Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Dette er en primær oversettelse, foreløpige, rå data, nesten uendret. Machine, PC-basert, fra originale sider, fremstår som tsjekkiske originale og engelsk originale versjonene. Vil bli kontinuerlig forbedret i løpet av tiden, korrigert og avansert. Takk for forståelse.

lightning

Kornsirkler

Merket sammen

Puslespillet løst.

Nei, nei, nei, aldri

noen intergalaktisk, eller

annen utenomjordisk dritt

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Kornsirkler er laget av lyn. Det er en simulering av elektromagnetiske linjer av makt og de elektriske strømninger som et fotografisk rekord i raster av korn i feltet.

Kornsirkler oppsto fra lynnedslag. Som en imitasjon av elektromagnetiske feltlinjer og elektriske strømninger som et fotografisk opptak i raster med frokostblanding feltet.

 

Trikkeskinnene og underjordiske strukturer i nærheten av kornsirkler

Lizzano, Frazione Celletta, Cesena - Forli, 12 Giugno 2008: www.cropfiles.it

Klikk på bildet for å følge kilden side. Mulig å finne "en skog av lynavledere" på at lokaliteten. Uten et fast mønster, er det en svært nøyaktig bilde av plassering, hvor lyn utslipp i en frokostblanding felt oppstått. Selv feltet på høyre side av bildet, uten noen kornsirkel piktogram, blir påvirket av strøm og skade forårsaket av at mye mer bemerkelsesverdig, er det også påvirkes avling langs traktor sporene, som går gjennom feltet, i bildet horisontalt, og på feltet med kornsirkel piktogram det påvirkes først og fremst korn rundt sporene nær feltet grensen, hvor traktorer snur. Ofte differensial utstyr låst. Mer fuktighet, bedre overledning. Det er også mulig at omtrent på steder som er bestemt av geometrisk sentrum av kornsirkel figurene, er lokalisert vannforsyningssystemer rør eller avløp i undergrunnen. Dette kan også omfatte andre linjer - elektrisitet, gass, digital kommunikasjon. Noe lignende kan også forholde seg til andre kornsirkel piktogrammer, som vises ved noen lange spor. Andre eksempler følger. Mange lengre kornsirkel piktogrammer ofte følger trikkeskinnene, fordi gode ledere. Ingen mennesker intervensjon eller arbeid.

 

Strømmen kan bli distribuert rundt feltet hovedsakelig ved hjelp av traktor spor. De er preget av mye høyere ledningsevne mot resten av jord overflaten av hele korn feltet. Noen linjer, helt tilfeldige, kan bli forgrenet, rett, eller delte seg tett fra virkningen punktet i lyn puls pannen. Elektrisk strøm er i bevegelse beskrives vei, i nærheten av periodiske figurer i frokostblanding på bakken, ikke bare i spor av traktor og deres umiddelbare nærhet, før du begynner å fortsette under bakken. Passering av elektriske strømmer inne plante kroppen, celler, vev og dermed skade dem kan også forårsake ujevn modning av korn. Ujevn vekst og modning er et fenomen, som er arised fordi forholdene der er svært lik omplanting av planter.

 

Merknad:

Situasjonen som beskrives her er ansvarlig for denne teoretiske antakelsen: hvis en vanlig kornsirkel piktogram er opprettet, mulig at mye av lyn utslippet energien ble føre mye raskere vinkelrett på dypt under bakken, i motsetning til ved vanlig, mye mer vanlig Lyn inn i feltet - vesentlig del av lyn utslipp energi, lang tid før det er helt ledet underjordiske, er ledet over og over hele feltet overflaten som på karusellen, begå ugagn. Derfor er mulig at begge deler kan bli påvirket omtrent likt. På venstre var en betydelig del av energien som forbrukes til å lage figurer, og deretter umiddelbart gjennomført raskt ned i bakken. På høyre var betydelig del av lyn utslippet energien mye mer ledet hele feltet overflaten meste de trikkeskinnene og gjort det på de mer avsidesliggende steder mer skade.

 

En slik antagelse er nevnt flere ganger andre steder i dette området og vil bli forklart på en spesiell side.

 

 

 Motto: Den enorme mengden av kornsirkler påfallende minner datasimulering av  elektromagnetiske felt. Selv en enkelt, separat sirkel. Dette er fordi var virkelig  skapt av handlingen av feltlinjer elektromagnetisk felt av lynnedslag.

 

Wire gjerde nær kornsirkel

Et annet bilde som relativt pålitelig støtter teorien om kornsirkler dannes av lyn utslipp, som er mulig vurdere nesten som et bevis, er mulig å finne igjen i det store arkivet av Lucy Pringle, og ikke bare der. Fra kommentar på dette bildet indikerer at på grensen mellom felt med korn, som inneholder

