Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Ово је почетни превод, машина, скоро неизмењене. Компјутерски генерисани од стране оригиналног чешког и енглеског оригиналног. Он ће се континуирано побољшавати и модификована. Хвала на разумевању.

lightning
Принцип је објаснио.

Објашњење метода усева кругова

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Жито круг Слагалица окупљени ...

Цроп кругови су створили струје пражњења грома. Биљке су делимично оштећени током њега. Мрежа ратарских усева Затим се приказује фотографско снимање линије поља симулацију електромагнетним пољима.

Кругови Цроп Фласх ствара електрицитет биљака делимично оштећена. Променом структуре усева мреже терену је тада дозвољено визуализација линија магнетног поља на снагу електромагнетног поља.

 

Комуникација кодиран у круговима у зрну њиховог великог ствараоца .

Феномен усева круговима сада у потпуности разјашњен. Заувек.

Фасцинантно, је потпуно довољна, први истински научне , потпуно нова теорија.

Запањујуће тајни кодови и мистицно знаци цроп кругови решен. Један за све и све.

 

Читав смисао њиховог саопштавања човечанства је једна чињеница - апсолутно ништа.

 

Можда са једним изузетком - њихов једини прави и велики стваралац нам кроз њих можда покушава да пренесе:

"Никад не идите у поље када сам стварао. Цоулд сте управо тренутак први пут, са врло великом вероватноћом, али и последњи пут сопственим очима, а можда чак и разумети како радим."

 

Неки, углавном механичке последице својих акција могу се видети овде .

 

Све математички - техничко - геометријска - механичка - физичко - астрономска - астролошка - космичка начела која нису због декодирање човечанству пре него што је могуће стога без икаквог мириса описао као крајње срања. Они су о истом значењу као да је неко покушао да је покушао да дешифрују слике калеидоскоп. Такође, никада не понови, али је свакако био у њима може наћи много веома прецизан математички углавном, али и неки други услови.

 

На пример, обим правилни шестоугао је сасвим тачно једнак шест пута у дужини од једног од своје странке, чак и када се кола октагону осам пута ...

 

Узгред, свака Цроп круг има релативно прецизну нумерицку вредност броја уписаног Π (пи). Заиста, обим било ког круга у кукуруз, који је икада појавио у свету, развила у правој линији има дужину једнаку 3.1415 ... његов пречник пута ...

 

 

Мистерија усева кругова коначно решен ...

Само прави природа принципа, предвидљив и лако одредив.

Чак (!) много година уназад ретроактивно проверљива.

Само упитајте Метеорологистс, или Самсунг - Ваисала

 

 

 

Хронологија

 

13. Фебруар 2008 - почиње сасвим нов, свеобухватан, интердисциплинарне научно-истраживачких пројеката и студија слабљење усева, оштећења и слабљења зрна услед проласка електричне струје

 

13. Фебруар 2009 - објављена прва истраживање на Интернету, тачно годину дана након почетка истраживања, само веома суптилан референца за

 

13 . Август 2009 - Од тог датума, и непосредно пре него што је тамо објављена и других занимљивих резултата истраживања, из дана у дан, из месеца у месец дана? ввв.цропцирцлесонлине.цом. Публисхед он-лине, нема друге публикације, штампу, новине, медији.

 

 

Основни али детаљне информације о штете, слабљење усева овде

 

Шокантно откровење! Афера капије Цроп Цирцле (ЦропЦирцлеГатее, усева круг капија) ...

 

13. Август 2010 Тхе коначан датум из које човечанство (вероватно) зна и разуме начин на облике и ствара феномен познат као кругови у жито .

 

(Цроп Цирцлес, ЦЦ, агросимболи и агроглипхес и пиктограми)

 

То је могуће од време да видим странице за командантом напомене и упозорења,

и још много информација довн овој страници и многи други.

 

Крај рока

 

 

 

Само за поређење 

Самом крају, само за забаву. Током пражњења грома у громобранску канала, приближне ширине од 5-10 мм, запремина концентрација енергије, односно енергија израчена у датој запремини простора по јединици времена, упоредив са процесом који се одвија током једног експлозије супернове ...

 

Најмање током најстрмијих део водеће ивици актуелним импулса испуштања муња.

