локализован од ваздушних фотографија из ваздуха методама археологије, сасвим је доказива чињеница. Један од најтипичнији таквих места је (ПЛАЦЕ_НАМЕ), али сигурно би било могуће наћи још много тога.

 

Наравно, то такође може да садржи и друге археолошке периоде и време (злато, сребро, бакар, калај, месинг, кобалт, олово, цинк, волфрам или уранијума).

 

Веће количине метала подземља такође налази у местима где хит оборен авион.

 

Више о археологију

 

 

Понашање биљака после шока

(Детаљније информације о мени ЕФП и под страницама)

Биљке електричног шока, који изазива неповратне промене у ткивима и ствара велику количину штетних хемикалија биљака и велики број ћелија може одмах убије, иницијално показују мало или чак ништа на свим видљивим променама визуелно. Било би, наравно, бити могуће да се придржавају микроскопске промене. Прегледао ће бити документовани фотографијама. Чак и биљке које су одмах након струјног удара мртви још неколико дана од околне вегетације, визуелно и механички готово неприметан. Тек након још неколико дана док не напуне жута после неколико недеља, буквално распасти у прах. То су биљке који су добили већу дозу или смртоносну електричну енергију. Чак и ако је доза много већи од ове вредности, почевши од таквих постројења ће скоро визуелно не разликује од живота. Само у дозама неколико редова величине веће може да дође брзо или чак одмах приметне промене - жути, Браунинг и цхарринг. 

Аргентина - Сунцокрет

 

За више информација о страници Нумеро Уно - сајт где се објашњава како је било, вероватно, мање-више случајно, да фотографишем последице грома први на терену, а после неког времена ефекти муња из другог олује.

 

 

 

Усева утиче струјног удара

Врло је вероватно да је у области која није била током сезоне раста од стране било ког ударца грома, уз неколико изузетака, готово никада не клањају до земље стабљике. Понекад, али изузетно моћан удар грома може доћи до значајно смањује виталност вегетације и следеће године, а скоро довести до полагања, стабљика савијање до земље. Ефикасна наплата неких од ових места да се нагне или одустане, савијање стабљике на земљу могао да дође, види GHOSTS.

 

 

Ево пример за области која целе сезоне неће утицати на било који Фласх (2010), из Бенатецка Врутице. Поља у одлицном стању све до жетве не лаже, савијене, савијена до земље или сламе.

 

Фотографије снимљене 26. Јуна и 17. Јул 2010

 

 

Енергија муње природни испусти

Само из радозналости може се приметити да чак и значи једна муња исијава толико енергије да би било довољно да би пожњели траку кукуруза за који покривају многе хектара, тхресхед зрна, брушење их у брашно, испеците хлеб од њега и његове испоруке у најудаљенијих крајева земље. Наравно, после бербе рад ће остати. Ако савијено, савијених стабљике кукуруза на терену у промени положај неколико стотина килограма до неколико тона материјала за неколико десетина центиметара, чак и без превоза од места до места. Даљи детаљи и измерене физичке податке о испуштања енергије муња се може наћи на страници и страницама под мени трепери

 

 

Локалним условима, два разрешава на истом месту

(Са дужем временском периоду)

Формирање редовних обрасцима (цроп кругови), може значајно да зависи од локалних услова. Енглеска - вероватно чешће на креде тла, али такође могу да учествују у археолошким артефактима. Такође је могуће да низ редовних образаца цроп круговима, али само помери, Бент и лежи на земљи зрна је првенствено креиран место где је две муње протоци на приближно истој локацији, са дужим интервалима од најмање неколико дана, уместо недеље.

 

У случају јаких потреса веома редак, али се може јавити да формирају редовне образац, у најједноставнијем случају једног круга или неколико кругова у зрну, већ много више неправилна шару, са лопатице савијена и поклони до земље одмах или скоро одмах, за неколико секунди или минута до сати. Шок има јачи блиц је поред непосредној близини великих електростатичких сила и директне и индуковане електромагнетне струје такође механичке силе, као што су експлозије значајна количина експлозива, стотине килограма ТНТ-а и скромнији у висини изнад земље. Редовне обрасци могу да креирају више, посебно у одсуству јаког ветра, ако пражњења грома из ведра неба. Bolt from the Blue. Таква претпоставка, али ће бити потребно прво да се провери.