Martinsell Hill, 19 juli 2009

symbolet og beite med gress, hvor symbolet ikke fortsetter, ligger en ledning gjerde. Wire gjerdet fungerer som en jording. Jording fungerer som en uoverstigelig barriere for elektromagnetisk stråling - den viktigste årsaken til piktogram skapelse - umiddelbart fra lynnedslaget punktet i midten av figuren ganske jevnt og symmetrisk i alle retninger bevegelige elektromagnetisk eksplosjon. Stor, lys hastighet. Elektromagnetisk stråling i luften er ikke bremset på noen måte, heller ikke begrenset verken stoppet. I motsetning til de sjokkbølger og trykkbølger. Wire gjerde, som fungerer som en jording, er egentlig en slik ufremkommelig barriere for elektromagnetisk stråling. Vegetasjonen bak gjerdet - en gressland, men av vesentlig forskjellig karakter til avlingen - svakere konstitusjon. Øyenvitne bevis, se. Energi ville bli konstituert på gresset i veldig lignende måte. Selv om dette ikke måtte skje helt like nøyaktig på samme tid. 
Fordi de skadelige energien ble nesten helt eliminert gjennom beskrives jording, bak gjerder, ikke skade av plantene ikke fortsette ..

den utenomjordisk stempel forlaget ikke treffer beite

og kyr, geiter og sauer kan fortsette baa

 

Å være eller ikke være, ... Det er spørsmålet: Egentlig er det virkelig mulig for alle ufolog og andre wannabe "eksperter" på de utenomjordiske sivilisasjoner og deres evner, drift og intervensjoner på hele kloden, hele solsystemet og hele verdensrommet, kunne forestille seg at ynkelig, peanut, statsløse og de sjenerte romvesener, hvis teknologien er mange tusen år, snarere millioner eller milliarder, mer avanserte enn bakkenettet, slik at de virkelig var slik en "mentalt defekt" som ikke ville være i stand til å designe kornsirkler mønster runde i det minste noen 50 meter lenger bort fra gjerdet, slik at hele deres kornsirkel bilde passer alle på at "lerret", som de valgte?

 

Oppdagere og fotografer, som noen gang har besøkt et mønster i avlingen, vil trolig være i stand til å huske, eller finne noen tapte bilder, hvis det ikke var et sted i nærheten hydrant stativ rør - som fungerer som en meget god lyn dirigent. Noe sånt er vanligvis ikke mulig å observere på sine bilder, men de ville kanskje finne noen mer detaljerte bilder.

 

Nettinggjerde kan fungerer som en som en jording, også som en lynavleder, og dermed oppfører nøyaktig slik jordet skjold rutenett av et vakuum rør - det er derfor ingen elektrisk energi, ingen elektroner gikk gjennom den. Verken elektromagnetisk stråling, eller elektroner er i stand passere gjennom - no pasaran. oppfører seg mot dem som helt ugjennomtrengelig vegg.

 

Andre steder på Internett er rapportert ( se ), at gresset på beite har et mekanisk egenskaper fullt ut sammenlignbare med korn bak gjerdet, og det er derfor merkelig at mønsteret ikke fortsetter bak gjerdet.

 

Lynavledere i felt nær kornsirkler

Som et svært godt lynavledere fungerer veldig ofte på feltene og i sin nærhet plassert gjødsel, også nærliggende trær og busker. Men som den beste, kan absolutt udiskutable lynavledere bli entydig bestemmes overføring tårn og flaggstenger innen høyspente elektrisitet linjer. De mulig finne ofte i umiddelbar nærhet til hundrevis av kornsirkler. Virkelig mange ganger ledningsmaster selv fremstå som unseparable del av noen kornsirkler. Ancona, Italia, 10 juli 2007 , 43.574443 GPS ° 13.432214 °, to kryssende høyspentledninger krysser bare inne i kornsirkel piktogram, anslått. 40 og 110 000 volt, ekstra høyspenning - rundt 400 000 V linje unna, på ca 300 m.

 

Annet, men disse kan ikke være så lett bestemmes, lagres i undergrunnen. Det finnes ulike kloakk, vannrør, avløp og andre underjordiske tjenester. På noen bilder, men kan i alle fall beregnes. Venstre bilde - Lucy Pringle , Horton - nær Devizes, Wiltshire 3 juli 2005. Den høyre side bilde - ukcropcircles.co.uk ble snap tatt noen dager før, som andre her. The andre foto kan anslås til minst 14 dager tidligere. På venstre kornsirkel bilde mulig å lokalisere en svært vanlig, særegen lynavleder - kraftledning pylon, hvis området er ikke i det hele en del av geometriske figurer, slik at det ligger helt utenfor ethvert område av interesse for enhver vanlig kornsirkler observatør. Fra pylon, diagonalt til venstre oppover, vinkelrett på veien, er det en stripe av gult hvete, rundt halvparten til tre fjerdedeler høyden av omkringliggende hvete. Gul hvete er død, at enten ble drept umiddelbart i løpet lyn utslipp til masten, eller senere, på grunn av kjemikalier som resulterer i planter og jord. Hovedsakelig på grunn av elektrolyse under utlading over de neste få minutter eller timer, samt dager. Utslipp av elektrisitet fortsatt under bakken fra The pylon mot veien, i retning av nytten linjene stede der undergrunnen. Trenger ikke være noen nytte linjer, kan det være bare en grøft eller utgraving dekket, som inneholder mer fuktighet enn omkringliggende terreng, men jordingen til kabelen er sannsynligvis å være der. En tilsvarende stripe går fra venstre kornsirkel til veien. I dette tilfellet kan ikke være plassert noe under bakken, kan det bare gå på rutted adkomstveien brukt for såing, berørt på grunn av høyere ledningsevne. På høyre kornsirkel bildet ikke vises noen gule avling, mulig å observere bare litt høydeforskjeller. Fra den observere anslått til minimum 14 dagers tid forskjell mellom bildene.