 

Могуће је да природа и људи кроз обрасце усева кругова жели да покаже шта се дешава у местима која нико бригама, можда само у фантастичних приповедака сци-фи, романа и филмова. Површине унутар контејнера гаса и експлозије супернове и током ње пре њега и после њега. фото_вилсонови_комори_а_драхи_сем површина црне рупе, простор испод њега, у простор изнад и испод хоризонта догађаја дешава да се јављају између хоризонта догађаја и површини црне рупе, дешава се да дође на површини звезда изнад њега и испод њега, се дешава да се догоди у непосредној близини и унутар нуклеарног или термонуклеарна експлозивну направу на време непосредно пре, током и после експлозије, као и било који конвенционални експлозије. Одлазак долази у судару планета, звезда, црних рупа. Физичке појаве и снаге које се јављају у непосредној близини електрона орбитала у формирању нове, променити или прекинути хемијске везе. Дешава се и силе које се јављају у непосредној близини језгра током свог живота или током разних нуклеарних реакција унутар њега. Дешава се и силе које се јављају током сукоба и реакције или анихилације честица или два антипартицлес. Симетрија и геометрија марша, током којих маса претвара у енергију или обрнуто.

 

Један додатни простор

Други место вероватно користите усева кругове који покушавају да покаже природу, која није дуго у будућности, нико не мари, или у његовој непосредној близини неће бити ништа да се посматра, испитује и мери: Место где пражњења грома штрајкови, и све се одвијао Прелиминарна Преглед дуго наставила да тече након последњег Повратак Строке. Експлозивном ширењу ваздуха плазме, механички, електростатичко и електромагнетне интерференције и резонанце манифестације које се дешавају тамо. Пренос неколико мегават-сати електричне енергије између места неколико миља удаљене за мање од десет милионитих делова секунде.

 

Преглед коначно

 

(Понекад мање озбиљно)

Цроп кругови од сада схватити једном за свагда.

Фасцинантно, свеобухватан, први и једини прави наука ,

реално, потпуно нова теорија.

Основних истраживања.

Запањујуће кодови усева кругови откривени. Све и заувек.

Многи детаљи се налазе на другим сајтовима .

 

Цроп кругови су тек сада постају заиста необјашњива појава, користећи само прави науку. Биохемијска, физичко, техничко, механичка, хемијска и друга, од правог наука  засноване на принципима истраживања, користећи само природне законе .

 

Приближан списак научних, технолошких и научних области и метода које се могу користити да се разјасни порекло и принципа штету и слабљење биљке кукуруза и пражњење грома, укључујући усева круговима:

 

Патологија, биљка анатомија, физиологија и морфологија, биологија, биохемија, биофизика, биомеханика, физика, хемија, земљиште наука, хидродинамика, статистике, микроскопија, спектроскопија, фотограметрије, Електромеханика, електростатика, физика и дозиметрија електромагнетске и јонизујућег зрачења, електротехнике, хидрологија, геофизици, мешања и резонанца физика, Оптика, кристалографија, Магнетохидродинамика, Хидрометеорологија, електродинамика, физичка хемија, термодинамика, квантна хемија, термодинамика, хидросататика, експлозија кинетика, динамике флуида, фотографије, геометрија, токсикологије, цавинг, магнетизам, електромагнетизам, Радиобиологија, механика, фотометрија, фрактална геометрија, агрономије, аеродинамика, геологија, математика, археологија, сеизмологије, агробиологија, Агроцхемицал ...

 

многе друге, често интердисциплинарни, секу и повезаних дисциплина.

 

Потпуно нове, оригиналне идеје о формирању и формирање образаца усева круговима, потпуно слободан од било каквих знакова Псеудонаука и разматрања езотеричне од мистицизма и окултизма, Псеудонаука, мистерије, нелогична резоновања, НЛО, летећих тањира, стран скоро свим другим разлозима који утичу на облике у зрна и нераздвојно га прате.

 

 

Веома темељно, ипак једноставна и разумљива.

Комплетан 100% научне теорије и објашњења усева кругова,

спреман за било ког научног верификацију, испитивање и опозиције.

Шокантно!

 

Теорија уназад верификовати преко записа који постоје,

али никада није била коришћена за сврхе описане.

 

Мистерија усева кругова сломљена ..

 

Бренд нова теорија, коришћењем конвенционалних научних метода

апсолутна повлачење из било ког псеудо-научна истраживања.

