Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови у зрна-РДФ-Верифиед-Хит-блиц . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Нередовно спљоштена зрна
( РДФ - случајно оборио фигуре, такозвани ловци нарочито у текстовима житу - Цроп Цирцлес)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Цроп Цирцлес - сајт машинско превођење

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Види, људи су добро знали када розкрадли да они не могу да победе. И знам врло добро да су сви осумњичени. ХОП је тако дуго, док није пукла. Тако дуго да хода са крчагом воде, довести до пива.

Верифиед грома

У многим местима РДФ

PagPh

 

Ова страница ће бити објављена на разним фото пољима жита из места проверљиво погодила муња. Ове слике су из године 2008, 2009, 2010, када је дошло могућност заузет данас - са тачношћу бољом од неколико десетина метара до одреди тип ( КЗ , ЦГ ), место, време и интензитет (КА) Инцидент муње током грмљавином. То је експериментални рад ће бити објашњено касније. Било која друга информација о принципима грома ударање позиције мерења и система користи овде.

 

 

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

РДФ - случајно оборио Формације (нередовно спљоштен , лежећи на земљи)

нераздвојно пратити све редовне шеме, ако не одмах, онда касније.

Како је могао, када као оне настају из истог разлога, али током стварања редовних образаца је тешко дефинисати и проценити симултану игру неколико случајности које чине резултат изложености механичким и електромагнетна сила јављају током олује испуштања и веома симетричан и на крају "розцуцхан" или само незнатно, неке пратеће појаве (нередовне електричне водове на површини земље, ветра), али иначе олујни и муње веома нераздвојно пратити .

 

У случају неправилног облика, али таква промена не дође, зато привукао никакву пажњу. Опет треба нагласити: редовна образац се креира у приближно једном случају у милион, или чак и мање, а у већини случајева, било редовне или нерегуларне спљоштен , лежећи на земљи зрна, смештај , стабљика савијање на земљу долази тек после неколико дана олује, више чак и недељама. Свакако није изузетак период дужи од два месеца (посматрано). Наравно, зависи у великој мери од конституисања усева, као што су јечам, последице јављају много брже него пшенице.

 

Ефекат на принос олује испуштања у литератури се наводи минималну пажњу, а скоро увек на помен ње изричито наводи да је изјавио узрок је лако замењива са другим Пхитопатхологицал акцијом многих фактора, а у многим случајевима који су заиста збуњени. То је, наравно, а секундарне последице. Биљке које нису погођене и ослабљена сличног електричне штетним последицама ни додирнуо.

 

Укупна површина нередовно уложио , лежећи на земљи или на други начин оштећене зрна житарице, што се дешава сваке године у свету захваљујући електричне струје кроз грома на грубој процени, поља засејане површине од 0,5 до 1,5 милиона квадратних километара, процјењује се више милион пута већа површина него у случају редовних облика, као и приближно један милион пута број случајева. Трава и посејали подручја су изостављене из овог рачуна.

 

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

Циљ научника у разговору са колегама није да убеди, али да разјаснимо.  Leo Szilard
Поштење се исплати, али то не чини довољно да би се за њу бар неко обучен. Kin Hubbard
Да ли мислите да је ваш шеф је глуп? Запамтите да ако је он паметнији, ти би био без посла.  J.Gotti
z