 

 

 

 

Arkeologi

En mulighet, som kan bidra til elektrisk strøm raskt gjennomført rett ned i undergrunnen, kan være tilstedeværelse av slagg eller metall gjenstander, også forårsaket av virksomheten til noen gamle smelteverket, eller tilstedeværelse av andre relikvier, de fleste fra jernalderen eller bronsealderen. p_1 p_2 Takket være feil av brukte smelteverkene metoder, inneholder slagg opptil flere titalls prosent rent metall svært finfordelt. Ledningsevne på et slikt sted kan overstige mer enn en million ganger vanlig jord ledningsevne. Det faktum at enkelte steder jevnlig besøkes av svært åpenbaring av kornsirkler, er det i de underjordiske gamle bosetninger, relativt lett å lokalisere fra flyfoto ved hjelp av metoder for antenne arkeologi, er ganske bevislig faktum. En av de mest typiske slikt sted er (place_name), men sikkert det ville være mulig å finne mange flere. Noen graver er med metall virkelig tungt lastet.

 

Også mulige andre arkeologiske perioder og aldre. Gull, sølv, kobber, stannum, messing, kobolt, bly, sink, wolfram eller uran alder.

 

Større mengder metaller plassert underjordisk også ligger i områder hvor skutt ned fly krasjet.

 

Mer informasjon på siden arkeologi

 

 

 

Elektrisk strøm vs planter, vev og celler

mye mer informasjon i menyen meny EPP og fortsetter

Planter, som ble rammet av elektrisk strøm, kanskje nær etter dødelig dose, flere dager ser ut som absolutt ingenting skjedde. Selv om helt død, eller inneholde store mengder av døde celler og skadet vev. Ingen synlige og mekaniske endringer. Det ville selvfølgelig være mulig å observere de mikroskopiske endringer. Verifisert, vil bli dokumentert med bilder. Ved første, etter flere dager, mulig skille høydeforskjeller, ikke døde planter ikke vokser. Senere grønn farge sving inn gul, brun, og plantene begynner tørke opp. Denne prosessen varer i flere uker. Kun planter, som ble rammet av en slik mengder elektrisk, delvis kanskje termisk energi, som er kanskje mer enn 10 eller 100 ganger mer enn dødelig mengde, kan umiddelbart synes gule, brune, forkullet, men i tilfelle med frokostblanding ble bare flere individer fra millioner.

Argentina - Sunflowers

 

Flere opplysninger om døde planter vil bli plassert på siden numero uno , EPP &

 

 

 

Korn, som ikke ble skadet av elektrisitet

Meget mulig, at avlingen i felt, der syntes ikke noe lyn i løpet av hele vegetasjon periode, aldri vise noen tegn på skade.

Noen ganger, etter svært intensiv lynnedslag, kan litt skadet cereal vises også i det neste året ghosts

 

Det var ikke noe lyn på dette feltet, 2010 Benatecka Vrutice

ingen stengel skadet og bended, tilbøyelig til bakken før slakting

Venstre - 26 juli, rett 17 juli 2010

 

 

Lyn utslipp energi - i korte trekk

For eksempel, overfører en gjennomsnittlig lyn utflod en så stor mengde energi, ville det kunne høste hele feltet, mange hektar, mølle en mel fra at korn, bake et brød og distribuere den rundt hele landet. Også Kombinasjonen av arbeider i stand. Avlingen under sitt bøye ned til grunnen beveger seg flere hundre kg av materiale i en avstand ikke mer enn en meter. Alle som beskrev materialet har mye egen potensiell energi. Mer om energi av lyn, målt verdier lyn

 

 

Lokale forhold. To lyn utslipp identisk plass.

lang tid separasjon intervall - flere uker

Forming av vanlige kornsirkel piktogrammer kan svært avhengig av lokale forhold. Britain - mulig oftere skjer på kritt. Også archeologic relikvier kan tre i kraft. Også mulig at noen vanlige avlinger circlr piktogrammer kan vises på det stedet, der dukket to lyn utslipp på at noen plass, den andre flere uker senere. Det er virkelig sjeldent tilfelle. Den andre utslippet pågår på et sted med merkbar svekket avling. Statistic - vil bli plassert her.

 

I sjeldne tilfelle av ekstremt sterke lyn utslipp er mulig, kan det regelmessig kornsirkel piktogram vises umiddelbart etter det, eller innen flere timer. Sterk utslippet har også sterke mekaniske krefter og effekter, som hundrevis kilo sprengstoff over feltet med frokostblanding, bare flere meter. Mulig at noen vanlige piktogrammer kan virke takket at det var ingen vind, verken regn. Det er tilfelle av  bolten fra den blå .

 

 

Jordoverflaten svingninger

En annen mulig årsak danne regelmessige kornsirkel piktogrammer er, at deres skapelse, eller form, ville bli involvert på noen måte å riste av jordens overflate på det punktet av opprinnelse. Overflaten av Jorden, plassert i det øyeblikk av lyn utslipp og exposured til sine mekaniske effekter, trykkbølger og sjokkbølger, oppfører seg som en fleksibel membran, men enorm. Dekker et område på flere kvadratkilometer. Selv resonansfrekvens av en slik membran ligger mellom verdiene til noen få hertz å få tidels hertz. De kan dermed skape ikke bare enkle kornsirkler, men forskjellige analogier eller tilsvarende av chladni mønstre.