 

 

Вибрације површине Земље

Штавише, како је све овде је описан на страници и даље ће бити један од могућих узрока високе вероватноће образаца цроп круговима је да је њихово стварање, или облик, на неки начин укључени тресе Земљине површине у локалној заједници. Површина Земље, који је у време његовог пражњења и рад механичких ефеката - притисак и шок талас - делује као еластичном мембраном, мада масовно. Покрива површину од неколико квадратних километара. Само резонантна фреквенција мембране лежи између вредности неколико херца до неколико десетина херца. Они тако могу без флат усева кругови стварају разне аналогије или паралелне Цхладни обрасце.

 

 

Главни кривац, узрок усева кругова икада успешно побегне

Није изоловани феномен, а највероватније ни

(Који чини прави кривац је успео да побегне пажњу толико дуго), али чињеница да кукуруз стабљике савијање на земљу у облику усева круговима, али и било неправилно, и тамо за неколико дана или чак недеља до месеци након олује, (вероватно врло често уз помоћ таквог невиног догађаја као јутарње магле, види домино ефекат и Буттерфли Еффецт ), када је био догађај који се десио пре више недеља, и нико сигурно није био директан посматрач (значење олуја заиста тешко може замислити некога трчкарају наоколо током олује на терену), апсолутно сигурни да нико није окупио. Муње и чини доношење електричне струје, међутим, био је највероватније далеко најважнији фактор који изазива највише оштећења усева, сви остали пхитопатхологицал агенти (вируси, калупи, гљива, биљака и животиња штеточина, оштећења изазвана мокро или суво), јасно је да као секундарни - и низводно актера без претходног оштећења од удара грома на биљкама које су ослабљене, нису изазвали никакву тешко или чак ни на све или само занемарљиву штету.

 

Без почетни слабљења електричних постројења ће утицати на све друге факторе наведене пхитопатхологицал лако издржати. Без слабе електричне струје неће бити усева круг икада откривена. Чак и неуједначен дозревање је вероватно најчешће јавља на местима која су погођена громом, и скоро свака биљка која је добила одређену количину електричне енергије је већи него занемарљива, али није смртоносан ( ЕФП ), јасно је полако сазрева. Ипак, испитани углавном визуелног посматрања, али ништа не искључује потраживање је потврђена у лабораторији, и одређен ниво енергије и њихов утицај на виталност биљака.

 

Свакако да није уобичајено, осим у случајевима где су стабљике биљака погођена у неким деловима на терену не може ни лежао на поду, савијте потиче на земљу, али могу бити нападнути од стране штеточина (Ostrá).

 

Објашњење

Један веома логично разлози зашто се главни кривац у стварању усева кругове до сада успели да побегну било прихватљиво и могуће откривање пажње прилично поткријепљени чињеницу да је ово "сви актери" је управо време када се нешто на терену "слике", да ствара обрасце усева круговима, могу безбедно и немилосрдно потенцијални посматрач такве креативне активности отера са терена у највећој могућој мери, ако не да их убијају директно.

 

 