Невероватно, и застрашујуће, шокантно, готово у исто време непредвидиво теорије.

Духови или не духови, нема наговештаја духовности.

Ниједно езотерично, мистични или окултни снаге, ефекти, рад или експериментима.

Но фуцкинг ванземаљци, НЛО-има, летећих тањира.

 

Код усева кругова једном и за све открила.

Цроп кругови решен. Заувек и потпуно.

Апсолутно нема НЛО и летећих тањира, ни познати или непознати летеће машине.

Ниједно непознате или непредвидиве снаге, без паранормал образложење.

Нема чуда, нема мистерије, ни трага.

 

Жадни ванземаљци, нема покушаја да се обратите.

Нема војне тестове, експерименти или истраживања.

Ниједна друга наука, тајно спроведени експерименти, тестови или истраживања.

Ниједно Паранормал или Телепатски експерименти научне фантастике.

Ни метафизика или парапсихологија.

 

Потпуно невероватно, али истинито једино могуће објашњење. Више овде .

 

Апсолутно нема ефекат интелигенције (или обавештајна служба), нити шта би имали никакву грам мисаоних процеса током формирања усева круговима. Наравно, они који су направили круг усева одлука, јер би ови појединци имају неку интелигенцију у мозгу никада није нашао, чак и ако су стварно тражили.

 

Нема обавештајне или мисао процеси планета, НЛО-има, летећих тањира и бубе, простора, сунце, месец, свемира, мишева, лети, Бумбаре, пауке, материјали, животиње, биљке, смрт интелигенције, дух, материјала и супстанци, вируса, атома молекули, инсекти, кристали, земљиште, ветрови, бактерије, ђубрива, духове, указање, скелетима, простор, ванземаљаца, гљивице, паразити, вакуум или било које друге обавештајне током стварања образаца усева круговима.

 

Није чак ни наговештај међупланетарног интелигенције, без интергалактичког интелигенције, без интелигенције Марсовог света, без интелигенције, без интелигенције биљака, без зрна интелигенције, без интелигенције земљишта, временске без интелигенције, без интелигенције биљака, животиња нема обавештајних, без интелигенције подземних вода, но обавештајне стена јежеви нема интелигенцију, ни интелигенција кенгура, нема штребера формирање обавештајне кругове усјева.

 

Мистери цроп круговима открио. Заувек.

 

Принцип формирања веома прецизан, према многим осе и огледало симетричног (често фрактал) геометрија може се упоредити са принципом формирања и формирања пахуљама, или конструисати графички запис интензитета електромагнетног поља око проводника струје, или електромагнети, укључујући и паразитски и Едди (! ) средњих електромагнетна поља и струје. То ће бити на другом месту, објашњава нераздвојно прате подржава мале кругове који се налазе тачно на месту контакта два велика круговима.

 

 

Мистерија усева кругова решен. Дефинитивно. Апсолутно.

Шокантно откровење!

 

Теорија посетили на све екплорер Цроп Цирцле феномена као гром из неба , (ха-ха-ха), гром из ведра неба ;-О

 

Теорија светлији од сунца (површинска температура Сунца износи око 6000 ° К температура плазма пражњења грома је око 30.000 ° К, односно око 5 пута више).

 

Логично, није лако разумети само лаик, али и научно доказано, статистички проверљиви и директно се нуди да разуме и објасни цео процес креирања усјева кругове.

 

Објашњење да не само да се објашњава врло природно питање усева круговима, али и јасно плаво светло на све начин се јавља аномалија , претходно назива натприродно и ужаса.

 

Цроп кругови не даје етерична, етерична, простор, ванземаљаца или космичка сила или интелигенцију, нити било који други разуман људски или животињски интелигенцију. Само природне и физичке снаге, процеси и интеракције између њих, ништа друго.

 

Ниједно такозване "вортекес" (Плазма вера).

 

Ниједно ветрови (чак и оне дивље - ја их имају - Јара Цимрман )

или циклоне, торнада, киша, град.

Чак и град, праћен од стране "дивљих ветрова."

 

 

Нема животиње (осим за " јежевиMilovice), Или ванземаљци.

Ово није трансцендентални или екстрасензорно перцепција или овлашћења.

 

Нити је Паранормал, НЛО-логија, или било које друге сличне манифестације, истраживачке снаге, или ..