 

 

  

Hoved gjerningsmann, kornsirkel skaperen, så unnslipper vellykket

Ikke et unikt fenomen, mens sannsynligvis at en som selv mest mulig, takket være at den sanne og en eneste reell gjerningsmann klarte å rømme oppmerksomhet for så fryktelig lang tid, er det faktum at berørte frokostblandinger viser et reelt tegn på skade mange dager, etter den virkelige årsaken har utført sitt arbeid, selv mange uker eller noen måneder etter at tordenværet og lynet, den eneste riktige forfatterne. Under kornsirkel visualisering, lang tid senere, kan sannsynligvis svært ofte hjelpe en slik uskyldig hendelse, som morgentåken, se domino og butterfly. På den tiden er neppe mulig kobles i tankene symbolet skapelse til en hendelse som fant sted for flere uker siden. Svært ofte bøying av stilkene, under piktogram eller uregelmessig form vises, blir i løpet av vakker vær, etter en lang tid med gradvis stilker svekkelse. Ofte mulig å finne mange andre phytopathological faktorer. Ganske tydelig alle av dem resulterer som sekundære effekter, lang tid etter skade ved lynnedslag elektrisitet. Virus, muggsopp, sopp, planter og dyr skadedyr. Aldri ville operere uten primær skade av plantene av elektrisitet.

 

Uten svekkelse av elektrisitet ville planter lekent motstå til alle oppførte skadedyr. Etter en lyn utslipp i frokostblandingen feltene også signifikant vises modner ikke-ensartethet, avhengig av intensiteten av skade. Uten svekkelse av elektrisk strøm ville ikke være noen kornsirkel noensinne oppdaget. Stort sett avhenger av avstanden fra streiken punkt, mindre, men også forholdsvis betydelig på avstanden fra traktor spor. Enhver plante, som ble utsatt for virkningen av viss mengde elektrisk energi, høyere enn ubetydelig, men ikke dødelig, modner klart tregere. Se EPP. Så langt undersøkt hovedsakelig av visuell observasjon, eller kvalifisert gjetning, vil bli bekreftet kvalitativt og kvantitativt i laboratorium. Bestemmelse av energinivå og deres innflytelse på vitalitet av planter. Omtrentlige målinger tatt - EPP.

 

Litt påvirket planter kan ikke utvise en betydelig, synlige skader, men de kan bli angrepet av skadedyr, eller bare modnes langsommere. Ostra.

 

Forklaring

Veldig logisk grunn til at den viktigste årsaken til kornsirkel skapelsen så pålitelig klarte å unnslippe eventuelle funn og oppmerksomhet ennå, er helt forståelig: dette "forfatter av alt" er akkurat på den tiden, da han ble "male" på et felt, f.eks lage kornsirkel bilde, kunne styre absolutt pålitelig og hensynsløst jage vekk eventuelle observatør av sine kreative aktiviteter fra stedet av hans arbeid, så langt unna som mulig, hvis ikke drepte dem.

 

 

 

Korn ofte skadet

Tilfeldig downed formasjoner - RDF

Den forrige teksten var allerede gjentatte ganger antydet at lynet utflod er primært ansvarlig ikke bare for alle Ekte, regelmessig, selv om svært komplekse kornsirkel former, men annet enn det og for alt annet, vanligvis uregelmessig skadet korn på alle feltene i verden Litteratur og nettsteder håndtere kornsirkler, noen ganger kalt uregelmessig skadet avling av forkortelse RDF, Randomly Downed Formations, - Tilfeldig downed formasjoner, uregelmessig skadet, svekket former av korn lå på bakken. Virkelig klassisk eksempel, ut fra en lærebok, kan finnes i en publikasjon håndtere problemet : Crop Circles - Exploring the Designs and Mysteries, Werner Anderhub, Hans-Peter Roth, Lark Books, 2002, ISBN 1579902979. Kornsirkler - Utforske designloven og mysterier, Side 111, fotografering med beskrivelse: "Classic vind skader i korn." En av de hyppigste feilen , virkelig monstrøs, av noen nesten Dilettante kornsirkler "Forskere" Inntil i dag: Deres uttalelse og at en slik skade av friske frokostblandinger, kan være forårsaket av alene vind. Faktisk, så skade av sunne frokostblandinger, uskadet av elektrisitet ennå, er absolutt ikke mulig på noen måte. Fysiske kjennetegn - fleksibilitet, styrke - på en sunn avling vil aldri tillate noe sånt før høsting - kan observeres selv om vinden er godt over 100km / t.. Umiddelbart etter sin stopper, er det ikke bøyd mot bakken enda en stengel. På bildet fra boken, er det vist ganske typisk skade på avlingen etter lynnedslag. Informasjon er virkelig sjokkerende, utrolig, ufattelig og vil sikkert ta "litt" tid før noen kan identifisere seg med det. Nesten aldri slik skade vises umiddelbart etter tordenvær, for det meste opp til etter uker.  

 

Her er det gjengi mulig den klassiske ideen en av verdens største geni av alle tider. Såkalte Jerry Cimrman s postulat: "Vi kan kjempe mot det, kan vi protestere mot det, kan vi være uenige med det, men det er omtrent alt, er at med det, eller mot det mulig å gjøre."