Нередовне зрна тела леже на земљи

Случајно оборио Формације - РДФ

У претходном тексту је неколико пута сугерисао да муње протоци су првенствено одговорни не само за све праве редовно, мада себесложитејши образаца цроп круговима, али поред тога, такође за све остало, и обично неправилног зрна лежи на земљи у свим областима у свету оно што јесу. Литература и вебсајтови који се баве цроп круговима, повремено неправилних облика указују на жртву лежи на земљи зрна скраћеница РДФ ( случајно оборио формације, неравномерно формиране, леже на земљи формација). Класичан пример (директно уџбеник) могу се наћи у једној публикацији која се бави питањем усева круговима. То је књига: Crop Circles - Exploring the Designs and Mysteries, Werner Anderhub, Hans-Peter Roth, Lark Books, 2002, ISBN 1579902979. На страни 111, фотографија испод је текст: "Класик ветар штета у зрну." Типична штета - лежао на поду, савијање до стабљика млевеног кукуруза изазване ветром. фундаментална грешка од свих претходних аматерских истраживача створио као тела леже на земљи зрна у свету: Такво оштећење здравог жита (које још није погођена муњом), ветар се никада ни под каквим околностима може да изазове. Физичке карактеристике - флексибилност, снага - здрава зрна једноставно неће дозволити тако нешто - може се посматрати када ветар и преко 100 км / х, одмах након што је његова ремисија није савијен ка земљи лежао или ножа. Само погледајте у сваком филму са низом хеликоптер лети ниско изнад области, стабљике савијте лако на земљу одмах после преласка назад ће стајати усправно. Док гледате фотографију је типичан потпуно оштећена зрна после освајања муње. Информација је заиста шокантно, неразумљива и сигурно ће потрајати неко време пре него што неко себе идентификују са њим.

 

У овом тренутку, не могу али будите слободни да репродукује класичну идеју највећег генија на свету свих времена, господин Џери Цимрман: "Ми смо протестовали против тога, ми се не слажу са тим, али то је отприлике све што иде са њим или против њега може да уради."

 

Можемо само да поновим, свакако не и последњи:

Огромна већина овај лежао као сламке, стабљике савијање терену долази до много дана након олује, често лепо време. У то време био је олуја и муње, који је одржан пре неколико дана, нико није чак сећа. Такође, зато што поље после олује изгледао као зрно нетакнуте, уз оштећења на њега и онда слаби и савијање стабљике биљака на земљу, један не повеже. Ово важи за оба усева круговима и врло неправилних облика.

 

Узгред, ако су аутори били у стању да одреди временски оквир и локацију наводних наводних савијања стабљика на земљу ветра из његове књиге, оне могу бити фирме које се баве архивирања података муње запитајте. Вероватно би било могуће ући у траг више од једног поготка у пуцњави на терену блиц (са најмање неколико дана, већ је интервал од неколико недеља), у било које време између време клијања до времена стицања фотографие.рафие.

 

Стојећи поред зрна здравог путу за трактор

Фотографија из књиге, али у многим фотографијама документовању обрасце усева круговима, где зрно дешава у исто време "нормални" прилично нередовно формирани органи кукуруза лежао на терену, посебно је интересантно да је толико оштећен лопатице утврђене може да буде готово цело поље, око 80%, али у непосредној близини прати трактора у вредности од зрна. Ово је веома уобичајена појава у свим житарицама, стабљике су лежао на земљи након што је ударио гром. Запажање да је фреквенција њеног појављивања је толико висок да је готово немогуће да ће то бити пука случајност. Иако је могуће да знатан део од електрана су довели до ових нумера, али то не мора бити правило. Биљке које су најближе шине, и стога треба да буде највише оштећена, скоро никада не легне на земљу. Напротив, они изгледају скоро као у свим областима са стабљика савијених на земљу, тако да заиста не не велику особину. Савијање стабљике до темеља почиње скоро увек бар 20-30 цм од стазе. Постоји објашњење да су биљке у непосредној близини стазе које нису окупирали растућих биљака кукуруза, имају већу количину земљишта са нижим концентрацијама токсичних материја лучи корена суседних биљака. Страни и штетних материја у постројењима која их насталих и покушава да се отараси од корена, тако да око стазе много разблаженој и постројења у близини пруге и имају већу шансу да се излечи и нису изложени концентрацији штетних материја.

 

Веома типични примери ће бити на лицу места као што су Каунитз , али се налази на скоро свакој фотографији, Цроп круговима, што поред редовног образац садржи неправилно формиране тела леже на земљи зрна. Скоро увек бар 30 цм далеко од стазе, али такође метара даље и даље. Понекад чак и зрна лежао на земљи није, бар у почетку, него било где другде у највећој удаљености од стази, тачно на пола пута између њих, што је вероватно највећа концентрација штетних супстанци, биљака и да их ослободи лоше. Он такође може изазвати повећану електричну проводљивост у том тренутку, млазница бушилица може два пута креће током бушења због преклапања опсега шиваће машине, траса је два пута посејано.