 

Нема "Леи линије" - нумера повезивања античких локалитета или било пратити геопатхиц или енергију.

 

Са изузетком нумера у коме проток електричне енергије, гаса и воде - било ког додатка линије у којима муње могу Хит анд Рун после њих, чак и под земљом, као Роллер Цоастер.

 

Слично, понекад се понаша као трацк након нумера трактора (трамлинес), због чињенице да у неким случајевима вероватно више од хиљаду пута већа електрична проводљивост против својих околини.

 

Такође, друга врста стазе - Трацк унапређивања снег крећу у правцу преовлађујућих ветрова. Олуја помиње усева кругове осим створени, много миља.

 

Његов рад може допринети вероватно низ археолошких остатака, смештен у подруму, као и геолошких аномалија. Као резултат тога, симптоми се јављају пре свега вегетације, цропмаркс, веома важно и добро студирао. археолошки феномен. Они имају веома значајан утицај на подземних водова, а можда чак и допринети да се статистички значајним повећањем вероватноће вршењу одређеним местима, попут изненадног дренаже дубоких подземних потока. Дакле, постоји значајан олова по површини и по вонредни биља оштећења на површини, формирајући круг ван редовног усева.

 

Такође, зато што може доћи врло брзо довести до велике количине енергије дубоко под земљом. Без јаког вођства на површини, а тиме и неправилног оштећења других производа на површини ван редовног облика. Енергија, коју је предводио на начин описан њен утицај може створити "само" облик линија магнетног поља, око праве жице, као релативно редовних кружног облика, или њихове резонанције и уплитања, што све доприноси добијеном облику усева круговима.

 

Приоритетни Седуцтион испуштања у одређеним сајтовима свакако имају свој дио стубова и жице и електричне водове, сигурно би о томе да вам кажем доста "другова из ДДР," заправо "другови из ЧЕЗ", а посебно у иностранству, радећи разне тешке тренутне електротехнике истраживачких института, ради за произвођача и дистрибутера електричне енергије и енергије која се бави производњом и одржавање ВН и процену последица интервенција на испуштање грома сличан уређај налази у близини усева круговима.

 

Нема више гхостингс костури или цроп кругови не

(Или у ормару)

Нема снаге изван гроба.

Не ради се о духовима, духовима, вилама или свитаца.

Нема натприродна бића или силе.

Нема "мислио таласе", или менталне моћи или процеса било живог организма или неживо, људи или животиња.

Тајна круговима Цроп фонта дешифрују.

Апсолутно нема (намерно или намерно) ефекат било људи или животиња.

Нема акција, енергија или снага мисли

 

Фотографија © цропцирцлесонлине.цом , брз славине ©

 

То није телекинеза или сличне снаге, ни овлашћења, нити парапсихологија, или снаге, наука и истраживање креће на раскрсници психологије и натприродног.

Ниједно Интерстеллар и космичког простора, и кримиће, акција, енергију или силу.

 

Јежеви такође усева кругови не

 

Ниједно познат ван димензије или премештање свих постојећих или

остали покушаји контакт, повезивање или комуникацију.

Са једним изузетком - случај Milovice - Исток. Те јежеви, они нам дају ...

Било је очигледно покушај да се обратите или веза.

јежеви су овде свира (саопштена); резултат - подручје лежи на земљи - наметнуто - кукуруз око 8м 2

 

Не погон, енергија или снага мисли, мисли процес.

Не диск, енергија или сила "бића".

Ниједно интердимензионалне или екстра-димензионалних актуатори, енергија или сила.

Не покушај да интергалактичког и међузвездане комуникације или ванземаљац.

 

 

Само једноставна биолошка, биохемијска, физичка, хемијска и сличне

стварно научно објаснити природне и потпуно природни узроци и посљедице, током процеса стварања усева кругове.

 

СУПЕРНАТУРАЛ (енглески термин за "Супернатурал")

апсолутно нема натприродног процеса у стварању усева кругова нису укључени

Апсолутно никаквих знакова да се нешто натприродно, " супер - врста ", барем што се овај термин је значио у смислу постојања, потпуно запањен и унцомпрехендинг истраживаче. Мада, из чисто лингвистичког становишта, концепт  supernatural, super - natural, супер - природни енглески реч за "Супернатурал" често се јавља у говору запањен и задивљен истраживача усјева кругове.