 

Gjenta, i hvert fall ikke for siste gang:

De aller fleste av en slik ødelagte områder, oppstår mange dager etter at tordenværet og lyn, veldig ofte i løpet vakre været, når ingen i stand til å utlede lyn som den viktigste årsaken, fordi umiddelbart etter, også mange dager etter tordenværet alle feltene og planter lignet absolutt intakt. Dette gjelder både kornsirkler og ganske uregelmessige former.

 

Forresten, hvis forfatterne klarte å avgjøre plassering og tid av bildet, kan de spørre seg selv på hydrometeorology instituttet eller selskaper som arbeider med lyn data. Sannsynligvis ville det være mulig å lokalisere mer enn ett lyn hit på fotografert feltet. Med et intervall på minst flere dager, men snarere flere uker, til enhver tid mellom tidspunktet for spiring og det øyeblikket bildet ble tatt.

 

Friske stående korn i nærheten av traktoren sporene

På bildet fra boken, også i mange fotografier som dokumenterer skader eller regelmessige kornsirkel mønstre i korn, der korn er samtidig forekommende "vanlig" f.eks hvete tilbøyelig mot bakken, også i bildene som dokumenterer uregelmessig skade, er veldig interessant at selv om nesten hele feltet, om lag 80%, er skadet og bøyd, i umiddelbar nærhet av trikkeskinnene hvete eller bygg eller andre kornsorter som står oppreist. Dette er et svært vanlig fenomen i alle ødelagte korn. Frekvensen sin er så høy at det er nesten umulig å være bare en tilfeldighet. Selv er mulig, at en relevant del av skadelige strøm ble ledet til plantene gjennom beskrives spor, planter nærmest til dem, og dermed burde være den mest skadede, er nesten aldri bøyd. Bøying starter minst 20-30 cm fra trikkeskinnene. Dette tyder på at planter nærmest spor, ikke er opptatt av planter, har tilgjengelig et høyere volum av jord med en lavere konsentrasjon av giftstoffer skilles ut av røttene på nabolandet planter. Giftige og skadelige stoffer oppsto i dem, prøver de overføring til røttene og ut av dem, så nær sporene kan være skadelige miljøgifter betraktelig mer utvannet og planter har en større sjanse til å helbrede. De er ikke utsatt for så høy konsentrasjoner.

 

Veldig typiske eksempler vil være for eksempel ved siden Kounice , men mulig å finne på nesten alle piktogram av korn bilde, som i tillegg til den vanlige formen også omfatter uregelmessig skadet og bended avling. Nesten alltid minst 30 cm fra sporet, en gang opp til en meter langt unna. Noen ganger er det meste ødelagt avlingen ikke, ihvertfall i starten, ingen andre steder enn i den største avstand fra sporet, nøyaktig halvveis mellom dem, hvor er trolig den største konsentrasjonen av skadelige stoffer, og anlegget kan bli kvitt dem det verste. Også mulig bedre elektrisk ledning der, takket være doble krysse over av seeding maskindeler dyser på dette punktet, er linjen dobbeltklikker sådd.

 

Mye mer detaljert forklaring på dette fenomenet vil bli plassert på Lines .

 

En av mulige årsaker til skader og svekkelse av korn stilkene er indikert høyere gjødsling, særlig av nitrogen. I dette tilfellet ville være korn under størst påvirkning av husdyrgjødsel nærmest sporene, og ble skadet og bended oftest. Men faktisk er det stikk motsatte. Overdose - økt innhold av løselige salter i jordsmonnet, vil være den viktigste årsaken til økt hyppighet av utslipp i slike steder. Hauger av gjødsel tiltrekker lyn på en beundringsverdig måte, på grunn av økt elektrisk ledningsevne av beskrevet steder, samt luften over dem. Dermed, hvis i nærheten av avlingen bare bli skadet, er det ikke i noe tilfelle på grunn av lokal høyere gjødsling, men rett og slett fordi at det dukket opp et lyn. Logisk, ville være de mest ødelagte plantene nærmest haugen av gjødsel, noen ganger en virkelig stor, men det skjer nesten aldri.

 

 

 

Felles frokostblanding skade på kornsirkel bildene

Arkiv LP, igjen. På bildet er i tillegg til kornsirkel mulig meget godt observere skade på avlingen i midten av mellom traktoren sporene. Selvfølgelig kan dette fenomenet finnes ikke bare i kornsirkel fotografier, men nesten på et bilde med skadet og på overflaten liggende korn. Neste veldig interessant faktum er, at den oftest, eller den mest tidligere, er skadet, svekket, og bøyer seg ned avlingen vises nær sentrum av et kvartal sving nær kanten av feltet, regelmessig slått av traktorhjul. I hjørnene thereare sporene mer rutted. Integral strøm fra omkretsen av en sirkel til sitt eget senter stammer mye høyere total sum enn en linje integrert til et like fjernt punkt. Kraften leveres i planet av jordas overflate avtar med kvadratet av avstanden fra punktet som er i tilfelle av en sirkel konstant, så er ikke synkende. Dette er et grovt anslag, vil flere detaljer om utstedelse av dagens ledende planter og jord kan forklares på  LRC linken. I tillegg er spor av traktor nær grensen på feltene rant over av traktor igjen i løpet av retur fra feltet. Bedre gjennomføring av elektrisitet derfor tilgjengelig. Mer info på siden trikkeskinnene . Miniatyrbilder mulige forstørre ved å holde markøren musen over.