 

Детаљније објашњење овог феномена ће се налазити на сајту линијама .

 

Као један од могућих разлога штете, амортизација пријавио као оплодити усеве, нарочито азота. У овом случају, али већина су били претерано оплоди биљке најближи стазама, а њихове стабљике су савијена до земље би најчешће, када у ствари је управо супротно. Оплодити (повећан садржај растворљивих соли у земљишту), али може да изазове повећану учесталост пражњења грома на овом месту. Стајњака шипови привући муња је дивљење начин се, због повећаног електричне проводљивости места описаних, а ваздух изнад њих. Дакле, ако је само у близини зрна лежи тамо на терену, то није на било који начин због локалних над-оплодити, већ једноставно зато што се испоставило да муња. Логично, би морао да буде највећи број стабљика лежи на земљи најближе гомиле стајског ђубрива, за које постоји скоро никад.

 

 

Узорци нормалног оштећења, слабљење, савијање стабљике на земљу

Ловци на фотографијама усева кругова

(Ево опет примера из архиве ЛП) фотографија је поред усева круга може се видети веома добро на средини усева штете између трактора нумера. Наравно, овај феномен може се наћи не само у фотографијама цроп круговима, али било коју фотографију житарица Сламчице лежи на земљи. Још једна занимљива чињеница је да је најчешће, прва или, савијање стабљике на земљу долази у ширем центру четвртфинале окреће ка ивици терена и редовно Плот точкова трактора. У том случају, вероватно чак и могуће ставити неке законе физике, друго, да ће заузврат бити више неравни нумера, друго, да је интеграл снаге испоручене од цетврт круга сопственом центру има много већу вредност од линије саставни исте удаљеној тачки (напаја у равни Земљине површине опада са квадратом растојања од тачке где круг је константна, тако да не умањује, то је груба процена, детаљније питање лидерства и електрана у земљи објашњено на страници ЛРЦ Поред тога, су покренути кантону колеџи. једном када трактор повратку са терена. Додатни детаљи ће се чувати на сајту дому Превиев фотографија може повећати мишем преко њих..

 

Пратите трактор вероватно ће бити много више проводна својој околини, тако да делују као громобрана, влаге у њима држи и прикупљање најбоље и најдуже, а вероватно један од разлога зашто су пражњења грома у једно поље биљака практично оштећених на њему, пратити сву своју енергију роздистрибууји само себе међу и само га пусти на неком другом месту. Домови на ивици поља су јасно највиши проводљивост, и прегази више пута, и висока влажност земљишта на тим тракторима често искључите разлику. Остале веома значајне олујни канализације у областима често се дешавају гомиле ђубрива .

 

 

Слике са пријатељима из Пољске - Вилатово

Овде су приказане неке типичне примере нормалних савијања стабљика на земљу, на изрезивање муња, у комбинацији са геометријским шарама усева кругова, фотографисали пријатеље истраживача из пољског града Вилатово ( 2002 веза ) ( линк иконе )

У свим случајевима, без геометријских облика усева кругова су били апсолутно типична зрна штета проузрокована пражњења грома.

 

 

Аргентина 2010, сунцокрет

Право на почетку 2010, било је могуће да скочи на посети Аргентина

(Догађај од 15. марта, 2010, фотографије -Тоураине инсолите.кооит.цом )

  

поцепана и запаљена сунцокрета (у кругу) осим грома готово немогуће објаснити ... (Или да се НЛО после свега ...?)