 

Постоји мала брадавица: Која случајност - један од начина Можете превести на енглески реч "утиснутом" је употреба речи "thunderstruck"Иако се често користи као да значи" гром ударио "...

 

назад на концепту supernatural:

 

Фласх је ствар апсолутно чиста и природна ( природне ), земаљски, није ванземаљског порекла, али поред тога она се појављује у скоро свим својим особинама, и квалитативне и квантитативне аспекте у "Супер", или чак већина супер, апсолутно све своје имовине налази ван било нормално људско имагинација. Почетни тензија између облака и тла може бити већи од неколико милијарди волти. Вршна струја може прићи милион ампера. Емитује Енергија - пооштрена, многи теретни возови, много километара. Брзина "Повратак Мождани удар", главни секрет је негде између 1/3 до 2/3ц, што је заиста довољно, с обзиром да брзина већа од ц, према садашњим концептима физике у нашој посматраног универзуму не постоји. Неутрини могу бити изостављене из сличних разлога. Концентрација енергије која се односи на област и јединици времена је много већи него на површини Сунца.

 

Један квадратни центиметар од површине по другој сунца зрачи 6200 Ј (цм 2 с-1), један цм секција блиц пражњења (почетни пречник мањи од 5 мм у року од 100 милионитих делова секунде, или чак и током много краћем просечне муње зрачи око 5 × 10 9 Ј Ако пражњења дужине 1 км, његова површина је 5 × 3,14 × 10 6 мм 2, 15,700 цм 2, квадратни центиметар од површине пражњења грома емитује мање од 3.2 × 10 9 Ј цм -2 до -1 , односно око пола милиона много.

 

Запремина: обим једног кубног центиметра по другом сунца зрачи енергију од око 10 -7 Ј, (обим Сунца 1,41 × 10 33 цм 3, сјај 3.827 × 10 26 В) по квадратном метру у секунди, површина зрачи у простор око 62.86 × 10 6 Ј (Вики). Нед Снага густина је 0,19 мВ.кг -1 . (Вики)

 

 

Стрмост од водећих ивици тренутног импулса (аутор сајт рангирана на замишљени пре свега у овом ставу наведене особине, златну медаљу ) - неколико десетина до неколико стотина хиљада ампера на  микро секунди, само један милионити део секунде. У случају накнадног пражњења рестрике - врло често преко 250 000 / микросекунди. Можда само неки ласери могу имати већу стопу раста у енергију, али енергија било на светском сестројенехо ласера ​​може се упоредити са енергијом и доста субстандардног фласх описао као "мали" или тачније "деминутив", укључујући оно што ће Брежани.

 

Иако пражњења грома је стварно SUPER и NATURALИли бар не натприродна ствар, енглески SUPERNATURALДа ли је једино могуће да позовете SUPER & NATURAL.

 

КСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКС

 

 

Коначно, за тренутке опуштања ...

У следећим параграфима понекад у неким местима ће бити углавном оставио поновљених експеримената и посматрања поновљиву научно доказати тврдњу, објашњава и доказује, а текст ће понекад пређете на нешто тањи лед само размишљања и теорије, понекад и више за забаву. (Мада ...!?)

 

Нед, плазма

Веома сличне објекте као што су усева круговима - а не као дуготрајан, али су секунде, минуте

можда сат и можда чак и дана, формиран на површини соларне плазме. Кругови у плазми.

 

Постоје слични цлеар процесима, који се одржава у плазма ектравасатионс и електричне струје, али много јачи него у блесцицх, рецимо, 10 12 - 10 15  пута јачи. Нико неће покушати да их испитају блиско.

 

 

визуелно у покрету могу се видети на пример у хттп://ввв.тхесунинмотион.цом

неки основни подаци о сунцу овде (на чешком)

Соларна Цорона, соларни ракете (Википедиа - енглески)

 

Сунце и планете

Постоји веома, веома, веома сличне предмете на сунцу (или звезда Ана) површине.

Веома слични објекти постоје на површини Сунца (и било која друга звезда).

У соларне короне и соларна површина плазми се одржава такву моћ и плазма ерупције и отпуштања која ће утицати на неке од њих цео глобус потпуно испарила. Њихов утицај на површини од плазме на површини Сунца, која има својства слична са много више течности него солидан, да створе сличан шаблон са круговима на води, укључујући разне сметње и резонанца. О нечему веома као да може бити чак толико вољени од пега.