 

Traktor spor er sikkert mye mer elektrisk ledende mot sine omgivelser, kan det også virke som lynavledere, samler fuktighet i dem og har den beste og den lengste. Trikkeskinnene nær grensen av feltet har enda bevislig bedre ledeevne enn noe annet sted, takket være at de er krysset over av traktorer flere ganger, og det synes spor svinger nær det og traktorer ofte snur der med differensialen gir låst. Andre svært viktige lynavledere er hauger av husdyrgjødsel svært ofte forekommer i feltene.

 

 

 

Foto fra Wylatowo opprettet av polske entusiaster

Her vises noen typiske eksempler på normal, uregelmessig skade på avlingen dannet av lyn i kombinasjon med kornsirkel geometriske mønstre, fotografert av venner observatører fra den polske byen Wylatowo: lenke 2002, lenke piktogrammer

I alle tilfeller, uten geometriske kornsirkel figurer det er ganske typisk skade med frokostblanding forårsaket av elektrisitet fra lyn utslippet.

 

 

 

Argentina 2010, " kornsirkel "i solsikker

Helt i begynnelsen av året 2010 var mulig et kort besøk i Argentina

datert 15 mars 2010, foto fra Touraine-insolite.xooit.com

  

forkullet og brent solsikker, i sirkel, er nesten umulig å forklare på en annen måte enn lynet ... Eller kanskje egentlig at UFO?

 

Beskrivelsen av planter staten ser nesten likt som i læreboka for landbruket skole, beskriver konsekvensen av lyn i solsikke feltet. For eksempel Sunflower Produksjon Handbook 2007, se . Den manuelle utarbeidet av National Sunflower Association, NSA .

 

Hvis noen går gjennom en skog og finne noen forkullede trær, kan enn utlede: "Dette er mulig ved en lyn utslipp her." Når du går rundt et felt, observere forkullet solsikke, hva om å tenke? At aliens svevet over feltet i en mikrobølgeovn, roterer i en sirkel, fra ionosfæren ble synkende vortex støttet og skapt av menneskelige og utenomjordiske sinn og altgjennomtrengende kosmisk intelligens, bombarderte en annen UFO-og flygende tallerkener på feltet med lasere og alt ble fullført ved påvirkning av elektrisk strøm som ble springing fra et sted mellom underjordiske vannkilder og tåke på britisk fortøye? Eller er det alt en typisk britisk humor? ... Det var bare et lite eksempel på hvor langt enkelte "eksperter" av kornsirkler fenomenet tidvis tydde i sine betraktninger. De er tydelig misfornøyd fra absurditet og ubegripelighet hele fenomener. Tross alt er det helt umulig å skape en slik utrolig komplekse fraktaler, som fortsatt er i livløse naturen og uten intelligens ikke kan ikke opprettes, er det helt umulig. Men det er mulig, selv svært enkelt!

 

Det kan virke noen ganger bare ett eneste treff av lyn, mulig akkompagnert av flere parallelle og etterfølgende elektriske utladninger som også kan vises noen resonanser og interferens mellom alt dette. Svært ofte de at de er i fremgang etter T-banelinjer, og like over dem var årsak til å skape linjer. I så fall frokostblanding ikke bare kan bare skadet, men helt dødt. Denne ideen ble allerede nevnt på denne siden her, en annen, mye mer illustrerende saker mulige finne på siden linjene .

 

All skjedde i løpet av noen få ti tusendels sekund. Dette er netto tid, en periode der drev en elektrisk strøm, elektriske utladninger foregå mellom påfølgende pauser, varige hundre millisekunder. Systemet av de viktigste elektrisk utladning og flere etterfølgende blinker kan skje i tiden rundt ett sekund, sjelden lenger. Etter sin umiddelbare avslutning kan være i frokostblandingen feltene merkbar absolutt ingenting . I begynnelsen, under den elektriske utladningen og umiddelbart etter, har det meste foregått prosesser i fysikk, mekanikk, elektromekanikk og elektrokjemi. Etter det skjedde en lang periode med hvile der skjedde tilsynelatende ingenting, og sakte inn i en scene natur prosesser i biologi, phytopathology, biomekanikk, biofysikk, kjemi og andre rene naturlige prosesser. " Migrasjon of Nations ".

 

Hva følger kan bli delvis påvirket av været. Svært viktig er det faktum at hvert ledige neste beskrives hendelser som oppstår etter utskrivning, vil finne sted selv under de mest egnede værforhold, hva mulig å forestille seg for avlingen vokser og modner.

 

Under titalls dager, samt uker eller måneder, er kommet gradvis svekkelse av plantene. Prosessen er langsom ekstremt grunnet enorm treghet av biologiske prosesser i planter. Er vev og deler av ødelagte planter dør, andre blir svake. En dag, overstiger den generelle svekkelsen av planter akseptabelt nivå. I løpet av natten faller London Fog - sommerfugl . P_B Planter vokser kraftig og de ​​svakeste stilkene sakte begynne å bøye ned til grunnen, se domino. Innen noen sekunder til minutter er en nøye opprettet utforming faller til bakken som et korthus. Tilsvarende prosess er trolig mulig bruk å forklare i noen kornsirkler hyppigste bunter av stilkene, flere ganger med jevne foldet en over andre. I dette tilfellet ble de sannsynligvis gradvis stabling over seg selv, gjorde alt ikke falle på en gang. Opprettelse av tilsvarende effekt er ved menneskelige krefter, ved hjelp av primitive verktøy, og hjerner, helt umulige. Unødvendig å si, at utvisket strukturer kan finnes i helt uvanlig skadet korn. Bilder følger dette punkt ble tatt på et sted, hvor fant bare helt uvanlig skadet avling. Alle at steder var påviselig og etterprøvbart truffet av lyn.