 

Опис биљке на овом сајту као да је пала из једног уџбеника за ученике средњих пољопривредних школа, где су резултати који су описани грома испустања у поље са сунцокретима. (Видети)

 

Када неко иде кроз шуму и види неколико угљенисано дрвеће, он мисли: "Ви ударио гром." Када ће поље, и види угљенисано сунцокрета, шта да мислим? Тај странац лебди изнад поља микроталаса, ротира у круг изнад њега, спустили из јоносфера људских и ванземаљских умова и све свеопште космичке интелигенције и подржао стварање алиас вртлога плазма вртлог, да ли постоји НЛО гранатирала поље са ласерима и све завршио електричну струју која је У међувремену створио између подземним изворима воде и измаглица на Мавра? (То је био само мали пример колико неке од истраживача феномена усева кругова повремено прибегавао у својим разматрањима не можете их имати за зло, јер је апсурдно и очигледно не разумеју феномен. За оне несрећне фрактала. су још увек у неживо природи, и без интелигенција може и не може створити. Али они могу бити, драга деца, могу бити и како лако!)

 

Да би све то могло евентуално икада погодио само један блиц, да се у пратњи неколико истовремених и накнадна освајања, и. Неке од тих резонанце и ометања измедју њих Врло често, након пражњења воде подземне линије, а само изнад њих формира линију (у том случају може бити потпуно мртав, као и зрна - већ поменути  овде, други, много илустративних случајева на сајту Линес ).

 

Све се десило у року од неколико десет хиљадити део секунде. То је чиста време, односно период у којем је спроведено електрична струја, између узастопних испуштања паузирам тамо (тако пише у позоришту), у трајању од неколико стотина милисекунди. Систем главних и неколико накнадних испуштања могу се одржати у време око једне секунде, ретко дуже. Након ремисија не може уочити на пољу апсолутно ништа . На почетку (током и одмах након отпуста њега) маршеви одржана углавном физички, механички, електромеханички и електрохемијска. После њих било веома дуг период одмора током којег се придружила мајке природе, биологије, патологија, биомеханике, биофизика, хемијске и других чисто природне процесе (" миграцију ").

 

Оно што следи, онда, може бити делимично под утицајем временских прилика, што само тамо. Веома је значајна чињеница да ће се све наћи на описаних феномена који се јављају након отпуста, одвијају чак и под одговарајућим временским условима, што је могуће за гајење житарица коју садрже.

 

Више десетина дана, али недељама или месецима, због огромне инерције биолошких процеса у биљним ткивима, постоји постепено слабљење биљака. Делови оштећених биљака умре, други слаби. П_Б Тек када укупно слабљење биљног једног дана прећи подношљивог ограничење, јер је током ноћи спада у Лондону магла - лептир, биљке расте тежак и најслабије стабљике полако почињу да размотре земље - ЕМИ - домине, а у оквиру неколико секунди до минута, цела пажљиво креиран десигн окренути на земљу као кула од карата. Они се вероватно може објаснити и често се дешавају сноповима сламе усјева у неким круговима, савијају много пута међусобно редовно. У овом случају, постоји вероватноћа да постепено слажу у пакете једни на друге. Постигне сличан ефекат, људске снаге уз помоћ примитивних алата (и људски мозак) немогуће. Излишно је рећи да су сличне структуре и не разликује се појавити у потпуно нерегуларне јединице. Приложени фотографије су узети на местима где је било тек таква потпуно неправилних облика. Сви су били очигледно може проверити и ударио гром.

 

Чињеница да су савијање стабљике на терену, током које усев круг образац видљивост понекада се могу јавити знатно брже него што је процес припремљен, а до веома дуго након што је заправо покренуо, резултати уопште и "стручне" јавности прилично жури луди и закључци.

 

 

Миграције (Migration Period)

Она је тако фигуративно назвао процес којим тело у целој биљци (стабљика, лишће и корен на клипу у случају кукуруза) даје резултат електролизе, вероватно због електро-термичких процеса, број штетних једињења. Биљка је после неког времена почиње да се креће надоле до корена, а корени луче у земљу, а затим наставите у супротном смеру супстанци најчешће су укључени у метаболизам, биљка цвета и корисно. Све тако служи у сврху заштите генетске информације се налазе у семену од оштећења чак и зрна изгубљено - Лозинка која се природа управља милионима година, за разлику од комуниста. За разлику од њих, али природа је јасно припремљена за најбољу очување генетских информација које зрно жртва, а самим тим лако оштетити појединачне листове за одлагање кроз разне пхитопатхологицал агената, који у овом случају очигледно веома држе заслуга рад. Постоји око 10% приноса на годишњем нивоу жртвовао корисно.