 

 

 

Објекти, облик и начин подсећа на усева кругова, ће бити забележена негде у будућности готово све планете и њихови младине и у веома далекој будућности, када човечанство је у међувремену потпуно празна, или не могу утицати као разорног катастрофе, као када у 2012 Стоун се завршава, као Маје предвидео стари вемирнем на било ком другом ванземаљског планетарном систему.

Неорганске и неживо ванземаљска материјали попут песка, снега, прашине, шута и сл.

Пре него што било која стварна истраживања ће се очекивати и предвидети

 

Истраживање у блиској будућности, али неће да се покрене, Hawking пред њима

снажно упозорава да користимо као храну, па је волео да слуша,

чак и са њим у ове тврдње доста разликују.

 

 

Нема обавештајни кругови усева не

Да креирате обрасце усева круговима нису укључени ни ванземаљске интелигенције, или било која друга интелигенција, чак и најмање људске интелигенције.

 

Мистерија усева кругова открили.

Нема "Мислио таласи" нема снаге под утицајем идеја било живог организма или који делују из мртвог човека или животиње. или неких мрачних сила и тамну страну силе.

 

Кокошка или јаје?

Шта је прво настало, кокошка или јаје? Ми не знамо.

 

Шта је прво настало, Цроп кругове или кокоши? Ми не знамо.

Нажалост, ово питање заправо знам одговор.

То није право питање.

 

Желели смо да траже нешто мало другачија.

Да би, или не, то ... Жао нам је, опет увукла малу грешку.

 

Шта је прво настало, цроп круговима или Стоунхенџ? То је оно што се дешава.

На ово питање после данас свако може да се одговори.

 

Последња шанса

ПС

Драги произвођачи усева круга, полако се приближава последњу шансу

су признали да

ниси само једном у животу

нема ни једини усева круг.

 

Осим ретких изузетака направљене само и само за тај тренутак у центру пажње ...

(Чак и тада, међутим, било тако страшно творевине у односу на облике,

извући аутор јединог правог - пражњења грома,

и да ниједна интелигентна особа само мало

Да ли бисте за свој рад или не плати једну црвену цент.

Сви ваши претходни "Цонфессионс" о томе како сваке ноћи да произведе усева кругове,

зпунктована је заправо у пабу после пијења великих количина ферментисаних пића (у свом говору, чешће назива "пиће").

(Или како је нешто незгодан покушај да обмане симплеминдед госпођа Бовер)

 

Не, Не, Не, Не, Не, никада, никада, никада, никада, никада

Нема натприродна бића и феномени снаге.

Апсолутно нема (активан или намерно) акција

сваки човек или животиња.

Ниједно телекинеза, таква снага, без теле-или пара-снаге, науке и истраживања. Ниједно космичка или натприродан космички или мистерија

функционисање, енергија или сила.

Ниједно интердимензионалне или ван-димензионална или било који други

веза или комуникација. (Осим Миловице - Исток)

Без снаге, енергије или снага мисли.

Нема напајања, енергија или сила "бића".

Ниједно интердимензионалне или ван-димензионална

акција, енергија и снага.

Ниједно интергалактичког и међузвездане комуникације и ванземаљаца.

 

Ниједан од наведених сила не ствара кругове усјева.

 

Само једноставна биолошка, биохемијска, физичке, хемијске, механичке и други чисто природни, физицки објаснити узроке и последице.

 

Жадны сенилан глупо ... (Идиот никада не обесхрабри кругове усева)

Није шала или Цроп круг кафу.

Ни Даг и Дејв. Ниједно ужад или даскама.

Ни табле ни каблови, ни плоча, ни жице.

Жадни глупе, сенилни и луду стари људи,

или њихови имитатори и поштоваоци и следбеници.

 

Природни феномени, Природа, Наука

Само прави силе природе, мерљиви и проценљив, користећи природне правила и законе биохемија, биофизика, физика, математика, биологије, хемије, механике, и друге сличне и изведени праве природне науке и дисциплине укључен у развој било ког усева круга који је увек открио ..

 

Физички снаге у сарадњи са хемикалијама, електрохемијска и биохемијске процесе, али чак и пре стварне физичке, хемијске и електрохемијске снага створених на површини Земље током свог постојања милијардама различитих кругова Кругова ратарских усева, или слично, резултат облика, много пре развијен човека и животиња и биљака. Први у неживих материјала као што су снег, прашине или песка и сличне структуре или материјала у каснијим маховине или лицхен, па чак и касније у погонима као што су трава и жита претходника.