 

Det faktum at gradvis prosess av bøye til bakken, under det er kornsirkel visualisert, kan bli mye raskere enn hele svekkelsen prosessen er utarbeidet, og til veldig lenge etter det var faktisk forårsaket og igangsatt. For at legfolk og "profesjonell" public utleder noe forhastede og forvirret konklusjoner.

 

 

Folkevandringstida

Så kalte prosessen gjennom at det i kroppen av hele planter - stengler, blader, røtter, ører frokostblanding, påvirkning av elektrolyse skaper, muligens også på grunn av termiske prosesser, en rekke skadelige stoffer. Etter en tid plantene begynner å flytte dem ned til røttene, og skille dem i jorda. I motsatt retning da beveger stoffer involvert i felles metabolismen av planter velstående og nyttig.

 

Eksempel:

Ved å dele anlegget, aboveground del, for eksempel i ti deler av lik lengde. I tilstand, at hver av dem trenger å kvitte seg med skadelige stoffer, som ble opprettet inne, "flytte en etasje under", en konstant tid - for eksempel en dag. Øverste del, tidel av anlegget - f.eks. hvete øre eller delen hvor de vil bli dannet i løpet av en dag bli kvitt slike negative stoffer, alle de andre delene under den, men må tåle passasje gjennom av giftstoffer fra alle deler over dem. Slik sammenlikning, sikkert veldig forenklet, men med hensyn til forklaring av sonal svekkelse tilstrekkelig, viser at den laveste tiendedel av plantene er utsatt for ugunstige stoffer ti ganger lengre enn den øverste delen, og ti ganger større mengde enn det selv har skapt, så er utsatt for anslagsvis hundre ganger høyere effekter av ugunstige kjemikalier. Derfor er den nedre delen den mest svekket, også mekanisk - mulig å prøve hånd. Den nedre delen ofrer seg for vellykket "utdanning av avkom". Stort antall svekkede planter er veldig vellykket i det, fordi umiddelbart etter bøyer seg mot bakken anlegget starter svingen internodes tilbake ved hjelp av noder, og de aller fleste av dem virkelig lykkes, selv om det bare delvis, slik at de kan lykkes høstes.

 

Timing av hendelser som er beskrevet i dette avsnittet er bare ett eksempel, ikke eksperimentelt bevist fakta. Det er bare en tilnærming av sannsynlig løpet av noen prosesser, som ville bli verifisert eksperimentelt, og i noen tilfeller kan være vesentlig forskjellig fra den beskrevne prosedyren. F.eks etter ekstremt sterke utslipp. 2008

 

Timingen er beskrevet her er virkelig mulig vurdere som en kvalifisert gjetning, bekreftet av flere års dokumentert observere, hundrevis steder med verifisert lyn utslipp treff i overflaten av korn felt. Skrevet i 2011. Også hundrevis av bekreftede eksperimenter å handle elektriske strømmer på plantemateriale.

 

 

 

Mulig verifisere mange kornsirkler i ettertid

Crop Circle Enigma definitivt dekryptert ...

Bare NATURLIGE forming prinsipper, mekaniske - elektromekaniske - Elektrokjemisk - biokjemiske - biofysiske - biomekaniske - phytopathological, enkel beregnelige og forutsigbar. Even, (!!) i de fleste tilfeller kanskje fra 1980, hvis ikke, fra 1990, i noen land, for en visshet baklengs kontrollerbar for enhver kornsirkel GPS lokalitet. Mulig spør meteorologer, eller Siemens-Vaisala, ALDIS, CELDN, EUCLID, NORDLIS. The Lightning utslippet skjer hovedsakelig mange uker før Kornsirkler vises.

 

 

 

 

Tilfeldig skadde figurer i Italia ...

I noen land, for eksempel Italia - lenker nedover siden, ble uskreven regel. Hvis ikke mange kornsirkler vises noen år, er flere bilder av uregelmessig skadet avling gjort. Forskere i Italia kanskje den første og vet best, at RDF og vanlige former er etableringen av samme grunn. Også mange av sine bilder er typiske kombinasjon av slike Kornsirkler vanlige former og og uregelmessig former. En slik kornsirkel bilde brukt i forrige tekst, her og neste her. For eksempel i Italia mye oftere, at kornsirklene vises i kombinasjon med RDF, kanskje avhengig av lokale forhold. Forklart her .