 

Расподела биљака (антенски део), на пример, у десет делова једнаке дужине, и под претпоставком да сваки од њих мора да се ослободи штетних материја које се стварају у њој ("прешао на спрату испод"), стални временски период - На пример, један дан. Највиши део (децимални) биљке - или део уха где ће она бити формирана, тако да једног дана ослободити свих негативних супстанци, сви делови остали испод њега, већ мора издржати пролаз токсина из свих делова њих. Из овог (свакако веома поједностављена, али за објашњење сврхе зонски слабљења довољно биљака) показује да најнижа десетина фабрике је изложена неповољним једињења десет пута дуже него у највишем делу, и десет пута износ од њега самог је створио, тако да процена је предмет сто пута већи негативни ефекти хемикалија. Због тога, доњи део највише ослабљени, а најмање механички отпорна. Доњи део се онда заправо жртвован за успешно подизање потомства. У великој пропорцији биљака тако ослабио је заиста успешан, јер је одмах након савијања стабљике на земљу почиње да подигне фабрику кроз коленек - нодова, а већина њих заиста, чак и ако је само делимично успешна, тако да се могу успешно бере кроз познати комбинује сечења алиас комбајни.

 

Време догађаја описаних у овом параграфу је само пример, она још није експериментално доказана од стране било које чињенице. То је само груба апроксимација вероватно током неких процеса, он ће бити само експериментално испитан, а у неким случајевима може бити наведено које су значајно различите (екстремно јаким испуштања)

 

 

Верификација опције, и повратак, много година уназад ...

Мистерија усева кругова коначно решен ...

Само реална и природна, механичка - електромеханички - електро - хемија - биофизика - Биомеханика - Принципи пхитопатхологицал, релативно лако одредив и предвидив. Чак (!) у већини случајева, кажу да од 1980, и ако не толико од 1990, бар у неким земљама, релативно безбедно поново верификован за скоро сваку ГПС локација круга у кукурузу. Можете питати Метеорологистс, директно или Самсунг-Ваисала, Алдис ЦЕЛДН, ЕУЦЛИД, НОРДЛИС , или компаније са резултатима мерења њиховог рада. Пражњења грома се јавља у многим случајевима, неколико дана пре појаве облика.

 

 

Неправилних облика из Италије ...

У неким земљама, укључујући Италију (линкови у гостима) постала неписано правило, ако је годину дана да "збуњује", веома редовно образац усева кругова, а "лоши" ловци сликају феномена усева круговима благодаран и сасвим конвенционалних, неправилни облици у кукурузу, стабљике су нередовно савијена до земље. Италијански истраживачи су вероватно прво да се региструјете на чињеницу да редовни и неправилних облика у житарица имају доста тога заједничког. Једна фотографија њихов редован усев круг образац се већ користи у претходном тексту овде и други овде. Она је постала сасвим уобичајена појава је да су италијански поља су редовни обрасци цроп круговима често уочене у комбинацији са неправилним, као што је објашњено овде .

 

 

Велико хвала

за ввв.цропфилес.ит : неколико сајтова са најтипичнијих линкова који помажу у истраживању - као типични примери могу да се изаберу такав

хттп://ввв.цропфилес.ит/цропцирцлес_2010/Аллеттаменто_2010.пдф

хттп://ввв.цропфилес.ит/цропцирцлес2008/Аллеттаменто_2008.хтмл

хттп://ввв.цропфилес.ит/цропцирцлес2007/Аллеттаменто_2007.хтмл

хттп://ввв.цропфилес.ит/цроп_цирцлес2006/Мерате_11Маггио2006.хтмл

означене као "e crop irregolari"- Нередовно, многе фотографије на повезаним страницама, можете повећати десним тастером миша на команду" Пицтуре Схов ";

 

Могуће је да до сада је само субјективни утисак, али на неким фотографијама италијанског истраживача су потенцијални громобрана да само "ројење".