 

Биг Банг - Биг Банг

Заиста за Великог праска у истраживању и обавештења.

(Пун ... Муња производи громове следи заиста великог праска)

 

Слични процеси стварају објекте као што су кругови у жито на површини од било које звезде (било које величине) и само испод њега.

У овим случајевима је више аналоган утицају телесних течности

(Или фласх у воду)

(Или неће истражити овај феномен непосредне близине).

Такође, на површини многи (мада не сви) планете и њихови младине (адекватна величина)

са било којом звездом у било које галаксије у свемиру.

(Ми смо - сада живе никад неће бити пажљиво испитати, Обама је паузиран)

 

Напомена:

Нису сви органи - попут нашег Месеца Земље не чини у том погледу у овом тренутку нема активности, али не мора увек бити случај ...

Исто тако, две сателите Марса, Пхобос и Деимос (генерално гледано, сваки "клинац" у соларном систему и простору). Тела која држе никакву атмосферу и вулканска активност ће бити на тој аналогији. Али, на Марсу постоје ветрови, трење и тако не би било олује доћи, мада у овом случају, наравно, само песак. Тамо где су олуја и муње где кругови (понекад), тако да неки од новог сонде да истражују површину са резолуцијом довољно ...

Научне публикације су и даље видљиве на атмосферске активности на Марс помена.

 

Црне рупе (црне рупе)

Такође је могуће да усев Опкољава сличне објекте

(Додуше са мало различитим механичким особинама)

јављају у близини површине црних рупа

(Негде између површине и хоризонта догађаја).

Коришћењем било сада познате принципе физике,

никада нећемо бити у стању да се носи са својим истраживањем из непосредне близине. Већ утиче ни Обаму ни Hawking.

До сада неке калкулације леда, или манифестације ближе неодредив гравитације.

 

Ово није шала.

 

 

У свемиру постоје милијарде галаксија од којих сваки садржи више милијарди звезда у мултипликатора милијарди планета и њихових младине, а на већини сваки од њих током сваке од последњих милијарду година је створио током сваке године (Еартх - око 31,557,600 секунди) неколико хиљада (на већим милиона објекти) објекти креирани на сличан начин подсећа на кругове усева, као слика на осцилоскопу ( Лиссајоус ), флексибилни мембрана ( Цхладни ) фрактал шаблона (пахуљице, гранање), Калеидосцопе и Кирлиан и Лицхтенберг личности (други паралелни фрактали)

 

 

Питање дана

Драги произвођачи усева круга, под тим шеми током постојања (наш) универзума је сломила и нестала око процењених 10  30 (или чак више) цифре

веома исти, па чак и створили слично

као цроп круговима, и мешање калеидоскоп & Лиссајоус & Цхладни

 

и њихова комбинација у прашини, песак, снег и слични материјали, као што су житарице и постројења, ако је постојао или постоји негде другде ...

црне рупе се не рачунају, ни зрна на њима

 

10 30 је око 1000 пута мање него било ко од нас, чак и ако је такозвани "гломазан примерак" од атома у вашем телу

 

Поштовани ратарских усева-кругу одлука, још увек можете рећи да сте креирали

иако један од њих?

...

...

 

Неке белешке ...

 

Noli tangere circulos meos, quod licet Iovi, non licet bovi, fiat fulgur ergo fulgur fecit

 

Crop Circle Gateee

 

Quamvis dē omnibus dubitandum est, crēdō quia absurdum est, credendo vides AMDG

 

Omnia vero fulmen gubernat.  У Тхундерболт пилоти свих ствари. (Хераклит)

 

Топ сецрет ...

На овој страници и други у стању да прати резултате

Више од три године Наставак

тешко тајна Истрага (око 38 месеци)

Хоби ... само играчка (Барем у почетку)

 
крај поруке

 

Ресурси Литература

Неке књиге се користе да објасне различите природне феномене и физичких појава и у тексту и под странице ввв.цропцирцлесонлине.цом Литература

 

 

5 cs

 

 

 

Ви сте припремили за вас, и све теорије овде представљени врло темељно прегледао експериментално

 

Jan Ledecký