 

RDF, opprinnelig Randomly Downed Formations, tilfeldig tømte formasjoner, vil bli omdøpt til evig tid Randomly Damaged Formations, tilfeldig Skadde formasjoner, for bedre oversettelse

 

 

Mange takk

for www.cropfiles.it : flere linker til sider med de mest typiske fotografier,

som var svært nyttig i denne forskningen -

http://www.cropfiles.it/cropcircles_2010/Allettamento_2010.pdf

http://www.cropfiles.it/cropcircles2008/Allettamento_2008.html

http://www.cropfiles.it/cropcircles2007/Allettamento_2007.html

http://www.cropfiles.it/crop_circles2006/Merate_11Maggio2006.html

markert som "e crop irregolari"- Uregelmessig

mange bilder på lenkede sider mulige å forstørre bruker høyreklikk + "view bilde"

 

Også er det mange typiske lynavledere i korn felt i italienske fotografier.

Klikk for å følge lenke

 

Lignende bilder fra Tsjekkia - Tusenvis tilgjengelig. Mange av dem direkte vise steder med verifisert lyn hit. Link vil noen ganger vises her .

example_czech

 

 

Forklaring

Det er mange tilfeller i Italia, der vises mange flere uregelmessige figurer i kombinasjon med kornsirkler og andre lignende periodiske former. Mulig at i Italia er det ikke en så stor interesse om kornsirkler som i Storbritannia. Kanskje at noen av dem er fotografert lenge etter dukker opp, om noensinne. Kan avhenge av lokale forhold. Også i Storbritannia, for eksempel på kronologi side. Mulig å se, 16.07.2007, Hailey Wood, Ashbury, hvete, er det blitt lagt uregelmessige figurer i lengre tidsperioder, like innenfor den periodiske form, samt utenfor det. Mange av at uregelmessige deler oppfører seg akkurat under regelen for skade og svekke etter lynnedslag utskrivning, lengst fra trikkeskinnene, bare mellom dem. Mulig avhenger spredning av elektrisitet gjennom trikkeskinnene og fra at over overflaten og nær bakken. Mer informasjon - Lyn elektrisitet i jord .

 

 

 

Flere erkjennelsene

rettes til sider http://www.croponline.org/cropanomali.htm, nemlig underside Lissone (Mi) : Denne plasseringen vil bli brukt på side prognose, gitt den sannsynlige strukturen av elektrisitet kraftledninger som ligger der - to kraftlinjer, passerer rundt feltet. Rektangulære svingete, som omgir den vinkelen mer 200 grader. Noen Lyn må vises det noen neste år. Ingen ringer, men en gang i fremtiden vil det sikkert noen ødelagte avlingen ganger vises. For flere detaljer, se utpekt siden prognose. På lokaliteten, men det forekommer enkelte bygg endringer i stand til å besøke Google Maps, Google Earth, men kanskje noe blir til overs fra feltet.

 

 

 

Mange takk:

Peeters von Petrackov, numero uno,

Peter Lighter fra Dywidag Prefa som, nummer 2,

Pepe fra Linde + Wiemann Cz, sro

Gulasj, Spejbl, Kiosker, Kelcak, PID,

Jimmy - Sticker, Lubos Hanousek,

Bobes Janik,

og mange andre.

 

Også mange takk til Mr. Vaclav Bosina, lokal agriculturist.

 

Mange takk til italienske venner også. www.cropfiles.it og www.croponline.org

Roma locuta, causa finita: Roma talte, saken er avsluttet

 

Legg merke til (motto):

Selv om ethvert av kravene på disse sidene syntes å bli formulert med absolutt sikkerhet, bør det bli satt før ham noen av disse innledende utsagn:

Det er høyst sannsynlig at ...

Det kan være mulig å påvise at ...

Det er mulig at ...

For noen (mange) observasjoner synes det (resultater) ...

Være absolutt sikre på hans sannhet kan egentlig bare et rykk, idiot eller tosk.

(Så at man egentlig?)

 

For en grunnleggende innføring i historiske perspektiver på spørsmålet om kornsirkler er mulig å besøke nettstedet Wikipedia - Kornsirkel. Mesteparten av forklaringene, selv om det lagres eller faller nesten fullstendig innenfor Pseudovitenskap (Verdiløs forskning), dvs. Tilhører Kategori: Pseudovitenskap, men minst tjene som en grunnleggende informasjon om gjeldende syn på hele saken.

 

Fremfor alt må det understrekes at forklaringen er vist her, eller hvilken som helst side av dette nettstedet, gjør i alle fall ikke håndtere konsepter eller felt av menneskelige aktiviteter som Esoterikk, Parapsykologi, Psychotronics, Paranormal fenomener, Ufology, Spiritisme, Astrologi, Okkultisme.

Tror på romvesener, Romvesen, inkludert Extraterrestrials in fiction, Astrobiologi, E.T., Uidentifisert flygende objekt, Military disc-shaped aircraft, Flying saucer, besøkende fra Ytre rom, Universet, Galakse, Melkeveien.

Magi, Svartekunst, Trolldom, Heks, Overnaturlig fenomener, Mirakel. 2012-fenomenet, Poltergeist, Konspirasjonsteori, Psykokinese, Sjamanisme, Mystikk, eller andre felt Pseudovitenskap eller Verdiløs forskning fra Kategori: Pseudovitenskap.

 

 

 

Litteratur, kilder

Noen bøker (en liten brøkdel), som brukes til å forklare ulike fysikk og natur fenomener og effekter i tekst og undersider www.cropcirclesonline.com litteratur

 

Hvis interessert, ta kontakt cropcirclesonline@gmail.com

Hvis interessert, ta kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle teorier her presentert var svært grundig, nøye og i detalj eksperimentelt undersøkt av

 

Jan Ledecky