Кликните на слику да директно идите на страну извора

 

као снимци из Чешке пољу може произвести на хиљаде људи, многи местима погођеним муња одрживо бар неколико дана пре снимања. Истраживање је трајало до садашњих више од 3 године (јесен 2011 - 3 1/2 зрна сезона) и играо на десктоп версине неколико десетина, највише неколико стотина км 2. Најтипичнији од њих ће на крају боравка овде .

екампле_цзецх

 

Објашњење

Редовни обрасци у фотографијама усева круговима у Италији да је могуће приметити једну занимљиву ствар: много чешће него у Британији јављају на њих, поред ових образаца и нерегуларне дезена. Ово је можда изазвала чињеница да у Италији је далеко од облика зрна у таквој организацији "Лов", као у Британији. Италијански становници су вероватно да ће бити много боље посвећена пољопривредним активностима у неко срање, а немају времена или нису заинтересовани за њих. Облици су тако многи случајеви фотографисана до неколико дана након свог оснивања (што значи стварну визуелизацију - савијање стабљике на земљу, где највише погођене и најбржи налази у приземљу зрна је довољно да додате облик и савити стабљике до темеља и других житарица, у његове ближе и даље околине, али такође може бити узрокована локалним условима Друга могућност је да у Италији нису тако ефикасно приземљу муња, тако да је већина струја стигне одмах испод земље, и тако сигурно, понекад сасвим могуће већи део енергије. испразнити још неко време пре него што се може проширити даље у земљу или не веома дубоко под земљом, где достиже најмање кореновог система биљака (видети електрично пражњење шири по земљи, где ће ова питања бити илустрован детаљније). На хронологије, међутим, показује и пример Велике Британије ( јул 16, 2007, Хејли Дрво, асхбури, пшеница), где је врло јасно видети како шаблон постепено додаје више житарица (унутар и изван облика), произилази бенд на земљу само по правилима штете, слабљење пражњења грома (у Највећа удаљеност од тракторских нумере, често тачно на пола пута између њих)

 

 

Други хвала

усмерена на сајтове хттп://ввв.цропонлине.орг/цропаномали.хтм~~ХЕАД=ННС~~ХЕАД=побј, наиме Субпаге Лиссоне (Ми) : Овај сајт ће бити употребљени за сајт форецаст, имајући у виду вероватно структура у којој се налази далеководи (две линије), пролазећи око кутије ( правоугаони описујици нит угао већи од 200 степени). Постоје пута да је погодила муња. Дакле, не било прстење, али зрна лежао на земљи, су стабљике савијене до земље с времена на време у будућности све ће бити сигурни. За више детаља погледајте страницу под називом Прогноза. На локалитету, иако постоје неке структурне промене (преузето из Гоогле Мапс), али можда неке кутије лево.

 

 

Признања:

Питрс из Петрачку (Нумеро Уно)

Петар Светли из Дивидаг ПРЕФА као (број 2),

Џо Линде + Виеманн од Ен, Лтд

Гоулаш, Спејбл, продавац, Келчак, ПИД, Лубош Ханоусек,

Лепич Куба,

Бобес Јаник,

и многи други.

 

Веома много хвала за - господина Вацлава Бошина, локални фармер.

 

Још један веома много захваљујући пријатељима из Италије ввв.цропфилес.ит и ввв.цропонлине.орг

(Погледајте на другом месту или на другим местима; Roma locuta, causa finita - Рим је рекао, случај је затворен)

 

 

 

 

Ресурси Литература

Неке књиге се користе да објасне различите природне феномене и физичких појава и у тексту и под странице ввв.цропцирцлесонлине.цом Литература

 

 

4 cs

 

 

Ви сте припремили за вас, и све теорије овде представљени врло темељно прегледао експериментално

 

Jan Ledecký